Ανασκόπηση BolehVPN

Δικαιοδοσία Σεϋχέλλες
Τιμή $ 6.66 / mo για ένα μονοετές σχέδιο
Διακομιστές 35 διακομιστές σε 12 χώρες
Αρχεία καταγραφής Αποθήκευση αρχείων καταγραφής σύνδεσης
Κρυπτογράφηση AES-256-Bit
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://www.bolehvpn.net/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple

Εκτελέστε από την υπηρεσία BV Internet Service PVT. LTD, η BolehVPN είναι μια υπηρεσία που έχει κερδίσει μια μικρή αλλά αυξανόμενη κοινότητα χρηστών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ μικρή όσον αφορά τις προσφορές της σε σύγκριση με τους μεγαλύτερους, καλύτερους παρόχους VPN εκεί έξω και έχει ακόμη μερικές αδυναμίες, αλλά παρόλα αυτά οι επιδόσεις της έχουν φημιστεί ότι είναι ανθεκτικές και ασφαλείς.

Έτσι, σήμερα βγαίνουμε για να δοκιμάσουμε αυτές τις αξιώσεις τελικά, στο λεπτομερές BolehVPN Review από το BestVPN.co!

BolehVPN Security Review

Ένα VPN είναι αποδεκτό μόνο αν αυτό’είναι ασφαλές, δεν σκέφτονται. Και αυτή είναι η μέτρηση 1 για την οποία αξιολογούμε τα δίκτυα VPN. Ναι, άλλες πτυχές της υπηρεσίας έχουν σημασία, αλλά όχι τόσο όσο και η ασφάλεια.

BolehVPN’Η συσκευή ασφαλείας είναι ανθεκτική και ισχυρή, αλλά σίγουρα υπάρχουν λίγες κινήσεις στην πανοπλία.

Προσφέρει την τυπική στρατιωτική κρυπτογράφηση AES 256, η οποία ονομάζεται “Δοκιμή επίθεσης βίαιης δύναμης”. Με αυτήν την κρυπτογράφηση στη σύνδεση VPN σας, όποιος ψάχνει να αποκρυπτογραφήσει τα πακέτα δεδομένων σας θα είναι σίγουρα απογοητευμένος κάθε φορά.

Η εκτόξευση μέσω αυτού του επιπέδου κρυπτογράφησης είναι ουσιαστικά αδύνατη, επομένως, το BolehVPN είναι απίστευτα ασφαλές από αυτήν την οπτική γωνία.

Ο πάροχος προσφέρει επίσης το πρωτόκολλο OpenVPN, το οποίο είναι και πάλι κορυφαίο, καθώς δεν υπάρχει άλλο πρωτόκολλο πιο ασφαλές από αυτό. Το’s το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο στις εφαρμογές του, οπότε μέχρι να το κάνετε’t πρέπει να το κάνουμε από την τρομερή ανάγκη, τότε μόνο don’Μην το αλλάξετε.

Τώρα κινείται προς τα μειονεκτήματα, BolehVPN’δεν είναι αρκετά διαφανής.

Δεν γνωρίζω κανένα VPN που να λέει τίποτα άλλο από το ότι διατηρεί μηδενικά ημερολόγια, αλλά πιο συχνά, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική από αυτήν και όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε πρόσβαση είναι απλά ένα κομμάτι σκάψιμο.

Και αυτό’είναι ακριβώς αυτό που έκανα με το BolehVPN, μόλις έσκαψα λίγο πιο βαθιά και ήρθε με αυτό:

bolehvpn πολιτική καταγραφής

Όπως φαίνεται από αυτό το στιγμιότυπο που τραβήξατε από το BolehVPN’η σελίδα πολιτικής προστασίας απορρήτου, ο πάροχος διατηρεί την εξουσία να διατηρεί τα αρχεία καταγραφής σας, εάν απολαμβάνετε οποιοδήποτε είδος ασυνήθιστης ή παράνομης δραστηριότητας. Ο πάροχος προσφέρει την αιτιολόγηση εδώ ότι αν δεν υπάρχει κάτι ύποπτο, μόνο μέχρι τότε δεν καταγράφονται τα αρχεία καταγραφής.

Δεν το χαρακτηρίζω ως “Απατηλός” ή “Επικίνδυνος” καθόλου, αλλά μια ωραία μηδενική πολιτική καταγραφής θα πρέπει να στερείται όλων αυτών των πραγμάτων.

Ένα άλλο πρόβλημα με το BolehVPN είναι η σύγκρουση στη θέση του VPN’δηλαδή στις Σεϋχέλλες και στη θέση των υπηρεσιών διαδικτύου BV (μητρική εταιρεία), η οποία εδρεύει στη Μαλαισία. Εάν το VPN εκτελείται από τη μητρική εταιρεία που εδρεύει στη Μαλαισία, καθώς το ίδιο το VPN διέπεται από νόμους από τις Σεϋχέλλες δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες.

Το BolehVPN πρέπει να το διευκρινίσει και να διασφαλίσει ότι θα εκδώσει σύντομα δήλωση που θα διευκρινίζει ή θα μας παρέχει τη θέση του σχετικά με το θέμα της τοποθεσίας, διότι η τοποθεσία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εξέταση ενός VPN’της ασφάλειας.

Μια μη ασφαλής τοποθεσία για το χώρο στάθμευσης δεδομένων, όπως οι ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να υπονομεύσει σοβαρά την ιδιωτική ζωή των χρηστών, ανεξάρτητα από την ανθεκτικότητα που προσφέρουν τα άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

εγώ δεν’να συναντήσετε καθόλου διαρροές IP ή διαρροές DNS, έτσι ώστε’είναι ένα μεγάλο, μεγάλο συν!

Ανασκόπηση BolehVPN

Ανασκόπηση BolehVPN

Επισκόπηση Τιμολόγησης BolehVPN

VPNs don’t γενικά προσφέρουν τα σχέδια τιμολόγια τους σε όρους ημερών όπως το BolehVPN κάνει αλλά αυτό’δεν είναι κακό γιατί θα επιτρέψει στους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα την χρονική διάρκεια της συνδρομής τους έναντι της αξίας που λαμβάνουν για τα χρήματα που κατέβαλαν.

Μου άρεσε πραγματικά το BolehVPN’την ειλικρίνεια της στα τιμολόγιά της και αυτό’επειδή έχει θέσει την τελική τιμή του σχεδίου, την οποία ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει αντί να αναβοσβήνει φτηνές μηνιαίες τιμές για μακροπρόθεσμα σχέδια, με τις τελικές πληρωμές να είναι πολύ, πολύ υψηλότερες από τις αναμενόμενες από τον χρήστη.

Για π.χ. ένα VPN αναβοσβήνει ότι η 2ετής συνδρομή του έρχεται σε μόλις $ 2 / μήνα. Αυτό ακούγεται φτηνότερο vpn, αλλά αν πάτε για αυτό το σχέδιο, θα πρέπει να πληρώσετε 48 δολάρια συνολικά. Πρόκειται για μια παραπλανητική πρακτική μάρκετινγκ και αυτή που είμαι σοβαρά αντίθετη. Αλλά BolehVPN δεν είναι’Μην κάνετε τίποτα από αυτό.

Τα τιμολόγιά του είναι απλά και εύκολα κατανοητά:

 • 7 ημέρες: $ 3.70 χρεώνεται μία φορά
 • 30 μέρες: 9,99 δολάρια χρεώνεται μία φορά
 • 60 ημέρες: 16,99 δολάρια χρεώνεται μία φορά
 • 180 ημέρες: 44,99 δολάρια χρεώνεται μία φορά
 • 365 ημέρες: 79,99 δολάρια χρεώνεται μία φορά

bolehvpn σχέδια τιμολόγησης

BolehVPN’η τιμολόγηση της έρχεται εντός του προσιτού φάσματος, το οποίο αποτελεί ξανά έκπληξη και αυτό’διότι πολλές υπηρεσίες που είναι ακόμη μικρότερες από αυτή, προσφέρουν τα σχέδιά τους για υψηλότερες τιμές από αυτές που παρέχει.

Για μένα, τα καλύτερα σχέδια είναι τα σχέδια 60 ημερών και 180 ημερών, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια στις κατηγορίες τους σε ολόκληρη τη βιομηχανία VPN.

Ο πάροχος προσφέρει επίσης μια πλήρη δοκιμή μηδενικής δέσμευσης 24 ωρών δωρεάν δοκιμή για τους νέους χρήστες του, Μαζί με αυτό, υπάρχει επίσης μια 14-ημερών επιστροφής πολιτική, έτσι μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι BolehVPN είναι αρκετά διατεθειμένη να προσφέρει φιλική προς τον πελάτη υπηρεσία με τα φορτία της διευκόλυνσης, και σίγουρα δεν είναι άπληστος καθόλου.

Οι μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν πληρωμές κρυπτογράφησης, οι οποίες αποτελούν πρόσθετο πλεονέκτημα.

Εξετάσεις εφαρμογών και διακομιστών BolehVPN πελατών

Το NordVPN προσφέρει πλέον περισσότερους από 5000 διακομιστές, ενώ οι αριθμοί αυτοί είναι αρκετά υψηλότεροι από τους διακομιστές PureVPN που προσφέρουν 300.000+ IP και 2000+ διακομιστές και το Surfshark VPN που προσφέρει 800+ διακομιστές. Αλλά σε αντίθεση με αυτούς τους γίγαντες, το BolehVPN έχει μόλις 35 και αυτό σε περισσότερες από 12 χώρες παγκοσμίως.

Αυτός ο αριθμός διακομιστών είναι εξαιρετικά χαμηλός, παρά το γεγονός ότι είναι ένας μικρός πάροχος υπηρεσιών. Ένα VPN της κλίμακας και της τιμής του θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον 100 διακομιστές.

Οι τοποθεσίες είναι κλισέ, δηλ. Εσείς’θα βρουν τα περισσότερα από αυτά είτε στη Βόρεια Αμερική είτε στην Ευρώπη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για να γράψω σπίτι εδώ.

Ναι, δοκιμάσαμε τις δυνατότητες ροής του και φάνηκε να αποδίδει καλά από την άποψη της απεμπλοκής του Netflix και αυτή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πήραμε στο Netflix ΗΠΑ και το Netflix UK, το οποίο ήταν μια απόλαυση και μερικά σημαντικά σημεία που σημείωσε ο πάροχος.

Το BolehVPN προσφέρει επίσης εντάξει απόδοση για το Torrenting, όχι πολύ καλό, όχι πολύ κακό. Το πρόβλημα είναι εδώ. Τα μεγάλα σμήνη συνεχούς ροής στον κόσμο δεν βρίσκονται στις τοποθεσίες P2P που προσφέρει το BolehVPN, έτσι ώστε οι ταχύτητες να επιβραδύνουν.

Και οι δύο αυτές δυνατότητες, δηλαδή η απεμπλοκή της υποστήριξης US Netflix και Torrenting, είναι διαθέσιμες μόνο αν κάνετε λήψη και έχετε πρόσβαση στα σωστά αρχεία ρυθμίσεων του διακομιστή. Το BolehVPN έχει δεσμεύσει αυτά τα αρχεία ως “Υποστήριξη ροής”’ και “BolehFlix”.

Ερχόμενοι στις εφαρμογές-πελάτες, εάν το BolehVPN χρειάζεται να βελτιώσει δραστικά μια πτυχή της υπηρεσίας του, τότε πρέπει να είναι ο σχεδιασμός, η συμβατότητα και ο αριθμός των επιλογών των εφαρμογών του πελάτη του.

Με ένα περιβάλλον που θα ταιριάζει με τα Windows 98 περισσότερο από σήμερα, BolehVPN’ο πελάτης των Windows είναι εξαιρετικά γεμάτος με πάρα πολλές επιλογές και σημάδια που δεν έχουν καμία ιδιαίτερη χρήση.

Εφαρμογή πελάτη παραθύρων Bolehvpn

Και οι συνεχείς αποτυχίες σύνδεσης με ένα διακομιστή ήταν σοβαρά ένας εφιάλτης. Οι μεγαλύτεροι πάροχοι στη βιομηχανία προσφέρουν τους καλύτερους πελάτες όλων αυτών. Είναι απλά, με απλά ένα μεγάλο κουμπί σύνδεσης και μια επιλογή εναλλαγής για εναλλαγή μεταξύ διακομιστών και αυτό’αυτό είναι. Το BolehVPN πρέπει να αναβαθμίσει τους πελάτες του εάν θέλει να ανταγωνιστεί τους καλύτερους παρόχους στην αγορά.

Ανασκόπηση BolehVPN

Επιπλέον, BolehVPN’η υποστήριξη κινητού τηλεφώνου δεν είναι εύκολη για τους αρχάριους και τους αρχάριους να κατανοήσουν και για αυτούς, πρέπει να περάσετε από τη μη αυτόματη διαδρομή κατεβάζοντας τον OpenVPN client, κατεβάζοντας χειροκίνητα τα αρχεία ρυθμίσεων του διακομιστή και μόνο τότε η BolehVPN θα μπορεί να δουλεύει σε ένα κινητό τηλέφωνο. Δεν είναι καλό, σοβαρά.

Ανασκόπηση BolehVPN

Ένας παράγοντας εξαγοράς θα ήταν ότι το BolehVPN προσφέρει εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες και χρονομετρημένο σχεδόν 14 Mbps σε σύνδεση 20 Mbps, πράγμα που δεν είναι καθόλου κακό για έναν πάροχο αυτής της κλίμακας.

BolehVPN Major Round-Up

Μετά την κριτική ανάλυση των κύριων πτυχών της υπηρεσίας της, αφήστε’s να κατεβείτε σε ένα μεγάλο κύρος των υπηρεσιών στις οποίες θα σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία’με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε σύντομο, περιορισμένο τρόπο, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε την υπηρεσία σε πολύ καλύτερη προοπτική.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστηρίζει το Torrenting
 • Γρήγορη ταχύτητα
 • Δεν υπάρχουν διαρροές DNS ή WebRTC
 • Μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix
 • Η υποστήριξη κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου είναι κορυφαία

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλός αριθμός διακομιστών
 • Οι εφαρμογές για πελάτες δεν είναι καλά σχεδιασμένες και είναι προβληματικές για να συνεργαστείτε
 • Η υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας είναι δίπλα σε ανύπαρκτη
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας / Υπάρχει μόνο υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

συμπέρασμα

Τώρα έρχομαι στην τελική ετυμηγορία μου σχετικά με την υπηρεσία, δηλαδή αν το συνιστώ ή όχι. Ναι, στέκομαι πίσω από την υπηρεσία και αυτό’γιατί εκτιμώ την απόδοση πάνω από οτιδήποτε και όλα. Εάν ένα VPN διατηρεί έναν χρήστη ασφαλή με όλα τα μέσα, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί κάποιος δεν θα μπορούσε’t το συνιστούμε. Ναι, οι επιλογές και οι λειτουργίες σε αυτόν τον πάροχο είναι περιορισμένες, όπως χαμηλός αριθμός εξυπηρετητών, καμία υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, πελάτες iOS κ.λπ. αλλά το BolehVPN κερδίζει σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία όπως ταχύτερες ταχύτητες, μηδενικές διαρροές DNS κ.λπ..

Εάν ο πάροχος μπορεί να χαϊδεύει τα τρωτά σημεία του και απλώς να επεκτείνει λίγο περισσότερο, έχει τη δυνατότητα να μεταβεί σε τροχιά. Δοκιμάστε το, ακόμα και για την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Σας διαβεβαιώνω ότι εκτελεί πολύ καλύτερα από ό, τι ακόμη και μερικοί από τους bigwigs εκεί έξω.

Похожие статьи

 • Αναθεώρηση ιδιωτικών σηράγγων για το 2020

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 3 / μήνα ($ 36 στο ετήσιο σχέδιο) Servers 22 Διακομιστές σε 12 χώρες Logs Διατηρεί ευαίσθητα αρχεία καταγραφής για 14 ημέρες Κρυπτογράφηση...

 • Mullvad VPN Review

  Δικαιοδοσία Σουηδία Τιμή $ 5.55 / μήνα Διακομιστές 550 διακομιστές σε 35 Χώρες Αρχεία Καταγραφής Κλειδιών Κρυπτογράφησης AES-256-Bit Ξεμπλοκάρει Netflix Ασυμβίβαστη απόδοση...

 • Αναθεώρηση AzireVPN

  Δικαιοδοσία Σουηδική Τιμή $ 3.45 / μήνα ($ 82.71 χρεώνεται μία φορά) Διακομιστές 5 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεμπλοκάρισμα Netflix Όχι Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Όχι...

 • AirVPN Review 2019

  Το AirVPN έχει ίσως το πιο άσχημο tagline σε ολόκληρη τη βιομηχανία VPN. Ορίζει την υπηρεσία μέσω αυτών των λέξεων “Ο αέρας για να αναπνεύσει το πραγματικό...

 • VPNBaron Review 2019

  Δικαιοδοσία Ρουμανία Τιμή $ 5,54 Διακομιστές 13 Αρχεία καταγραφής Δεν κρυπτογραφούνται Logs OpenVPN / L2TPIKEv2 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Όχι Συνιστώμενη...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me