Αναθεώρηση AzireVPN

Δικαιοδοσία Σουηδικά
Τιμή $ 3.45 / μήνα ($ 82.71 χρεώνεται μία φορά)
Διακομιστές 5
Αρχεία καταγραφής Οχι
Κρυπτογράφηση AES-256
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://www.azirevpn.com/
Συμβατότητα Windows, Apple

Είναι σπάνιο ότι μια μικρή υπηρεσία VPN, η οποία προσφέρει μόνο 5 τοποθεσίες διακομιστών, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τον υπόλοιπο κλάδο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η εστίαση στην παροχή παραδειγματικής ασφάλειας πρέπει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για μια υπηρεσία VPN. Αλλά αυτό ακριβώς με εντυπωσίασε το AzireVPN, όταν πήγα κάτω για να το αναθεωρήσω.

Πρέπει να πω ότι οι προσδοκίες μου δεν ήταν υψηλές επειδή ο πάροχος δεν το κάνει’δεν ταιριάζουν στη λίστα των συνήθων πληρωμένων υπηρεσιών VPN, αλλά ήμουν ευχάριστα έκπληκτος.

Από ένα πρωτοποριακό νέο πρωτόκολλο σε μια κορυφαία πολιτική μηδενικής καταγραφής μητρώου μαζί με την υποστήριξη Netflix, το AzireVPN είναι μια υπηρεσία που σίγουρα πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για.

Έτσι, εδώ είναι η αναλυτική αναθεώρηση AzireVPN που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη κριτική ανάλυση των διαφόρων πτυχών της υπηρεσίας της, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων τιμολόγησης, της υποδομής ασφαλείας, της υποστήριξης συσκευών και άλλων, από το BestVPN.co!

AzireVPN’s Πολιτική καταγραφής και επισκόπηση υποστήριξης πρωτοκόλλου

Σχεδόν όλα τα VPN διαφημίζουν τον τρόπο με τον οποίο ακολουθούν πολιτική μηδενικής καταγραφής, αλλά εάν σκάψετε αρκετά βαθιά μέσα στον ιστότοπό τους, ειδικά αν διαβάσετε την πολιτική απορρήτου ή τους όρους παροχής υπηρεσιών, θα γνωρίζετε πόσο μπορεί να εμπλακεί.

Τα VPN που διαφημίζουν πολιτική μηδενικής καταγραφής μπορούν είτε να διατηρούν ένα αρχείο καταγραφής των χρονικών σημείων σύνδεσης, τη χρήση εύρους ζώνης κλπ. Και ενώ αυτά τα αρχεία καταγραφής μπορεί να φαίνονται αβλαβή, δεν είναι τέτοια στην πραγματικότητα, διότι οποιαδήποτε πληροφορία που έχει ένας πάροχος για εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσείς οποιαδήποτε στιγμή.

Ωστόσο, το AzireVPN θέτει ένα σημείο αναφοράς εδώ ρητά αναφέροντας ότι το είδος των κορμών “Δεν συμβαίνει’κρατήστε το”. Βρήκα αυτό στους Όρους υπηρεσίας τους:

azirevpn πολιτική καταγραφής

Μα αυτό’δεν είναι αυτό, καθώς αυτός ο παραδειγματικός πάροχος VPN έχει επίσης ενεργοποιήσει το Σύστημα Blind Operator. Αυτό είναι στην πραγματικότητα, μια μονάδα πυρήνα του Linux που καθιστά αδύνατο για τους διαχειριστές συστήματος να διερευνήσουν τα δεδομένα που περνούν από τα τελικά σημεία. Ο διαχειριστής δεν μπορεί ούτε να σκοντάψει στα επιτρεπόμενα πεδία IP από το WireGuard (ένα ειδικό πρωτόκολλο από το AzireVPN, το οποίο I’θα μιλήσω λεπτομερώς αργότερα).

Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο για έναν αρχάριο να το καταλάβει, αλλά μπορώ να πω ότι η ασφάλειά τους είναι αρκετά κακή καλή μόνο εξαιτίας αυτών των μηχανισμών. Κανείς δεν μπορεί να σας παρακολουθήσει ή τις δραστηριότητές σας εάν αυτοί οι μηχανισμοί είναι εγκατεστημένοι, όχι ο διαχειριστής IP ούτε ο πάροχος.

Ακόμα και τα πρωτόκολλα υποστηρίζονται καλύτερα από τα πρότυπα του κλάδου εδώ. Οι πάροχοι προσφέρουν συνήθως το OpenVPN ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο τους, το Azire το προσφέρει επίσης, αλλά σας παρέχει επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το δικό του πρωτόκολλο που ονομάζεται WireGuard, το οποίο λέει ότι είναι ανώτερο από το OpenVPN!

Αναθεώρηση AzireVPN

Η υπηρεσία ισχυρίζεται ότι επιλέγοντας αυτό το πρωτόκολλο (το OpenVPN είναι το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο), μπορείτε να βελτιώσετε δραστικά τις ταχύτητες που έχετε μαζί με την καθυστέρηση.

Αυτό είναι απίστευτο, καθώς έχω δει λίγους παρόχους, που εστιάζουν τόσο πολύ στη σωστή χρήση των βασικών.

Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι το WireGuard δεν το κάνει’t εργασία σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες και έχει μια πολύ περιορισμένη θέση. Το Linux, το Android και οι Mac είναι οι μοναδικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WireGuard, για άλλους, πρέπει να βασιστείτε στο OpenVPN.

Ναι παρόχους αυτές τις μέρες πρέπει να εκτελέσει φανταχτερά πράγματα όπως Netflix Unblocking, Torrenting κ.λπ. που απαιτεί το καλύτερο VPN για να ξεμπλοκάρετε το Netflix, αλλά δεν υπάρχει συμβιβασμός στα βασικά. Και αυτό ακριβώς κάνει το AzireVPN αληθινό “VPN”.

Τιμολόγηση AzireVPN

Αζίζ’τα τιμολόγια της εταιρείας σας είναι απλά και απλά, καθώς διαφέρουν μόνο στη διάρκεια της συνδρομής που μπορείτε να επιλέξετε, ενώ τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη παραμένουν τα ίδια σε όλους τους.

Ο πάροχος προσφέρει σήμερα τέσσερις τύπους σχεδίων, οι λεπτομέρειες των οποίων έχουν ως εξής (Όλες οι τιμές έχουν μετατραπεί από Ευρώ σε Δολάρια ΗΠΑ για καλύτερη κατανόηση από τους χρήστες)

 • Μηνιαίο σχέδιο: $ 5,74 χρεώνονται μία φορά
 • Σχέδιο τριών μηνών: $ 4,59 / μήνα ($ 13,78 χρεώνονται μία φορά)
 • Ετήσιο σχέδιο: $ 4,02 / μήνα ($ 48,25 χρεώνεται μία φορά)
 • Σχέδιο δύο ετών: $ 3.45 / μήνα ($ 82.71 χρεώνεται μία φορά)

Σχέδια τιμολόγησης AzireVPN

Η τιμολόγηση των μακροπρόθεσμων σχεδίων είναι λίγο υψηλή σε σύγκριση με τα περιορισμένα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που προσφέρει ο παροχέας. Πολύ μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN με πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά για την εκκίνηση προσφέρουν παρόμοια σχέδια για ακόμη χαμηλότερες τιμές όπως το NordVPN. Έτσι, εγώ δεν’αρέσουν πραγματικά οι μακροπρόθεσμες συμφωνίες και πιστεύουν ότι πρέπει να κατέβουν τουλάχιστον με ένα δολάριο.

Η βραχυπρόθεσμη τιμολόγηση, συγκριτικά, είναι καλύτερη και πολύ πιο ελκυστική, καθώς τα περισσότερα VPNs don’να προσφέρουμε βραχυπρόθεσμα σχέδια για τέτοιες χαμηλές τιμές. Το AzireVPN είναι το καλύτερο για συνδρομές βραχείας διάρκειας αν ψάχνετε να αποκτήσετε ένα VPN για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Σας προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 24 ωρών μαζί με μια πολιτική επιστροφής 7 ημερών, καθιστώντας τους όρους διευκόλυνσης των πελατών πολύ φιλικοί.

Οι μέθοδοι πληρωμής είναι ποικίλες και περιλαμβάνουν όλες τις δημοφιλείς επιλογές όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal κ.λπ. μαζί με πληρωμές κρυπτογράφησης για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν την ανωνυμία τους ενώ προσυπογράφουν την υπηρεσία.

Ωστόσο, σημειώστε ότι η πληρωμή σε κρυπτοσυστήματα θα σας στερήσει την ευκαιρία να απαιτήσετε επιστροφές χρημάτων.

Υποστήριξη ψυχαγωγίας AzireVPN

Λόγω της συνεπούς ζήτησης των χρηστών, στο BestVPN.co, έχουμε βελτιώσει λίγο το στυλ αναθεώρησης και έχουμε αρχίσει να συμπεριλαμβάνουμε κριτικές για ένα VPN’για να υποστηρίξει την ψυχαγωγία. Αυτό συνεπάγεται κυρίως την απεμπλοκή ιστοσελίδων συνεχούς ροής όπως το Netflix και την παροχή ασφαλούς υποστήριξης για το Torrenting,

AzireVPN’η πρώτη μεγάλη απογοήτευση ήταν ότι συνεργάστηκε με τη Netflix μόλις δύο φορές σε 16 επανασύνδεσμους και αυτό επρόκειτο για τους διακομιστές της Ισπανίας και της Σουηδίας. Δεν συμβαίνει’t δουλεύει για να ξεμπλοκάρει το Netflix ΗΠΑ, ωστόσο νομίζω ότι ένας πάροχος με μόλις 5 τοποθεσίες hasn’t πραγματοποιήθηκε, διατηρώντας το Netflix ξεμπλοκάρισμα στο μυαλό.

Αυτό το VPN πρέπει να εισαγάγει την αποδέσμευση Netflix, τουλάχιστον στους διακομιστές των Η.Π.Α. εάν θέλει να αιχμαλωτίσει τους τρέχοντες χρήστες VPN, καθώς φαίνεται να απαιτούν την αποδέσμευση του Netflix ως τακτική λειτουργία οποιασδήποτε υπηρεσίας VPN.

Azire VPN υπηρεσία για torrent, μπορεί να περιγραφεί σε μία μόνο λέξη και αυτό είναι “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ”. Μπορώ να το πω επειδή ο πάροχος δεν έχει κανέναν περιορισμό σε κανέναν από τους διακομιστές του για το Torrenting και πάνω από αυτό, το darn του είναι πολύ ασφαλές για να αφήσει τους trolls copyright.

Ποιος θα σκεφτόταν ότι μόνο μια υπηρεσία VPN μικρής κλίμακας θα ήταν τόσο καλή σε πολλά πράγματα; Το AzireVPN δεν έχει σημασία στην αρχή χωρίς φανταχτερά πράγματα ή τεχνάσματα, αλλά μόλις αρχίσετε να εξερευνάτε τις λειτουργίες και τις επιδόσεις του, θα γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια υπηρεσία που θα πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα τουλάχιστον μια φορά.

Αναθεώρηση του διακομιστή AzireVPN

Όπως ίσως γνωρίζετε, γνωρίζετε ότι το AzireVPN προσφέρει μόνο 5 τοποθεσίες διακομιστών και αυτές βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, την Ισπανία και τον Καναδά.

Τοποθεσίες διακομιστή AzireVPN

Η υπηρεσία είναι αναμφίβολα καλή, αλλά η υποδομή διακομιστή της είναι πολύ περιορισμένη. Σήμερα, τα περισσότερα κορυφαία VPN όπως το Surfshark VPN που προσφέρει 800+ διακομιστές ή άλλα που προσφέρουν τουλάχιστον 30 τοποθεσίες, αλλά το AzireVPN δεν είναι ένα από αυτά.

Χαρακτηριστικά διακομιστή AzireVPN

Οι τοποθεσίες διακομιστών της επικεντρώνονται μόνο στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη, γεγονός που αποκλείει την πλειοψηφία του κόσμου από το πεδίο εφαρμογής της.

Θα ήθελα να συστήσω το AzireVPN τουλάχιστον να βελτιώσει τον αριθμό των διακομιστών του σε 15, αν θέλει να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες υπηρεσίες εκεί έξω, διότι η εμβέλεια είναι τώρα ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή μιας υπηρεσίας VPN και αν αυτό λείπει, οι χρήστες μπορούν να πάρουν λίγο διστακτικότητα κατά τη μετάβαση στην υπηρεσία.

Υποστήριξη Πελατών AzireVPN

Δεν είμαι οπαδός της υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθόλου, γιατί για μένα το αδέξια και παλιό μου σχολείο. Τα VPN απαιτούν ταχύτερη υποστήριξη, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας λειτουργίας υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας. Δυστυχώς, το AzireVPN χάνει κάποια σημαντικά σημεία εδώ επειδή δεν προσφέρει τέτοια επιλογή.

AzireVPN Υποστήριξη πελατών

Ο χρόνος απόκρισης ήταν καλός, ακόμα καλύτερος από τους περισσότερους παρόχους που χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας για την επίλυση ερωτημάτων, αλλά εξακολουθώ να μην έρχομαι γύρω από το γεγονός ότι πρέπει να περιμένω μερικές ώρες ακόμη και για να λάβω ένα απλό ερώτημα το οποίο επιλύθηκε.

Συμβατότητα πελάτη AzireVPN

Για να ελέγξω πώς πραγματικά δούλεψε η εφαρμογή του πελάτη, έχω κατεβάσει την εφαρμογή των Windows και πρέπει να πω ότι ήταν αρκετά εύκολο να περάσεις από τη διαδικασία εγκατάστασης.

Αναθεώρηση AzireVPN

Τα κουμπιά λήψης στον ιστότοπο για κάθε πελάτη είναι αρκετά εμφανή, το μέγεθος του αρχείου δεν είναι’δεν ήταν πολύ μεγάλη και η διαδικασία εγκατάστασης προχώρησε ομαλά.

Αναθεώρηση AzireVPN

Όσον αφορά την εργασία του πελάτη, λειτούργησε καλά και έκανε τη σύνδεσή μου ασφαλή. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι αυτό το VPN έχει διαρροές IP, αλλά δεν το έκανα’δεν βρήκα κανένα μέχρι το χρόνο που έγραψα κάτω αυτή την αναθεώρηση, έτσι υποθέτω ότι’έκανα patched αυτό.

Ωστόσο, ήμουν απογοητευμένος που η εφαρμογή πελάτη εξαφανίστηκε μόλις συνδεθώ με το VPN. Συνήθως, οι πελάτες VPN διαθέτουν ένα διαδραστικό πίνακα ελέγχου που μπορείτε να πλοηγηθείτε για να αλλάξετε διακομιστές, να έχετε πρόσβαση στον διακόπτη kill, κλπ. Αλλά το AzireVPN’ο πελάτης δεν κάνει’δεν το έχω, οπότε αυτό με απογοήτευσε σοβαρά καθώς έπρεπε να τον αποσυνδέσω από τη γραμμή εργασιών μου αν έπρεπε να αλλάξω τον server μου, κάτι που δεν ήταν αυτό που θα προτιμούσα .

Τα μειονεκτήματα

AzireVPN σίγουρα έχει ισχυρά σημεία, αλλά υπάρχουν κάποιες μειονεκτήματα για την υπηρεσία πάρα πολύ. Επιτρέψτε μου να τους παρατάξω για να τους καταλάβετε εύκολα:

Οι ταχύτητες ήταν σίγουρα στο χαμηλότερο εύρος, ειδικά στους διακομιστές της Βόρειας Αμερικής με μερικές ταχύτητες φόρτωσης που αγγίζουν το σήμα 23Mbps σε σύνδεση 100 Mbps, κάτι που ο πάροχος πρέπει να αντιμετωπίσει κατά προτεραιότητα.

Το AzireVPN δεν το κάνει’t έχει ακόμα διακόπτη σκοτώματος, κάτι που είναι απλά απαράδεκτο. Οτι’s επειδή, σε περίπτωση αποσύνδεσης, αυτός ο διακόπτης kill είναι αυτό που θα σας εξοικονομήσει από τον κίνδυνο της ιδιωτικής σας ζωής.

Παρά τις καλές πολιτικές καταγραφής και ασφαλή πρωτόκολλα, ένα πράγμα σίγουρα με έκανε συναγερμό και αυτό ήταν το AzireVPN’η οποία είναι μέλος της συμμαχίας 14 Eyes. Η Σουηδία ίσως ακούγεται σαν μια καλή παλιά σκανδιναβική χώρα για εσάς, αλλά η ένταξή της στη Συμμαχία 14 Eyes καθιστά μια μη ασφαλή επιλογή για τα VPN να δημιουργήσουν βάση.

Αναθεώρηση AzireVPN

Αυτή η συμμαχία έχει το δικαίωμα να απαιτήσει δεδομένα από χρήστες από όλα τα κράτη μέλη, οπότε αν εμφανιστεί ποτέ τέτοιο αίτημα, το AzireVPN ίσως χρειαστεί να συμμορφωθεί. Ο πάροχος πρέπει να αλλάξει σοβαρά τη βάση το συντομότερο δυνατόν, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να γίνει άγιος σε ένα καρχαρία’το στόμα του.

Συμπέρασμα:

AzireVPN είναι σίγουρα μια ασφαλή, ισχυρή υπηρεσία, η οποία, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά περιορισμένη σε μέγεθος και χαρακτηριστικά, doesn’t απογοητεύσει.

Συνήθως, μια τέτοια μικρή υπηρεσία’t πάει πολύ καλά, αλλά AzireVPN έχει κάνει μια υπέροχη δουλειά μέχρι τώρα. Υπάρχουν λίγοι κροτίδες στην πανοπλία, αλλά τίποτα που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί.

Εάν ο πάροχος τους επιδιορθώσει και διευρύνει το εύρος των λειτουργιών του, όπως αυξάνει τους διακομιστές του, προσθέτει μερικές ακόμη εφαρμογές πελάτη εξειδικευμένες, ενσωματώνει ειδικά χαρακτηριστικά όπως το Split Tunneling και ένα Killswitch μεταξύ άλλων, θα γίνει σίγουρα ένα κανονικό χαρακτηριστικό στο Best VPN lists all περίπου.

Προς το παρόν, το AzireVPN συνιστάται έντονα για τους χρήστες Torrenting και για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιο στερεό απόρρητο για τις ανάγκες περιήγησης στο διαδίκτυο.

Αυτό που δεν συνιστάται είναι η αποδέσμευση και προστασία του Netflix στις χώρες της Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Похожие статьи

 • VPNBaron Review 2019

  Δικαιοδοσία Ρουμανία Τιμή $ 5,54 Διακομιστές 13 Αρχεία καταγραφής Δεν κρυπτογραφούνται Logs OpenVPN / L2TPIKEv2 Ξεκλειδώνει το Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Όχι Συνιστάται...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 99.99 (1 Έτος Σχέδιο) Διακομιστές 132 Διακομιστές σε 25 χώρες Αρχεία Κρατώντας Αρχεία για 16 Ημέρες Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix...

 • VPNSecure αναθεώρηση 2019

  Βασισμένο σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία για μια υπηρεσία VPN, το VPNSecure.me didn’t φαίνεται σαν μια κατάλληλη υπηρεσία με την πρώτη ματιά, αλλά αυτή η υπηρεσία έχει πολλές πτυχές...

 • Εγγραφείτε στο

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 49 σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 600+ εξυπηρετητές σε 60 Χώρες Καταγραφικά Ναι Κρυπτογράφηση AES-256 Bit Ξεκλειδώνει Netflix Όχι Torrenting Ναι...

 • Ανασκόπηση BolehVPN

  Δικαιοδοσία Σεϋχέλλες Τιμή $ 6.66 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 35 διακομιστές σε 12 Χώρες Αρχεία καταγραφής Αποθήκευση αρχείων σύνδεσης Κρυπτογράφηση Αποκλεισμός AES-256-Bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me