AVG Secure VPN Review 2020: Είναι το AVG VPN Καλή;

Δικαιοδοσία Τσεχική Δημοκρατία
Τιμή $ 79.99 χρεώνεται μία φορά (1 έτος)
Διακομιστές 50+
Αρχεία καταγραφής Ναί
Κρυπτογράφηση AES-256-CBC
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
Συμβατότητα Windows, Android, Apple

Το ασφαλές VPN είναι το υποπροϊόν της AVG Technologies. που ιδρύθηκε το 1991 ως πάροχος εντοπισμού ιών, που αποκτήθηκε από την Avast το 2016. Πρόκειται για ένα ανεπιτήδευτο εργαλείο προστασίας της ιδιωτικής ζωής, κατατάσσοντας την 50η θέση από τους 180 παρόχους στο BestVPN.co.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit-AES και ΜΟΝΟ φιλοξενεί 50 διακομιστές σε 30 χώρες Παγκόσμιος. Δυστυχώς, αποθηκεύει επίσης αρχεία καταγραφής σύνδεσης και σύνδεσης και η εφαρμογή των Windows έχει έναν ιό. Ευχαρίστως, επιτυγχάνει να ξεκλειδώνει πλατφόρμες συνεχούς ροής όπως η Netflix στις ΗΠΑ.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 6,66 $ / μήνα. σε ετήσιο σχέδιο, και έχετε δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για τη δοκιμή της υπηρεσίας. Δεν συνιστώ ο πάροχος σε συνειδητή χρήση της ιδιωτικής ζωής, αλλά συμβουλεύει να πάει για την ανέξοδη και αξιόπιστη εναλλακτική λύση, Surfshark τιμές σε $ 1,99 / mo.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε αυτό το σε βάθος AVG VPN review 2020, όπου συζητάμε για την ασφάλεια, τη διαφάνεια, την τιμολόγηση, τους διακομιστές, τις επιδόσεις, τη συμβατότητα και την υποστήριξη:

Αριθμός διακομιστών 50+
Δικαιοδοσία Τσεχική Δημοκρατία
Αρχεία καταγραφής Ναί
Torrenting Ναί
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Τιμή $ 79.99 χρεώνεται μία φορά (1 έτος)
Πρωτόκολλα OpenVPN & IPSec
Παράκαμψη Firewall της Κίνας Οχι
Κρυπτογράφηση δεδομένων AES-256-CBC
Δικτυακός τόπος https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

Contents

Μια ανάλυση του AVG VPN’s Ασφάλεια

Το AVG Secure VPN έχει την έδρα του στην Τσεχική Δημοκρατία, η οποία απέχει από τις συμμαχίες μάτι στις 5/9/14. Όπως και οι περισσότερες χώρες της ΕΕ, η τοποθεσία έχει λιγότερους περιορισμούς στο διαδίκτυο.

Αυτό λειτουργεί υπέρ του παροχέα, καθώς η χώρα είναι ακόμη επιεική σε όσους έχουν πρόσβαση στο δίκτυο BitTorrent. Τα δίκτυα VPN δεν απαγορεύονται στη χώρα και ο νόμος προβλέπει την ελευθερία του λόγου και του Τύπου.

Η κυβέρνηση σέβεται τα δικαιώματα των νετρονίων, εκτός από “εχθρικός λόγος” περιπτώσεις που αρνούνται τα εγκλήματα της κομμουνιστικής εποχής και το Ολοκαύτωμα. Διαφορετικά, η κυβέρνηση απαγορεύει την αυθαίρετη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή.

Υπήρξε κάποια οργή σε ένα νέο νομοσχέδιο του Υπουργού Οικονομικών Andrej Babiš. Επικεντρώθηκε “Διανομιμοποίηση Διαδικτύου” σύμφωνα με την οποία κάθε χρήστης έπρεπε να κατέχει ένα “διαβατήριο διαδικτύου” πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο. Ωστόσο, δεν πέρασε ποτέ, εξαιτίας της απόλυτης αποδοκιμασίας από τους νέους.

Ως εκ τούτου, οι νέοι απολαμβάνουν ένα απεριόριστο διαδίκτυο στη χώρα, με μπλοκ μόνο επιβάλλει ιστοσελίδες που προωθούν την παιδεραστία, την εμπορία παιδιών, την παιδική πορνεία και την πορνογραφία.

Η υπηρεσία AVG Secure VPN καταγράφει τα δεδομένα σας?

AVG Secure VPN’μικρό “Πολιτική καταγραφής και χρήση” είναι αρκετά διαφανές και απλό. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους, αυτό το προϊόν δεν είναι για την αποθήκευση δεδομένων VPN.

Φυσικά, Δεν δηλώνουν ακριβώς τι “Δεδομένα VPN” καταγράφουν, αλλά απλώς ισχυρίζονται ότι το κάνουν πρέπει να είναι αρκετό για να είναι συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής να είναι σε εγρήγορση για την υπηρεσία.

Ο πάροχος ισχυρίζεται ότι συλλέγει αυτά τα δεδομένα για τεχνικούς σκοπούς, απάτη κατά της υπηρεσίας και για την πρόληψη / αναγνώριση της κατάχρησης των υπηρεσιών τους, όπως παραβίαση των “Συμφωνία τελικού χρήστη”.

Αυτό συνεπάγεται τη διάθεση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταμερισμού αρχείων ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Προκειμένου ο πάροχος να εντοπίσει τέτοιες περιπτώσεις, θα παρακολουθεί ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε.

Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να δηλώσουν ποια δεδομένα καταγράφονται, αλλά γνωρίζουμε ότι καταγράφει τα αρχεία καταγραφής χρήσης (που είναι κόκκινη σημαία). Εγώ’θα αφήσετε να εμπιστευτείτε τον πάροχο με τις πληροφορίες σας σε εσάς!

Επισκόπηση AVG Secure VPN

Ποια κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί το AVG VPN?

Για την εξασφάλιση της εισερχόμενης / εξερχόμενης κίνησης, το AVG Secure VPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES-256 με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA256.

Για το κανάλι ελέγχου, το AVG VPN χρησιμοποιεί τους ίδιους AES-256 κρυπτογράφους με χειραψία RSA-2048. Το Perfect Forward Secrecy (PFS) παρέχεται μέσω ανταλλαγής κλειδιών DHE-4096.

Το AVG VPN διαρρέει τη διεύθυνση WebRTC / DNS / IP σας?

Προκειμένου να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη εικόνα της ασφάλειας που προσφέρει το AVG Secure VPN, πραγματοποίησα δοκιμές διαρροών WebRTC / DNS / IP σε τρεις διαφορετικές ιστοσελίδες.

Η διαδικασία περιελάμβανε τη σύνδεση με ποικίλους διακομιστές και την αν ο παροχέας αντιμετώπιζε προβλήματα διαρροής. Τα αποτελέσματα που βλέπετε παρακάτω προέρχονται από τις δοκιμές μου στο διακομιστή Ισραήλ, Petah Tikva.

Δοκιμή διαρροής IP-DNS - Συνδεδεμένο VPN

Perfect Privacy - Δοκιμή διαρροής DNS

Όπως βλέπετε, κατά τον έλεγχο του DNS από το Perfect Privacy, τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν ότι η διεύθυνση κατοικεί από το Ισραήλ μέσω του Internet Service Provider Solutions HQserv.

Αυτό σημαίνει ότι ο πάροχος με επιτυχία κατάφερε να καλύψει τη διεύθυνση DNS μου, καθιστώντας την επίσημη τοποθεσία μου άγνωστη και αόρατη. Το IP έχω πρόσβαση στο? 185.191.205.3

Τέλεια προστασία απορρήτου - Δοκιμή διαρροής DNS AVG Secure VPN

Διαρροές προγράμματος περιήγησης - Δοκιμή διαρροών WebRTC

Κανείς δεν θέλει να εγγραφεί σε έναν πάροχο που δεν προσφέρει την πιο βασική πτυχή ενός VPN: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Εάν υπάρχει ακόμη και η παραμικρή πιθανότητα διαρροής του WebRTC σας, θα αποφύγετε τόσο κακό.

Ευτυχώς για εσάς, το AVG Secure πέρασε τη δοκιμή, μόλις συνδεθεί με έναν Ισραηλινό Server. Όπως μπορείτε να δείτε, τα παρακάτω αποτελέσματα δείχνουν μια δημόσια IP και τοπική IP από το Ισραήλ.

Διαρροές προγράμματος περιήγησης - Δοκιμή διαρροής WebRTC AVG Secure VPN

IPLeak.Net - Πλήρης ανάλυση απορρήτου

Για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των αποτελεσμάτων που λάβαμε για τις δοκιμές διαρροών WebRTC και DNS, αποφάσισα να διεξάγω πλήρη ανάλυση της ιδιωτικής ζωής στον πάροχο χρησιμοποιώντας το IPLeak.net.

Αν κοιτάξετε τα παρακάτω αποτελέσματα, δεν μπορείτε να δείτε τυχόν διαρροές. Η διεύθυνση IP είναι αυτή μιας ισραηλινής τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής IP.

Ο διακομιστής DNS είναι επίσης ο ίδιος με τον cloaked IP, επιβεβαιώνοντας ότι η ταυτότητά σας παραμένει ασφαλής όταν χρησιμοποιείτε το AVG’s VPN.

IPLeak.Net - Πλήρης ανάλυση απορρήτου AVG Secure VPN

Έλεγχος αρχείων εφαρμογών: Εντοπίστηκε 1 ιός GrayWare

Πρέπει να πω ότι ήμουν πραγματικά απογοητευμένος που ανακάλυψα ότι το AVG, παρά το γεγονός ότι είναι ένα φημισμένο λογισμικό προστασίας από ιούς και λογισμικό αντιμετώπισης ιών, έχει έναν ιό στο αρχείο Secure VPN.exe για τα Windows.

Έλεγχος αρχείων εφαρμογών

Η δοκιμή εκτελέστηκε στον ιστότοπο virustotal.com, όπου μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο και να το αναλύσετε σε πολλαπλές υπηρεσίες προστασίας από ιούς για να ελέγξετε για τυχόν κόκκινα σημάδια.

Όταν η εφαρμογή .exe πέρασε 69 ελέγχους, απέτυχε σε μία. Η εφαρμογή συνοδεύεται από τον ιό GrayWare / Win32.Presenoker. Το αρχείο mac .dmg πέρασε όλους τους 55 ελέγχους.

Έλεγχος αρχείων εφαρμογών

Τοποθεσίες διακομιστή AVG VPN

Οι χρήστες παρόχων AVG Secure VPN με διακομιστές σε 50+ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Πρέπει ακόμα να επεκτείνουν τις προσφορές τους, αλλά οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ειδικούς διακομιστές για P2P / Torrenting και streaming, και οι δύο λειτουργούν ομαλά.

Επίσης, διεξήγαγα δοκιμές ταχύτητας / διακομιστή σε πολλές τοποθεσίες για τον εντοπισμό κεντρικών διακομιστών από εικονικές (ψεύτικες). Η διαδικασία μου πήρε περίπου μία ώρα, όπου έλεγξα περίπου 20 τοποθεσίες. Με χαρά, όλοι οι διακομιστές βρίσκονται στον ακριβή προορισμό που διαφημίζεται.

AVG Secure VPN Servers Προσφέρονται

Δοκιμές ταχύτητας AVG VPN για ροή και λήψη

Κατά μέσο όρο, η AVG κατόρθωσε να παραδώσει σταθερές λήψεις 72,83Mbps σε λήψη και ταχύτητες upload 68,63Mbps, με βάση τις δοκιμές που εκτελούσαν σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών.

Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 80,23Mbps 79,34Mbps 58.81Mbps 69,98Mbps 75.81Mbps 72,83Mbps
Ανεβάστε 77.12Mbps 68,97Mbps 62,77Mbps 72.60Mbps 61,72Mbps 68,63Mbps
Ping 127 ms 180 ms 99 ms 150 ms 109 ms 133 ms

Το AVG VPN συνεργάζεται με το Netflix?

Ευτυχώς, το AVG VPN συνεργάζεται με το Netflix. Εξάλλου, ένας από τους κύριους λόγους για να επενδύσετε σε μια λύση VPN είναι να παρακάμψετε τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς και τους περιορισμούς περιεχομένου που επιβάλλονται από streaming ιστοσελίδων σε όλο τον κόσμο.

Για να ελέγξετε εάν το AVG Secure VPN λειτουργεί ομαλά για την απεμπλοκή των VoD, συνδεθήκαμε σε έναν αμερικανικό διακομιστή και στη συνέχεια κατευθυνθήκατε κατευθείαν στο Netflix.com για να ελέγξετε την πλήρη βάση δεδομένων των τίτλων.

Streaming ΗΠΑ

Προηγουμένως, όπου δεν μπορούσα να παρακολουθήσω “Πάρκα και αναψυχή” στην πλατφόρμα, που συνδέεται με τον διακομιστή των ΗΠΑ στο AVG Secure, απεμπλοκή της τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως βλέπετε παρακάτω, η τηλεοπτική εκπομπή προβάλλεται αρκετά ομαλά και σε ποιότητα HD. Ωστόσο, αυτό το μόνο που λειτούργησε για την απεμπλοκή των αμερικανικών Netflix και όχι άλλες πλατφόρμες όπως το BBC iPlayer και το Amazon Prime.

Streaming πάρκα και αναψυχή

Είναι ασφαλές στο Torrent με το AVG VPN?

Δυστυχώς, ο πάροχος δεν προσφέρει StealthVPN a.k.a. συσκότιση χαρακτηριστικό. Είχα ακόμα έναν εκπρόσωπό μου δοκιμάστε την υπηρεσία στην Κίνα (ως μέρος του παροχέα μας 80+’αλλά δεν λειτούργησε.

Αν και το VPN δεν λειτουργούσε σε άλλες τοποθεσίες όπως το Ιράν, το Ιράκ, την Τουρκία και την Αίγυπτο, όπου οι απαγορεύσεις VPN είναι επικείμενες και είναι αρκετά δύσκολο να παρακάμψουν.

Όσον αφορά το P2P / Torrenting, διεξήγαγα μια δοκιμή στο IPLeak.net, το οποίο ζήτησε τη λήψη ενός μαγνητικού συνδέσμου και στη συνέχεια την εκτίμηση του ιστορικού πίσω από το δίκτυο.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ταυτότητά μου προστατεύεται, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική διεύθυνση IP από την πραγματική τοποθεσία και διεύθυνση μου: 185.191.205.6.

Ανίχνευση διεύθυνσης Torrent AVG Secure VPN

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποτελέσματα από τις Τεχνολογίες CA’ Εφαρμογή συνθετικής οθόνης. Έφτιαξα τον ισραηλινό διακομιστή σε περισσότερους από 90 σταθμούς παρακολούθησης παγκοσμίως από την ASM.CA.

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών

Το Round-Trip-Time (RTT) σε όλες τις τοποθεσίες ήταν εξαιρετικά υψηλό, εκτός από το Ισραήλ - Kiryat-Matalon, το οποίο έχει μέση τιμή. rtt 1.620 ms, υποδεικνύοντας ότι ο διακομιστής είναι κοντά.

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών για το AVG VPN

Το εργαλείο ανίχνευσης από την CA Technologies’ App Synthetic Monitor, επαληθεύει περαιτέρω αυτά τα ευρήματα, εμφανίζοντας rtt 1.603 ms. Αυτό σημαίνει ότι ο διακομιστής βρίσκεται πράγματι στο Ισραήλ.

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών

Ανασκόπηση συμβατότητας AVG VPN

Μετά την ανάλυση του παρόχου, συνειδητοποίησα ότι το AVG Secure VPN δεν προσφέρει καμία επέκταση του προγράμματος περιήγησης. Έχετε διαθέσιμες μόνο εφαρμογές για Windows, Mac, Android και iOS.

Μπορείτε να τις κατεβάσετε απευθείας από τον ιστότοπο. Οι χρήστες Smartphone μπορούν να επιλέξουν να εγκαταστήσουν το VPN απευθείας από το Google Play Store ή το iTunes, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Συμβατότητα με το AVG Secure VPN

Επανεξέταση υποστήριξης πελατών AVG VPN

Από την άποψη της υποστήριξης πελατών, το AVG Secure VPN είναι αρκετά προληπτικό. Προσφέρουν υποστήριξη 24/7 ζωντανής συνομιλίας σε αμειβόμενους χρήστες, όπου λαμβάνετε απάντηση μέσα σε δευτερόλεπτα από το ερώτημά σας.

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους στην αγορά, το VPN προσφέρει ακόμη και υποστήριξη μέσω τηλεφώνου. Μπορείτε να τους καλέσετε στο 1-844-234-6038 για οποιαδήποτε πληροφορία / βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα τους.

Υπάρχει επίσης ένας πίνακας ελέγχου υποστήριξης, όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν ερωτήματα αναζήτησης για να κατευθυνθούν σε σχετικά ιστολόγια / οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων.

Υποστήριξη πελατών

Πόσο κοστίζει το κόστος AVG VPN?

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους που προσφέρουν συνδρομές διαφόρων χρόνων με εκπτώσεις, η αναθεώρηση του AVG VPN αποκαλύπτει ότι ο πάροχος διατηρεί τα πράγματα απλά προσφέροντας ένα ενιαίο ετήσιο σχέδιο, το οποίο ξεκινά από 79,99 δολάρια / έτος.

Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε ένα μέτριο $ 6,66 / μήνα. Αυτά τα έξοδα είναι αρκετά φιλικά προς τον προϋπολογισμό, σε σύγκριση με άλλα στην αγορά που ξεκινούν από $ 10 + πάνω από το μήνα.

Τιμολόγηση VPN Secure VPN

Παρέχει το AVG VPN οποιεσδήποτε ειδικές λειτουργίες ασφαλείας?

Ακόμη και μετά από την εμβάθυνση στο AVG Secure VPN, δεν βρήκα κανένα προηγμένο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να ενισχύσει την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο. Ενώ ναι, ο πάροχος κάνει επιτυχώς μανδύα την ταυτότητά σας.

Δεν έχει μεγάλη προσφορά σε πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το αυτόματο kill switch, το DoubleVPN, το κρεμμύδι πάνω από το VPN, το StealthVPN και το DDoS / DPI Attack Protection, τα οποία είναι απαραίτητα σήμερα’με τον ταχύτατο τεχνολογικό κόσμο.

Πόσες συσκευές μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα με το AVG VPN?

Το AVG Secure VPN δεν προσφέρει στους χρήστες μεγάλη δυνατότητα να μοιράζονται τη σύνδεσή τους σε διαφορετικές συσκευές. Ακριβώς όπως οι περισσότεροι πάροχοι στην αγορά, έχει ένα όριο πέντε multi-logins.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο σε πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Σε σύγκριση με το Surfshark, το οποίο προσφέρει απεριόριστες συνδέσεις και είναι ένας αρχάριος (που ξεκίνησε το 2018) - θα έλεγα ότι το AVG Secure VPN έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Συγκρίσεις AVG VPN

VPN Providers

Ξεκλειδώνει το Netflix ΗΠΑ

Προσφέρει γρήγορες ταχύτητες

Κρυπτογράφηση

Πρωτόκολλα

Επιτρέπονται οι πολλαπλές συνδέσεις

Τιμολόγηση

Διαβάστε κριτικές

Δικτυακός τόπος

Surfshark AVG Secure VPN
Ναί Ναί
Ανω του μέσω όρου Αργός
Το Surfshark προσφέρει κρυπτογράφηση AES-256 σε όλα τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει Το AVG VPN προσφέρει κρυπτογράφηση AES-256 σε όλα τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Απεριόριστες συνδέσεις σε μία μόνο συνδρομή 5 Πολλαπλές συνδέσεις σε μία συνδρομή
1,99 € / μήνα (σχέδιο 2 ετών) με όλες τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται $ 2.99 / μήνα (3 Έτος Σχέδιο) Με όλες τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται
Surfshark Review AVG VPN Review
Επισκεφθείτε το Surfshark Επισκεφθείτε το AVG Secure VPN

AVG VPN Εναλλακτικές λύσεις

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το AVG VPN’η απόδοση του υπολογιστή δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, οι χρήστες ίσως αναζητούν μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Προτείνω να εγγραφείτε για το φιλικό προς τον προϋπολογισμό, αλλά εξαιρετικά πολύτιμο Surfshark, το οποίο ξεκινάει από ένα $ 1.99 / mo. 

Ωστόσο, εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγο περισσότερα χρήματα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το περίφημο PureVPN που βασίζεται στο Χονγκ Κονγκ. Ξεκινάει από $ 2.91 / mo σε ένα πενταετές σχέδιο και έχει ένα μεγάλο δίκτυο από 5.600+ διακομιστές!

Συνιστώ το AVG Secure VPN?

Ουμ ... Δεν το νομίζω. Πρώτα απ 'όλα, οι πολιτικές καταγραφής τους είναι αρκετά σκιερά και πιστεύω ότι διατηρούν τα αρχεία καταγραφής χρήσης, τα οποία περιέχουν χρονικά σήματα και ιστότοπους που επισκέφτηκαν.

Δεύτερον, ο αριθμός των διακομιστών τους είναι πολύ χαμηλός και πρέπει να επεκτείνουν τις λίστες τους. Τρίτον, δεν διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για την ενίσχυση της ανωνυμίας σας.

Εγώ’d λέει ότι το VPN θα είναι μόνο μια καλή επιλογή για τους χρήστες, που θέλουν απλότητα και πρέπει να έχουν πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix. Εκτός από αυτό, το VPN χρειάζεται πολλή δουλειά.

Αν ψάχνετε για ένα φθηνό all-rounder για όλες τις περιήγησής σας, torrenting, streaming, και τις ανάγκες παιχνιδιού, θα συμβούλευα πηγαίνοντας για το Surfshark που ξεκινά από $ 1,99 / mo.

Похожие статьи

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

 • Αναθεώρηση NordVPN 2020

  Δικαιοδοσία Παναμά Τιμή $ 3.49 / mo σε διακομιστές 3ετών σχεδίων 5560+ Servers σε 59 Χώρες Καταγραφικά Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Εγγραφείτε στο

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 49 σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 600+ εξυπηρετητές σε 60 Χώρες Αρχεία καταγραφής Ναι Κρυπτογράφηση AES-256 Αποσύνδεση Bit Netflix Όχι Torrenting Ναι...

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

 • PureVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me