Avast VPN Αναθεώρηση 2023

Δικαιοδοσία Τσεχική Δημοκρατία
Τιμή 79,99 δολάρια για ένα μονοετές σχέδιο
Διακομιστές 55 διακομιστές σε 34 χώρες
Αρχεία καταγραφής Αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης
Κρυπτογράφηση AES-256-GCM / AES-256-CBC
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://www.avast.com/en-us/secureline-vpn/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple

Virtual Private Networks ή VPN, προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο. Το Avast SecureLine είναι μια τέτοια υπηρεσία, υποστηριζόμενη από τη διάσημη εταιρεία προστασίας από ιούς που βρίσκεται πίσω από αυτήν. που κατέχουν τα φημισμένα αντίγραφα AVG και HideMyAss VPN.

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί με μια τέτοια γενεαλογία, το VPN προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια / ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, η Avast αποδείχθηκε ότι είναι μια μέτρια υπηρεσία, γι ‘αυτό δεν το συνιστώ στους θεατές / αναγνώστες μου.

Η δομή των τιμών τους είναι εξαιρετικά συγκεχυμένη, έχετε περιορισμένο μόνο 55 διακομιστές σε 34 χώρες παγκοσμίως, οι επιδόσεις είναι κακές για δραστηριότητες ροής / ροής και υποστηρίζονται μόνο δύο μέθοδοι πληρωμής.

Για να μην αναφέρω, Το Avast αποτυγχάνει κατά την απεμπλοκή VoD, υποφέρει από την έλλειψη προηγμένων λειτουργιών και ακόμη και καταγράφει τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Μπορείτε να πάρετε καλύτερη αξιοπιστία για λιγότερο με Surfshark ή PureVPN αντ ‘αυτού.

Διαβάστε αυτήν την αναθεώρηση Avast VPN για το 2023, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους παρόχους’ ασφάλεια, διαφάνεια, τιμολόγηση, διακομιστές, απόδοση, συμβατότητα, υποστήριξη και πολλά άλλα.

Contents

Κριτήρια αξιολόγησης

 1. Δικαιοδοσία: Το Avast VPN βρίσκεται σε μια χώρα με 5 μάτια?
 2. Ασφάλεια: Είναι ασφαλές το Avast SecureLine VPN?
 3. Διαρροές: Η Avast VPN Leak IP, DNS & WebRTC?
 4. Διακομιστές: Είναι συμβατό με P2P, λειτουργεί στην Κίνα?
 5. Streaming: Λειτουργεί με το Netflix & Άλλα VoD?
 6. Ταχύτητα: Πόσο γρήγορα είναι το Avast SecureLine VPN?
 7. Συμβατότητα: Εφαρμογές και υποστηριζόμενες συσκευές
 8. Τιμολόγηση: Πόσο κοστίζει το Avast VPN Κόστος?
 9. Αξιοπιστία: Αξιολογήσεις Trustpilot, Reddit & Υποστήριξη πελατών

Δικαιοδοσία: Το Avast VPN βρίσκεται σε μια χώρα με 5 μάτια?

Ενώ τεχνικά, το Avast SecureLine VPN δεν είναι’t που βασίζεται σε οποιαδήποτε χώρα με 5, 9 ή 14 μάτια έχει την έδρα της σε έναν τόπο που είναι γνωστός για την κατανόηση όσον αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών με αυτές τις συμμαχίες, δηλ. τη Δημοκρατία της Τσεχίας.

Επομένως, η δικαιοδοσία δεν είναι απόλυτα ασφαλής και ακόμη δεν αποτελεί μέρος κάποιας προβληματικής συμμαχίας’η αδυσώπητη συσπείρωση με μέλη των συμμαχιών αυτών δημιουργεί μια μεγάλη κόκκινη σημαία’δεν είναι καθόλου άγνοια.

Ασφάλεια: Είναι ασφαλές το Avast SecureLine VPN?

Μετά από την εμβάθυνση στο Avast VPN’την τοποθεσία, την πολιτική καταγραφής, την κρυπτογράφηση και τις εφαρμογές,  μπορείτε να αισθάνεστε ότι το VPN είναι μια ασφαλής επιλογή. Είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να αξιοποιήσετε ισχυρή ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Πολιτική καταγραφής

Το Avast VPN εξασφαλίζει ισχυρισμούς ότι είναι ένας πάροχος μητρώων μηδέν. Ο ισχυρισμός αυτός είναι πραγματικά εύλογος, όπως ο πάροχος δεν κάνει’t Αποθηκεύστε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες όπως η πραγματική διεύθυνση IP, η διεύθυνση IP στην οποία συνδέεστε, η δραστηριότητα περιήγησής σας ή οποιαδήποτε άλλα παρόμοια αρχεία καταγραφής.

Ωστόσο, το Avast VPN αποθηκεύει αρχεία σύνδεσης και εύρους ζώνης, οπότε γνωρίζει πότε συνδέεστε, πόσο καιρό χρησιμοποιείτε το VPN και πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια αυτής της διάρκειας. Αυτό καθιστά το VPN μη ασφαλές; Οχι, καθόλου.

Ενώ ένα πραγματικό VPN δεν πρέπει’δεν διατηρούν κανενός είδους αρχεία καταγραφής, ούτε καν συνδέσεις ή αρχεία καταγραφής εύρους ζώνης, αυτοί οι τύποι αρχείων καταγραφής είναι συνήθως αβλαβείς και ακόμη και αν το VPN τους συλλέξει κέρδισε’Μην παραβιάζετε την ιδιωτική σας ζωή με κανέναν σημαντικό τρόπο.

Κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα

Το Avast SecureLine VPN χρησιμοποιεί τον κρυπτογράφο AES 256 για την κρυπτογράφηση δεδομένων χρήστη που περνάει από τις προστατευμένες συνδέσεις του. Δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει αυτό το πρότυπο κρυπτογράφησης γιατί αυτό’δεν είναι μια πιθανή πιθανότητα.

Ακόμα κι αν έχετε χιλιάδες υπερυπολογιστές που εργάζονται ταυτόχρονα, δεν θα αποκωδικοποιήσουν σωστά τα κρυπτογραφημένα δεδομένα κάτω από αυτόν τον κωδικό για εκατοντάδες χρόνια, ίσως ακόμα περισσότερα.

Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, Το Avast VPN προσφέρει μόνο OpenVPN αλλά μόνο με το UDP και ένα άλλο πρωτόκολλο με τη μορφή IPSec. Αυτό είναι εντάξει από τότε που το OpenVPN με UDP είναι ταχύτερο από το OpenVPN με το TCP.

Ωστόσο, αν μιλάμε για αυτό από την άποψη της ασφάλειας, αυτό δεν είναι πολύ θέμα. Το ίδιο το OpenVPN είναι ένα ασφαλές λογισμικό ανοικτής πηγής και αυτό’το καλύτερο για υποστήριξη πρωτοκόλλου VPN.

Εφαρμογές έλεγχος ιών

Για μια πλήρη επισκόπηση ασφαλείας στο Avast SecureLine VPN, αποφάσισα να ελέγξω τις εφαρμογές τους για ιούς. Ευτυχώς, κανένας από τους πελάτες VPN τους δεν περιέχει ιούς, αφού τους έτρεφε μέσω του VirusTotal. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται παρακάτω:

Συνολική δοκιμή Avast VPN

Kill Switch

Σε αυτόν τον γρήγορο ψηφιακό κόσμο, όπου ακόμη και οι απλούστερες δραστηριότητες μπορούν να σας οδηγήσουν σε νομικές ενοχλήσεις, χάρη στους υποχρεωτικούς νόμους περί διατήρησης δεδομένων και μαζικής επιτήρησης. Τα VPN χρησιμεύουν ως σημαντικά εργαλεία για τη λήψη προστασίας.

Συχνά όμως, μπορεί να παρεμποδιστεί μια σύνδεση VPN, με αποτέλεσμα την αποσύνδεση. Αυτό δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο αποκάλυψης της ταυτότητάς σας, αλλά χάρη στην Avast’s Kill Switch που απενεργοποιεί ολόκληρο το διαδίκτυο, παραμένετε ασφαλείς.

Avast VPN Kill Switch Ενεργοποίηση

Διαρροές: Η Avast VPN διαρρέει IP, DNS & WebRTC?

Η απάντηση δεν είναι απολύτως! Το Avast VPN είναι ασφαλές και δεν το κάνει’t διαρροή IP σας σε όλα. Εδώ είναι τα εργαλεία που χρησιμοποίησα για να δοκιμάσω το Avast’για να προστατεύσετε την πραγματική ταυτότητά σας, μαζί με τα αποτελέσματα.

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:

 • https://browserleaks.com/webrtc (διαγραφή)
 • https://www.doileak.com/ (διαγραφή)

Διαρροές DNS:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Διαγραφή)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (διαγραφή)

IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:

 • https://ipleak.net/ (Διαγραφή)
 • https://ipx.ac/run/ (Διαγραφή)

Avast VPN Διαρροή Δοκιμές

Διακομιστές: Είναι συμβατό με P2P ή λειτουργεί στην Κίνα?

Η υποδομή διακομιστή του Avast VPN είναι πολύ πιο αδύναμη σε σχέση με αυτό που μπορείτε να πάρετε για πολύ χαμηλότερη τιμή από άλλα κορυφαία VPN της βιομηχανίας. Η εμβέλεια είναι πραγματικά φτωχή, καλύπτοντας μόνο 55 διακομιστές σε 34 χώρες παγκοσμίως.

Αυτοί οι μικρότεροι αριθμοί καταλήγουν σε υπερπληθυσμό, διατηρώντας έτσι τις ταχύτητες αργές στους διακομιστές με συμφόρηση. Επιπλέον, ο χαμηλός αριθμός χωρών στις οποίες φιλοξενούνται οι διακομιστές καθιστούν την απόσταση στους διακομιστές μεγαλύτερη, αυξάνοντας έτσι την υστέρηση.

P2P / Torrenting

Το Avast VPN προσφέρει καλές δυνατότητες torrenting και σίγουρα τείνει να είναι ένα από τα ταχύτερα VPN που έχω δοκιμάσει. Ωστόσο, είμαι ακόμα για να δείτε χαρακτηριστικά ειδικά για το torrent όπως οι SOCKS5 proxy από τον πάροχο.

Την ίδια στιγμή, Torrenting και Η υποστήριξη P2P προσφέρεται από το Avast SecureLine VPN, αλλά μόνο σε αυτόν τον περιορισμένο αριθμό τοποθεσιών διακομιστή (παρατίθενται παρακάτω). Έτσι, θα ήθελα να δω μια βελτίωση στους διακομιστές επίσης.

 • Πράγα, Τσεχία
 • Φρανκφούρτη, Γερμανία
 • Amsterdam, Ολλανδία
 • Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη
 • Μαϊάμι, Φλόριντα
 • Σιάτλ, Ουάσιγκτον
 • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Παρίσι, Γαλλία

Avast VPN Servers για P2P

Όσον αφορά το P2P / Torrenting, διεξήγαγα επίσης μια δοκιμή στο IPLeak.net, το οποίο ζήτησε τη λήψη ενός μαγνητικού συνδέσμου και στη συνέχεια την εκτίμηση του ιστορικού πίσω από το δίκτυο.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ταυτότητά μου προστατεύεται, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική διεύθυνση IP από την πραγματική τοποθεσία και διεύθυνση μου: 185.191.205.6. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαρροές.

Δοκιμή ανίχνευσης διευθύνσεων Torrent Avast VPN

Η Avast εργάζεται στην Κίνα?

Δυστυχώς, ο πάροχος δεν προσφέρει StealthVPN a.k.a. συσκότιση χαρακτηριστικό. Είχα ακόμα έναν εκπρόσωπό μου δοκιμάστε την υπηρεσία στην Κίνα (ως μέρος της ανάλυσης 80+ παρόχων), αλλά δεν λειτούργησε.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το VPN δεν λειτουργεί σε άλλες τοποθεσίες όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Τουρκία και η Αίγυπτος, όπου οι απαγορεύσεις VPN είναι επικείμενες και είναι αρκετά δύσκολο να παρακάμψουν.

Streaming: Λειτουργεί με Netflix και άλλα VoDs?

Avast SecureLine VPN’η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι η αδυναμία της να ξεμπλοκάρει το Netflix στις ΗΠΑ ή σε οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο ροής. Το Netflix έχει απαγόρευση VPN στον ιστότοπό του, αποκλείοντας τα VPN να ξεκινήσουν μια σύνδεση με τον ιστότοπό του.

Ο γίγαντας streaming έχει κάνει αυτό για να προστατεύσει τα πνευματικά του δικαιώματα που έχει με άλλα σπίτια των μέσων ενημέρωσης. Είναι blacklists VPN που βασίζονται IPs, οπότε αν προσπαθήσετε και να συνδεθείτε με Netflix με έναν τέτοιο παροχέα με blacklisted IPs, θα δείτε ένα σφάλμα.

Το Avast VPN αποτυγχάνει να ξεμπλοκάρει το Netflix

Το Avast SecureLine VPN δεν έγινε’t κάνει την οθόνη να πάει μακριά. Το Avast SecureLine VPN δεν συμβαίνει’t υποστηρίζει την αποδέσμευση του Netflix από οποιαδήποτε χώρα ή μέσω οποιουδήποτε διακομιστή, περιόδου!

Δοκίμασα το Netflix σε τουλάχιστον 10 διαφορετικούς διακομιστές που προσφέρονται από το Avast VPN, αλλά κάθε φορά θα έλαβα το μήνυμα σφάλματος. Το Avast VPN επίσης δεν συμβαίνει’t εργάζονται για να ξεμπλοκάρει οποιοδήποτε άλλο σημαντικό streaming site όπως BBC iPlayer, Hulu, Disney + Amazon Prime ή ακόμα και αθλητικά κανάλια.

Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix

Ταχύτητα: Πόσο γρήγορη είναι η Avast SecureLine VPN?

Παραδόξως, η Avast VPN αποδείχθηκε ότι έχει μία από τις χαμηλότερες πτώσεις ταχύτητας στη βιομηχανία, καθιστώντας την εύκολα τα ταχύτερα δίκτυα VPN στον κλάδο. Στη σύνδεση 100MB μου, έβγαλε αυτές τις ταχύτητες χωρίς σύνδεση VPN.

 • Λήψη ταχύτητας: 87,92 Mbps
 • Αποστολή ταχύτητας: 78.10 Mbps
 • Ping Rate: 66 Ms

Εδώ’s ταχύτητα από το Avast VPN’s διακομιστή του Σαν Φρανσίσκο από την ίδια σύνδεση στο διαδίκτυο

 • Λήψη ταχύτητας: 83.04 Mbps
 • Αποστολή ταχύτητας: 79,88 Mbps
 • Ping Rate: 79 Ms

Ακριβώς λίγο πάνω από 10% πτώση στις ταχύτητες λήψης είναι αυτό που μπορώ να ονομάσω γρήγορα γρήγορα. Είναι πολύ άσχημο που δεν συμβαίνει το Avast VPN’t unblock VoDs, διαφορετικά θα ήταν ένα μη-brainer για να πάει για αυτό το VPN, ως πρώτη επιλογή σας για streaming.

Συμβατότητα: Εφαρμογές και υποστηριζόμενες συσκευές

Το Avast SecureLine VPN προσφέρει ένα βασικό αποθετήριο εφαρμογών με υποστήριξη διαθέσιμη για δημοφιλείς πλατφόρμες δηλ. Avast για Windows, Avast για Mac, Avast για Android και Avast για iOS.

Ερχόμενοι στο UI / UX των εφαρμογών, η απλότητα είναι αυτό που επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο Avast VPN. Δεν υπάρχουν επιπλοκές, δεν υπάρχουν αδέξια χαρακτηριστικά με τα οποία είναι δύσκολο να αλληλεπιδράσετε. Απλά κάντε κλικ και συνδέεστε με τον επιλεγμένο διακομιστή σας.

Οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τα noobs, επομένως ακόμα κι αν είστε αρχάριος που δεν γνωρίζει πολύ τον τομέα VPN, μπορείτε απλά να αποκρύψετε την ταυτότητά σας online με το Avast VPN’s με ένα κλικ.

Avast Διασύνδεση VPN

Παρέχετε ένα μενού προτιμήσεων σε κάθε εφαρμογή, που είναι το καλύτερο φιλικό προς το χρήστη χαρακτηριστικό τους. Πιθανότατα πιστεύω ότι η Avast’η ευρεία εμπειρία του στον τομέα Antivirus του επέτρεψε να αναπαράγει το ίδιο στο VPN προϊόν του.

Αν αυτό’Σε αυτήν την περίπτωση, θα ήθελα να δω περισσότερες χρήσιμες καινοτομίες που βασίζονται σε χρήστες. Επιστρέφοντας στο μενού προτιμήσεων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε τις δικές σας προτιμήσεις για το πώς θέλετε να συμπεριφέρεται το VPN.

Θέλετε το Avast VPN να συνδεθεί αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας; Δεν υπάρχουν προβλήματα, απλά κάντε κλικ στην επιλογή για αυτό στο μενού προτιμήσεων και το VPN θα λειτουργήσει ακριβώς όπως αυτό.

Οι εφαρμογές για κινητά είναι εξίσου καθαρές και ευαίσθητες, με σχεδόν την ίδια διασύνδεση με τους αντίστοιχους υπολογιστές τους. Η λίστα διακομιστών είναι εύκολα προσβάσιμη και α η μοναδική πτήση σε οποιοδήποτε όνομα διακομιστή θα ξεκινήσει αυτόματα μια σύνδεση σε αυτό.

Avast Διασύνδεση VPN 2

Τιμολόγηση: Πόσο κοστίζει το Avast VPN Κόστος?

Avast SecureLine’Η πιο συγκεχυμένη πτυχή της είναι η τιμολόγησή της. Προφανώς ακολουθεί μια στρατηγική τιμολόγησης βασισμένη σε συσκευές, πράγμα που είναι πολύ περίεργο και δημιουργεί πολλή σύγχυση.

Σχεδόν όλα τα κορυφαία VPN, όπως το IvacyVPN, έχουν βελτιστοποιήσει τα προγράμματα συνδρομής που διατιμώνται για τη διάρκεια μιας συνδρομής, δηλ. Μηνιαία, ετήσια ή και δύο χρόνια.

Αλλά εκτός από ένα κανονικό σχέδιο που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, Το Avast SecureLine VPN προσφέρει προγράμματα συνδρομής βάσει συσκευών. Κάτω από το κόστος Avast VPN για διαφορετικά σχέδια περιγράφεται λεπτομερώς:

 1. Ετήσια συνδρομή για 5 συσκευές: 79,99 δολάρια
 2. Πρόσβαση σε Windows OS: 59,99 δολάρια
 3. Πρόσβαση στο Mac OS: $ 59.99 ετησίως
 4. Πρόσβαση στο Android OS: $ 19.99 ετησίως
 5. Πρόσβαση στο iOS / iPad OS: $ 19.99 ετησίως

Για την τιμολόγηση, δεν έχετε πρόσβαση σε έναν τόνο χαρακτηριστικών, όπως θα κάνατε με το Surfshark, το Ivacy ή το ExpressVPN. Επίσης, το Avast αποτυγχάνει στην αποδέσμευση VoD, αλλά λαμβάνετε καλή υποστήριξη για τη λήψη torrents.

Σχέδια τιμολόγησης για το VPN Avast

Παρόλο που η τιμολόγηση προκαλεί σύγχυση, η Avast κάνει προσφέρει μια απίστευτη, δωρεάν δοκιμή 7 ημερών προσφορά όπου απλά πρέπει να κατεβάσετε τον υπολογιστή-πελάτη και να αρχίσετε να το εκτελείτε στη συσκευή σας.

Το μόνο πράγμα που απαιτείται για να ξεκινήσει αυτή η δοκιμαστική περίοδος είναι το δικό σας λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας. Καμία πληρωμή δεν θα αφαιρεθεί αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου.

Για τις μεθόδους πληρωμής, το Avast SecureLine υποστηρίζει μόνο δύο επιλογές: πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες ή PayPal. Δεν υπάρχει υποστήριξη Bitcoin, όμως, που είναι κακοποιός, όπως συμβαίνει’t δίνουν στον χρήστη οποιαδήποτε δύναμη να είναι ανώνυμη.

Avast VPN Τρόποι Πληρωμής

Μπορώ να πάρω Avast δωρεάν?

Ναι, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών διαθέσιμη από την Avast για να δοκιμάσετε την υπηρεσία στις συσκευές Mac, Windows, iOS και Android. Ωστόσο, θα πρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία πληρωμής σας κατά την εγγραφή σας.

Avast Δωρεάν δοκιμαστική αναδυόμενη εφαρμογή

Αξιοπιστία: Αξιολογήσεις Trustpilot, Reddit & Υποστήριξη πελατών

Το Avast VPN έχει λάβει μια μέση βαθμολογία 2/5 για το Trustpilot από συνολικά 2.656 σχόλια από χρήστες. Περιττό να πούμε ότι αυτό είναι πολύ χαμηλό αποτέλεσμα και δείχνει ότι πολλοί χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με τον πάροχο.

Πάνω από το 11% των χρηστών έχουν δώσει Avast a “κακό” βαθμολογία, που σημαίνει ότι πάνω από 290+ χρήστες πιστεύουν ότι η υπηρεσία “χάλια” λόγω έλλειψης καλύτερου όρου · δικαιολογώντας γιατί και εμείς δεν συνιστούμε το προϊόν.

Αξιολογήσεις Avast Trustpilot

Avast SecureLine VPN Reviews στο Google Play Store

Στο Google Play Store, το Avast VPN απολαμβάνει μια βαθμολογία 4,6 αστέρων από συνολικά 130,825 κριτικές. Ενώ οι περισσότεροι φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι με την έκδοση Android, είδα πολλές καταγγελίες για αποσυνδέσεις και διακοπή διακομιστή’μικρό.

Avast Αξιολογήσεις VPN στο Google Play Store

Avast VPN Επανεξέταση Reddit

Μετά την αναζήτηση για το Avast VPN στο Reddit, τα περισσότερα από τα σχόλια που αντιμετώπισα ήταν “αρνητικός”. Και παρατήρησα ότι πολλοί χρήστες διαμαρτύρονταν για ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις στο κάτω μέρος των εφαρμογών τους.

Αυτό συνέβαινε και σε άλλα προϊόντα. Παραδείγματος χάριν, το παρακάτω πρόγραμμα Redditor κατεβάζει το Avast Premier και συχνά απογοητεύει διαφημίσεις για να εγκαταστήσει την εφαρμογή VPN SecureLine.

Avast VPN Reddit Feedback

Υποστήριξη πελατών

Το Avast SecureLine VPN επιλέγει μια μοναδική προσέγγιση για την παροχή υποστήριξης πελατών. Ενώ άλλοι προσφέρουν ζωντανή συνομιλία, μπορείτε πραγματικά να καλέσετε έναν εκπρόσωπο υποστήριξης πελατών της Avast για μια ομιλία όποτε θέλετε!

Όταν καλούσα την γραμμή βοήθειας υποστήριξης, βρήκα τους εκτελεστές να είναι πραγματικά ευγενικοί και απίστευτα έμπειροι για να λύσουν σημαντικά ζητήματα. Το Avast SecureLine VPN προσφέρει επίσης μια ειδική ενότητα Συχνές ερωτήσεις, αλλά έχει μόνο ερωτήσεις βασικού επιπέδου.

Δυστυχώς, λείπουν επίσης “ζωντανή συζήτηση” σύστημα υποστήριξης, το οποίο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Σήμερα, η προσφορά ζωντανής συνομιλίας είναι σαν βιομηχανικό πρότυπο, αλλά η Avast φαίνεται να ζει στη δεκαετία του 1990.

Ευτυχώς, το αναπληρώνουν προσφέροντας τηλεφωνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι μια βιώσιμη λύση για πολλούς. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να φτάσετε στο Avast μέσω των προφίλ τους Facebook και Twitter. 

Σύγκριση μεταξύ Surfshark & Avast VPN

ΠρομηθευτήςSurfsharkAvast VPN
Τιμή $ 1.99 / mo. $ 6.66 / mo.
Διακομιστές 1,040+ σε 61 χώρες 53 σε 34 χώρες
Συμβατότητα Όλες οι συσκευές Windows, Mac, iOS, Android
Δικαιοδοσία Βρετανικά Παρθένα νησιά Τσεχική Δημοκρατία
Πολιτική καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (ελεγμένα) Αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης
Υποστήριξη πελατών Ζωντανή συζήτηση & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ζωντανή συζήτηση & Εισιτήριο
Βαθμολογία Trustpilot 4.5 2.0
Δικτυακός τόπος Επισκεφθείτε το Surfshark Επισκεφθείτε το Avast VPN

Συνιστώ Avast VPN?

Δεν συστήνω το Avast SecureLine VPN σε όποιον το διαβάζει αυτό, καθώς πιστεύω ότι η υπηρεσία έχει πολύ δρόμο για να δικαιολογήσει το υψηλό εύρος τιμών της. Τα χαρακτηριστικά που λείπουν, η κακή πρόσβαση στο διακομιστή και η έλλειψη αποδέσμευσης του Netflix το καθιστά λίγο άχρηστο.

Ο πάροχος προσφέρει μεγάλες ταχύτητες και ανθεκτικές εφαρμογές, αλλά τα ελαττώματα δεν μπορούν απλά να αγνοηθούν. Έτσι, αυτή τη στιγμή η υπηρεσία αυτή δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των συστάσεων. Αν ψάχνετε για μια καλή, ασφαλή, γρήγορη και πλούσια σε χαρακτηριστικά υπηρεσία VPN, πηγαίνετε στο Surfshark.

Похожие статьи

 • PureVPN Αναθεώρηση 2023

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix…

 • Surfshark Review 2023

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1,99 / mo (47,76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση…

 • GOOSE VPN Αναθεώρηση 2023

  Δικαιοδοσία Ολλανδία Τιμή $ 1.99 Διακομιστές 71 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Δεν Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Δεν Συνιστώμενη Δεν Ιστοσελίδα…

 • VyprVPN Αναθεώρηση 2023

  Δικαιοδοσία Ελβετία (μη ασφαλής) Τιμή $ 6.67 / μήνα ($ 80 για 1 χρόνο) Διακομιστές 700 Μητρώο Δεν συνδεθείτε Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Torrenting…

 • Εγγραφείτε στο

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 49 σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 600+ εξυπηρετητές σε 60 Χώρες Αρχεία καταγραφής Ναι Κρυπτογράφηση AES-256 Αποσύνδεση Bit Netflix Όχι Torrenting Ναι…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Ivacy VPN Αναθεώρηση 2023