AirVPN Review 2019

AirVPN har kanske den mest krympande värdiga taggen i hela VPN-branschen. Den definierar tjänsten genom dessa ord “Luften för att andas det verkliga Internet”! Men trots denna fullständiga brist på kreativitet när det kommer till en bättre tagline för att representera tjänsten, är AirVPN trots allt en VPN och den måste bedömas på sin prestanda mer än på sin tagline.

Dess webbplats hävdar att den drivs och drivs av “Aktivister och hacktivister” som syftar till att använda sin tjänst som en förgrund för att skydda ideal som nätneutralitet, integritet och öppenhet på internet.

Ja, den klibbiga taglinjen är där, men jag har ännu inte stött på en bättre vision som erbjuds för befintliga som VPN-tjänster än den som erbjuds av AirVPN.

I en bransch översvämmad med överflödiga uttalanden som “världen’s bästa VPN-tjänst” “Den snabbaste VPN-tjänsten” och liknande, det var verkligen uppfriskande att se att en tjänst faktiskt marknadsför sig själv på ideal som borde värderas som integritetsleverantör.

Detta hade mina hopp för VPN’s prestanda och dess säkerhetsapparater och det visste det inte’t besviken mig.

Låter gå ner i en fullgod granskning av tjänsten och se om den lever upp till de höga förväntningarna den har ställt genom sitt vision uttalande.

AirVPN Security Review

Med AES-kryptering och stöd för OpenVPN-protokoll av militär kvalitet får AirVPN grunderna i ett VPN’s säkerhetsrätt.

Leverantören’s webbplats nämner att den byggdes och fortfarande drivs av dem som tar integritet mycket på allvar, och av vad jag testade denna VPN’s säkerhet igenom, det finns mycket sanning i AirVPN’s fordringar.

Kryptering av militär kvalitet och OpenVPN-protokoll är samtidigt det minsta såväl som den maximala säkerhetsnivån som kan göra en VPN-säker. Ingenting under dem är acceptabelt medan inget bättre än dem är tillgängligt, det är så enkelt som det.

OpenVPN-protokollet hanteras inte av någon enskild enhet, utan snarare en teknikbaserad produkt med öppen källkod, som hela tiden plockas upp av en stor gemenskap för eventuella befintliga sårbarheter.

Denna självkorrigerande mekanism har därför gjort OpenVPN som nästan ogenomtränglig.

AES-256-kryptering av militär kvalitet är också den enda krypteringsstandarden som fortfarande inte kan förbikopplas eller brytas in, oavsett vilken typ av brute-force-dechiffreringsattacker som en hacker sänder ut.

Kommer nu till leverantören’s loggningspolicy.

Loggarpolicy för air vpn

Nästan varje VPN dissocierar sig med policyn att hålla loggar av alla slag, men den sorgliga sanningen är, de flesta av dem håller loggar och du måste bara bita en djupare grävling och du kommer säkert att stöta på ett förråd av ditt förtroende.

Vissa håller loggar över tidsstämplar, en del av bandbreddanvändningen och andra håller loggar av andra slag, men även om de ser ofarliga och obetydliga är att hålla någon form av loggar den största synden på VPN-domänen någonsin. (Se andra vpn-recensioner)

AirVPN har en av de tydligaste loggningspolicyn bland alla VPN där ute med noll vaga eller vilseledande påståenden. Det gör det inte’t spårar dig till och med med hjälp av cookies eftersom det inte gör det’lagra dem i första hand.

airvpn lagrar inte kakor

Det gör det inte’t kräver att du anger någon typ av personlig information för att använda dess tjänster, såvida du inte personligen skickar in din e-postadress för bättre teknisk support av egen fri vilja.

Den enda som inte går i AirVPN’s fördel här är den jurisdiktion som den är baserad i. AirVPN är baserat i Italien, som är medlem i 14 Eyes Alliance.

De länder som är medlemmar i alliansen har ett informationsdelningsavtal mellan dem, vilket innebär att inklusive Italien, resten av dessa 13 länder också kan kräva AirVPN att vända sina uppgifter

 1. Förenta staterna
 2. Storbrittanien
 3. kanada
 4. Australien
 5. Nya Zeeland
 6. Danmark
 7. Frankrike
 8. Nederländerna
 9. Norge
 10. Tyskland
 11. Spanien
 12. belgien
 13. Sverige

Denna lista är fylld med länder som är ökända för att vara oerhört invasiva när det gäller att invadera användarnas integritet och ha drakoniska lagar om datalagring som USA.

Alla VPN-baserade i något av dessa länder måste uppfylla begäran om utlämning av data från något annat land i alliansen, såvida det inte gör det’t har några data att dela, en faktor som fungerar till stor fördel för AirVPN.

Leverantören’noll-loggningspolitiken gör det säkert trots att det finns i 14 Eyes Alliance-formationen.

AirVPN har också en funktion som kallas “Nätverkslås”, vilket är nästan samma som Kill Switch-funktionen som erbjuds av många andra VPN-leverantörer. Den här funktionen stänger automatiskt av din internetanslutning om VPN någonsin slutar fungera eller blir avstängd på grund av vissa skäl, vilket skyddar din verkliga IP från att bli utsatt.

Den här funktionen är väldigt praktisk i funktioner som Torrenting, där att dölja din riktiga IP är oerhört viktigt.

AirVPN-prissättningsgranskning

Det finns en vanlig uppfattning att VPN är priskänsliga tjänster, där användare inte gör det’Det går vanligtvis inte för varumärket bara för att det erbjuds till ett lågt pris än konkurrerande tjänster.

Det där’Det är sant i mycket stor utsträckning eftersom VPN-användare vanligtvis värderar sin integritet mycket och om en tjänst erbjuder fantastisk säkerhet och otrolig prestanda, då är priset inte’t en viktig fråga.

Titta bara på ExpressVPN. Det är nästan tre gånger så dyrt som de flesta VPN, men det är fortfarande populärt och användare prenumererar kontinuerligt bara för att det är otroligt vad det gör.

Så hur presterar AirVPN i den här avdelningen?

Definitivt dyrt.

Här är de prisplaner som den erbjuder:

 1. 3 dag: 2 € faktureras en gång (prövningserbjudande)
 2. Månadsplan: 7 € faktureras en gång
 3. Kvartalsplan: 15 € faktureras en gång
 4. Halvårsplan: 29 € faktureras en gång
 5. Årsplan: 49 € faktureras en gång
 6. Tvåårsplan: 79 € faktureras en gång

AirVPN’s bästa planer, dvs Årsplanen och tvåårsplanen är dyrare än många större leverantörer där ute som NordVPN, Torguard och PureVPN etc, som erbjuder mycket fler funktioner som nischklientappar, extra säkerhetsfunktioner bland andra.

Men trots att du är lite för dyr, kan du fortfarande överväga det.

Airvpn Prissättningsplaner

Anledning? AirVPN erbjuder stor, absolut integritet, en prestation som’s blir sällsynta i branschen snabbt när leverantörer flyttar från att vara säkerhetsentusiaster till kommersiella enheter som är villiga att hänge sig i skuggiga aktiviteter som att sälja data bara för att tjäna ett snabbt pengar.

Jag skulle råda AirVPN att sänka priset på minst dessa två stora planer och ta dem i fönstret $ 3- $ 4 för att göra denna tjänst mer acceptabel för användaren genom att sätta den i nivå med branschstandarder.

AirVPN erbjuder också en kostnadsfri rättegång, men för det måste du skicka in ett formulär / begäran till deras support, vilket är konstigt eftersom jag har’såg en sådan praxis någon annanstans i branschen.

Gratis prov på Airvpn kräver inlämning av formulär

Det är för lång process att först kontakta support, vänta på deras svar och sedan starta din kostnadsfria testversion, så det skulle vara riktigt bra om AirVPN skulle kunna påskynda processen och göra det lite snabbare.

NordVPN’s gratis rättegångspolicy kan fungera som ett bra exempel här eftersom det inte kräver mer än din e-post för att komma igång, inga strängar bifogas.

Men om du inte gör det’t vill använda den kostnadsfria testprocessen, AirVPN erbjuder dig också att köpa en testplan för $ 1,32 som kommer att vara giltig i tre dagar, alla funktioner inkluderade.

En annan fråga som jag mötte med AirVPN var att den kräver att du registrerar dig hos den innan du kan köpa någon prissättning, vilket igen är konstigt eftersom det är för lång process.

AirVPN behöver verkligen skära ner på dessa besvärliga processer, annars kommer dess service definitivt att avskräcka kunder från att registrera sig med det.

Betalningsmetoderna inkluderar Paypal, kreditkort och ett brett utbud av kryptokurser (för anonyma betalningar).

airvpn betalningsmetoder

Återbetalningspolicyn är där AirVPN blir lite snål.

Det låter dig be om återbetalning, inga frågor ställs men du måste uppfylla dess krav, dvs begäran måste lämnas skriftligt till dess support, du ska vidarebefordra begäran inom tre dagar efter att du betalat för ditt abonnemang, du borde’t har överskridit en bandbreddgräns på 5 GB.

Om du uppfyller dessa villkor lovar AirVPN att återbetala dina pengar inom 30 dagar.

Airvpn återbetalningspolicy

Återigen är bandbredd och tidsgräns för att aktivera återbetalningar en daterad policy och måste göras bort. Kunder ska underlättas med enkla återbetalningsprogram som bara återbetalar pengarna utan några strängar bifogade.

Ju lättare en sådan policy är, desto mer förtroende kommer kunderna att känna när de registrerar sig för din produkt. För många strängar gör kunden rädd.

Användarvänlighet / enhetskompatibilitet

AirVPN erbjuder den vanliga listan över klientappar, dvs. för alla större enheter och operativsystem.

Den har klientappar för Windows-, Mac-, Android- och iOS-enheter.

support för airvpn-klientapp

Dessutom erbjuder det stöd för Linux och routrar tillsammans med Tor-webbläsaren, vilket var den mest imponerande delen om dess kompatibilitet eftersom det inte finns många VPN som främjar att använda sin tjänst med Tor Browser / service.

Jag tyckte dock att den här tjänsten behöver vissa nischklienter såväl som för Firestick eller Kodi. En viktig funktionalitet för VPN: n i dessa dagar är att avblockera strömningswebbplatser som Netflix US, vilket gör det nödvändigt att de erbjuder klientappar för enheter som används för att titta på dessa tjänster på.

Airvpn-servrar

Om en VPN inte grundar sig själv som en strömmande VPN idag, betjänar den sin användarbas.

Klientapparna är å andra sidan enkla att använda och välbyggda. De don’t har några komplikationer och det jag gillade mest med dem var att de anslöt till någon server inom ett intervall på bara 3-5 sekunder i genomsnitt, vilket gjorde min upplevelse av att använda dem mycket roligare.

AirVPN har lagt ned mycket arbete för att få baksidan av dessa klientappar rätt, så de kan vara låga på designaspekten, men de fungerar mycket bra. Alla funktioner fungerar och de fungerar snabbt, inga förseningar, period.

Detta är ett exempel för hela branschen att följa. Det finns ingen mening med att erbjuda en flashig klientapp med bra UI och UX om de inte kan prestera enligt användarens förväntningar.

Avblockera begränsade webbplatser

Det finns aldrig tillräckligt med innehåll som du kan strömma någonsin. Det kommer alltid att finnas en film eller show som du vill titta på en viss dag och du söker efter den för att se den. Men vad händer om det inte är där?

Det där’s vanligt förekommande på webbplatser som Netflix, där mycket innehåll är inlåst i regionala bibliotek.

fungerar airvpn på netflix?

Men det borde inte’Det är inte rätt problem, eftersom du borde kunna kringgå dessa regionala begränsningar med en VPN-rätt? Det är inte så enkelt eftersom många strömningswebbplatser nu är ökända för att upprätthålla VPN-förbud som gör många VPN-värden värdelösa för att utföra denna uppgift.

Numera kräver det mycket arbete hos en leverantör att kunna kringgå detta VPN-förbud och avblockera regionala bibliotek för användare på webbplatser som Netflix.

Så om en VPN fortfarande kan utföra denna prestation måste den värderas.

Men är AirVPN upp till uppgiften?

Svaret är ett rungande ja!

AirVPN kan avblockera Netflix US från minst 2 av sina servrar, dvs. Chicago (Alkaid) och Jacksonville (Pollux).

airvpn avblockerar netflix

Och för att toppa detta lyckades AirVPN också blockera BBC iPlayer, så det kan säkert antas att denna leverantör verkligen är en av de utvalda få tjänsterna som kan vara ett mycket bra val för en strömmande VPN.

AirVPN erbjuder också komplett support till Torrenting och P2P-aktiviteter, vilket är ett extra plus eftersom det’s har så bra säkerhetsprestanda. Leverantören kan komma till nytta för alla användare som gillar att täta Torrent-webbplatser.

Utvärdering av servernätverk

Trots att det är en mycket bra tjänst totalt sett, kommer AirVPN inte till i antalet serverplatser det erbjuder sina användare.

Totalt är bara 226 servrar tillgängliga för användare, vilket är mycket lägre än många andra leverantörer som erbjuder en liknande tjänst för en lägre prislapp.

servernätverk

För t.ex. NordVPN har över 5000 serverplatser. Det där’s 25 gånger mer än AirVPN’s servernätverk.

Servern sprids inte’t bra heller, med bara 15 servrar belägna i den asiatiska regionen och alla ligger i tre östasiatiska länder, dvs. Hong Kong (6), Singapore (7) och Japan (2).

Det finns absolut noll servrar på platser som Afrika, Sydamerika, Mellanöstern, Sydasien och Centralasien, vilket gör det mycket osannolikt att användare från dessa regioner kommer att ha god hastighet och prestanda om de ansluter till denna VPN-tjänst på grund av det stora avståndet en anslutning måste komma från, även om den är ansluten till närmaste möjliga server.

Men det är en sak som jag gillade här och det var “Status” , där leverantören uppdaterar saker som hastighet, trafik, dataanvändning etc. på varje server i sin lista, vilket gör det möjligt för användaren att veta i realtid vilken server som är bäst att ansluta till.

Nu kommer de hastigheter som detta servernätverk har råd med.

AirVPN är relativt snabbt på europeiska servrar, men dess prestanda på amerikanska servrar var inte’t upp till märket, förblir knappt över acceptabla nivåer.

Men till AirVPN’kredit, hastigheterna på de amerikanska servrarna som Netflix arbetar med var högre än genomsnittet på den amerikanska domänen.

AirVPN-kundsupport

En av de svagaste punkterna i AirVPN är dess föråldrade och långsamma kundsupport.

Många topp-VPN-leverantörer i branschen erbjuder nu livechatsupport som kan användas av kunder för saker som felsökning, förstå återbetalningsprocessen, installationsstöd etc. Livechat erbjuder en chans för användare att interagera med en leverantörs supportteam på riktigt tid.

E-poststöd genom att skicka kontaktformulär kan inte matcha livechatsupport någonsin’s vad AirVPN behöver förstå.

airvpn kontaktformulär

AirVPN erbjuder en mycket bra service på integritetsfronten och dess prestanda är utan tvekan, otroligt bra, men det är i dessa små detaljer som du förlorar när du får din tjänst att räkna,

Jag skickade in ett supportformulär och fick svar inom två timmar, vilket är relativt snabbt enligt detta medium, men det är fortfarande inte matchande för livechatt, vilket är nästan omedelbart.

Leverantören måste börja erbjuda livechatsupport för att ge sin tjänst ett boost på kundfrämjningsfronten.

Slutsats

Nu, efter att ha granskat och kritiserat nästan alla aspekter av tjänsten, är den enda frågan som kvarstår, rekommenderar jag användare att prenumerera på den här tjänsten?

Ja, utan tvekan.

Det där’för att trots många brister som inget livechattstöd eller lågt antal servrar har AirVPN en sak rätt, dvs dess säkerhetsapparat. Med denna leverantör kan du alltid vara säker på att din integritet kommer att förbli skyddad online, inga strängar bifogas.

Om AirVPN kan övervinna vissa chinks i sina rustningar, kommer det att vara lite som hindrar den från att bli en allround, stellar VPN-tjänst. Prova det en gång och låt mig veta hur din upplevelse var i kommentarfältet nedan.

Похожие статьи

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumänien Pris $ 5.54 Servrar 13 loggar Inga loggar Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar i Kina Nej Rekommenderas...

 • VPNSecure Review 2019

  Baserat på en ovanlig plats för en VPN-tjänst gjorde VPNSecure.me inte’Det verkar som en lämplig tjänst vid första anblicken men den här tjänsten har många aspekter...

 • TigerVPN Review 2019 - En kraftfull VPN som behöver en liten push!

  TigerVPN grundades 2011 och är en Slovakisk baserad leverantör av säkra privata nätverkstjänster. Det ägs av ‘Tiger på jobbet’ - ett tekniskt företag...

 • Browsec VPN Review 2019

  Jurisdiktion Ryssland Pris $ 1,99 / mo för en 1-års plan Servrar 36 Servrar i 32 Platser Loggar Butiker Loggar Kryptering Proxy Service (Ingen kryptering) Avblockerar...

 • Hola VPN Review 2019 - A Dangerous “Fri” VPN som ska undvikas!

  Hola VPN startades 2017 och grundades av Ofer Vilenski och Derry Shribman och är ett välkänt namn bland freebies. Den använder en freemium-modell, vilket betyder att de...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me