Zaobiđite VPN blokove koristeći snagu prigušivanja

Internetski neprijatelji poput Kine, Irana, Rusije, Sirije i Egipta sada su usredotočeni na blokiranje VPN-a – tehnika zaustavljanja šifriranog tunela protokola koja anonimne korisnike netizena.

Internetske usluge kao što su Hulu, Netflix i BBC iPlayer također slijede ovu primjenu, sprečavajući pristup korisnicima širom svijeta koristeći VoD-ove sa VPN uslugom za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja.

Dovoljno je bilo loše da su korisnici morali paziti na pravila evidentiranja i probleme propuštanja, ali sada moraju osigurati da VPN za kojeg odaberu bude siguran od takvih blokada!

Na kraju krajeva, cjelokupna svrha upotrebe VPN-a jest zadržati svoj identitet anonimnim, čak i u zemljama koje su uglavnom stroge u pogledu stavljanja određenih podataka u javnost.

Ovdje se zove značajka “skrivanje određenih poteza” dolazi u korist – a.k.a. “StealthVPN” većina dobavljača na tržištu, što omogućava zaobići blokiranje VPN-a.

Dakle, ovaj vodič BestVPN.co namijenjen je korisnicima koji žive u privatnosti koji žive “Internet neprijatelj” lokacija. Ovdje ću dati detaljne informacije o zamračenosti, načinu na koji djeluje i mnogim njezinim mogućnostima!

Contents

Detaljan vodič za okupaciju VPN-a 201

 1. Kako VPN koristi zamračenje?
 2. Kako se VPN podaci pretvaraju u ‘Prikrivena’ paketi
 3. Kontroverza oko XOR Obfuscation
 4. Što je Obfsproxy?
 5. VPN-ovi koji nude “skrivanje određenih poteza”
 6. Gdje je korisno prigušenje VPN-a?

Što je zamagljivanje?

Laički rečeno, zamračenje uključuje korištenje različitih tehnologija i programskog koda da bi se učinilo nešto teško razumljivim.

Različiti različiti proizvodi / usluge koriste prigušivanje kako bi zaštitili intelektualno vlasništvo tako što sprečavaju napadače da obrnu inženjering vlasničkog softvera.

Proces može uključivati ​​šifriranje koda, preimenovanje imena varijabli u besmislene oznake, dodavanje neiskorištenog koda u biblioteku aplikacija ili uklanjanje metapodataka.

Obfuscators se obično koristi za automatsko pretvaranje izravnog izvornog koda u program koji radi na način koji je prvotno bio namijenjen, ali samo je teže čitati / razumjeti.

To je razlog zašto je prikrivanje tako pouzdana metoda za skrivanje VPN prometa, prikrivanje prometa kako bi izgledalo kao redoviti nešifrirani promet, omogućavajući korisnicima da zaobiđu VPN blokove.

To čini skrivanjem svih poslanih i primljenih zahtjeva iza standardne HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) enkripcije, poput prilikom povezivanja s bankovnom web stranicom putem porta 443.

Kako VPN koristi zamračenje?

VPN-ovi omogućavaju vašoj internetskoj vezi da prođe kroz siguran i šifrirani tunel. Oni također kriju vašu lokaciju tako što vam daju novu IP adresu na temelju poslužitelja na koji se povezujete, ostavljajući vas anonimnim od znatiželjnih očiju vladinih agencija, cyber-kriminalaca i lovaca na autorska prava.

To je jedan od razloga zašto su ovi alati toliko popularni za digitalne nomade i običnog čovjeka, gdje postoji blokiranje IP adresa, priključaka, DNS-a i protokola. Međutim, VPN-ovi su sami meta u zemljama koje koriste Dubinsku inspekciju paketa (DPI) za blokiranje ciljanih aplikacija / protokola.

Od DPI’Ako djelujete na temelju vrste paketa, a ne broja porta, ne možete dobiti potpunu zaštitu od tih zabrana dok ne upotrebljavate “skrivanje određenih poteza”. Ispod možete vidjeti dijagram koji prikazuje kako izgleda normalna veza korištenjem OpenVPN protokola.

Kako VPN koristi zamračenje

Obfuscation djeluje sasvim drugačije i koristi priključke za povezivanje prometa u zakrpljene tunele koji su teže identificirati ili prolaziti.

Većina VPN-ova koristi OpenVPN protokol za implementaciju “XOR Zamagljivanje” a.k.a. OpenVPN Scramble, što se pokazalo vrlo korisnim protiv inspekcije dubinskih paketa (DPI).

OpenVPN Scramble koristi algoritam šifriranja XOR za poraz naprednih VPN blokova koje koriste zemlje poput Kine, Irana, Rusije, Sirije i Egipta..

Što je prigušenje VPN-a

XOR Šifra

Izgovoreno kao “Ex-ili”, XOR – označava ekskluzivno ili. To je vrsta matematičke operacije koja koristi XOR šifru, koja zamjenjuje svaku alfanumeričku vrijednost u nizu, koja se ubacuje u drugi broj.

Budući da je algoritam reverzibilan, možete vratiti izvorni niz u istu šifru, završavajući s izvornim nizom i uklonjenom šifrom.

Ova vrsta šifri koje koristi XOR poznata je i kao an “Šifra aditiva” ili ROT13, koji pametni tehničari koriste za stvaranje tajnih poruka.

Koliko je učinkovit Openvpn Scramble (XOR prigušivanje)?

Kada se povežete s poslužiteljem koji koristi XOR Obfuscation, šifrirani podaci OpenVPN s XOR šifrantima otežavaju DPI-ove i sustave poput “Veliki vatrozid” do identiteta.

To je jedan od razloga zašto je na tržištu VPN-a dobio popriličnu notu, jer prihvaća i jednostavnu tehniku ​​implementacije.

Možete čak pronaći programere zlonamjernog softvera koji koriste prigušivanje kako bi sakrili svoje gadne bitove koda od otkrivanja anti-malware-a. Koriste vrijednost od 1 bajta koja igra ulogu a “ključ”.

Zatamnjeni kôd zatim kodira u svaki bajt podataka, XOR’ing. svaki bajt s odabranom tipkom. Međutim, moguće je koristiti i dulje tipke, što većina VPN-ova koristi.

Učinkovitost XOR-a za šifriranje podataka u potpunosti se oslanja na slučajnost ključa koji koristi, stoga i zašto je tako učinkovit – što se može potvrditi i njegovom širokom uporabom.

Možete čak i provesti test. Uključite uobičajeni VPN i testirajte ga na Wireshark. Promet će se smatrati OpenVPN. Kada se aktivira Obfuscation, Wireshark više neće identificirati promet kao OpenVPN.

OpenVPN Scramble (XOR zamračenje)

Kako se VPN podaci pretvaraju u ‘Prikrivena’ paketi

Kad se povežete s an “Zamagli poslužitelj” ili aktivirati “StealthVPN” značajka, gura naprijed mehanizam koji onemogućava blokiranje VPN tunela.

Imajte na umu iako se postupak može razlikovati ovisno o vrsti zamračenja. Budući da većina VPN-ova koristi metodu XOR Obfuscation, istaknuo sam korake za ovu značajku:

Korak # 1 – Aktiviranje regularne šifrirane veze OpenVPN

OpenVPN paketi podataka sastoje se od dva dijela: zaglavlja i korisnog opterećenja. Prvi ima podatke o identifikaciji i usmjeravanju paketa. Potonji je šifrirani dio tih paketa podataka koji VPN poslužitelj prosljeđuje na relevantnu web adresu.

Budući da zaglavlje sadrži podatke koji mogu biti identificirani za izvor paketa, uključuje i broj porta (#), zajedno s podacima koji pakete identificiraju kao “OpenVPN”. Ovo obično omogućuje VPN Block sustavima i dubinskom provjerom paketa (DPI) da identificiraju da koristite VPN..

Korak # 2 – uklanjanje VPN podataka iz zaglavlja

Sada će je koristiti dobavljač “XOR Zamagljivanje” da uklonite sve metapodate iz zaglavlja paketa, pretvarajući ih u besmislene podatke, da spriječite identifikaciju VPN protokola.

  5 očiju, 9 očiju, 14 saveza očiju - zaštitnici od terora ili napadača privatnosti?

Smatrajte to sličnim gledanju automobila, ali netko je uklonio registarsku tablicu, broj motora, marke i druge oznake – što onemogućuje prepoznavanje modela / izrade.

Korak # 3 – Prekrivanje VPN podataka kao HTTP-ova

Korak 3 je uloga “XOR Zamagljivanje” završava i započinje proces prerušavanja. Proces uključuje transformaciju “maskirani” promet u HTTPS šifrirani web promet.

Da bi to postigli, davatelji usluga će upotrijebiti dvije istaknute karakteristike https podataka: SSL / TLS enkripcija i port # 443, koji korisnicima omogućavaju da klizi kroz vatrozidove neotkriveno.

SSL / TLS enkripcija

Zatamnjeni paketi podataka OpenVPN sada prolaze kroz drugi sloj šifriranja, koji koristi SSL ili TLS protokol. To može varirati, ovisno o VPN usluzi.

Luka br. 443

Nakon dodavanja dodatnog sloja enkripcije, VPN podaci se dodjeljuju luci # 443 (koristi HTTPS promet), čineći pakete gotovo sličnim uobičajenim HTTPS podacima, što je nemoguće blokirati!

Kontroverza oko XOR Obfuscation

Nema sumnje u činjenicu da je XOR Obfuscation vrlo učinkovit u povećanju anonimnosti na mreži, štiteći vas od vladinih napora da blokira OpenVPN promet.

Definitivno je složenije prepoznati VPN promet pri integriranju XOR Obfuscation-a, no neki tvrde da on ne može uvijek pružiti takvu učinkovitost.

Zbog toga je openvpn_xorpatch odbijena implementacija u bilo kojoj službenoj verziji OpenVPN-a, dok davatelji stvaraju vlastite zakrpe kako bi pristupili pitanju VPN blokova.

“Posebno smo obeshrabreni takvim pristupom kada postoji daleko bolje rješenje koje koristi TOR zajednica. Naziva se obfsproxy i može se koristiti zajedno s OpenVPN bez potrebe za ponovnom sastavljanjem OpenVPN-a.”

Tunnelblick’s Pogled

Tamo gdje programeri OpenVPN GUI-a ne uključuju XOR Obfuscation zakrpu, Tunnelblick i dalje smatra dobrom opcijom, zbog jednostavne implementacije.

“Jednostavno primijenite zakrpu i na OpenVPN poslužitelj i na OpenVPN klijent i dodajte jednu, identičnu opciju u konfiguracijske datoteke za svaku. Upotreba obfsproxy je složenija jer uključuje pokretanje drugog, zasebnog programa i na poslužitelju i na klijentu.”

Ova jednostavnost implementacije omogućila im je uvrštavanje vlastite modificirane zakrpe u sve verzije OpenVPN-a uključene u Tunnelblick build 4420.

Ova modificirana zakrpa prošla je kroz detaljni pregled sigurnosti, kodiranja i privatnosti – pogreške u popravljanju pogrešaka koje se odnose na prekrivanje međuspremnika, null dereferences pointer i nedovoljna provjera parametara.

Većina pružatelja VPN-a koje nude “OpenVPN Scramble” koristite poboljšanu XOR Patch ili izvršite slične promjene u originalu. Razvojni programeri OpenVPN-a, međutim, drže se ideje da je Obfsproxy mnogo bolji.

Što je Obfsproxy?

Još jedna metoda “skrivanje određenih poteza”, razvijen od strane Tor mreže, Obfsproxy je održiva alternativa XOR šiframa. Podaci omotava sloj zamračenja koji koristi prijenosne prijenosnike.

Oni usporavaju VPN (ili Tor) promet, omogućujući korisnicima da zaobiđu “Veliki vatrozid” i zaobići geo-ograničenja, a sve vas štiti od otkrivanja VPN-a i eventualnog blokiranja.

Kao što je spomenuto ranije, također je preferirani izbor prema korisnicima OpenVPN-a, jer ne zahtijeva nikakvu ponovnu kompilaciju OpenVPN-a, što nije slučaj za XOR Obfuscation.

Kako funkcionira Obfsproxy?

Slično kao XOR, Obfsproxy čini vašu VPN vezu nevidljivom za web stranice / vatrozidove mijenjajući način na koji izgleda protok internetskog prometa. To pomaže u zaobilaženju svih vrsta VPN blokova.

Privatnost / sigurnost ostaje dosljedna čak i za firewallima koji koriste DPI algoritme, jer oni klasificiraju internetski promet određivanjem vrste prometa, tj. VPN, SSL, HTTP ili HTTP.

Budući da Obfsproxy učinkovito opskrbljuje OpenVPN promet kako bi izgledao kao redoviti bezopasni HTTP promet, čak ni DPI algoritmi ne mogu shvatiti je li korisnik na VPN-u ili ne.

To čini pomoću “obfs2” modula koji dodaju dodatni sloj šifriranja oko prometa, bilo da je to OpenVPN ili Tor. Ovo šifriranje koristi proces rukovanja rukama bez prepoznatljivih uzoraka bajtova.

Gdje je korisno prigušenje VPN-a?

Postoji mnogo slučajeva upotrebe Obfuskacije bilo u obliku XOR-a ili Obfsproxy-a. Za neke ljude, koji imaju vrlo veliku privatnost, ova je tehnologija apsolutna nužnost.

Drugi žele izbjeći prigušivanje ili uključivanje u p2p / dijeljenje datoteka kako bi svoj identitet ostavili skriveni i anonimni do maksimuma. Međutim, u stvarnosti je upotreba zamračenja mnogo šira:

Zaobilazeći blokove u zemljama s VPN zabranom

Upotreba VPN-ova omogućuje netizenskim osobama poput vas i mene da izbjegnu svu vladu i napore kako bi regulirali internet, cenzurirali podatke ili se prepustili masovnom nadzoru.

Ovakav prkos je građanima nepodnošljiv za većinu obavještajnih agencija i zemalja s represivnim zakonima koji ometaju slobodu govora i tiska.

To poziva ove invazivne vlade širom svijeta da učine napore na blokiranju VPN-a. Zamagljivanje pomaže u zaobilaženju tih zabrana, vraćanju vaše slobode.

Ispod sam nabrojao neke zemlje u kojima je upotreba VPN-a nelegalna. Možete biti sigurni da aktiviranjem opuštenosti možete izbjeći pravne posljedice:

Kina

Ova država stoji na čelu zabrane i blokiranja VPN usluga, pozivajući samo dane od strane kineske vlade davatelja usluga s licencom i licenciranjem da nastave s radom.

Jedan je slučaj čak vidio i Kineza kako prima pet godina’ zatvorska kazna za pokretanje kineske VPN. Zemlja je među rijetkima koja zahtijeva potpunu kontrolu nad svim lokalnim davateljima internetskih usluga.

Koriste i Deep Packet Inspection (DPI) za nadzor cjelokupnog prometa koji ulazi u kinesku cybersphere, prepoznavanje i blokiranje svih veza putem VPN usluga.

UAE

Zemlja i njezin poznati grad “Dubai” a.k.a., Bliski Istok iz Las Vegasa možda je poznat po svojoj masivnoj turističkoj industriji. Međutim, oni su prilično regresivni u pogledu internetskih zakona.

Godine 2016., UAE je usvojio zakon kojim je korištenje VPN-a kažnjivo novčanom kaznom do 2 milijuna dirhama (otprilike 540 000 USD) i privremenom zatvorskom kaznom..

Iako postoje određene dopuštene upotrebe VPN-ova, vlada podiže svoju privatnost na novu razinu zabranjujući VoIP pozive i brojne web stranice, uključujući NETFLIX.

Iran

Slično Kini, Iran je 2013. usvojio zakon kojim je blokirao pristup stranim VPN uslugama. Pozvali su da samo licencirani davatelji iranske vlade mogu ostati operativni.

  Kako zaobići ograničenja geografskih ograničenja i ograničenja sadržaja

Prodaja ili promocija VPN usluga je zločin u zemlji i mogao bi rezultirati zakonskom kaznom, ali upotreba takvih alata još uvijek je prilično česta među vladinim dužnosnicima i građanima..

Irak

ISIS ima snažnu internetsku prisutnost, stvarajući svakojake video zapise koji se odnose na odrubljivanje glave, bombaške napade i sve ostalo. Za borbu protiv njihovih manifestacija, iračka vlada poduzela je oštre korake.

To uključuje zabranu VPN usluga i SM platformi i uspostavljanje redovitih internetskih prekida u cijeloj zemlji. Iako je zemlja oslobođena opsade ISIS-a, internetska ograničenja ostaju na snazi.

Oman

Prije 9 godina, vlada Omana uvela je zakon kojim je uporaba VPN usluga nezakonita. Svi koji budu uhvaćeni u kršenju ovog zakona mogu biti kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 500 (što u prijevodu znači 1300 dolara grubo).

Poduzeća koja zahtijevaju uporabu VPN-a mogu podnijeti zahtjev za izdavanje dozvole za korištenje odobrenog od vlade, ali prekidom ciklusa moglo bi doći do 1.000 kazna rijalitija.

purica

Nakon što je Erdogan stupio na vlast, vlada je započela blokirati Tor i VPN usluge 2016. Turska sada koristi DPI tehnike ogledala u Kini’sposobnost otkrivanja i blokiranja skrivenog prometa.

Ako se bilo koja osoba nađe putem VPN usluge, osoba postaje interes za policiju, no upotreba VPN-a prilično je raširena. Turkey Blocks možete koristiti za nadzor cenzure u zemlji.

Bjelorusija

Slično drugim zemljama koje su dodane na ovaj popis blokova VPN, bjeloruska vlada također naporno radi na ograničavanju pristupa stranim uslugama / aplikacijama, namećući ograničenja / blokove sadržaja.

U 2015. godini zemlja je zabranila korištenje VPN i Tor usluga, što je učinilo ilegalnim. Međutim, to ne sprečava Bjelorusa da rade ono što žele, zaobilazeći zakonske / tehnološke prepreke.

Uganda

Uganda je vjerojatno jedna od rijetkih zemalja, gdje postoje zakoni koji ulažu dnevne poreze na društvene mreže i ostale usluge prepunih usluga.

Ugandska vlada je čak naredila blokiranje VPN usluga od ISP-a, iako nema čvrstog zakonodavstva protiv takvih alata o privatnosti.

Venecuela

27. lipnja 2023. – Prema NVO Access Now, zemlja’s najvećim ISP-om poznatim kao “CANTV” blokirala je upotrebu Tor i VPN mreža koje koriste Venecuelanci.

To je učinjeno nakon što su primili naređenja od vlade, koja tvrdi da je stvorila vrlo jednostavnu tehniku ​​za blokiranje oba alata.

Egipat

Nakon egipatske revolucije 2011. godine, vlada je pozvala na korištenje dubinske paketne inspekcije (DPI) za blokiranje VPN veza kako bi građanima onemogućili pristup ograničenom sadržaju.

Cenzura je ciljala na razne protokole poput PPTP, L2TP i OpenVPN, tako da korisnici ne mogu pristupiti nepobitnim web stranicama za medije i novine, navodi vlada.

Deblokiranje web stranica u školi / sveučilištu / na poslu

Osim što zaobilaze VPN blokove u raznim državama, zamračenje se čini korisnom za one koji žele deblokirati internet na mrežama svojih škola / sveučilišta / radnih mjesta.

Budući da Obfuscation dodaje sloj dodatne enkripcije skriven preko HTTP adrese, nemoguće je da mrežni vatrozid blokira vašu vezu s vanjskim servisima.

Ako koristite VPN bez obfakacije, vatrozid će i dalje dobiti naznaku VPN prometa i blokirati vašu IP adresu. Zamagljivanje sprječava da se to dogodi tako da ostane anoniman.

Mrežni administrator neće biti ništa mudriji i neće moći otkriti vaš točan IP, također zbog pomaka u lokaciji, tako da ne brinete hoće li vas pozvati na neugodan sastanak!

Mnogi se odlučuju za korištenje VPN-a na školskoj ili radnoj mreži kako bi pristupili web-lokacijama koje mrežni vatrozid može blokirati (uobičajeni primjeri su Facebook, YouTube ili web-mjesta za igranje).

Spriječiti propusnost / propusnost podataka s davatelja internetskih usluga

Davatelji internetskih usluga postaju svojevrsni uobičajeni za usporavanje mreža, usprkos tome što mnoge zemlje odbijaju zakone o neutralnosti mreže, što im omogućava da naplaćuju sve što žele za različite usluge.

Na primjer, ako se želite baviti zabavom, morat ćete kupiti zasebni paket da biste dobili više propusnosti / podataka.

No, unatoč tim promjenama, davatelji internetskih usluga umanjuju vašu propusnost. Situacije su prilično gore na mjestima gdje morate kupiti pristup internetu u hotelu.

Aktivacijom XOR Obfuscation ili StealthVPN poslužitelja, možete izbjeći prigušivanje VPN paketa, zadržavajući svoje brzine na maks., Zadržavajući dosljednost.

Primanje dodatne privatnosti / anonimnosti na mreži

Za dodatnu gužvu privatnosti, značajke poput StealthVPN (Obfuscation), DoubleVPN, Onion over VPN način su za više anonimnosti i privatnosti na mreži.

To se može dogoditi za ljude koji su uglavnom prilično tajni ili se upuštaju u pitanja koja zahtijevaju veliku privatnost, što uključuje slanje dokumenata preko privatne mreže dostupne širom svijeta..

Jednom kada aktivirate nevidljive / prikrivene poslužitelje, čak i nacionalne špijunske agencije poput NSA neće vas moći identificirati jer sav promet prolazi kroz HTTPS tunel.

Ne samo što vas štiti od tajnih obavještajnih agencija, već također osigurava da ostajete nevidljivi za lovce na kršenja autorskih prava i cyber-kriminala.

VPN-ovi koji nude “skrivanje određenih poteza”

Vjerojatno sada dobro znate što “skrivanje određenih poteza” jest i kako povećava vašu privatnost na mreži, ali što je s VPN-ovima koji zapravo nude ovu značajku?

Radi vaše udobnosti, nabrojao sam neke od najboljih pružatelja usluga koji nude StealthVPN, modus obfuskacije ili odabrane obfuskacijske poslužitelje u različitim zemljama:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. VPN.AC
 4. VPNArea
 5. VyprVPN

NordVPN

Sa sjedištem u Panami (izvan Internet Enemy Jurisdictions), NordVPN ima tendenciju da bude sveobuhvatna VPN usluga, hvaleći se svim relevantnim naprednim značajkama / tehnologijama za jačanje anonimnosti..

Njihovi zamagljeni poslužitelji dostupni su samo na Windows i Android uređajima, kao što sam već raspravljao u ovom pregledu NordVPN 2023. Slijedite korake u nastavku da biste aktivirali značajku (u sustavu Windows):

Kako aktivirati nejasne poslužitelje NordVPN

 1. preuzimanje datoteka aplikacija NordVPN Windows
 2. Unesi svoje vjerodajnice za prijavu za upotrebu VPN-a
 3. Ići do “postavke” i klik na “Napredne postavke”
 4. Ček “Znam što radim” kutija
 5. Omogućiti “Zatečeni poslužitelji” opcija
 6. Uživati zaobilazeći VPN blokove u ograničenim zemljama.
  5 očiju, 9 očiju, 14 saveza očiju - zaštitnici od terora ili napadača privatnosti?

VPN-ovi koji nude prigušenje

ExpressVPN

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim ostrvima, ExpressVPN je jedan od vodećih alata za zaštitu privatnosti na tržištu, koji nudi neusporedivu sigurnost i privatnost korisnicima širom svijeta..

Oni nude “StealthVPN” samo na poslužiteljima u Hong Kongu, posebno dizajniran za poraz cenzure u kontinentalnoj Kini, ali trebao bi biti koristan u drugim zemljama u kojima su VPN blokirani.

Kako aktivirati prigušivanje u ExpressVPN-u

 1. preuzimanje datoteka aplikacija ExpressVPN Windows
 2. Prijava na svoj račun i unesite aktivacijski kod
 3. Spojiti na poslužitelje određene za Kineske korisnike (pitajte tim za podršku)
 4. Na primjer, Hong Kong – 2 koristi zatamnjenje
 5. Uživati zaobilazeći VPN blokove!

Kako aktivirati prigušivanje u ExpressVPN-u

VPN. Ac

Sjedište u Rumunjskoj, VPN. AC je pružatelj usluga usmjeren na sigurnost koji pruža dobre performanse i mogućnosti deblokiranja. To je među rijetkim službama koje zapravo rade u Kini.

Pružatelj nudi zamračenje u svojim naprednim postavkama, što opet pretvara VPN promet u HTTPS promet kako bi vas učinio nevidljivim tehnikama dubinske inspekcije paketa (DPI)..

Kako aktivirati prigušivanje u VPN-u. AC

 1. preuzimanje datoteka relevantni VPN. AC aplikacija za vaš uređaj
 2. Prijava u aplikaciju unosom vaših vjerodajnica
 3. Unutar aplikacije, ići prema “Napredna” izbornik
 4. žabica na “Ja sam u Kini ili drugoj cenzuriranoj zemlji”
 5. Pogoditi “Spojiti” i Odaberi poslužitelj od “KINA OPTIMIZIRANA” popis
 6. Uživati zaobilazeći VPN blokove i imaju neograničen internet

Kako aktivirati prigušivanje u VPN-u. AC

VPNArea

Sa sjedištem u Bugarskoj (daleko od Internet Enemy Jurisdictions), VPNArea ima Trustpilot ocjenu 7,9 i glasovna je po najjeftinijim vpn cijenama i namjenskim popisima IP-ova.

Pružatelj nudi obfuskaciju u obliku X-Stunnel poslužitelja, što znači da ne koriste metodu XOR Obfuscation ili Obfsproxy za pretvaranje VPN prometa u HTTPS.

Kako aktivirati prigušivanje u VPNArea

 1. Dobiti prikladan VPN program za vaš uređaj
 2. Otvoren aplikaciju i unesite svoje podatke za prijavu
 3. Klik na “Poslužitelji” i Odaberi “poseban”
 4. izabrati jedan od “X-Stunnel” dostupni poslužitelji
 5. Uživati zaobilazeći VPN blokove u bilo kojoj zemlji!

Kako aktivirati prigušivanje u VPNArea

VyprVPN

VyprVPN sa sjedištem u Švicarskoj jedan je od rijetkih pružatelja usluga na reviziji od strane treće tvrtke, koji je dostupan za pregled javnosti.

Pružatelj koristi naprednu metodu obfuskacije u samorazvijenom protokolu poznat kao “Kameleonski protokol”, što obfuscates sav VPN promet izgleda kao redoviti HTTPS promet.

Kako aktivirati zamračenje u VyprVPN-u

 1. preuzimanje datoteka aplikacija VyprVPN za relevantni uređaj
 2. Unesi svoje korisničko ime i lozinku za prijavu
 3. Klik na “Opcije / Postavke” opcija
 4. Odaberi “Kameleon” za VPN protokol
 5. Spojiti na brži raspoloživi poslužitelj
 6. Zaobići VPN blokira u restriktivnim zemljama!

Kako aktivirati zamračenje u VyprVPN-u

Alternativa za OpenVPN Scramble

Nema sumnje da su XOR Obfuscation ili sigurnost koju pruža Obfsproxy izvanredni u čuvanju vašeg identiteta, skrivanju podataka i anonimnosti svih aktivnosti.

Oni kriju činjenicu da je vaš promet šifriran, ali nedostatak zatamnjenosti ne bi trebao umanjiti ni inače odličan VPN. Evo još nekoliko načina sakrivanja VPN prometa:

SSL / TLS tunel A.k.a. Stunnel

Ovo je još jedna čvrsta taktika obfuskacije koja djeluje usmjeravanjem VPN prometa putem sigurnog i šifriranog TLS / SSL tunela koji koriste HTTPS veze.

Kao takav, kada OpenVPN veze povezuju istom šifriranjem, ne možete ih razlikovati od uobičajenog HTTPS prometa, slično upotrebi XOR Obfuscation ili Obfsproxy.

Budući da se sami OpenVPN podaci zamotavaju u dodatni sloj TLS / SSL enkripcije, čak i Deep Packet Inspect (DPI) ne može prodrijeti u ovu mrežu, čineći vas anonimnim u svakom trenutku.

Tor preglednik

Kratko za “Usmjerivač luka” (također prikazano u logotipu preglednika), Tor je u početku razvijen za američku mornaricu 20. rujna 2002. Sadržavao je globalnu mrežu poslužitelja koji su omogućili ljudima da sigurno i anonimno pregledavaju internet..

Sada se proizvod okrenuo prema neprofitnoj podjeli, šireći važnost razvoja i istraživanja internetskih alata o privatnosti. Koristi decentraliziranu mrežu koja nudi nekoliko slojeva zaštite korisničkih podataka.

Internetski promet usmjerava preko sloja poslužitelja širom svijeta koji se sastoje od više od sedam tisuća releja. To omogućava pravilno skrivanje korisnika’ lokaciju, sprječavajući bilo koga da prati vašu aktivnost.

SSH tunel

SSH tuneli su druga metoda koju VPN-i koriste za pokrivanje podataka dodatnim slojem šifriranja, zaobilazeći usluge filtriranja neotkrivene.

Dostupna je u mnoštvu različitih aplikacija. Na primjer, kada šaljete i primate datoteke putem FTP-a, SSH tuneli sigurno prenose sve podatke, bez nadzora ili blokada.

Jedini problem kod SSH tuneliranja je taj što može imati utjecaja na brzinu koju primate, pa stoga oni nisu prikladna opcija za one koji se žele upuštati u streaming..

SOCKS5 proxy (ShadowSocks)

Predstavljeno kao rješenje za dobivanje pristupa bez ograničenja u zemljama poput Kine, Irana, Iraka, Turske, Egipta i UAE, koje koriste DPI tehnike – proxy SOCKS5 koristi protokol Socket Secure 5.

Ovaj je protokol izuzetno siguran i omogućuje nesmetan prijenos podataka putem proxy usluge, dok dodaje sloj provjere autentičnosti može pristupiti samo predviđeni korisnik..

Ne samo da se ovo čini korisnim za korisnike koji sudjeluju u P2P / dijeljenju datoteka, već je i pouzdaniji i brži od nekih metoda koje smo gore istražili.

Zamotavanje stvari

U zemljama sa strogim internetskim zakonima i VPN blokovima, značajke poput zakulisnosti djeluju kao vitez u sjajnom oklopu za osobe koje brinu o privatnosti i one koje žele zaobići ograničenja.

Obavezno aktivirajte ovu značajku ako živite u regresijskoj zemlji. Gore navedeni VPN prijedlozi trebali bi vam pružiti dovoljno informacija za odabir onoga koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Naravno, ako imate bilo kakvih pitanja / upita, ne ustručavajte se u komentaru u nastavku. Odgovorit ću osobno i pružiti onoliko pomoći koliko mogu.

Također, pomozite bratu dijeljenjem ovog vodiča s drugim netizenima orijentiranim na privatnost koji traže rješenja za povećanje anonimnosti na mreži. Imajte lijep dan pred vama!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me