Vodič za VPN vezu 2020 – Obavezno pročitati za korisnike početnike u Japanu

Oni koji žive u Japanu svjesni su da se zemlja zalaže za slobodu govora i tiska, što se također proteže i na izražavanje i govor na Internetu. Međutim, u posljednjih nekoliko godina, došlo je do povećanja geo-ograničenja i djelovanja protiv pristupa materijalu zaštićenim autorskim pravima, pozivajući na korištenje Best VPN-a kako bi se izbjegli zakonski troškovi lokalnih davatelja internetskih usluga. Dakle, bez dodatnih razmišljanja, pročitajte ovaj Vodič za povezivanje VPN-a za Japan.

Pročitajte: Expressvpn Apple TV Working Guide

Vodič za VPN vezu 2020

 1. Što je VPN veza
 2. Kako funkcionira VPN veza?
 3. Zašto biste trebali koristiti VPN vezu u Japanu?
 4. Mehanizam / značajke VPN veze za traženje Interneta
 5. Najbolje aplikacije za VPN vezu
 6. Je li pristup Internetu u Japanu siguran primjenom VPN veze?
 7. Kako instalirati VPN vezu Windows 10 OS / 7 servisnih paketa
 8. Vodič za instalaciju iPhone VPN veze
 9. Kako postaviti Android VPN vezu?
 10. Besplatno VPN veza
 11. Klijent VPN veze Smartphone
 12. VPN veza Mac / iPhone generacije / iPad veza
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN metoda povezivanja

Što je VPN veza

Virtualna privatna mreža skraćeno kao “VPN” mrežna je tehnologija koju vladine agencije i normalni građani koriste za podjednako korištenje sigurnog pristupa internetu. To stvara zaštićeni put za vaš internet, šifrirajući sve poslane i primljene podatke.

Što je VPN veza

Kako funkcionira VPN veza?

VPN-ovi obično prekrivaju vašu internetsku prisutnost promjenom vaše IP adrese modem i čini se kao da se nalazite u drugoj zemlji. U isto vrijeme, omogućuju vam stvaranje a “privatna” mreža dostupna samo vama, stoga se najčešće koristi u velikim korporacijama i poduzećima.

Kako funkcionira VPN veza?

Zašto biste trebali koristiti VPN vezu u Japanu?

Kada naučite da je strujanje / preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima kazneno djelo, što vam može pripisati veliku novčanu kaznu, DVOSOBNU JAILSKU STUDIJU ili čak BOLJ - stvari postaju prilično stresne. Kao dio Zakona o nadzoru računalnih mreža iz 2012., japanska vlada čak nadzire sve korisnike, što ponavlja koliko je važno korištenje VPN-a u Japanu.

Zašto biste trebali koristiti VPN vezu u Japanu?

Mehanizam / značajke VPN veze za traženje Interneta

 1. Napredne postavke - Pouzdane VPN usluge trebale bi ponuditi napredne značajke kao što su DNS / IPv6 zaštita od propuštanja, DoubleVPN, SOCKS5 proxy, Split tunneling, NAT vatrozid i Automatska Kill Switch.
 2. Podrška za protokole - Najbolje VPN usluge nikada neće štedjeti na pružanju dobre protokolarne podrške. Odaberite uslugu koja daje mogućnost povezivanja s OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec i PPTP.
 3. Pravila zapisivanja - Posljednja stvar koja vam je potrebna je da platite VPN koji bilježi vaše podatke o vezi / sesiji ili odbija otkriti detalje o tome koliko dugo se podaci koriste prije brisanja. Uvijek se obratite dobavljaču s certificiranim / provjerenim nultom pravila zapisnika.
 4. Propusno povezivanje - VPN-ovi omogućuju korisnicima da zaobiđu geo-ograničenja za streaming sadržaja na mreži, preuzmi bujice, ili igrati igrice. Pazite na davatelje koji nameću usporavanje propusnosti.
 5. Istodobne veze - Najbolji VPN-ovi ne omogućavaju pristup samo jednom uređaju, već nude i mogućnost uspostavljanja veza na više uređaja istovremeno.
 6. Dostupnost poslužitelja - Odaberite davatelja usluga koji će vam pristupiti ogromnoj bazi podataka poslužitelja u svim zemljama svijeta. Ne pristajte na davatelje usluga koji nude samo 5/6 lokacija za povezivanje.

Najbolje aplikacije za VPN vezu

Ispod su tri vrhunska VPN pružatelja usluga, poznata širom svijeta zbog nevjerojatnih performansi, naprednih značajki i poslužitelja’dostupnost, sustav podrške i opća pouzdanost koju zasigurno svakako morate isprobati!

Najbolje aplikacije za VPN povezivanje u 2018. godini

ExpressVPN - Odabir VPN veze za uređivanje u Japanu

ExpressVPN popularan je dodatak na tržištu VPN-ova. Sjedište joj je na Britanskim Djevičanskim otocima, a nudi neusporedivu privatnost i anonimnost, diči se politikom bez zapisnika koja je čak uzdrmala i turske vlasti. Mjesečne cijene počinju od 12,95 USD, a imate 2 000+ VPN poslužitelja u 94 zemlje širom svijeta. Značajke uključuju prebacivanje prekida, podjeljeno tuneliranje, podršku u više platformi i podršku 24/7 uživo.

ExpressVPN veza

prozodija

 1. Istovremeno priključite na 3 uređaja
 2. 30-dnevno jamstvo povrata novca
 3. 24/7 podrška uživo
 4. Automatski prekidač
 5. Nema pravila za prijavu

kontra

 1. Malo skupo - ali vrijedi!

pufer

Osnovan 2013. godine i nalazi se u Gibraltaru, Buffered VPN je usluga posvećena privatnosti. Gibraltar je izvan dosega Glavnog stožera za komunikacije u Velikoj Britaniji (GCHQ) i Agencije za nacionalnu sigurnost (NSA). Nudi neusporedivu mogućnost preuzimanja BitTorrent-a uz istovremeno povezivanje s 5 uređaja. Ostale značajke uključuju povrat u roku od 30 dana, neograničenu propusnost i 24/7 live chat.

Bufferska vpn veza

prozodija

 1. Sa sjedištem u Gibraltaru
 2. Deblokira Netflix US
 3. Poslužitelji u 39 zemalja
 4. Dobra privatnost - nema zapisa o upotrebi
 5. 30-dnevno jamstvo povrata novca

kontra

 1. Skupo - Početna cijena od 12,99 USD!

VyprVPN

Izradio Golden Frog, VyprVPN koristi impresivne tehnologije poput Chameleona, koji se bori protiv VPN blokiranja i prigušivanja, izdvajajući ga od konkurencije. Radi povezivanja, VyprVPN vam omogućava ogroman popis od 700 poslužitelja, raspoređenih u 70 zemalja. Značajke uključuju VyprDNS, više protokola za šifriranje, NAT vatrozid i izvorne aplikacije za sve platforme.

VyprVPN veza

prozodija

 1. Poslužitelji u 70 zemalja širom svijeta
 2. NAT vatrozid i VyprDNS
 3. Spajanje na 3 uređaja
 4. 200.000+ IP adresa
 5. Pristupačna mreža Netflix za SAD

kontra

 1. Čuva zapise veza 30 dana

Je li pristup Internetu u Japanu siguran primjenom VPN veze?

U usporedbi s drugim zemljama, Japan pruža veću slobodu interneta, ali još uvijek postoje situacije u kojima vam je potreban veći stupanj anonimnosti. Postoje neke zabrinutosti oko prenošenja informacija zemljama pet očiju. Jedini način zaštite vašeg mrežnog identiteta u svakom trenutku je korištenje VPN veze koja je u potpunosti legalna za uporabu u zemlji u usporedbi s lokalitetima poput Kine i Rusije - gdje su VPN-ovi zabranjeni.

Kako instalirati VPN vezu Windows 10 OS / 7 servisnih paketa

 1. Klikni na “Mreža” u programskoj traci sustava Windows i idite na “Mrežne postavke”.Je li pristup Internetu u Japanu siguran primjenom VPN veze
 2. Odaberi “VPN” ispod “Mreža & Internet” izbornika, a zatim kliknite na “Dodajte VPN vezu”.Kako instalirati VPN vezu Windows 10 OS / 7 servisnih paketa
 3. Odlučili smo koristiti PPTP konfiguraciju upotrebom konfiguracija s web-lokacije freevpnaccess.com.dodajte vpn vezu na Windows
 4. Ispunite sve informacije i pritisnite “Gumb za spremanje”. Vratite se na prethodni izbornik i kliknite na gumb za povezivanje da biste uživali u korištenju VPN-a putem PPTP metode.pomoću VPN veze putem PPTP metode u sustavu Windows

Vodič za instalaciju iPhone VPN veze

 1. Otvorite iPhone glavu prema Postavkama.iPhone-VPN-veza-instalacija-vodič
 2. Sada ćete vidjeti popis opcija konfiguracije. Odaberi “Općenito”.Kako postaviti Android VPN vezu
 3. slavina na “VPN”.Besplatno VPN veza
 4. slavina na “Dodajte VPN konfiguraciju” za početak PPTP postavljanja.Klijent VPN veze Smartphone
 5. Odaberite PPTP na “Dodajte konfiguraciju” ploča i zatim Unesi postavke s web adrese freevpnaccess.com.VPN veza Mac iPad generacije iPhone generacije
 6. Klik na “Uštedjeti”, i povratak na VPN izbornik.
 7. Turn VPN “NA”.Amazon Fire TV Firestick VPN metoda povezivanja
 8. VPN logotip sada će se pojaviti u gornjem desnom kutu vašeg iPhonea!Instalacija iPhone VPN veze

Kako postaviti Android VPN vezu?

Kada je u pitanju postavljanje VPN veze, imate dvije mogućnosti: preuzeti namjenskog klijenta za platformu od bilo kojeg od gore navedenih pružatelja usluga ili koristiti ručnu OpenVPN metodu.

Način aplikacije

 1. Prijavite se za bilo kojeg davatelja usluga gore, posjetite njegovu glavnu web stranicu i preuzmite aplikaciju za Android.
 2. Otvorite aplikaciju i unesite svoje vjerodajnice za prijavu, tj. Korisničko ime i lozinku
 3. Povežite se s bilo kojim poslužiteljem po vašem izboru. Uživajte u korištenju VPN-a!

Postavljanje PPTP-a

 1. Prijeđite na postavke > Više > VPN
 2. Dodirnite ikonu (+) i od vas će se zatražiti pojedinosti o postavljanju koje morate nadopuniti
 3. Navedite vezu, odaberite PPTP u “Tip” izbornik
 4. Unesite VPN poslužitelj i podatke o prijavi od svog davatelja usluga
 5. Spremite mrežu, unesite vjerodajnice i pritisnite “Spojiti”

Besplatno VPN veza

Do besplatnih i pouzdanih VPN aplikacija teško je naići i na ovoj se domeni događa puno prijevara jer mnogi sumnjivi operateri koriste fasadu pružanja besplatne VPN usluge kako bi počinili širok izbor kršenja privatnosti. Kako biste osigurali da ne padnete na njihove trikove, isprobajte ove Top 3 Free VPN Provider:

 1. Štit za žarište
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

Klijent VPN veze Smartphone

S VPN postavkom putem klijenta OpenVPN možete se obaviti za manje od 5 minuta na dovoljno dobroj internetskoj vezi. pustiti’prođite kroz korak po korak:

Metoda OpenVPN

 1. Idite u Trgovinu Google Play i preuzmite / instalirajte OpenVPN Connect.
 2. Nakon instalacije preuzmite ovdje konfiguracijske datoteke .ovpn.
 3. Kliknite gumb “uvoz” gumba i pronađite preuzetu .ovpn datoteku.
 4. Odaberite datoteku i kliknite “Datoteka za konfiguriranje za čitanje je gotova” da biste zatvorili dijaloški okvir uvoza.
 5. Kliknite na željeni server i unesite korisničko ime / lozinku.
 6. Provjeri “Vjerujem u aplikaciju” okvir i kliknite na “u redu”.

VPN veza Mac / iPhone generacije / iPad veza

Evo kako možete konfigurirati VPN vezu na svom Macu putem namjenske aplikacije s nevjerojatnom lakoćom. Koristimo ExpressVPN kao referencu za aplikaciju:

 1. Idite na ExpressVPN.com i prijeđite na odjeljak s proizvodima.
 2. Kliknite na “ortak” > Preuzmi aplikaciju.
 3. Unesite svoje korisničke vjerodajnice nakon instaliranja VPN-a.
 4. Odaberite poslužitelj na temelju svojih sklonosti i kliknite na “Spojiti”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN metoda povezivanja

Za vodič o postavljanju, koristit ćemo ExpressVPN’s FireTV aplikacija kao referenca. pustiti’pokrenite postupak postavljanja VPN aplikacije na vašem FireTV uređaju:

 1. Na svom FireTV uređaju otvorite traku za pretraživanje, uđite “ExpressVPN”, i preuzmite aplikaciju.
 2. Prijavite se u aplikaciju pomoću ExpressVPN korisničkog imena i zaporke.
 3. Dodirnite “u redu” kako bi ExpressVPN mogao proći sa zahtjevima za povezivanje.
 4. Dodirnite “Vlast” gumb da biste uključili vezu ili sami odabrali određeno mjesto poslužitelja, a zatim uključili VPN.

Zamotavanje stvari

Vjerujemo da se naš gornji opsežni vodič pokazao kao dobra pomoć onima koji se nalaze u Japanu. Naša je politika pomoći svim korisnicima na sve moguće načine i voditi ih prema najboljim mogućnostima privatnosti koji su trenutno dostupni na tržištu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me