Koji VPN-ovi nude najbolju podršku uživo u chatu?

U današnjem’U svijetu se upotreba VPN-a uvelike povećala s njegovom upotrebom proširivši se na mnogo različitih funkcionalnosti i uređaja. Budući da su kritična komponenta u dopuštanju korisnicima da dobiju više vrijednosti od pretplate za streaming na web stranicama poput Netflixa do zaštite financijskih transakcija na svim uređajima, VPN-ovi sada služe većoj korisničkoj bazi nego ikad prije.

A kada su uključene takve raznolike i složene funkcionalnosti, korisniku je potrebna podrška davatelja usluga da bi se probio. Većina vrhunskih VPN-ova nudi live chat podršku za to, što korisnicima daje mogućnost postavljanja upita u stvarnom vremenu i dobivaju prilagođena rješenja za njihovo rješavanje, ali sve su značajke podrške za chat uživo koje nude različiti pružatelji usluga koji pružaju istu razinu usluge?

Ne baš. Neki od njih daju lažne odgovore konzerviranih kontakata koji često nisu korisni ako imate više tehničkih upita, dok drugi imaju stvarne izvršitelje podrške za chat uživo koji su zapravo obučeni da vas vode kroz sve vrste rješavanja problema i drugih složenih problema..

A ako mislite da je podrška za chat sekundarna značajka VPN-a i rande’Ne možete mjeriti odluku o tome hoćete li tražiti davatelja usluge ili ne, tada morate preispitati svoj način razmišljanja.

Bilo da želite postaviti VPN na usmjerivač ili ako vaš VPN ne radi ispravno i daje neku pogrešku koju možete’Ne možete se samostalno rješavati, podrška na chatu jedina stvar na koju ćete morati paziti da vas izvuku iz problema i nastavite dalje sa besprijekornim iskustvom.

Kvaliteta podrške u live chatu koju nudi davatelj usluga velik je čimbenik koji morate uzeti u obzir prije nego što donesete odluku o pretplati na određenog pružatelja usluga ili ne.

Ali provjera svakog pružatelja usluga’Kvaliteta usluge kada je u pitanju podrška za razgovor uživo je prilično težak posao i može potrajati puno vremena što većina korisnika ne može učiniti sama pa sam to učinio za njih.

Uzeo sam top 5 pružatelja usluga iz industrije koji su nudili uslužne značajke koje često zahtijevaju od korisnika da komunicira s podrškom za chat uživo i postavio sam ih škakljivim upitom da vidim kako s njima postupaju..

Pregled usluge podrške za chat sažeti je u nastavku ako ne želite proći kroz potpunu analizu.

VPN usluga Vrijeme odziva Tehničko znanje Ton Koristan
Surfshark Brzo Vrlo dobro Pozdravljajući Da
NordVPN Brzo Ispod par Nepristojan & mehanistički Ne
PureVPN Brzo prosječan Mechanist & slab Ne
ExpressVPN Vrlo brzo izvrstan Pozdravljajući & prilagođavanje Da
CyberGhost Vrlo sporo izvrstan Nepristojan & hladno Da

Koji sam upit postavio zadacima Execs različitih pružatelja usluga razgovora i zašto?

Za svaki VPN koristio sam isti upit i to je zbog toga što sam trebao pokazati korisnicima kako se svaki chat uživo obrađuje. To mi je također olakšalo ocjenu.

Upit je bio “Hej, mogu li omogućiti da vaš VPN radi na mom Apple TV uređaju?”

Zašto sam odabrao ovaj upit? Jer znam da Apple TV nema’trenutno ne nudi ugrađenu VPN funkcionalnost poput svojih suvremenika, npr. Samsung Smart TV ili Android TV, a da biste na njemu pokrenuli VPN, morate ga instalirati na usmjerivač ili koristiti uređaj za strujanje kao što je Firestick koji i sam podržava VPN.

To možete učiniti i putem Smart DNS-a, ali ove značajke ne nudi svaki davatelj usluga.

Htio sam provjeriti razumiju li izvršitelji za podršku na chatu moj upit i koliko su me obučili da u njemu zadovoljavaju. Procijenio sam i vrijeme njihovog odgovora, tj. Da li su trajali predugo da odgovore kad sam prvi put postavio upit i jesu li ostali razgovarali sa mnom u stvarnom vremenu ili su njihovi odgovori trajali godinama kako bi došli.

Ovdje’s kako je funkcionirao svaki VPN:

Surfshark: brz i relevantan

Ljestvica ocjene podrške za surfanje

Vrijeme odziva Brzo
Tehničko znanje Vrlo dobro
Ton Pozdravljajući
Koristan Da

Imao sam puno nade u ovog pružatelja usluga, jer je u tako kratkom razdoblju od prvog predstavljanja pružio vrlo dobru razinu usluge i pouzdanosti..

I da kažem istinu, Surfshark’podrška uživo s chatom ispunjava moja visoka očekivanja, brzo vrijeme odziva i nevjerojatno dobro odgovori na moje upite.

Početni prozori za chat tvrtke Surfshark zahtijevaju da unesete svoje ime, e-poštu i svoj početni upit. Jednom kada ih unesete, stavit ćete se u red, ali vrijeme čekanja nije’dugo.

Izvrsno je za chat trebalo više od minute da dođete na chat uživo.

Ovdje možete vidjeti da sam ih pitao o postavljanju njihovog VPN-a na Apple TV-u, a u odgovoru chat exec Bryan pitao me o kakvoj usluzi streaminga želim doći?

Odgovor se dobro slaže s upitom koji sam postavio jer je, kako izgleda, exec podrška za chat znao da tražim VPN na Apple TV-u jer sam želio deblokirati web mjesta za streaming na uređaju. Sjajan početak!

korisničku podršku za surfanje

Odgovorio sam da želim doći do web lokacija poput Netflixa, Amazon Prime, pa čak i malo sportskog strujanja.

Zatim je došao Bryan’s odgovorom u kojem mi je rekao da ću morati postaviti VPN na usmjerivač ako želim deblokirati web mjesta na Apple TV-u. Savršen odgovor.

Odgovorio sam da želim doći do web lokacija poput Netflixa, Amazon Prime, pa čak i malo sportskog strujanja.

Zatim je došao Bryan’s odgovorom u kojem mi je rekao da ću morati postaviti VPN na usmjerivač ako želim deblokirati web mjesta na Apple TV-u. Savršen odgovor.

podrška za surfanje

Potom sam postavio još jedno škakljivo pitanje djeluje li njihova iTunes aplikacija na Apple TV-u ili ne. Očito nije’t, ali ako netko nije osposobljen, može stvoriti kombinaciju s tim i funkcionalnosti Androidovih aplikacija za pokretanje na oba, Android mobilnih uređaja i Android TV.

Ali Bryan je znao o čemu govorim pa je ponovio da im ne’još nemam aplikaciju za Apple TV. Doista vjerodostojan odgovor.

Zatim ga ispitujem mogu li koristiti njihov Firestick aplikaciju na svom FireTV uređaju dok je on uključen u Apple TV. To očigledno funkcionira, jer su FireTV uređaji namijenjeni pružanju usluga struje na većim ekranima.

I Bryan je to znao i rekao mi je da se to može dogoditi, ali nema lijevanja’ne radim još.podrška za surfshark vpn

Surfshark’Podrška za chat uživo održava standarde koje je usluga postavila u VPN izvedbi. Nema botova koji upravljaju chatom, već stvarni ljudi koji su dobro upućeni u ono što rade.

Vrijeme odgovora bilo je sjajno jer nisam ni odgovreo ni u kojem trenutku kad sam postavio bilo kakav upit. Sve u svemu, njegova podrška u live chatu je sjajna, ali ne i izvrsna jer su odgovori bili dobri, ali ne do razine kakvu sam očekivao. Kasnije ću vam reći što mislim pod tim.

NordVPN: Vrijeme dobrog odgovora, ali odgovori su bili hladni

Ljestvica ocjene podrške za chat za NordVPN

Vrijeme odziva Brzo
Tehničko znanje Ispod Par
Ton Nepristojan & mehanistički
Koristan Ne

Još jedna vrhunska VPN usluga, NordVPN, nije’ne nudim značajku chata uživo, a oni su upravo tu značajku dodali u posljednjih nekoliko godina.

Postavio sam im isti upit i zbog njihovog iscrpnog spremišta podrške koji su mi ponudili veze do vodiča vezanih uz svaki upit.

Ovdje’kako je razgovor prošao:

Početni prozori izgledaju isto kao i Surfshark’s i zahtijeva iste detalje za početak, tj. ime, e-poštu i poruku.

Postavio sam svoj upit u poruci i trebalo je dobre dvije minute prije nego što se netko javi na mreži.

Odgovor koji mi je dao Harper, njihov program za podršku u live chatu, bio je sveobuhvatan i ponudio mi je veze za postavljanje VPN-a na usmjerivač i kako ogledati moju VPN vezu s računala. Oboje su bili relevantni, ali odgovor je bio pomalo bezličan i mehaniziran. Surfshark’s druge strane, odgovor je na to imao i ljudsku stranu.

nordvpn pregled korisničke podrške

Mehanizirani odgovori su se nastavili i kad je izvršilac podrške morao reći ne, odavao je vrlo bezličan odgovor koji je osjećao hladnoću.

pregled korisničke podrške nordvpn

Opet kad sam pitao Harpera hoće li njihova FireTV aplikacija raditi na mom FireTV uređaju s AppleTV-om, tada sam dobio taj odgovor koji mi je rekao kako instalirati i postaviti NordVPN’s aplikacijom FireTV na mom FireTV uređaju, ali nije’točno odgovorim na moj upit.

nordvpn

A mehanizirani odgovori se nastavljaju i na moja druga pitanja.

nordvpn cs

Nakon što sam dobio potpuno isti odgovor kad sam ih pitao imaju li podršku za druge televizore, pitao sam ih daju li konzervirane odgovore, jer su oba odgovora ista, ali moja su se pitanja razlikovala, pa je Harper rekao da da su obojica bili konzervirani odgovori kao i oni imali su samo Android i Samsung TV podršku.

nordvpn cs

NordVPN’Podrška za chat uživo me iznevjerila jer nije udovoljavala standardima koje bi servis ove razine trebao ugodno ispunjavati. Nisam očekivao tako hladan odgovor od njihove podrške u chatu uživo, ali to’s tim što sam dobio, pa prema meni, NordVPN’podrška uživo s chatom nigdje se ne približava standardima koje postavljaju davatelji poput Surfsharka.

Ocijenio bih NordVPN’s live chat kao ispod par u najboljem slučaju.

PureVPN: odgovarajući odgovori, ali treba raditi na tonu

Ljestvica ocjene podrške za chat za PureVPN

Vrijeme odziva Brzo
Tehničko znanje prosječan
Ton mehanistički & Slab
Koristan Ne

Iako mu podrška za chat ostaje brza, PureVPN treba puno raditi na tome kako to osjećaju korisnici na svojoj live chat podršci. Opet kao NordVPN, PureVPN’podrška za razgovor bila je hladna i nije’Ne osjećam se kao da razgovaram s čovjekom koji je dovoljno zabrinut da zaista riješi moje pitanje.

Povrh svega, gramatika je i dalje glavni problem, problem koji VPN takve sposobnosti nikada ne bi trebao imati. Odgovori izvršitelja za podršku za chat osjećali su se kao da dolaze od osobe koja samo rudimentarno zapovijeda na engleskom.

Ovdje’s kako je prošao moj razgovor s njihovom podrškom za chat:

Postavio sam im isti upit o tome kako trebam koristiti VPN na svom Apple TV-u, a odgovor je sadržavao informacije o tome kako će mi trebati postavljanje VPN-a na usmjerivač da bih mogao riješiti svoj problem. Dovoljno dobro, ali opet, exec za podršku chatu samo je davao odgovore i nije imao stvarni razgovor, nešto što je Surfshark bio gotovo u pravu.

Pregled podrške za PureVPN

pregled usluge purevpn

I kao što sam već rekao, PureVPN mora ponovo razmotriti vještine razgovora i gramatiku svojih izvršitelja podrške za chat. Nema interpunkcijskih znakova, čak ni na chatu uživo, nemoj’ne ostavljaju dobar dojam.

Purevpn cs

Purevpn cs

Izvršni chat za razgovor održavao je stvari ravnim i to’s što’nije u redu s drugim davateljima usluga, kao što je NordVPN. Da biste se neko osjećali ugodno i dobrodošli na takvoj bezličnoj komunikacijskoj platformi, morate biti na vrhu svoje igre, ali nažalost PureVPN isn’susret s tim.

U najboljem slučaju PureVPN’Podrška za chat može se ocijeniti i ispod par.

ExpressVPN: Brza, odgovarajuća i najbolja korisnička podrška prema mojim testovima

Ljestvica ocjene podrške za ExpressVPN

Vrijeme odziva Vrlo brzo
Tehničko znanje izvrstan
Ton Dobrodošli i susretljivi
Koristan Da

Najbolji pružatelj usluga u industriji nije’Ne ostavljajte me kad se obratim podršci za chat uživo. Bilo je to na licu mjesta, baš kao i davatelj usluga u drugim aspektima svoje usluge.

ExpressVPN’Razgovor uživo nije bio samo ljubazan, već je i dao relevantne razumljive odgovore na svaki upit koji sam postavio, čime sam bio potpuno zadovoljan.

Ovdje’kako je razgovor s njima prošao:

Kad sam ih prvi put postavio sa svojim upitom, pitali su me imam li račun ili ne.

expressvpn pregled korisničke podrške

Odgovorio sam negativno, pa mi je exec chat uživo postavio vrlo slično pitanje onome što je Surfshark postavio, tj. Čemu bih htio pristupiti putem VPN-a na Apple TV-u.

Rekao sam mu da želim gledati Netflix, Amazon Prime i malo sporta, isti odgovor koji sam dao Surfsharku, ali njihov odgovor od njih izdvojio ih je sve, čak i Surfshark.

expressvpn pregled usluge kupcima

Phil, njihov izvršni direktor za podršku, detaljno mi je rekao da Apple TV-ovi nemaju’Ne podržavaju VPN-ove na izvoran način, stoga ih ne’ne nudim aplikaciju za to. Ali tada mi je rekao da ExpressVPN’s Smart DNS najbolje je odgovarao mojim zahtjevima i kako.

Čak je detaljno objasnio njihovu uslugu Smart DNS / mediastreamer i čak mi je rekao svoja ograničenja. Prilično opsežan odgovor.

expressvpn cs

Nakon toga pitao sam ga o FireTV aplikaciji ExpressVPN i hoće li ona funkcionirati na AppleTV-u jednako dobro.

expressvpn

Odgovor je opet bio nevjerojatno koristan jer mi je rekao da da, oni nude FireTV aplikaciju i ako je naš FireTV uređaj bio iz druge generacije, tada bih mogao dobiti ono što sam želio pretplativši se na njihovu VPN uslugu.

expressvpn

ExpressVPN’Odgovori na chat uživo su vrlo dobrodošli i čini se kao da exec chat zapravo razumije što korisnik traži i traži. Odgovori su prilagođeni točno da odgovore zahtjevima vaših upita.

Tamo’Veliki je razlog zašto, iako je barem 2-3 puta skuplji od ostalih VPN-ova, ExpressVPN i dalje vlada potezom. Razine njegove izvedbe na svakom frontu su primjerne, a dobavljač ne’ne ostavljajte ni jedno područje odakle se korisnik može osjećati nezadovoljno.

CyberGhost: Brutalno iskren i predan ali trom

Ljestvica ocjene podrške za chat za CyberGhostVPN:

Vrijeme odziva Vrlo sporo
Tehničko znanje izvrstan
Ton Rude i hladno
Koristan Iznad prosjeka

Nemojte pogriješiti, CyberGhost VPN ostaje vrhunski davatelj usluga, iako zaostaje za svojim suvremenicima poput NordVPN-a u smislu dodavanja više jedinstvenih sigurnosnih značajki i veće mreže poslužitelja..

To je još uvijek jedan od rijetkih pružatelja usluga kojem možete vjerovati da će deblokirati Netflix US svaki put kada ga upotrebljavate. Ni prepreke niti sigurnosni problemi s IP-om također je ometaju. Ali iskustvo koje sam imao s njegovom podrškom za razgovor uživo bilo je malo drugačije.

Imao sam najduži razgovor s CyberGhostom’Podrška za chat uživo izlazi iz svih VPN-ova koje sam angažirao u tu svrhu. Razlog za to je taj što mi je dobavljač rekao točno da postoji nedostatak u njegovoj usluzi koji mi neće omogućiti obavljanje određene aktivnosti.

Čineći to, pružatelj je pokazao nevjerojatnu iskrenost, što mnogo cijenim, no frustrirajuća vremena čekanja između svakog odgovora i pomalo hladni ton poslužili su kao glavni ispadi.

Ovdje’kako je razgovor prošao:

Početni prozor za podršku razgovora bio je isti kao i bilo koji drugi’s malo informacija koje su potrebne prije nego što započnete.

Kad sam prvi put postavio upit, odgovor njihovog tima bio je prilično hladan i nepoželjan. Razgovor je mogao’završio sam tamo i tamo, ali ponudio sam im još pitanja kako bih vidio koliko mogu podnijeti zahtjevnije upite.

pregled korisničke podrške za cyberghost

Kad sam pitala postoji li zaobilazno pitanje, Marta, njihov izvršni program za podršku, rekao mi je da moram postaviti VPN na usmjerivač jer to’s jedini način. Ali pomoćnik za podršku za chat mi nije ponudio vezu kako mogu postaviti njihov VPN na usmjerivač.

pregled servisa za kupce cyberghosta

Ponovo sam postavio pitanje u vezi s mojom upotrebom FireTV uređaja na Apple TV-u i može li njihov VPN funkcionirati na taj način. Odgovor Marta na to nije bio samo dobar, već i sjajan.

cyberghost cs

Rekla mi je da moj Amazon FireTV uređaj neće raditi na Apple TV-u ako imam VPN zbog problema utemeljenih na protokolima.

cyberghost cs

Rekla mi je to jer CyberGhost VPN ne’ne nude pravi protokol potreban za pokretanje usluge na Firestick-u s Apple TV-om, a njihov servis neće raditi s Apple TV-om.

Iskrenost ovdje bila je brutalno dobra kao i Marta’pokušajte me pretvoriti u pretplatnika lažnim obećanjima, ali usmjeravali ste me prema onome što je ispravno.

cyberghost

cyberghost

Tko pobjeđuje?

Ruke dolje, ExpressVPN ima najbolju podršku uživo u chatu, a Surfshark dolazi u bliskoj sekundi.

Ostali davatelji poput PureVPN, NordVPN, pa čak i ostali VPN-ovi koji naseljavaju stalno rastuću industriju, trebaju ozbiljno poboljšati igru ​​ako žele udovoljiti svojim korisnicima nudeći podršku.

Loša podrška u live chatu može isključiti bilo kojeg korisnika bez obzira koliko je stvarna VPN usluga dobra. A ako nudite uslugu čiji je cilj zadovoljiti korisnike iz cijelog svijeta, morate biti uzorni u tome kako im pomažete kad god se zaglave ili kada se suoče s problemom..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me