Заобиђите ВПН блокове који користе моћ пригушивања

Интернетски непријатељи попут Кине, Иране, Русије, Сирије и Египта сада су усмерени на блокирање ВПН-а - техника заустављања шифрираног протокола тунела која анонимне кориснике нетизена.

Интернетске услуге као што су Хулу, Нетфлик и ББЦ иПлаиер такође прате ову апликацију, ширећи приступ људима широм света који користе ВоД-ове са ВПН услугом за деблокирање гео-ограниченог садржаја.

Довољно је било лоше да корисници морају увек пазити на правила евидентирања и проблема са одустајањем, али сада морају да се осигурају да ВПН за кога одаберете буде сигурно од таквих блокада!

На крају крајева, цјелокупна сврха употребе ВПН-а је задржао свој идентитет анонимним, а чак и у земљама које су углавном потезе по коришћењу одређених података у јавности.

Овде се зове значајка “скривање одређених потеза” долази у корист - а.к.а. “СтеалтхВПН” Већина испоручује на тржишту, што омогућава блокирање ВПН-а.

Дакле, овај водич БестВПН.цо намењен је корисницима који живе у приватности која живи “Интернет непријатељ” локација. Овдје ћу дати детаљне информације о замрачености, учинити на који дјелују и многи њени могућности!

Contents

Детаљни водич за окупацију ВПН-а 201

 1. Како ВПН користи замрачење?
 2. Како се ВПН подаци претварају у ‘Прикривена’ пакети
 3. Контроверза око КСОР Замагљивање
 4. Што је Обфспроки?
 5. ВПН-ови који нуде “скривање одређених потеза”
 6. Где је корисничко пригушење ВПН-а?

Што је замагљивање?

Лаички речено, замерио је коришћење различитих технологија и програмских кода да би учинио нешто тешко разумљиво.

Различити различити производи / услуге користе пригушивање како би заштитили интелектуално власништво како би се ширили напади да би се обрнули инжењеринг власничког софтвера.

Процес може укључити шифрирање коде, преименовање имена варијабли у бесмислене ознаке, додавање неискориштеног кода у библиотеку апликације или уклањање метаподатака.

Обфусцаторс се обично користи за аутоматско претварање изравног изворног кода у програм који ради на начин који је првотно био намењен, али само је тешко читати / разумети.

То је разлог зашто је прикривено тако поуздана метода за скривање ВПН промета, прикривање промета како би изгледало као редовити нешифрирани промет, омогућавајући корисницима да заобиђу ВПН блокове.

Да бисмо скривили све послане и примљене захтеве иза стандардних ХТТПС (Хипертект Трансфер Протоцол Сецуре) енкрипција, попут повезивања са банковним веб страницама путем портала 443.

Како ВПН користи замрачење?

ВПН-ови омогућавају вашој интернетској вези да прођу кроз сигуран и шифрирани тунел. Они такође крију вашу корист тако да вам дају нову ИП адресу на ваш послужитељ који се повезује, остављајући вас анонимним од знатижељних очију владиних агенција, цибер-криминалаца и ловаца на ауторским правима.

Да је један од разлога зашто су ови алати толико популарни за дигиталне номаде и обичног човека, где постоји блокирана ИП адреса, прикључци, ДНС-а и протокола. Међутим, ВПН-ови су сами мета у земљама које користе Дубинску инспекцију пакета (ДПИ) за блокирање циљаних апликација / протокола.

Од ДПИ’Ако радите на различитим врстама пакета, а не број порта, не можете добити потпуну заштиту од тих забрана док не употребљавате “скривање одређених потеза”. Можете видети дијаграм који приказује како изгледа нормално везана ОпенВПН протокола.

Како ВПН користи замрачење

Обфусцатион дјелује сасвим другачије и користи прикључке за повезивање промета у закрпљеним тунелима који су тешко идентификовани или пролазити.

Много ВПН-ова користи ОпенВПН протокол за имплементацију “КСОР Замагљивање” а.к.а. ОпенВПН Сцрамбле, који се показао врло корисним против инспекција дубинских пакета (ДПИ).

ОпенВПН Сцрамбле користи алгоритам шифрирања КСОР за пораст напредних ВПН блокова који користе земље попут Кине, Иране, Русије, Сирије и Египта..

Што је пригушење ВПН-а

КСОР Шифра

Изговорено као “Ек или”, КСОР - означава ексклузивно или. Да би био математичка операција која користи КСОР шифру, која је додељивала сваку алфанумеричку вредност у низу, која је убачена у други број.

Будући да је алгоритам реверзибилан, можете вратити изворни низ у истом шифру, завршити са изворним низом и уклонити шифром.

Ова врста шифри која користи КСОР позната је и као ан “Шифра адитива” или РОТ13, који паметни техничари користе за увећање тајних порука.

Колико је добар Опенвпн Сцрамбле (КСОР пригушивање)?

Када се повежете са послужитељима који користе КСОР Обфусцатион, шифрирани подаци ОпенВПН-а с КСОР-ом шифрантима примећују ДПИ-ове и одржавају сличне “Велики ватрозид” до идентитета.

Да је један од разлога зашто је на тржишту ВПН-а добио поприличну ноту, јер је прихватио и једноставну технику имплементације.

Можете пронаћи програме злонамјерног софтвера који користе пригушивање како би сакрили своје гадне битове коде од откривања анти-малваре-а. Користе вредност од 1 бајта која игра а “кључ”.

Затамњени ће бити затворени код свих података, КСОР’инг. сваки бајт са одабраном типком. Међутим, могуће је користити дуље типке, што већина ВПН-ова користи.

Учинковитост КСОР-а за шифрирање података у потпуности се ослања на случајни кључ који користи, зато и зашто је тако добар - што може потврдити и својим широким корисницима.

Могу чак и провести тест. Укључите уобичајене ВПН и сведочите на Виресхарк. Промет ће изгледати ОпенВПН. Када се активира Обфусцатион, Виресхарк више неће идентификовати промет као ОпенВПН.

ОпенВПН Сцрамбле (КСОР замрачење)

Како се ВПН подаци претварају у ‘Прикривена’ пакети

Кад се повежете са ан “Замагли послужитељ” или активирати “СтеалтхВПН” значајка, гура напријед механизам који онемогућава блокирање ВПН тунела.

Имајте на уму, мада поступак може размакати овисно о типу замрачења. Будући да ће већина ВПН-ова користити методу КСОР Обфусцатион, истакнути сам корак за ову значајку:

Корак # 1 - Активирање редовних шифриране везе ОпенВПН

ОпенВПН пакети података се састоје од два дела: заглављају и корисничка оптерећења. Први има податке о идентификацији и усмјеравању пакета. Потоњи је шифриран на дио тих пакета података који ВПН послужитељ просљеђује на релевантну веб адресу.

Будући да заглавље садрже податке који могу бити идентификовани за изворни пакет, који садрже и број портала (#), заједно са подацима који пакете идентификују као “ОпенВПН”. Ово обично може бити ВПН Блоцк систем и дубински проверити пакет (ДПИ) да бисте идентификовали да користите ВПН..

Корак # 2 - уклањање ВПН података из заглавља

Сада ће користити добављач “КСОР Замагљивање” уклоните све метаподате из заглављеног пакета, преварајући их у бесмислене податке, да бисте пронашли идентификацију ВПН протокола.

Сматрајте се сличним гледањем аутомобила, али неко је уклонио регистарску таблицу, број мотора, марке и друге ознаке - што онемогућава препознавање модела / израде.

Корак # 3 - Прекривање ВПН података као ХТТП-ова

Корак 3 је улога “КСОР Замагљивање” завршава и започиње процес прерушавања. Процес укључује трансформацију “маскирани” промет у ХТТПС шифрирани веб промет.

Да би успели, даваоци услуга ће употребити две истакнуте карактеристике хттпс података: ССЛ / ТЛС енкрипција и порт # 443, који корисници могу да клизију кроз ватрозидове неоткривено.

ССЛ / ТЛС енкрипција

Затамњени пакети података ОпенВПН се сада приказују кроз друге слојеве шифрирања, који користе ССЛ или ТЛС протокол. Да бисте могли да промените, овисно о ВПН услугама.

Лука бр. 443

Након додавања додатних слогових енкрипција, ВПН подаци се додељују луци # 443 (користи се ХТТПС промет), чинећи пакете скоро сличних уобичајених ХТТПС података, што је немогуће блокирати!

Контроверза око КСОР Замагљивање

Нема сумње у чињеницу да је КСОР Обфусцатион врло добар у повећању анонимности ван мреже, штитећи вас од владиних напора да блокирају ОпенВПН промет.

Дефинитивно је препознат ВПН промет по интегрисаном КСОР Обфусцатион-а, а неки тврди да он не може увек пружити такву ефикасност.

Због тога је опенвпн_корпатцх одбијена имплементација у било коме коме је службено верзија ОпенВПН-а, док они стварају властите закрпе како би приступили питањима ВПН блокова.

“Посебно смо обесхрабрени таквим приступом када постоји далеко боље решење које користи ТОР заједница. Назива се обфспроки и може се користити заједно с ОпенВПН без потребе за поновним састављањем ОпенВПН-а.”

Туннелблицк’с Поглед

Тамо где програмери ОпенВПН ГУИ-а нису користили КСОР Обфусцатион закрпу, Туннелблицк и даље треба да добијемо опцију, због једноставне имплементације.

“Једноставно примените закрпу и на ОпенВПН послужитељу и на ОпенВПН клијенту и додајте једну, идентификациону опцију у конфигурационим датотекама за све. Употреба обфспроки је сложенија јер укључује покретање другог, приватног програма и на послужитељу и на клијенту.”

Једноставност имплементације омогућила је уврштавање властитих модификатора закрпе у све верзије ОпенВПН-а укључене у Туннелблицк буилд 4420.

Ова модификована закрпа прошла је кроз детаљни преглед сигурности, кодирања и приватности - грешке у поправљању погрешака које се међусобно односе на прекривање међусобника, нулл дереференцес поинтер и недовољна провера параметара.

Широка пружа ВПН-а која нуде “ОпенВПН Сцрамбле” користите побољшану КСОР Патцх или извршите сличне промене у оригиналу. Развојни програмери ОпенВПН-а, међутим, држе идеје да је Обфспроки много бољи.

Што је Обфспроки?

Још једна метода “скривање одређених потеза”, развијен од стране Торрен мреже, Обфспроки је одржива алтернатива КСОР шифрама. Подаци омотава слој замрачења који користе преносне преноснике.

Они успоравају ВПН (или Тор) промет, омогућујући корисницима да заобиђу “Велики ватрозид” и заобићи гео-ограничења, све вас штити од открића ВПН-а и евентуалног блокирања.

Као што је раније споменуто, такође је преферирани избор према корисницима ОпенВПН-а, јер није потребно поновити компилацију ОпенВПН-а, што није случај за КСОР Обфусцатион.

Како функционира Обфспроки?

Слично као КСОР, Обфспроки чини вашу ВПН везу невидљивом за веб странице / ватрозидове мењајући начин на који изгледа проток интернетског промета. Да бисте подржали заобилажењу свих врста ВПН блокова.

Приватност / сигурност остаје посљедња чак и за фиреваллима који користе ДПИ алгоритам, јер класифицирају интернетски промет одређивањем врста промета, тј. ВПН, ССЛ, ХТТП или ХТТП.

Будући да ће Обфспрокиус опскрбнити ОпенВПН промет како би изгледао као редовити безопасни ХТТП промет, чак и ДПИ алгоритам не може да схватити да ли је корисник на ВПН-у или не.

То чини моћи “обфс2” модула која додаје додатне слојеве шифрирања око промета, било да је ОпенВПН или Тор. Ово шифрирање користи поступак руковања рукама без препознавања узорака бајтова.

Где је корисничко пригушење ВПН-а?

Постоји много случајева употребе Обфускације било у облику КСОР-а или Обфспроки-а. За неке људе који имају веома велику приватност, ова технологија је апсолутна нужност.

Остало желе избјећи пригушивање или укључивање у п2п / дијељење датотеке како би свој идентитет оставили скривени и анонимни до максимума. Међутим, у стварности је употреба замрачења много шира:

Заобилазећи блокове у земљама са ВПН забраном

Употреба ВПН-а може бити нетизенским особама попут вас и мене да избегну сву владу и напоре како би регулирали интернет, цензурирали податке или се препустили масовном надзору.

Овакав пркос је грађанин неподношљив за већину обавјештајних агенција и земаља са репресивним законима који ометају слободу владе и тиска.

Да бисте позвали ове инвазивне владе широм света како би напоре напокон блокирали ВПН-а. Замагљивање помаже у заобилажењу тих забрана, вратите своју слободу.

Подржао сам неке земље у којима се користи ВПН-а и нелегално. Можете бити сигурни да се активирају могућности да се избегну правне последице:

Кина

Ова држава стоји на челу забрањена и блокирана ВПН услуга, позивајући само дане од стране кинеских влада пружајући услугу с лиценцом и лиценцирањем да наставе с радом.

Један случај је чак виђен и Кинеза како пет година’ затворска казна за покретање кинезе ВПН. Земља је међу ретким, која захтева потпуну контролу над свим локалним даватељима интернетских услуга.

Користе и Дееп Пацкет Инспецтион (ДПИ) за надзор цјелокупног промета који улазе у кинеску киберферу, препознају и блокирају све везе путем ВПН услуге.

УАЕ

Земља и њен познати град “Дубаи” а.к.а., Блиски Исток из Лас Вегасе можда је познат по својој масивној туристичкој индустрији. Међутим, они су прилично регресивни у погледу интернетских закона.

Године 2016., УАЕ је усвојио закон којим се користи ВПН-а новчаном казном доном од 2 милиона дирхама (отприлике 540 000 УСД) и модерним затворским казном..

Иако постоје дозвољене употребе ВПН-ова, влада подиже своју приватност на новом забрањеном ВоИП позиву и веб страници, укључујући НЕТФЛИКС.

Иран

Слично Кини, Иран је 2013. Усвојио закон којим је блокиран приступ страним ВПН услугама. Позвали су да само лиценцирани даватељи иранских влада могу остати оперативни.

Продаја или промоција ВПН услуга је злочин у земљи и могао би резултирати законским казном, али употреба таквих алата још увек је била чиста међу владиним дужносницима и грађанима..

Ирак

ИСИС има снажну интернетску присутност, стварајући свакојаке видео записе који се односе на одрубљивање главе, бомбашке нападе и све остало. За борбу против разних манифестација, ирачка влада предузеће је оштре кораке.

За укључивање забрањене ВПН услуге и СМ платформе и успостављање редовитих интернетских прекида у цијелој земљи. Иако је земља ослобођена опсаде ИСИС-а, интернетска ограничења остају на снази.

Оман

Пре 9 година влада Омана увела је закон којим се ВПН услуга незаконито користи. Сви који буду ухваћени у кршењу овог закона могу бити објављени новчаном казном у 500 (што у преводу значи 1300 долара грубо).

Подузећа која захтијевају употребу ВПН-а могу поднијети захтјев за издавање дозвола за кориштење одобрених од влада, али прекидом циклуса могуће је доћи до 1.000 казна ријалитија.

пурица

Након што је Ердоган ступио у власт, влада је започела блокирање Тор и ВПН услуга 2016. Турска сада користи ДПИ технике огледала у Кини’способност откривања и блокирања скривеног промета.

Ако се било која особа нађе путем ВПН услуга, особа постаје интересантна за полицију, а употреба ВПН-а није веома раширена. Туркеи Блоцкс можете користити за надзор цензуре у земљи.

Бјелорусија

Слично друге земље које су додане на овај списак блокова ВПН, белоруска влада такође напорно ради на ограничавању приступа страним услугама / апликацијама, намећу ограничења / блокове садржаја.

У 2015. години земља је забранила употребу ВПН-а и Тор услуге, што је учињено илегалним. Међутим, да се не прошири Бјелоруса да ради оно што желе, заобилазећи законске / технолошке препреке.

Уганда

Уганда је вероватно једнака од ретких земаља, где постоје закони који улажу дневне порезе на друштвеним мрежама и осталим услугама препуних услуга.

Угандска влада је чак блокирала ВПН услугу ИСП-а, иако нема чврсто законодавство против таквих алата о приватности.

Венецуела

27. липња 2018. - Према НВО Аццесс Нов, земља’с највећим ИСП-ом и познатим као “ЦАНТВ” блокирано је за употребу Тор и ВПН мреже која користи Венецуеланци.

Да би било исправно након што су примили наређења од влада, која је тврдо створила врло једноставну технику за блокирање оба алата.

Египат

Након египатских револуција 2011. године, влада је омогућила употребу дубинских пакета инспекција (ДПИ) за блокирање ВПН везе како би грађани онемогућили приступ ограниченом садржају.

Цензура је доступна на разним протоколима попут ППТП, Л2ТП и ОпенВПН, па корисници могу неприступно приступити непотпуним веб страницама за медије и новине, а преноси влада.

Деблокирање веб странице у школи / свеучилишту / на послу

Осим што заобилазе ВПН блокове у разним државама, замрачење се чини корисним за онај који желе деблокирати интернет на мрежама својих школа / свеучилишта / радних места.

Будући да Обфусцатион додаје слој додатне енкрипције скривене преко ХТТП адресе, немогуће је да мрежни ватрозид блокира вашу везу са вањским сервисима.

Ако користите ВПН без обфакација, ватрозид ће и даље добити назнаку ВПН промета и блокирати вашу ИП адресу. Замагљивање спрјечава да се догоди тако да остане анониман.

Мрежни администратор неће бити ништа мудрији и неће моћи да критикује ваш ИП ИП адресу, такође због помака на локацији, па да не бринете желите ли вас позвати на неугодан састанак!

Многи се одлучују за употребу ВПН-а на школској или радној мрежи како би приступили веб локацији која мрежни ватрозид може блокирати (уобичајени примери на Фацебоок, ИоуТубе или веб-месту за играње).

Спријечити пропусност / пропусност података с даватеља интернетских услуга

Даватељи интернетских услуга постају својеврсне уобичајене за коришћење мреже, користећи ове земље многе законске законе о неутралним мрежама, које могу да наплаћују све што желе за различите услуге.

На пример, ако желите да се забавите, морат ћете купити приватни пакет да бисте добили више информација / података.

Не, унаточ тим промјенама, корисници интернетских услуга умањују вашу пропусност. Ситуације су врло добре на мјестима гдје морате купити приступ интернету у хотелу.

Активацијом КСОР Обфусцатион или СтеалтхВПН послужитеља, можете избећи пригушивање ВПН пакета, задржавајући своју брзину на максимумима, задржавајући последњу.

Примање додатних приватности / анонимности ван мреже

За додатну гужву приватности, користећи СтеалтхВПН (Обфусцатион), ДоублеВПН, Лук преко ВПН-а, за више анонимности и приватности на мрежи.

Да би могли да приступе људима који су углавном тајни или се упућују у питања која захтијевају велику приватност, што укључује слање докумената преко приватних мрежа доступних широм света..

Једном када активирају невидљиве / приватне послужитеље, чак и националне шпијунске агенције попут НСА неће вас моћи идентификовати јер ће промет саобраћати путем ХТТПС тунела.

Не само што вас штити од тајних обавјештајних агенција, већ се такође осигурава да остајете невидљиви за љубав на кршењу ауторских права и цибер-криминала.

ВПН-ови који нуде “скривање одређених потеза”

Вјеројатно сада добро знате што “скривање одређених потеза” јест и како повећава вашу приватност ван мреже, али оно што је ВПН-овима који заправо нуде ову значајност?

Ради ваше удобности, на располагању су вам и неки од најбољих пружатеља услуга који нуде нуде СтеалтхВПН, модус обфускације или одабране опфускацијске услуге у различитим земљама:

 1. НордВПН
 2. ЕкпрессВПН
 3. ВПН.АЦ
 4. ВПНАреа
 5. ВипрВПН

НордВПН

Са сједиштем у Панами (изван Интернет Енеми Јурисдицтионс), НордВПН има тенденцију да буде свеобухватна ВПН услуга, а можете пронаћи све важне напредне значајке / технологије за јачање анонимности..

Њихови замагљени послужитељи имали су само Виндовс и Андроид уређаје, као што су се већ распустили у овом прегледу НордВПН 2019. Слиједите кораке испод којих бисте морали активирати значајност (у систему Виндовс):

Како активирати нејасне послужитеље НордВПН

 1. преузмите датотеку апликација НордВПН Виндовс
 2. Унеси Ваше вероватноће за пријаву за кориснике ВПН-а
 3. Ићи урадити “подешавања” ја клик на “Напредне поставке”
 4. Чек “Знам што радим” кутија
 5. Омогућити “Затечени послужитељи” опција
 6. Уживати заобилазећи ВПН блокове у ограниченим земљама.

ВПН-ови који нуде пригушење

ЕкпрессВПН

Са сједиштем у Британском Дјевичанском острвима, ЕкпрессВПН је један од водећих алата за заштиту приватности на тржишту, који нуди неуспоредиву сигурност и приватност широм света...

Они голи “СтеалтхВПН” Само у Хонг Конгу, посебно дизајниран за пораз цензуре у континенталној Кини, али треба бити користан у другим земљама у којима су ВПН блокирани.

Како активирати пригушивање у ЕкпрессВПН-у

 1. преузмите датотеку апликација ЕкпрессВПН Виндовс
 2. Пријава на свој рачун и унесите активацијски код
 3. Спојити на послужитељу који говори за Кинеске кориснике (питајте тим за подршку)
 4. На пример, Хонг Конг - 2 користи затамњење
 5. Уживати заобилазећи ВПН блокове!

Како активирати пригушивање у ЕкпрессВПН-у

ВПН. Ац

Сједиште у Румуњској, ВПН. АЦ је пружао услугу усмјерену на сигурност која пружа добре перформансе и могућности деблокирања. Да је међу ретким службама које заправо раде у Кинију.

Пружатељ нуди замрачење у својим напредним поставкама, што опет превара ВПН промет у ХТТПС промету како би вас учинио невидљивим техникама дубинских инспекција пакета (ДПИ)..

Како активирати пригушивање у ВПН-у. АЦ

 1. преузмите датотеку релевантни ВПН. АЦ апликација за ваш уређај
 2. Пријава у апликацији уносом ваших вероватноћа
 3. Унутар апликације, иди према “Напредна” изборник
 4. жабица на “Ја сам у Кини или другој цензурираној земљи”
 5. Погодити “Спојити” ја Одабери послужитељ од “КИНА ОПТИМИЗИРАНА” попис
 6. Уживати заобилазећи ВПН блокове и имају неограничен интернет

Како активирати пригушивање у ВПН-у. АЦ

ВПНАреа

Са сједиштем у Бугарској (далеко од Интернет Енеми Јурисдицтионс), ВПНАреа има Трустпилот оцјену 7,9 и гласао је по најјефтинијим впн цијенама и намјенским пописима ИП-ова.

Пружатељ нуди обфускацију у облику Кс-Стуннел послужитеља, што значи да се не употребљава метода КСОР Обфусцатион или Обфспроки за претварање ВПН промета у ХТТПС.

Како активирати пригушивање у ВПНАреа

 1. Добити прикладан ВПН програм за ваш уређај
 2. Отворен апликацију и унесите своје податке за пријаву
 3. Клик на “Послужитељи” ја Одабери “посебан”
 4. изабрати један од “Кс-Стуннел” отворени послужитељи
 5. Уживати заобилазећи ВПН блокове у било којој земљи!

Како активирати пригушивање у ВПНАреа

ВипрВПН

ВипрВПН је са сједиштем у Швицарској један од ријетких пружатеља услуга у оживљавању од стране трећих компанија, који је доступан за преглед јавности.

Пружатељ користи напредне методе обфускације у саморазвијеном протоколу познатом као “Камелеонски протокол”, што замућује ВПН промет изгледа редовито ХТТПС промет.

Како активирати замрачење у ВипрВПН-у

 1. преузмите датотеку апликација ВипрВПН за релевантни уређај
 2. Унеси корисничко име и лозинку за пријаву
 3. Клик на “Опције / Поставке” опција
 4. Одабери “Камелеон” за ВПН протокол
 5. Спојити на бржи расположиви послужитељ
 6. Заобићи ВПН блокира у рестриктивним земљама!

Како активирати замрачење у ВипрВПН-у

Алтернатива за ОпенВПН Сцрамбле

КСОР Обфусцатион или сигурност која пружа Обфспроки изванредни у чувању вашег идентитета, скривању података и анонимности свих активности.

Они крију чињеницу да је ваш промет шифриран, али недостатак затамњености не би требало да умањити и иначе одличан ВПН. Још неколико начина сакривања ВПН промета:

ССЛ / ТЛС тунел А.к.а. Стуннел

Ово је још једна чврста тактика обфускације која делује усмеривањем ВПН промета путем сигурног и шифрираног ТЛС / ССЛ тунела који користе ХТТПС везу.

Као такав, када ОпенВПН везу повеже са истим шифрирањем, не можете их раздвојити од уобичајених ХТТПС промета, слично употребљавајући КСОР Обфусцатион или Обфспроки.

Будући да ће сами ОпенВПН податке замотавати у додатни слој ТЛС / ССЛ енкрипције, чак и Дееп Пацкет Инспецт (ДПИ) не може да донесе у ову мрежу, направи вас анонимним у сваком тренутку.

Тор прегледник

Кратко за “Усмјеривач лука” (такође приказано у логотипу прегледа), Тор је у почетку развијен за америчку морнарицу 20. рујна 2002. Садржавао је глобални радни послужитељ који је успео да људе сигурно и анонимно прегледа Интернет..

Сада се производи окренуто према непрофитној подјели, шири важност развоја и истраживања интернетских алата о приватности. Користи децентрализована мрежа која нуди неколико слојева заштите корисничких података.

Интернетски промет усмерио се преко слоја послужитеља широм света који се састоје од више од седам хиљада релеја. Да бисте дозволили исправно скривање корисника’ што се тиче, спрјечавајући било кога ко прати вашу активност.

ССХ тунел

ССХ тунели са другом методом који ВПН користе и за покривање података додатни слој шифрирања, заобилазећи услуге филтрирање неоткривене.

Доступна је у мноштву различитих апликација. На пример, када пошаљете и примате датотеке путем ФТП-а, ССХ подешава се сигурно преносе све податке, без гледања или блокаде.

Једини проблем код ССХ тунелирања је тај што може имати утицаја на брзину ког примата, па они не могу да примене могућност за један који се желе усмерити у стреаминг..

СОЦКС5 проки (СхадовСоцкс)

Представљено као решење за приступ без ограничења у земљама попут Кине, Иране, Ирака, Турске, Египта и УАЕ, који користе ДПИ технике - проки СОЦКС5 користи протокол Соцкет Сецуре 5.

Овај протокол је изузетно поуздан и може несметан пренос података путем проки услуга, док додатни слој провере аутентичности може приступити само предвиђеном кориснику..

Не само да се чини корисним за кориснике који учествују у П2П / дијељеној датотеци, већ је и поузданији и бржи од неке методе која је гору истраживала.

Замотавање ствари

У земљама са строгим интернетским законима и ВПН блоковима, користећи закулисност делују као витез у сјајном оклопу за особе које брину о приватности и оне које желе заобићи ограничења.

Обавезно активирајте ову значајност ако живите у регресијској земљи. Горе наведите ВПН који су вам пружили довољно информација за одабир онога што најбоље одговара вашим потребама.

Наравно, ако имате било каквих питања / питајте, не уводите у коментаре испод. Одговорит ћу особно и пружити онолико помоћи колико могу.

Такође, помажите брату дељење овог водича са другим нетизенима оријентирама на приватност који траже решења за повећање анонимности на спољној мрежи. Замислите лијеп дан пред вама!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me