ВТФ није у реду с ИоуТубеом дјеца – родитељи фрустрирани!

Током љетних празника, мој грех је имао пуно слободног времена. Прилично је активан на отвореном и у спорту, али више ужива у фидгету са паметним телефонима / таблетима. Моја супруга и ја активно учествујемо у свим дечјим активностима и прилично будно пазимо који садржај могу видети ван, пролазећи кроз све родитељске контроле.

Провјеривши повијест гледања на ИоуТубеу и његовој Кидс алтернативи, сазнали смо да он’гледамо неке стварно токсичне садржаје! Само мало непажње, и то се догађа. Тек кад уђете у родитељство схватите, живот није’т сва сунца и кише, напоран дио је тек почео: /

Сада морамо гледати на изложбу коју наша деца имају према интернету и платформама за дељење видеозаписа, као и ИоуТубе Кидс. Тамо’с неким заиста застрашујућим садржајем који се преноси на Кидс Цханнелс, и на’направила је маму и тату јако љутим!!!

Зубар Пеппа Свиња и голотиња Мицкеи Моусеа

Прво је амерички ИоуТубер Логан Паул пренио видеозапис у коме је приказано тело жртава самоубојства, а затим сам видео нешто стварно искривљеног садржаја који се односи на Елсу и Спидермана који ме дословно такмичи да будем, и још неколико анимирања које су поприлично садистичке и наше природне природе, чак показује крв и гору!

Моја супруга и ја пронашли смо и видео записе који промовишу несигурно понашање попут играња са упаљеним шибицама, шале о педофилији и употреби дрога, графичке расправе одраслих о самоубојству деце, породичног насиља и порнографије, са експлицитним сексуалним језиком у цртаним анимирама.

Овај сам дио у доњим одељцима разрадио са доказима, али верујте ми, замало смо имали напад панике схватили да је наше дете било превладавају гледаоци тако сх * т!

Свиња Пеппа и други ликови су зомбији

Да би нас схватило да деца у данашње време могу бити изложена неприкладном и потпуно неприкладном / несигурном садржају, који вероватно не бисмо видели у дјетињству, јер нисмо имали приступ интернету.

Ако постоји неко место на коме ће наша деца, вероватно наићи на тако садржаје, то је’с ИоуТубеа. Иако су се упознали с родитељским надзором, Кидс Апп је претрпео своје заједништво. Стога сам одлучио мало дубље истражити тему како бих видио што се догађало доврага!

Contents

Интернетски закони који штите децу

Читајући о безбедности деце на ИоуТубеу, схватио сам да је проблем неприлагођеног приступа деци сасвим уобичајено. Одлучио сам погледати интернетске законе који штите нашу дјецу.

Ови би закони могли блокирати / филтрирати приступ сликама / видеозаписима који могу бити опсцени, садржавати порнографију или било шта што штетно за малољетнике. Међутим, завршио сам наочаре, као и они’Не жалите за довољно дела на очувању деце:

Дјеца’с Онлине Закон о заштити приватности

Скраћен као “ЦОППА”, деца’с Онлине Закон о заштити приватности на снази је од 2000. године. Законом су прописани одређени захтјеви за интернетске услуге / оперативе веб страница за дјецу млађу од 13 година..

Због тога ти’На таквим ће се веб локацијама често видети оквири за кликове који говоре како слиједе “Кликните овде да бисте проверили да ли имате 13 година или више”. Јесу ли ти заправо ПОМОЋИ? Не, не’т!

Дечији закон о заштити приватности на мрежи

Сватко може кликнути на овај оквир без родитеља’ дозволу за приступ било којем садржају железнице, што спречава клокупну сврху да прво кликне на клик или цаптцха.

Иако би ово могло помоћи у заштити вашег детета од садржаја који преноси, то се не чини’не пружају довољно сигурности за садржај који могу погледати, остављајући нам родитеље прилично неугодним.

Дјеца’с Закон о заштити Интернета

Акроним “ЦИПА” залаже се за Дјеца’с Законом о заштити Интернета, који је закон такође потписао 2000. године. Све библиотеке и школе К-12 обавезују примене иновативне технологије за ширење ученика у неприлично неприкладном садржају.

У почетку сам био такав’није лоша иницијатива, али тада сам схватио да се закон односи само на ваше дијете док је похађало школу!

Закон о заштити Интернета

Ваша дјеца НЕЋЕ добити никакву заштиту од овог закона, док су код куће. Да не само да укаже на велики јаз у вези са мрежом за сигурност деце на мрежи, већ такође показује да се фокусира на погрешне приоритете.

ја’Сигуран сам да би неко могао доћи и рећи ми, зашто дозволи своје ИоуТубе ИоуТубе? Ето’с 2018., не фрицкин’ Камено доба! Желим да моје дијете добије најбоље у свим аспектима, а то укључује брзину излагања, технолошки свијет и многобројне иновације!

Које кораке узимају ИоуТубе како би заштитиле децу?

Сљедећи корак који ће анализирати који су кораци како бисмо заштитили нашу дјецу од неприкладног садржаја било је провјерено ИоуТубеа’властите политике. Сама апликација и веб страница за стриминг видео садржаја дефинитивно нису прикладни за децу, барем док не погоде тинејџере.

Претпостављам да је већином тога била свјесна и држи дјецу даље, али прави проблем долази с апликацијом ИоуТубе за дјецу која је објављена 23. вељаче 2018..!

Као што наслов говори, апликација ИоуТубе Кидс покренута је како се удовољила деца забавне забаве из цијелог свијета. Омогућимо приступ видеозаписима који желе занимање и стјечу знање, омогућујући дјеци да истражују своје бескрајне интересе.

Пре него што кренете у нове политике, увек добро знате што’с Узрокујете прави проблем филтрирања садржаја. Након прегледа различитих заједница и форума, брзо сам сазнао да је проблем почео управо од покретања апликација Деца, пре три године.

ИоуТубе за децу

Није било стварног напретка у томе да је апликација сигурног за децу, успркос подношењу уговора Савезној комисији за трговину (ФТЦ), само два месеца касније након објављивања. Чак и тада, деца су намамљивали у гледању увредљивих видеа у којима су били највећи омиљени ликови.

У 2016. години био је најпопуларнији канал на ИоуТубеу “мреже & тијаре”, који су изабрали исти токсични садржај родитеља су покушали жестоко борити против. Да укажете на ИоуТубе’алгоритми с којима нису успели!

Дечја апликација има тешко време филтрирања неприкладног садржаја, обично даје предлоге за несигурне садржаје који су усмерени на децу у режиму аутоматске репродукције - након репродукције око 9 до 10 видеозаписа. Судећи према томе да је сваки видео једва 5 до 10 минута. Потребно вам је само око времена да би ваше дете гледало ИоуТубе Пооп!

ИоуТубе је тврдо да су довољно радили на побољшању искустава са апликацијом, усредсређивали су се на родитеље који имају већу контролу над доступним садржајем. Као такви, увели су три нове опције на апликацији ИоуТубе за децу:

Побољшана контрола претраге

Раније су родитељи имали могућност претраживања унутар апликација. Новим ажурираним истраживањима претраживања ће ограничити вашу децу на каналима који су проверили ИоуТубе дечји тим. Као резултат, препоруке ће садржати релевантне и примерене садржаје, што ће требати много рада!

Садржај који је одобрио родитеља

Особно сам волио увођење ових својстава! Даје нам, родитеља контроле над оним што су деца желе гледала. Можете одабрати све видеозаписе и канале који су доступни у апликацији. На тај начин можете оставити и не бринути се о томе да ће ваша деца гледати садржај који није примерен.

Збирке поузданих партнера

Најновија ажурирања за апликацију ИоуТубе за децу голе колекције са поузданих канала из различитих предмета из спорта, музике, уметности, плеса, учења "уради сам" и још много тога. Родитељи имају могућност одабира збирке канала и тема за које желе да их дјеца виде. Ово је добар корак ИоуТубеа који би требао представити стрес родитеља’мисли, али опет не показују перформансе.

Јесу ли ове промјене помогле сузбити проблем? Нажалост, не. Баш као и било који други програм, ИоуТубе’Нови алгоритми захтијевају ригорозно тестирање како би побољшали своје филтре. Иако имате могућност блокирања / означавања видеозаписа, шансе вашег Кида да добију приступ погрешним садржајима и даље су велике.

Ово само наглашава да само ви као РОДИТЕЉ можете извршити контролу над ситуацијом.

Узнемирујући садржај пронађен у ИоуТубе дјеци

Као што је раније споменуто, као и сваки други аутоматизирани систем, ИоуТубе није’савршен. Након покретања апликација Кидс, забринути родитељи из цијелог свијета почињу жалити на неприкладан садржај.

Неки су видеозаписи имали таман тон, дефинитивно нису били прикладни за децу. Пранкс је приказао јасно насиље, сакаћење, неки су имали невероватно грозне наслове, који су могли да укључе свако дете. Испод је неколико примјера онога што је ваша дјеца вјеројатно видјела!

Узнемирујући садржај пронашао је ИоуТубе децу

Моје је питање: ШТО ЈЕ МЛАДО РАДИО СВЕ ВРИЈЕМЕ? Мислим, волио сам нове промјене које су увеле у апликацију, али не’не помажете у рјешавању таквих садржаја! Што ово подучава деци? Повратак дана смо забавили неке цртане филмове.

Тко не’не сјећате се ових лекција које смо научили од Сват Мачака, Тхундер Цатс-а, Бранитеља Земље, Алвина и Тхе Цхипмункс-а, тинејџерских мутантских корњача, ДуцкТалес-а, Лоонеи Тунес-а? Да ли деци заиста даје било какву вредност?

Јокер и Спидергирл трудна

Ово је испод једне од најзгоднијих сценарија доступних за гледање на ИоуТубеу за децу, где Спидеи одлази на смеће (ја’више се не шалим!), а онда се зграби Елсу што уђе у купаоницу, а на крају се нагнувши за доминантним (силовањем) пољупцем.

Наравно, воле да наша деца знају да се љуби нормална ствар међу паровима, али и видеозаписи попут ових више се нагињу порнографији! Дефинитивно се не бих осећао угодно, допуштајући свом детету да гледамо било шта такво!

Спидерман и Елса Кисс

Погледајте само овај одвратан садржај који приказује наше девојке. Краљица смрзнута Елса једе ПООП? Озбиљно? Како се све то пробило на ИоуТубеу’је одобрен попис садржаја за децу? Затим, имамо Јокер-а “Отмица” Спидербаби. Опет, све је ово преопасно да би се могло показати деци.

Управо сада’управо видим наслове, можда не бисте схватили зашто и ја’тако сам узрујан и бијесан. Чекајте док заправо не гледате садржај како бисте схватили моју фрустрацију и огорченост!

спидерман и елса пооп

Не знам’Нећу се поштено опсесирати тим видеозаписима Елсе и Спидермана, али они представљају претњу правилном менторству наше деце. Да су ми мајка или отац ухватили да гледају садржај на коме су наша деца вероватно варала у игрању, ја’бити буквално уземљен.

Међутим, мислим да је’с више погрешака с нашег краја, што смо пуштали на ИоуТубеу, а његов блесави алгоритам за уклањање смећа из његових дечијих апликација. ја’д саветујем свим родитељима да подузму акцију против таквих видеозаписа и пријаве њих што је више могуће!Спидерман и Веном Киссинг

Равна порнографија!

Не знам’Стварно имам ријечи које бих описао своје бијес. Схваћам да ми’Ушли сте у прогресиван свијет, у којем је добро бити отворен према сексуалности. Међутим, порнографски садржај попут овог приказивања на тој слици у потпуности није прихватљив.

Превелика сексуализација жена на ИоуТубеу Кидс је јако честа. Као што видите, Спидерман се сјајно забављао Елсу’с грудима, која очито показује нелагоду због ситуација. Непоштивање жене не би требало’не смије се охрабривати!

Спидерман и елса Страигхт Уп порнографија

ИоуТубе за дјецу је испуњен таквим видеозаписима и мислим да су ваљда одобрени јер се ти људи само играју ликове из црних филмова? Као да су горе наведене анимације’Доста, наша дјеца долазе видјети вулгарну акцију уживо на платформи, мислили смо да је сигурна за дјецу.

Погледајте само сличице испод и на начин на који је Спидерман увек покрај измишљеног лика с пола голе особе. Ниједан од ових садржаја није погодан за наше младе. До’разочарали су проматрати што данас класификујемо као забаву, душице!

спидерман и елса лоши видеозаписи

Злостављања и безобразлука

Ако мислите да је горе мало превише, погледајте видеозаписе са каналом “ДЕННИСЦЕЕ ТВ”. Сада некако схваћам зашто се већина деце, поготово данас чини доста агресивном према другим.

Момци с телевизије ДЕННИСЦЕЕ, заједно с Брадберри Боисима, подвргавају се играма у “капуљача”, камо обично провоцирајући људе у боји. Наравно, очекују одмазде и претучени су, али такво малтретирање и дрскост није оно што треба учити нашу дјецу!

Злостављања и безобразлука

Садистички и насилни

ја’Сигуран сам да многи читаоци до сада вероватно имају јаку предоџбу о садржају који су деца гледала. Да постоји једна ствар, нисам’нисам очекивао да је визуелно садистички и насилни садржај. Још у марту ББЦ је открио неколико емисија које су подсећале на дечије фаворите попут Пеппа Пиг-а.

У једној хит епизоди Пеппа је приказао како га мучи стоматолог’столице, док је у другој пронађена бјелина која пије. Мицкеију Моусеу такође одрезује ухо. Погледајте видеозапис у наставку да бисте погледали садржаје:

Увијена у језгру

Морам реци, ја’забрљао сам у глави након што прегледате врсте доступних на ИоуТубеу за децу. Спидерман добива убризгавање у стражњицу, Хулк једе абортус фетус Спидервоман, хибридног лика Волверинеа и Винниеа Пооха.

Највише пажње од свега је дечја пјесма која укључује ХИТЛЕР одјећу у различитим суперхеројским костима, сједећи на ФИНГЕРС ???? Знам да ово звучи измишљено, али имам доказе. Само две минуте видеа треба бити довољан да вас мазну!

Како чувати своју децу на ИоуТубеу?

ИоуТубе се већ налази на удару због неопрезног гледања садржаја доступног за гледање на својој Кидс Апп. Чак и ми можемо’не могу схватити како се највећа видео-страница на свету суочава с проблемом филтрирања ПГ-оцена садржаја у апликацији, посебно дизајнирана за млађу публику.

Платформа има прилично тамну страну, а иако би нека деца могла да садрже и садржаје, још увек не’не би било у реду! Мицкеи Моусе је у локви крви, док Минние ужива у гледању. Верзија за причвршћивање Спидермана дословно мокраћи на Елси (втф?).

Желите ли ово гледати нашу дјецу? Поврх свега, постојао је чак и један, без невиних “ПАВ Патрола” Ликови имају лопту у стриптиз клубу. Све то пресудно чини родитељима да буду заштитнички и помало наметљиви како би добро водили своју децу’приступ ИоуТубеу.

Добивајте техничку уштеду - конфигуришите ИоуТубе’с Родитељске поставке

Свакако, моје дијете ужива у гледању цртаних филмова и анимација за забаву. Више од тога, он воли слушати глазбу и гледати плесни видео запис (отишао на оца). ИоуТубе деца не’немам пуно садржаја око њих, па ће отворити нормалну верзију за уживање (уз надзор наравно).

Имам засебну таблицу коју сам му донио, где “Ограничени начин рада” добро доћи. Читао сам о томе на ИоуТубеу’с Родитељски водич. Свако стављено кад се претходно таблета обавезно активира ограниченим начином рада.

Ова значајка ограничава количину од “потенцијално непримјерен садржај”, ширећи своју обитељ или дјецу да виде како нешто мучи. Дјелује добро и изгледа да се моја претрага углавном врте око лирске музике и плесних спотова, не знам’не морам бринути да ћу видети нешто неприкладно.

ИоуТубе родитељске поставке

Међутим, касније сам сазнао да овај начин рада делује само ако је видео’кликнуо је уплоадер “Омогућено добно ограничење”. Као резултат, ово не’не ублажавају ризике вашег дјетета које садрже садржаје који не би смио.

Како бих заобишао ограничење, оно што је сада радило креирање пописа за репродукцију мог дјетета видеозаписима које сам већ погледао и непријед одобрио. Стално их је додао на своју листу праћења. Овим путем знам да’Нећу гледати ништа рибасто.

Све што морам учинити је осигурано да не’Не можете приступити записима за репродукцију или се препустите потрази за свим стварима. Због тога су разговарали с њим и питам га који су канали који му се свиђају па бих могао да препарира њихове људе. Не само што ми олакшава проналажење садржаја за гледање, већ елиминише потребу тражења садржаја различитих аутора.

Добијте техничку памет

Слиједећи овај протокол можете пратити све видеозаписе које ваша дјеца гледају, а уз бок ћете добити могућности видеозаписа’с уплоадер, погледај рачун’с препорукама и узмите у обзир било какве рекламе. Не, имајте на уму довољно времена за све до, обично је боље само користити ИоуТубе Кидс.

Ограничи препоручене садржаје - искључите претраживање

Имајући у виду изузетно лош поступак филтрирања садржаја на ИоуТубеу за децу, апликација и даље нуди доста разноликости у својим видеозаписима, посебно за забаву малишана млађих од 13 година. Разговарао сам о ИоуТубеу’Раније надограђује, што омогућава бољу контролу садржаја.

Иако постоји велика потреба за побољшањем, ипак се увијек можете ослободити “Искључите претраживање” значајка. Вјеројатно сте свјесни да ИоуТубе дјеца могу дјеци да додају садржај путем говора или типкања.

Ова могућност дозирања већег броја видеозаписа повећава шансу деце да наиђу на неприкладан садржај. Ако желите ријешити, онемогућите функцију претраживања како бисте вашем дјетету примили мање препоручених видеозаписа које су изабране Гоогле’с алгоритми.

Искључите претраживање

Важно је, међутим, строго пазити на своју децу 24/7 (без изгледа превише инвазивне). Суочио сам се са великим проблемима пре управљања садржајем на ИоуТубеу за децу, али након што су онемогућили претрагу, ствари су се мало насмејале.

Даље редовито провјеравам што мој грех приступа апликацији, барем док овај проблем с ИоуТубеа не ријеши у потпуности (такође се ослабио на алтернативу, који сам набројао даље).

За кориснике који нису’Ако знате како искључите функцију претраживања, додирните икону “закључати” икона у доњем другом куту апликације ИоуТубе за децу.

Унесите приступни код који сте поставили (још једна корисна значајка о коме се налази испод), додирните Кид’с профила, а повуче се “Поставке претраживања” пребаците на искључено. Можемо поставити и различити профил за децу што може / онемогућити претраживање према њиховим добима.

Поставке претраге за ИоуТубе децу

Блокирајте децу у приступу поставкама - поставите запорку

Дјеца су у данашње вријеме врло интелигентна и паметна. Одгајани су у испоруци паметних телефона, виртуелне помоћи и друштвених медија, преварајући их у надмоћне ствари које родитељи обично превише комплицирају за разумевање..

Као такав, увек постоји шанса да се ваши деца подударају са постављеним било којим апликацијама или уређајима како би се омогућило родитељски надзор. Да се ​​не би догађали на апликацији ИоуТубе за децу, поставили сте приступни код, останите осталим родитељима да учестало исто.

Да, да би многи могли изгледати као гњаважа, али верујте ми да тај поступак нема’не требате било какву ракетну знаност. Додирните икону закључавања, а затим изаберите “Постављање властитог кода” опција. Прочитајте и унесите бројеве за приступ заслону запорке.

Изванмрежни видеозаписи на ИоуТубеу за децу

Након што урадите, унесите четверознаменкасти запорку, након што одлучите заједно са својим другим. Од вас ће се тражити да поново унесете запорку за проверу.

То ће вам представити своју децу пребацују на “тражи” функција која ограничава садржај само на претплате. Ако желите да поставите нови приступ, једноставно додирните “Промјена шифре”. За оне који га желе у потпуности уклонити, додирнути “Избриши лозинку”.

У околностима када заборавите приступни код (да би се увек догодио код нас одраслих), све поставке можете ресетирати деинсталирањем и поновним инсталирањем ИоуТубе ИоуТубе апликација. Тада ћете морати конфигурирати родитељски надзор и постојеће препоручене видеозаписе.

Постављање лозинке

Будите проактивни - пријавите се / блокирајте непримјерене видеозаписе!

Допустите ми да поновим нешто важно овде: најбоља контрола родитеља је нам РОДИТЕЉИ. Наша је грешка понајприје била повјерење ИоуТубе Кидс-у који филтрира садржај.

Направио сам малу погрешку што сам мање укључио у оно што моје дете гледа у забаву у слободно време, а ја сам мало знао да је’с утицајем дословног смећа, као садржаја!

Цртани канали ових дана не’Не бринем се о утицајима који његови видеозаписи имају или је можда, све је то нека врста искривљеног дневног реда.

Без обзира на разлог, корисници који преносе ове насилне, садистичке и порнографске садржаје допиру да деца сигурно имају одређене забрљане проблеме. Наш борба родитеља је против њих, а не ИоуТубе деца - иако они имају главну улогу у овом нереду.

ИоуТубе Блокирање и извештавање о деци

Цијели овај инцидент је добар подсјетник да морамо пажљиво пратити наше одлуке с дјецом. Од управљања изложеношћу Интернета телевизије и паметних телефона, водите рачуна о стварима у складу са годинама.

Наша је одговорност пријавити и блокирати непримјерене садржаје, како би наша дјеца остала ментално здрава. У супротном, штета на њиховом његовању могла би бити несхватљива.

Дао сам неколико примера горе о врстама садржаја које треба пријавити. Започните блокадом било шта што укључује Спидермана и Елсу заједно. Канали попут Суперхероес ИРЛ и Беебле ТВ редовно објављују садржај за одрасле са непарним програмима.

ИоуТубе за децу има тим који су прегледали видеозаписе са ознаком 24/7, да бисте могли блокирати и пријавити видеозаписе да бисте их уклонили.

Буди проактиван

Процес блокирања / означавања видеозаписа је једноставан. Додирните дугме са троструким точком и притисните блок / известите, ако мислите да је издавач ребр, а видео има неприкладну визуелну садржину / звук.

Можете чак и одлучно блокирати читав канал, тако да можете увек примити препоруке лукавих претплатника. Да’с оним што сада радиим, а да помогне у ограничавању апсурдног садржаја у апликацији.

Разговарајте са одговорним коришћењем ИоуТубеа са својим дјецом

Надам се да нећете’Не сјећам се мојих непожељних савјета о родитељству. Знам шта делује за једно дете, а не мора нужно и друго. Међутим, ја’приметио сам да што сам комуницирао са својим дечкима у вези са разним стварима, више га схватало озбиљно.

ја’Нисам таква особа која је претходила и постојала бол у стражњици. Објашњавам разлоге какви јесте, и то делује сасвим добро! Убрзо након гледања Повијести гледања, моја супруга и ја остављам доста строге у погледу онога што види, и то је очито учинио ствари неспретнима. Дакле, мислио сам зашто не потицати бољу и користио комуникацију исправним објашњавањем ствари.

Рекао сам сину да неки од видеа нису били прикладни за њега, а кад одрасте - ја’д. дај му потпуну слободу да види шта жели. Питао ме, “Колико старији морам бити тата?” чинећи уши псићем (јер је уживао гледати све те необјашњиве ствари о испирању мозга).

Одговорио сам искрено говорећи, “Када ти’14. или 15. године, побиједио си’са мог краја нема ограничења. Заједно бисмо гледали филмове / ТВ емисије. могу’чекам да одрастеш.” Дакле, одаберите да се осећа лоше, узбудио се. Ево неколико других начина на које можете вести са широким и одговорним коришћењем ИоуТубеа

  1. На интернету увек проверите шта гледате. Редовито пратите Повијест гледања и рецитирам како бих их у будућности опрезно гледао или шта би било неприкладно. До’Није тако тешко за расправу и створит ћу чуда!
  2. Будите отворени за одговоре на питања како би ваша деца могла поделити своје осећаје и интересе. Ако воле гледати Пеппа, питајте како свиња ради. Овуда, ако они’видио сам било што’Требали су видјети, они’Бит ћу отворен за дијељење с вама.
  3. Будите суосјећајни са својим ријечима. Интернет је сигурно мјесто и игра се са умовима наших малишана. Нека се навикне заустави и размисли о ономе што сте желели чути од својих родитеља кад су нешто лоше радили.
  4. Дон’Не можете постати хипер ако ваша деца погријеше. Што више дете привуче за нешто, више се чини као да поново зрачи. Да, побрините се да научите лекцију, али и више суосјећања и разумијевања.
  5. Питајте своју децу да им се придружите док гледате видеозаписе са ИоуТубеа. Као и ми одрасли, деца су желела да поделе садржаје који им се свиђају. Време је не само да успоставите повјерење, већ и лакше пратите провјеру.

Што имате ако ваше дијете погледа узнемирујући садржај?

Иако су врло активни у практицирању садржаја које ваше дете види, увек постоји могућност да наиђете на нешто што би могло да буде опасно за млади ум. Иста ми се догодила случај кад је моје дете видјело неке епизоде ​​застрашујући слике, интензивне опасности и гласне буке.

Постојао је чак и један видео у којем није било цензуре на крви и гору. Будући да моје дијете има само 7 година, такав садистички садржај одмах је негативно утицао на њега. Дјеца те обично могу’т раздвајати стварност и фантазију.

У мислима заправо верује да је Мицкеија Моусеа брутално мучила јер му је одсечено ухо. Чак и ако кажете дјеци’нису стварни, а даље ћете их надоградити. Ускоро и ти’Почните примјеравати проблеме са спавањем и ирационалне страхове.

Савјетујемо све родитеље који пажљиво провјеравају како ваша дјеца спавају ноћу. Откад сам преузео апликацију ИоуТубе за децу, моје дете је почело више ноћних мора, трчећи у нашој соби да спавају с нама.

Никад то не бих могао схватити, јер никада нисам мислио погледати садржај који види. Због тога сам се осећао као стварно лош родитељ, зато и не’не желим да и други погријешим као ја.

Што имате ако ваше дијете погледа узнемирујући садржај

Требало је мојих супрузи и мени доста времена да му они који дистрибуирају слике и звукове испадну из главе. Морали смо бити опрезни око њега, искључујући филм / представу, ако мислимо да би се узнемирујуће. У исто време почињу смо постављати још питања и помажући му да превладава своје страхове једно за друго.

За младе родитеље, ја’препоручујемо да потражите САМО АНИМАЦИЈЕ. Да помогну деци да схвате шта они’поново гледање није стварно, него фантазија. Ако је ваше дете млађе од 7 година, избегавајте показивати застрашујуће наслове са зомбијима, ванземаљцима, костурима и чудовиштима.

За ноћне више будите што брижније и угодне, дајте дете загрљаје, а онда их полако одвлачите од тема. Сретне приче о спавању увек делују или нешто креативно. Често радим Петер Панда излази из филма “Миротворац” за моје дијете.

Знате ону, “Када ти’доље и ниско, ниже од пода” хаха, да се одмах постави право расположења и чини се сретним и веселим. Можете пробати нешто друго што делује за вашу децу. Сјетите само да морате створити позитивно окружење. Стога избјегавајте потенцијално застрашујући ствари прије спавања!

Алтернатива ИоуТубе дјеци

ИоуТубе постоји као први увод који наша деца имају у дигиталном свету који се брзо креће, испуњен је садржајем који привлачи сву публику. Сада је на располагању мноштво видеозаписа прилагођених деци за гледање, али оно што већина деце није’Ако се припремите за, обично долази након првог клика.

Апликације започињу аутоматски репродукцију препоручених видеозаписа и на’Све што је потребно за уништавање невиности вашег дјетета. Заправо сам темељито објаснио како своју децу чувају на ИоуТубеу, али иако је то највећа платформа за видео стреаминг, није’т једина риба у мору.

Доступни су многи видеозаписи прилагођени дјеци са значајкама прилагођеним људима, поштреним садржајем и строгим родитељским контролама. Међу неким од најбољих речи:

Нетфлик Кидс

Ако имате претплату на Нетфлик, можда бисте могли’приметио сам а “деца” профил након приступа апликацији или веб месту. Испада, ВоД бр’Само Странгер Тхингс, деца могу погледати пуно више садржаја - који је пажљиво одабрао Нетфликов тим. Од анимираних филмова / ТВ емисија до реалних изведби, постоји пуно садржаја за уживање деце. Овдје прочитајте о њиховој контролираној прилагоденој дјеци!

Нетфлик Кидс

Киди

Интернет понекад може бити неодољив, али истодобно је препун корисничких рјешења. Ако мислиш да’видео сам довољно, покушајте да проверите Киди - ан “интелигентна, сигурна тражилица за дјецу”. Омогућите ваше дете да бисте пронашли садржај, без гледања чудних послова, нежељених поштовања и рекламирања. Киди такође блокира садржај за одрасле и даје препоруке на веб локацији прилагођеном деци која дају одговарајуће образовање!

Киди

Част

Ако ваше дијете надахњује да постане компјутор, књижара, млади истраживачи, умјетници или спорташи, можда бисте хтјели провјерити Кудос. Има апликације доступне и на иОС-у и Андроиду, а корисник може изразити стварање, пренос и дељење свих врста образовних видеозаписа. Изврсна је апликација за дјецу у доби од 8 до 13 година, а позиционирала се као сигуран увод и у друштвене медије!

Част

Танкее

Интернет увек има понешто за свакога, ако је ваше дете обожаватељ игре, можда бисте желели да повежете Танкееја. Апликација је савршено одредила децу између 6 и 12 година како би уживали у видео играма прилагођених добим категоријама, а голи разнолики линијски лиценцирани / курираног играчког садржаја путем свог партнера поставили су имена каквим су СуперПарент, ГамесИндустри.Биз, Кидсцреен, 512Тецх и још много тога.

Танкее почетна страница

КидзТубе

Као што наслов говори, КидзТубе је искључиво за садржаје прилагођених деци, минус ИоуТубе Пооп који садржи сву прљавштину у свемиру! Веб страница нуди 26 различитих видео категорија, укључујући предмете попут Данце, Фитнесс, Ликовна умјетност, Енглески и Хов-То водиче. Дјеца такође могу истражити видеозапис који су истакнути, у тренду или су популарни ако желе гледати нешто другачије од уобичајених!

КидзТубе Кидз Сеарцх

Диснеијев видео

Ако ваше дијете воли све што је Диснеи, онда нема љепшег мјеста да иде равно до извора. Диснеи Видео је веб страница намијењена дјеци која уживају у својим филмовима / цртићима / ТВ емисијама. Такође можете преузети бесплатну апликацију Диснеи Мовиес Анивхере за уживање у филмовима у својој личној колекцији. Најбољи дио свега: апликација је такође опремљена постављеним родитељским надзором!

Диснеијев видео

Замотавање ствари

Удах, чини се, као да је све решио о овим темама, али само сам желео да људи знају о опасностима које ваше децу остављају без гледања - посебно када приступају апликације попут ИоуТубеа и његових Кидс алтернативе.

Иако су уклонили многе видеозаписе, нови се непрестано појављују под дечјим каналима - који засигурно имају неке искривљене програме. Само могу’не обавијам главу око онога што је видјела нашу дјецу!!!

Идемо ли прелеко под плашт хумора? Какве везе имају преноситеље ИоуТубе Поопа када је створио таквог садржаја за одрасле за децу? Је ли зарадио толико важних да ће људи сада заварати децу у гледање искривљених видеа?

Да ли неки родитељи одобравају рано излагање таквог садржаја или требамо допуштати наше деци да буду деца? Све за питања на која треба да одговоре, а ја поново позивам све родитеље да све ово схвате врло озбиљно.

Надам се такође да моја прича помаже онима који су истина, да постави темељ поузданог искуства гледања путем интернета, не само на ИоуТубеу, већ и на другим веб локацијама / апликацијама. Желим вам сву срећу и замолите да овај део поделите са својим породицама, блиским пријатељима и даље. Угодан дан!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me