ВПН тест брзина – 5 од 80 пружатеља услуге има & лскуо; потребу за брзином и рскуо;

ВПН-ови су попут Осветника или Јустице Леагуе приватне индустрије које крију ваше ИП податке и криптирају вашу заштиту од прерана, крадљиваца идентитета, лажних лажних нападача и хакера. Они су пресудни за примање анонимности путем интернета, као и за омогућавање приступа блокираним веб мјестима, укључивањем у П2П / торрентинг и заобилазак пригушивања интернетских услуга. Овај чланак је фокусиран на појединачни случај употребе ВПН-ова: перформансе. Прочитајте овај детаљни водич за брзи ВПН и погледајте БестВПН.цо на најбржим ВПН-овима!

На овај начин ћете добити бољу предоџбу о томе како ВПН-ови утичу на брзину и који је пружао савршен избор, а то је тест на перформансу послужитеља с различитих локација. Напокон, последња ствар коју желите да пријавите код даватеља услуге само да схватите да је довољно за постизање великих брзина, што је битно за стриминг пиратског садржаја или учешће у П2П / Торрентингу. Иако је примање добре приватности и анонимности на мрежи дефинитивно важно, добивање разумне брзине за ВПН једнако је важно!

Повећајте ВПН на брзину?

Кад већина људи говори о ВПН-овима, обично наставља са ширим дезинформацијама рекавши да ови алати за приватност заправо смањују вашу брзину интернета. Иако се не слажемо са овом тврдњом, постоје различите околности у којима ВПН заправо може учинити ваш Интернет бржим. У основној методологији ВПН користи протокол над главом за капсулацију / декапсулацију, додајући слој шифрирања на вашој мрежи.

Да бисмо значили да ваш интернетски промет пролази кроз сигуран улаз, који је невидљив локалним даватељима интернетских услуга или државном надзору. Додатак овог “шифрирани тунел” због тога Интернет чини спорним. Међутим, у окружењу када препознајете намјерни напор да бисте смањили квалитету услуга које примити, вероватно ћете доживети већу брзину.

Даватељи интернетских услуга могу наметнути искључење изворне ИП адресе. Без ВПН-а ћете применити брзину која добијете нису једнаке ПЛАНУ на који сте можда претплатили. Након повезивања са ВПН-ом, крајњу точку помичете, користите приватну ИП адресу и ДНС, чиме сте заобилазили било какво ограничење брзине. Наравно, постоје и различити чимбеници који утјечу на брзину ВПН-а.

Чимбеници који имају брзину ВПН-а

Више корисника ВПН-а има мало или нула знања о томе како делују алати за приватност како би прикрили свој идентитет на мрежи. Понекад чак и професионалци попут наших имају проблема са одлагањем поступака како би олакшали разумевање техничких својстава. Толико је укључено у коришћење виртуелне приватне мреже, пуно је фактора који утичу на брзину (многи од којих ћете изненадити кад чују за.

Удаљеност до ВПН послужитеља

Овисно о мјесту на којем се налази, брзина интернета може се подијелити за некога ко живи ближе одређеном послужитељу од једног удаљеног удаљеног пута. Због тога већина ВПН клијената обично има “Аутоматско повезивање” значајка која аутоматски проналази поуздан ВПН послужитељ у вашој локацији.

На пример, ако се из Кине спајате на неки амерички послужитељ, можете очекивати губитак у брзини. Слично томе, ако одлучите за послужитеља из Хонг Конга, добит ћете брзу брзину (због смањене блатине). Ова разнолика изведба по локацији овиси о времену које је потребно да се пакет података стави напријед-назад.

Протоколи и шифрирање

Како ВПН-ови користе снажније протоколе и уносе за анонимност ван мреже, примените укупно укупне примљене брзине. На пример, ако одлучите да користите ППТП ставку са основним 128-битним АЕС енкрипцијом, добит ћете брзу брзину.

С друге стране, ако идете за ОпенВПН (УДП или ТЦП протокол) са АЕС-256-ЦБЦ шифрама, морат ћете платити брзину за додатну сигурност. Само ССТП нуди најбољи омјер шифрирања и брзине, али протокол је доступан само у систему Виндовс.

Чворови повезани на послужитеља

ВПН-ови су универзална бића која у једном тренутку поједу стотину људи. Једноставним речима, овисно о ВПН-у с којим се пријављује и ако користите динамички ИП, морат ћете суочити с проблемима у вези са учитавањем послужитеља, што директно негира брзину којег примите.

Што више људи спојених на једног послужитеља резултираће великим оптерећењем послужитеља. То значи да ће брзина која добија највјеројатније бити регулирана. Због тога се преферира пружање услуге која нуди добар попис локација из исте земље. На пример, НордВПН нуди преко 550 послужитеља само у Великој Британији!

Пропусност пропусне мреже од стране ИСП-а

Да смо се споменули раније, даватељи интернетских услуга могу наметнути ограничење брзине која би у првом реду могла да избегне брзину интернета који постигнете. Прије смо се присјетили да ВПН-ови помажу заобилазећи ограничења, али када користите везу која пружа диал-уп или 3Г, можете очекивати неке проблеме са ВПН везом..

Чак и ако имате везу од 50 Мбпс, али веза између ИСП-а и вашег ВПН пружатеља је лоша, можете примијенити пад брзине. Иначе, углавном када пријавите путем ВПН-а, приметићете само 10-20% губитка у пропусној брзини.

Неки разлози повезани с рачуналом

Ако заиста желите да користите ВПН без употребе великог броја брзина, ваш ЦПУ треба да опреми брзи процесор. То ће аутоматски довести до бољег повећања брзине, али је неопходно да се одлучите за поуздану пружатељу услуге са решењем репутације за 0% губитка пакета.

Други разлог зашто ваша брзина интернета може послужити у подешавању вашег ватрозида. Ако алгоритам непрестано блокира ВПН, спремит ће се везати непрекидно. Кад одаберете ВПН апликацију с описаном ВПН-ом, обавезно додајте клијенте на листу одобрених услуга за Ватрозид..

Преглед врха ВПН брзине теста

Разумијемо да корисници непрестано траже поуздане ВПН даватеље који не угрожавају сигурност / приватност и перформансе. Ако сте једна од тих особа, онда сте на правом мјесту. Можете пронаћи детаљну анализу Топ 5 најбржих ВПН пружатеља услуга (према нашем тестирању које нам је одузело доста времена и резултирало недостатком сна).

  1. ЕкпрессВПН
  2. НордВПН
  3. Сурфсхарк
  4. ВипрВПН
  5. Купљени ВПН

ЕкпрессВПН тест брзина

Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима, ЕкпрессВПН ужива у уживању у репутацији свеобухватне ВПН услуге, а не можете да поријекнете! Налази се у сигурном уточишту далеко од јурисдикције ЕУ и САД-а. Пружатељ података води ЗЕРО записнике и никада није проглашен кривим за помагање владиних агенција, чак и када су у питању службеници СЕИЗИРАЛИ од стране турских власти у случају атентата..

Једном када се пријавите на ЕкпрессВПН, добијате приступ 2000+ 140 послужитеља у преко 90 земаља света. Омогућите вам могућности деблокирања за веб локације ограничене на гео као што су Нетфлик, Хулу и ББЦ иПлаиер. Најбољи дио свега: постижите брзину брзине без обзира на то који послужитељ повезује. Можете видети резултате основних анализа пружених услуга’ перформанс на локацији за кућне љубимце.

ВПН има брзу брзину између 80+ пружатеља услуга који су прегледали задатак, испоручујући просјечну брзину преузимања од 82,45 Мбпс и брзину пријеноса од 64,13 Мбпс на вашој 100 Мбпс вези..

ЕкпрессВПН тест брзина

ЕкпрессВПН тест брзина
сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 95,23 Мбитс / с 79,43 Мбитс / с 85,18 Мбитс / с 70,89 Мбитс / с 81,55 Мбитс / с 82,45 Мбитс / с
Учитај 69,21 Мбитс / с 60,49 Мбитс / с 70,99 Мбитс / с 60,72 Мбитс / с 59,27 Мбитс / с 64,13 Мбитс / с
Пинг 105 мс 111 мс 62 мс 79 мс 70 мс 85,4 мс

Сажетак перформанси (просечна брзина)

Брзина скидања: 82.45Мбпс (17.55% спорта)

Уплоад брзина: 64.13Мбпс (35.87% спорије)

Пинг: 85 мс

ВПН тест брзина - 5 од 80 пружатеља услуге има & лскуо; потребу за брзином и рскуо;

НордВПН тест брзина

Панамски пружалац услуге је познат у високом сигурном сервису, уживајући у стратешкој локацији која се издваја од конкуренције. Додајте својој политици без белешке и добављајте се не смејте се, поготово ако желите да останете заштићени од лопове идентитета, превладавања, крађе идентитета и цибер-криминалаца.

Значајке које добијају од пружатеља услуге коришћења ДНС заштите од пропуштања, аутоматске склопке за убирање и лук преко ВПН-а. За напредне технологије имате ДоублеВПН који је цијели мрежни промет прошао кроз два послужитеља смјештена у различитим земљама. ЦиберСец који је блокирао ширење цибер пријетњи, штетних веб страница и злонамјерног софтвера на вашим уређајима.

Имате приступ преко 5150+ послужитеља у 62 земље. Доњи тестови брзине откривају невјеројатне перформансе са брзом пресном од 80,00 Мбпс у просјеку и пријенос при 56,68 Мбпс.

НордВПН тест брзина

НордВПН тест брзина
сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 91,71 Мбитс / с 83,96 Мбитс / с 75,81 Мбитс / с 65,98 Мбитс / с 82,55 Мбитс / с 80,00 Мбитс / с
Учитај 60,63 Мбитс / с 49,99 Мбитс / с 50,19 Мбитс / с 59,88 Мбитс / с 62,72 Мбитс / с 56,68 Мбитс / с
Пинг 128 мс 92 мс 117 мс 99 мс 55 мс 98,2 мс

Сажетак перформанси (просечна брзина)

Брзина скидања: 80,00 Мбпс (20,00% спорије)

Уплоад брзина: 56,68 Мбпс (43,32% спорије)

Пинг: 98,2 мс

ВПН тест брзина - 5 од 80 пружатеља услуге има & лскуо; потребу за брзином и рскуо;

Сурфсхарк тест брзине

Слично ЕкпрессВПН-у, Сурфсхарк је смештен на Британском Дјевичанским отоцима (јурисдикција прилагођена ВПН-у), што значи да имате стратешку предност у односу на остале услуге. У БВИ не постоје закони о задржавању података и морате бринути о савезу са 5 или 14 ока. Пружатељ нуди две јаке шифрирајуће шифре: АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ.

Ради повезивања, пружају невјеројатну брзину на свом попису послужитеља који се шири, а који се протеже на 500+ у 45 земаља у само 2 мјесеца. Имате апликације за све платформе / уређаје, заједно са апликацијом Роутер. Што се тиче цене, Сурфсхарк има тенденцију да постане невероватно исплатив и једноставан за новчанике. Ако идете према годишњем плану, плаћате само 5,99 УСД месечно, што укупно износи 71,88 УСД на сваких 12 месеци

Ако видите доле, перформансе са ВПН-ом такође су веома импресивне, пружајући брзину преузимања од 76,22 Мбпс, заједно са преносом од 66,19 Мбпс.

ВПН тест брзина

 

Сурфсхарк тест брзине
сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 87,52 Мбитс / с 80,23 Мбитс / с 75,61 Мбитс / с 67,96 Мбитс / с 69,78 Мбитс / с 76,22 Мбитс / с
Учитај 77,91 Мбитс / с 71,18 Мбитс / с 63,73 Мбитс / с 60,11 Мбитс / с 57,98 Мбитс / с 66,18 Мбитс / с
Пинг 120 мс 144 мс 220 мс 115 мс 102 мс 140 мс

 

Сажетак перформанси (просечна брзина)

Брзина скидања: 76,22 Мбпс (23,78% спорије)

Уплоад брзина: 66,18 Мбпс (33,82% спорије)

Пинг: 140 мс

ВПН тест брзина - 5 од 80 пружатеља услуге има & лскуо; потребу за брзином и рскуо;

ВипрВПН тест брзине

Створио Голден Фрог налази се у Швицарској, ВипрВПН је још један поуздан ФАСТ ВПН који нуди огромну базу података од 700 послужитеља у свету, заједно са перксима као што је ДПИ заштита, НАТ ватрозид и технологија Цхамелеон за бољу сигурност употребе у бујицу / струјање активности. Уосталом, што више имате приватности, то боље!

Након тестирања перформанси пружене услуге, постигли су изузетно велику брзину на нашој 100 Мбпс везивности, а то није утицало на велики избор службеника или повезивање мрежног промета, приказујући само смањење од 25,61%. Да би могао да буде зато што ВипрВПН управља властитим мрежама, који је увек доступан за пружање одличних брзина увек!

Унаточ тому што је било с различитим послужитељима, брзина је била у складу с мало губитка. Просечно смо примили 74,39 Мбпс у претпостављеном и 61,87 Мбпс у претходној верзији.

ВипрВПН тест брзине

ВипрВПН
сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 84,69 Мбитс / с 74,63 Мбитс / с 75,15 Мбитс / с 64,96 Мбитс / с 72,55 Мбитс / с 74,39 Мбитс / с
Учитај 74,18 Мбитс / с 61,51 Мбитс / с 57,82 Мбитс / с 52,26 Мбитс / с 63,59 Мбитс / с 61,87 Мбитс / с
Пинг 192 мс 209 мс 175 мс 240 мс 140 мс 191,2 мс


Брзина скидања:
74,39 Мбпс (25,61% спорије)

Сажетак перформанси (просечна брзина)

Уплоад брзина: 61,87 Мбпс (38,13% спорије)

Пинг: 191,2 мс

ВПН тест брзина - 5 од 80 пружатеља услуге има & лскуо; потребу за брзином и рскуо;

Испитивани брзински ВПН тест брзине

Недавно је освојио свој ВПН-а на тржишту, пружајући услугу са седиштем у Гибралтару још једно је име које је познато по томе што нуди изванредне перформансе и брзину оних који га жуде. Иако постоји неко сесирање / спајање записа, ВПН је сигурно сигуран, јер су његови средишњи послужитељи са сједиштем у Холандији, гдје не можете прегледати податке без евидентирања!

Наравно, преостали записи су се бришу након 30 дана. Цјеловита транспарентност коју ВПН уводи у производ јер је смела касније да будемо шокирани / изненађени, слично као што смо имали са ПуреВПН-ом и пре некога времена. У циљу повећања, понуђени пружаоци услуга у 41 земљи света за деблокирање или упућивање у П2П / торрентинг.

Брзине које добивају прилично невјеројатне и са ВПН сатом брзине од 72,35 Мбпс и учитавањем просјека 64,71 Мбпс након провођења теста на различитим локацијама послужитеља!

Испитивани брзински ВПН тест брзине

Купљени ВПН
сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 85,27 Мбитс / с 79,53 Мбитс / с 71,82 Мбитс / с 65,92 Мбитс / с 59,21 Мбитс / с 72,35 Мбитс / с
Учитај 76,17 Мбитс / с 69,79 Мбитс / с 62,91 Мбитс / с 60,98 Мбитс / с 53,74 Мбитс / с 64,71 Мбитс / с
Пинг 85 мс 189 мс 222 мс 127 мс 259 мс 176,4 мс

Сажетак перформанси (просечна брзина)

Брзина скидања: 72,35 Мбпс (27,65% спорије)

Уплоад брзина: 64,71 Мбпс (35,29% спорије)

Пинг: 176,4 мс

ВПН тест брзина - 5 од 80 пружатеља услуге има & лскуо; потребу за брзином и рскуо;

Успоредба брзине ВПН-а

Ранг ВПН услуга Брзина скидања Уплоад брзина
# 1 ЕкпрессВПН 82.45Мбпс (17.55% спорта) 64.13Мбпс (35.87% спорије)
# 2 НордВПН 80,00 Мбпс (20,00% спорије) 56,68 Мбпс (43,32% спорије)
# 3 Сурфсхарк 76,22 Мбпс (23,78% спорије) 66,18 Мбпс (33,82% спорије)
# 4 ВипрВПН 74,39 Мбпс (25,61% спорије) 61,87 Мбпс (38,13% спорије)
# 5 Купљени ВПН 72,35 Мбпс (27,65% спорије) 64,71 Мбпс (35,29% спорије)

Како провјерити брзину интернета | Метода иза тестова

БестВПН.цо користи властити специјализовани алат за испитивање брзине за анализу перформанси различитих ВПН-а на различитим послужитељима широм света. Резултати се аутоматски затварају у графичкој структури за тачно читање, што је кључно за проналажење најбољег пружања услуге. Овај алат је недоступан широкој јавности, али људи који желе проверити брзину Интернета увек се могу ослонити на алтернативу.

На располагању су бројни мрежни алати који пружају точне резултате испитивања брзине вашег интернета. Заправо, готово свака веб страница о приватности коју посетите дефинитивно ће открити податке о вашем пролазном идентитету на мрежи, одредити точну локацију на вашој ИП адреси. ЕкпрессВПН, ЦиберГхост, ПуреВПН само су неки примјери ВПН веб странице која пружају ове податке.

Ако требате поуздан алат за проверу брзине интернета, можда бисте желели да проверите брзину тестирања Оакла, КеиЦДН тест брзине, Гоогле ПагеСпеед Инсигхтс, ГТметрик, ВебПагеТест, Варви Пагеспеед Оптимизатион, УпТрендс, дотцом-монитор, Иеллов Лаб Алати, испитивач времена испитивања Суцури , брзина странице и ИСлов.

Замотавање ствари

Надамо се да овај водич помаже корисницима у проналажењу најбржих ВПН-ова који вам могу помоћи у несметаном струјању или претпостављању торрента без икаквих компликација. Требало нам је много времена за тестирање сваке услуге, али мислећи да су корисници увек поставили више. Ако сте пријавили са неким од горе наведених услуга, пружите услугу, а не устручавајте се у коментаре доле дати непристран преглед. Такође, слободно поделите водич са осталим техно-гејима, тражите брзу ВПН услугу. Угодан дан! довиђења

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me