ВПН добављачи и они употреба лажних (виртуалних) послужитеља

Како дубље залазим у техничке могућности ВПН услуга како бих просудио ваше аутентичности, завршио сам у слоју сложености које слиједе по мјери. Понекад се чини нестварним.


Ако корисници не пазе на ВПН блокове или интернетске непријатељске надлежности, морају бити опрезни у вези са инвазивним исправним пријављивањима и пропуштањем ВебРТЦ / ДНС / ИП адресе.

Сада већ имате своју обрану за даватеље која користи локације ФАКЕ послужитеља. Да, то је нажалост ствар. Наравно, што више знате, да боље.

Због тога БестВПН.цо уско сарађује са ИТ и мрежним стручњацима како би одговорили на питања корисника, који желе знати што’је најбоља ВПН услуга, а коју није ризично искористити.

У свјетлу тоге, створите овај детаљни водич који се мора “Лажне локације ВПН послужитеља” односи се као “Виртуални послужитељи” од пружатеља услуге на тржишту. Надам се да ће одговорити на сва ваша питања!

Contents

Најбољи ВПН послужитељи

 1. Лоше су услуге ВПН-а које користе виртуелне послужитеље?
 2. Зашто даватељи ВПН-а користе ове лажне послужитеље?
 3. Тестирање ВПН добављача и његових послужитеља
 4. Пружатељи услуга који користе виртуалне локације

Што се налази виртуалног ВПН послужитеља?

Неки пружатељи услуга на тржишту можда нису баш искрени у погледу пружања услуге. Тврде да нуде физички послужитељи на различитим локацијама, али неки су од њих заправо виртуелни.

То значи да се повезујете на послужитеља који се налази у једној земљи, али примате ИП адресе с једне додијељене друге земље. На пример, послужитељ у Кини заправо би могао бити из САД-а.

Добијајте кинеску ИП адресу, али рута за праћење означавања усмеравања везе са послужитељима у САД-у. Због тога се поставља једно чудо: постоје ВПН-ови послужитељи на егзотичним локацијама?

Велик број одговора је не, посебно за Фрее ВПН Свиндлес. Међутим, нашао сам обележја врхунских услуга кривих за исте, о чему ћу се следеће распршавати са стварним примерима.

Лоше су услуге које користе виртуелне ВПН виртуалне локације?

Постоји разлог зашто зовем ове виртуелне послужитеље “лажан”. Они су лоши, јер су ваши подаци пролазили кроз послужитеље у различитим деловима света, пре него што су стигли до крајњег одредишта.

Шта рећи како су ти виртуални послужитељи сигурни од цибер-криминалаца, тајних обавјештајних агенција или ловаца због кршења ауторских права? Нема гаранције!

Сервер може подешавати надлежности ФВЕИ

Једноставно руте алата за тражење можете да накажете одакле потиче ИП, а затим можете затворити копати мало дубље како бисте пронашли податке центра за ту одређену ИП адресу.

На основу мојих тестова, већина виртуелних локација потјече из података центара у надлежностима 5, 9 и 14 очију, који управљају властитим сервисима, продају голи метал или виртуелне послужитеље.

Да бисте били невероватно алармантни, јер су га земље обележиле као “Интернетски непријатељи” Назив обвезне праксе чувања података за давање интернетских услуга, телекомуникационих услуга и података центра.

Као резултат тога, чак и ако покушате избећи приступите својим приватним подацима у тим земљама, можете доћи до упутства с послужитељима присутних у ФВЕИ-у, који шире евиденцију сесија / активности.

Корисници могу примити лошу брзину због удаљености послужитеља

Кад се повежете са лаганим (виртуелним) сервисима, очекујте велико смањење перформанси и брзине. Да би зато што би стварни послужитељ могао бити далеко од места на коме сте и сами повезани.

На пример, када се повезујемо са пакистанским сервером ВипрВПН-а, рута у траговима идентификује да је прави послужитељ са седиштем у Израелу. Да би се велика раздаља требало превладати.

Ова разлика се разликује између ВПН везе која је брза, стабилна и конзистентна у поређењу са оном која је нередовита и дозвољава много проблема са повезивањем..

Купци плаћају претплату само за приступ лажним послужитељима

Даватељи могу користити јак маркетинг за продају идеја о приватности са лажним (виртуелним) локацијама, али истина остаје константна: купци не добивају праве локације ВПН послужитеља који су платили.

Кад се пријавите за ВПН услугу и повежете са одређеним послужитељима, једино је разумљиво веровати да се послужитељ налази у тој одређеној земљи..

Дакле, даватељи ВПН-а који заправо лажу о стварној локацији СЕРВЕР-а велика је издала поверење, а ви бисте морали да с њима одговорите на, посебно ако морате да сви послужите голи метал!

Зашто даватељи ВПН-а користе ове лажне послужитеље?

Многи пружатељи услуга откривају да користе измишљене локације. Много њих тврди да користе сервере голог метала за испуњавање захтева купаца или гео-подметању.

Међутим, да бисте варирали овисно о пружању услуге. На пример, неки су искрени у кориштењу виртуелних локација, тј. ЕкпрессВПН, ПуреВПН, ВипрВПН и Хиде Ми Асс.

Након прегледа и тестирања послужитеља, сазнали су да је употреба таквих лажних послужитеља била корисна за пружање услуга. Поделио сам неколико разлога како:

Исплатива - штеди пуно новца

Први и основни разлог за пружање услуга који улажу у виртуелне локације је уштедо НОВЦА. Трошкови голих металних послужитеља могу бити прилично скупи, поготово ако су вам потребни на више локација.

Као резултат тога, пружатељи ВПН-а представљају податке у центру података у различитим земљама које купују планове за виртуалне послужитеље. Кориштење једног послужитеља за приступ бројним лаганим локацијама смањује трошкове.

Само покретање ВПН-а било је врло успешно, јер су сви корисници требали плаћати ажурирану / развојну апликацију, техничку подршку, проширени послужитељи итд. Дакле, који је пружио услугу не би желео уштедјети новац?

Маркетиншки трик - Више послужитеља = Велика жалба

Многи корисници могу одбити, али и купити лажне (виртуалне) послужитеље за мање трошкова како би повећали вјероватност и добили више купаца. Опет, ово је издавање вашег поверења.

Ако желите да користите лажне локације, морате бити искрени у вези са тим, слично као ЕкпрессВПН - који су приказали свих 3% виртуелних послужитеља (што представља 1% укупног промета).

Иначе, оглашавање броја ВПН послужитеља само је маркетиншка тактика која ће произвести привлачне нетизенима, што ће на крају продати више ВПН преплата.

Захтјеви купаца - послужитељи на тешким локацијама!

Није неопходно да сваки пружатељ услуге који истражује у виртуелним локацијама сматра сјеном. Након што сам научио више о другим законитим државама, схватио сам да ће добити службенике који су заправо имали тежак задатак.

Купци непрестано траже услугу за имплементацију послужитеља у земљама са строгим интернетским законима као што су Иран, Ирак, Турска, Бангладеш, УАЕ, Египат, Русија и Кина.

Ако не може да приступи послужитељу, пружи виртуелно место послужитељу како би клијентима дао ИП адресу на железном месту крајње тачке. Ево што ЕкпрессВПН има за рећи:

ЕкпрессВПН има строге стандарде за послужитеља како би се осигурало да сте у могућности да се повежете на поуздан, поуздан и са доследно великим брзинама. У неким земљама могу бити тешко пронађени послужитељи који испуњавају ове квалификације. Локације виртуалног ВПН послужитеља омогућавају вам повезивање са таквим земљама, а пружају квалитетну везу која очекујете од ЕкпрессВПН-а.

Тестирање добављача и њихових ВПН сервера

Уз толико неизвесности у погледу физичких и виртуелних послужитеља, само је паметно да корисници проводе правилан тест за утврђивање ТРУДХ-а. Учинио сам исто и резултате су били фасцинантни!

У наставку ћу истражити неке услуге које ће познавати виртуелне локације, а открићу ћу и резултате за стварне физичке послужитеље. За сваки ВПН корисник користи четири верзије алата за потврду истинитих локација:

 1. Алат за тестирање Пинга са Синтетичким апликацијама за надзор ЦА
 2. Алат Трацероуте са синтетичким надзором апликација за примену ЦА
 3. БГП Тоолкит компаније Хуррицане Елецтриц Сервицес
 4. Алат за наредбу а.к.а. ЦМД у систему Виндовс 1

Да бих разумио како заједно користим те алате, у наставку сам истакнуо поступак тестирања. Слиједите исте упуте за провођење властитих тестова послужитеља за различите ВПН-ове.

1. корак: Пингинг послужитеља на 90 различитих локација

Процес се састоји од првог послужитеља за тестирање путем пинг алата. Има преко 90 различитих локација широм света, што олакшава анализу повратног времена (РТТ) у различитим земљама и градовима. Што је ниже време (мс), то је сервер ближи.

На пример, рецимо да сам тестирао сервер у УАЕ. (Мс) време током пинг теста је требало показати РТТ за обнављање градова попут Дубаије, Шарје или Абу Дабија. Међутим, у стварности је обично пуно више у односу на оно што је потпуно удаљено, у САД-у.

Ако је време РТТ-а за САД мало, али више за саму локацију УАЕ - можете одредити да се послужитељ налази негде у САД-у и да једноставно имате приступ ИП адреси са крајњим одредиштем УАЕ. Користите ВИРТУАЛ послужитељ.

Корак 2: Праћење послужитеља путем АСМ-а и ЦМД-а

За потврду ових налаза, следећи корак је употреба алата за праћење. Ово дозвољава корисницима да измене у дужини мреже до крајњег послужитеља. На пример, трацероуте до УАЕ показује да је ВПН послужитељ удаљен 20 мс, што значи да се налази далеко.

Међутим, ако је удаљен само 2 мс, можете добити јасан увид у то да се послужитељ заправо налази у УАЕ. Овде је ЦМД “трацерт” долази у обзир што вам може да схватите одакле се веза почиње прије пинговања на ИП адресу крајњих тачака.

Корак 3: Провјера ИП адресе и локације њезиног базе података

Сада је једноставно искоришћен ИП и затвара се у БГП алатним апаратима компаније Хуррицане Елецтриц Сервицес, који је директориј ИП адреса подељена са ИСП-а широм света..

Ако ИП адреса открива да се подаци подаци налазе у САД-у, можете потврдити да користите ФАКЕ УАЕ СЕРВЕР. Да не значи да имате проблема са деблокирањем веб странице са УАЕ.

Пружатељи услуга који користе виртуалне локације

  1. Локације послужитеља ВипрВПН
  2. Локације ЕкпрессВПН послужитеља
  3. Локације послужитеља Сурфсхарк
  4. Локације ХидеМиАсс послужитеља
  5. Локације ПуреВПН послужитеља

ВипрВПН

Са сједиштем у Швицарској и којим управља Голден Фрог, ВипрВПН се пласирао на тржиште 2009. године. За то време успио је развити снажни углед у погледу брзине и поузданости.

Они такође имају проверену политику без белешке, која је ревидирала Левиатхан Сецурити Гроуп. Пружатељ вам не користи коришћење виртуелних локација и има посвећену страницу о тим темама.

ВипрВПН адреса послужитеља

Коначно, пријава са даватељем зависи од потрошача, управо показује како изгледа виртуелни послужитељ. Да бисмо прво добили приступ адреси ВипрВПН послужитеља са својим страницама за подршку.

Одабрао сам њихове пакистанске - Карачи послужитељ за тестирање: пк1.впн.голденфрог.цом. Копирао сам и залијепио овај послужитељ у Пинг Тест алатку АСМ-а.

ВипрВПН АСМ Пинг тест - пакистански послужитељ

Алат је послужитељ пингао на више од 90 различитих локација, али ниједна није била у непосредној близини Јужне Азије или чак суседне земље, Индије.

Замислите да нема ни РТТ-а, што је сервер ближи. Мин.ртт са пакистанским послужитељем стигао је из израелских локација - Кириат-Маталон.

ВипрВПН АСМ Пинг тест - пакистански послужитељ 2

Да бих потврдио, најпре сам спровео тражење путем сервера у пакистански, али РТТ је био поприлично висок. Тада сам одлучио истражити још једну трагатуру, али и овај пут из Израела - Кириат-Маталон.

Као што можете видети, време пинга било је невероватно брза, показујући низак (мс) ИП адресу Израел - Кириат-Маталон. Ово потврђује да се послужитељ доиста налази у Израелу.

ВипрВПН АСМ Трацероуте Тест - пакистански послужитељ

За даљњу провјеру извршио сам још један тест праћења с тражилице помоћу ЦМД алата директно “трацерт” наредба. Да бисте олакшали разумевање цијелог поступка пингирања за послужитеља.

ВипрВПН ЦМД трацкроуте тест - пакистански послужитељ

Једноставно узмем ИП адресу, пре последњег пинга, и сада користимо БГП алатну опрему компаније Хуррицане Елецтриц Сервицес за утврђивање локација података базе података.

Ако се питате зашто неке ИП адресе недостају у пинг тесту, замените их како бих заштитио своју приватност и резултате, али резултати БГП-а потврђују све наше тестове:

ВипрВПН БГП Тоолкит Тест - Пакистански послужитељ у Израелу

Тако провјерите аутентичност послужитеља и јесу ли заправо смјештени на мјесту за које мислите. Пакистански послужитељ је виртуално мјесто с физичким послужитељима присутним у Израелу.

За ВипрВПН они заправо откривају корисничке виртуелне локације на свом попису адресе ВПН послужитеља, тако да је све добро. Поред различитих пакистанских послужитеља, ево осталих фиктивних локација ВПН послужитеља пронађених са ВипрВПН.

Аустралија (преко Сингапура) Немачка (преко Холандије) Португал (преко Низоземске)
Аустрија (преко Холандије) Индонезија (преко Сингапура) Пољска (преко Холандије)
Аргентина (преко САД-а) Италија (преко Холандије) Филипини (преко Сингапура)
Алжир (преко Израела) Острво (преко САД-а) Град Панама (преко САД-а)
Бразил (преко САД-а) Индија (преко УАЕ) Катар (преко УАЕ)
Бахреин (преко УАЕ) Ирска (преко САД-а) Русија (преко Холандије)
Бугарска (преко Холандије) Латвија (преко Сингапура) Румуњска (преко Холандије)
Белгија (преко Холандије) Луксембург (преко Холандије) Шпанија (преко Холандије)
Чешка (преко Холандије) Литва (преко Холандије) Словачка (преко Холандије)
Костарика (преко САД-а) Лихтенштајн (преко Холандије) У Словенији (преко Холандије)
Колумбија (преко САД-а) Малезија (путем Сингапура) Шведска (преко Холандије)
Данска (преко Холандије) Мексико (преко САД-а) Саудијска Арабија (преко УАЕ)
Египат (преко Израела) Малдиви (преко Сингапура) Тајван (преко Хонг Конга)
Француска (преко Холандије) Макао (преко Хонг Конга) Турска (преко Холандије)
Финска (преко Холандије) Маршалови отоци (преко Сингапура) Тајланд (преко Сингапура)
Грчка (преко Израела) Норвешка (преко Холандије) Украјине (преко Холандије)
Вијетнам (преко Сингапура)

Једино што је сумњиво о ВипрВПН-у’Налази се на већини њих у Холандији и Сингапуру, а подаци су центри у САД-у.

Након анализе многих ИП адреса крајњих точака на више послужитеља, имена СофтЛаиер, Дата Фоундри и Поверхоусе Манагемент непрестано су се појавила.

Имајте на уму податке из центра у САД-у, а обавезно пошаљите законе о обавезним чувању података. Да не спомињем, земља је савез ФВЕИ.

ЕкпрессВПН

Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима, ЕкпрессВПН постоји као свеобухватни круг на тржишту ВПН-а, нуде изванредне могућности / алате, перформансе, поузданост и анонимност корисника.

Слично као и код ВипрВПН, ЕкпрессВПН не крије да користи виртуелне локације. Заправо имате посвећену страницу која пружа све информације о вашим службеницима.

За мање од 3% ЕкпрессВПН-а’Са бројем послужитеља, регистрована ИП адреса одговара земљишту на коме сте одлучили повезати, док се сервер физички налази у другој земљи, обично у близини. Да бисте видели виртуалне локације ВПН послужитеља и помажу вам да ваша веза ће бити брза, сигурна и поуздана.

Још увек их тестирам како бих обавестио кориснике да, без обзира колико поуздан / популаран сервис, и даље могу очекивати да ће се упутити у различите сеновите праксе како би задржали свој производ у раду.

Да бисте се пријавили на свој ЕкпрессВПН рачун и кликнули “Постављање ЕкпрессВПН” дугме и затварање “Ручна конфигурација”. Овде можете пронаћи адресе послужитеља за ОпенВПН и ППТП & Л2ТП / ИПСец везе.

Адреса послужитеља ЕкпрессВПН

Адресе послужитељи су већ доступни за ППТП & Л2ТП / ИПСец везе. Због тога, ако желите да тестирате послужитељ, једноставно изаберите једну и користите АСМ пинг алат за тестирање пута.

Ако преузмете .овпн УРЛ адресу, једноставно можете покренути прегледник Цхроме и пронаћи адресу послужитеља. Поступак је врло једноставан и не захтева додатно напоре.

Идентификација адресе послужитеља ЕкпрессВПН .овпн

За тестирање сам прво изабрао индонезијски послужитељ из ППТП-а & Л2ТП / ИПСец категорија. Адреса послужитеља је следећа: индонесиа-убунту-л2тп.квнет.нет.

Залијепио сам адресу послужитеља у Апп Синтхетиц Монитор Пинг тесту и ако вам није потребан послужитељ на више од 90 различитих локација широм свијета.

ЕкпрессВПН АСМ Пинг тест - индонезијски послужитељ

Што се тиче очекиваних резултата, ако сервер сервера у Индонезији, на овом месту треба бити лоциран у земљи. Међутим, РТТ’покажите сасвим другу причу.

Иако је РТТ за Индонезију знатно мањи од већине земаља света, најистакнутији резултати који су добили педера од пјевача из Пинга из Сингапура.

ЕкпрессВПН АСМ Пинг тест - индонезијски послужитељ 2

Ако видите да ћете приметити минимално, просечно и максимално време обиласка пута за индонезијски послужитељ у Сингапуру ће бити мање него у самој Индонезији..

Тамо где је Индонезија била у додиру са 15.904 до 16.683 (мс), пинг на сингапурском послужитељу је било вртоглавих 2.042 до 2.208 (мс) на мак..

ЕкпрессВПН АСМ Пинг тест - индонезијски послужитељ 3

То значи да се послужитељ налази у Сингапуру и једини начин да се провери је ли провокативно праћење с АСМ и ЦМД оба.

На АСМ-у сам заправо водио траг из Сингапура. Као што видите, трацероуте означава да РТТ (мс) из Сингапура једва траје 1.877.

ЕкпрессВПН АСМ трацкроуте тест - индонезијски послужитељ

На ЦМД-у можете да видите да ли можете да унесете водостај за праћење ИП-а и крајње тачке као код АСМ Трацероуте теста: 174.133.118.131.

ЕкпрессВПН ЦМД трацкроуте тест - индонезијски послужитељ

За даљњу проверу залијепим ову ИП адресу у БГП алатним апаратима компаније Хуррицане Елецтриц Сервицес како бих одредио податке података централног.

Резултати потврђују нашу нагађање. ЕкпрессВПН’с индонезијски послужитељ је заправо ВИРТУАЛ, рутира се из Сингапура, али преко података базе података из САД-а: хттп://ввв.софтлаиер.цом.

ЕкпрессВПН БГП Тоолкит - индонезијски послужитељ у САД-у

Поред Индонезије, ево друге локације Екпресс ВПН послужитеља (који је измишљен). Попис се нуди на 33 послужитеља, што чини 3% пружене услуге’ свеукупни послужитељи широм света.

Арменија (преко Холандије) Лаос (преко Сингапура)
Андора (преко Холандије) Македонија (преко Холандије)
Брунеј (преко Сингапура) Црна Гора (преко Холандије)
Бутан (преко Сингапура) Монако (преко Холандије)
Бјелорусија (преко Холандије) Мјанмар (преко Сингапура)
Бангладеш (преко Сингапура) Монголија (преко Сингапура)
Босна и Херцеговина (преко Холандије) Малта (преко Холандије)
Камбоџа (преко Сингапура) Непал (преко Сингапура)
Еквадор (преко Колумбије) Перу (преко Колумбије)
Гватемала (преко Колумбије) Филипини (преко Сингапура)
Индонезија (преко Сингапура) Пакистан (преко Сингапура)
Оток Ман (преко Холандије) Шри Ланка (преко Сингапура)
Индија (преко УК) * Турска (преко Холандије)
Дрес (преко Холандије) Уругвај (преко Аргентине)
Казахстан (путем Сингапура) Вијетнам (преко Сингапура)
Лихтенштајн (преко Холандије) Венецуела (преко Бразила)

Сурфсхарк

Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима, Сурфсхарк је нова услуга ВПН-а, која је на тржишту стигла у прољеће 2018. Током овог кратког времена, овај је пут постао познат.

Нуди апликације за све платформе / уређаје, напредне алате за приватност, снажну техничку подршку и све што бисте очекивали од хит ВПН услуга. Сурфсхарк ипак није искрен.

Сурфсхарк Виртуал Лоцатионс - Транскрипт разговора

Приближио сам се њиховој подршци за разговор уживо како бих сазнао више о понуди виртуелних / физичких послужитеља, али је представник био у негирао да има фиктивне локације.

Да би био лажан, јер Сурфсхарк доиста користи виртуелне послужитеље. Провео сам тест на свом индивском послужитељу ин-мум.прод.сурфсхарк.цом прво путем АСМ-а’с Пинг алат за тестирање.

Сурфсхарк АСМ Пинг тест - индијски послужитељ

Слично горњи резултати испитивања, РТТ у Индији - врло је Мумбаију биолошки виши од РТТ у Холандији - Амстердаму. Зашто се иначе ради, ако послужитељ није са сједиштем у Холандији?

Сурфсхарк АСМ Пинг тест - индијски послужитељ 2

Провјерите разлику у времену пинга изнад и испод. За Индију, Мумбај (мјесто послужитеља) РТТ просјечно износи између 118.977 (мс) и 119.709 (мс), али је за Низоземску 3.349 (мс) и 5.066 (мс).

Сурфсхарк АСМ Пинг тест - индијски послужитељ 3

Сада сам само морао истражити тест праћења да се утврди да је он истина, а резултати који се налазе у наставку показују да је траг из Холандије (Амстердам) до Индије заправо прилично близу.

Сурфсхарк АСМ трацкроуте тест - индијски послужитељ

На ЦМД сам изнео наредбу за праћење. Ако погледате слику доље на слици, примените да сте ИП крајња тачка једнака оног у АСМ праћењу (не смете ли се поменути одакле воде водити трацероуте од).

Сурфсхарк ЦМД трацкроуте тест - индијски послужитељ

Након лијепљења ове ИП адресе: 5.225.86.229 у БГП алатним апаратима компаније Хуррицане Елецтриц Сервицес, показали су да је датацентра локација такође у Холандији.

Сурфсхарк БГП Тоолкит - индијски послужитељ у Холандији

Наши резултати испитивања показују да је индијски послужитељ заправо виртуални с послужитељем голог метала (физичког) који је присутан у датацентру који се налази у Холандији. То значи, Сурфсхарк’с тврдње су неистините.

Чак сам их питао је ли то јамство да сви сви послужитељи физички и кажу су “Да”, али резултати ових тестова показују другачије. Срећом, ово је било само за ДВА послужитеља.

Први послужитељ је из Индије, због чега је управо открио тестове. Још један је Сурфсхарк’с Вијетнам - Хо Цхи Минх Цити сервер, који се из Белгије креће кроз центар података који се налази у Холандији.

Моје особно мишљење о виртуалним локацијама

Уздах ... све ме ово свједочи јако уморило. Да бисте такође повећали моју фрустрацију, посебно када наиђем на даватеље који нису искрени у својој понуди.

Са сваке виртуелне локације на којој сте пронашли можете видети алате који су корисници били корисни за откривање истих локација, док сте чак приказали где је ДАТА ЦЕНТЕР.

Није важно с ким се може послужити спајате, а у инфраструктури виртуелне мреже могу увек постојати различите варијабле и скокови, а ако желите, то може бити проблем:

 1. Да не желите да подржите од одређених земаља (попут оних са седиштем у 5, 9 и 14 јурисдикцији Очију).
 2. Да бисте добили добре ВПН перформансе, што није могуће ако се послужитељ налази далеко.
 3. За приступ блокираном / ограниченом садржају, али не можете да користите лажни послужитељ.

Најважније је да може бити разгледавање, ако очекујете да ће послужитељ бити тамо где ВПН каже да је шала, али у стварности они заправо лажу.

Јесу ли локације виртуалног ВПН сервера икад прихватљиве?

Истина да кажем, не мислим да је виртуелна места толико великих ДАЉЕ. Наравно, имају и неке недостатке, али такође доказују кориснике у околностима:

 1. Ако даватељ не може добити приступ удаљеном региону или земљама у развоју.
 2. ВПН услуге могу наићи на проблеме с хостинга ВПН послужитеља, због закона о обвезним чувању података.

На пример, НордВПН је недавно уклонио своје руске послужитеље, након чега је примио обавештење о сарадњи са владом и открио све податке (ако их има) са својим голих метала..

На крају дана, верујем да је заиста ЈЕР О СВЕТОСТИ И ПРОЗОРНОСТИ. Ако користите виртуелне локације, обавестите кориснике о томе, не лажите оштро.

На тај начин ће корисници сами одабрати најбоље локације послужитеља за ВПН и одлучити да ли желе да верују у своје податке даватељу или не.!

Замотавање ствари

Овим завршите овај водич за виртуалне локације. Главна премиса је информатор корисника који има адресу ВПН послужитеља и како питати пружа услугу у вези са понудом физичких и виртуелних послужитеља пре пријаве..

Уосталом, не бисте хтели ризиковати повезивање са послужитељем у једној земљи, само да схватите да се тамо не налази и да можете ризиковати вашу приватност / анонимност.

Ако имате било каквих питања / питајте, не устручавајте се у коментаре испод. Одговорит ћу особно и покушати пружити што већу помоћ.

Такође, можете да поделите овај извештај са другим корисницима који желе научити више о физичким и виртуелним ВПН послужитељима. Хвала вам и лијеп дан пред вама!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me