Водич за ВПН везу 2020 – Обавезно прочитајте за почетнике у Јапану

Они који живе у Јапану свјесни су да се земља залаже за слободу владе и тиске, што се такође протеже и изражава и говори у Интернету. Међутим, у последњих неколико година, требало је повести гео-ограничења и дела против приступа материјалима заштићеним ауторским правима, позивајући на коришћење Бест ВПН-а како би се избегли законски трошкови локалних пружаоца интернетских услуга. Дакле, без додатног размишљања, прочитајте овај Водич за повезивање ВПН-а за Јапан.

Прочитајте: Екпрессвпн Аппле ТВ Воркинг Гуиде

Водич за ВПН везу 2020

 1. Што је ВПН веза
 2. Како функционише ВПН веза?
 3. Зашто бисте требали користити ВПН везу у Јапану?
 4. Механизам / особине ВПН везе за тражење Интернета
 5. Најбоље апликације за ВПН везу
 6. Приступите Интернету у Јапану сигурно примените ВПН везе?
 7. Како инсталирати ВПН везу Виндовс 10 ОС / 7 сервисних пакета
 8. Водич за инсталацију иПхоне ВПН везе
 9. Како поставити Андроид ВПН везу?
 10. Бесплатно ВПН веза
 11. Клијент ВПН везе Смартпхоне
 12. ВПН веза Мац / иПхоне генерације / иПад веза
 13. Амазон Фире ТВ / Фирестицк ВПН метода повезивања

Што је ВПН веза

Виртуална приватна мрежа скраћено као “ВПН” мрежна је технологија коју владине агенције и нормални грађани користе за подједнако коришћење сигурног приступа интернету. Да бисте створили заштићене податке поставили за свој интернет, шифрирали све послане и примљене податке.

Што је ВПН веза

Како функционише ВПН веза?

ВПН обично користе вашу интернетску верзију присутности промене ИП адресе модем чини се да се налазим у другој земљи. У исто време, можете узети вам део а “приватна” мрежа доступна само вама, стога се користи у великим корпорацијама и предузећима.

Како функционише ВПН веза?

Зашто бисте требали користити ВПН везу у Јапану?

Када научите да радите / преузмите податке о ауторским правима кривично дело, што вам може приписати велику новчану казну, ДВОСОБНУ ЈАИЛСКУ СТУДИЈУ или чак БОЉ - ствари постају доста стресне. Као део закона о надзору рачунарских мрежа од 2012. године, јапанска влада је чак надзирала све кориснике, што је потребно колико је користио ВПН-а у Јапану.

Зашто бисте требали користити ВПН везу у Јапану?

Механизам / особине ВПН везе за тражење Интернета

 1. Напредне поставке - Поуздане ВПН услуге требале би вам понудити напредније могућности као што је ДНС / ИПв6 заштита од пропуштања, ДоублеВПН, СОЦКС5 проки, Сплит тунелирање, НАТ ватрозид и Аутоматска Килл Свитцх.
 2. Подршка за протоколе - Најбоље ВПН услуге никада неће уштедјети на пружању добре протоколарне подршке. Изаберите услугу која пружа могућности повезивања са ОпенВПН, ИКЕв2, ССТП, Л2ТП / ИПСец и ППТП.
 3. Правила записивања - Посљедња ствар која вам је потребна је да се пласира ВПН који биљежи ваше податке о вези / сесији или одбија отказивање детаља о томе колико дуго се подаци користе прије брисања. Увек се обратите добављачу са сертификатом / провереним нултом правилима записивања.
 4. Пропусно повезивање - ВПН-ови омогућавају кориснике да заобиђу гео-ограничења за стриминг садржаја ван мреже, преузми бујице, или играти игрице. Пазите на даватеље који намећу успоравање пропусности.
 5. Истодобне везе - Најбољи ВПН-ови не користе приступ само једном уређају, већ нуде и могућности повезивања на више уређаја.
 6. Доступност послужитеља - Одаберите даватеља услуге која ће вам приступити огромне базе података послужитеља у свим земљама свијета. Не пристајте на даватеље услуге која нуде само 5/6 локацију за повезивање.

Најбоље апликације за ВПН везу

Подршка за три врхунска ВПН пружила је услугу, позната широм света због невероватних перформанси, напредних значајки и послужитеља’доступност, подршка и систем поузданости који засигурно морају бити испробати!

Најбоље апликације за повезивање путем ВПН-а у 2018. години

ЕкпрессВПН - Одабир ВПН веза за уређивање у Јапану

Популаран је ЕкпрессВПН на тржишту путем ВПН оваца. Сједиште јој је на Британском Дјевичанским отоцима, а нуди неуспјешну приватност и анонимност, дичи се политиком без записивања која је чак обдрмала и турске власти. Мјесечне цијене почињу од 12,95 УСД, а имате 2 000+ ВПН послужитеља у 94 земље широм свијета. Значајке овог пребацивања прекида, подјељено подучавање, подршка у више платформи и подршка 24/7 уживо.

ЕкпрессВПН веза

прозодија

 1. Истовремено прикључите на 3 уређаја
 2. 30-дневно јамство поврата новца
 3. 24/7 подршка уживо
 4. Аутоматски прекидач
 5. Нема правила за пријаву

контра

 1. Мало скупо - али вриједи!

пуфер

Основан 2013. године и налази се у Гибралтару, Буфферед ВПН пружа услугу посвећене приватности. Гибралтар је изван досега Главних стожера за комуникације у Великој Британији (ГЦХК) и Агенције за националну сигурност (НСА). Нуди неуспоредиву могућност преузимања БитТоррент-а уз повезивање са 5 уређаја. Остали ћете се вратити у року од 30 дана, неограничено пуштање и 24/7 ливе цхат.

Буфферска впн веза

прозодија

 1. Са сједиштем у Гибралтару
 2. Деблокира Нетфлик УС
 3. Послужитељи у 39 земаља
 4. Добра приватност - нема записа о употреби
 5. 30-дневно јамство поврата новца

контра

 1. Скупо - Почетна цена од 12,99 УСД!

ВипрВПН

Израдио Голден Фрог, ВипрВПН користи импресивне технологије попут Цхамелеона, који се бори против ВПН-а који блокира и пригушива, издвајајући га од конкуренције. Ради повезивања, ВипрВПН вам нуди огроман списак од 700 послужитеља, распоређених у 70 земаља. Значајке података ВипрДНС, више протокола за шифрирање, НАТ ватрозид и изворне апликације за све платформе.

ВипрВПН веза

прозодија

 1. Послужитељи у 70 земаља широм света
 2. НАТ ватрозид и ВипрДНС
 3. Спајање на 3 уређаја
 4. 200.000+ ИП адреса
 5. Приступна мрежа Нетфлик за САД

контра

 1. Чува записе веза 30 дана

Приступите Интернету у Јапану сигурно примените ВПН везе?

У поређењу са другим земљама, Јапан пружа веће слободне интернетске везе, али још увек постоје ситуације у којима су вам потребни већи анонимности глупости. Постоје неке забринутости око преношења информација о земљама пет очију. Једини начин заштите вашег мрежног идентитета у сваком тренутку је употреба ВПН везе која је у потпуности легална за употребу у земљи у поређењу са локалитетима попут Кине и Русије - где су ВПН-ови забрањени.

Како инсталирати ВПН везу Виндовс 10 ОС / 7 сервисних пакета

 1. Кликни на “Мрежа” у програмској траци систем Виндовс и идите на “Мрежне поставке”.Приступите Интернету у Јапану сигурно примените ВПН везе
 2. Одабери “ВПН” испод “Мрежа & Интернет” изборника, а затим притисните на “Додајте ВПН везу”.Како инсталирати ВПН везу Виндовс 10 ОС / 7 сервисних пакета
 3. Одлучите да користите ППТП конфигурацију употребне конфигурације са веб локација фреевпнаццесс.цом.додајте везу на Виндовс
 4. Испуните све информације и притисните “Гумб за спремање”. Вратите се на претходни избор и кликните на дугме за повезивање да бисте уживали у употреби ВПН-а помоћу ППТП метода.користите ВПН везе путем ППТП метода у систему Виндовс

Водич за инсталацију иПхоне ВПН везе

 1. Отворите иПхоне главу према Поставкама.иПхоне-ВПН-веза-инсталација-водич
 2. Сада ћете видети опцију конфигурација. Одабери “Опћенито”.Како поставити Андроид ВПН везу
 3. славина на “ВПН”.Бесплатно ВПН веза
 4. славина на “Додајте ВПН конфигурацију” за почетак ППТП постављање.Клијент ВПН везе Смартпхоне
 5. Изаберите ППТП на “Додајте конфигурацију” плоча и затварање Унеси поставке с веб адресе фреевпнаццесс.цом.ВПН веза Мац иПад генерације иПхоне генерације
 6. Клик на “Уштедјети”, ја повратак на ВПН изборник.
 7. Турн ВПН “НА”.Амазон Фире ТВ Фирестицк ВПН метода повезивања
 8. ВПН логотип ће се сада појавити у већем броју кутова вашег иПхонеа!Инсталација иПхоне ВПН везе

Како поставити Андроид ВПН везу?

Када имате питања о постављању ВПН везе, имате две могућности: покушајте намераног клијента за платформу од било ког од горе доступних услуга или користити ручну ОпенВПН методу.

Начин апликације

 1. Пријавите се за било који други даватеља услуга горе, посетите његову главну веб страницу и преузмите апликацију за Андроид.
 2. Отворите апликацију и унесите своје веродостојности за пријаву, тј. Корисничко име и лозинку
 3. Повежите се са било којим клијентом по вашем избору. Уживајте у кориштењу ВПН-а!

Постављање ППТП-а

 1. Пређите на поставке > Више > ВПН
 2. Додирните икону (+) и од вас ће тражити појединости о постављању којих морате надопунити
 3. Наведите везу, одаберите ППТП у “Савет” изборник
 4. Унесите ВПН послужитељ и податке о пријави од своје даватеље услуге
 5. Спремите безбедност, унесите вероватноће вероватноће и притиснути “Спојити”

Бесплатно ВПН веза

Доступни бесплатни и поуздани ВПН апликација је тешко наићи и на овом месту се догодити много случајева превара јер многи сумњиви оператери користе бесплатне ВПН услуге како би починили широк избор кршења приватности. Како бисте се осигурали да не паднете на своје трикове, испробајте ове Топ 3 Фрее ВПН Провидер:

 1. Штит за жариште
 2. ТуннелБеар
 3. ЗоогВПН

Клијент ВПН везе Смартпхоне

С ВПН поставите путем клијента ОпенВПН можете обавити мање од 5 минута на довољно доброј интернетској вези. пустити’прођите кроз корак по корак:

Метода ОпенВПН

 1. Идите у Трговину Гоогле Плаи и преузмите / инсталирајте ОпенВПН Цоннецт.
 2. Након инсталације преузмите овдје конфигурацијске датотеке .овпн.
 3. Кликните дугме “увоз” гумба и пронађите преузету .овпн УРЛ-ове.
 4. Изаберите УРЛ-у и кликнем “Датотека за конфигурирање за читање је готова” да бисте затворили дијалошки оквир увоза.
 5. Кликните на жељени сервер и унесите корисничко име / лозинку.
 6. Провјери “Вјерујем у апликацију” оквир и кликнем на “у реду”.

ВПН веза Мац / иПхоне генерације / иПад веза

Ако можете конфигурирати ВПН везу на својој Мацу помоћу намјенских апликација с невјеројатном лакоћом. Користимо ЕкпрессВПН као референца за апликацију:

 1. Идите на ЕкпрессВПН.цом и пређите на одећу с производима.
 2. Кликните на “ортак” > Приступите апликацији.
 3. Унесите своје корисничке вјеројатности након инсталирања ВПН-а.
 4. Изаберите послужитеља на основу својих склоности и кликните на “Спојити”.

Амазон Фире ТВ / Фирестицк ВПН метода повезивања

Водич за постављање, користимо ЕкпрессВПН’с ФиреТВ апликација као референца. пустити’покрените поступак постављања ВПН апликација на вашем ФиреТВ уређају:

 1. На свом ФиреТВ уређају отворите траку за претраживање, пронађите “ЕкпрессВПН”, преузимам апликацију.
 2. Пријавите се у апликацији помоћу ЕкпрессВПН корисничких имена и запорке.
 3. Додирните “у реду” како би ЕкпрессВПН могао проћи са захтевима за повезивање.
 4. Додирните “Власт” дугме да бисте укључили везу или сами одабрали одређено место послужитеља, а потом укључили ВПН.

Замотавање ствари

Вјерујемо да смо наш горњи опсежни водич показали како добра помоћ онима који се налазе у Јапану. Наша је политика помогла свим корисницима на све могуће начине и водити их према најбољим могућностима приватности који су тренутно доступни на тржишту.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me