Пропуштање ВПН теста – само 18 (од 105) ВПН је прошло наше оживљавање [Ажурирано недељно]

Кориштење интернетске приватности у посљедњем је времену постало немогуће точке. Земље попут Велике Британије и Аустралије гурају законе да наметну обавезно чување података и укључе се у масовни надзор.

Владе из ФВЕИ-а Желе шпијунирати своје грађане бележе сваку дигиталну интеракцију и активности. Тада имате случајеве цибер напада, крађе идентитета и рансомвареа.

Да све присиљавате руку нетизена да улажете у ВПН решење, које пружа анонимност скривања ИП адресе, скривање активности прегледавања и интеракција.

Шифрирање ваше податке оставља анонимно од локалних интернетских услуга, омогућавајући једноставно избегавање гео-ограничења и цензурираног садржаја. Међутим, већина ВПН-а није испунила своја обећања.

Такође се укључује у евиденцију података о сесији / вези. Не спомињати, “цури” такође постају све чешће, што подрива ефикасност ВПН-а, открива своју стварну активност и активности.

Да бисте купили зелено возило само кад пуше дим из испушних плинова у околишу, што у свим пркоси његовој сврси.

Дакле, зашто је БестВПН.цо креирао овај водич за ВПН тест, анализирајући питања везана за пуштање преко 100 различитих пружатеља услуга!

Contents

Извештај о испитивању истјецања ВПН-а -

 1. ВебРТЦ цурење
 2. ИП адреса Цурења (ИПв4 и ИПв6)
 3. ДНС цурења
 4. Тестирање 100+ пружања услуга на ИП / ДНС / ВебРТЦ пропуштању
 5. Како сам обавио тестове пропуштања на ВПН-овима?
 6. ВПН-ови који не пропуштају
 7. ВПН-ови који пате од пропуштања
 8. Неуспјели протоколи / програмски исправљени грешки ВПН-а
 9. Савјети / подешавања за ширење свих врста ВПН пропуштања

Објашњење сложености различитих цурења ВПН-а

Прљава тајна о индустрији алата за заштиту приватности: већином ВПН-а цури! Детаљно истраживање из ЦСИРО-а открило је да је 84% бесплатних ВПН-ова за Андроид прокуриле кориснике’ ИП адреса.

Друго истраживање портала топ10ВПН.цом, које је укључивало тестирање 150 бесплатних ВПН апликација са више од 260 милиона инсталација на Гоогле Плаиу, открило је да ће 25% стрпљења за одбацивање ДНС-а, 85% тражити дановит ДОЗВОЛЕ.

Увек сам скептичан према пружању услуге која то мисли “бесплатно”. Не можете веровати, јер управљање ВПН-ом може да користи плаћање за десет различитих аспеката.

Наравно, имам и доста плаћених колега који су такође трпе због пропуштања, а важно је да их избегне. Због тога сам створио овај водич.

Међутим, пре него што уђемо у своје детаље “сломљен” Даватеља услуга, важно је да се различита верзија спушта за ВПН сигурносне тестове. Дакле, кренимо с основама:

ВебРТЦ цурење

ВебРТЦ је дефиниција АПИ-ја отвореног кода који нуди апликације и прегледнике који пружају РТЦ. Омогућите видео и гласовне цхатове, заједно с П2П / дијељењем датотеке унутар прегледа, елиминирајући потребу за додавањем или екстензијом. Да бисте користили АПИ за преглед, попут Мозилла и Фирефока.

Што је ВебРТЦ

Како настаје цурење ВебРТЦ-а?

Како је могуће П2П функционалност и видео / гласовни цхат, ВебРТЦ користи посебан механизам. Ова адреса одређује јавну ИП адресу, чак и ако се налази иза НАТ.

С неколико ЈаваСцрипт наредби, ВебРТЦ може послати УДП пакет за послуживање Сессион Траверсал Утилитиес (СТУН), који враћа пакет који садржи ИП адресу за кога је покренут захтев..

Ово успоставља посебне канале комуникације од прегледника до веб страница. Међутим, понекад можете забранити шифрирани тунел ВПН-а, који показује на цурење.

Такав приступ ће омогућити ваш Интернет приступ вашем истинском ИП-у, док ће две ИП адресе приказати ваше интернетске услуге, које ће дозволити да веб страница може блокирати вашу мрежу, а ваш интернетски сервис ће моћи да пријави.

Како настаје цурење ВебРТЦ-а

Како примати заштиту од ВебРТЦ-а за спуштање?

СТУН послужитељ прима захтјеве изван уобичајених КСМЛХттпРекуест. Нису видљиви на конзоли за развој програма. Као такви, поузданост им се не може блокирати чак и са додацима као што је ВебРТЦ блок.

Једини начин да се заштити од ВебРТЦ-а за уклањање користи прилагођена правила ватрозида. Она која намеће промет да шаље само преко шифрираног ВПН тунела.

Веома плаћених ВПН-ова је утврђено да репутацијом постави ово после заданог постављања како би се спречило пуштање ВебРТЦ-а. Међутим, да бисте били сигурни да бисте и даље требали извршити исправну ВПН везу.

Друга је могућност употребе проширења ВебРТЦ Леак Превент доступних на Цхромеу, Опери и Мозилла продаваоницама, што повећава вашу анонимност помоћу ВПН-а..

Како примати заштиту од ВебРТЦ-а за спуштање

ИП адреса Цурења (ИПв4 и ИПв6)

ИПв4 и ИПв6 имају адресу адресе која идентификује уређаје који се користе на одређеним мрежама. У принципу, они су исти, али начин на који функционише је различит. ИПв4 је прва верзија ИП-а, имплементација у 1974 и још увек увек коришћена до данас. ИПв6 је настао почетком 1994.

ИПв4 је протокол без везе који захтева мање меморија, нуди видео библиотеке / конференције и већ га подржавају милионске уређаје. ИПв6 је добра замјена за бишу, прихваћену хијерархијску смеровачку инфраструктуру, идеалну за интеракцију суседних чворова.

Што је цурења ИП адреса

Како настаје истјецање ИПв4 / ИПв6?

ИПв4 / ИПв6 обично се догађа када постоји неусклађеност у конфигурацији између оперативног система, вашег даватеља интернетских услуга, даватеља ВПН-а, па чак и појединих уређаја.

Ако се конфигурација не подудара, цурење се може догодити било када. Иако већина ВПН-ова не подржава ИПв6, и даље трпи протокол ИПв4.

Да бисте могли да будете веома опасни, ако желите да останете анонимни ван мреже Само укупна конфигурација на свим предњим странама може прецизно очистити ИП адресу!

Како настаје истјецање ИПв4-ИПв6

Како примити заштиту од цурења ИПв4 / ИПв6?

Корисници могу одлучити за јачи протокол тунелирања и енкрипцију. Тренутно су индустријски стандардни шифре АЕС-256-ЦБЦ војне класе на ОпенВПН (УДП и ТЦП протоколи).

Како примати заштиту од цурења ИПв4-ИПв6

Друга је могућност ручног коришћења правила ватрозида који блокирају уштеду не-ВПН промета. ИПв6 се може користити за бољу сигурност, али поступи прелаз са ИПв4-а још увек је следећи.

Најједноставније решење је ипак добити ВПН који не садржи ИПв4 или ИПв6 адресе. Један је интензивно тестиран на више послужитеља који ради потврђује заштиту од пропуштања ИП-а.

ДНС цурења

Сустав названог домена (ДНС) који покрива имена домена, попут бествпн.цо, на број ИП адресе: 139.59.140.254 - што је више прилагођених претраживања. Процесом превођења управља ваш ИСП. Не, имајте на уму ДНС захтеве целовити текстуални записи сваке веб странице које посећују, они могу бити прилично проблематични.

Што су ДНС цурења

Како долази до цурења ДНС-а?

Дођите до ДНС-а кад дође до захтјева за пријевод видљивих из ВПН тунела, откривања ИП адресе и вашег вашег даватеља интернетских услуга, заједно с повијесним прегледима.

Као такав, кад вам ДНС захтева да вам додају интернетске услуге, ваш идентитет постаје рањив. Све ваше мрежне активности постају вам доступне даватељу услуге.

Ако се бавите пиратским стреамингом или торрентом, ваш даватељ интернетских услуга може пријавити своје незаконите активности ловцима због кршења ауторских права. За резултирање плачањем силних новчаних казни ДМЦА!

Што се тиче веб страница које посећујете, ако је она ограничена географским ограничењем - блокират ћете приступ садржају и добит ћете “Погрешка струје” или “садржај није доступан у вашој земљи” грешка.

Како долази до цурења ДНС-а

Како тестирати ВПН и примити заштиту од цурења ДНС-а?

Ако желите да добијете заштиту од лечења ДНС-а, морат ћете објавити поуздану услугу даватеља. Ова верзија испоручена је са напредним значајкама попут ВебРТЦ / ДНС / ИПв4 заштите од пуштања и прекидача за Интернет.

Први активирајте протокол сигурног ДНС-а, а други онемогућује вашу интернетску везу након прекида ВПН клијента, спречавајући лечење вашег ИП / ДНС-а.

Како примати заштиту од ДНС пропуштања

Можете променити своју ДНС адресу радијске заштите. Ако користите даватеље ВПН-а’ ДНС послужитељ, пружиће вам алтернативне адресе послужитеља.

Ако користите јавни послужитељ, тада ћете требати добро доћи ДНС послужитељ попут оних који нуде Цомодо Сецуре ДНС, ОпенДНС и Гоогле Публиц ДНС:

Цомодо Сецуре ДНС

 • Преферирани ДНС послужитељ:26.56.26
 • Алтернативни ДНС послужитељ:20.247.20

Отворен

 • Преферирани ДНС послужитељ:67.222.222
 • Алтернативни ДНС послужитељ:67.222.220

Гоогле јавни ДНС

 • Преферирани ДНС послужитељ:8.8.8
 • Алтернативни ДНС послужитељ:8.4.4

Тестирање 100+ пружања услуга на ИП / ДНС / ВебРТЦ пропуштању

Вјеројатно сада имате добру идеју како ВПН-ови који допуштају могу рискирати вашу анонимност ван мреже. Посљедње што желите пријавити код даватеља услуге, који имају проблема спуштањем ВебРТЦ / ДНС / ИП.

У светлу тону, доказујем детаљну анализу на више од 100 више пружајући услугу на тржишту. Створио сам приватне спискове за ВПН-ове који су сигурни (непропусни) и опасни (без заштите од цурења):

Како сам обавио тестове пропуштања на ВПН-овима?

Процес ВПН теста укључио је објављивање података о индикацији лечења. Укључио је и наш властити тест ВПН попут провјере да ли постоји ИП пропуштање путем недостатка или неисправних преклопница, деактивације и поновног активирања мрежних картица.

Или можете одспојити мрежне везе било где између 10 и 50 секунди да бисте одредили ИП одмах након поновног повезивања.

Поред овога, користио сам и разне ВПН алате за испитивање како бих израчунао точан ризик са различитим производима на тржишту:

Захтјеви за ВебРТЦ и ХТТП тестирање су доступни путем:

 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/

ДНС пропусност тестирана кроз:

 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/

Провјере ИПв4 / ИПв6 и торрент ИП провјере путем:

 • хттпс://иплеак.нет/
 • хттпс://ипк.ац/рун/

Употријебите сам комбинацију свих ових ВПН алата за прецизну изведбу и сигурност пружања услуга, али и показао сам само резултате неколико одабраних услуга.

Ово је требало да уштедите кориснике потешкоћа помицања, јер је овај Водич за тест мог ВПН-а и по себи доста дуготрајан. Додавање пуно слика такође изгледа прилично неуредно, што угрожава корисничко искуство.

ВПН-ови који не пуштају - како сведоче о вашем ВПН-у!

 1. ЕкпрессВПН
 2. НордВПН
 3. Сурфсхарк
 4. ВипрВПН
 5. Иваци ВПН
 6. СтронгВПН
 7. ИПВанисх
 8. ТуннелБеар
 9. Виндсцрибе
 10. ПуреВПН
 11. ТорГуард
 12. ЦиберГхост
 13. ИВПН
 14. пуфер
 15. ЗенМате
 16. Муллвад
 17. ГоосеВПН
 18. Приватни приступ интернету (ПИА)

1) ЕкпрессВПН

Послужитељ који користи ВПН тест: Немачка

Даватељ услуге са сједиштем у БВИ-ју обично је свеобухватни, нуде велике приватности / сигурности, могућности струјања / бујице и асортиман напредних значајки.

Испробао је своју услугу на неколико послужитеља, укључујући Француску, Аустралију, Уједињено Краљевство и Немачку. Резултати који се налазе испод односа на ЕкпрессВПН’с Немачка локација с тестног места ИПЛеак ВПН.

ЕкпрессВПН ИПЛеак тест немачки послужитељ

Као што можете видети, тестирајте пропусност ЕкпрессВПН ДНС-а, заједно с ИПв4 адресом, ВебРТЦ није процурио. Иако су послужитељи у Њемачкој приказали доста различитих ДНС адреса.

Још увек нису открили нашу стварну ситуацију у САД-у, а резултати су остали последњи током тестова проведених на ИПЛеак.нет и доилеак.цом.

Даватељ такође није прокурио информације током провођења теста за детекцију п2п адресе ВПН, што показује да је ЕкпрессВПН услуга пропуштања!

ЕкпрессВПН ДоИЛеак тест немачки послужитељ

2) НордВПН

Послужитељ који користи ВПН тест: Уједињене државе

Слично као ЕкпрессВПН, и ја сам провео тестове на различитим услугама НордВПН-а. Чак се обратио заступнику са сједиштем у Уједињеном Краљевству да се позове на једног од америчких послужитеља.

Да би био зато што сам и ја са седиштем у САД-у, па сам за добијање точних резултата потребан неко ко сведочи ВПН послужитељ са другим локацијама.

НордВПН тест ИПЛеак УС

Ако видите, резултати показују НордВПН успешно маскирају вашу праву адресу, скривајући своју ИП адресу, ВебРТЦ и ДНС адресу.

Чак је прошао тестове за откривање адресе п2п користећи ИПв4 адресу. Да бисте поново провјерили, можете видјети и резултате страница доилеак.цом.

У поређењу са ЕкпрессВПН, панамски пружатељ услуге није открио да није изворни захтев за ДНС. Да јамчим да је НордВПН сигурно пружа услугу без дневника у коју можете веровати!

НордВПН ДоИЛеак тест САД

3) Сурфсхарк

Послужитељ који користи ВПН тест: Холандија

Сурфсхарк је можда нови корисник, нема пружања услуге утемељене на БВИ-у и још више импресионира кориснике који брину о приватности. Нуди велико деблокирање, бујицу и анонимност.

Испитао сам на неколико локација, али показао сам вам резултате на њиховом низоземском послужитељу. Видимо, даватељ пати без икаквих цурења.

Сурфсхарк ИПЛеак тест Низоземска

Моја ИПв4 адреса је сигурна, ВебРТЦ се не може препознати, а ДНС адреса такође открива ову ИПв4 адресу - што значи да Сурфсхарк нуди јаку приватност.

Двоструко сам провери резултате с веб локације доилеак.цом и друге тестне мере за пропуштање. Перформансе Сурфсхарка остали су последњи чак и током провођења торрент ВПН теста.

Сурфсхарк ДоИЛеак тест Низоземска

4) ВипрВПН

Послужитељ који користи ВПН тест: Румуњска

ВипрВПН је смештен у Швицарској један од ретких пружатеља услуга који имају захтев за непојављивање доступних јавности, а надзиран је од стране Левиатхан Сецурити Гроуп Инцорпоратед.

Током вашег тестирања, ваш сервис није показао значајну опцију ВебРТЦ, ИПв4, ДНС или П2П адресе. Мој прави амерички ИП је скривен и сигуран.

ВипрВПН ИПЛеак тест Румуњска

Међутим, тестирање пружа услуге за п2п / торрент, ВипрВПН би аутоматски променио свој ДНС на адресу са седиштем у Холандији, па су резултати пронађени у доњем делу.

Показује да сте повезани с ДНС-ом у Румуњској и Холандији. Да још увек не каже на цурење, јер је наша службена ДНС адреса из САД-а била је непримјењива.

ВипрВПН ДоИЛеак тест Румуњска

5) Иваци ВПН

Послужитељ који користи ВПН тест: Данска

Акредитиран с БестВПН.цом наградама за најбољу вредност и брзи напредак, Иваци је пружио услугу са седиштем у Сингапуру који је на тржишту од 2007..

Испробао је пружао услугу на неколико локација, слично горе посећеним именима. Резултати који се налазе испод мог завршног теста на њиховом Данском послужитељу.

Иваци ИПЛеак тест Данска

Као што видите, не подносите све информације. Ваша ИПв4 адреса, ВебРТЦ и ДНС заштићени су. Корисници чак добијају максималну сигурност за бујице.

Тест детекције П2П адресе био је јасан и користио се управо ИПв4 адреса, што показује на јаку приватност. Резултати остају последњи и на доилеак.цом, потврђују да је Иваци без пријаве!

Иваци ДоИЛеак тест Данска

6) јакаВПН

Послужитељ који користи ВПН тест: Мексико

Основан 2005. године, СтронгВПН постоји као један од најстаријих пружатеља услуга на тржишту ВПН-ова. Сједиште је у САД-у, што може одвратити кориснике од повјерења у њих.

Не, не треба да се упустити, јер услугу прочитамо на основу лечења ВПН-а. Због тога сам доказао тестове на послужитељима у Француској, Аустралији, Американцима и Мексику.

СтронгВПН ИПЛеак тест Мексико

Резултати који се виде из мог последњег теста на њиховој локацији у Мексику, што је видљиво из било ког лечења ИПв4, ВебРТЦ и ДНС. Открили су се и тестови открили п2п адресу.

Слично други добављачи, два пута су проверили приватност / сигурност која нуди СтронгВПН на другим алатима за пуштање, који су, као што видите ниже, такође прешли јасни!

Мочан ВПН ДоИЛеак тест Мексико

7) ИПВанисх

Послужитељ који користи ВПН тест: Уједињено Краљевство

Даватељ услуге са сједиштем у САД-у има карактеристике препоручене и спонзорставе, а нуди велику брзину, прилагођене апликације, снажно шифрирање и способност торента анонимности.

Послужио сам послужитеља на бројним локацијама, укључујући остале земље Фиве Еиес попут Аустралије, Новог Зеланда, држава и Велике Британије.

ИПВанисх ИПЛеак тест УК

Резултати који су приказани из мог завршног теста на нашим УК серверима. Као што можете видети, ВПН нуди солидну заштиту од вашег ВебРТЦ-а, ИПв4 и ДНС-а.

Откривен је и тест за откривање п2п адресе, који показује да је пружао услугу сигурне за чување вашег идентитета, барем у погледу јаке енкрипције.

ИПВанисх ДоИЛеак тест УК

8) Тунеллибар

Послужитељ који користи ВПН тест: Сингапур

Са сједиштем у Канади (Савез пет очију), ТуннелБеар користи фреемиум модел. Имате бесплатан план и платирајте претплатника до сада доступним, отуда и својом популарношћу на тржишту.

Само из перспективне цурења ВПН-а, пружа велику анонимност ван мреже. Тестирао сам га на свим локацијама Фиве Еиес и друге послужитеље, укључујући Сингапур.

ТуннелБеар ИПЛеак тест Сингапур

Резултати који су видети за мој последњи тест на Сингапуру, за који можете видети ЈАСНИ. Пружатељ услуге није претрпио ни једно истјецање ИПв4, ДНС и ВебРТЦ.

Као што видите, ВПН је чак избрисао тестове откривања п2п адресе, иако ТуннелБеар не нуди подршку П2П за торрентере.

ТуннелБеар ДоИЛеак тест Сингапурски послужитељ

9) Виндсцрибе

Послужитељ који користи ВПН тест: Холандија

Канадски пружа услугу Виндсцрибе нуди бесплатни план и платирану претплату, слично као ТуннелБеар. Међутим, на тржиште је ушао тек 2018. године.

Унаточ тому, Виндсцрибе је неизбежно порастао, а оно нешто што се налази у земљи с кућним љубимцима. Нећу улазити у детаље пуно о ФВЕИ-у, али разговарати само из перспективног цурења ВПН-а.

Виндсцрибе ИПЛеак тест Низоземског послужитеља

Повезао се са 8 различитих локација с Виндсцрибеом, а крајња је била Холандија. Резултати су приказани доле. ИПв4 адреса је сигурна, и ВебРТЦ.

Међутим, постоји проблем са ДНС адресама. Алат ИПЛеак.нет наишао је на 21 грешку приликом проглашавања ДНС-а, али још увек није открио нашу стварну ситуацију у САД-у, тако да је добар знак.

Виндсцрибе ДоИЛеак тест Низоземска

10) ПуреВПН

Послужитељ који користи ВПН тест: Нови Зеланд

Под управљањем ГЗ Системс, са сједиштем у Хонг Конгу, ПуреВПН је познат по томе што пружа услуге приступачних рачуна.

Након пуно критика, ПуреВПН је напорно ради на побољшању својих услуга. Више не послужите њихове сервере било какве виталне информације које би могле открити ваш идентитет.

ПуреВПН ИПЛеак тест Нови Зеланд

Испробао је пружао услугу на 8 различитих локација, с тим да је Нови Зеланд коначан. Резултати за њих могу видети резултате, који указују на историју промене културе ИПв4, ВебРТЦ и ДНС.

Пружател услуге су чак покренуле тестове за откривање адресе П2П који су сигнализирали да је невероватно погодан за Торрентинг активности. Али ако и даље желите бити двоструко сигурни да сте сигурни сваки пут кад се пријавите код даватеља услуге’с апликацијом, можете користити ПуреВПН’с алата за тестирање пустите како бисте потврдили да не бисте одабрали свој прави ИП на интернету.

ПуреВПН ДоИЛеак тест Нови Зеланд

11) ТорГуард

Послужитељ који користи ВПН тест: Холандија

ТорГуард има сједиште у САД-у, тако да потенцијални купци могу искључити због тога што се налази од оснивача Савеза Фиве Еиес Аллианце.

Не, на високој сигурности на мрежи и невјеројатном избору намјенских ИП-ова, што није баш уобичајено за већ постојеће ВПН-ове на тржишту (обично се одлучују за динамичке ИП-ове).

ТорГуард ИПЛеак тест Холандија

Слично горе посећеним пружатељима услуге, ТорГуард је успео да задржи наш идентитет, након повезивања са послужитељима у Холандији.

Као што видите из резултата, наш идентитет и оригинална америчка ИП адреса нису видљиви. То значи да корисници могу осећати сигурно како би остали сигурни у ТорГуардом.

ТорГуард тест пропуштања прегледа Низоземска

12) Приватни приступ интернету (ПИА)

Послужитељ који користи ВПН тест: Аустралија

ПИА се показала као поуздана услуга - по основу својих исправних уписа без дневника, што потврђује случај ФБИ-а. Не, ВПН ће остати последњи у потпуној анонимности ван мреже?

Да, успијева! Да бих стекао непристрано мишљење о анонимности ПИА-е, извршио сам тест за ИПЛеак.нет и доилеак.цом. Повезао сам се са услугом у Викторији, Аустралија, са нашим америчким локацијама.

ПИА ИПЛеак тест Аустралија

Можете видети резултате, који откривају нулте податке о нашим веб локацијама из аустралијских послужитеља из државе (моја стварна локација).

Нема података о нашим изворним ИП адресама. ИПв4, ВебРТЦ и ДНС указују на то да се са седиштем у Аустралији задржавају, што чини веће анонимности.

ПИА ДоИЛеак тест Аустралија

13) ЦиберГхост

Послужитељ за тестирање: Немачка

Са сједиштем у румуњској ЦиберГхост ВПН нуди велику разноликост својих базичних корисника. Има преко 3000 послужитеља у 60 земаља широм света и подржавају све обавезне особине / алате за приватност.

И даље сам добро добио мишљење о проблемима за пуштање код пружатеља ВПН-а. Сада можете одлучити за ручни рад, али зашто на веб страници попут ИПЛеак.нет-а можете добро доћи.

ЦиберГхост впн ИПЛеак тест Немачка

Ако погледате резултате доле, можете видети - нема знака никог другог лечења било ког аспекта. ИП адреса је немачка локација, укључујући локални ИП.

И ДНС послужитељ је исти као скривени ИП, што значи да нема пропуштања! Можете провјерити тест с бровсерлеакс.цом да провјерите и ваше анонимности.

Провјера цурења ЦиберГхост прегледника у Њемачкој

14) ИВПН

Послужитељ за тестирање: Италија

Са сједиштем у Гибралтару и основан 2009. године, ИВПН је на тржишту већ дуже вријеме, нудећи невјеројатну подршку платформи, искуство без евиденције и тренутно деблокирање Нетфлика.

Срећом, при тестирању ИВПН-а није било празнина. Адреса адресе Задана ИПв4 се налази у Италији, а чак је и ДНС адреса не показује каква је заправо наша изворна локација.

ИВПН ИПЛеак тест Италија

Провео сам приватни тест за уклањање ВебРТЦ-а од Бровсер-а Леакс повезивање на послужитељу у Милану, Италија. Ако видите следеће резултате, приметите да видите само један ДНС послужитељ који се налази у Италији.

Да бисте значили да је ваш идентитет потпуно сигуран са ИВПН-ом, јер не постоје подаци који упућују на нашу службену америчку адресу или ДНС адресу. ИВПН се испоручује без пропуштања!

ИВПН тест пропуштања прегледа Италије

15) пуферирано

Послужитељ за тестирање: Данска

Са сједиштем у Гибралтаруу, Буфери је релативно ново име на тржишту које нуди изванредне сигурносне карактеристике, огроман списак послужитеља и брзу службу за кориснике..

Пружатељ успешно успева испунити сва очекивања. Тест доље показује да нема цурења локалне ИП адресе, ВебРТЦ, ДНС или ИПв4 адресе!

Купљени ВПН ИПЛеак тест Данска

На тај начин се осигуравају информације о непрокурисаним у кибернетичким криминалцима, владиним агенцијама и локалним даватељама интернетских услуга. Постоје само детаљи о ИП адресама из Данске.

ДНС адреса такође приказује две локације: једну из Аустрије и другу из Норвешке. Међутим, још увек нема информација о нашем локалном ИП-у из САД-а!

Пуферирани тест ДоИЛеак Данска

16) ЗенМате

Послужитељ за тестирање: Швицарска

ЗенМате стигао је на тржиште још у 2014. години. У почетку је БЕСПЛАТНО повећао приватност за Цхроме. Међутим, касније је скочио плаћени појас.

Како бих осигурао да је ЗенМате сигуран за кориснике, извршио сам анализу приватности. Из резултата можете видети да је скривена наша истинска локација у САД-у.

ЗенМате ВПН ИПЛеак тест Швицарска

ИПв4 адреса је означена са сједиштем у Швицарској, заједно с ДНС-ом. ВебРТЦ се не може препознати, што значи да сте сигурни на мрежи.

Да бисте проверили два, проверили, доказали још један тест на тему Перфецт Приваци’с ДНС алатком за испитивање истјецања, која је такође приказала ову адресу као тестова са ИПлеак.нет.

ЗенМате Перфецт Приваци ДНС тест пропуштања у Швицарској

17) Муллвад

Послужитељ за тестирање: Сингапур

Са сједиштем у Шведској Муллвад је несумњиво једна од најважнијих приватних ВПН услуга на тржишту. ВПН нуди велики избор напредних значајки за максималну сигурност.

Ја сам провео цјеловит анализу приватности са веб локација ИПлеак.нет. Процес је укључио повезивање с више послужитеља на 8 локација, који су земље петог ока и Сингапур.

Муллвад ИПЛеак тест Сингапур

Као што можете видети, резултати у наставку показују да је Муллвад успешно успео да прекрши ваш идентитет, без излечења! ИП адреса је адреса у Сингапуру, укључујући локални ИП.

И ДНС послужитељ је исти као и скривени ИП, провјеравајући да ли ваш идентитет остаје сигуран, постављајући Муллвад на поуздан попис давалаца услуга који не пуштају.

Муллвад савршен тест приватности Сингапур

18) ГоосеВПН

Послужитељ за тестирање: Уједињене државе

Основан 2016. године са сједиштем у Холандији, ГООСЕ ВПН можда није у складу с лидерима на тржишту, али је популаран од данас у дану.

То је перспективна млада услуга, која нуди изузетно привлачне особине. Они су неограничене међусобне везе и влажне ВПН мреже.

Гуски ВПН ИПЛеак тест САД

Истраживања на ГООСЕ ВПН-у су се пријавила на мноштво корисника који су жалили како услугу пропуштају ваш ДНС и ВебРТЦ, посебно на амерички послужитељ.

Међутим, ако видите горе наведене резултате, можете приметити да изгледа да су све провере геолокације на њиховом оглашеном месту. Представник је обавио тест из Уједињеног Краљевства.

ВПН-ови који пате од пропуштања

Нажалост, није сваки пружатељ ВПН-а без пуштања или постизања велике брзине (прочитајте овај приручник за тест брзине за ВПН). Важно је бити опрезан и са именима која остављају вашу ВебРТЦ, ДНС и ИПв4 / ИПв6 адресу.

Замислите да дозволите да потпуно пребаците корисничку ВПН-а, откривајући ваше истинске локације и активности како бисте сазнали очигледне цибер-криминалаце, тајне агенције и локалне даватеље интернетских услуга.

Не пријавите се код даватеља услуга који имају углед лечења виталних података. Ако желите да учините, обавезно сведочите ВПН, као што сам урадио са горњим именима.

За ВПН наведен је доле, поступак тестирања био је исти. Сажео сам који се излечио брзо пронашла:

 1. ВПН капија - ВПН Гате је смештен у Јапану с бесплатном ВПН услугом која има проблема са покретањем ДНС-а. Уопће не бих вјеровао даватељу своју дигиталну приватност. Бесплатне ВПН услуге су превара. Ако не пустите свој ИПв4 или ДНС, за новац можете забележити продајне услуге трећих страна.
 2. ТоуцхВПН - Са сједиштем у САД-у (Земља с кућним љубимцем), ТоуцхВПН је још једна бесплатна услуга. Спор је, бележи ваше податке и не подржава ВоД-ове. Најновији дио је, ипак, пустио ваш ИПв4 адресе - дефинисао цијеле сврхе употребе ВПН-а..
 3. Беттернет - Беттернет се налази у Канади (Земља с кућним љубимцем) са бесплатним планом и претплатом. Иако су његови Виндовс, Андроид и остали корисници сигурни од пуштања, Цхроме надоградите и не допуштајте своју ИП адресу.
 4. Убрзајте - Амерички добављач већ се суочава са пуно врућине, због свог несигурног положаја. Не, ако то није довољно лоше, Спеедифи такође пати од проблема са пуштањем ДНС-а. Не бих вам препоручио кориштење услуга ако желите бити приватни.
 5. СецуреВПН - Риједак добављач без средишњег сједишта, СецуреВПН храбро изјављује да их држе “кључни за интернетску приватност”. Међутим, ова је тврдња лажна, потребно је да пружи стрпљење због проблема са уклањањем ИП и ДНС-а у свим тестовима који су доказали.
 6. ВПН хт - Са сједиштем у Хонг Конгу, ВПН.хт је сјајно представљен на тржишту. Не бележи податке и постоје изван земаља које прате очи. Нажалост, даватеље вам дозволи ИПв4 и ДНС адресу, оцењени су као недовољни да бисте заштитили путем интернета!
 7. Хола ВПН - Са сједиштем у Израелу (блиски партнер америчке владе), Хола ВПН је сама по себи ризична опција која захтева пуно следећег повјерења. Ако је службеник “посматрач” Ако ФИВЕИ није био довољан за Израел, Хола ВПН такође вам нуди ВебРТЦ и ДНС адресу, пуштајући све наше тестове.
 8. Хокк ВПН - Хокк ВПН-а можете пронаћи у САД-у, а не можете веровати да ће ваш идентитет бити сигуран, али ствари се погоршавају када сазнате, они такође нуде ваш ДНС, ВебРТЦ на разне клијенте и више информација о Цхроме Проширењу.
 9. БТГуард - Канадски пружатељ услуге већ има мора носити са пуно врућина, јер се налази у земљи Савеза за љубимце. Међутим, ВПН је такође покренуо наше тестове за уклањање, одабиром стварне ДНС адресе - што је такође било могуће тренутно блокирати док су бујичне буке!
 10. Ра4В ВПН - Друга ВПН услуга је смештена у САД-у, а Ра4В ВПН нуди вам корисничку услугу. Ништа више од тога. Отворио је свог клијента на ДНС адресе, а чак је и садржавао злонамјерне програме у инсталацијској датотеци. Не бих мало вјеровао даватељу!
 11. ДотВПН - Са сједиштем у Хонг Конгу, ДотВПН је започео јако добро. Њихова локација дала је стратешку предност у односу на остале на тржишту. Нажалост, шифрирање које нуди пружатељ је прилично слабо, остављајући ВебРТЦ у нашим тестовима.
 12. АцеВПН - Са сједиштем у САД-у АцеВПН није само сједиште у Еуропи “Интернет непријатељ” погледајте, али се такође налазимо и биљежимо виталних података о корисницима. Да надопунимо, ВПН је чак пропао на нашим тестовима за уклањање ВебРТЦ и ДНС. Не бих и сам сматрао сигурним опцијом.

Неуспјели протоколи / програмски исправљени грешки ВПН-а

Приватност и сигурност на мрежи непрестано је игра мачке и миша. Ниједан систем није ослобођен погрешака. Како време пролази, можда ћете открити и требате рањивости.

Исти је случај и с ВПН услугама. Они могу покушати заштитити различите алгоритме и комбинације енкрипција, али постоје грешке које могу ометати вашу приватност попут:

Хеартблеед

Сигурносна погрешка пронађена је у библиотеци криптографије ОпенССЛ (користи се у протоколу ТЛС), представљена 2012. године и јавно објављена 24. травња. Они омогућавају крађу заштићених података користећи ССЛ / ТЛС енкрипције.

Грешка је омогућила свима на Интернету да чита меморију софтвера ОпенССЛ, угрожавајући тајне кључеве који се користе за шифрирање промета и идентификацију пружатеља услуге. Такође откријте имена и лозинке корисника.

Неуспјели протоколи / програмски исправљени грешки ВПН-а

Као такав, искоришћавање је омогућило нападаче да шпијунирају нетизене, лажно представљање пружатеља услуге. Оно што је такође створило био је постављено да ће хакери креирати лажно представљање циља ОпенВПН сервера који је ослабио на криптографији ОпенССЛ.

Приватни кључеви на којима се налазе ВПН везе били су осетљиви на Хеартблеед-у, а са изузетном пружатељском услугом која је користила ОпенВПН с ТЛС провером аутентичности, јер користи приватне приватне кључеве за шифрирање и проверу аутентичности ТЛС промета.

Грешка за ескалацију привилегије

Буг за ескалацију привилегија је учинио наслове пре 6 месеци у популарном ВПН клијентима: НордВПН и ПротонВПН. Открио Паул Расцагнерес из компаније Цисцо Талос, грешка је корисница закрпу која је препоручила да се произведени код покрене са администраторима.

Наравно, оба су пружала услугу одмах објавила рјешење за грешку. Међутим, како се користи ОпенВПН тунел за стицање више привилегија био је доиста изванредан, тачно показује колико паметних неких хакера може бити, кад је у питању приступ приватним подацима.

Грешка за ескалацију привилегије

Грешка обично допушта ОпенВПН конфигурациону датотеку која користи злонамјерне кодове за добијање под повећаном исправношћу у систему Виндовс. Демонстрација Расцагнереса показује како је грешка допустио отварање нотепад.еке са услугом ПротонВПН.

Бугови тренутно прате као ЦВЕ-2018-4010 за НордВПН и ЦВЕ-2018-3952 за ПротонВПН. Оба пружатеља услуга искористила су приватни приступ у борби против куке. Протон је постављен ОпенВПН у инсталацијском директоријуму за спречавање промена, а НордВПН је корисничко КСМЛ решење.

Савјети / подешавања за ширење свих врста ВПН пропуштања

Горњи савјети за помоћ при спрјечавању истјецања ВебРТЦ, ДНС и ИПв4 / ИПв6 требају се показати корисничким. Међутим, ако невероватно не поштујете приватност, морате узети у обзир и друге чимбенике.

Наравно, одабир правог ВПН-а који нуди максималну анонимност неопходно је, а осим тога можете - превидјети ћете ове савјете за додатну сигурност од проблема спуштањем:

Онемогућите ВебРТЦ у свом прегледнику

Познати прегледници попут Опера, Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме имају подразумевано могућност ВебРТЦ-а. Интернет Екплорер и Сафари не чине, па их зато не утјечу на лијечење.

У сваком случају, ако проведете тестирање ВПН-а и на вашу употребу две могућности: пребаците се на прегледник који не користи ВебРТЦ или инсталирајте проширење за блокирање скрипте.

 • Цхроме и Опера - Можете инсталирати СцриптСафе проширење из Цхроме веб-трговине због онемогућавања ВебРТЦ-а у преглед. Корисници Опере додају могу додавање и свој преглед путем трговине додају Опера (потребно је увек препустити ручну употребу инсталација).
 • Мозилла Фирефок - За овај преглед имате две могућности. Приступите картици за конфигурацију уписивања ‘абоут: цонфиг’ и мијењање “медиа.пеерцоннецтион.енаблед” постављена на лажно или инсталирано Дисабле ВебРТЦ и НоСцрипт проширења из намјенских трговина.

Савјети и подешавања за ширење свих врста ВПН пропуштања

Конфигурирање ВПН-а на вашем мрежном усмеравању

Овај поступак може звучати мало комплицирано, али и ја’Покушат ћу учинити што једноставнијим за конзумирање. Прво, неки усмјеривачи подржавају ВПН везу, а други не.

 1. Да бисте схватили да бисте је пријавили, морат ћете пријавити на надзорну плочу усмјеривача. Да бисте учинили ако упишете 192.168.0.1 или 192.168.1.1 у УРЛ свог прегледа.
 2. Након што урадите, унесите своје вероватноће. Можемо их пронаћи у приручнику за усмеравање, саветујући се са даватељем интернетских услуга или гооглингом задатих података за пријаву на моделу усмерења..
 3. Сада на надзорној плочи усмеравајте потражите начин за постављање ВПН везе. Веома ће бити усмерена “услуге” , након а “ВПН” Поткартица.
 4. Ако не постоји, морат ћете надоградити фирмвер на опен-соурце пандан, ДД-ВРТ. Овдје преузмите конфигурацију из базе података усмјеривача.
 5. Кликните на “Ажурирање управљачког софтвера” на својој надзорној плочи усмјеривача пренесите конфигурацију коју сте преузели и крените на поткартицу ВПН.
 6. Омогућити “Покрените ОпенВПН клијент” опцију и попуните потребне детаље на пружају ВПН који је одабрао употребу.

Конфигурирање ВПН-а на вашем мрежном усмеравању

Добивање унапријед конфигурираног ВПН рутера

За нетехничке кориснике горњи поступак може учинити прилично комплицираним за тестирање ВПН сигурности. Не брините, иако имам алтернативу за вас.

Доступно у облику купње усмерено је заштићено ВПН-ом. Ови се уређаји испоручују са унапред инсталираним софтвером специфичним за пружање услуга, што јамчи сталну заштиту.

Унапријед конфигурирајте ДД-ВРТ и Томато ВПН рутере можете пронаћи на Фласх Роутерима. Корисницима је на располагању 16 различитих пружаоца услуга.

Желим препоручити употребу ЕкпрессВПН-а’с, због различитих опција конфигурације. Њихов усмјеривач такође долази са уграђеном апликацијом која се зове “Апп ЕкпрессВПН усмјеривач”

Ако желите да приступите овој апликацији, бесплатан је за кориснике одређених модела Линксис упутства. За укључивање:

 1. ВРТ1900АЦ 13Ј1
 2. ВРТ1900АЦ 13Ј2
 3. ВРТ1900АЦС
 4. ВРТ1200АЦ

Добивање унапријед конфигурираног ВПН рутера

Замотавање ствари

С овим завршите овај приручник за испитивање истјецања ВПН-а. Надам се да ће вам помоћи да пронађете пронађене одговарајуће податке који најбоље одговарају вашим потребама и потребама.

Сјетите само да је увек добро провести пропуст или ВПН тест брзине било које услуге пре пријаве. ВПН може изгледати добро, али може имати пуно проблема који могу ризиковати вашу анонимност.

С обзиром на то како земље све траже више контрола над подацима корисника, мудро је само потпуно сигуран у своју одлуку о ВПН-у..

Ако имате било каквих питања / недоумица, не оклијевајте уписати коментаре испод. Особно ћу одговорити и покушати пружити што већу помоћ.

Такође, можете користити овај део водећег рачунара са другим корисницима који пазе на приватност који желе сазнати више о проблемима за уклањање ВПН-а. Замислите лијеп дан пред вама!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me