Много прозирних ВПН услуга пружа – САМО 4 од 16 дана

Сада је више људи свјесно своје дигиталне приватности, што доводи невиђену приватност која претвара на ВПН услуге широм свијета..

У 1. тромјесечју 2018. године нетизени који користе ВПН порасли су за 18% у Северној Америци, 18% у Еуропи, 20% на Блиском Истоку & Африци, 23% у Латинској Америци, а 30% у Азијском Тихом оцеану.

Корисници интернета с ВПН-ом (Статиста 2018)

Међутим, један од разлога зашто већина људи и даље користи ВПН услуге је мања транспарентност. Нису многи даватељи услуга на тржишту искрени у својој понуди.

Избегавамо откривање детаља о њиховом седишту, власницима, инвеститорима, управном одбору, канаринцима / извештајима о транспарентности и процесима ревизије (ако постоје).

Стога је БестВПН.цо створио ово “Прозирни ВПН-ови” Водич, где ћете добити све позадинске информације. Приступите себи различитим ВПН-овима за подршку путем е-поште, постављајући им инвазивна питања &# 55.357;&# 56.841;

Contents

Велико прозирних ВПН услуга

  1. Јесу ли ВПН-ови заиста сигурни?
  2. Ствари се ипак мало закомплицирају!
  3. Затварање ВПН пружа услугу транспарентности путем е-поште

Јесу ли ВПН-ови заиста сигурни?

Нема сумње да су ВПН и практични алати. Они прикривају вашу ИП адресу, маскирају вашу локацију и криптирају долазни / одлазни промет, пружајући корисничким кључевима за отварање закључних врата.

Ове ВПН су посебно вредне за кориснике са седиштем у земљама са строгим интернетским законима, као што су Иран, Ирак, Турска, Кина, Русија, УАЕ и Египат. Међу њима су неки чак и забрањени Фацебоок, ВхатсАпп, Гоогле итд.

Многе услуге ВоД-а такође називају гео-ограничења. Да се ​​не сећамо, ловци због кршења ауторских права увек траже потрагу за онима који преузимају пиратски материјал п2п / датотеком дељења.

Кориштење ВПН-а нуди заштиту ових ловаца, штити вас од знатижељних очију, омогућава вам да деблокирате ограничени садржај и повратите приступ омиљеним платформама / апликацијама друштвених медија.

Неки их нетизенти чак и користе за приступ веб локацији / датотекама / услугама на послу или за једноставно комуницирање са пријатељима / породицама у иноземству, као што је приказано у ВПН студији или употреба разлога ниже..

Водеће мотивације за ВПН кориснике (Статиста 2018)

Ствари се ипак мало закомплицирају!

Тамо где су позитивни, постоје и негативни. Могао бих вам рећи да ВПН-ови пружају потпуну сигурност корисника, али и да би били лаж. Замените употребу ВПН-а као прву фазу употребе дигиталне приватности.

Међутим, ове услуге имају свој властити скуп сложености. Када оцјењујемо “сигурносни” ВПН-а долази у обзир доста фактора који позивају кориснике да не потврде своје знање.

На пример, услуга ВПН утемељена на надлежности 5, 9 или 14 очију можда није најсигурнија опција због законских прописа о обавезном чувању података и масовном надзору..

Слично томе, постоје и различити “правила записивања” за свако даватеља услуга. Ако неки могу бити занемариви, већина се може упутити у снимање података о сесији / вези.

Затим имате проблема у вези са пропуштањем ВебРТЦ / ДНС / ИП адресе и употребом лажних (виртуелних) локација, а даватељи услуга нису били искрени према клијентима / перспективама.

Оно што је најважније, пружаоци ВПН-а не откривају основне податке о својим услугама, а недостатак им је транспарентност потребна да би корисници веровали у свој производ.

Затварање ВПН пружа услугу транспарентности путем е-поште

Недостатак транспарентности од пружатеља услуга захтева ме да их приватно контактирам путем е-поште и научим више о различитим ВПН услугама постављања у неколико инвазивних питања.

Хтио сам видјети како ће већина пружати услугу реагирати окренутим таблицама. Уместо да они из нас траже информације, направите себи попис питања на која ће они одговорити.

Тамо где су неки с лакоћом делили позадинске детаље, други су били селективни на која су питања желели одговорити, што је створило сумњу.

Питања је садржавала и податке о фирмама’Сједиште предузећа, његово место, власници и инвеститори који стоје иза предузећа и управног одбора. Даље сам питао је ли ВПН издао извештај о транспарентности или је извршио ревизију треће стране.

Послао сам е-пошту око 180+ пружатеља услуга током провођења истраживања за овај ВПН водич за упоређивање. До сада примите одговоре од 15, а само 3 корисника нуде потпуно транспарентне:

  1. Савршена приватност
  2. Сакрити. ми
  3. ЦиберГхост

Попис ћу стално ажурирати јер ћу добити више одговора ...

Савршена приватност - основа у Швицарској и основана је 2014. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Сједиште предузећа је у Швицарској. Точна адреса налази се у нашем отиску: хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/ен/импринт

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да, објављујемо изјаве о календарским задацима.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ или ПДФ датотека била је корисна!

Сваки месец. Ево повезнице: хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/ен/варрант-цанари. Не објављујемо редовне извештаје о транспарентности у вези са тим.

У случају службених упита, увек љубазно обавештавамо да немамо податке који би могли да откријемо. Ви такође не’не морам објавити сваки захтев ДЦМА.

У случају напада послужитеља, обавјештавамо вас на нашем блогу: хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/ен/блог/сервер-сеизуре-ин-роттердам

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не, не требамо ревидирати наше тврдње. Па, понекад видим да оживљавају код других даватеља услуга’Не борим се против осећаја да они само продају глупости.

Мислим, лажите ваше купце, зашто бисте и лагали ревизију? Зашто уопште направити ревизију? Само направите неке лијепе ПДФ датотеке које захтијевају неку супер ревизију.

Такође, чак и са неком некомерцијалном ревизионом, која шири било коју услугу даватеља само да сведочи и све схенанигане у тренутку кад је ревизија готова.?

Ако не, зашто вас још увек нису ревидирали? Било који разлог?

Као што рекох: ове ревизије се не могу користити. Ми’послужујем више од 10 година, а било је и нешто попут оног у Ротердаму. Призор зна да се можете наћи на 100 посто ослонити.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Можемо потврдити да сви људи, сви се налазимо у Еуропи и да се познајемо већ дуги низ година због заједничких интереса за рачунаром, сигурно, хакирањем и активизмом.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

У нашем послу је веома важно самостално. Да’Зато радимо потпуно без инвеститора. До’ни о брзом расту.

Желимо вам понудити професионалну ВПН услугу која пружа ширу сигурност. То је оно што сцена цене и код нас.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Кврагу ће бити тако цоол када будемо Гиант Цорпоратион управљали одбором. Шалим се, али озбиљно, нема управног одбора.

нВПН - Основан у Босни и основан је 2010

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Ми не’не могу имати такво што “службено мјесто” самим тим ни адреса. Ми смо група од четири ентузијаста о приватности која је највише раширена у вашој еуропској регији у Босни, Украјини, Пољској и Србији.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Заправо размишљамо о томе ускоро, али не’такво нешто још нема, али за 2019. годину планирајте направити неку врсту архиве која сваки члан може приступити и прочитати наше одговоре.

Ако нема објављених извештаја о транспарентности / одобрењу, који су разлози?

Нема разлога да не објави своје одговоре и поступке, доиста, и не разумемо’немам што сакрити. Као што је горе речено, ово ћемо објавити и доступно наших чланова 2019. године.

могу’т кажете још точан податак, јер на списку можете наћи прве многе друге задатке (имплементација ВиреГуарда, пуни изворни ИПв6 и издавање наших клијената за Линук и Мац ОС - следећа 2-6 тједана).

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Ја лично, не бих имао проблема са тим, питање је само како и која фирма би радила такву ревизију и како, мислим како таква ревизија заиста изгледа у стварности, која жели да види у бази података, на страни послужитеља.

Мислим, за стране послужитеља није проблем ништа ионако тамо није занимљиво - али база података о купцима је друга прича о коме имамо купаће е-маилове, тако да не знам сигурно која фирма може учинити ко је довољно поуздан и како.

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

Нема разлога против тога, само будите сигурни како ће се извршити и коме је довољно поверења да изврши ревизију.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Немамо ниједног власника, као што је то изнад свих и никога није власник нВПН.нет, имамо четверо људи.

Ако они имају приступ домаћим, само један од њих има приступ бази података, овде нема власника.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Уопће немамо улагача, све се самостално израђује и руководи између четверо људи који сам’ве споменуто.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

ниједан.

Хиде.Ме - са сједиштем у Малезији и покрету 2012. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Ми смо основали у Малезији, адреса наше компаније је: еВентуре Лимитед, Уред 2.19, Трговачки центар Лазенда, Савезни териториј Лабуан, 87007 Малезија. Регистрацијски број: ЛЛ09685

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да, објављујемо извештаје о транспарентности периодичности са историјским подацима.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ или ПДФ датотека била је корисна!

Последња је била 2015., следећа ће бити објављена у наредних два или три тједна.

хттпс://хиде.ме/ен/блог/леон-јураниц-цертифиес-хиде-ме-ас-оне-оф-тхе-мост-анонимоус-впн-провидер/

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Да, једна смо од првих ВПН компанија које су ревидирале неовисни ревизор / компанију.

Ако сте одговорили да, када је последња ревизија ваших ВПН услуга? Можете добити везу до УРЛ / ПДФ датотеке?

хттпс://хиде.ме/ен/блог/леон-јураниц-цертифиес-хиде-ме-ас-оне-оф-тхе-мост-анонимоус-впн-провидер/

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Твртка је у потпуном приватном власништву.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Не, немамо треће улагаче.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Директор предузећа је Себастиан Сцхауб.

ЦиберГхост ВПН - са сједиштем у Румуњској и покрету је 2011. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Ми’поново у Букурешту, Румуњска, изван правде 5 савеза, 9 очију, 14 савеза. Наши детаљи су овде: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/импринт

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да, били смо први у ВПН индустрији који су објавили Извјешће о транспарентности још у 2011. То’је традиција коју држимо драгом.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!

Наше годишње извјештаје о транспарентности налази се овдје: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/транспаренци-репорт

Бројеви законског захтјева за прво тромјесечје 2019. ускоро ће објавити у нашем центру за приватност: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/привацихуб/

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не.

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

До сада смо били усредсређени на изградњу најбољег ВПН-а за наше кориснике. Али планирамо у будућем оживљавању нашег ВПН-а.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Није уобичајено у ВПН индустрији, али сви детаљи о нама су јавни. Упознајте наш тим и наше уредске псе овде: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/теам

Више овдје: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/транспаренци-репорт/абоут-ус и овдје: хттпс://ввв.инстаграм.цом/цибергхост_привате_лифе/?хл=хр

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Ми’дио Капеа. Више детаља овде: хттп://ввв.капе.цом/абоут-ус.хтмл

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Све детаље можете пронаћи овде: хттп://инвесторс.капе.цом/боард-оф-дирецторс

Штитник жаришта - Сједиште у САД-у и лансирано 2005. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Наше је сједиште у Редвоод Цити-у ЦА. Адреса: 1800 Сеапорт Блвд Редвоод Цити ЦА.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да, објављујемо извештаје о транспарентности. Будући да не прикупљају податке који омогућавају коришћење интернета на нашим ВПН-овима, код појединачних корисника.

Нисмо и нисмо могли давати информације владама, агенцијама за провођење закона или другим трећим странама о томе који су веб места наши корисници посетили када су користили наше услуге.

Уз то, не можете идентификовати појединачне кориснике на ИП адреси која је у јавности.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!

Сваке године. Ево повезнице хттпс://ввв.хотспотсхиелд.цом/репортс/АнцхорФрее_Транспаренци_Репорт-2018.пдф

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Да. АВТЕСТ

Ако сте одговорили да, када је последња ревизија ваших ВПН услуга? Можете добити везу до УРЛ / ПДФ датотеке?

хттпс://ввв.ав-тест.орг/филеадмин/пдф/репортс/АВ-ТЕСТ_ВПН_Труст_Репорт_Аугуст_2018_ЕН.пдф

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Информације о тиму и управном одбору можете пронаћи на страници Анцхорфрее:

хттпс://ввв.панго.цо/абоут/

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Информације о тиму и управном одбору можете пронаћи на веб страници Анцхорфрее: хттпс://ввв.панго.цо/абоут/ 

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Информације о тиму и управном одбору можете пронаћи на веб страници Анцхорфрее: хттпс://ввв.панго.цо/абоут/

ВПНСецуре - са сједиштем у Аустралији и основано је 2010

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Разина 1/360 светог Павла’с Терраце Фортитуде Валлеи, Брисбане, Куеенсланд.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Донедавно смо објавили налог за канаринце - међутим, у Аустралији су потхватили канаринци илегални и морали смо их уклонити.

У тијеку смо с прелиминарним компанијама у Хонг Конгу због недавних промјена аустралијског закона - након што овај потез буде довршен, поновно ћемо објавити налог Цанари

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Завршавамо ревизију продора трећих страна, последњи тест је завршен у студеном 2017. године од стране компаније Сенсеон Солутионс

Наше тврдње о непојављивању записника треће стране, попут Сенсеона, нису нешто што смо пропустили размотрили, али можда ћемо гледати у будућности како бисмо могли купити мир..

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Схаине МцЦуллоцх - Повезана ИН хттпс://ввв.линкедин.цом/ин/схаинем

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Нема инвеститора.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Схаине МцЦуллоцх.

ПротонВПН - са сједиштем у Швицарској и основан 2014

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Сједиште предузећа је у Женевима у Швицарској. Цхемин ду Пре-Флеури, 3 ЦХ-1228 План-лес-Оуатес, Геневе, Швицарска.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да, ажурирали смо извештаје о транспарентности & Варрант Цанари кад је бог приметио нови законски захтев.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!

Ажурирано 2. фебруара 2019. хттпс://протонвпн.цом/блог/транспаренци-репорт/

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Још увек нисмо у потпуности транспарентни за наше кориснике који се налазе у седишту, власницима, услугама итд.

Међутим, размишљање о оживљавању у скорој будућности био је индустријски стандард.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

ПротонВПН АГ је власник предузећа Протон Тецхнологиес АГ.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Нема одговора.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Управни одбор предузећа ПротонВПН АГ је Антонио Гамбарделла.

Виндсцрибе - са сједиштем у Канади и лансирану је 2015. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

9251 Ионге Ст # 8901, Рицхмонд Хилл, ОН, Л4Ц 9Т3, Канада. Пре него што кажете Канада = 5 очију = лоше: хттпс://блог.виндсцрибе.цом/и-доеснт-маттер-хов-мани-еиес-иоу-хаве-66ф59фц1е777

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!

хттпс://виндсцрибе.цом/транспарентност

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не.

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

Ми’радимо на систему који ће надићи оживјети треће стране и моћи ће било ко да провери нашу тврдњу без да се ослободи на њега “стручњаци”.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

хттпс://ввв.црунцхбасе.цом/организатион/виндсцрибе#сецтион-овервиев

хттпс://ангел.цо/виндсцрибе

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Нема инвеститора.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Иегор сак.

ибВПН - са сједиштем у Румуњској и основан 2003

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Наша компанија је смештена у Тиргу-Муресу, Румуњска. Адреса је јавно доступна на нашој веб страници, а у наставку се налази подножје: хттпс://ввв.ибвпн.цом

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Не

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!

Н / А

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

Наша компанија је морала да обезбеди ГДПР-а, а годину дана пре 25. маја 2018. године, доказали смо да смо припремили и следеће месеце за имплементацију механизама заштите података који нам клијентима јамче сигурност података. Циљ за 2019. годину је успешно имплементиран ИСО 27001 (управљање сигурношћу информација) и 9001 (управљање квалитетом).

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

СЦ Амплуснет СРЛ је компанија која се налази у потпуном власништву над ибВПН. Власници предузећа су приватне особе које су укључене у развој и одржавање ибВПН услуга.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Немамо инвеститора.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Информације о фирмама СЦ Амплуснет СРЛ можете проверити.

КеепСолид - налази се у САД-у и основан 2013

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

КеепСолид’Сједиште компаније је у Нев Иорку. Наша адреса је 3220 Арлингтон Аве. Суите 5А Бронк, НИ 10463, Сједињене Америчке Државе

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Не.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!

Н / А

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не.

Ако сте одговорили да, када је последња ревизија ваших ВПН услуга? Можете добити везу до УРЛ / ПДФ датотеке?

Н / А

Или ако не, зашто вас још нису ревидирали? Било који разлог?

То је изнад наших планова за ову годину.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Наши власници су Василии Иванов и Олег Боцхарников. Више информација о њима можете провјерити овдје хттпс://ввв.кеепсолид.цом/прессроом/боард-оф-мемберс

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Не, немамо инвеститора. Ми’поново је предузеће за покретање система.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Више информација потражите на нашем Управном одбору на ввв.кеепсолид.цом/прессроом/боард-оф-мембер

Муллвад - са сједиштем у Шведској и покренут је 2009. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Амагицом АБ, кутија 53049, 40014 Гетеборг, Шведска.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Не, у Шведској нема постојећих закона који захтијевају да прикупе / пријавимо / дјелујемо против наших корисника све податке који се односе на нас, прочитајте више: хттпс://ввв.муллвад.нет/гуидес/сведисх-легислатион/

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Да.

Ако сте одговорили да, када је последња ревизија ваших ВПН услуга? Можете добити везу до УРЛ / ПДФ датотеке?

хттпс://муллвад.нет/блог/2018/9/24/реад-ресултс-сецурити-аудит-муллвад-апп/

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Амагицом је оснивач 100% власништва: Фредрик Стромберг и Даниел Бернтссон.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Не.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Фредрик Стромберг, Даниел Бернтссон и Јан Јонссон (ЦЕО)

СигаВПН - са сједиштем у САД-у и покренут је 2017. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

ПО Бок 1722, Соутхавен, МС, 38671, Сједињене Америчке Државе. Изгледа да је самостално власништво и оно што радим са стране, нема разлога за најам уреду.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Канари за поништавање НИЈЕ увек поуздан. Америчка влада може надметати некога да га ажурира. По мом мишљењу, размишљам о канаринцима са потерницама током дужег одлагања.

Утврдио сам да само ствара лажну осећај сигурности. Не знам’немам извјештај о транспарентности јер ми је упућено нула захтјева влада.

Ја бих објавио у случају да примим захтјев владе.

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не.

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

Ревизија је скупа.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

ја’м администратор система и заговорник приватности.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Донатори помажу у покретању услуга. Да бих заштитио своју приватност, не знам’не делиле своје податке.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Само ја.

ПриватеВПН - са седиштем у Шведској и основан је 2009

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Шведска - Соллентуна.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Не

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ или ПДФ датотека била је корисна!

Н / А

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не.

Ако сте одговорили да, када је последња ревизија ваших ВПН услуга? Можете добити везу до УРЛ / ПДФ датотеке?

Н / А

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

Нема одређених разлога. Постоји план покретања ревизије када нам се инсталира ново окружење.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Више података о фирмама можете пронаћи овдје: хттпс://ввв.аллаболаг.се/5568951486/приват-коммуникатион-свериге-аб

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Нема вањских улагача!

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Више података о фирмама можете пронаћи овдје: хттпс://ввв.аллаболаг.се/5568951486/приват-коммуникатион-свериге-аб

ВАСЕЛ Про - седиште у Холандији и основан 2012

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Адреса у подножју ввв.бвпн.цом. Лаанзицхтвег 60-Б 4847 СЈ Тетеринген (Бреда), Холандија.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да, међутим, нисмо’нисам имао инцидената у нашим девет година пословања.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ или ПДФ датотека била је корисна!

Имали смо 0 инцидената.

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Јок.

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

Нисмо’није се обратила ниједној веродостојној организацији.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Услуга је у власништву предузећа и пронашла је малу групну емисију која је средином 90-их пронашла интернет и учинила све што је у његовој моћи како би била отворена као што је некада била.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Не, услужне дипломе, финансирање и вођење истражних група, нема улагања, нема власништва над банкама.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Иста 3 програма.

Сеед4Ме - са сједиштем у Тајвану и покрету је 2012. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Сеед4.Ме ВПН услугу развија дистрибуиране тим програме. Детаљи о нашим структурама радија држимо приватне као још један слој заштите за наше купце.

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Не.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ или ПДФ датотека била је корисна!

Н / А

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не.

Ако сте одговорили да, када је последња ревизија ваших ВПН услуга? Можете добити везу до УРЛ / ПДФ датотеке?

Н / А

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

Наши корисници нису питали за ову ствар. Велики људи захтевају брзу и стабилну ВПН везу по ниској цени - то је оно што нудимо.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Радије не откривамо те податке.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Такође не желите открити те податке.

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Такође не желите открити те податке.

Сурфсхарк - са сједиштем у БВИ и лансирану 2018. године

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Сурфсхарк је регистрован заштитним знаком Сурфсхарк Лтд., правних особа Британских Дјевичанских отока. Службена адреса Сурфсхарк Лтд. је следећа:

Сурфсхарк Лимитед

Вантерпоол Плаза, 2. кат, Вицкхамс Цаи И, Роад Товн, ВГ 1110

Британски Дјевичански отоци

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Влада Британских Ђевачких острва захтева Сурфсхарк да објави извештаје о транспарентности и прочишћењу; зато то не радимо.

Сурфсхарк је приватна компанија, а објављивање таквих врста извештаја није обавезно. Како Сурфсхарк није јавно котиран на било којем коме је бурзи, примећујемо уобичајено праксу да би се подаци објављивали у јавности.

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Сурфсхарк је један од ретких пружатеља ВПН услуга који је неовисно ревидиран. Посљедња ревизија извршила је у студеном 2018. године призната њемачка заштитна компанија

Ако сте одговорили да, када је последња ревизија ваших ВПН услуга? Можете добити везу до УРЛ / ПДФ датотеке?

Сурфсхарк ВПН ревидиран од стране Цуре53.

хттпс://цуре53.де/пентест-репорт_сурфсхарк.пдф

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Сурфсхарк пружа своје услуге људима широм света, укључујући веома рестриктивне земље и режиме у којима је приступио интернету контролисаном, прогоњени медији су прогоњени и невладине организације ограничене. Ми смо један од ретких пружатеља ВПН-а који је успео савладати Кинески ватрозид. Све док смо одлучно уложили вријеме и трудим се у развоју паметних рјешења која могу превладати ограничења.

Што се тиче наших извршних директора, познато је као Пар Каз. На основу Сурфсхарк-а, властити покров ће направити бољи алат за заштиту приватности од осталих. Он је чувао приватност техничког подријетла, који је своју каријеру доказао да ради с производњом за цибер сигурност, као што је и администратор система у разним дијеловима свијета. Што се тиче Магнуса, на њему је познато место и град у неким Сурфсхарк публикацијама.

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Сурфсхарк Лтд. је у власништву приватних дионичара који су одлучили да не објаве своје приватне податке јавности јер то није било законско обавезно..

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Сурфсхарк је приватна компанија коју није требало имати и нема управни одбор. Води га менаџерски тим који укључује шефа извршног директора, шефа маркетинга, шефа технолошке службе као и неколико власника производа.

Замотавање ствари

Вријеме постизања овог транспарентног водича за ВПН. Главна је сврха помоћи корисницима да сазнају више о разним пружатељима услуге и својим позадинским информацијама.

Замислите да се двосмисленим услугама никада не може вјеровати. Само вам пружају поштене репутације поштене могу вам помоћи у постизању потпуне дигиталне приватности.

Надам се да ће вам овај водич помоћи у кориштењу свих потребних информација. Ако имате било каква питања / питајте или требате интервјуисати одређене услуге даватеља, коментирајте у наставку.

Такође, помозите брату дељење овог водича са другим корисницима који се баве технологијом или приватношћу, или би се врло цијенили. Хвала вам и лијеп дан пред вама! Ј

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me