Који ВПН-ови нуде најбољу подршку уживо у цхату?

У данашњем’У свету се употребљава ВПН-а који је увећао повећање употребе проширивих на много различитих функционалности и уређаја. Будући ће имати критичну компоненту и дозволити корисницима да добију више вредности од предлога за стреаминг на веб страницама, попут Нетфлика како би заштитили финансијске трансакције на свим уређајима, а ВПН-ови сада слушају већ корисничку базу пре него икад прије.

А када су укључени различити различити и сложени функционалности, кориснику је потребна подршка даватеља услуге да би се пробио. Врхунски врхунски ВПН-ови нуде ливе цхат подршку за оно што нуди могућност постављања упита у стварном времену и добијају прилагођена решења за решење, али и све су довољно подржане за цхат уживо који нуде различите верзије пружатеља услуга који пружају ове услуге?

Не баш. Неки од њих дају лажне одговоре конзервираних контаката који често нису били корисни ако имате више техничких упита, док други имају стварног извршног службеника за разговор у живо који су заправо обучени да воде кроз све врсте проблема и остале сложене проблеме..

Ако мислите да подржава подршку за секундарну значајност ВПН-а и ранде’Не можете мјерити одлуку о томе желите ли тражити даватеља услуге или не, тада морате преиспитати свој начин размишљања.

Ако желите да поставите ВПН у смеру или ако ваш ВПН не ради исправно и даје неку погрешку можете да видите’Не можете самостално решити, подршка на цхату једина ствар на којој ћете морати пазити да вас извуче из проблема и наставите даље са беспријекорним искуством.

Квалитета подршке у ливе цхату који нуди велику услугу, треба узети у обзир пре него што је донесена одлука о преплати на одређеној понуди услуге или не.

Али проверавамо свако пружаоце услуге’Квалитетне услуге када је у питању подршка за разговор уживо су изузетно напорне и могу тражити пуно времена што већина корисника не може учинити само па да уради само за њих.

Узео сам топ 5 пружатеља услуга из индустрије који нуде услужне услуге које често захтијевају од корисника да комуницирају с подршком за цхат уживо и поставе сам их шкакљивим упитом да видим како с њима поступају..

Преглед услуга подршке за цхат сажети је у наставку ако не желите проћи кроз потпуну анализу.

ВПН услуга Вријеме одзива Техничко знање Тон Користан
Сурфсхарк Брзо Врло добро Поздрављајући Да
НордВПН Брзо Испод пар Непристојан & механистички Не
ПуреВПН Брзо просечан Механичар & плоча Не
ЕкпрессВПН Врло брзо изврстан Поздрављајући & прилагођавање Да
ЦиберГхост Врло споро изврстан Непристојан & хладно Да

Који сам питао постављати задаће Екецс различитих пружатеља услуга разговора и зашто?

За сваки ВПН корисник је користио исти упит и морао сам због тога што је потребно показати кориснику како сваки цхат уживо ради. То ми је такође олакшало оцјену.

Упит је био “Хеј, могу да вам кажем ВПН радију на Аппле ТВ уређајима?”

Зашто сам одабрао овај упит? Јер знам да Аппле ТВ нема’тренутно не нуди уграђену ВПН функционалност попут својих сувременика, нпр. Самсунг Смарт ТВ или Андроид ТВ, да бисте на њему покупили ВПН, требало би да инсталирате на усмјерење или користите уређај за рад као што је Фирестицк који и сам подржава ВПН.

Да бисте постигли и путем Смарт ДНС-а, али и више не нуди сваку услугу.

Хтио сам провјерио разумљивост ли извршних радника за подршку на мој упит и колико су ме обучили да у њему задовољавају. Проценио сам и у току свог одговора, тј. Да ли су трајали предуго да одговоре када су први пут поставили упит и они су остали разговарали са мном у стварном времену или су одговорили трајали године како би дошли.

Овде’како функционише сваки ВПН:

Сурфсхарк: брзина и релевантан

Љествица оцјене подршке за сурфање

Вријеме одзива Брзо
Техничко знање Врло добро
Тон Поздрављајући
Користан Да

Имао сам пуно наде у овој пруженој услузи, јер је у тако кратком року од првог представљања пружио врло повољне услуге и поузданости..

Ја кажем истину, Сурфсхарк’подршка уживо с цхатом испуњава моја велика очекивања, брзо време одзива и невероватно добро одговори на моје упите.

Почетни прозори за цхат компаније Сурфсхарк захтијевају да унове своје име, е-поштују и свој почетни упит. Једном када их унесете, ставите се у црвено, али време чекања није’дуго.

Изврсно је за ћаскање требало више минута да бисте дошли на цхат уживо.

Овде можете видети да ли сам питао о постављању свог ВПН-а на Аппле ТВ-у, а одговорите на цхат екец. Бриан питао ме о каквој услузи стреаминга желим доћи?

Одговор је добар слаже с оним који је поставио пост је, како изгледа, екец подршка за цхат знао да тражим ВПН на Аппле ТВ-у јер сам желио деблокирати веб мјеста за стреаминг на уређајима. Сјајан почетак!

корисничку подршку за сурфање

Одговорио бих да желим доћи на веб локацију попут Нетфлика, Амазон Приме, чак и мало спортских струјања.

Затим је дошао Бриан’с одговором у којем бих рекао да ћу морати поставити ВПН на усмјеравање ако желим деблокирати веб мјеста на Аппле ТВ-у. Савршен одговор.

Одговорио бих да желим доћи на веб локацију попут Нетфлика, Амазон Приме, чак и мало спортских струјања.

Затим је дошао Бриан’с одговором у којем бих рекао да ћу морати поставити ВПН на усмјеравање ако желим деблокирати веб мјеста на Аппле ТВ-у. Савршен одговор.

подршка за сурфање

Потом сам поставио још једно шкакљиво питање делује ли због иТунес апликације на Аппле ТВ-у или не. Очито није’т, али ако неко није оспособљен, може створити комбинацију с тим и функционалношћу Андроидових апликација за покретање на оба, Андроид мобилних уређаја и Андроид ТВ.

Али Бриан је знао о чему говори па је поновио да им не’још увек немам апликацију за Аппле ТВ. Доиста вјероватни одговор.

Затим можемо да користимо своју Фирестицк апликацију на свом ФиреТВ уређају док је он укључен у Аппле ТВ. Да бисте очигледно радили, ФиреТВ уређаји су намењени пружању услуга на већ постојећим екранима.

И Бриан је знао и рекао ми је да се може догодити, али нема левања’не радим још.подршка за сурфсхарк впн

Сурфсхарк’Подршка за цхат уживо одржава стандардне услуге које су поставиле у ВПН изведбу. Нема ботова који управљају цхатом, већ стварни људи који су добро упућени у оно што раде.

Вријеме одговора било је сјајно јер нисам ни одговрео ни у којем тренутку када сам поставио било какав упит. Све у свему, његова подршка у ливе цхату је сјајна, али не и изврсна јер су одговори били добри, али не и ниво каквог сам очекивао. Касније ћу вам рећи шта мислим под тим.

НордВПН: Време доброг одговора, али одговори су били хладни

Љествица је подржала цхат за НордВПН

Вријеме одзива Брзо
Техничко знање Испод Пар
Тон Непристојан & механистички
Користан Не

Још једна врхунска ВПН услуга, НордВПН, није’не нуде значајну чету уживо, а они су управо ту значајку додали у последњих неколико година.

Поставио сам исти упит и због свог исцрпног спремишта подршке који су ми понудили везу до водећих веза уз сваки упит.

Овде’како је разговор прошао:

Почетни прозори изгледају исто као и Сурфсхарк’с и тражим детаље за почетак, тј. име, е-пошту и поруку.

Поставите свој упит у поруци и требало је добре две минуте пре него што се неко јави ван мреже.

Одговор који ми је дао Харпер, његов програм за подршку у ливе цхату, био је свеобухватан и понудио ми је везу за постављање ВПН-а за усмеравање и како огледати моју ВПН везу с рачунаром. Обоје су били релевантни, али одговор је био помало безличан и механизиран. Сурфсхарк’с друге стране, одговор је био на људској страни.

нордвпн преглед корисничке подршке

Механизирани одговори су се наставили и када је извршиоц подржао морао рећи не, изабран је врло безличан одговор који је осећао хладноћу.

преглед корисничке подршке нордвпн

Опет кад сам питао Харпера жели ли да ФиреТВ апликација ради на ФиреТВ уређајима са АпплеТВ-ом, а онда је добио тај одговор који ми је рекао како инсталирати и поставити НордВПН’с апликацијом ФиреТВ на мами ФиреТВ уређаја, али није’тачно одговорим на мој упит.

нордвпн

А механизирани одговори се настављају и на моја друга питања.

нордвпн цс

Након што је добио потпуно исти одговор кад сам их питао имао подршку за друге телевизоре, питао сам их дајући конзервиране одговоре, јер су оба питања одговарали, али моја питања су била размотрена, па је Харпер рекао да је суочен с било којим конзервираним одговорима Као и они имају само Андроид и Самсунг ТВ подршку.

нордвпн цс

НордВПН’Подршка за цхат уживо ме изневјерила јер није удовољавала стандардима које би услуге било довољно угодно испунити. Али нисам очекивао да ће хладан одговор од њих подржати у цхату уживо’с тим што сам добио, па према мени, НордВПН’подршка уживо с цхатом нигдје се не приближава стандардима који постављају даваче попут Сурфсхарка.

Оцијенио бих НордВПН’с ливе цхат као испод у најбољем случају.

ПуреВПН: одговарајући одговор, али треба радити на тону

Љествица оцјене подршке за цхат за ПуреВПН

Вријеме одзива Брзо
Техничко знање просечан
Тон механистички & Плоча
Користан Не

Иако му подршка за цхат остаје брза, ПуреВПН треба пуно радити на томе како би осјећали кориснике на својим ливе цхат подршци. Опет као НордВПН, ПуреВПН’подршка за разговор била је хладна и није’Не осећам се као да разговарам са човеком који је довољно забринут да заиста реши моје питање.

Поврх свега, граматика је и главни проблем, проблем који ВПН-ове способности никада не би требало имати. Одговори извршиоца за подршку за разговор су се осјећали као да долазе од особа које само рудиментарно заповиједају на енглеском.

Овде’с како је разговарао мој разговор са својим подршком за цхат:

Поставите себи исти упит о томе како требам користити ВПН на свом Аппле ТВ-у, а одговор је садржан у подацима о томе како ће ми требати поставити ВПН-а за усмеравање да бих могао решити свој проблем. Довољно добро, али опет, изврстан за подршку цхату само је давао одговоре и није имао стварни разговор, нешто што је Сурфсхарк био готово у праву.

Преглед подршке за ПуреВПН

преглед услуге пуревпн

Као што сам већ рекао, ПуреВПН је морао поново размотрити вјештине разговора и граматику свог извршитеља подршке за цхат. Нема интерпункцијских знакова, чак ни на цхату уживо, немој’не остављају добар дојам.

Пуревпн цс

Пуревпн цс

Извршни цхат за разговор одржао је ствари равним и до’с што’није смањена са осталим услугама, као што је НордВПН. Да бисте некога пријатно пријали и добродошли на таквој безличној комуникацијској платформи, морате бити на врху своје игре, али нажалост ПуреВПН исн’сусрет с тим.

У најбољем случају ПуреВПН’Подршка за цхат може бити оцењена и испод пар.

ЕкпрессВПН: Брза, одговарајућа и најбоља корисничка подршка према мојим тестовима

Љествица оцјене подршке за ЕкпрессВПН

Вријеме одзива Врло брзо
Техничко знање изврстан
Тон Добродошли и сусретљиви
Користан Да

Најбољи пружалац услуге у индустрији није’Не остављајте ме кад се обратите подршци за разговор уживо. Било је на лицу мјеста, баш као и пружити услугу у другим аспектима својих услуга.

ЕкпрессВПН’Разговор уживо није био само љубазан, већ је и дао релевантне разумљиве одговоре на сваки упит који сам поставио, а био сам потпуно био задовољан.

Овде’како разговара са њима:

Кад сам их први пут поставио са својим упитом, питали су ме имам на рачун или не.

екпрессвпн преглед корисничке подршке

Одговорио сам негативно, па ми је екец цхат уживо постави врло слично питање на што је Сурфсхарк поставио, тј. Чему бих хтио приступити путем ВПН-а на Аппле ТВ-у.

Рекао сам да бих желео да гледам Нетфлик, Амазон Приме и мало спорта, исти одговор који је дао Сурфсхарку, или њихов одговор од њих је објавио све, чак и Сурфсхарк.

екпрессвпн преглед услуга купцима

Пхил, њихов извршни директор за подршку, детаљно ми је рекао да Аппле ТВ-ове нема’Не подржавају ВПН-ове на извозни начин, па их не’не нудим апликацију за. Али тада ми је рекао да ЕкпрессВПН’с Смарт ДНС најбоље одговара мојим захтевима и како.

Чак је детаљно објаснио своје корисничке услуге Смарт ДНС / медиастреамер и чак сам рекао своје ограничење. Прилично опсежан одговор.

екпрессвпн цс

Након тога питајте сам о ФиреТВ апликацији ЕкпрессВПН и желим да ради на АпплеТВ-у једнако добро.

екпрессвпн

Одговор је опет био невјеројатно користан јер ми је рекао да, они нуде ФиреТВ апликацију и ако је наш ФиреТВ уређај биолошки из других генерација, тада бих могао добити оно што сам желио преплативши на своје ВПН услугегу.

екпрессвпн

ЕкпрессВПН’Одговори на цхат уживо су врло добродошли и чини се да је као да је екец цхат заправо разумео што корисник тражи и тражи. Одговори су тачно одговорили на сва питања која су вам тражена.

Тамо’Велики је разлог зашто, иако је најмање 2-3 пута скупио од осталих ВПН-ова, ЕкпрессВПН и даље влада потезом. Разине његове изведбе на сваком фронту су примене, а добављач не’Не остављајте ни једно подручје одакле корисник може осјетити незадовољно.

ЦиберГхост: Брутално искрен и предан али тром

Љествица оцјене подршке за цхат за ЦиберГхостВПН:

Вријеме одзива Врло споро
Техничко знање изврстан
Тон Руде и хладно
Користан Изнад просека

Немојте погријешити, ЦиберГхост ВПН остаје врхунски даватељ услуге, иако је заостао за својим сувременим особама попут НордВПН-а у смислу додавања више јединствених сигурносних значајки и већих мрежних послужитеља..

Још увек је један од ретких пружатеља услуга који може веровати да ће деблокирати Нетфлик УС сваки пут када се користи. Ни препреке ни безбедносни проблеми са ИП-ом такође су ометају. Али искуство које је имао своју подршку за разговор уживо било је мало другачије.

Имао сам најдужи разговор с ЦиберГхостом’Подршка за цхат уживо излази из свих ВПН-ова која се ангажују у ту сврху. Разлог за то је тај што ми је добављач рекао тачно да постоји недостатак у његовој услузи која ми неће користити одређене активности.

Чинећи до, пружатељ је показао невероватну искреност, што много цијенама, не фрустрирајућа времена чекања између сваког одговора и помало хладног тона послужили су као главни испади.

Овде’како је разговор прошао:

Почетни прозор за подршку разговора био је исти као и било који други’с мало информација које су потребне прије него што започнете.

Када сте први пут поставили упит, одговор на ваш одговор био је прилично хладан и непожељан. Разговор је могао’завршио сам тамо и тамо, али понудио сам још питања како бих видио колико могу поднијети захтјев.

преглед корисничке подршке за цибергхост

Кад сам питала постоји забрањено питање, Марта, њихов извршни програм за подршку, рекао ми је да морам да поставим ВПН на смеру јер јер’с једини начин. Али помоћник за подршку за цхат ми није понудио везу како могу да поставим свој ВПН на смер.

преглед сервиса за купце циберхоста

Поново поставите питање у вези са мојом употребом ФиреТВ уређаја на Аппле ТВ-у и могу вам ВПН функционисати на тај начин. Одговор Марта на то није био само добар, већ и сјајан.

цибергхост цс

Рекла ми је да мој Амазон ФиреТВ уређај неће радити на Аппле ТВ-у ако имам ВПН због проблема утемељених на протоколима.

цибергхост цс

Рекла ми је да је ЦиберГхост ВПН не’не нуде прави протокол потребан за покретање услуга на Фирестицк-у са Аппле ТВ-ом, а њихов сервис неће радити са Аппле ТВ-ом.

Искреност је овде била брутално добра као Марта’покушајте ме претворити у претплатнике лаких обећањима, али и усмерили сте ме према ономе што је исправно.

цибергхост

цибергхост

Тко побјеђује?

Руке доље, ЕкпрессВПН има најбољу подршку уживо у цхату, а Сурфсхарк долази у блиској секунди.

Остали даватељи попут ПуреВПН, НордВПН, па чак и остали ВПН-ови који у Хрватској непрестано растућу индустрију, морају озбиљно побољшати игру ако желе удовољити својим корисницима нуде подршку.

Лоша подршка у ливе цхату може искључити било ког корисника без обзира колико је ствар ВПН услуга добра. А ако нудите услугу, било је циљ задовољити кориснике из цијелог света, морате бити узорни у томе како им помоћи кад год се Бог заглави или када се суоче с проблемом..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me