Како заобићи ограничење географских ограничења и ограничење садржаја

Многи не знају, али просечна особа има приступ око 0,004% интернета. Остатак од 99.996% чини “Дубока мрежа” и у основи сам имао било који други садржај који није индексиран у тражилицама попут Гооглеа или Бинга.

Међутим, чак и сада имамо 0,004% интернета који имају приступ, многе веб странице широм свијета препуштају гео-блокаду, а осим тога ограничавају и садржаје. Дакле, овај водич је усредсредио на геоблокирање и како га заобићи. Али прво…

Точно је Геоблоцкинг?

Геоблокирање укључује различите методе и технологије које користе за активност ограничавања приступа Интернету, која се темељи на једној’земљописни положај. Веб странице / услуге које постављају геоблокирање прво идентифицирају ИП адресе, а затим их провјеравају на црној листи или на попису допуштених.

Било који ИП који није у одобреном списку и уђе у црну листу, одмах је блокиран због довршетка веза с послужитељем веб места / услуга, што резултира погрешним наводима “веб локација није доступна на вашој локацији / подручју.”

Зашто постоји Геоблоцкинг?

Геоблоцкинг игра виталну улогу у ограничавању приступа врхунском мултимедијском садржају на Интернету, попут ТВ емисије и филмова, због проблема са лиценцирањем и ауторским правима. Производе куће обично губе новца када им је неко изван земље приступио њиховим садржајима.

Због тога су видљиве многе платформе за рад као што су Нетфлик, ББЦ иПлаиер, Амазон Приме, ХБО НОВ и још више ограничавају приступ одређеном броју или се постављају на расположиву другу верзију веб странице како би се покушало да корисници деблокирају комплетну библиотеку наслова..

Они чак настављају забрањујући ВПН услуге које користе за заобилажење географских и садржајних блокада широм света. Поред тога, геоблокирање такође игра у провођењу цјеловите дискриминације, блокирање злонамјерног промета, коцкању на мрежи, ширење пријевара и провјеру аутентичности на локацији..

Рукујејте геоблокирању помоћу прокија

Углавном када људи посежују за географским блокадама, саветују да користе проки услугу. Ови вредни алати корисници пружају могућност повезивања с послужитељем у другој земљи са новом ИП адресом за деблокирање различитих веб страница / услуга.

Међутим, тамо где је проксија у прошлости било лако решење за географску блокаду, да више не постоји као одржива опција. Многе веб странице / услуге могу лако открити проки услугу, одмах их блокирају, мислећи их технички бескорисним.

Проки услуге само пребацују вашу ИП адресу, али не нуде никакво шифрирање које шири веб странице да бисте открили да користите проки. Крајњи резултат је пред вама “Откривена погрешка прокија”, због чега савјетујемо кориштење поуздане ВПН услуге.

Рукујејте геоблокирањем помоћу ВПН-а

ВПН-ови обично усмеравају вашу интернетску везу сигуран и шифриран тунел, који сакривају ваше мрежне активности и чувају свој идентитет. Сав интернетски промет који је потребан проћи директно с интернетских услуга даватеља на веб мјесту које сте сада пренијели кроз додатни слој шифрирања с другог ИП адресе.

Као такво, одредишна веб локација сада види податке са послужитеља који су одабрали путем ВПН клијента. Није ваша стварна локација и ИП адреса добијена од ваше даватеља интернетских услуга, учините вас анонимним у сваком тренутку. Да бисте објаснили зашто је геоблокирање путем ВПН-а и извештавања и извештавања опције, иако морате платити премиум ВПН услугу.

Заобилазно је Геоблоцкинг легално?

Да бисте у потпуности овисили о држави у којој се налазите и веб страници / услугама који приступају. Неке земље попут Кине, Иране, Ираке, Турске, Египта итд. У потпуности забрањујемо ВПН услуге како бисмо им омогућили геоблокирање за приступ неограниченом интернету.

Као такав, ако вам се придружи ВПН да бисте заобишли географску блокаду, вероватно ћете видети прецизне потешкоће и можда ћете морати платити велике новчане казне. За веб странице које обесхрабрују заобилазећи геоблокирање не преузимају ове строге мере, нити се ваш лични рачун обуставља.

Иако је важно споменути да на већ постојећој веб страници постоји клаузула о геоблокирању “Услови коришћења / коришћења”. Дакле, ако сте двоструко у вези с том активношћу, обавезно прочитајте правила како бисте били забрањени или закључани изван рачунара.

Остали начини заобићи храбре са геблокирањем

Осим коришћења проки или ВПН услуга, особе које се могу поуздати у Тор за заобилажење географских блокада. Уобичајено има децентрализовану везу са неколико словових енкрипција, усмерених интернетског промета путем прекривача послужитеља.

Овај слој послужитеља састоји се од више од седам хиљада релеја, што омогућава исправно скривање корисника’ што се тиче, други корисници се шире да прате своју активност, било на тренутачним порукама, друштвеним медијима или на другим платформама.

То се може чак користити помоћу ВПН-а преко две конфигурације; Тор преко ВПН или ВПН путем Тор. Прво укључите спајање на ВПН послужитеља, а затим затворите Торбину, а други иде обрнуто.

Гледање немачких телевизија у иноземству путем интернета

Ако желите гледати немачку ТВ у иноземству, није потребна ракетна значајност. Једноставно додајте наведене кораке за уживање у неограниченом приступу било где:

  1. претплатити користите поуздане ВПН услуге попут НордВПН или Сурфсхарк
  2. преузмите датотеку релевантна апликација за платформу / уређај који користите
  3. Инсталирати апликација, отворено то је једном учинио, и Унеси Ваше вероватноће за пријаву
  4. Спојити на било који одређени послужитељ у Њемачкој (Берлин, Мунцхен, Хамбург Франкфурт)
  5. Посјетити АРД, ЗДФ, Арте, н-ТВ, ПроСиебен, Нетфлик ДЕ или било која немачка ТВ веб страница
  6. Сада ћете примијенити да је веб страница доступна и не приказује погрешку на локацији!
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me