5 најбољих ВПН-ова за Бразил 2020: чувајте Интернет и заштићени

Донесен је нови закон који Бразилцима јамчи невероватну количину сигурности на мрежи. Закон такође утврђује права која корисници имају ван мреже и право да знају колико података имају веб странице које посјећују.

Међутим, закон је тек проводи и на континуирано одгађа. У међувремену, влада је покренула огромна низа обрушавања која су често цитирали антидржавне дигиталне активности.

Имати најбољу ВПН везу у Бразилу најсигурније је опција за обезбеђивање анонимности на мрежи уз задржавање бесплатног приступа Интернету.

Најбољи ВПН за Бразил

Најбоље ВПН услуге за Бразил 2020

 1. ПуреВПН: Најбољи ВПН за Бразил. 18 посвећених бразилских послужитеља осигурајте да корисници никада не губе приступ било којем садржају ван, док остајете сигурни 24/7 по 2,91 УСД месечно
 2. Сурфсхарк: Поуздан и врло приступачан. 1 послужитељ у Бразилу. Начин камуфловања чува ваш интернетски идентитет скривен, а ваш интернет активности без праћења, од 1,99 УСД месечно
 3. ЕкпрессВПН: ВПН с брзим послужитељима. 5 намјенских послужитеља у Бразилу. Високе перформансе јамче да ће корисници моћи сурфати Интернетом без икаквог застоја од 8,32 УСД месечно
 4. Иваци: Рјешава све проблеме бујице. 3 изворна бразилска послужитељ. Корисници никада неће изгубити брзину или ограничити бујица јер овај пружа сталну подршку за 2,25 УСД месечно
 5. ЦиберГхост: Најбољи ВПН за деблокирање садржаја. 14 бразилских послужитеља за екпатс. Уз најшири избор послужитеља, он нуди глатку и несметану услугу доступну од само 2,75 УСД месечно

Зашто користити ВПН у Бразилу?

Виртуална приватна мрежа (ВПН) осигурава кориснике’с интернетском везом која осигурава да њихов дигитални идентитет остаје анониман, Да мрежна активност сигурна је од хакирања и да не садржи садржај на мрежи не остаје ограничен.

Бразил има страствену историју са цензуром и тенденцијом да прелази на интернет. Од хапшења новинара забранила мемеа против земље’с водством на мрежи, Бразилци’ слобода путем интернета непрестано је угрожена.

Срећом, у Бразилу нема постојећих закона који користе ВПН-ове незаконитим. Дакле, корисници могу да приступе свим облицима ограничених садржаја на мрежи, а да Мрежна активност неће бити праћена у било којем облику путем поузданог ВПН даватеља.

Топ 5 ВПН-ова за Бразил

Ево 5 најбољих ВПН опција у Бразилу рангираних на основу њихових цена, сервера, компатибилности као и по питању наменских послужитеља.

1. ПуреВПН - 18 намјенских бразилских послужитеља

 • Цијена: 2,91 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

ПуреВПН логотипПуреВПН би требао бити најбоља опција за кориснике који желе све сигурносне цијене које ВПН могу понудити уз прихватљиве цијене..

ПуреВПН, у поређењу са Хонг Конгуом, нуди своје кориснике за 2000+ послужитеља у 140+ земаља. Уз то, корисници ће моћи користити 18 намјенских бразилских послужитеља, омогућујући им приступ свим геолошким ограниченим локалним бразилским садржајима.

Не само да деблокира Нетфлик, већ је бројна друга популарна места за стриминг као ББЦ иПлаиер, Амазон Приме, Хотстар, Воот, Хулу и Диснеи+.

Поред тога, за подршку 5 симултаних уређаја, корисници такође могу да имају своје Киндле и Смарт Хоме уређаје ће бити заштићени у сваком тренутку, а ПуреВПН вези.

ПуреВПН користи АЕС-256-битну енкрипцију која подржава стандардни ОпенВПН протокол као додатну подршку за остале протоколе као ППТП, Л2ТП, ИКЕв2 и ИПСец.

Остале особине које додају кориснике’ цјелокупна сигурност и сигурност на Интернету подијелили су тунелирање, намјенске ИП адресе, заштиту дубинских пакета (ДПИ) за бујице.

прозодија

 • 18 Намјенски бразилски послужитељи.
 • 5 истодобних веза.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.
 • Деблокира Нетфлик, Хулу и Диснеи+

контра

 • Корисничко сучеље се може побољшати.

Да бисте сазнали више о ПуреВПН-у, прочитајте наш детаљни преглед овдје.

2. Сурфсхарк - 2 намјенски послужитељи за Бразил

 • Цијена: 1,99 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 4.4

Логотип 1-СурфсхаркСурфсхарк редовно има посебне понуде и понуде, што чини далеко најповољнијом могућношћу за разматрање оног што вам треба за новчанике..

Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима корисници могу очекивати да ће имати приступ 1040+ послужитеља који се штите у више од 60 земаља. Ту се убрајају и два посвећена бразилска послужитељка која експатима могу приступити локалном бразилском садржају кад год они то чине’поново изван земље.

Можете се користити на неограниченим уређајима, а компатибилни су за кориснике Виндовс, Мац, иОС, Андроид и Линук.

Сурфсхарк такође подржава ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ИПсец и ОпенВПН протоколе и долази са опремљеним стандардним АЕС-256-ГЦМ енкрипцијама, што вам омогућава индустријску стандардну заштиту по изузетно повољној цени.

Камуфлирани модел подиже вашу анонимност на мрежи на нову верзију скривеног вашег интернетске активности чак и од власника даватеља интернетских услуга.

прозодија

 • 2 намјенски бразилски послужитељи.
 • Подршка за неограничене уређаје.
 • Компатибилан је за Виндовс, Мац, Андроид и иОС.
 • Политика без записа.

контра

 • Купца треба побољшати.

Да бисте сазнали више о Сурфсхарку, прочитајте наш детаљни преглед овдје.

3. ЕкпрессВПН - 4 брза послужитеља за Бразил

 • Цијена: 8,32 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

Логотип 5-ЕкпрессВПНЕкпрессВПН је савршен избор за вас’уморни сте од угрожавања брзине да бисте добили више сигурности на вањској брзини нижег послужитеља.

Ради на Британском Дјевичанским отоцима, корисници добијају приступ до 3000+ послужитеља на 160 локација распоређених у 94 земље. Ту су намењени 4 бразилска послужитељка која олакшава приступ локалном садржају извана за екпатс.

Нуди подршку за 5 мулти-пријава, као и коришћење АЕС-256-ЦБЦ енкрипције помоћу ОпенВПН УДП, ОпенВПН ТЦП, Л2ТП / ИПсец, ИПсец, ИКЕв2 и ППТП протокола.

Корисници такође добијају намјенске и функционалне апликације подржане на Фире ТВ и Аппле ТВ. Уз то, корисници такође имају приступ Нетворк Лоцк-у, аутоматизованом прекидачу за уклањање који ограничава цијев мреже ако је прекидач интернетска веза прекинута..

прозодија

 • 4 намјенски бразилски послужитељи.
 • 5 истодобних веза.
 • Закључавање мреже (најбоља аутоматизирана склопка за убирање).
 • Подржава битцоин и друге крипто валуте.

контра

 • Најскупља је ВПН опција.

Да бисте сазнали више о ЕкпрессВПН-у, прочитајте наш детаљни преглед овдје.

4. Иваци - 2 сигурна бразилска послужитеља

 • Цијена: 2,25 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

Иваци ЛогоИваци је ВПН пружатељ услуге која вам може гарантовати најсигурнију везу за све ваше клијенте или ако желите приступити земљама које имају строге интернетске законе.

Иваци је савршен пружатељ ВПН-а за кориснике који нуде бујице како би имали неометан приступ садржајем ван мреже.

Иваци је у поређењу са Сингапуром и нуди својих корисника више од 1000 послужитеља у више од 100 земаља. Двоструки посвећени бразилски послужитељи олакшавају особама екпатс-а да наставе гледати своје омиљене локалне садржаје’икад изван земље.

Подржава 5 истодобних веза које их криптирају са АЕС-256-ГЦМ енкрипцијом преко Л2ТП и ИКеВ2 протокола како би додатна додатна сигурност била везана..

Његова значајна издања је апликација ИвациПриме, појединачно постављена апликација позната у индустрији заобилазећи Велики кинески ватрозид..

прозодија

 • 2 намјенски бразилски послужитељи.
 • 5 истодобних веза.
 • Апликација ИвациПриме за деблокирање ВоД-а.
 • Сплит тунела за бујицу.

контра

 • Техничка подршка се мора побољшати.

Да бисте сазнали више о Ивацију, прочитајте наш детаљни преглед овдје.

5. ЦиберГхост - 14 најбржих бразилских послужитеља

 • Цијена: 2,75 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 4.7

9-ЦиберГхост-логотипаТамо’с нема других ВПН опција које могу одговарати ЦиберГхосту када се ради о деблокирању већ постојећег садржаја на Интернету.

Темељено изван Румуњске’Са нижим од 6000+ послужитеља у 90+ земаља осигурава да су корисници увек размажени због избора кад су у питању приступи свим садржајима ван мреже. 14 посвећених бразилских послужитеља олакшава странцима и прогнаницима приступ локалном гео-ограниченом садржају ако икад жељезница.

Иако нуди 7 мулти-пријава, ваше кориснике нуде везе с АЕС-256-битном енкрипцијом која долази с РСА-4096 кључем и СХА384 за хасх провјеру аутентичности.

НоСпи податковни центар (наменски послужитељ који користи намјенски узлазни линк за појачавање 256-битних енкрипција) далеко је најбољи значај, као што нуди потпуну подршку за свој Нвидиа Схиелд ТВ и уређаје за уређаје попут ПС4 и Ксбок Оне.

прозодија

 • 14 Намјенски бразилски послужитељи.
 • 7 истодобних веза.
 • Омогућујемо приступ НВидиа Схиелд ТВ-у.
 • НоСпи датани центар с наменским уплинком.

контра

 • Брзине везе могу понекад заостајати.

Да бисте сазнали више о ЦиберГхосту, прочитајте наш детаљни преглед овдје.

Што су Бразил?’с Закони о приватности?

У Бразилу је бразилски Опћи закон о заштити података, формално познат као Савезни закон бр. 13.709 / 2018, који се бави питањем као што је заштита података, интернетска приватност, као и казна у случају кршења података..

У закону је уметничко одредити одредбу, укључујући Национално тело за заштиту података као и одлагање целог закона’с извршљивост.

Као резултат овог законодавства, корисници ће имати невиђену контролу над дијељењем својих података, као и прављење права на тражење колико информација Ако властита влада може пратити своје дигиталне активности.

Јесу ли ваше дигиталне активности сигурне у Бразилу?

Овај нови закон имао је намјеру заборавити примитивни Бразил’Постоје тренутни закони о приватности. Премда је закон намењен уметању отворених рупа у мрежној безбедности, неколико објављивања је указало на рупе која би и даље била пријетња анонимности корисника.

Од 2018. године’Опћим избором садашње владавине рутински је прибјегавала отвореној цензури и интернетским ограничењима садржаја. Поред тога, блогери и новинари били су убијени жртвама “сумњиве мрежне активности против државе”.

У овом случају, топло препоручујемо кориснике да одлуче за поуздану ВПН услугу како би обезбедили да им приступ бесплатног интернета не буде прекинут. Уз то ће корисници такође заштитити било који облик гледања.

Како добити бразилску ИП адресу?

Добра и поуздана ВПН услуга вероватно ће вам дати могућност избора између хиљаде послужитеља смештених у стотинама земаља, како би Бразил требало да укључи.

Можда желите да Бразилска ИП адреса приступа локалном садржају који је можда закључан.

Да бисте добили бразилску ИП адресу, слиједите ове кораке:

 1. Доста је поуздан ВПН услугу, препоручени је избор ПуреВПН.Како добити бразилску ИП адресу
 2. Приступите и инсталирајте апликацију ПуреВПН на уређај по вашем избору.
 3. Унесите своје веродостојности за пријаву и одаберите бразилски послужитељ.Бразилски ВПН-ови
 4. Учините то ви’Одабрали сте одговарајући начин, тј. слободу Интернета.
 5. Једном кад ти’поново се повезали, наставници прегледали и борили се све своје омиљене бразилске садржаје.

Најчешћа питања: Најбољи Бразилски ВПН-ови 2020

Што’с најбољим бесплатним ВПН-ом за Бразил?

Корисници имају могућност избора на стотине бесплатних ВПН-а и интернета.

Међутим, ове бесплатне услуге имају проблема који имају брзину пригушивања брзине, високе стопе искључивања и не сметају за нерегистровано снимање. С обзиром на Бразил’Прошли запис са прогоном, препоручљиво је да одлучите за плачну услугу која не јамчи белешке.

Како могу купити ВПН?

Купња ВПН-а је једноставан поступак. Само пријеђите на веб мјесто без обзира на услугу за које сматрате да најбоље задовољавају ваше потребе. Можете бирати између више планова према вашем прорачуну. Од тог тренутка можете видети и платне картице / кредитне картице или Паипалом.

Након тога можете користити свој рачун на више уређаја.

Могуће је Паипал купити ВПН?

Да, све горе наведене опције омогућавају вам одабир између различитих опција плаћања као што су дебитне / кредитне картице, битцоин и Паипал.

Што’је најбољи ВПН за Бразил послужитеља?

Корисници ће моћи да користе већину врхунских ВПН услуга за повезивање са стотинама послужитеља широм света, укључујући Бразил.

Топло смо препоручили коришћење ПуреВПН-а, јер има 18 намјенских послужитеља управо у прекрасном граду Сао Паулу у Бразилу. Корисници могу повезати тим послужитеља из цијелог света и приступити свом локалном бразилском садржају који желе.

Закључак

У последњем времену у Бразилу било је нарасла количина ограничења и праћење интернета. Велики број грађана ухићен је и осуђен на затворску казну због својих дигиталних активности.

ВПН може да пружи претходно потребну анонимност и приступ непрекидном и бесплатном интернету. ПуреВПН је био најбоља опција да себи осигурате потпуну интернетску слободу у Бразилу.

Сурфсхарк је још једна могућа опција која вам може пружити приступ бројним важним значајкама и заштитити вашу мрежу док не останете у току строгог нивоа.

Коментирајте доле како бисте нас обавестили о својим искуствима с овим ВПН пружатељима.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me