Сурфсхарк Вс ИПВанисх упоредба 2020

Сурфсхарк вс. ИПВанисх

Иако је Сурфсхарк релативно нова услуга, исклесао је репутацију звијезда на прорачуну великог броја значајних доступних по повољним цијенама.

ИПВанисх је углавном остао испод радарске радне снаге, а оно је на тржишту од 2012. године, а колико је добро послужено као услуга.

Уз поуздану ВПН услугу која постаје дигитална потреба 2020. године, ево БестВПН.цо’детаљна упоредба објеката у 12 категорија како би вам олакшала одлуку!

Нагласци

Сурфсхарк ИПВанисх
 1. 1040+ послужитеља у 61+ земаља
 2. Доступни су динамички / статички ИП-ови
 3. Неограничене истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)
 1. 1300+ послужитеља у систему 75+ земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 10 Истовремене везе
 4. 256-битна АЕС енкрипција
 5. 7-дневно јамство поврата новца

Цијене и попусти

Сурфсхарк ИПВанисх
Раздобље претплате 1 месец 1 месец
1 година 3 месеца
2 године 1 година
2 године
Посебна понуда 83% попуста на 24-месечни план 66% попуста на двогодишњем плану
Највиша цена месечно $ 11,95 5,00 УСД
Најнижа цена месечно $ 1,99 $ 3,25
Једногодишња цена $ 71,88 39 $
Поврат новца загарантован 30 дана 7 дана

Сурфсхарк је скупна опција из мјесеца у мјесец. Ако се корисници одлуче за месечни план, могу очекивати да ће издвојити 11,95 долара месечно.

Нема цене за спуштање 1,91 УСД, укупно 45,84 УСД, ако се корисници одлуче за двогодишњи план, напуштеност од 83%.

Супротно, корисници могу одабрати ИПВанисх и очекују да ће платити само 5,00 УСД месечно путем свог мјесечног плаћања. Ако се корисници одлуче за једанодишњи план, они’На крају ћете платити 39 долара по 3,25 долара.

Ако у било ком тренутку нисте били задовољни, Сурфсхарк вам даје 30-дневно јамство поврата новца. С друге стране, ИПВанисх корисницима нуди само 7-дневно јамство.

Пронађите најбољу понуду за Сурфсхарк: Уштедите 83% на двогодишњој специјалној

Пронађите најбољу понуду за ИПВанисх: Уштедите 66% на њиховом двогодишњем плану

Значајке

Сурфсхарк ИПВанисх
Истовремене везе Неограничен 10
Апликације оперативног система Виндовс, мацОС, Линук, Андроид, иОС, Амазон Фире ТВ Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук
Ручна инсталација уређаја Приручници, усмјеривачи и Линук Неки усмјеривачи
Сплит тунелирање Да (све апликације) Да (само за Андроид)
Бесплатни додаци Подршка за сјене, Хацклоцк, Блиндсеарцх, начин без границе, ТрустДНС Проширење прегледа за Цхроме и апликацију за Виндовс телефоне

Сурфсхарк стоји главе и рамена изнад ИПВанисх-а у погледу иновативних значајки које јачају корисници’ анонимност и сигурност на мрежи.

Обоје су компатибилне са системима Виндовс, Мац, Линук, иОС, Андроид, Цхроме и Фирефок. Не, Сурфсхарк је додао подршку за телевизију и Аппле телевизоре.

Да не памтите, можете пронаћи и апликације које раде с Ксбок Оне и Нинтендо Свитцх, што је врло корисно, у мањој руци, за играчке публику!

Сурфсхарк нуди и Схадовсоцк подршку, значајну Хацклоцк (алат за уклањање података за заштиту од крађе идентитета), БлиндСеарцх, начин рада без граница (за приступ у Кини) и још много тога.

ИПВанисх нема врхунске карактеристике. Иако Сурфсхарк подржава неограничене симултане везе, ИПВанисх је ограничен на само десет веза.

Деблокирање способности

Сурфсхарк ИПВанисх
Нетфлик Да Не
Хулу Да Не
Ски Го Да Да
Амазон Приме Да Не
ББЦ иПлаиер Да Не
АБС Да Да
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

Сурфсхарк представља изричито моћну могућност у смислу деблокирања садржаја. Примио сам изузетне могућности заобилажења ограничења и ВПН забране.

Можете помоћи корисницима да заузму своје ограничење постављено на Нетфлик, ББЦ иПлаиер, Приме Видео, Хулу, Воот, Хотстар, па чак и злогласни Диснеи Плус.

Уз то, с ниским послужитељем може се деблокирати било који гео-ограничени садржај из различитих земаља за ек-патс. ИПВанисх, с друге стране, не може деблокирати ове странице за стреаминг.

У погледу деблокирања ВоД-а, ИПВанисх нема ништа изванредно у понуди. Више веб локација које сам посјетила дала ми је “Откривена је ВПН / проки погрешка,” што је било прилично фрустрирајуће.

Кина

Кинески увек траже услуге које корисници омогућавају деблокирање унутар земље или приступ локалном садржају из Кине дроге у свету.

“Велики ватрозид” користите различите технологије као што су уцјењивања ВПН услуга, тровање ДНС-ом, отмица ДНС-а и филтрирања ИП-а, што је задатак.

Тамо где ИПВанисх није успео да пружи потицаје ни за једну публику, Сурфсхарк је прилично импресиван, посебно за једног који бури у земљи..

Нуди веб мјесто у кинезистичком истраживању које могу дозволити / инсталирати своју апликацију. Источно пружа а “НоБордерс” начин.

Овакав начин рада активира Сурсфхарк’с опуштеним послужитељима који превара ВПН промета у редовним ХТТП прометима да би заобишли гео-ограничења у Кини.

Међутим, не постоји подршка оних који желе купити ВПН у Кинију, попут ПуреВПН-а, који нуди 12 намјенских кинешких послужитеља за приступ локалном садржају.

Корисници у Кини могу преузети Сурфсхарк са својим посвећеним кинезистичким страницама овде: хттпс://схарк-цн.цом/

Постављање и сучеље

Сурфсхарк ИПВанисх
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

Сурфсхарк подржава све главне платформе које се користе у столицама и на мобилним уређајима. Свој списак значајних само је добио опцију привлачности ВПН пружатеља.

Корисничко сучеље има изразиту суптилну схему боју, што чини лакшим за око. Његов навигацијски панел, као и цјелокупни ГУИ, невероватно је једноставан за коришћење.

Вријеме одзива за везу с послужитељем не прелази 10 секунди и може стабилно позадинску везу током цијеле употребе.

Сурфсхарк начин струјања

ИПВанисх има компактније и софистицираније сучеље. Иако није нужно лоша ствар, аматери могу бити помало застрашујући.

Навигацијска плоча је разјарено затрпана и не нуди исти минималистички осећај као свог конкурента.

Међутим, постоје неке битне могућности као што су блокиране приступа ЛАН-у или се користи подељеним тунелирањима за које корисници могу бити привлачни.

ИПВанисх постава за сучеље

Северс и перформансе

Сурфсхарк ИПВанисх
Земље послужитеља 61 51
Укупни број послужитеља 1040+ 1300+

Ово је једна од ретких категорија у којој се чини да је конкуренција мало јака. Сурфсхарк тренутно има послужитеља у више од 60 земаља са више од 1040 послужитеља.

За поређење, ИПВанисх има 1300+ послужитеља у више од 50 земаља. Не, вјероватно да Сурфсхарк има већи број послужитеља, вјероватно ће искључити више садржаја у односу на ИПВанисх.

Убрзати

Сурфсхарк ИПВанисх
Губитак брзине 10,1% 25%

Жељели смо видјети најбољи начин оцјењивања објеката’ тврдња о брзини било је да их сами тестирамо помоћу анализе брзине.

Обоје их постављају на посао као што су прегледавање, струјање, преузимање, играње и бујица, повезивање на случајне послужитеље на 100 Мбпс вези..

Сурфсхарк је забележио просечну брзину од 89,9 Мбпс код преноса и преиспитивања, што показује губитак од 10,1%. Слично, ИПВанисх је забиљежио брзину од 75 Мбпс, демонстрирајући губитак од значајних 25%.

сигурности

Сурфсхарк ИПВанисх
ВПН протоколи Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, Схадовсоцкс, ОпенВПН ППТП, Л2ТП, ОпенВПН
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256 АЕС-256-ГЦМ
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-2048  РСА-2048
Накрива технологија Сенке Замагљивање ОпенВПН-а
Сигурност апликације Прекидач, Ви-Фи, ДНС / ВебРТЦ / ИП заштита од пропуштања Убојити прекидач
ДНС статус ТрустДНС Приватни ДНС

Сурфсхарк је увелико ослабио свој ИКЕв2 протокол. То је онај “задано” опцију на свим уређајима, осим што корисници пружају могућност конфигурирања ОпенВПН-а на свим платформама.

Уз то, АЕС-256-ЦБЦ шифра је прва енкрипција која пружа податке о каналу док истовремено користи исти шифар са ТЛС-ом за размену кључева помоћу РСА-2048 енкрипције.

ИПВанисх, с друге стране, има готово исту конфигурацију. Долази с АЕС-256-ГЦМ енкрипцијом. Ипак, прекидач за уклањање не обезбеђује заштиту од ВебРТЦ-а или ИП-а.

Тестови за пропуштање

Истражите поуздану и нестраначку истрагу колико су сигурне ове две апликације; испитивања пропусности проведена на оба начина кориштења шест различитих алата:

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:
 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/
ДНС цурења:
 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/
ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:
 • хттпс://иплеак.нет/
 • хттпс://ипк.ац/рун/

Не изненађујемо да и ИПВанисх и Сурфсхарк су прошли тестове летећим бојама, анонимно анализирајући све врсте личних података, број 24/7!

Приватност

Сурфсхарк ИПВанисх
Заповједништво Британски Дјевичански отоци Уједињене државе
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Монеро, Дасх, Гридцоин, Аппле, ЗЦаас, Ехтерум, Литецоин, Битцоин ниједан

Сурфсхарк се појављује као неоспорно боља опција, јер се његово средиште налази на Британском Дјевичанским отоцима. То значи да нема агенције за надзор или размену података 5/9/14.

Сурфсхарк не одржава везу и активности, као ни подршку свим значајним крипто валутама које имају вашу финансијску приватност воде до дигиталне границе.

Уз то, Цуре53 је у потпуности ревидирао Сурфсхарк, како би се осигурао да нема записа у било којем облику или облику.

С друге стране, ИПВанисх се налази у државној безбедносној држави која је све врста врста надзора, надзора, праћења и недавне помоћи у домовинској безбедности.

Одржаван цјеловит дневник повезује без пружања подршке за било који облик крипто валуте.

Конфигурација

Сурфсхарк ИПВанисх
Додјела адресе Заједнички / Статички Заједнички
Статички ИП-ови 6+ локација ниједан
ДДоС заштита Да Да
НАТ ватрозид Да Да

Оба ВПН-а нуде врло различите конфигурације које садрже ИП адресу. Сурфсхарк својим корисницима нуди могућности коришћења и динамичких и статичких ИП-ова.

Они се налазе на више од 6 локација у различитим земљама. Ипак, ИПВанисх нема било какав приступ статичким ИП адресама, што је прилично алармантно.

Оба НАТ заштитног зида осигуравају нежељени промет дешифрирања заглавља пакета. ИПВанисх мора побољшати своју понуду!

Служба за кориснике

Сурфсхарк ИПВанисх
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 31 минута 55 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Да

Сурфсхарк’Подршка корисника је мерило у ВПН индустрији. Топли су професионални и захтеви за обраду.

Без обзира на то шта је опћенито или техничко питање може бити, тим решењем сваки упит професионално остаје у контакту и пита имам друге проблеме.

ИПВанисх нема намјенску базу података која се може претраживати, а што ће бити потребно за проналажење релевантних података о услугама.

Нема постојећих видео водича или такви шта би требало да проузрокује сучеља или значајке који очекују након што корисник купи производ.

Сурфсхарк

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли Сурфсхарк прикладан за Андроид? 25 минута 1 Да
Ради ли Сурфсхарк с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће је користити Сурфсхарк на више уређаја? 20 минута 1 Да
Како активирати пригушивање на сурфању? 27 минута 1 Да

ИПВанисх

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Зашто се ИПВанисх налази у САД-у (члан пет очију)? 30 минута 1 Да
Ово је ИПВанисх добра опција за играње? 42 минута 1 Да
Ради ли ИПВанисх са Нетфликом и другим ВоД-овима? 37 минута 1 Да
Како могу добити поврат средстава од ИПВанисх-а? 52 минута 1 Да

Побједник: Сурфсхарк

Сурфсхарк је побједник

На крају овог напорног двобоја, Сурфсхарк је надмашио своју конкуренцију у сваком оделу. Једноставним речима, корисници нуде бољу вредност за свој новац.

Нема разлога зашто бисте се одлучили за Сурфсхарк јер надмашује сваку категорију, а то је један од најбољих ВПН-а који пружа данас на тржишту.

Слични чланки

 • ПуреВПН вс ХидеМиАсс упоређивање 2020

  Тамо где ПуреВПН стоји високо као славан “премија” ВПН у овој индустрији, ХидеМиАсс је популаран избор међу лаичким корисницима, углавном због свог допадљивог имена....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me