ПуреВПН вс. Виндсцрибе

ПуреВПН вс Виндсцрибе

Тамо где је ПуреВПН високо познат “премија” добављач у индустрији, Виндсцрибе слиједи а “фреемиум” модел и рангира као јак “бесплатно” услуга с плаћеним плановима.

Која је услуга ипак боља? Да бисте сазнали, прочитајте ову детаљну анализу података ПуреВПН вс. Виндсцрибе, где ћу вам пружити услугу да објавите неколико круцијалних аспеката:

Нагласци

ПуреВПН Виндсцрибе
 1. 2.000+ послужитеља у систему 140 земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 5 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Без правила о записима (Ревизија АлтиусИТ)
 1. 600+ послужитеља у систему 60 земаља
 2. АЕС-256 битна енкрипција
 3. Доступни су наменски ИП-ови
 4. Израдите опцију прилагођене планове
 5. Ограничење пропусности од 10 ГБ бесплатно

Цијене и попусти

ПуреВПН Виндсцрибе
Раздобље претплате 1 месец Бесплатно
1 година 1 месец
2 године 1 година
Посебна понуда 73% попуста на двогодишњем плану 54% попуста на једномодишњем плану
Највиша цена месечно $ 10,95 $ 9,00
Најнижа цена месечно $ 2,91 $ 4,08
Једногодишња цена $ 49,92 49 $
Поврат новца загарантован 31-дани 3 дана

У погледу цене, и ПуреВПН и Виндсцрибе имају тенденцију да буду повољнији пружатељи услуга. Потоњи такође нуди бесплатни план за корисничко коришћење.

Овај план долази са ограничењем дозволе од 10 ГБ. Можете да користите и друге услуге попут ТуннелБеар и Хиде.Ме, за БЕСПЛАТНУ услугу граница није тако лоша.

У исто време имате ограничен избор послужитеља и значајки. Због тога Виндсцрибе такође нуди премијум план својим корисницима.

Има две нивое: месечно и годишње. Ако месечно започнете креирање од 9,00 УСД, годишње вам даје 54% попуста, смањујући трошкове на 4,08 УСД месечно.

Као још једна могућност, Виндсцрибе такође пружа могућност корисника “изградити план”. То им може да одаберу трајање предплата и других појединости.

ПуреВПН, с друге стране, не нуди “бесплатно” планирајте ни а “прилагођена претплата”. Нуде планове од три различита трајања.

Мјесечно започиње од 10,95 УСД, док годишње даје 62% попуста, почевши од 4,16 УСД / месечно, што значи да платите само 49,92 УСД за 12 месеци, што је једва $ 1 са скупа од Виндсцрибе.

Ипак, ако желите да добијете најбољу вредност од ПуреВПН-а, препоручујемо двогодишњу преплату која почиње са минималних 2,91 УСД / месечно.

То значи да корисници могу очистити огромну популацију од 73%. Укупно 24 месеца платит ћете само једнократно накнаду у износу од 69 долара, што је опет сасвим приступачно.

Што се тиче новца назад’Забринути смо, ПуреВПН нуди 31-дневно јамство поврата новца. У међувремену, Виндсцрибе нуди само повратни поврат (који се може користити ако искористите ограничење од 10 ГБ).

Пронађите најбољу понуду за ПуреВПН: Уштедите 73% на њиховој двогодишњој акцији

Пронађите најбољу понуду за Виндсцрибе: Уштедите 54% по њиховој јединственој цени специјалне цене

Значајке

ПуреВПН Виндсцрибе
Истовремене везе 5 Неограничен
Апликације оперативног система Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук и Фире ТВ Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук, Фире ТВ
Ручна инсталација уређаја Линук, усмјерници, пријемници Усмјеривачи, телевизори и још много тога
Сплит тунелирање Да (све апликације) Да (све апликације)
Бесплатни додаци Службени Коди додатак, блокатор огласа, скенер злонамјерног софтвера, проширени преглед за Цхроме и Фирефок Р.О.Б.Е.Р.Т., Цонфиг Генераторс, СцрибеФорце, Сплит тунелирање, ДоублеХоп

И ПуреВПН и Виндсцрибе нуде свој јединствени скуп значајности. Они могу да користе више сигурности и заштите на мрежи за све активности са Интернетом.

Ако говорите о компатибилности апликације, оба ВПН-а имају матичне клијенте за Виндовс, Мац, иОС, Андроид, Линук, Мозилла Фирефок, Гоогле Цхроме, Фире ТВ, Андроид / Аппле ТВ.

ПуреВПН овај списак садржи намјенско проширење за Коди. Што се тиче подршке за усмјеравање, на располагању имате водилице за ручно постављање за постављање оба даватеља на Томато или ДД-ВРТ уређајима.

Ако ПуреВПН подржава међусобну везу само на 5 уређаја, Виндсцрибе подржава неограничене мулти-пријаве, што даје предност над другим пружатељима услуге на тржишту.

ПуреВПН нуди НАТ ватрозид, Сплит тунелирање, Блокирање огласа / праћења, ИПв6 заштиту од пропуштања, проширивање портала, Килл Свитцх, ДДоС заштиту и намјенску ИП адресу.

Виндсцрибе, с друге стране, омогућава приступ Р.О.Б.Е.Р.Т.-у, конфигурирање генератора, СцрибеФорце (Тимови рачуни), дистрибуцију портала, подељено подешавање и ДоублеХоп.

Деблокирање способности

ПуреВПН Виндсцрибе
Нетфлик Да Не
Хулу Да Не
Ски Го Да Не
Амазон Приме Да Не
ББЦ иПлаиер Да Не
АБС Да Не
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

Што се тиче деблокирања, био сам прилично разочаран представио што је пружио Виндсцрибе. С друге стране, ПуреВПН показује да је изузетно изванредан “деблокер.”

Виндцрибе није успео на деблокади услуге попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера, Хулу, Амазон Приме, Воот, Хотстар, Диснеи Плус, чак и након што се испробавају различити послужитељи.

Веб локације за стреаминг које су успеле деблокирати, морао сам наићи на проблеме недоречености, станке и откривање погрешака проки / ВПН-а, што је било прилично фрустрирајуће.

Супротно томе, ПуреВПН је успео деблокирати све платформе летећим бојама. У ствари, све њихове апликације долазе опремљене с “популарне веб странице” опција.

Овај избор приказује све популарне веб странице за струјање. Ако желите деблокирати Нетфлик, једноставно кликните на икону и мало ћете преусмерити на деблокирану америчку верзију веб места..

Најбољи дио свега: перформансе остају последње чак и на проширењима прегледника Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок, а они нису постигли најбоље у индустрији.!

Кина

Кина блокира ВПН-а веома озбиљно. Као такав, “Велики ватрозид” користи тренутне технологије и алгоритам за заустављање избјегавања / становника да заобиђу гео-ограничења.

Нажалост, Виндсцрибе није успио понудити потицај нити једну јавност. Канадски пружатељ услуге нема огледало веб локације за преузимање апликације у земљи, нити има кинезних послужитеља.

Супротно томе, ПуреВПН је једини добављач у индустрији који нуди 12 кинешких послужитеља (6 у Пекингу и 6 у Шангају). У исто време нуди апликације које делују у земљи.

Иако је попис тренутно ограничен само на Виндовс, мацОС и Андроид. Ипак, ово је још увек изузетно постигнуто, јер многи даваоци нису били у могућности да обезбеде приступ Кини!

Постављање и сучеље

ПуреВПН Виндсцрибе
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

ПуреВПН подржава све популарне платформе / уређаје. Ако користите корисничку исправу, све њихове апликације обично су невероватно једноставне за коришћење и пружање могућности обоје: роокие и тецх-и ВПН корисници.

Све апликације омогућавају избор за одабир локације темељеног на попису, а на располагању су вам и различити модуси попут п2п / дијељења датотеке, стреаминга, деблокирања итд. За повезивање са релевантним послужитељима.

Као додатни потицај, ПуреВПН’с апликацијом имате чак и могућности промјене порта. Да бисте подржали заобилажењу гео-ограничења и забране ВПН-а за стреаминг веб места и земаља са строгим законима.

Мобилне апликације такође имају исти скуп значајки, али имају изглед различитог изгледа. Они се одликују тамним дизајном и корисничким сучељима, али онај који је невероватно једноставан за коришћење.

ПуреВПН Мац апликација

Упоредите са ПуреВПН-ом, Виндсцрибе’с апликацијама су компактне сучеље и стил; онај који остаје последњи у свим својим апликацијама за различите уређаје / платформе.

Нема много видљивих разлика између апликација за радну површину / преносни рачунар и паметне телефоне, јер имају тему боју, приступачност и навигацију добро идентични.

Управо величине ВПН клијента су различите од уређаја до уређаја и од платформе до платформе. На пример, проширени преглед имају још минималистички изглед. е

Послужитељи

ПуреВПН Виндсцрибе
Земље послужитеља 140+ 60
Укупни број послужитеља 2000 600+

У поређењу са ПуреВПН-ом, канадски Виндсцрибе постаје страшно кратак “бројеви послужитеља”. Заправо, постоји мрежна инфраструктура међу мањим.

Приступите себи само на 600+ послужитеља у 60 земаља широм света. Због лошег броја послужитеља долази до проблема са брзим који настаје због оптерећења корисника на различитим послужитељима.

ПуреВПН, с друге стране, има велику листу од 2.000 сервера у 140 и више земаља широм света, пружајући више функционалности корисника у различитим земљама.

Уствари, ВПН са сједиштем у Хонг Конгу има највећи број земаља које подржавају свог послужитеља, што је приличан подвиг за пружање услуга који је буџетски прихватљив.

Убрзати

ПуреВПН Виндсцрибе
Губитак брзине 9% 30,75%

Да бих стекао бољу представу о извршавању оба услуга, извршио сам анализу брзине. Овај поступак захтева да се тестирају различити послужитељи од оба пружатеља услуга на безброј аспеката.

Они се користе на веб локацији као што је Нетфлик, прегледајте интернетске странице, преузмите торрентинг датотеку или играјте онлине игара. За задатак смо покренули 4 случајна послужитеља из ПуреВПН-а и ЦиберГхост.

Брзина брзине од 100 Мбпс, ПуреВПН је постигао просечну брзину од 91 мбпс у преносу и преносу, што показује губитак брзине од 9%.

С друге стране, Виндсцрибе је постигао осредњу брзину у просеку од 69,25 мбпс. Да бисте указали на губитак брзине преко 30%, што није прикладно за било који ВПН корисник!

сигурности

ПуреВПН Виндсцрибе
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН ИКЕв2 и ОпенВПН
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256-ЦБЦ АЕС-256-ЦБЦ
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096 РСА-4096
Накрива технологија ниједан ниједан
Сигурност апликације Убити прекидач и ДНС заштиту од цурења Убити прекидач и ДНС заштиту од цурења
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

ПуреВПН подржава велики број протокола. Они имају ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ССТП и ОпенВПН (ТЦП и УДП) како би сви људи могли да имају слободне изборе.

Ипак, ПуреВПН користи ОпенВПН протокол на свим уређајима, осим иОС уређаја који користе протокол ИКЕв2 за већу брзину и сигурност.

За шифрирање добављача користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА1 провјером аутентичности за податке канала, што је врло импресивно и врло сигурно.

У међувремену, на АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА384 хасх аутентификацијом и РСА-4096 шифрирањем стиском руке за управљачки канал.

Виндсцрибе, с друге стране, подржава само ИКЕв2 и ОпенВПН протокол на свим својим уређајима. Као што су сви задњи корисници користили ОпенВПН.

За шифрирање Виндсцрибе користи АЕС-256 шифре за коришћење са СХА-512 аутентификацијом и најновијим 4096-битним РСА кључем за управљање -  поред потпоре Савршена тајна напријед користите Диффие Хеллмана (ДХЕ).

Тестови за пропуштање

Да бих стекао бољу идеју о безбедносној апликацији, доказао сам тест пропусности на ПуреВПН и Виндсцрибе. Процес је укључио корисничку 6 различитих алата за проверу;

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:
 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/
ДНС цурења:
 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/
ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:
 • хттпс://иплеак.нет/
 • хттпс://ипк.ац/рун/

И ПуреВПн и Виндсцрибе су успели да очисте тестове са 6 различитих горњих алата и нису открили наше изворне ИП, ДНС или ВебРТЦ информације.

Приватност

ПуреВПН Виндсцрибе
Заповједништво Хонг Конг Канада
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Разне крипто валуте Само Битцоин

Што се тиче приватности, одлучивање побједника заправо не треба дуго. ПуреВПН седи у сефу у Хонг Конгу, док је Виндсцрибе са седиштем у Канади.

Као што вероватно знате, Канада је основала Савеза за кућне љубимце који су се упутили у размену обавјештајних података са намером закона о обавезном масовном надзору и чувању података.

Због тога можда није добра опција да се тачно пријавите на Виндсцрибе, али не и то што они тврде да су а “нула записа” услуга. Они ће морати придржавати своје земље’с законима!

Виндсцрибе такође није подвргнут ревизионим политикама без записа. У међувремену, ПуреВПН се недавно придружио тим поновним провјеравањем услуге АлтиусИТ.

Конфигурација

ПуреВПН Виндсцрибе
Додјела адресе Заједнички / Статички Заједнички / Статички
Статички ИП-ови 8+ земаља 13 Локације
ДДоС заштита Да Не
НАТ ватрозид Да Да

И ПуреВПН и Виндсцрибе подржавају заједничку / статичку инфраструктуру како би задовољили различите захтеве својих купаоница. Иако је доступност ИП адресе зависна од даватељу услуге.

Виндсцрибе је посветио ИП адресу на ограниченим 13 локација од којих је већина дистрибуирана у државама, Великој Британији и Канади.

ПуреВПН, с друге стране, има статички ИП у 8+ земаља с већим бројем. Државне земље САД-а, УК, Аустралију, Канаду, Немачку, Малту, Хонг Конг, Сингапур.

Корисничка подршка

ПуреВПН Виндсцрибе
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 39 минута 45 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Не

ПуреВПН и Виндсцрибе нуде подршку у облику разговора уживо, видео водича, базе знања, често постављаних питања, е-поште и улазнице. Све су добре могућности за добијање подршке.

Друга најбоља опција за већину је подршка путем е-поште. Дакле, отишао сам мало даље са својим свједочењем како бих анализирао и вријеме одзива оба пружатеља услуге.

Можете погледати статистику оба пружања услуга на четири различита питања.

ПуреВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли ПуреВПН добар за бујице? 25 минута 1 Да
Ради ли ПуреВПН с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће су инсталирати ПуреВПН на ЛибреЕЛЕЦ 50 минута 1 Да
Како поставити ПуреВПН на Фирестицк? 44 минута 1 Да

Виндсцрибе

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Да ли Виндсцрибе скрива ваш ИП? 42 минута 1 Да
Је ли Виндсцрибе добар за играње? 1 сат 1 Да
Ради ли Виндсцрибе с Нетфликом? 37 минута 1 Да
Има ли Виндсцрибе прекидач за преузимање? 40 минута 1 Да

Побједник: ПуреВПН

ПуреВПН је побједник

Након анализе обављене услуге, јасно је да је ПуреВПН испада побједнички и с правом је. ВПН је свестрани једноставним речима.

Повољан је према буџету, има добар број послужитеља, глатко деблокира све стреаминг платформе и ради у Кини. Ако то није довољно, чак је подржао и Форбес.

Слични чланки

 • ПуреВПН против ТорГуарда

  ПуреВПН је познат по томе што је јефтино даватељ услуге која иде против великих имена на тржишту, али је заиста бољи од врло сигурног и сигурног...

 • ПуреВПН вс. ЦиберГхост

  Тамо где је ПуреВПН висок као финансијска, поуздана услуга, ЦиберГхост је једнако импресиван пружалац услуге која нуди много тогова. Који је ВПН...

 • ПуреВПН вс ХидеМиАсс упоређивање 2020

  Тамо где ПуреВПН стоји високо као славан “премија” ВПН у овој индустрији, ХидеМиАсс је популаран избор међу лаичким корисницима, углавном због свог допадљивог имена....

 • ПуреВПН вс. ТуннелБеар

  Тамо где ПуреВПН слови као услуга прилагођена буџету, опет вредност, ТуннелБеар је омиљена међу бесплатним већ дугим временима. Данас ћемо...

 • ПуреВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

  Многи корисници гледају огроман збрком када покушају одабрати одговарајући ВПН. Ова збрка углавном су произвели из чињеница да корисници често гледају ВПН услуге...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me