ПуреВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

ПуреВПН вс ПИА

Многи корисници гледају огроман збрком када покушају одабрати одговарајући ВПН. Ова збрка углавном су произвели из чињеница да корисници често гледају ВПН услуге из непровјереног ока.

Ако се суочите са истим збрком у вези са две врхунске услуге, тј. ПуреВПН и ПИА, на правом месту. Погледајте ову детаљну анализу ако желите одредити бољи избор:

Нагласци

ПуреВПН ПИА
 1. 2000+ послужитеља у систему 140 земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 5 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)
 1. 3300+ послужитеља у систему 30 земаља
 2. АЕС-256 битна енкрипција
 3. 10 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)

Цијене и попусти

ПуреВПН ПИА
Раздобље претплате 1 месец 1 месец
1 година 6 месеци
2 године 1 година
Посебна понуда 73% попуста на двогодишњем плану 67% попуста на једномодишњем плану
Највиша цена месечно $ 10,95 $ 6,95
Најнижа цена месечно $ 1,65 $ 3,33
Једногодишња цена $ 69,72 $ 34,95
Поврат новца загарантован 31-дани 7 дана

Што се тиче цене, постоји врло добра конкуренција између два ВПН-а. Још сам изненађен да је приватни приступ Интернету јефтинији од ПуреВПН-а ако погледате оба Да бисте унели планове у цјелине..

Да би био невероватно чудан, јер је ПуреВПН једнак од ретких Топ ВПН услуга која нуди позитивну приступну ВПН услугу, овде је у овој поређењу јасно да је ПИА водећа.

ПуреВПН’с најбољом понудом је њихов петогодишњи уговор у којем су трошкови донели на невјероватних 1,65 УСД мјесечно. Понуда за 24 месеца такође је врло повољна по цени од 3,29 УСД месечно и још увек није била изванредно расположива.

Не, унаточ ниским цијенама које имплементира ПуреВПН, то је’још увек није довољно јефтин у поређењу са ПИА-ом’с цјеновним плановима.

Доста људи не мисли на ПИА као јефтин ВПН услугу, али ту заблуду треба отклонити, јер ако је врхунски ВПН јефтинији од ПуреВПН, онда је сигурно најповољнији најбољи ВПН вани.

Пронађите најбољу понуду за ПИА: Смањите трошкове за 71%

Пронађите најбољу понуду за ПуреВПН: Уштедите 73% на њиховој двогодишњој акцији

Значајке

ПуреВПН ПИА
Истовремене везе 5 10
Апликације оперативног система Виндовс, МацОС, Андроид, иОС, Линук и Фире ТВ Виндовс, МацОС, Андроид, иОС, Линук
Ручна инсталација уређаја Линук, усмјеривачи, пријемници Неки усмјеривачи
Сплит тунелирање Да (све апликације) Не
Бесплатни додаци Службени Коди додатак, блокатор огласа, скенер злонамјерног софтвера, проширени преглед за Цхроме и Фирефок СОЦКС5 Проки и блокатор огласа / трацкер-а

Одабир ВПН-а значи више од проматрања трошкова. Морате бити сигурни да имате приступ значајним врхунским услугама. Срећно, ПуреВПН у овом погледу памти врло добро.

У упоређивању с ПИА-ом, пружао је услугу смештаја у Хонг Конгу-у, а нуди додатне миљуне нуде кориснике огромне спискове напредних значајки. Добивате већу доступност путем негативних апликација за све платформе / уређаје.

Ради сигурности и купци корисници су доступни “Сплит тунелирање” значајка, која недостаје код ПИА’с апликацијама. Као додатак, имате скенер злонамјерног софтвера, блокатор огласа, чак и службене додатке Коди.

ПуреВПН такође нуди јединствени сет алата, који ћу вас наћи испод расправљања. Све ове могућности позиционирају ВПН више од ПИА и осталих производа на тржишту.

Деблокирање способности

ПуреВПН ПИА
Нетфлик Да Не
Хулу Да Да
Ски Го Да Не
Амазон Приме Да Не
ББЦ иПлаиер Да Не
АБС Да Не
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

Ако разговарамо о “деблокирања”, нема боље опције од ПуреВПН-а. Сви његови послужитељи користе снажне технологије шифрирања и сигурности који омогућавају трендови заобилажења гео-ограничења.

Да бисмо дозволили корисницима да деблокирају све верзије Нетфлика, заједно са другим хит платформама попут Амазон Приме, ББЦ иПлаиер, Хулу, сада чак и Диснеи +, док ПИА не успева да понуди овај приступ.

Да не споменемо, ПуреВПН је једини пружалац услуге на тржишту који омогућава деблокирање свих популарних ВоД-ова, директно кроз проширени преглед на Цхромеу и Мозилла Фирефок.

Имате “популарне веб странице” доступна је опција која показује све познате веб странице које можда желите приступити. Када одаберете када желите деблокирати, ПуреВПН ће вас одмах преусмјерити на локалној верзији, без гњаваже..

Кина

Од ПуреВПН има сједиште у Хонг Конгу, и боље ради за обоје: Кинески прогнаници и они који бурају у земљи. Заправо нуди и 12 кинешких послужитеља.

То је нешто што чак и најбољи пружаоци услуга на тржишту не могу понудити. Много ВПН-а тешко да ће радити у Кинију, док се за рад, заборављају испоручују услуге “исељеници” тржиште.

На пример, ПИА не нуди свог кинеског послужитеља, нити има посвећену кинеску страницу за кориснике који могу преузети своје апликације. Као резултат тоге, ПуреВПН дефинитивно изгледа као боља опција.

Постављање и сучеље

ПуреВПН ПИА
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

ПуреВПН се издваја од осталих пружатеља услуга на тржишту нуде невероватно прилагођене и једноставне апликације на више платформи / уређаја, укључујући Андроид / Аппле ТВ и Фирестицк.

Верзија Виндовс / Мац је уредна и чистим изгледом са мноштвом прилагођених опција које су доступне техничке карактеристике које размишљају. У исто време, имаш “директно” доступне су опције за новајлије.

У међувремену, мобилне апликације користе а “тамније” изглед, али онај који је једнако импресиван. Имате попис специјалних послужитеља за све ваше ВПН потребе, као и приступ Дедицираним ИП-овима.

ПуреВПН Мац апликација

ПИА’с апликацијама и даље ће требати рад и побољшати цјелокупног сучеља. Њихове верзије за столним рачунарима сједе у траци са задацима, а већина значајки је на располагању директно клик на икону. То је лијепо, али уједно представља и мало гњаваже.

Будући да ће се апликација скривати секунде које минимализује, постаје велика сметња онима који покушавају слиједити водич за постављање или конфигурацију, јер увек морате кликнути икону да бисте поново отворили.

До’Не, мобилне апликације су лијепо дизајниране и склоњене су нереду. Све су опције набројане уредно, а повезивање траје свега неколико секунди, што је прилично важно.

Апликација ПИА Виндовс

Послужитељи

ПуреВПН ПИА
Земље послужитеља 140+ 30
Укупни број послужитеља 2000 3300

Када је ријеч о успоређивању ВПН пружатеља на њиховој инфраструктури послужитеља, потребно је узети у обзир много различитих аспеката попут укупног броја послужитеља, број свјетских локација, намјештених сервера торрентинга, међу осталим.

Због тога је било тешко анализирати објекте на овај рачун, јер су бродови свих ВПН-а слагали на овај начин:

ПуреВПН тренутно нуди око 2000 више послужитеља широм свијета, укључујући намјенски Торрентинг и П2П послужитеља, али и фактори гдје су побиједили све остале ВПН-а има више подржаних земаља које премашују бројку од 140.

ПИА, с друге стране, нуди много више послужитеља од ПуреВПН, тј. Укупно 3300 послужитеља, али локације које нуде сувише су ограничене да би икакву јасну предност над ПуреВПН.

Послужитељ има само 33 државе, што није ни једна четвртина локације која ПуреВПН нуди. Пресуда: Обојица је врата око врата кад је у питању због чега је послужитељска инфраструктура, па је тешко одредити побједника.

Убрзати

ПуреВПН ПИА
Губитак брзине 9% 25%

ПуреВПН и ПИА две су главне услуге када је реч о подршци стреаминг активности на веб локацији попут Нетфлика и ББЦ иПлаиера, чиме се омогућава дефинитивно гола оптимална брзина.

Међутим, када смо обавили испитивање брзине за обје ове услуге, открили смо да је ПуреВПН у нашој анализи надмашио 4 насумично изабраних послужитеља у поређењу са ПИА-ом.

Ти су послужитељи смештени у САД-у, Великој Британији, Француској и Канади. Брзина тестових брзина, ПИА је смањила брзину од око 25%, док је ПуреВПН био незнатно бољи у просеку 9%.

Пресуда о брзини: ПуреВПН је овде побједник и корисници су препоручили да се за њега одлуче ако је брзина једног од главних проблема при преплати на ВПН услугу..

сигурности

ПуреВПН ПИА
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256-ЦБЦ АЕС-128, АЕС-256
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096 РСА-4096
Накрива технологија ниједан ниједан
Сигурност апликације Убити прекидач и ДНС заштиту од цурења Убојити прекидач
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

ПуреВПН користи ППТП, Л2ТП, ОпенВПН (ТЦП и УДП), ССТП и ИКЕв2 на списку подржаних протокола. ССТП се углавном користи на Виндовс уређајима, а ИКЕв2 је користан додатак за мобилне уређаје.

Користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА1 проверава аутентичности хасх података за податке канала и АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА384 хасх аутентификацијом и РСА-4096 шифрирањем стиском руке за управљачки канал.

Ако говорите о укупној сигурности, ПуреВПН дефинитивно има већу снагу. Нуди побољшане сигурносне опције као што су Доубле ВПН и Сплит Туннелинг, НАТ ватрозид и ДДоС заштита.

С друге стране, ПИА нуди подршку само за Л2ТП / ИПСец и ОпенВПН протоколе. За податке канала, ПИА користиАЕС-256-битне шифре са СХА256 за провјеру аутентичких података и РСА-4096 за управљање.

ПФЕ је доступан путем ДХЕ + РСА размене. За контролни канал, ПИА користи исте шифре и провјеру аутентичности, користећи СХА384 за провјеру аутентичности. Савршена тајна унапријед (ПФЕ) доступна је путем ЕЦДХЕ + ЕЦДСА.

Укратко, добит ћете сјајну приватност с оба пружатеља услуге. ПуреВПН, међутим, пренио је још миљу голих додатака за већу сигурност безбедности широм света.

Приватност

ПуреВПН ПИА
Заповједништво Хонг Конг Уједињене државе
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Монеро, Дасх, Гридцоин, Рппле, ЗЦаас, Ехтерум, Литецоин, Битцоин и још много тога Минт, БитПаи, 32 крипто валуте, укључујући Битцоин, Етхереум и Литецоин

ПуреВПН је искористио предност ПИА-е и имао своју стратегију хонгконшког дела, удаљену од знатижељних очију савеза љубимца, девет и четрнаест очију (препуштање задржавања података и масовни надзор)

ПИА има сједиште у САД-у, што је дословно епитет свих инвазивних активности: путем интернета и изван ње. Као такав, ако говоримо “фактор повјерења”, Чини се да је ПуреВПН приватна опција, с обзиром на то да су они и без услуге записа. .

Што се тиче плаћања, где ПИА подржава Минт, БитПаи, 32 крипто вредности, укључујући Битцоин, Етхереум и Литецоин, ПуреВПН је додао још више на списку плаћања ПаиментВалл са вашим пријавама.

Конфигурација

ПуреВПН ПИА
Додјела адресе Заједнички / Статички Заједнички
Статички ИП-ови 7+ земаља Не
ДДоС заштита Да Не
НАТ ватрозид Да Да

У погледу конфигурација, ПуреВПН је поново добио надмоћ над ПИА-ом. Да би обезбедио да се налази у САД-у и подржава само заједничку инфраструктуру с доступним динамичким ИП-овима.

ПуреВПН, с друге стране, нуди више потицаја својих корисника, подржавајући оба; заједничка и статичка инфраструктура. Намијенили су ИП адресу доступну у више од 7 земаља широм света.

Важно су споменути да су ИП-ови намењени као додатак засебним цијенама. Ако се одлучите за ДДоС заштиту, можда ћете морати платити више за наменски ИП.

Корисничка подршка

ПуреВПН ПИА
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 39 минута 45 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Да

Најбоља врста корисничке подршке била је путем ливе цхат подршке, јер је његова бројна особина, једноставност за коришћење и једноставнија од подршке е-поште која је незгодна..

Ако је овај показатељ за подешавање најбоље корисничке подршке, тада ПуреВПН пружа одличне кориснике у односу на ПИА. Нуди невероватно проактиван систем за разговор уживо.

С друге стране, ПИА је и даље заглавила средину 2010. године са својим подршком на основу е-поште. ПИА’с начином подршке купцима данас није битан’свијет, па ћемо препоручити за надоградњу.

Не, како је подршка путем е-поште још увијек увијек доступна за оба пружања услуге, која је и сама тестирала. Подијелите детаље о временским приликама сваког даватеља услуге пружања путем е-поште.

ПуреВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли ПуреВПН добар за бујице? 25 минута 1 Да
Ради ли ПуреВПН с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће су инсталирати ПуреВПН на ЛибреЕЛЕЦ 50 минута 1 Да
Како поставити ПуреВПН на Фирестицк? 44 минута 1 Да

Приватни приступ интернету (ПИА)

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Зашто се ПИА налази у земљи с кућним љубимцима? 1 сат 1 Да
Вози ли приватни приступ интернету записи? 45 минута 1 Да
Приступите приватном интернету путем Нетфлика? 50 минута 1 Да
Како могу добити поврат средстава од приватног приступа интернету? 44 минута 1 Да

Остале поређење за проверу

  1. ЕкпрессВПН вс ИПВанисх
  2. ЕкпрессВПН вс. ПуреВПН
  3. ПуреВПН вс ИПВанисх
  4. НордВПН вс. ЕкпрессВПН

Побједник: ПуреВПН

ПуреВПН је побједник

Без сумње, ПуреВПН је пуно већа услуга у поређењу с ПИА-ом, а већина корисника ће вјероватно вјероватно да неће успјети успоставити двије неуједначене услуге на истим мјерним подацима.

Не, с обзиром да је међу главним именима, потребна је непристрана поређења. Унаточ разлици у послужитељима, неке ствари не могу занемарити, попут недостатка ливе цхат-а и Килл Свитцх-а.

ПИА је сјајна ВПН услуга, без ПуреВПН-а смо овде наводили више детаља јер се појављују више “Вјешт” ВПН услуга погодно користи сувременог корисника од једне некадашње.

Слични чланки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me