ПуреВПН Вс НордВПН

ПуреВПН вс НордВПН


Стотине ВПН услуга која се на тржишту нуде нуде као најбоље. Важно је бити свјестан ових пријевара и увијек их успоређивати с једним и другим.

Данас питамо НордВПН против ПуреВПН-а и једни против других како бисмо одредили бољи избор међу њима. Дакле, без даљњих поклопа, погледајте цјеловиту успоредбу испод.

Нагласци
НордВПН ПуреВПН
 1. 5.200+ послужитеља у 58 земаља
 2. АЕС-256-ЦБЦ енкрипција
 3. 6 истодобне везе
 4. Деблокира све струјне платформе
 5. Ревидирана политика без записа
 1. 2000+ послужитеља у систему 140 земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 5 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)

Цијене и попусти

НордВПН ПуреВПН
Раздобље претплате 1 месец 1 месец
1 година 1 година
2 године 2 године
3 године
Посебна понуда Попуст од 70% на трогодишњи план 73% попуста на двогодишњем плану
Највиша цена месечно $ 11,95 $ 10,95
Најнижа цена месечно $ 3,49 $ 1,32
Једногодишња цена $ 83,88 $ 69,72
Поврат новца загарантован 30 дана 30 дана

Када је ријеч о цијенама, нико од ПуреВПН-а није најповољнији. И то’Не само кад сте успоређивали НордВПН-а, већ су вредни ВПН индустрије.

Нитко ни не приближава Пуре’с прљавштине јефтини впн планови. До’мјесечна претплата ће вам дати само 10,95 УСД, што је још увијек 2 долара мање од већине у индустрији.

Ако се одлучите за дуље време, остварите боље попусте. Савјетујем одлазак на петогодишњи план како бисте постигли најбољу вредност. Почиње од 1,32 долара мјесечно. (наплаћује се једном у вредности од 80 УСД)!

За НордВПН, месечне цене почињу од 11,95 УСД. Међутим, увек можете одлучити за своје двогодишње преплату, што вам даје невероватних 24% попуста.

Наравно, што је дуже трајање, цене су јефтине. Ако кренете годишње, добијате попуст од 41%. То значи, плаћајте само 6,99 долара мјесечно.

Да бисте постигли најбољу вредност, саветујте кориснике да укључе свој трогодишњи план који смањују месечни трошак на 3,49 УСД (уплаћујете се једном у 125,64 УСД). 

Што се тиче гаранције поврата новца, и ПуреВПН и НордВПН нуде поврат новца у року од 30 дана, а можете искористити ако нити један пружатељ услуге не буде задовољан.

Пронађите најбољу понуду за НордВПН: 70% попуста на трогодишњем плану

Пронађите најбољу понуду за ПуреВПН: Уштедите 73% на њиховој двогодишњој акцији

Значајке

НордВПН ПуреВПН
Истовремене везе 6 5
Апликације оперативног система Виндовс, МацОС, Линук, Андроид, иОС, Амазон Фире ТВ Виндовс, МацОС, Андроид, иОС, Линук, Коди и Фире ТВ
Ручна инсталација уређаја Приручници, усмјеривачи и Линук Неки усмјеривачи, сет топ бок и Линук
Сплит тунелирање Није доступно Да (све апликације)
Бесплатни додаци Проширења прегледа за Цхроме и Фирефок, ЦиберСец, ДоублеВПН, СмартПлаи Службени Коди додатак, блокатор огласа, скенер злонамјерног софтвера, проширени преглед за Цхроме и Фирефок

У погледу значајности, и НордВПН и ПуреВПН пружају додатну миљу у пружању додатне сигурности и заштите корисника на безбројним уређајима и платформи.

Оба ВПН-а нуде изворне апликације за Виндовс, Мац, Линук, Андроид, иОС, Аппле ТВ и не предлажу конфигурирану апликацијску смерницу. ПуреВПН на списку додајте и намјенски додајете Коди.

НордВПН и ПуреВПН нуде проширење прегледа за Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок. Ако их обоје упоредимо, ја’могу рећи да ПуреВПН нуди бољу сигурност.

Њихови додаци су и једини у индустрији који деблокирају стреаминг платформу попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера, Амазон Приме и Хулу директно из прегледа..

Подијељено подешавање није доступно за НордВПН, али се налази у свим апликацијама ПуреВПН. Можете да отворите 5 истодобних веза са ПуреВПН и 6 с НордВПН.

Деблокирање способности

НордВПН ПуреВПН
Нетфлик Да Да
Хулу Да Да
Ски Го Да Да
Амазон Приме Да Да
ББЦ иПлаиер Да Да
АБС Да Да
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

У већини случајева НордВПН и ПуреВПН су већ аспекти подударни. У смислу деблокирања, оба успевају заобићи гео-ограничења на познате ВоД-ове и стреаминг платформе.

Једина је разлика у ономе где НордВПН не успева деблокирати ове ВоД-ове проширивањем прегледника, ПуреВПН је успео да се ухвати што показује да је његова технологија супериорна.

Још чекам да тестирам ВПН услугу која нуди најновије могућности за деблокирање попут ПуреВПН-а, посебно повећањем прегледа, јер је до јединствене продајне тачке.

Што се тиче НордВПН-а, можете добити списак “радна” послужитељи из тима подршке. Међутим, тестирао сам себи изузевши те, а Север је и даље несметано радио на свим каналима.

Кина

Од ПуреВПН има сједиште у Хонг Конгу, и боље ради за обоје: Кинески прогнаници и они који бурају у земљи. Међутим, она не нуди намјенску кинеску страницу.

НордВПН, с друге стране, нуди кинеску страницу који становници земље могу приступити својим апликацијама и преплату на одговарајући план плаћања.

Нажалост, они нису голи послужитељи у Кинију. Док, ПуреВПН нуди 12 послужитеља у земљи, од којих је 6 смештено у Шангају, а 6 у Пекингу.

Корисници у Кини могу користити НордВПН корисници одабрани: хттп://норд-фор-зх.цом/

Постављање и сучеље

НордВПН ПуреВПН
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС и Линук, Виндовс, Мац, Андроид, иОС и Амазон Фире ТВ
Одабир главних локација Карта бази Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

НордВПН се може похвалити уредним и чистим изгледом у свим својим изворним апликацијама. Они могу похвалити сличан изглед са само неколико дизајнерских угађања на различитим платформама и уређајима.

На пример, апликација Виндовс покреће се приказ динамичке карте. Док Мац чак нуди могућност одабира послужитеља у регији и земљама.

Објективи ипак нуде услугу а “специјалитет” Плоча на коме је одабрани послужитељ за одређене задатке попут добијања намјенског ИП-а, препуштајући п2п / дијељену датотеку и кориштење ДоублеВПН-а.

Клик на “подешавања” даље ћемо вам пружити списак значајки који можете имати / онемогућити. Они имају Невидљивост на ЛАН-у, Интернет Килл Свитцх и злогласни ЦиберСец.

НордВПН сучеље

С друге стране, ПуреВПН користи другачији дизајн за своје радне површине и мање екране. Сучеље за Виндовс и Мац је веће и нуди безбројне могућности.

Најбоља ствар код ПуреВПН-а’с десктоп апликација је ипак оно што се брину за новејлије и стручне кориснике. Имате карактеристике могућности конфигурације помоћу којих техничари могу добити жељезну сигурност.

Супротно томе, нове опције омогућавају употребу заштитне темељене на различите начине рада, као што је рад, деблокирање дијељења датотеке, прегледавање итд. Изаберите оног који најбоље одговара вашим потребама.

Верзије за мобилне уређаје неометано су, али не угрожавају својства. Слично томе, проширени преглед имају компактан дизајн, али могу и деблокирати Нетфлик директно у прегледнику!

ПуреВПН сучеље

Послужитељи и перформансе

НордВПН ПуреВПН
Земље послужитеља 58 140
Укупни број послужитеља 5200+ 2000

НордВПН је био прије неколико мјесеци уговорени највећи послужитељ. Сада ЦиберГхост преузима водећу улогу нуде више од 5.700+ послужитеља у преко 90 земаља широм света.

Што се брзине тиче, НордВПН је невероватно брз и једва подноси никаква силана времена. Нисам имао проблема са стреамингом у Ултра ХД-у или постизањем највећих брзина током бујице.

ПуреВПВ, с друге стране, нуди 2.000+ послужитеља. Иако је бројка мања од НордВПН-а, надокнађује је додавање послужитеља у више од 140 земаља широм света.

Брзина је такође врло разумљива, додирујући исте просечне вредности као и НордВПН. Обје компаније чак успешно деблокирају стреаминг платформе и раде у Кини.

сигурности

НордВПН ПуреВПН
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ОпенВПН ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256 АЕС-256
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-2048 РСА-4096
Накрива технологија Обфспроки ниједан
Додатна заштита Двоструки скок рута и лук преко ВПН-а Подијељено тунелирање и НАТ ватрозид
Сигурност апликације Прекидач, Ви-Фи, ДНС / ВебРТЦ / ИП заштита од пропуштања Уклоните склопку и ДНС / ВебРТЦ / ИП заштиту од цурења
ДНС статус ПриватеДНС Приватни ДНС

НордВПН нуди подршку за све ажуриране протоколе, укључујући ИКЕВ2, Л2ТП и индустријски стандардни ОпенВПН. Користи АЕС-256-ЦБЦ шифре с ХМАц СХА256 на базама података.

За свој управљачки канал НордВПН користи горњу енкрипцију и провјеру аутентичности, користећи РСА-2048. Савршена тајна напријед (ПФС) поставља се помоћу јаке размјене типки ДХЕ-4096.

Са друге стране, њихове мобилне апликације, посебно иОС, користе ИКЕв2 с АЕС-256-ГЦМ шифром и ХМАЦ СХА2-384 провере аутентичности. ПФЕ осигурава ДХЕ-3075 размену.

ПуреВПН, с друге стране, садржи ССТП и ИКЕв2 на списку подржаних протокола. ССТП се углавном користи на Виндовс уређајима, а ИКЕв2 је користан додатак за мобилне уређаје.

Користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА1 провјерава аутентичности за податке канала и АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА384 хасх аутентификацијом и РСА-4096 шифрирањем стиском руке за управљачки канал.

Ако говорите о укупној сигурности, ПуреВПН дефинитивно има већу снагу. За разлику од НордВПН-а који је недавно хакиран, Пуре је и даље сигуран од било ког тог рањивости.

Приватност

НордВПН ПуреВПН
Заповједништво Панама Хонг Конг
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Монеро, Дасх, Гридцоин, Рппле, ЗЦаас, Ехтерум, Литецоин, Битцоин Разне Црпитоцурренциес

НордВПН и ПуреВПН имају своје седиште у сигурним јурисдикцијама, далеко од знатижељних савеза савеза Пет, Девет и Четрнаест очију који се препуштају масовном надзору..

Тамо где је НордВПН смјештен у врло сигурној Панами, ПуреВПН има своје седиште у Хонг Конгу. Објекти не садрже обавезно чување података и инвазивне законе.

Као такви, можете очекивати да ће бити више обрамбених од оних ВПН-а смештених у САД-у, Канади, Аустралији итд. Који морају удовољавати наредбама и захтевати владе.

Што се тиче начина плаћања анонимног плаћања, НордВПН прихваћа Монеро, Дасх, Гридцоин, Рппле, ЗЦаас, Ехтерум, Литецоин, Битцоин и друге, док је ПуреВПН променио и више опција на списку.

Конфигурација

НордВПН ПуреВПН
Додјела адресе Заједнички / Статички Заједнички / Статички
Статички ИП-ови 40+ локација 10+ локација
ДДоС заштита Да ниједан
НАТ ватрозид Да Да

За конфигурацију, НордВПН и ПуреВПН подржавају динамичке и статичке ИП адресе. Тамо где Норд нуди више на путу, Пуре додаје додатне сигурносне карактеристике.

На пример, НордВПН подржава наменске ИП адресе на више од 40 места у целом свету. ПуреВПН тренутно нуди само статичке ИП адресе на више од 10 места и користи ДДоС заштиту.

Намјенски ИП-ови могу бити додани, што значи да ћете морати додатно платити, а можете користити ДДоС заштиту више.

Служба за кориснике

НордВПН ПуреВПН
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 30 минута 39 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Да

И НордВПН и ПуреВПН пружају додатну миљу голих купаца за невероватну подршку за техничке и опте упите. Подржавају ливе цхат, е-поштују и систем улаз.

Истовремено нуде посвећену страницу за решење проблема заједно са често постављеним питањима за помоћ корисницима да би добили тренутну подршку за своја питања, а ћаскање уживо није доступно..

Чак и обавио тестирање времена одговорите на свако давање услуге пружањем путем е-поште. Процес је укључио оба пружатеља услуга четири питања путем е-поште. Погледајте статички приказ сваког ВПН-а испод:

НордВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Ради ли НордВПН с Нетфликом? 12 минута 1 Да
Је ли НордВПН добар за Торрентинг? 40 минута 1 Да
Какву енкрипцију користи НордВПН? 38 минута 1 Да
Како активирати НордВПН’с запуштеним послужитељима? 30 минута 1 Да

ПуреВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли ПуреВПН добар за бујице? 25 минута 1 Да
Ради ли ПуреВПН с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће су инсталирати ПуреВПН на ЛибреЕЛЕЦ 50 минута 1 Да
Како поставити ПуреВПН на Фирестицк? 44 минута 1 Да

Побједник: ПуреВПН

ПуреВПН је побједник

Нема сумње да је НордВПН једнако добар као ПуреВПН. Нажалост, недавни скандал како је хакиран резултирао губљењем све веродостојности и угледа.

Због тога смо препоручили много сигурније и поузданију опцију, ПуреВПН, јер никада није био хакиран нити је похранио записнике (проверио и ревидирао Алтиус ИТ).

ВПН је свеобухватна услуга која деблокира све популарне ВоД-ове, ради у Кини и нуди невероватну брзину за рад и бујицу, а за то је невероватно прилагођен прорачун!

Слични чланки

 • ЕкпрессВПН вс. ПуреВПН

  У данашњем времену одабира ВПН услуга је за много тешких задатака, због небројених доступних опција. Готово све услуге тврде да су најсигурније,...

 • ПуреВПН против ТорГуарда

  ПуреВПН је познат по томе што је јефтина услуга давалаца која иде против великих имена на тржишту, али је заиста бољи од врло сигурних и...

 • ПуреВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

  Многи корисници гледају огроман збрком када покушају одабрати одговарајући ВПН. Ова збрка углавном су произвели из чињеница да корисници често гледају ВПН услуге...

 • НордВПН вс. ЕкпрессВПН

  Корисници редовито наилазе на много веб страница за рецензију које имају ове двије особе на попису најбољих пружатеља услуга на тржишту. Што се догађа ако поставите оба ВПН-а против сваког...

 • ПуреВПН вс ХидеМиАсс упоређивање 2020

  Тамо где ПуреВПН стоји високо као славан “премија” ВПН у овој индустрији, ХидеМиАсс је популаран избор међу лаичким корисницима, углавном због свог допадљивог имена....

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me