ПуреВПН вс ХидеМиАсс упоређивање 2020

ПуреВПН вс ХидеМиАсс

Тамо где ПуреВПН стоји високо као славан “премија” ВПН у овој индустрији, ХидеМиАсс је популаран избор међу лаичким корисницима, углавном због свог допадљивог имена.

Која је услуга ипак боља? Да бисте сазнали, прочитајте ову детаљну анализу ПуреВПН-а и ХидеМиАсс анализу у којој ћу вам пружити услугу на више кључних аспеката:

Нагласци

ПуреВПН ХМА ВПН
 1. 2.000+ послужитеља у систему 140 земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 5 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Без правила о записима (Ревизија АлтиусИТ)
 1. 1000+ послужитеља у систему 190 земаља
 2. АЕС-256-ГЦМ енкрипција
 3. Повезивање без пропуштања
 4. 30-дневно јамство поврата новца
 5. Учинковит систем Килл Свитцх

Цијене и попусти

ПуреВПН ХМА ВПН
Раздобље претплате 1 месец 1 месец
1 година 1 година
2 године 3 године
Посебна понуда 73% попуста на двогодишњем плану 67% попуста на трогодишњем плану
Највиша цена месечно $ 10,95 $ 9,99
Најнижа цена месечно $ 2,91 $ 3,99
Једногодишња цена $ 49,92 $ 71,88
Поврат новца загарантован 31-дани 30 дана

Иако нуди више могућности, технологије и могућности деблокирања, ПуреВПН је јефтина опција након успоређивања са ХМА ВПН..

Понудитељ са сједиштем у Хонг Конгу нуди планове од три различита трајања. Мјесечни започиње са 10,95 УСД, што је још 2 долара мање од просечне цене у индустрији.

Једногодишњи план кошта 4,16 УСД / месечно, што износи минимално 49,92 УСД. Ипак, за најбољу вредност препоручили смо долазак на ПуреВПН’с двогодишња претплата.

Овај план започиње са повољним буџетом 2,91 УСД месечно. Као такав, платићете само 69,84 долара за укупно 24 месеца, што ће вам бити један од најфинијих ВПН-а.

ХМА ВПН, с других страна, започиње са месечним планом од 9,99 УСД. Међутим, слично као ПуреВПН, они нуде попусте за дуготрајне преплате.

На пример, једанодишњи план почиње са 5,99 долара месечно, што вам даје 50% попуста. Као резултат тога, платили сте 71,88 УСД за 12 месеци, што је 21 УСД на скупу од ПуреВПН-а.

Трогодишњи план вам даје 67% попуста, спуштајући мјесечне цијене по 3,99 УСД мјесечно, наплаћујући на 143,64 УСД. То је изузетно скупо за услугу ниског ценовног разреда!

Што се тиче новца назад’Забринути смо, ПуреВПН нуди 31-дневно јамство поврата новца. У међувремену, ХМА ВПН нуди поврат новца у року од 30 дана, што је мање.

Пронађите најбољу понуду за ПуреВПН: Уштедите 73% на њиховој двогодишњој акцији

Пронађите најбољу понуду за ХидеМиАсс: Уштедите 67% на њиховој двогодишњој акцији

Значајке

ПуреВПН ХМА ВПН
Истовремене везе 5 5
Апликације оперативног система Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук и Фире ТВ Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук и усмјеривачи
Ручна инсталација уређаја Линук, усмјерници, пријемници Усмјеривачи, телевизори и још много тога
Сплит тунелирање Да (све апликације) Да (све апликације)
Бесплатни додаци Службени Коди додатак, блокатор огласа, скенер злонамјерног софтвера, проширени преглед за Цхроме и Фирефок Смарт Килл склопка, ИП насумична заштита, заштита од цурења, ДДоС заштита

ХидеМиАсс ВПН и ПуреВПН нуде добар списак напредних значајки. Да би користио могућност боље анонимности / сигурности током истраживања Интернета.

Са било којим додатним сервисом имате посвећене апликације за Виндовс, Мац, иОС, Андроид, Линук, Мозилла Фирефок, Гоогле Цхроме, Фире ТВ, Андроид / Аппле ТВ.

Иако је ПуреВПН добио предност над ХМА ВПН нуде извори додатак за Коди. Да и не спомињем, тај пружатељ нуди чак и водиче за ручно постављање и унапред конфигуриране смернице.

Када погледамо међусобне везе, обје услуге подржавају вишеструку пријаву на само 5 уређаја. Међутим, постављање апликације је врло једноставно и једноставно.

ПуреВПН нуди НАТ ватрозид, подешавање тунела, блокирање огласа / праћења, ИПв6 заштиту од цурења, проширивање портала, заштиту ДДоС-а и намјенске ИП адресе.

ХМА ВПН, с друге стране, омогућава приступ значајкама попут Смарт Килл Свитцх, ИП Схуффле, Заштита од пропуштања, ДДоС заштита и Сплит Туннелинг..

Деблокирање способности

ПуреВПН ХМА ВПН
Нетфлик Да Не
Хулу Да Не
Ски Го Да Не
Амазон Приме Да Не
ББЦ иПлаиер Да Не
АБС Да Не
ДЗС Да Не
национална комуникациона мрежа Да Не
ИТВ Да Не
Канал 4 Да Не

Много веб страница за преглед и сам даватељ тврди да ХМА делује на деблокирању стреаминг платформе и заобилазећи географске ограничења или ВПН забране..

Ништа не може даље од истине, јер ће моји тестови на своје послужитеље открити да ниједан од њих не делује глатко на деблокирању популарних ВоД-ова на тржишту..

ПуреВПН је, са друге стране, био далеко успешан у затварању гео-ограничења на Нетфлику, ББЦ иПлаиеру, Хулу, Амазон Приме, Воот, Хотстар, чак и Диснеи Плус.

Све његове апликације долазе с “популарне веб странице” изборник који показује све познате стреаминг платформе попут ових горе. Једноставно кликните на икону услуге које желите деблокирати.

Најбољи дио свега: овај је избор доступан у Цхромеу и Мозилла и може користити кориснике да деблокирају чак и Нетфлик директно из прегледа!

Кина

Кина не узима лагано блокирање ВПН-ја и “Велики ватрозид” користи тренутне технологије и алгоритам за заустављање становника / исељеника да их користи.

Нажалост, ХМА ВПН не нуди ниједну публику. Даватељ са сједиштем у Великој Британији не нуди приступ зрцалној веб страници, нити је посјетио кинеске послужитеље.

ПуреВПН, с друге стране, делује и за један који желе ВПН у Кину за приступ локалном садржају и један у земљи, који треба дјелотворан ВПН.

Пружатељ је једини назив у индустрији који нуди 12 кинешких послужитеља (6 у Пекингу и 6 у Шангају). У исто време нуди апликације које делују у земљи.

Иако је попис тренутно ограничен само на Виндовс, мацОС и Андроид. Да би ипак били веома успешни, многи ВПН-ови нису успели да обезбеде приступ у Кини!

Постављање и сучеље

ПуреВПН ХМА ВПН
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

ПуреВПН је један од ретких пружатеља услуга на тржишту који подржава готово све платформе / уређаје, укључујући Ксбок Оне, ПС4, Нвидиа Схиелд, па чак и Нинтендо Свитцх.

Што се тиче корисничког сучеља, који користи веома једноставне уређаје за употребу и интуитивну употребу, нудеће: новојлије и ВПН корисници, могу похвалити уредни и чист дизајнирани модел.

Као додатни потицај, ПуреВПН’са апликацијом имате чак и могућности промене портала, што помаже у заобилажењу гео-ограничења и забране ВПН-а у земљама са строгим законима.

Мобилне апликације такође имају исти скуп значајки, али имају изглед различитог изгледа. Они се одликују тамним дизајном и корисничким сучељима, али онај који је невероватно једноставан за коришћење.

ПуреВПН Мац апликација

У упоређивању с ПуреВПН, злогласни ХМА ВПН има шири стил и стил. Њихова апликација покрива најмање половину заслона на столним и преносним рачуналима.

Као такав, не може се сасвим сматрати корисним. Најбоље апликације су минимално дизајниране, али задовољавају све аспекте једноставности употребе, а што није доступно код ХМА.

Нема много видљивих разлика између апликација за радну површину / преносни рачунар и паметне телефоне, јер имају тему боју, приступачност и навигацију добро идентични.

Управо величине ВПН клијента су различите од уређаја до уређаја и од платформе до платформе. На пример, проширивање прегледа може се похвалити минималистичким изгледом.

ВПН сучеље ХМА Про

Послужитељи

ПуреВПН ХМА ВПН
Земље послужитеља 140+ 190+
Укупни број послужитеља 2000 1000+

У поређењу са ПуреВПН-ом, ХМА ВПН седи у Великој Британији нуди више “земље послужитеља”. Заправо постоји мрежна инфраструктура једнака од највећих.

Имате приступ на 1000+ послужитеља у преко 190 земаља широм света. Овај високи број послужитеља резултира равномјерном дистрибуцијом корисника на различитим послужитељима.

ПуреВПН, с другим странама, може похвалити више “број послужитеља”. Има 2000+ послужитеља у 140+ земаља широм света, што је изузетно постигнуће.

Убрзати

ПуреВПН ХМА ВПН
Губитак брзине 9% 29,28%

Да бих стекао бољу представу о извршавању оба услуга, извршио сам анализу брзине. Овај поступак захтева да се тестирају различити послужитељи од оба пружатеља услуга на безброј аспеката.

Брзина брзине од 100 Мбпс, ПуреВПН је постигао просечну брзину од 91 Мбпс за пренос и преузимање, што показује губитак брзине од 9%.

ХМА ВПН, с друге стране, испоручио је просечну брзину у просеку од 70,72 Мбпс. Ово показује губитак брзине преко 29,28%, што није прикладно за било који ВПН корисник!

сигурности

ПуреВПН ХМА ВПН
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН ОпенВПН, ППТП, ИКЕв2 / ИПСец
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256-ЦБЦ АЕС-256-ГЦМ
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096 РСА-4096
Накрива технологија ниједан ниједан
Сигурност апликације Уклоните прекидач и заштиту од цурења Уклоните прекидач и заштиту од цурења
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

ПуреВПН подржава велики број протокола. Они имају ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ССТП и ОпенВПН (ТЦП и УДП) како би корисник смањио слободу избора свих врста.

Ипак, ПуреВПН користи ОпенВПН протокол на свим уређајима, осим иОС уређаја који користе протокол ИКЕв2 за већу брзину и сигурност.

За шифрирање добављача користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА1 провјером аутентичности за податке канала, што је врло импресивно и врло сигурно.

У међувремену, на АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА384 проверава атентичности и РСА-4096 шифрирајуће стиском руке за управљачки канал.

ХМА ВПН, с друге стране, подржава само ППТП, ИКЕв2 / ИПСец и ОпенВПН протокол на свим вашим уређајима. Као што су сви задњи корисници користили ОпенВПН.

За шифрирање у систему Виндовс и Андроид користи АЕС-256-ГЦМ заједно са СХА-256 провером аутентичности и најновијим 4096-битним РСА кључем за стискање руку.

На Мац-у и иОС-у ХМА користи истински шифру Галоис Цоунтер Моде-а, али и ИКЕВ2 / ИПСец-ом, како би корисник пружио боље брзине и перформансе.

Тестови за пропуштање

Да бих стекао бољу предоџбу о безбедносној апликацији, доказао сам тест пропусности на ПуреВПН и ХМА ВПН. Процес је укључио корисничку 6 различитих алата за проверу;

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:
 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/
ДНС цурења:
 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/
ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:
 • хттпс://иплеак.нет/
 • хттпс://ипк.ац/рун/

И ХМА ВПН и ПуреВПН успели су очистити тестове са 6 различитих горњих алата и нису открили наше изворне ИП, ДНС или ВебРТЦ информације.

Приватност

ПуреВПН ХМА ВПН
Заповједништво Хонг Конг Уједињено Краљевство
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Разне крипто валуте ниједан

Што се тиче приватности, одлучивање побједника је заправо лак задатак. ПуреВПН седи у сефу у Хонг Конгу, док је ХМА ВПН са седиштем у Великој Британији.

Као што вероватно знате, Велика Британија је основала Савеза Фиве Еиес Аллианце, која је упутила у размену обавестечких података иметањем закона о обавезном масовном надзору и чувању података.

Због тога можда није добра опција да се тачно пријавите на ХМА, а не можемо рећи да су то они “нула записа” услуга. Они ће морати придржавати своје земље’с законима!

Да провјери у двије околности; један је укључен случај узнемиравања, што је требало да ураде ухићења починитеља након што је ХМА претходно записао.

У другом случају, ХМА је открио личне податке једног од својих купаоница, Цодија Кретсингера, члан корисника за хакирање Сони Пицтурес.

Конфигурација

ПуреВПН ХМА ВПН
Додјела адресе Заједнички / Статички Заједнички
Статички ИП-ови 8+ земаља ниједан
ДДоС заштита Да Не
НАТ ватрозид Да Да

Тамо где ПуреВПН подржава заједничку / статичку мрежну инфраструктуру, ХМА ВПН држи традиционални заједнички систем ИП адресе.

Да бисте били прилично проблематични, јер ће статички ИП-ови послужити важну верзију у ВПН индустрији. Омогућите корисницима приступ осјетљивим банкарским подацима и приступом ЛАН мрежама.

Срећом по вас, ПуреВПН има статичке ИП адресе у 8+ земаља. Они имају САД, Велику Британију, Аустралију, Канаду, Немачку, Малту, Хонг Конг, Сингапур.

ПуреВПН наменски ИП-ови

Корисничка подршка

ПуреВПН ХМА ВПН
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 39 минута 30 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Да

И ПуреВПН и ХМА ВПН нуде добру подршку преко више канала. Да бисте укључили улазнице, е-поштујте, ћаскајте уживо, често постављајте питања (ФАКс), базу знања и видео водиче.

Будући да је подршка за е-поштовање многих и даљња опција за излазак, провео сам мали тест Да времена реакције. Ово је само да види колико је проактивних својих купаца.

Можете видети статистику оба пружања услуга на четири различита питања. Обично ПуреВПН има просечно време реакције 39 минута, а ХМА 30 минута!

ПуреВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли ПуреВПН добар за бујице? 25 минута 1 Да
Ради ли ПуреВПН с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће су инсталирати ПуреВПН на ЛибреЕЛЕЦ 50 минута 1 Да
Како поставити ПуреВПН на Фирестицк? 44 минута 1 Да

ХидеМиАсс

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Колико је снажан ХМА ВПН? 35 минута 1 Да
Колико кошта ХидеМиАсс? 27 минута 1 Да
Ради ли ХМА с Нетфликом? 22 минута 1 Да
Како могу купити ХМА ВПН? 33 минута 1 Да

Побједник: ПуреВПН

ПуреВПН је побједник

Након упоређивања оба пружаоца услуге, сигурно је рећи да је ПуреВПН побједник. Унаточ невероватно повољном буџету, ВПН стоји као свестрани.

Нема проблема са деблокирањем платформи попут Нетфлика, има добар број послужитеља, ради у Кини, и нуди чак и наменску ИП адресу. Укратко, одлична је услуга за купњу!

Слични чланки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me