ПуреВПН вс. ЦиберГхост

ПуреВПН вс ЦиберГхост


Тамо где је ПуреВПН висок као финансијска, поуздана услуга, ЦиберГхост је једнако импресиван пружалац услуге која нуди много тогова. Који је ВПН бољи?

Ако желите да добијете одговор, погледајте овај детаљни анализу упоређивања података ПуреВПН и ЦиберГхост, где ћу вам пружити једну услугу против других или неколико кључних аспеката:

Нагласци

ПуреВПН ЦиберГхост
 1. 2.000+ послужитеља у систему 140 земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 5 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Без правила о записима (Ревизија АлтиусИТ)
 1. 6.100+ послужитеља у систему 90 земаља
 2. АЕС-256 битна енкрипција
 3. 7 истодобне везе
 4. ДНС и ИП заштита од цурења
 5. Без правила дневника (Ревизија КСЦерт)

Цијене и попусти

ПуреВПН ЦиберГхост
Раздобље претплате 1 месец 1 месец
1 година 1 година
2 године 2 године
3 године
Посебна понуда 73% попуста на двогодишњем плану 79% попуста на трогодишњем плану
Највиша цена месечно $ 10,95 $ 12,99
Најнижа цена месечно $ 2,91 $ 2,75
Једногодишња цена $ 49,92 $ 71,88
Поврат новца загарантован 31-дани 45-дани

У погледу цене, и ПуреВПН и ЦиберГхост постижу савршене равнотеже између приступачности и вредности. Иако се месечни планови могу чинити мало скупљима.

Тамо где ПуреВПН креће од минималних 10,95 УСД, ЦиберГхост је уплатио 12,99 УСД за један месец. Наравно, ако одлучите за дуље претплате, остварите боље попусте.

ПуреВПН нуди два дуготрајна плана: 1 годину и 2 године. Годишњи план кошта само 4,16 УСД / месечно, што вам даје 62% попуста. Као резултат тога, плаћајте само 49,92 УСД за 12 месеци.

Једноставно, двогодишњи план увећава трошкове тако што вам даје 73% попуста на месечне цене. То значи да плаћате само 2,91 УСД месечно, а наплаћује се 69 долара током 24 месеца.

Супротно томе, ЦиберГхост нуди три дуготрајне планове: 1 годину, 2 године и 3 године. Годишњи план враћа вас за 5,99 УСД месечно, уплаћује 71,88 УСД за 12 месеци (21 УСД скуп од ПуреВПН’е).

Двогодишњи план додатно снижава цене од 3,69 УСД месечно, уплаћује се као 88,56 долара, али такође је још увек скупљен од ПуреВПН-а. ВПН ипак надокнађује.

ЦиберГхост нуди трогодишњи план с двомјесечним бесплатним накнадама, који ће вам донијети огроман попуст од 79%, смањујући мјесечне трошкове на 2,75 УСД. Као резултат тога, плаћајте само 99 долара за 38 месеци!

Што се тиче новца назад’Забринути смо, ПуреВПН нуди 31-дневно јамство поврата новца. У међувремену, ЦиберГхост је корак даље како би понудио поврат од 45 дана у настојању да повећа поверење корисника.

Пронађите најбољу понуду за ПуреВПН: Уштедите 73% на њиховој двогодишњој акцији

Пронађите најбољу понуду за ЦиберГхост: Уштедите 79% по трогодишњој специјалној цени

Значајке

ПуреВПН ЦиберГхост
Истовремене везе 5 7
Апликације оперативног система Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук и Фире ТВ Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук, Фире ТВ
Ручна инсталација уређаја Линук, усмјерници, пријемници Усмјеривачи, телевизори и још много тога
Сплит тунелирање Да (све апликације) Да (све апликације)
Бесплатни додаци Службени Коди додатак, блокатор огласа, скенер злонамјерног софтвера, проширени преглед за Цхроме и Фирефок Ви-Фи заштита, ДНС и ИП заштита од цурења

Ако упоредите оба пружају услугу на значајнијем нивоу, постаје јасно да су ПуреВПН и ЦиберГхост погодили противнике.

Оба пружају нуде нуде апликације за више уређаја / платформе, укључујући Виндовс, Мац, иОС, Андроид, Линук, Мозилла Фирефок, Гоогле Цхроме, Фире ТВ, Андроид / Аппле ТВ.

ПуреВПН овај списак садржи намјенско проширење за Коди. Што се тиче подршке за усмјеравање, на располагању имате водилице за ручно постављање за постављање оба даватеља на Томато или ДД-ВРТ уређајима.

Тамо где ЦиберГхост подржава повезивање на 7 уређаја, ПуреВПН подржава само вишеструко пријаву на 5 уређаја. Сплит тунелирање доступан је у свим апликацијама за оба пружатеља услуге.

ПуреВПН нуди чак и намјенску ИП адресу, блокаде огласа / трацкер-а, скенирање злонамјерног софтвера, НАТ ватрозид и мноштво других технологија за побољшање ваше сигурности и приватности (недостатак ЦиберГхост).

Деблокирање способности

ПуреВПН ЦиберГхост
Нетфлик Да Да
Хулу Да Да
Ски Го Да Не
Амазон Приме Да Да
ББЦ иПлаиер Да Да
АБС Да Не
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

Што се тиче деблокирања, ЦиберГхост је у нашим тестовима успео да прође добро. Иако постоје нека побољшања, због неуспелих перформанси.

ВПН је деблокирао Нетфлик, ББЦ иПлаиер, Хулу, Амазон Приме, Воот, Хотстар, Диснеи Плус и друге популарне веб странице, али само након објављивања различитих послужитеља.

Имате “тражи” расположива трака која вам омогућава проналажење одређених послужитеља за различите платформе, али понекад чак и они праве мало проблема при испоруци последњих деблокирања.

ПуреВПН, с друге стране, није био такав. Захваљујући употреби снажних технологија затамњења, заобилазак гео-ограничења био је комад колача.

Тестирање на различитим платформама за стреаминг показатеље је да пружа није проблем са проблемима у деблокирању популарних услуга на свим својим апликацијама. Ту падају и своје “проширења прегледника” исто.

Све апликације долазе и са “популарне веб странице” опција на свим уређајима која имају све познате веб странице за рад. Једноставно кликните канал који желите деблокирати и одмах приступите без икаквих проблема.

Кина

Блацкхолинг ВПН сервери, ДНС тровање, ДНС отмице и напади дубоких инспекцијских пакета (ДПИ) који су имплементирао “Велики ватрозид” заобићи гео-ограничења у Кини претећи задатак.

Нажалост, ЦиберГхост не нуди било какве потицаје исељеника или становнике у Кини. Даватељ услуге са седиштем у Румуњској нема зрцалну веб страницу за преузимање апликације у земљи. Ни кинески послужитељи.

С друге стране, ПуреВПН пружа везу за директно преузимање у Кини за Виндовс, мацОС и Андроид. Такође је једина пружалац услуге у индустрији, која нуди 12 кинешких послужитеља.

Међу тим се налази 6 места у Пекингу, а 6 у Шангају, тако да они који су изван земље имају приступ специфичним подацима за Кинете, без обзира на то где се налазе у свету.

Постављање и сучеље

ПуреВПН ЦиберГхост
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

ПуреВПН користи избор за одабир места темељеног на списку по свим својим апликацијама. Верзије за радну површину, мацОС и Линук изузетно су импресивне и пружају изванредну пријаву за кориснике.

Доступност различитих начина олакшавања ВПН корисника повезивање са релевантним послужитељима, а опције конфигурације савршено погодне за технички паметне уређаје..

Корисници чак имају могућност ручне промене портова, што помаже у заобилажењу гео-ограничења и забране ВПН-а за стреаминг веб места и земаља са строгим интернетским законима.

У међувремену, мобилне апликације омогућавају прилагођени изглед и лако доступне послужитеље, значајке и конфигурацију. Проширени преглед је чак могао омогућити деблокирање услуга Нетфлик директно у прегледнику.

ПуреВПН Мац апликација

ЦиберГхост’Апликације за радне површине имају шире сучеље у односу на ПуреВПН. Међутим, да не значи да ће корисници заиста имати компромиса у приступу или једноставности употребе.

Заправо се клијент ЦГ7 увећава у погледу естетике, приступачности послужитеља / значајки. Изгледа невероватно добро и лако за навигацију, било да се ради о Виндовс или мацОС-у.

Мобилне апликације једнако су импресивне и имају исти тамни и жути дизајн. Корисници имају могућност да одаберу послужитеља у близини, на удаљености и оптерећења.

Такође можете одабрати сервере који су оптимизирани за торенте и стреаминг или за приступ свим платформама попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера и више.

ЦиберГхост апликативно сучеље

Послужитељи

ПуреВПН ЦиберГхост
Земље послужитеља 140+ 90
Укупни број послужитеља 2000 6100+

Ако упоређујете ЦиберГхост-ом, ПуреВПН је накратко “бројеви послужитеља”. Тамо где ЦиберГхост подржава мрежну инфраструктуру од 6.100 и више послужитеља, ПуреВПН има базу података само 2.000+.

То чини ЦиберГхост водећим пружатељима у погледу броја послужитеља. Међутим, оно што недостаје ПуреВПН-у у броју рачунара, да се надокнађује на основу података “доступност послужитеља”.

ЦиберГхост има послужитеља у само 90+ земаља. У међувремену, ПуреВПН има послужитеља у преко 140 земаља широм света, пружајући више функционалности корисника у различитим земљама.

Убрзати

ПуреВПН ЦиберГхост
Губитак брзине 9% 9,2%

Да бих стекао бољу представу о извршавању оба услуга, извршио сам анализу брзине. Овај поступак захтева да се тестирају различити послужитељи од оба пружатеља услуга на безброј аспеката.

Они се користе на веб локацији као што је Нетфлик, претражујте интернетске странице, преузмите торрентинг датотеку или играјте онлине игара. За задатак смо покренули 4 случајна послужитеља из ПуреВПН-а и ЦиберГхост.

Брзина брзине брзине од 100 Мбпс у вези, ПуреВПН је успео да испоручи просечно 91 мбпс у преносу и преносу, што показује губитак брзине од 9%.

ЦиберГхост је додирнут са истим тангентом, са само 2% разлике у губитку брзине, забележио је просечну брзину у преносу и претпоставио од 90,80 Мбпс..

сигурности

ПуреВПН ЦиберГхост
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН Л2ТП / ИПСец, ППТП, ОпенВПН
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256-ЦБЦ АЕС-256-ЦБЦ
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096 РСА-4096
Накрива технологија ниједан ниједан
Сигурност апликације Убити прекидач и ДНС заштиту од цурења Убити прекидач и ДНС заштиту од цурења
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

ПуреВПН нуди подршку огромног броја протокола. Да бисте укључили ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ССТП и ОпенВПН (ТЦП и УДП) како би се могло видети све врсте могућих слобода избора.

Ипак, ПуреВПН користи ОпенВПН протокол на свим уређајима, осим иОС уређаја који користе протокол ИКЕв2 за већу брзину и сигурност.

За шифрирање добављача користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА1 провјером аутентичности за податке канала, што је врло импресивно и врло сигурно.

У међувремену, на АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА384 хасх аутентификацијом и РСА-4096 шифрирањем стиском руке за управљачки канал.

ЦиберГхост је подједнако доступан и нуди подршку за ППТП, Л2ТП / ИПСец, ИКЕв2 и ОпенВПН (ТЦП и УДП). Њихове апликације за Виндовс и мацОС према заданом кориштењу ИКЕв2 протокола.

Не, према сваком случају имате могућност преласка на ОпенВПН. Андроид апликације користе ОпенВПН протокол, а иОС апликације користе ИКЕв2 протокол.

За шифрирање ЦиберГхост користи АЕС-256-ЦБЦ шифру са СХА-256 хасх аутентификацијом на податковном каналу, РСА-4096 шифрирање кључева и СХА384 хасх провјеру аутентичности на контролном каналу.

Тестови за пропуштање

Да бих стекао бољу идеју о безбедносној апликацији, доказао сам тест пропусности на ПуреВПН и ЦиберГхост. Процес је укључио корисничку 6 различитих алата за проверу;

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:
 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/
ДНС цурења:
 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/
ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:
 • хттпс://иплеак.нет/
 • хттпс://ипк.ац/рун/

И ПуреВПн и ЦиберГхост прошли су сва испитивања из 6 различитих алата горе и нису открили наше изворне ИП, ДНС или ВебРТЦ информације.

Приватност

ПуреВПН ЦиберГхост
Заповједништво Хонг Конг Румуњска
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Разне крипто валуте Само Битцоин

Што се тиче приватности, и ПуреВПН и ЦиберГхост добро памте. Сједиште је смештено на локацији удаљеној од знатижељних очију савеза 5/9/14.

Да би корисници чували бриге о обавезним законима о чувању података и масовном надзору који иначе покрећу осећај параноје код појединаца који деле приватне податке на мрежи.

Што се тиче доказа, ПуреВПН и ЦиберГхост су оба сервиса без грешке. ПуреВПН се већ огласио, али је у потпуности обнављао своју политику приватности како би развио повјерење.

Заправо се тако политика записивања не може провјерити успјешно обављеним ревизионом. ПуреВПН је недавно представљен од АлтиусИТ-а, док је ЦиберГхост надгледао КСЦерт.

Конфигурација

ПуреВПН ЦиберГхост
Додјела адресе Заједнички / Статички Заједнички / Статички
Статички ИП-ови 8+ земаља 7+ локација
ДДоС заштита Да Не
НАТ ватрозид Да Да

И ПуреВПН и ЦиберГхост подржавају заједничку / статичку инфраструктуру како би задовољили различите захтеве својих купаоница. Иако је доступност ИП адресе зависна од даватељу услуге.

ИП адреса посвећена ЦиберГхосту

ЦиберГхост је одредио ИП-ове на ограниченом 7 места од којих су 2 смештена у другој држави, 2 у Великој Британији, 1 у Француској, 1 у Немачкој и 1 у Канади.

ПуреВПН наменски ИП-ови

ПуреВПН, с друге стране, има статички ИП у 8+ земаља с већим бројем. Државне земље САД-а, УК, Аустралију, Канаду, Немачку, Малту, Хонг Конг, Сингапур.

Корисничка подршка

ПуреВПН ЦиберГхост
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 39 минута 1 сат
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Не

ПуреВПН и Цибергхост нуде подршку у облику разговора уживо, видео водича, базе знања, често постављаних питања, е-поште и улазнице. Све су добре могућности за добијање подршке.

Друга најбоља опција за већину је подршка путем е-поште. Дакле, отишао сам мало даље са својим свједочењем како бих анализирао и вријеме одзива оба пружатеља услуге.

Можете погледати статистику оба пружања услуга на четири различита питања.

ПуреВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли ПуреВПН добар за бујице? 25 минута 1 Да
Ради ли ПуреВПН с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће су инсталирати ПуреВПН на ЛибреЕЛЕЦ 50 минута 1 Да
Како поставити ПуреВПН на Фирестицк? 44 минута 1 Да

ЦиберГхост

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Како делује ЦиберГхост ВПН? 52 минута 1 Да
Приступите ЦиберГхост ВПН-у за сигурно коришћење? 59 минута 1 Да
Можете ли ЦиберГхост деблокирати Нетфлик? 1 сат 2 минута 1 Да
Ради ли ЦиберГхост с Хулуом? 48 минута 1 Да

Побједник: ПуреВПН

ПуреВПН је побједник

Већ су ПуреВПН и ЦиберГхост равноправни конкуренти. Међутим, који може бити само ЈЕДНИ побједник, морат ћу дати јефтин, али поуздан ПуреВПН-у.

ЦиберГхост је дао доста времена ПуреВПН-а, али је и његов недостатак потицај за кинезе корисника и нестабилност за деблокирање веб странице за стреаминг резултирали су губитком бодова.

У међувремену, ПуреВПН је буџетски прихватљив, има добар број сервера, глатко деблокира све стреаминг платформе и ради у Кини. Ако то није било довољно, чак је похвалио Трустпилот-а и одобрио Форбес.

Слични чланки

 • ПуреВПН против ТорГуарда

  ПуреВПН је познат по томе што је јефтино даватељ услуге која иде против великих имена на тржишту, али је заиста бољи од врло сигурног и сигурног...

 • ПуреВПН вс. ТуннелБеар

  Тамо где ПуреВПН слови као услуга прилагођена буџету, опет вредност, ТуннелБеар је омиљена међу бесплатним већ дугим временима. Данас ћемо...

 • ПуреВПН вс ХидеМиАсс упоређивање 2020

  Тамо где ПуреВПН стоји високо као славан “премија” ВПН у овој индустрији, ХидеМиАсс је популаран избор међу лаичким корисницима, углавном због свог допадљивог имена....

 • ПуреВПН вс. Виндсцрибе

  Тамо где је ПуреВПН високо познат “премија” добављач у индустрији, Виндсцрибе слиједи а “фреемиум” модел и рангира као јак “бесплатно” сервис...

 • ПуреВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

  Многи корисници гледају огроман збрком када покушају одабрати одговарајући ВПН. Ова збрка углавном су произвели из чињеница да корисници често гледају ВПН услуге...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me