ПуреВПН против ТорГуарда

ПуреВПН вс ТорГуард

ПуреВПН је познат по томе што је јефтино пружао услугу која иде против водећих имена на тржишту, али је заиста бољи од врло сигурног и популарног ТорГуарда?

Да бисмо научили у овој упоредној анализи ПуреВПН-а и ТорГуарда, где оба пружају услугу усмерења против других на неколико пресудних фактора.

Нагласци

ПуреВПН ТорГуард
 1. 2000+ послужитеља у систему 140 земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 5 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)
 1. 3000+ послужитеља у 55 земаља
 2. ОпенЦоннецт ССН темељен ВПН
 3. 8 истодобних веза
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Подржава ВиреГуард протокол

Цијене и попусти

ПуреВПН ТорГуард
Раздобље претплате 1 месец 1/3/6 месеци
1 година 1 година
2 године 2 године
Посебна понуда 73% попуста на двогодишњем плану 58% попуста на двогодишњем плану
Највиша цена месечно $ 10,95 $ 9,99
Најнижа цена месечно $ 1,32 $ 4,16
Једногодишња цена $ 69,72 $ 59,99
Поврат новца загарантован 31-дани 7 дана

У погледу цене, и ПуреВПН и ТорГуард нуде много планова за кориснике како би искористили изванредне попусте. Наравно, јефтина опција међу њима је ПуреВПН.

Иако њен месечни план почиње са 10,95 УСД, одабиром предплата на дуљем трајању, даје боље понуде. На пример, ако предлагате на ваш једанодишњи план, платићете невјероватних 69,75 УСД.

Ако одлучите за свој двогодишњи план, исплатите минимално 3,49 УСД / месечно, што значи 83 долара за 24 месеца. Међутим, ако желите да добијете најбољу вредност, на располагању вам је невероватна понуда.

Пружа вам приступ ПуреВПН-у за 5 година по најнижој месечној цени од 1,32 УСД. То значи да плаћате само 79 УСД за 60 месеци, што је одличан план за ВПН кориснике који размишљају “дугорочно.”

С друге стране, ТорГуард има 4 пакета: анонимни проки, анонимни ВПН, анонимни е-маил и пакет приватности. Овде ћемо разговарати о својим “анонимни ВПН” понуда.

У ТорГуарду се обично користи читав низ претплата. Њихови мјесечни трошкови почињу од 9,99 УСД, квартално од 19,99 УСД, полугодишње од 29,99 УСД, годишње од 59,99 УСД.

Како би постигла најбољу вредност, ТорГуард нуди двогодишњи план који смањује месечне трошкове само на 4,16 УСД. Као резултат тога, уплатили сте само 99,99 долара за 24 мјесеца, а опет је скупљено из Чисте’с двогодишња претплата.

Пронађите најбољу понуду за ПуреВПН: Уштедите 73% на њиховој двогодишњој акцији

Пронађите најбољу понуду за ТорГуард: Капи коштају за 58% у двогодишњем плану

Значајке

ПуреВПН ТорГуард
Истовремене везе 5 8
Апликације оперативног система Виндовс, МацОС, Андроид, иОС, Линук и Фире ТВ Виндовс, МацОС, Андроид, иОС, Линук
Ручна инсталација уређаја Линук, усмјеривачи, пријемници Неки усмјеривачи
Сплит тунелирање Да (све апликације) Не
Бесплатни додаци Службени Коди додатак, блокатор огласа, скенер злонамјерног софтвера, проширени преглед за Цхроме и Фирефок ТорГуард Стеалтх проки

Кад желите да одаберете ВПН-а, морате погледати даље од цена. У основи, морате бити сигурни да сте добили услугу са огромним пописом сигурносних значајки. ПуреВПН у овом подручју делује добро.

Добављач се налази у Хонг Конгу нуди изворне апликације за све платформе / уређаје, користи НАТ ватрозид на свим везама, имплементира блокатор огласа / трацкер, чак и скенер злонамјерног софтвера..

Због сигурности и бујице корисници чак и имају “Сплит тунелирање” значајка. Да бисте помогли у сецирању оних услуга за које желите или не желите ВПН везу, како бисте добили одговарајућу сигурност / брзину.

ТорГуард користи и НАТ ватрозид, пружа подршку за нови ВиреГуард протокол и омогућава ССЛ везу на ОпенЦоннецт, Стуннел, ВиреГуард и свим проширењима прегледа..

Деблокирање способности

ПуреВПН ТорГуард
Нетфлик Да Не
Хулу Да Да
Ски Го Да Не
Амазон Приме Да Не
ББЦ иПлаиер Да Не
АБС Да Не
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Не
Канал 4 Да Да

Искрено сам очекивао више од ТорГуарда у погледу деблокирања стреаминг канала. Нажалост, трпјели су проблеми са прекидима рада, грешке у откривању проки-а и проблеми са брзом брзином.

С друге стране, ПуреВПН показује да је врло корисно у доступним географским и садржаним ограничењима. Сви су његови послужитељи несметано радили на већ наведеној веб страници за струјање.

Ту су хит платформе попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера, Хулу, Амазон Приме, а сада чак и Диснеи Плус. У ствари, њихове апликације имају “популарне веб странице” опција која показује све ове ВоД-ове.

Ако желите да приступите било којој платформи за стриминг, једноставно кликните на њену икону и ПуреВПН ће вас одмах преусмерити на неблокирану верзију у тренутку; чак и на ваше проширењима прегледника!

Кина

Будући да се ПуреВПН налази у Хонг Конгу, нуди бољу функционалност и кинезним прогнаницима и становницима Кине. У стварности, једини је пружалац услуге која нуди 12 кинешких послужитеља.

Међу тим 6 особа налази се у Шангају, а у Пекингу налази се 6 људи, а постоји могућност приступа локалном садржају, што је иначе врло тежак задатак са којим би били искрени. “Велики ватрозид.”

ТорГуард, с друге стране, није радио главно за прогнанике или становнике. Немају посвећено зрцало веб мјесто за кориснике који могу преузимати своје апликације, а нити један кинески послужитељ.

Наш представник у Кини рекао је да се ГФВ може лако идентификовати на ВПН-у у утемељењу на ОпенЦоннецт-у, што значи да ТорГуард и даље треба радити на побољшању својих СтеалтхВПН или обмањивања.

Постављање и сучеље

ПуреВПН ТорГуард
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

Једна од најбољих ствари о ПуреВПН-у је његов дизајн и изглед на свим платформама / уређајима. Њихове апликације имају невјеројатно једноставан и интуитиван осјећај о њима.

Да бисте успели да искористите велику корист, јер и новорођенчад и техно-геези могу да примене своје потребе. У главном избору имате једноставан изборник за повезивање гумицом.

Међутим, кад користите у избору доступних, можете пронаћи разне опције конфигурација које вам омогућавају да повећате своју сигурност / приватност на мрежи.

Најбољи дио свега: једноставно користите не угрожавајући се на већ постојећим екранима, укључујући и Амазон Фире ТВ, Андроид ТВ и Аппле ТВ. Све ради глатко!

ПуреВПН Мац апликација

ТорГуард ће и даље требати побољшати своју дизајнерску апликацију. Укупно корисничко сучеље може направити мало комплицирано за лаичке кориснике, јер повезивање с послужитељем треба да постави неке поставке.

Било би боље да је ТорГуард задао подешавања сигурности, а затим додајте корисничку предност ако је железница промењена, али чак и ако није тако лоша пажња.

Апликације су још увек врло интерактивне и прилагођене корисницима са лако разумљивим изборима и опцијама, али ако се разликују од два пружајућа услуга, ПуреВПН дефинитивно делује невероватно!

ТорГуард сучеље апликације

Послужитељи

ПуреВПН ТорГуард
Земље послужитеља 140+ 55
Укупни број послужитеља 2000 3000

И ПуреВПН и ТорГуард нуде импресивну мрежну инфраструктуру. Тамо где ПуреВПН нуди 2.000 послужитеља у 140 и више земаља, ТорГуард пружа приступ 3.000+ послужитеља у 55 земаља.

Иако је број послужитеља из ТорГуарда већи од броја ПуреВПН-а, потонуо је да надокнађује додавање више на подржаним земљама и локацијима.

Као резултат тога, корисници могу пронаћи разноврсне расположиве послужитеље с ПуреВПН-а. Иако им је потребно повећати број, ТорГуард такође мора радити на својим подржаним земљама.

Убрзати

ПуреВПН ТорГуард
Губитак брзине 9% 19%

ПуреВПН и ТорГуард две су основне услуге када су у питању активности деблокирања и бујице, па обећавају дефинитивно нуде оптималне брзине.

Међутим, када смо обавили испитивање брзине за обје ове услуге, открили смо да је ПуреВПН у нашој анализи надмашио 4 насумично одабраних послужитеља у поређењу са ТорГуардом.

Ти су послужитељи смештени у САД-у, Великој Британији, Француској и Канади. Брзина тестових брзина, ТорГуард је порастао са губицима брзине од око 19%, док је ПуреВПН биолошки просечан од 9%.

сигурности

ПуреВПН ТорГуард
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН ОпенВПН / РС / ССТП / ИПСец
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256-ЦБЦ АЕС-256
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096 РСА-4096
Накрива технологија ниједан На основу ОпенЦоннецт ССЛ-а
Сигурност апликације Убити прекидач и ДНС заштиту од цурења СтеалтхВПН
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

ПуреВПН користи ППТП, Л2ТП, ОпенВПН (ТЦП и УДП), ССТП и ИКЕв2 на списку подржаних протокола. ССТП се углавном користи на Виндовс уређајима, а ИКЕв2 је користан додатак за мобилне уређаје.

Користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА1 провјерава аутентичности за податке канала и АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА384 хасх аутентификацијом и РСА-4096 шифрирањем стиском руке за управљачки канал.

Ако говорите о укупној сигурности, ПуреВПН дефинитивно има већу снагу. Нуди побољшане сигурносне опције као што су Доубле ВПН и Сплит Туннелинг, НАТ ватрозид и ДДоС заштита.

С друге стране, ТорГуард нуди подршку на ОпенВПН / ВиреГуард / Л2ТП / ИПСец / ССТП. За податке канала, ПИА користи АЕС-256-ГЦМ шифре са СХА256 за провјеру аутентичких података и РСА-4096 за управљање.

За контролни канал, ТорГуард користи шифре и провјеру аутентичности хасх-а, користећи СХА384 за провјеру аутентичности. ИОС апликације користе или ИКЕв2 или ИПСец протоколе.

Приватност

ПуреВПН ТорГуард
Заповједништво Хонг Конг Уједињене државе
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Монеро, Дасх, Гридцоин, Рппле, ЗЦаас, Ехтерум, Литецоин, Битцоин и још много тога  Битцоин и Литецоин

Захваљујући својој стратегији Хонг Конговој надлежности, ПуреВПН је стекао предност над ТорГуардом. Да би се зато ово потоњи налази у САД-у, оснивач је Савез пет, девет и четрнаест очију.

Чланови у таквим земљама знају како се обавезују закони о масовном надзору и чувању података. Као такви, ВПН-ови ће морати сурађивати у наређењима и захтевима поправити позиве на суд.

Што се тиче начина плаћања, ТорГуард подржава само Битцоин и Литецоин. С друге стране, ПуреВПН подржава више могућности за додавање криптовалута додатних додатака ПаиментВалл-а.

Конфигурација

ПуреВПН ТорГуард
Додјела адресе Заједнички / Статички Заједнички / Статички
Статички ИП-ови 7+ земаља 30+ локација
ДДоС заштита Да Не
НАТ ватрозид Да Да

У погледу конфигурација, ТорГуард добија предност над ПуреВПН-ом. Да бисте обезбедили да се налази у САД-у и подржава заједничку / статичку ИП структуру с више од 30+ засебних ИП локација.

ПуреВПН, с друге стране, подржава обоје; заједничка и статичка инфраструктура. Не, они су посветили ИП-ове доступне у само 7 земаља широм света, па су тако побољшали листу.

Важно су споменути да су ИП-ови намењени као додатак засебним цијенама. Ако одлучите за ДДоС заштиту, можда ћете морати платити више за наменски ИП.

Корисничка подршка

ПуреВПН ТорГуард
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 39 минута 45 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Да

И ПуреВПН и ТорГуард нуде подршку путем ливе цхат-а, е-поште и системске улазнице. Тестирање услуге ливе цхат открило је да су одговори били врло брзи.

Подршка путем е-поште / улазнице је трајала неко време са ТорГуардом (у просеку 45 минута по одговору), а ПуреВПН скраћеница (просечно 39 минута).

Докажите да сте тестирали слање сваког ВПН-а и четири питања е-поштом. Међу њима су два била опћенита, а два мало техничка. Погледајте статистику у наставку:

ПуреВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли ПуреВПН добар за бујице? 25 минута 1 Да
Ради ли ПуреВПН с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће су инсталирати ПуреВПН на ЛибреЕЛЕЦ 50 минута 1 Да
Како поставити ПуреВПН на Фирестицк? 44 минута 1 Да

ТорГуард

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Како могу отказати претплату на ТорГуард? 1 сат 1 Да
Има ли ТорГуард прекидач за преузимање? 45 минута 1 Да
Садржи ли ТорГуард ВПН проки? 50 минута 1 Да
Да ли ТорГуард бележи ваше личне податке? 44 минута 1 Да

Остале поређење за проверу

  1. ЕкпрессВПН вс ИПВанисх
  2. ЕкпрессВПН вс. ПуреВПН
  3. ПуреВПН вс ИПВанисх
  4. НордВПН вс. ЕкпрессВПН

Побједник: ПуреВПН

ПуреВПН је побједник

ПуреВПН је овде побједник јер се појављује што више “Вјешт” ВПН услуга погодно користи сувременог корисника од једног некадашњег времена.

Да би била свеобухватна услуга која деблокира све популарне странице за стреаминг, делује у Кини и нуди крајњу брзину за бујице и струјање, а сигурно је јефтина!

Слични чланки

 • ПуреВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

  Многи корисници гледају огроман збрком када покушају одабрати одговарајући ВПН. Ова збрка углавном су произвели из чињеница да корисници често гледају ВПН услуге...

 • ПуреВПН вс ИПВанисх - губи ли ПуреВПН?

  Одабир ВПН-а може бити прилично шкакљива ствар, поготово ако сте почетник или дон’Не знам ситнице о томе што један ВПН чини бољим од...

 • ПуреВПН вс. Виндсцрибе

  Тамо где је ПуреВПН високо познат “премија” добављач у индустрији, Виндсцрибе слиједи а “фреемиум” модел и рангира као јак “бесплатно” сервис...

 • ЕкпрессВПН вс. ТорГуард

  ЕкпрессВПН и ТорГуард обзнанили су ВПН услуге које улазе у нове технологије и напредне значајке за максимизирање на мрежи...

 • ПуреВПН вс ХидеМиАсс упоређивање 2020

  Тамо где ПуреВПН стоји високо као славан “премија” ВПН у овој индустрији, ХидеМиАсс је популаран избор међу лаичким корисницима, углавном због свог допадљивог имена....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me