ЕкпрессВПН вс. ТорГуард

ЕкпрессВПН вс ТорГуард

ЕкпрессВПН и ТорГуард обзнанили су ВПН услуге које улазе у нове технологије и напредне значајке за максимизирање приватности / сигурности на мрежи..

Покушате ли одредити бољи избор међу њима? Ако је тако, погледајте ову детаљну успоредбу ЕкпрессВПН-а и ТорГуарда да бисте сазнали више о побједнику!

Нагласци
ЕкпрессВПН ТорГуард
 1. 3.000+ послужитеља у 94 земље
 2. АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ
 3. 3 истодобне везе
 4. Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)
 1. 3000+ послужитеља у 55 земаља
 2. ОпенЦоннецт ССН темељен ВПН
 3. 8 истодобних веза
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Подржава ВиреГуард протокол

Цијене и попусти

ЕкпрессВПН ТорГуард
Раздобље претплате 1 месец 1/3/6 месеци
6 месеци 1 година
1 година 2 године
Посебна понуда 35% попуста на једномодишњем плану 58% попуста на двогодишњем плану
Највиша цена месечно $ 12,95 $ 9,99
Најнижа цена месечно $ 8,32 $ 4,16
Једногодишња цена 99,5 УСД $ 59,99
Поврат новца загарантован 30 дана 7 дана

Успоредбом ТорГуарда и ЕкпрессВПН-а, постаје јасно да је потоња скупља опција. Нуди претплатничке планове од три различита трајања.

Ако одлучите за месечни износ, платите 12,99 УСД. За шест месеци, морат ћете платити 9,99 УСД месечно, што наплаћује 59,95 УСД.

Да бисте постигли најбољу вредност, препоручили сте кориснике да иду на годишњи пакет. Корисници пружају невјеројатних 35% попуста, смањујући мјесечне трошкове на 8,32 УСД.

Обрнуто, ТорГуард има 4 пакета: анонимни проки, анонимни ВПН, анонимни е-маил и пакет приватности са различитим слотовима претплате..

Њихова мјесечна цијена креће се од 9,99 УСД, квартално од 19,99 УСД, полугодишње од 29,99 УСД, а годишње од 59,99 УСД. За најбољу вредност препоручили смо свој двогодишњи план.

Смањује месечне трошкове само по 4,16 УСД. Као резултат тога, плаћајте само 99,99 УСД за 24 месеца, а колико сте платили за ЕкпрессВПН’с једногодишњим планом.

Што се тиче гаранције за поврат новца, ЕкпрессВПН нуди поврат новца од 30 дана, док ТорГуард нуди пробно одлагање само 7 дана.

Остварите ову најбољу понуду за ЕкпрессВПН: уштедите 35% на њиховом једнодимном плану

Добијте ову најбољу понуду за ВипрВПН: Уштедите 81% на њиховој двогодишњој акцији

Значајке

ЕкпрессВПН ТорГуард
Истовремене везе 3 8
Апликације оперативног система Виндовс, мацОС, Линук, Андроид, иОС, Амазон Фире ТВ / Фирестицк, неки усмјеривачи Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Линук
Ручна инсталација уређаја Неки усмјеривачи, пријемници Неки усмјеривачи
Сплит тунелирање Да (само за Десктоп Аппс) Не
Бесплатни додаци Паметни ДНС медији Стреамер, проширени преглед за Цхроме, Фирефок и Сафари ТорГуард Стеалтх проки

И ЕкпрессВПН и ТорГуард нуде изворне апликације за све популарне платформе. Укључите Виндовс, Мац, иОС, Андроид, Линук, Цхроме и Фирефок.

Уз то, њихове апликације могу да користе и на више уређаја као што су Аппле ТВ, Нвидиа Схиелд ТВ, Ксбок Оне и Нинтендо Свитцх, који је у најмању руку кориснику..

Међутим, ЕкпрессВПН има предност над ТорГуардом нуде изворну апликацију за усмеравање која може да се постави и на ДД-ВРТ и Томато етхернет прекидаче.

Ако се суочите са потешкоћама у ручном постављању апликација усмерених, даватеља чак пружите услугу новајлијама како бисте могли да преузмете унапред конфигуриране смернице по прихватљивим цијенама.

За истодобну везу ТорГуард повећава потпору 8 различитих уређаја, док ЕкпрессВПН може само 3 мулти-пријава у једној претплати.

Деблокирање способности

ЕкпрессВПН ТорГуард
Нетфлик Да Не
Хулу Да Да
Ски Го Да Не
Амазон Приме Да Не
ББЦ иПлаиер Да Не
АБС Да Не
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

ТорГуард испоручује услугу на тржишту као и сви други даваоци услуга на тржишту “недосљедан” перформансе за деблокирање стреаминг услуге широм света.

Понекад су ваши послужитељи радили заобилазећи гео-ограничења, некад нису. ТорГуард као такав не може бити поуздан опцију за струјање.

Наравно, ЕкпрессВПН нема таквих проблема. Велики број послужитеља радила је заобилазио забране ВПН-а на разним стреаминг услугама које имају своју снажну сигурност.

Успио сам у 4к квалитету на више ВоД-ова, укључујући Нетфлик, ББЦ иПлаиер, Хулу, Амазон Приме, Воот, Хотстар, чак и Диснеи Плус!

Кина

Кинески становници и исељеници у сталној потрази за ВПН-ом који су успешно забили блокаду ИП-а, тровање ДНС-ом, откривање ДНС-а и ВПН послужитеља Блацкхолед..

“Велики ватрозид” у Кини прихваћају различите технологије и алгоритме за забрану приступа ВПН-има и ширење људи који приступају садржајима изван или локално.

Срећно по вас, и ЕкпрессВПН и ТорГуард нуде добре потицаје кинезичких корисника. Можете користити било коју другу услугу за заобилажење гео-ограничења, а како их користити “скривање одређених потеза” технологија.

Иако се ТорГуард корисници могу суочити са проблемима при преузимању своје апликације, постоје веб локације са кинешким зрцалом. ЕкпрессВПН, с друге стране, нуди!

Постављање и сучеље

ЕкпрессВПН ТорГуард
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

Слично другим добављачима, а ви имате чаробњаке за аутоматско постављање за инсталацију ЕкпрессВПН-а на своје Виндовс, Мац, Андроид и иОС уређаје.

За остале платформе постоје вам водечи за ручно постављање. Што се тиче сучеља, ЕкпрессВПН’апликације за радну површину обично су импресивне.

Они могу похвалити нове и компактне дизајниране. Будући да главни изборник има локацијску траку и повезује дугме, искоришћавање тренутних веза невероватно једноставно је.

Наравно, они који желе да конфигуришу апликацију могу да направе клико на икону “хамбургер” изборник у другом кутку ВПН клијента.

ЕкпрессВПН сучеље

ТорГуард нуди и чаробњаке за аутоматско постављање за Виндовс, Мац, иОС и Андроид. Што се тиче вашег сучеља, искрено ми је тешко користити.

На пример, апликације за радну површину обично су прилично сложене због многих конфигурација које вас поздрављају након покретања вашег ВПН клијента.

То га чини тешким “лаици корисници” да бисте разумјели како створити снажну везу, која нису упозната са ВПН протоколима и енкрипцијом.

Било би боље ако ТорГуард не користи скуп потребних радијских безбедности, а онда кориснику треба затворити корисничку могућност да се мења кад год је потребно.

ТорГуард сучеље апликације

Послужитељи и перформансе

ЕкпрессВПН ТорГуард
Земље послужитеља 94 55
Укупни број послужитеља 3000 3000

Ако погледам број послужитеља, и ЕкпрессВПН и ТорГуард имају велику мрежну инфраструктуру. Као такав, не морате се бринути због ограничених послужитеља.

Помоћу ЕкпрессВПН имате приступ 3.000+ послужитеља у 94 земље и 160+ локација широм свијета, што је прилично импресивно.

У међувремену, ТорГуард нуди 3.000+ послужитеља у 55 земаља. Као такав, ЕкпрессВПН је овде добио предност за подршку више земаља.

Убрзати

ЕкпрессВПН ТорГуард
Губитак брзине 9% 19%

За комплетну анализу перформанси, обавио сам тест брзине на оба пружања услуге. Процес је укључио тестирање 5 различитих послужитеља ЕкпрессВПН и ТорГуард.

Ти су послужитељи били смештени у САД-у, Великој Британији, Француској, Аустралији и Канади. Испитивања су проведена на 100 Мбпс како би добили најбоље резултате.

Брзина брзине тестова, ЕкпрессВПН је постигао просечну брзину од 91 Мбпс за пренос и преузимање, што показује на брзини од 9%.

ТорГуард је, са друге стране, имао већи губитак притиска 19% -тну ознаку смањене брзине, бележећи просечну брзину од 81 Мбпс.

сигурности

ЕкпрессВПН ТорГуард
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ОпенВПН ОпенВПН / РС / ССТП / ИПСец
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256-ЦБЦ АЕС-256
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096 РСА-2048
Накрива технологија Ланац блока шифре На основу ОпенЦоннецт ССЛ-а
Сигурност апликације Убојити прекидач СтеалтхВПН
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

ЕкпрессВПН подржава три популарна протокола: ППТП, Л2ТП и ОпенВПН (ТЦП и УДП). ЕкпрессВПН као задано проводи ОпенВПН протокол на свим уређајима.

Наравно, иОС уређаји користе ИКЕв2 протокол за већу брзину и сигурност. За шифрирање користи АЕС-256-ЦБЦ шифре с ХМАЦ СХА-256 за проверу података на каналу података.

У међувремену, на АЕС-256-ГЦМ шифре с РСА-4096 управљањем и ХМАЦ СХА-256 проверавамо податке за контролни канал.

С друге стране, ТорГуард нуди подршку на ОпенВПН / ВиреГуард / Л2ТП / ИПСец / ССТП. За податке канала користи АЕС-256-ГЦМ шифре са СХА256 за провјеру аутентичности података и РСА-4096 за стисак руке.

За контролни канал, ТорГуард користи шифре и провјеру аутентичности хасх-а, користећи СХА384 за провјеру аутентичности. ИОС апликације користе или ИКЕв2 или ИПСец протоколе.

Тестови за пропуштање

Да бих осигурао неку сигурну сигурност, пружао је услугу, доказујући да је тест испустио. Овај поступак укључује 6 различитих алата за откривање ВебРТЦ / ДНС / ИП адресе:

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:
 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/
ДНС цурења:
 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/
ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:
 • хттпс://иплеак.нет/
 • хттпс://ипк.ац/рун/

Не изненађујемо да су у ТорГуард и ЕкпрессВПН прошли тестове и нису открили друге личне информације које би могле идентификовати могле, штитећи вас 24/7!

Приватност

ЕкпрессВПН ТорГуард
Заповједништво Британски дјевичански отоци Уједињене државе
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Битцоин и Минт Битцоин и Литецоин

Иако је ТорГуард мноштво корисника најприкладнијег избора за сигурност / приватност, могуће је да ће мало изненадити ако знају да имају своје сједиште у тој другој држави.

Као што вероватно знате, САД је један од оснивача савеза Пет / Девет / Четрнаест очију. Стога се ВПН-а не може лако вјеровати.

Америчка влада намеће обавезне законе о задржавању података и масовног надзора, који такође чине даватеља телекомуникација, интернета и ВПН-а за похрану података о корисницима.

Чак и ако се ТорГуард тврди да може похвалити “нема записника” У складу са политиком, владине агенције увек могу извршити притисак на слање позивања уз захтев за издавање налога.

С друге стране, ЕкпрессВПН је био врло поуздан и аутономан Британским Дјевичанским отоцима. Као такви можете видети потпуно анонимнима.

БВИ је можда дио британског монарха, али слиједи властите законе који обично користе приватности корисника. Нешто САД ових дана није познато.

Како би лакше олакшао своје кориснике, ЕкпрессВПН је чак учествовао у ревизионим безбедностима; онај који је водио злогласни ПВЦ.

Конфигурација

ЕкпрессВПН ТорГуард
Додјела адресе Заједнички Заједнички / Статички
Статички ИП-ови ниједан 45+ локација
ДДоС заштита Не Не
НАТ ватрозид Да Да

Тамо где ЕкпрессВПН подржава заједничку мрежну инфраструктуру, ТорГуард користи заједничку / статичку комбинацију за удовољи различитих корисничких корисника..

Амерички даватељ нуди статички ИП на 45+ локацији широм света, што је врло корисно за онај који приступа осјетљивим банкарским информацијама или жели приступити својој матичној мрежи..

Служба за кориснике

ЕкпрессВПН ТорГуард
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 33 минута 45 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Да

Што вам пружа подршку, имате ћаскање уживо, подршку путем е-поште и систем издавања карата са ТорГуардом и ЕкпрессВПН-ом, што је врло корисно..

Подршка путем е-поште / улазнице трајала је неко време са ТорГуардом (у просеку 45 минута по одговору), док је ЕкпрессВПН скраћеница (просечно 33 минута).

ЕкпрессВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Можете ли само пратити ЕкпрессВПН? 15 минута 1 Да
Похрањује ли ЕкпрессВПН записнике? 18 минута 1 Да
Како гледате Нетфлик с ЕкпрессВПН-ом? 55 минута 1 Да
Које могућности нуди ЕкпрессВПН за бујице? 47 минута 1 Да

ТорГуард

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Како могу отказати претплату на ТорГуард? 1 сат 1 Да
Има ли ТорГуард прекидач за преузимање? 48 минута 1 Да
Садржи ли ТорГуард ВПН проки? 52 минута 2 Да
Да ли ТорГуард бележи ваше личне податке? 48 минута 1 Да

Побједник: ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН Побједа

Несумњиво, ЕкпрессВПН победио ову успоредбу, јер је у поређењу са сигурним местом, деблокира све популарне стреаминг платформе, радија у Кини и нема проблема са пуштањем.

ТорГуард, са друге стране, има седиште у САД-у, има проблем заобилажења гео-ограничења, не нуди огледало на кинеском веб месту и има збуњујућу структуру цене.

Слични чланки

 • ЕкпрессВПН вс. ТуннелБеар

  Тамо где је ЕкпрессВПН водећа на тржишту “премија” ВПН-ови, ТуннелБеар је већ неко време омиљен међу бесплатним. Данас ћу бити...

 • ЕкпрессВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

  Будући да многи изгледи за ВПН услуге гледају из необразоване перспективе, преплата на услугу која одговара захтевима и захтевима који обично представљају потешкоће....

 • ЕкпрессВПН вс ИПВанисх

  Одабир ВПН услуга постао је тежак задатак, а мноштво могућности које је доступно на мрежи, а све за које треба да буде најбоље на тржишту....

 • ПуреВПН против ТорГуарда

  ПуреВПН је познат по томе што је јефтино даватељ услуге која иде против великих имена на тржишту, али је заиста бољи од врло сигурног и сигурног...

 • НордВПН вс. ЕкпрессВПН

  Корисници редовито наилазе на много веб страница за рецензију које ове двије особе могу најбоље понудити услугу на тржишту. Што се догађа ако поставите оба ВПН-а против сваког...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me