ЕкпрессВПН вс. ПуреВПН

У данашње време одабира ВПН услуга је за много тешких задатака, због небројених доступних опција. Готово све услуге тврде да су најсигурније, најбрже или најбоље.

Међутим, бољи избор можете одредити само постављање једног против другог. У овом посту то’с ЕкпрессВПН вс. ПуреВПН; погледајте испод како бисте упоредили анализу.

Нагласци
ЕкпрессВПН ПуреВПН
 1. 3.000+ послужитеља у 94 земље
 2. АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ
 3. 3 истодобне везе
 4. Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)
 1. 2000+ послужитеља у систему 140 земаља
 2. Доступни су наменски ИП-ови
 3. 5 истодобне везе
 4. Апликације за све платформе / уређаје
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)

Цијене и попусти

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Раздобље претплате 1 месец 1 месец
6 месеци 1 година
1 година 2 године
Посебна понуда 3 месеца бесплатно 73% попуста на двогодишњем плану
Највиша цена месечно $ 12,95 $ 10,95
Најнижа цена месечно $ 8,32 $ 1,65
Једногодишња цена 99,5 УСД $ 69,72
Поврат новца загарантован 30 дана 31-дани

Када упоредите две услуге, ЕкпрессВПН има тенденцију да буде скупља опција. Нуди три различита трајања претплата: месечно, шест месеци и једноодишњу.

Ако кренете на месечном плану, морат ћете платити високих 12,95 долара. Супротно томе, ако идете на дуљу преплату, можете платити мању и добити бољу вредност.

На примјер, шестомјесечни план кошта око 9,99 долара мјесечно. (наплаћује се 59,95 УСД сваких 6 месеци), годишње 8,32 УСД месечно. (наплаћује се 99,95 УСД сваких 12 месеци).

ПуреВПН је јефтин јер им је месечни план приближио годишњим трошковима Екпресса. За месечну претплату платили сте само 10,95 УСД.

Међутим, ако одлучите за дуље вријеме, добит ћете боље попусте. Савјетујем одлазак на петогодишњи план како бисте постигли најбољу вредност. Почиње од 1,65 долара мјесечно. (наплаћује се једном у 99 УСД)!

Што се тиче гаранције поврата новца, и ЕкпрессВПН и ПуреВПН нуде поврат новца у року од 30 дана, а само једнодневном разликом између две, као што видите.

Пронађите најбољу понуду за ЕкпрессВПН: Смањите трошкове за 35%

Пронађите најбољу понуду за ПуреВПН: Уштедите 73% на њиховој двогодишњој акцији

Значајке

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Истовремене везе 3 5
Апликације оперативног система Виндовс, МацОС, Линук, Андроид, иОС, Амазон Фире ТВ / Фирестицк, неки усмјеривачи Виндовс, МацОС, Андроид, иОС, Линук и Фире ТВ
Ручна инсталација уређаја Неки усмјеривачи, сет топ бок-ови Линук, усмјеривачи, пријемници
Сплит тунелирање Да (само за Десктоп Аппс) Да (све апликације)
Бесплатни додаци Паметни ДНС медији Стреамер, проширени преглед за Цхроме, Фирефок и Сафари Службени Коди додатак, блокатор огласа, скенер злонамјерног софтвера, проширени преглед за Цхроме и Фирефок

И ЕкпрессВПН и ПуреВПН нуде сјајну мулти-платформску подршку корисника. На располагању су вам апликације за Виндовс, Мац, Линук, Андроид, иОС, чак и Фире ТВ.

Ако имате и проширите прегледник за Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок. Нема ПуреВПН-а који има предност над ЕкпрессВПН-ом, јер нуди чак и оригиналну апликацију за Коди.

Међутим, подршка усмјерена је доступна са ЕкпрессВПН-а а нема премца у поређењу са ПуреВПН-ом. Као резултат тога, можда ћете добити бољу функционалност путем Екпресс-а.

Подијељење тунела доступно је са десктоп апликацијама за ЕкпрессВПН и свим апликацијама ПуреВПН. Можете чак отворити 5 истодобних веза са ПуреВПН и 3 с ЕкпрессВПН.

Деблокирање способности

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Нетфлик Да Да
Хулу Да Да
Ски Го Да Да
Амазон Приме Да Да
ББЦ иПлаиер Да Да
АБС Да Да
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

ЕкпрессВПН и ПуреВПН могу да искључе све популарне ВоД-ове на тржишту. Пре тога, ПуреВПН је постигао непоновљив учинак.

Међутим, они су једини добављачи на тржишту који могу деблокирати стреаминг платформе попут Нетфлика и ББЦ иПлаиера директно кроз проширени прегледник.

ЕкпрессВПН откључава и ове платформе, али неки послужитељи можда неће успети заобићи географска ограничења, због чега треба да тестирају више послужитеља.

Кина

Од ПуреВПН има сједиште у Хонг Конгу, и боље ради за обоје: Кинески прогнаници и они који бурају у земљи. Међутим, она не нуди намјенску кинеску страницу.

ЕкпрессВПН, с друге стране, нуди кинеску страницу који становници земље могу приступити својим апликацијама и преплату на одговарајући план плаћања.

Нажалост, они нису голи послужитељи у Кинију. Док, ПуреВПН нуди 12 послужитеља у земљи, од којих се 6 налази у Шангају, а 6 у Пекингу.

Једноставна је свјежина ЕкпрессВПН бољи избор за онај који бура у земљи, а ПуреВПН је онај који живи изван Кине, али и жељезницу приступа локалном садржају!

Постављање и сучеље

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС и Амазон Фире ТВ
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

Након што сам провео године прегледавања / тестирања различитих пружатеља ВПН индустрије, сведочио сам како је свака услуга користио корисничко сучеље и укупни изглед.

Тамо где ПуреВПН наставља експериментирати са својим дизајном, ЕкпрессВПН држи своје традиционалне изглед, одржавајући последње кориснике интерфејса на свим својим столним и мобилним апликацијама.

Главни заслон је без нереда и има јасан и видљив дугме за повезивање у средини за лако повезивање, са одабиром земаља и паметним локацијама које су смештене на дну.

ЕкпрессВПН сучеље

Остали последњи и на својим мобилним уређајима, али могућности конфигурације су мање од верзије столних рачунара. Такође недостаје избор прекидача и избора протокола.

С друге стране, ПуреВПН користи другачији дизајн за проширење радне површине, мобилне уређаје и прегледнике. Сучеље је пуно веће од ЕкпрессВПН-а’с и нуди карактеристике.

То може постати мало збуњујуће за новејлије, али у цјелини ми се свиђа идеја избора различитих начина. На пример, имате своје структуре, дељење датотеке, прегледавање итд.

Мобилна апликација је без проблема, али и не угрожава. У средини се налази велики тастер за повезивање и клизни панел за одабир места.

Проширења прегледника су најзанимљивија. Они прихватају исти стил као и мобилне апликације у компактном облику, али и платформе попут Нетфлика могу деблокирати директно путем прегледа!

ПуреВПН сучеље

Послужитељи и перформансе

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Земље послужитеља 94 140
Укупни број послужитеља 3000 2000

ЕкпрессВПН има огроман списак од 3 000+ послужитеља у 94 земље и 160 локација широм света. То је већ више од многих његових конкурената на тржишту.

Успјех на сваком послужитељу такође је прилично невероватан и ЕкпрессВПН је успео у просеку да прикаже 85,29 Мбпс у претпостављености и 76,92 Мбпс у претходној верзији, а за максималну брзину тестове брзине.

ПуреВПВ, с друге стране, нуди 2.000+ послужитеља. Иако је број мања од ЕкпрессВПН-а, надокнађивао је додавање послужитеља у више од 140 земаља широм света.

Брзина је такође врло разумљива, додирујући исте просечне вредности као и ЕкпрессВПН. Обје компаније чак успешно деблокирају стреаминг платформе и раде у Кини.

Ипак, вриједно је понудити обје услуге пружајући виртуелне локације. 82 од ПуреВПН’с локације користи виртуалне послужитеље, док ЕкпрессВПн их користи на само 33 локације.

сигурности

ЕкпрессВПН ПуреВПН
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ОпенВПН ППТП, Л2ТП, ИПСец, ИКЕв2, ОпенВПН
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256-ЦБЦ АЕС-256-ЦБЦ
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096  РСА-4096
Накрива технологија Ланац блока шифре ниједан
Сигурност апликације Убојити прекидач Убити прекидач и ДНС заштиту од цурења
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

ЕкпрессВПН подржава три протокола: ППТП, Л2ТП и ОпенВПН (ТЦП и УДП). Користи АЕС-256-ЦБЦ шифре с ХМАЦ СХА-256 провером података на каналу података, и АЕС-256-ГЦМ шифре с РСА-384 управљањем и ХМАЦ СХА-256 аутентизацијом података на управљачком каналу.

ПуреВПН, с друге стране, садржи ССТП и ИКЕв2 на списку подржаних протокола. ССТП се углавном користи на Виндовс уређајима, а ИКЕв2 је користан додатак за мобилне уређаје, јер је брзина и могућност аутоматског поновног повезивања. Што се тиче енкрипција, ПуреВПН је једнако јак колико и ЕкпрессВПН.

Користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА1 проверава аутентичности хасх података за податке канала и АЕС-256-ЦБЦ шифру са ХМАЦ СХА384 хасх аутентификацијом и РСА-4096 шифрирањем стиском руке за управљачки канал. Уз ПуреВПН имате и више могућности него ЕкпрессВПН.

Међутим, ЕкпрессВПН је сигурна опција, јер они користе ланац блоковске шифрирања и тако да ТрустедСервер Инфраструктура све своје мисли дискови пребацује на РАМ моделу, бришући све записе тренутно. ПуреВПН и даље ради на побољшању њихове инфраструктуре планова за коришћење модела МУД (Минд Иоур Дата).

Приватност

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Заповједништво Британски дјевичански отоци Хонг Конг
Дневници везе ниједан ниједан
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Битцоин и Минт Разне крипто валуте

ЕкпрессВПН седиште има на Британским Дјевичанским отоцима. Као такви, ослобођени свих закона о обавезном чувању или масовном надзору, а следећи њихов британски монарх.

Да би зато што је БВИ аутономија нација с властитим сетом закона који промичу повјерљивост и кориснике приватности. Због тога је ЕкпрессВПН добио већу предност у односу на остале на тржишту.

Увек кажем да су његови гледаоци никада не верују било коме ВПН услугу која се налази у САД-у, осим ако нема доказаних доказа као ПИА (која је учествовала у два правна случаја, али никада нису открили податке за записи).

С друге стране, ПуреВПН се налази у Хонг Конгу, који је технички још увек дио Кине. Иако има свој прави оквир, локација је помало клизава косина за ВПН услугу даватеља.

Као што се можда никад неће знати када ће кинеска влада искористити Хонг Конг и искористити га “Велики ватрозид” За сада је локација сигурна колико и добивам, без закона о масовном надзору и задржавању података.

И ЕкпрессВПН и ПуреВПН су прошли сигурносну ревизију, потврдивши своје захтеве за непоштивање. Међутим, ПуреВПН има проблематичну историју са приватношћу, тако да ипак омогућава Екпрессу победу.

Конфигурација

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Додјела адресе Заједнички Заједничка / Намјенски
Статички ИП-ови ниједан Да
ДДоС заштита ниједан Да
НАТ ватрозид Да Да

За конфигурације, ПуреВПН добија надмоћ над Екпрессом. Тамо где пружа услугу са седиштем у БВИ прихваћеном заједничком доделу инфраструктуре и адресе, ПуреВПН подржава и динамичку и статичку.

Да бисмо подржали пружену услугу са седиштем у Хонг Конгу, нуди више потицаја за своје кориснике, посебно исељенике / путнике који железнички имају даљински приступ уредским датотекама и штитећи у близини банкарских информација.

ПуреВПН је чак олакшао заобилажење географских ограничења на стреаминг платформи јер користи ИП адресу која је приватна и не користи се више корисника..

Намјенски ИП-ови могу се додати као ПуреВПН-а, што значи да ћете морати да платите, а можете користити ДДоС заштиту више.

Служба за кориснике

ЕкпрессВПН ПуреВПН
Видео водичи Да Да
Претражујућа база знања  Да Да
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 33 минута 39 минута
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да (вањски) Да (вањски)

И ПуреВПН и ЕкпрессВПН нуде подршку путем разговора уживо, е-поште и система улазница. Тестирање услуге ливе цхат открило је да су одговори били врло брзи.

Подршка путем е-поште / улазнице тражила је неко време с ПуреВПН-ом (у просеку 40 минута по одговору), док је ЕкпрессВПН скраћеница (просечно 33 минута).

Провјерите смо тестове слањем свих ВПН три питања путем е-маила. Међу њима су два била опћенита, а два мало техничка. Погледајте статистику у наставку:

ЕкпрессВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Можете ли само пратити ЕкпрессВПН? 15 минута 1 Да
Похрањује ли ЕкпрессВПН записнике? 18 минута 1 Да
Како гледате Нетфлик с ЕкпрессВПН-ом? 55 минута 1 Да
Које могућности нуди ЕкпрессВПН за бујице? 47 минута 1 Да

ПуреВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Је ли ПуреВПН добар за бујице? 25 минута 1 Да
Ради ли ПуреВПН с Нетфликом? 39 минута 1 Да
Могуће су инсталирати ПуреВПН на ЛибреЕЛЕЦ 50 минута 1 Да
Како поставити ПуреВПН на Фирестицк? 44 минута 1 Да

Побједник: ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН Побједа

Иако оба ВПН-а пружају задивљујуће перформансе, сигурност, приватност и особине, ЕкпрессВПН дефинитивно постаје боља опција.

Нуди већи сервисни послужитељ, успјешно деблокира Нетфлик, ради у Кини, па нуди и усмјеривач који ради на ДД-ВРТ и Томато усмјеривачима..

Обично сте добили добре брзине за струјање у 4к и преузмите торрент датотеку. Такође, ВПН има провјерену политику записивања трупаца, чак и турске власти нису могле заобићи.

ВПН је свеобухватна услуга, што вриједи великих трошкова. Међутим, ако имате јефтину алтернативу, нема боље могућности од ПуреВПН-а!

Слични чланки

 • НордВПН вс. ЕкпрессВПН

  Корисници редовито наилазе на много веб страница за рецензију које имају ове двије особе на попису најбољих пружатеља услуга на тржишту. Што се догађа ако поставите оба ВПН-а против сваког...

 • ЕкпрессВПН вс. ТуннелБеар

  Тамо где је ЕкпрессВПН водећа на тржишту “премија” ВПН-ови, ТуннелБеар је већ неко време омиљен међу бесплатним. Данас ћу бити...

 • ЕкпрессВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

  Будући да многи изгледи за ВПН услуге гледају из необразоване перспективе, преплата на услугу која одговара захтевима и захтевима који обично представља потешкоће....

 • ПуреВПН Вс НордВПН

  Стотине ВПН услуга која се на тржишту нуде нуде као најбоље. Важно је бити свјестан тих пријевара и увијек их успоређивати с једним и...

 • ЕкпрессВПН вс. ТорГуард

  ЕкпрессВПН и ТорГуард обзнанили су ВПН услуге које улазе у нове технологије и напредне значајке за максимизирање на мрежи...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me