ЕкпрессВПН вс ИПВанисх

Одабир ВПН услуга постао је тежак задатак, а мноштво могућности које је доступно на мрежи, а све за које треба да буде најбоље на тржишту.

Дакле, ако размишљате о одабиру услуга из ЕкпрессВПН-а и ИПВанисх-а, на правом месту. БестВПН.цо налази се у наставку са основним анализама оба пружања услуге:

Нагласци
ЕкпрессВПН ИПВанисх
 1. 3.000+ послужитеља у 94 земље
 2. АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ
 3. 3 истодобне везе
 4. Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид
 5. Потврђена политика нема записа (ревидирана)
 1. 1300+ послужитеља на 75+ локација
 2. 256-битна АЕС енкрипција
 3. 10 истодобне везе
 4. Једноставне и интуитивне апликације
 5. 7-дневно јамство поврата новца

Цијене и попусти

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Раздобље претплате 1 месец 1 месец
6 месеци 3 месеца
1 година 1 година
Посебна понуда 3 месеца бесплатно Уштедите 73%
Највиша цена месечно $ 12,95 5,00 УСД
Најнижа цена месечно $ 8,32 $ 3,25
Једногодишња цена 99,5 УСД 39 $
Поврат новца загарантован 30 дана 7 дана

У погледу цене, ЕкпрессВПН се налази на скупној страни, док ИПВанисх има невероватно повољне цене. Ако планирате преплатити на ЕкпрессВПН, имат ћете три плана на располагању: 1 месец, 12 месеци и 6 месеци.

Корисници који иду на мјесечни пакет морат ће платити 12,95 долара. За један који одлази на шестомјесечни план, добива 22% популације. До снижења мјесечне цијене по 9,99 УСД, што износи 59,95 УСД на двије године годишње.

За најбољу вредност корисници могу користити годишњи пакет који пружа огромну популацију од 35%. До смањења мјесечних цијена од 8,32 УСД, што се наплаћује 99,95 УСД сваких 12 мјесеци.

ИПВанисх има најновије впн у цијелом трајању са мјесечним цијенама које почињу од 5 УСД. Не постоји двогодишњи уговор, али корисници могу одлучити на тромјесечно, што вам може искористити невјеројатних 63% попуста на мјесечне цијене

Ако желите да добијете најбољу вредност од ИПВанисх-а, онда можете потражити своје најпопуларније, једанодишњи пакет који корисницима даје 73% попуста (укупно само 39 УСД).

Пронађите најбољу понуду за ЕкпрессВПН: Смањите трошкове за 35%

Пронађите најбољу понуду за ИПВанисх: Уштедите 73% по њиховој јединственој цени специјалне цене

Значајке

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Истовремене везе 3 10
Апликације оперативног система Виндовс, МацОС, Линук, Андроид, иОС, Амазон Фире ТВ / Фирестицк, неки усмјеривачи Виндовс, МацОС, Андроид, иОС, Линук и Фире ТВ
Ручна инсталација уређаја Неки усмјеривачи, сет топ бок-ови Линук, усмјеривачи, пријемници
Сплит тунелирање Да (само за Десктоп Аппс) Да (само за Андроид)
Бесплатни додаци Паметни ДНС медији Стреамер, проширени преглед за Цхроме, Фирефок и Сафари Проширење прегледа за Цхроме и апликацију за Виндовс телефоне

У погледу значајности, ЕкпрессВПН нуди велику вредност за ваш новац. Има апликације за све главне платформе / уређаје, укључујући и унапред конфигуриране смернице и апликацију која се покреће и на ДД-ВРТ и Томато усмјерава..

ИПВанисх, с друге стране, нуди управо компатибилну апликацију. Међутим, они не нуде проширени преглед за кориснике Мозилла Фирефок-а који је имао утицаја на његову укупну вредност.

На располагању вам је и више функција са ЕкпрессВПН, укључујући СтеалтхВПН сервере, Обфусцатион, Медиа Стреамер Смарт ДНС и још много тога, где је ИПВанисх углавном основни.

Једина предност пријаве са ИПВанисх-ом је та што можете добити више истодобних веза. Ако ЕкпрессВПН подржава само 3 мултилогине, ИПВанисх даје више од 10 мултилогина.

Деблокирање способности

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Нетфлик Да Не
Хулу Да Не
Ски Го Да Да
Амазон Приме Да Не
ББЦ иПлаиер Да Не
АБС Да Да
ДЗС Да Да
национална комуникациона мрежа Да Да
ИТВ Да Да
Канал 4 Да Да

Као што можете видети горе, ЕкпрессВПН нуди више функционалности стреамерсима деблокирања свих горе наведених стреаминг услуга. Док ИПВанисх не памти деблокирати Нетфлик, Хулу, ББЦ иПлаиер и Амазон Приме.

Ови ВоД-ови су један од најпопуларнијих и недостатака могућности за деблокирање чине ИПВанисх лошим избором. За јефтине цене не добијате ништаву вредност, а ВПН оставља поприлично негативан дојам.

Кина

Када је у питању заобилазак “Велики ватрозид”, треба вам снажан добављач који не штеди на сигурности. Услуга Греат Фиревалл имплементира алгоритам који тренутно блокира поновљене ИП адресе за добијање сум-а за ВПН пружатеља услуге.

Такође онемогућавамо везу са било којим уређајима који покушавају приступити садржајима изван Кине или обрнуто. Након тестирања два пружена услуга, само ЕкпрессВПН показао се невероватно успешно у превладавању изазова које је постављено “Велики ватрозид”

Даватељ услуге са сједиштем у БВИ-у нуди чак и веб локацију посвећену кинеском испитивању које становници могу преузети апликацију у земљи. ИПВанисх, с друге стране, не нуди могућности за приступ посебно у Кини.

Постављање и сучеље

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Чаробњак за аутоматско постављање Виндовс, Мац, Андроид, иОС Виндовс, Мац, Андроид, иОС и Амазон Фире ТВ
Одабир главних локација Листа просека Листа просека
Странице додатних података Да Да
Мобиле Фриендли Да Да

И ЕкпрессВПН и ИПВанисх нуде интуитивне апликације које неометано раде на већим и мањим екранима. Имају уредан изглед с интерфејсом за повезивање једног клика и значајности одабраних локација.

ЕкпрессВПН користи компактни стил ИПВанисх-а и искључује већину својих карактеристика скривених клика на дугме избора, у већини кутова.

ЕкпрессВПН Виндовс

ИПВанисх, с друге стране, има шири дизајн и приступ већ постојећој броју значајки својих покретних уређаја. Корисници могу одлучити да блокирају приступ ЛАН-у, поделе подешавање или исправно ОпенВПН промет.

За поређење, али ипак заостаје за ЕкпрессВПН’С аутоматским поновним повезивањем баребонес-а и значајним Смарт Лоцатион-ом, заједно с прекидачем килл-а и доступним сплит туннелингом-ом.

ИПВанисх Виндовс

Послужитељи и перформансе

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Земље послужитеља 94 51
Укупни број послужитеља 3000 1300

Одређивање побједника у овој категорији је једноставно. Као што можете видети горе, ЕкпрессВПН нуди много веће разноликости у одабиру послужитеља у поређењу са ИПВанисхом са сједиштем у САД-у.

Тамо где ЕкпрессВПН нуди 3 000+ послужитеља у 94 земље, ИПВанисх дозвољава само 1.300+ у 51 земљи. Као резултат тога, корисници могу суочити са проблемима учења и кашњења послужитеља.

сигурности

ЕкпрессВПН ИПВанисх
ВПН протоколи ППТП, Л2ТП, ССТП, ОпенВПН ППТП, Л2ТП, ОпенВПН
Шифра шифрирања ОпенВПН АЕС-256 АЕС-256
Шифрирање управљачког канала ОпенВПН РСА-4096  РСА-2048
Накрива технологија Ланац блока шифре Замагљивање ОпенВПН-а
Сигурност апликације Убојити прекидач Убојити прекидач
ДНС статус Приватни ДНС Приватни ДНС

Корисници који се пријаве путем ЕкпрессВПН-а, можете се осећати сигурним да ћете добити велику сигурност ИПВанисх-а. ВПН подржава ОпенВПН, ССТП, Л2ТП / ИПСец и ППТП протоколе.

За сигурност стекните заштиту путем АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ шифри. Разлика између њих двојице је у нечему што се зове “одабрани напади шифрованог текста”. АЕС-256-ЦБЦ користи сигурно код провере аутентичности порука (МАЦ), заједно са АЕС-ом.

Супротно томе, АЕС-256-ГЦМ има уграђене аутентификацијске кодове, што процес чини пуно бржим! За додатну сигурност ЕкпрессВПН користи Перфецт Форвард тајну преко ДХ-2048 Диффие-Хеллман размјене кључева.

Додане карактеристике “Стеалтх послужитељи” од пружајуће услуге која се налази у Хонг Конгу, која омогућава пораст цензуре и гео-ограничења у континенталној Кини!

ИПВанисх, са друге стране, користи исте технологије и шифрирање, али заостајање због коришћења старих енкрипција управљачког канала РСА-2048, који није тако искоришћен као ЕкпрессВПН’с РСа-4096!

Приватност

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Заповједништво Британски дјевичански отоци Уједињене државе
Дневници везе ниједан Да
Дневници активности ниједан ниједан
Информације о пријави Адреса е-поште Адреса е-поште
Анонимна уплата методе Битцоин и Минт ниједан

Изузев ЕкпрессВПН-а’Невјеројатно сигурна локација Британских Дјевичанских острва (далеко од јурисдикције ЕУ-а и САД-а), пружајући услугу има невјеројатно јаку нулте политике.

Иако су забележене неке информације рачунара, као што је име, адреса е-поште и подаци о плаћању, ВПН не похрањује податке о сесији / вези, временске ознаке и ИП активности.

У ствари, чак ни турске власти нису могле пронаћи ништа на ЕкпрессВПН послужитељима, после напада након атентата на руског велепосланика Турске.

С друге стране, ИПВанисх има сједиште у држави савеза са кућним љубимцима, САД-у. Као такав, аутоматски губи велику вероватноћу, влада обавезује чување података.

Због тога, ако ИПВанисх добива судски налог исправљен захтев за подметање, морат ће се придржавати закона да не би доспио у правним проблемима..

Конфигурација

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Додјела адресе Заједнички Заједнички
Статички ИП-ови ниједан Не
ДДоС заштита ниједан Не
НАТ ватрозид Да Да

Оба ВПН-а имају подобну конфигурацију коришћене дијељене ИП адресе. Нити омогућава приступ намештеним / статичким ИП-овима и да емитира огромну публику која се може сигурно упутити у банкарске трансакције или приступити удаљеним мрежама.

ЕкпрессВПН и ИПВанисх такође немају заштиту од дистрибуираних ускраћивања услуга (ДДоС), а могу приказати много више за једног корисника који можда користи ВПН за играње.

Као позитивно, Екпресс и ИПВанисх користе НАТ заштитни зид како би блокирали нежељени долазни промет, дешифрирали заглављени пакет, добили одговарајућу ИП адресу и слањем промета с тог ИП-а само тамо где је потребно!

Служба за кориснике

И ИПВанисх и ЕкпрессВПН нуде подршку путем ливе цхат-а, е-поште и система улазница. Тестирање услуге ливе цхат открило је да су одговори били врло брзи.

Подршка путем е-поште / улазнице је тражила неко време с ИПВанисх-ом (у просеку 3 сата по одговору), док је ЕкпрессВПН скраћеница (просечно 40 минута).

Провјерите смо тестове слањем свих ВПН три питања путем е-маила. Међу њима су два била опћенита, а два мало техничка. Погледајте статистику у наставку:

ЕкпрессВПН ИПВанисх
Видео водичи Да Не
Претражујућа база знања  Да Не
Телефонска подршка Не Не
Подршка путем е-поште Да Да
Просечно време одговора путем е-поште 40 минута 3 сата
Подршка за улазнице Да Да
Подршка за цхат уживо Да Да

ЕкпрессВПН

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Може ЕкпрессВПН деблокирати Нетфлик УС? 30 минута 1 Да
Какве бележе похрањује ЕкпрессВПН ако их има? 30 минута 1 Да
Можете ли се ЕкпрессВПН користити у Кини и како? 50 минута 1 Да
Како сигурно користите уТоррент с ЕкпрессВПН-ом? 50 минута 1 Да

ИПВанисх

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Ово је ИПВанисх добар за бујице? 3 сата 1 Да
Ради ли ИПВанисх с Нетфликом? 2 сата 1 Да
Зашто ИПВанисх не ради на Фирестицку? 3 сата 1 Да
Што усмјеривачи раде с ИПВанисхом? 4 сата 1 Да

Побједник: ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН побјеђује против ИПВанисх-а

Иако су и ЕкпрессВПН и ИПВанисх одличне услуге, пружили су услугу на БВИ дефинитивно успели у овој варијанти. Налази се у сигурној правној сигурности, има овјерено правило записивања и деблокира све главне платформе за струјање..

Да не спомињете, имате изврсну функционалност за приступ ВПН-у у Кини и изузетну подршку апликација, укључујући ону за усмеравање који раде на оба: ДД-ВРТ и Томато.

Ако користите алтернативу ЕкпрессВПН-а, најбоља опција је била да потражите Сурфсхарком. Ријеч је о повољним који нуде управо функцију ЕкпрессВПН, али минимално су 1,99 УСД / мјесечно. на двогодишњем плану.

Слични чланки

 • ЕкпрессВПН вс. ТуннелБеар

  Тамо где је ЕкпрессВПН водећа на тржишту “премија” ВПН-ови, ТуннелБеар је већ неко време омиљен међу бесплатним. Данас ћу бити...

 • ЕкпрессВПН вс. ТорГуард

  ЕкпрессВПН и ТорГуард обзнанили су ВПН услуге које улазе у нове технологије и напредне значајке за максимизирање на мрежи...

 • НордВПН вс. ЕкпрессВПН

  Корисници редовито наилазе на много веб страница за рецензију које ове двије особе могу најбоље понудити услугу на тржишту. Што се догађа ако поставите оба ВПН-а против сваког...

 • Сурфсхарк Вс ИПВанисх упоредба 2020

  Иако је Сурфсхарк релативно нова услуга, његова најнижа доступна значајност издвојио је репутацију звијезда на буџету....

 • ЕкпрессВПН вс. ПИА (приватни приступ интернету)

  Будући да многи изгледи за ВПН услуге гледају из необразоване перспективе, преплата на услугу која одговара захтевима и захтевима који обично представљају потешкоће....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me