Ulasan tanpa had VPN 2020

Bidang kuasa USA
Harga 2.78
Pelayan 400+
Log Tidak
Penyulitan OpenVPN, L2TP / IPSec, dan IKEv2
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China
Disyorkan  Ya
Laman web www.vpnunlimitedapp.com
Keserasian Windows, Android, Apple, Desktop

VPN jarang meningkatkan tahap prestasi mereka dari masa ke masa dan tetap terjebak di tempat yang sama yang menawarkan tahap perkhidmatan lama yang sama. Tetapi, ia agak menyegarkan untuk melihat bahawa satu VPN telah memecahkan kebosanan itu dengan benar-benar menjadi lebih baik dalam tempoh masa.

Pastikan VPN Solid Unlimited, tidak dikelirukan dengan aplikasi VPN Android dengan nama yang sama, telah berkembang dari kekuatan dari kekuatan dalam beberapa tahun kebelakangan dan kini bersedia untuk mencabar walaupun senarai VPN yang paling mantap dengan tahap prestasi tinggi di banyak daripada hadapan. Pasti, terdapat beberapa masalah yang masih perlu disetrika untuk menjadikan ini perkhidmatan VPN yang benar-benar bintang, tetapi secara keseluruhan kami pasti akan mengesyorkan pembaca dan pengguna VPN umum untuk memberikan ini, sekurang-kurangnya sekali dan mereka menang’t kecewa dengan pengalaman mereka.

Adakah anda ingin tahu mengapa? Kemudian baca semakan eksklusif ini VPN Unlimited yang termasuk kritik pada pelan harga, prestasi kelajuan, infrastruktur pelayan, sekatan geografi dan firewall yang melangkau keupayaan dan banyak lagi.

Ulasan tanpa had VPN

Pelan Harga Tanpa Had VPN

Oleh kerana industri VPN didasarkan pada model langganan, harga dan tempoh langganan yang mereka memberi hak kepada pengguna, sangat penting untuk pelanggan VPN yang berpotensi.

Kebanyakan pengguna VPN kini menjadi semakin sensitif kerana semakin banyak pembekal mencuba dan bersaing antara satu sama lain tentang betapa rendahnya mereka boleh pergi sambil menyediakan ciri-ciri terbaik yang mereka dapat.

VPN Unlimited’Pelan harga s adalah pelik dan pastinya tidak selaras dengan rancangan yang ditawarkan oleh majoriti pembekal pada masa ini, yang merupakan sesuatu yang mungkin membuat pengguna umum terkejut apabila dia melihatnya buat pertama kalinya.

VPN Unlimited kini menawarkan tiga pelan harga:

 • Rancangan Bulanan: $ 9.99 / bulan
 • Rancangan Tahunan: $ 5.00 / month ($ 59.99 dibilkan sekali)
 • Rancangan Sepanjang Hayat: $ 149,99 dibilkan sekali

Pelan Harga Tanpa Had VPN

Mari mulakan dengan pelan bulanan dahulu, yang bukan sesuatu yang keluar dari kotak. Pelan bulanan generik, sangat berharga bertujuan untuk menghalang pengguna daripada membeli dan mengalihkannya untuk pergi untuk rancangan yang menawarkan tempoh langganan yang lebih panjang.

Pelan seterusnya adalah rancangan tahunan mereka, yang masuk $ 59,99 ditaksir sekali menjadikan kos pengguna $ 5.00 / bulan untuk keseluruhan tempoh langganan. Dengan harga yang berpatutan dan boleh dipertimbangkan tetapi masih terdapat beberapa penyedia VPN lain yang menawarkan pelan harga yang lebih rendah sambil menawarkan langganan mereka untuk tempoh yang sama.

Kami terkejut bahawa tidak ada pelan langganan mid-range iaitu pelan 3-bulan atau pelan 6 bulan, yang mempunyai lebih ramai pengambil kesempatan terutama di kalangan mereka yang memerlukan VPN untuk keperluan jangka pendek.

Tetapi perjanjian terbaik mereka, yang jarang kita lihat dalam industri VPN, adalah pelan seumur hidup yang berharga hanya $ 149.99. Ya! Anda membaca yang betul, $ 149,99 yang dibayar dan anda mempunyai perlindungan VPN untuk sepanjang hayat anda. Tidak ada urusan lain, tidak kira betapa murahnya harga itu, hampir mendekati tahap kemurahan hati ini dengan VPN Unlimited. Pada kebanyakannya, penyedia VPN menawarkan tempoh langganan 5 tahun dalam urus niaga seumur hidup mereka, tetapi VPN Unlimited sebenarnya menepati namanya di sini dengan memberi anda pilihan untuk membeli langganan VPN tanpa had. Mereka sungguh serius’t datang lebih baik daripada ini!

Kini datang ke kaedah bayaran yang ada. VPN Unlimited kini menawarkan pilihan pembayaran berikut:

 • Kad kredit
 • PayPal
 • Amazon
 • Bitcoin
 • Kaedah Lain

VPN Kaedah Pembayaran Tanpa Had

Kaedah-kaedah ini cukup baik kerana mereka memberikan pengguna fleksibiliti yang tinggi ke atas bagaimana ia mahu membayar untuk pelan harga. Kaedah pembayaran Bitcoin sangat bagus kerana ia membolehkan pembayaran tanpa nama menjadikannya selamat untuk sesiapa sahaja yang mahukan gelaran ekstra tanpa nama di dalam talian. Kaedah lain yang disebutkan dalam kaedah pembayaran mengandungi lebih daripada 100 pilihan termasuk AliPay, jadi jika anda tidak’t mahu membayar melalui kaedah konvensional ini, VPN Unlimited menawarkan anda banyak pilihan lain yang boleh anda manfaatkan.

VPN Percubaan Percuma tanpa had

Ujian Percuma adalah bukti kepada VPN’kebolehan mereka dan mereka menambah kepada pelanggan’keyakinan diri untuk membuat keputusan akhir membeli rancangan langganan. Mereka memberitahu pengguna bahawa penyedia begitu yakin dengan prestasi mereka’jangan takut anda meletakkannya pada sebarang ujian.

Tetapi walaupun semua ini, kebanyakan VPN tidak’t menawarkan percubaan percuma sepenuhnya dengan komitmen sifar. Yang paling dekat dengan mana-mana VPN datang untuk menawarkan percubaan percuma sebenar adalah NordVPN’s 3 hari sifar tawaran percubaan percuma komitmen. Selain itu, tidak banyak daripada mereka bersedia untuk pergi lebih jauh.

Walau bagaimanapun, VPN Unlimited menawarkan percubaan percuma komitmen sifar pada masa ini dan di atasnya, mereka juga menawarkan tempoh pembayaran balik 7 hari walaupun selepas anda membayar. VPN Unlimited adalah VPN yang cukup baik yang boleh menampung banyak ujian prestasi pengguna, jadi kami menghargai fakta bahawa mereka sanggup mengambil menyelam dengan perkhidmatan mereka.

Anda pasti dapat mencuba dan menggunakan VPN tanpa had percuma untuk Android pada percubaan percuma untuk mengetahui banyak usaha yang diberikan oleh pembekal ini untuk menjadikan pengguna telefon pintar’pengalaman pengalaman standard prestasi yang jauh lebih baik oleh VPN daripada apa yang anda dapat menjamin seperti banyak perkhidmatan lain yang serupa.

Ulasan Keserasian Apl Unlimited VPN

Ketersediaan klien apl berbilang dan bagaimana mereka meningkatkan pengalaman pengguna adalah faktor yang sangat penting dalam mewujudkan reputasi VPN dalam pengguna’persepsi. Aplikasi pelanggan jelek, kurang bermutu boleh membuat anda beribu-ribu tidak suka tanpa mengira betapa ciri anda sebenarnya berfungsi.

Tetapi VPN Unlimited tidak bersifat rahsia kepada mana-mana kerana ia menawarkan pelanggan VPN yang cantik dan ringan yang mempunyai beberapa kelainan baru yang mengagumkan yang membuatkan kami terkejut.

Lihat antara muka kliennya:

Ulasan Keserasian Tanpa Had VPN

Pelayan berbaris dalam kereta api seperti dalam mana-mana klien VPN lain tetapi mereka menunjukkan berapa banyak dimuatkan pada masa ini, yang merupakan inovasi cemerlang berbanding dengan standard menunjukkan kadar ping di bawah setiap pelayan. Peratusan beban kerja sebenarnya sangat berguna dalam memilih pelayan kerana ia memberitahu anda pelayan mana yang dapat memberi anda prestasi yang optimum.

Senarai server bahkan memberitahu Anda persis seperti mana server telah ditandai untuk mendukung kegiatan Torrenting, seperti yang terbukti dari screengrab disajikan di atas yang menunjukkan “Luxembourg, Roost - Bissen” sebagai pelayan mesra Torrent.

Selain itu, pelanggan mempunyai suis bunuh, yang pasti diperlukan, seksyen akaun, yang sebenarnya adalah seksyen tetapan dan bar yang memperlihatkan tempoh langganan sebelum rancangan anda berakhir dan beberapa ciri lain. Keseluruhan UX dan UI pelanggan tidak sempurna dan kami benar-benar mengesyorkan VPN lain untuk mengikuti VPN Unlimited sebagai contoh dalam meningkatkan pelanggan mereka sendiri.

VPN Unlimited kini menawarkan aplikasi klien berdedikasi untuk OS berikut:

 1. iOS
 2. Android
 3. Mac OS
 4. Windows
 5. Linux (Ubuntu 18+ dan Debian GNU / Linux 8.0, Ubuntu 14.04+)
 6. Pelanjutan Penyemak Imbas (Chrome, Firefox, Opera)

VPN Apps yang disokong tanpa had

Kajian Server Unlimited VPN

VPN Unlimited’infrastruktur pelayan s sangat mengagumkan kerana ia bukan hanya tersebar luas di lebih daripada 72 negara tetapi juga cukup baik untuk menyokong membuka kunci banyak domain yang disekat geo terutamanya laman streaming.

Berikut adalah kami, membuka kunci BBC iPlayer UK dan menonton “Awak fikir awak siapa”dengan menyambung ke Pelayan Hampshire, UK:

Ujian Pelayan Unlimited VPN

Dan di sini sedang menonton “Mencari Dory” di Netflix semasa disambungkan ke Pelayan San Francisco, California:

Ujian Pelayan Unlimited VPN 2

Pelayan ini boleh didapati dengan mudah pada klien VPN mereka kerana mereka secara khusus disebut sebagai pelayan streaming seperti ini:

Ulasan tanpa had VPN 2020

Selain itu, VPN Unlimited menawarkan sejumlah 400 pelayan, dengan lokasi yang tersebar luas dan meliputi banyak Amerika Utara, Eropah, Asia Selatan, Timur Tengah (Berhampiran China), Australia dan beberapa pelayan terpilih di Afrika dan Amerika Selatan . Sekiranya mereka dapat meningkatkan kiraan pelayan mereka di lokasi di tempat seperti Afrika Utara dan menambah beberapa di tempat seperti Kanada, maka mereka akan memberikan liputan yang lebih luas dan membolehkan lebih banyak pengguna VPN mendapatkan prestasi yang optimum.

Kajian Keselamatan tanpa VPN

Sekarang datang ke bahagian yang paling penting, VPN Unlimited’Piawaian keselamatan s agak baik Mereka menawarkan enkripsi gred tentera AES 256 standard untuk mendapatkan paket data pengguna, sokongan protokol OpenVPN untuk keselamatan transit data yang lebih baik dan dasar pembalakan hampir, kosong. Kami katakan hampir sifar kerana mereka menyimpan log pada penggunaan bandwidth pengguna dan timestamp sambungan, yang tidak’t menyerang privasi pengguna terlalu banyak tetapi masih, mereka sedang melog masuk beberapa jenis data.

Secara keseluruhannya, keselamatan adalah cukup baik jika anda mahu kekal tanpa nama secara dalam talian dan memberdayakan diri anda dengan jubah yang dapat membuat anda dan data sensitif anda dilindungi sepanjang masa.

Kesimpulannya

Keseluruhan penyedia ini berjaya mengesan kami dengan ciri-ciri yang lebih segar dan mengambil alih baru tentang bagaimana keadaan boleh kelihatan lebih baik dalam domain VPN, tetapi masih ada beberapa lubang yang perlu mereka pasang sebelum kita boleh merujuk kepada mereka sebagai salah satu bahagian atas 5 pembekal dalam industri pada masa ini. Mereka pasti berada di landasan yang betul dan melihat cara mereka telah mengubah perkhidmatan mereka dan bertambah baik pada piawaian prestasi mereka sepanjang tahun ini, kami tidak’t meragukan kebolehan mereka untuk mengatasi halangan-halangan ini apabila mereka naik ke puncak kekayaan dalam domain VPN pada tahun-tahun yang akan datang. Jika anda berfikir untuk membeli langganan dengan VPN Unlimited, kami pasti akan menyokong keputusan anda!

Похожие статьи

 • Kajian OVPN 2020

  Bidang kuasa Harga Sweden $ 7.00 / bulan Pelayan 56 pelayan di 7 negara Log Tiada Penyulitan AES-256 Tidak Membuka Netflix Tidak Torrenting Tidak Bekerja di China Tidak...

 • NVPN Review 2020

  Bidang kuasa Bosnia Harga $ 3.33 sebulan Pelayan 54 Pelayan Log Tiada Enkripsi Log 256-bit CBC / SHA512 Buka Blok Netflix Tidak Torrenting Ya Bekerja di China...

 • Kajian Unlocator 2020

  Bidang bidang kuasa Denmark Harga $ 4.16 / mo pada Pelan Rancangan 1 Tahun 42 Server Hanya Log Loguan Penggunaan Log Enkripsi AES-256-Bit Unblocks Netflix Tidak Torrenting...

 • Mengulas semula ulasan VPN 2020

  Bidang Kuasa Kanada Harga $ 49 pada Pelan Pelan 1 Tahun 600+ Pelayan di 60 Negara Log Yes Enkripsi AES-256 Bit Unblocks Netflix No Torrenting Yes...

 • Kajian Surfshark 2020

  Bidang kuasa British Virgin Islands Harga $ 1.99 / mo ($ 47.76 selama 24 bulan) Pelayan 1040+ di 61+ Negara Log Tiada Log Disahkan Enkripsi...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me