Ulasan IPVanish 2020

Bidang kuasa Amerika Syarikat
Harga $ 6.49 / bulan
Pelayan 1000+
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Ya
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.ipvanish.com/
Keserasian Windows, Android, Apple

Dengan semua kebocoran data yang memalukan oleh gergasi media sosial, serangan malware yang berterusan oleh penggodam yang tidak memperdulikan dan banyak ancaman lain yang berbahaya yang meresap ruang dalam talian, VPN telah menjadi sangat diperlukan untuk pengguna internet moden dalam usaha untuk melindungi privasi dan keselamatannya dalam talian.

Tetapi tidak setiap pembekal VPN bernilai perhatian anda. Untuk itu, penyedia perlu menawarkan perkhidmatan VPN terbaik dengan semua ciri yang betul, harga yang betul, dan campuran keselamatan yang betul. Dalam kajian ini, kami melihat IPVanish, sebuah perkhidmatan VPN yang popular, untuk memastikan sama ada ia memenuhi janji-janji atau jatuh dalam beberapa aspek.

Berikut adalah Kajian IPVanish yang lengkap 2020 dengan kritikan yang jujur ​​mengenai harga, kaedah pembayaran, dasar privasi, keserasian platform dan banyak lagi oleh BestVPN.co

Kajian IPVanish

Contents

Bidang kuasa IPVanish

Salah satu penyedia VPN yang paling terkenal di luar sana, IPVanish tidak betul-betul namanya yang namanya nyatakannya. Ini melindungi ketiadaran anda dalam talian dengan melindungi IP anda. Pembekal ini mempunyai semua ciri yang tepat yang mana-mana pengguna VPN mungkin mencari seperti sokongan protokol berganda, legiun aplikasi berdedikasi untuk OS yang serasi, 1000+ pelayan, penyulitan AES-256 dan banyak lagi.

Berasaskan di Amerika Syarikat adalah satu-satunya masalah keamanan terbesar yang dihadapi oleh IPVanish. Itu’s kerana Amerika Syarikat terkenal sebagai sebahagian daripada pakatan perkongsian data antarabangsa seperti 14 Mata dan juga kerana undang-undang pengekalan data yang semakin invasif berlaku. Kami’telah menonjolkan masalah yang boleh dihadapi oleh VPN dari segi melindungi datanya semasa berada di Amerika Syarikat dalam panduan kami pada 5/9/14 Mata Aliansi.

Tetapi apa yang dapat disimpulkan dari ini ialah, IPVanish pasti tidak cukup selamat untuk anda sehingga ia berpusat di Amerika Syarikat. Ia boleh menerima perintah lelucon pada bila-bila masa atau tertakluk kepada mana-mana undang-undang pengekalan data yang mungkin membahayakan data sensitif anda, jadi jangan’t pergi ke hadapan dengannya.

Ulasan IPVanish Logs / Privacy Policy

Apabila kami meneruskan dasar privasi terperinci IPVanish, kami sangat kagum dengan jelas menyatakan bahawa ia tidak’t menyimpan log sambungan atau aktiviti atau metadata sesi VPN anda, tetapi ia sebenarnya berbohong dan menyerahkan data kepada pihak berkuasa apabila kami’Anda dapati semasa kajian komprehensif kami mengenai amalan pembalakan lebih daripada 100 pembekal,

Ini juga menunjukkan bagaimana berpusat di bidang kuasa yang salah boleh membuat VPN tidak selamat terhadap melindungi data pengguna walaupun menawarkan polisi log sifar.

Kajian Cepat IPVanish

Harga agak tinggi daripada yang seharusnya dan terdapat lebih banyak pembekal yang menawarkan pek ciri yang lebih baik pada harga yang lebih rendah, supaya’s melepaskan. Tetapi apa yang kurang dalam ciri-cirinya, ia membuat prestasi. IPVanish tidak’t mengalami kerosakan yang kerap, tiada kebocoran IP dan kelajuan yang cukup konsisten tidak kira pada masa apa pun atau untuk tujuan apa pun yang anda gunakan untuk.

Kebaikan

 1. 1000+ pelayan di 60+ negara.
 2. Gred AES-256 Gred Tentera.
 3. Berbilang Apps khusus termasuk yang khusus untuk FireTV.
 4. Membunuh suis.
 5. Kelajuan Stabil.

Keburukan

 1. Harga adalah lebih tinggi daripada yang sepatutnya untuk perkhidmatan sedemikian.
 2. Berasal di Amerika Syarikat, ahli Kumpulan 14 Mata.
 3. Simpan Log dan Data
 4. Tidak’t buka kunci Netflix AS.

Rancangan IPVanish dan Kajian Harga

Kami tidak benar-benar seorang peminat besar dari pelan harga peringkat di mana akses kepada ciri tertentu terhad kepada mereka yang memilih pelan harga yang lebih rendah. Contohnya. Di VyprVPN, anda hanya boleh mengakses ciri-ciri Protokol Chameleon eksklusif dan Vypr Awan anda jika anda melanggan rancangan mereka yang lebih mahal. Tapi untungnya, IPVanish tidak’t mempunyai rejim harga yang serupa di tempat.

Semua ciri-cirinya ditawarkan dalam semua pelan harga dengan satu-satunya perbezaan di antara rancangan-rancangan yang menjadi tempoh langganan anda.

Rancangan IPVanish dan Kajian Harga

Pelan Langganan Bulanan

Kos yang dinyatakan: $ 10.00 / Bulan

Seperti mana-mana penyedia VPN lain, IPVanish’Pelan harga bulanan s agak mahal. Pada $ 10 / bulan, melanggan pelan ini akan dikenakan biaya $ 120 setiap tahun. Anda tidak’t mendapat apa-apa diskaun mengenai pelan ini, kerana kami tidak’t benar-benar melihat pembekal menawarkan pelan bulanannya seharga $ 11.99 yang pernah ada. Diskaun 17% yang dipaparkan di sini adalah satu-satunya pemasaran pemasaran yang bijak dan tidak ada yang lain. Bukan pelan yang baik untuk diingini dan hanya disyorkan jika anda memerlukan VPN untuk beberapa faedah jangka pendek.

Pelan Langganan Suku Tahunan / 3 Bulan

Kos yang dinyatakan: $ 8.99 / Bulan

Kami pasti sangat menyukainya jika penyedia menawarkan pelan langganan 6 bulan dan bukannya pelan 3 bulan kerana ia akan menjadi lebih layak untuk pengguna.

Tetapi sejak itu’anda di sana, anda boleh memperolehnya merancang untuk $ 26.99 ditaksir sekali setiap 3 bulan, menjadikannya harganya $ 8.99 / bulan untuk setiap bulan tempoh langganan. Kesepakatan yang sangat buruk memikirkannya dan pastinya tidak digalakkan kerana kos kerosakan bulanan adalah terlalu tinggi.

Sekali lagi, hanya pergi untuk pelan ini jika anda perlu menyediakan beberapa keperluan segera secepat mungkin.

Langganan Tahunan / 12 Bulan

Kos yang dinyatakan: $ 6.49 / Bulan

Pelan terbaik lot, IPVanish’Pelan tahunan adalah apa yang harus anda pilih jika anda sanggup melanggan perkhidmatannya. Pada $ 77,99 / tahun, ia akan dikenakan biaya $ 6.49 / bulan, memberikan nilai terbaik untuk wang anda. Tetapi masih, harga terlalu tinggi sejauh IPVanish’pakej ciri s berkenaan. Anda boleh mendapatkan langganan pada pembekal yang jauh lebih baik untuk harga yang jauh lebih rendah, jadi kami benar-benar percaya bahawa harga ini pasti akan pergi ke selatan.

Kupon IPVanish

Pada masa ini, IPVanish menawarkan dua kod kupon. Kod pertama mereka “OURBESTOFFER” menyediakan diskaun sebanyak 25% untuk semua pelan harga dan memberikan anda tawaran yang sangat baik jika anda ingin membuat harga sepadan dengan anggaran anda..

Menambah kod kupon IPVanish ini boleh membawa kos pelan tahunan dari $ 77.99 kepada yang lebih munasabah $ 58.49.

Kupon IPVanish

Kod kupon IPVanish yang lain “SAVE20NOW”, akan menurunkan harga dengan margin sebanyak 20% apabila digunakan, tetapi kami serius’t memahami kehadiran kod ini apabila mereka sudah menawarkan kod tersebut dengan diskaun 25%. IPVanish benar-benar perlu menamatkan kekeliruan ini dan memberi kod kupon mereka pandangan yang lebih seragam.

Kajian Masa Percubaan IPVanish

IPVanish pada masa ini tidak menawarkan percubaan percuma sepenuhnya dalam erti kata sebenar istilah itu, sebaliknya apa yang ditawarkannya adalah jaminan wang balik 7 hari ke atas semua rancangan penetapan harganya dan melakukan perbuatan yang tidak baik dengan melakukannya. Percubaan Percuma adalah indikator terbesar tentang berapa banyak kepercayaan yang diberikan oleh pembekal dalam perkhidmatannya dan menawarkan mereka bercakap mengenai kredibiliti ciri-ciri yang ditawarkan.

Tidak menawarkan mereka memberi kesan buruk kepada perkhidmatan dan kami benar-benar akan mengesyorkan IPVanish untuk memasukkan satu secepat mungkin atau risiko kehilangan pelanggan kepada penyedia seperti NordVPN yang bukan sahaja menawarkan percubaan percuma komitmen nol dengan semua ciri yang disertakan tetapi juga jauh lebih baik pelan harga.

Kaedah Pembayaran IPVanish Review

Walaupun saat ini tidak menawarkan Bitcoin sebagai pilihan pembayaran, ketika kami memeriksa ulasan pihak ketiga tentang layanan ini, kami mendapati bahwa IPVanish sebelumnya menawarkan Bitcoin sebagai pilihan pembayaran. Itu’s pasti mengecewakan kerana ia menafikan pengguna peluang untuk membayar pelan harga secara anonim.

Kaedah Pembayaran IPVanish Review

Hanya dua kaedah pembayaran yang tersedia pada masa ini. Anda boleh membayar melalui kad kredit anda atau memilih untuk membayar melalui Paypal. Mengikut kajian kami, kaedah pembayaran tidak mencukupi dan perlu ditingkatkan untuk memberikan lebih banyak kelenturan kepada pengguna.

Kajian Keserasian IPVanish

Sama seperti penyedia VPN yang lebih baik di luar sana, IPVanish juga menawarkan aplikasi yang serasi khusus untuk OS popular seperti Windows, iOS, Mac dan Android. Apa’baik di sini adalah bahawa pembekal menawarkan aplikasi khusus untuk FireTV juga dan ia berfungsi seperti angin. Sokongan berdedikasi untuk platform niche sentiasa dialu-alukan dan dihargai, jadi kami benar-benar memberikan penyedia thumbs up untuk menambah aplikasi untuk campuran.

Kajian Keserasian IPVanish

Selain itu IPVanish menawarkan panduan persediaan untuk Linux, Chromebook, Windows Phone dan router. Walau bagaimanapun, IPVanish tidak memberikan banyak dari segi sokongan protokol berganda pada semua platform. Lebih lanjut mengenai yang kemudian dalam artikel ini.

Kajian Pelayan IPVanish

Pembekal mendakwa bahawa ia’s VPN Tinjauan Teratas yang paling pesat berkembang di dunia dan satu-satunya tempat di mana tuntutan ini mempunyai paling resonans dalam infrastruktur pelayannya.

IPVanish menawarkan 1000+ pelayan di 60+ negara yang mengagumkan yang merangkumi sebahagian besar dunia’melayari laman web tetapi kita mesti mengatakan bahawa kiraan pelayan sedikit condong ke arah Eropah dan AS.

Terdapat hanya 59 pelayan di Asia dengan Timur Tengah yang mendapat 3 pelayan yang remeh daripada

pembekal. Bandingkan dengan Los Angeles, Amerika Syarikat yang hanya menjadi tuan rumah 57 pelayan IPVanish dan anda akan mempunyai idea yang baik di mana masalah terletak.

Kami akan mengesyorkan pembekal untuk menambah lebih banyak pelayan di tiga tempat iaitu Timur Tengah, Afrika dan Asia Tengah jika ia’untuk menarik lebih ramai pelanggan dari kawasan ini, yang pada masa akan datang hanya akan meningkat.

Kajian Protokol / Penyulitan IPVanish

Piawaian penyulitan yang ditawarkan oleh IPVanish jika AES 256, yang cukup banyak piawaian industri. Tetapi standard penyulitan ini hanya tersedia pada aplikasi FireTV, Windows, Mac, iOS dan Android.

Jika anda merancang untuk menggunakan IPVanish pada Chrombook atau Windows Phone, anda hanya akan mendapat penyulitan AES-128 pada sambungan internet anda.

Linux menyokong kedua-duanya, standard penyulitan gred AES-128 dan AES-256.

Walaupun IPVanish tidak memberikan banyak sokongan protokol, ia diturunkan ke beberapa OS tertentu sahaja.

Contohnya. pada Windows dan Mac, anda boleh mengakses protokol OpenVPN, L2TP dan PPTP tetapi tidak IPSec semasa pada iOS anda hanya boleh mengakses protokol IKEv2 dan IPSec.

Berikut ialah senarai OS dan protokol yang disokong pada mereka:

Protokol Operasi Protokol / s
FireTV OpenVPN
Windows OpenVPN, L2TP dan PPTP
Mac OpenVPN, IPSec dan L2TP
iOS IKEv2 dan IPSec
Android OpenVPN
Linux OpenVPN dan PPTP
ChromeBook L2TP dan IPSec
Telefon Windows L2TP

Kami akan mengesyorkan pembekal untuk memperluaskan pengguna pilihan dalam memilih protokol yang berlainan di semua platform untuk membolehkan mereka menggunakan lebih banyak fleksibiliti ke atas pilihan keselamatan mereka.

Kajian Sokongan Pelanggan IPVanish

IPVanish mengiklankan bahawa ia menyediakan sokongan 24/7, tetapi sebaliknya tidak ada ciri sembang langsung. Ini adalah pemasaran yang buruk di bahagian IPVanish dan mereka perlu menggantikannya dalam sesuatu yang lebih mudah diterima i.e. yang sepadan dengan kesediaan sokongan mereka.

IPVanish’Cara utama menyediakan sokongan adalah melalui sistem tiket, tetapi walaupun itu tidak cukup cepat mengikut standard sokongan pelanggan moden. Kami menghantar pertanyaan tentang memasang VPN pada Anonabox melalui sistem tiket dan telah menjadi baik 8 jam sejak kami menjangkakan balasan.

Kajian Sokongan Pelanggan IPVanish

Kami tidak akan memanggilnya “sokongan segera melainkan kita menjadi kurang bijak untuk mempertimbangkan kelewatan 10 jam antara pertanyaan dan resolusinya “segera”.

Ulasan Ujian Kelajuan IPVanish

Kelajuan turun sedikit dari kelajuan sambungan internet asal anda di mana-mana VPN. Ini kerana beban enkripsi dan protokol, jadi kami tidak’T mengambilnya sebagai sesuatu yang tidak dihiasi biru, kecuali jika ia jatuh di bawah julat yang boleh diterima. Mengikut ujian kelajuan kami IPVanish pada pelayan yang berbeza, kami mendapati ia cukup cepat untuk memberikan pengalaman pengguna yang cukup baik.

Walau bagaimanapun, pada beberapa pelayannya, seperti di UK, kelajuan turun terlalu jauh dan kami pastinya tidak terkesan. Satu lagi perkara yang kami ingin tambahkan di sini ialah IPVanish tidak’t bekerja pada unblocking Netflix US saat ini tetapi mungkin sesuai untuk Disney +, dan itu’s mungkin kecacatan terbesar.

Untuk pengguna Torrenting, IPVanish boleh menjadi pilihan yang baik jika anda seorang pengguna data purata. Bagi pengguna data berat, kelajuan boleh agak lambat dan tidak menentu pada kebanyakan pelayan, jadi anda perlu mempertimbangkan keutamaan dan keperluan anda sebelum melanggan ke IPVanish.

IPVanish Kodi Review

Kodi adalah kegemaran peribadi kita apabila datang ke bawah pada platform media rumah untuk penggunaan kandungan digital. Perisian serba boleh ini membolehkan pengguna mengakses apa-apa dari berita langsung ke pertunjukan kartun dan dari acara sukan utama ke filem terkini melalui ratusan tambahan.

Tetapi, Kodi’kuasa s boleh diperkuat lebih banyak dengan menggunakannya di bawah penutup Kod VPN kerana ia akan membolehkan anda menyekat kandungan geo-terhad dari seluruh dunia.

IPVanish menyediakan sejumlah aplikasi yang serasi untuk OS yang berbeza seperti Windows yang berjalan di latar belakang yang membolehkan anda menggunakan Kodi dengan penuh kebebasan.

IPVanish Kodi Review

Walau bagaimanapun, IPVanish juga boleh dipasang secara manual pada platform khusus seperti TV Pintar dengan mudah.

Pada masa ini IPVanish menyediakan sokongan VPN untuk Kodi pada platform ini:

 1. Windows
 2. Mac OS X
 3. Android
 4. Peti Android MXQ Pro
 5. OpenElec

Kajian Crack IPVanish

Retak tidak pernah selamat dan itu’s mengapa mengesyorkan pengguna kami untuk menjauhkan diri dari mereka sentiasa. Mereka boleh mengandungi apa saja dari malware kepada virus berbahaya yang boleh mendatangkan malapetaka pada sistem anda jika dibongkar.

Pada masa ini, tiada retak yang boleh dipercayai untuk IPVanish, dan walaupun anda menjumpai sesuatu yang menuntut sebaliknya, kami menasihatkan anda untuk mengelakkannya.

IPVanish Ciri-ciri Tambahan

IPVanish menawarkan beberapa ciri yang cukup baik termasuk Kill Switch untuk melindungi sekiranya sambungan internet, 1000 + pelayan VPN, proksi SOCKS5, penyulitan gred tentera AES 256, pelbagai sokongan protokol dan keupayaan untuk menggunakan VPN sehingga lima peranti serentak,.

Ciri-ciri ini cukup baik untuk membolehkan IPVanish layak sebagai salah satu VPN yang lebih baik di luar sana. Tetapi mungkin ada tambahan tambahan pasti.

IPVanish masih tidak menawarkan ciri keselamatan kelas atas seperti VPN Double, Bawang atas VPN dan Split Tunneling. Ciri-ciri ini adalah sesuatu yang baru dalam dunia VPN dan hanya beberapa penyedia utama seperti NordVPN dan PureVPN yang menawarkannya. IPVanish perlu memasukkan sekurang-kurangnya dua daripada mereka dalam pek ciri untuk membenarkan harga dan menambah lebih bernilai untuk khidmatnya.

IPVanish Login

Proses login di IPVanish tidak memerlukan banyak penjelasan. Apa yang anda perlu lakukan adalah melawat ipvanish.com dan pergi ke “Akaun saya” (Jika awak’Anda sudah membeli pelan langganan) dan masukkan nama pengguna dan kata laluan VPN anda dalam bidang yang tersedia.

IPVanish Login

Kredensial pengguna VPN yang sama akan dikehendaki untuk log masuk ke mana-mana aplikasinya yang khusus atau memulakan fail persediaan manual.

Bagaimana untuk memasang / Sambung IPVanish untuk Windows

Melalui aplikasi Windows yang berdedikasi, menggunakan VPN IPVanish pada Windows OS anda adalah proses lancar. Berikut adalah cara anda boleh memuat turun dan memasang aplikasi ini dalam masa kurang dari 3 minit:

 1. Gunakan mana-mana pelayar pilihan anda untuk melawat ipvanish.com.
 2. Sekali di laman web, pergi ke “Apps” > “Windows”.
 3. Pada halaman ini, klik pada “Muat turun aplikasi Windows” untuk memulakan muat turun.
 4. Selepas selesai memuat turun fail, klik padanya dan ia akan meminta anda sama ada anda mahu menjalankannya atau tidak. Klik pada “Jalankan”.
 5. Terdapat segera dari Wizard Persediaan IPVanish. Klik “Seterusnya”.
 6. Sekarang klik “Saya menerima terma perjanjian itu” selepas melalui syarat pelesenan dan kemudian klik pada “Seterusnya”.
 7. Klik “Seterusnya” sekali lagi pada prompt lokasi fail.
 8. Sekarang Klik pada “Pasang” dan kemudian “Ya”.
 9. Fail ini kini telah berjaya dipasang.
 10. Masukkan kelayakan pengguna anda, pilih pelayan dan klik pada “Sambungkan” untuk mula menggunakan IPVanish VPN pada Windows OS anda.

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk MAC

Mac hebat untuk digunakan tetapi mereka memerlukan keselamatan untuk melindungi mereka dari ancaman dalam talian. Di sini’s bagaimana anda boleh setup IPVanish’aplikasi Mac yang berdedikasi di platform anda dengan cara terselaras:

 1. Lawati ipvanish.com dan pergi ke “Apps” seksyen dari bar atas.
 2. Pilih “Mac” > “Muat turun Mac App”.
 3. Fail ini kini akan dimuat turun kepada anda “Muat turun” Folder.
 4. Pilih fail dan jatuhkannya dalam folder Aplikasi untuk memulakan pemasangan.
 5. Masukkan kelayakan pengguna anda.
 6. Klik “Langkau” jika anda tidak’t mahu pergi melalui tutorial.
 7. Sekarang anda akan mendapati diri anda dalam antara muka pengguna utama aplikasinya. Tatal ke bawah untuk mencari pelayan terbaik mengikut keperluan anda dan klik padanya untuk memulakan sambungan.
 8. IPVanish kini berjalan pada Mac OSX anda.

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk iOS

IPVanish’aplikasi iOS s berfungsi dengan lancar baik pada kedua-dua, iPad dan iPhone. Di sini’s panduan langkah demi langkah tentang cara mendapatkan apl iOS naik dan berjalan pada peranti anda dalam masa yang singkat:

 1. Buka kedai iTunes dan cari “IPVanish”.
 2. Apl ini kini akan muncul dalam hasil carian. Klik pada “Muat turun” dan kemudian “Buka”.
 3. Sekarang klik “Benarkan” dan kemudian masukkan kelayakan pengguna anda (Nama Pengguna dan Kata Laluan VPN).
 4. Pilih “Langkau Tutorial”.
 5. Sekarang pilih lokasi pelayan pilihan anda dan klik pada “Sambungkan”.
 6. Akhir sekali, klik pada “Benarkan” untuk mula melindungi kawalan tanpa nama anda melalui IPVanish.

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk Android

Tidak ada tempat untuk memasang IPVanish’aplikasi berdedikasi s daripada pada Android. Berikut adalah cara anda juga boleh melakukannya dengan usaha yang minimum:

 1. Pergi ke gedung Google Play dan dalam bar carian, ketik ‘IPVanish” dan tekan “Carian”.
 2. Setelah dijumpai, Klik pada “Muat turun” dan seterusnya “Buka” untuk memulakan pemasangan.
 3. Sekarang anda hanya perlu memasukkan nama pengguna dan kata laluan anda dan pilih pelayan pilihan anda untuk mula menggunakan internet dengan selamat di bawah penutup IPVanish.

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk FireTV

Siapa yang tidak’t cinta sokongan niche? Kami benar-benar lakukan, terutamanya untuk perkhidmatan kegemaran kami seperti FireTV. IPVanish menawarkan aplikasi khusus untuk platform yang menjadikannya jauh lebih mudah untuk menggunakan VPN dan menyekat kandungan geo-terhad. Tetapi, sebelum kita meneruskan lagi, anda perlu tahu bahawa aplikasi ini dimenangi’t berfungsi dengan betul pada peranti Firestick generasi 1.

Di sini’tutorial langkah demi langkah tentang bagaimana anda boleh memasang IPVanish’aplikasi FireTV yang berdedikasi dengan mudah:

 1. Pada Firestick / FireTV anda’s muka, pergi ke “Apps”.
 2. Pilih sekarang “Kategori” > “Utiliti” > “IPVanish” aplikasi.
 3. Ketik / klik pada “Dapatkan” ikon.
 4. Sekarang klik “Buka”.
 5. Anda kini perlu memasukkan nama pengguna dan kata laluan anda. Lakukan dan kemudian teruskan untuk memilih pelayan. yang sesuai dengan anda.
 6. Klik pada “Sambungkan” dan anda kini menggunakan FireTV di bawah perlindungan VPN yang boleh dipercayai.

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk Penghala

Memasang VPN pada penghala boleh menjadi perkara yang rumit dan kami mengesyorkan bahawa anda hanya meneruskan dengan laluan ini jika anda cukup mampu menariknya tanpa merosakkan penghala.

IPVanish menawarkan tutorial persediaan yang berbeza untuk pelbagai jenis router yang anda boleh dengan mudah melalui sini .

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk Linux

Linux mempunyai banyak bistros, jadi menyediakan aplikasi berdedikasi untuknya adalah tugas yang sangat kompleks. Tidak ada pembekal yang popular mempunyai satu tetapi anda boleh dengan mudah mengetahui cara memasang VPN secara manual di bistro anda secara mudah dengan mudah.

IPVanish menawarkan dua jenis protokol Ubuntu VPN iaitu Ubuntu PPTP dan Ubuntu OpenVPN dan anda boleh mengakses panduan setup langkah demi langkah untuk konfigurasi ini di IPVanish’laman web di bahagian aplikasi atau pada kajian VPN kami yang berdedikasi untuk Linux.

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk Chromebook

Chromebook adalah komputer riba oleh Google yang berjalan pada Google Chrome OS. Komputer riba ini berasal dari jenis yang sangat berbeza sama sekali dan merupakan pilihan yang baik untuk memanjakan diri jika anda bosan dengan Windows atau Mac OS anda terlalu banyak sekarang.

Bahagian terbaik tentang Chromebook ialah antara muka yang tidak rumit dan diselaraskan yang membolehkan anda melakukan perkara dengan cara yang lebih mudah daripada yang mungkin anda lakukan pada OS lain. Perkara yang sama berlaku untuk menubuhkan VPN pada OS ini. Di sini’s panduan yang sangat mudah tentang cara menyediakan VPN secara manual pada OS Chrome:

 1. Pada Chromebook anda, buka Pelayar Google Chrome dan kemudian buka tab baharu
 2. Dalam tab ini, masukkan tetapan chrome: // di bar alamat
 3. Tatal ke bawah untuk mencari “Tambah Sambungan” dan klik padanya. Sekarang klik “Tambah Rangkaian Persendirian” dari pilihan berikutnya

Sekarang masukkan maklumat seperti yang ditunjukkan dalam jadual di bawah:

Name Host Server Bidang ini memerlukan nama penuh pelayan yang ingin anda sambungkan. Anda boleh mencari nama-nama ini dalam senarai pelayan yang terdapat di dalam akaun anda’panel kawalan s
Nama Perkhidmatan Anda boleh membuat apa-apa nama yang anda suka
Kunci Pra-Perkongsian Ipvanish
Sijil CA Server Pilih “Lalai”
Sijil Pengguna Biarkan bidang ini kosong
Nama pengguna & Kata laluan Masukkan nama pengguna dan kata laluan VPN anda sendiri
OTP Biarkan bidang ini kosong
Nama kumpulan Biarkan bidang ini kosong
Simpan Nama Pengguna dan Kata Laluan Ini adalah pilihan. Simpan atau simpan sementara
 1. Cuma klik “Sambungkan” dan sambungan anda akan bermula dengan membolehkan VPN

Bagaimana untuk memasang / menyambung IPVanish untuk Windows Phone

Windows Phone tidak begitu popular berbanding sepupu mereka yang lebih teguh iaitu Android dan IOS, tetapi masih mereka ada dalam nombor tersebut bahawa mereka pasti sasaran percubaan hacking.

Oleh itu, anda memerlukan VPN untuk menyediakan perlindungan keselamatan muktamad. Di sini’s bagaimana anda boleh mendapatkan perlindungan keselamatan yang sangat dengan memasang IPVanish pada Windows Phone anda melalui panduan langkah demi langkah ini:

 1. Akses senarai App pada Windows Phone anda dan pergi ke “Tetapan” dan tatal ke bawah untuk mencari dan klik “VPN”
 2. Tukar Status dari Lalai “Off” kepada “Pada”
 3. Ketik sekarang “Tambah” dan pindah ke kotak untuk “Nama pelayan” dan taipkan nama pelayan atau alamat IPnya yang anda ingin sambungkan. Hanya pelayan yang tersedia dengan IPVanish perlu dipilih
 4. Ketik sekarang “Taipkan” dan pilih “L2TP dengan IPSec” sebagai protokol penyulitan anda
 5. Di bawah “Sambung Menggunakan” kotak, masukkan nama pengguna dan kata laluan anda. Dalam kotak untuk kunci pra-kongsi, masukkan “ipvanish”
 6. Pilih nama profil yang unik untuk sambungan anda dalam kotak untuk “Nama profil” dan ketik “Simpan”
 7. Untuk menukar pelayan anda, anda perlu mengulangi proses tersebut.

IPVanish Tap Device

Peranti Sentuh biasanya a “Pemandu” digunakan oleh semua aplikasi VPN untuk membolehkan sambungan peribadi. Jika perisian tertentu tidak dapat memasang pemacu ini, anda akan menghadapi masalah dalam mengakses klien atau menyambung ke pelayan VPN. Jadi, apa yang menjadi masalah dengan IPVanish’s Tap Device?

Nah, isu ini agak biasa di kalangan banyak rangkaian atau alat yang berkaitan dengan privasi. Perisian konflik dan kesalahan menandatangani pemandu boleh menghalang Windows daripada memasang IPVanish’s Ketuk pemandu. Untuk menyelesaikannya, pertimbangkan untuk keluar IPVanish sepenuhnya. Buka Pengurus Tugas, klik kanan pada aplikasi, dan klik pada “Tugas Akhir”.

Sebaik sahaja selesai, muat turun Pemandu Ketuk terkini dari laman web OpenVPN. Untuk pautan muat turun langsung, klik di sini. Pasang fail yang dilabelkan “paip-tingkap-9.21.2”. Proses ini tidak akan mengambil masa beberapa saat, selepas itu anda akan dapat menggunakan IPVanish untuk menyambung ke mana-mana pelayan yang dikehendaki pilihan anda!

IPVanish Kill Switch

Hampir semua perisian VPN menawarkan ciri Kill Switch pada masa kini. Ini adalah alat penting yang diperlukan oleh privasi yang sedar untuk mematikan semua trafik internet, dalam keadaan, sambungan VPN anda berhenti berfungsi. Dengan memutuskan semua akses ke internet, anda boleh melindungi identiti anda daripada bocor.

Dalam kata yang mudah, ciri suis membunuh adalah penting untuk memastikan anda selamat dan terjamin, walaupun VPN anda menyerah pada anda. IPVanish tidak menyokong alat ini pada pelanggan Mac OS dan Windows mereka.

Bagaimana untuk Membolehkan IPVanish Kill Switch pada Mac dan Windows?

Bagi mereka yang beroperasi Mac, pergi ke “Keutamaan” dalam aplikasi pelanggan dan kemudian teruskan “Sambungan”. Anda akan melihat senarai konfigurasi yang tersedia, termasuk “Protokol Aktif” dan pilihan lain seperti “Sambung semula secara automatik”, “Dayakan Perlindungan Leak IPv6”, dan “Amaran apabila berhenti ketika bersambung”. Cuma semak kotak yang mengatakan “Membunuh suis” untuk mengaktifkan ciri ini.

IPVanish Kill Switch

Sebaliknya, mereka yang mengendalikan IPVanish pada Windows mempunyai GUI yang lebih mudah tersedia. Untuk menghidupkan ciri suis Kill, cukup klik pada “Tetapan” tab dalam pelanggan. Setelah selesai, ketik pada “Sambungan” menu dan klik kotak pilihan berlabel “Membunuh suis”. Anda juga boleh mendayakan ciri-ciri lain seperti Perlindungan Leak IPv6, Perlindungan Leak DNS, Trafik LAN Hitam, dan Auto Sambung semula.

IPVanish Tidak Berhubungan

IPVanish Reddit

Pada Reddit, pengguna kebanyakannya menyerlahkan isu-isu yang kami katakan sepanjang kajian ini. Periksa senarai VPN reddit yang terbaik kerana ia memberi anda pakej perniagaan yang baik setiap tahun.

Kelajuan dipintas di banyak pelayan, Google meminta anda dengan captcha semasa menggunakan beberapa pelayan, sokongan sembang sangat menipu (Ini adalah’t 24/7 oleh sebarang istilah) dan beberapa masalah lain adalah antara yang sering dihadapi oleh banyak pengguna.

Pembekal perlu memilih permainannya yang besar. Pengguna yang baik dan selamat, tetapi hari moden tidak berpuas hati dengan yang terbaik, jadi jika anda boleh’t menyediakannya, maka bersiaplah untuk rants seperti di forum seperti Reddits, seperti ini di bawah ini:

IPVANISH Kajian oleh Pilot Amanah

Di TrustPilot, keadaan lebih teruk. Terdapat sejumlah 404 ulasan yang dihasilkan oleh pengguna dan penarafan kumulatif satu bintang untuk mencerminkan pendapat kolektif yang terkandung dalam majoriti ulasan tersebut.

Pengguna boleh mendapatkan aduan tentang sebarang perkhidmatan, tetapi apabila sesuatu berlaku di selatan, semua orang dapat melihatnya. IPVanish mempunyai banyak alasan untuk menukarkan penukaran ini kepada cadangan.

IPVanish VS NordVPN

Berikut adalah ciri dengan perbandingan ciri antara VPN Nord dan IPVanish:

FeatureIPVanishNordVPN
Harga (Tahunan) $ 77.89 $ 69
Negara 60+ 62
Pelayan 1000+ 4278
Protokol OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP dan IKEv2 IKEv2, PPTP, OpenVPN, L2TP, DoubleVPN dan SSTP
Penyulitan AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit
Log Tidak Tidak
P2P Dibenarkan Ya Ya
Berasaskan Dalam Amerika Syarikat Panama
Pelayan Proksi Ya Tidak
Pengguna serentak 5 6
Ciri-ciri Ditambah Bunuh Suis, Proksi SOCKS5 SmartPlay, Bawang melalui VPN, CyberSec, dan Suis Bunuh Automatik, Bekerja di Netflix

IPVanish VS PureVPN

Berikut adalah ringkasan mengenai perbezaan dalam ciri, harga dan faktor-faktor lain antara IPVanish dan PureVPN:

FeatureIPVanishPureVPN
Harga (Tahunan) $ 77.89 $ 59.88
Negara 60+ 60
Pelayan 1000+ 1300+
Protokol OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP dan IKEv2 PPTP, OpenVPN, L2TP dan DoubleVPN
Penyulitan AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit
Log Tidak Yang minimum
P2P Dibenarkan Ya Ya
Berasaskan Dalam Amerika Syarikat Hong Kong
Pelayan Proksi Ya Ya
Pengguna serentak 5 5
Ciri-ciri Ditambah Bunuh Suis, Proksi SOCKS5 Bawang melalui VPN, Split Tunneling, Dedicate IP, Perlindungan DDoS, Penyekat Iklan dan Suis Bunuh Otomatis,

IPVanish VPN Tidak Bekerja / Kesilapan / Isu

Apabila menggunakan IPVanish, pengguna mungkin mencari pelbagai masalah / kesilapan yang boleh menghalang mereka daripada menikmati pengalaman dalam talian yang sepenuhnya peribadi. Memandangkan ini, kami di BestVPN.co membuat keputusan untuk menyusun senarai kesilapan yang tidak biasa yang kami dapat dari pembaca / penonton kami!

IPVanish Tidak Berhubungan

Isu konektiviti boleh mempunyai banyak sebab. Firewall anda boleh menyekat aplikasinya’sambungan internet s. Tetapan Tarikh dan Masa yang tidak betul pada komputer anda boleh menyebabkan masalah sambungan. Kadang-kadang bahkan ISP boleh menyekat sambungan PPTP VPN. Masa-masa lain hanya masalah dengan internet anda. Anda perlu terlebih dahulu memikirkan sebab utama, kemudian mengambil langkah yang sewajarnya.

IPVanish tidak dapat memasang peranti ketik

Biasanya, apabila pengguna mempunyai banyak aplikasi VPN yang dipasang pada PC mereka, IPVanish mungkin menghadapi ralat apabila memasang Device Tap. Jika anda ingin membetulkan masalah, pertimbangkan untuk mengalih keluar aplikasi perisian yang bercanggah. Ini harus berfungsi, tetapi jika tidak, anda boleh memuat turun Pemandu Ketuk dari OpenVPN’laman web secara langsung. Muat turun dan pasang Pemacu Ketik dari sini: https://swupdate.openvpn.org/community/releases/tap-windows-9.21.2.exe

IPVanish terus memutuskan

Jika aplikasi IPVanish anda terus memutuskan, ia boleh meletakkan identiti anda pada risiko. Sekarang, alat seperti Suis Bunuh Secara Automatik hanya boleh pergi sejauh ini untuk menjaga keselamatan anda pada setiap masa. Penyelesaian masalah diperlukan untuk menghentikan IPVanish daripada memutuskan sambungan. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, mungkin terdapat beberapa sebab mengapa anda mungkin mengalami penurunan sambungan. Pertimbangkan membuka sekatan aplikasi dari firewall, menetapkan tetapan data dan masa anda, atau mengkonfigurasi internet anda untuk melihat apakah ada yang berfungsi!

Soalan Kajian IPvanish

Adakah menggunakan undang-undang VPN di Amerika Syarikat?

Kecuali anda menggunakannya untuk sesuatu yang jahat atau jenayah, menggunakan VPN adalah sah di dalam bukan hanya Amerika Syarikat, tetapi di kebanyakan bahagian dunia.

Boleh IPVanish digunakan pada pelbagai peranti?

Ya. IPVanish membolehkan anda mengakses perkhidmatan pada 5 peranti pada masa yang sama.

Bagaimanakah saya membatalkan langganan saya untuk IPVanish??

Jika anda tidak berpuas hati dengan piawaian perkhidmatan IPVanish maka anda pasti dapat menjalankan kebebasan anda sebagai pengguna untuk membatalkan langganan. Terus ke laman web dan log masuk ke akaun anda. Di sini, dalam panel kawalan, klik pada “Langganan”. Anda kini dapat melihat pilihan “Saya ingin membatalkan langganan saya” di bahagian bawah tab ini. Klik padanya dan teruskan proses sehingga anda selesai dengan semua formaliti. Akaun anda sekarang akan dibatalkan dan tidak sah.Bagaimanakah saya membatalkan langganan saya untuk IPVanish?

Kesimpulannya

Membungkus perkara, kami ingin mencadangkan pembekal untuk menambah lebih banyak ciri untuk perkhidmatannya dan meningkatkan prestasi yang sedia ada untuk memastikan pelanggan masuk. Perkhidmatan ini telah mengalami beberapa kecaman utama dalam masa lalu dan masa yang tinggi bahawa mereka dapat meningkatkan imej mereka dalam domain VPN daripada menjadi teruk.

IPVanish baik, tetapi pada hari ini’s ultra-kompetitif, pengguna yang didorong dunia, menjadi baik hanya menang’t buat potongan. Anda perlu luar biasa untuk melibatkan lebih ramai pengguna dan memulakan kesetiaan jenama yang berkekalan.

ExpressVPN mempunyai rancangan berharga mahal tetapi pengguna menggunakannya walaupun mempunyai pilihan yang lebih murah, hanya kerana kepercayaan dan kredibiliti penyedia telah dihasilkan melalui prestasi cemerlang di semua bidang.

IPVanish perlu mengikuti jalan yang sama. Kami berpuas hati dengan bagaimana ia pada masa ini, tetapi terdapat ruang yang pasti bagi banyak peningkatan.

Sekiranya anda mempunyai sebarang komen atau cadangan mengenai piawaian perkhidmatan dan kajian kami, lakukan komen di dalam benang di bawah. Kami akan lebih senang untuk terlibat dengan anda!

Похожие статьи

 • Kajian CyberGhost 2020

  Bidang kuasa Romania Harga $ 2.75 / mo pada Pelan Rancangan 3 Tahun 6,100+ Server di 90+ ​​Negara Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-Bit Unblocks...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Bidang kuasa San Marino Harga 9.99 Pelayan 300+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Website...

 • Tinjauan VPN TunnelBear 2020

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 4.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 1,000+ Pelayan di 22 Negara Log Memelihara Log Koneksi Sambungan AES-256-bit Unblocks...

 • Kajian IVPN 2020

  Bidang Kuasa Gibraltar Harga 8.33 Server 3152 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Laman Web...

 • Mengulas semula ulasan VPN 2020

  Bidang Kuasa Kanada Harga $ 49 pada Pelan Pelan 1 Tahun 600+ Pelayan di 60 Negara Log Yes Enkripsi AES-256 Bit Unblocks Netflix No Torrenting Yes...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me