Tinjauan VPN TunnelBear 2020

Bidang kuasa Kanada
Harga $ 4.99 / mo pada Rancangan 1 Tahun
Pelayan 1,000+ Pelayan di 22 Negara
Log Simpan Log Koneksi
Penyulitan AES-256-bit
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://www.tunnelbear.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Sama seperti keselamatan data dan tidak mahu dikenali secara dalam talian menjadi kebimbangan yang semakin besar terhadap privasi pengguna, semakin sulit untuk mencari VPN yang boleh dipercayai dengan harga yang munasabah.

Dalam senario yang lebih teruk ini, beberapa VPN Terbaik dapat menjamin agar sesuai dengan keistimewaan perkhidmatan dan ketelusan yang ditetapkan oleh TunnelBear.

Adakah TunnelBear Selamat?

TunnelBear menyimpan log sambungan tetapi versi percuma adalah salah satu VPN Percuma terbaik sejauh amalan keselamatan dan logging.

Kajian dasar pembalakan kami mendapati terdapat banyak VPN, terutama yang bebas, yang log data pengguna dan kemudian menggunakannya untuk tujuan jahat. Ini menjadikan kehadiran Tunnelbear lebih terperinci kerana masih berterusan dalam menawarkan perkhidmatan yang selamat kepada pengguna apabila kualiti itu semakin menjadi jarang berlaku.

Selain itu, semasa kajian TunnelBear kami, kami dapat melihat pihak ketiga, audit keselamatan awam yang dijalankan baru-baru ini oleh perkhidmatan tersebut.

Diuruskan oleh Cure53, sebuah syarikat keselamatan, audit mendapati beberapa kelemahan kritikal dalam pelanjutan Chrome bagi TunnelBear dan penyedia yang luar biasa, bukan sahaja membuat masalah awam tetapi terus maju dan mendapatnya tetap.

Pangkalannya di Kanada, Menjadikannya Tidak Bersesu hingga Tingginya Tinggi

Salah satu aspek yang paling membimbangkan tentang Tunnelbear ialah yang terletak di Kanada, yang merupakan lokasi yang sangat terkenal apabila ia berkaitan dengan undang-undang pengekalan data dan menjadi sebahagian daripada perjanjian perkongsian maklumat antarabangsa.

Semasa tinjauan kami yang luas mengenai persekutuan perkongsian maklumat di peringkat antarabangsa, kami mendapati bahawa Kanada adalah sebahagian daripada Lima Mata Perikatan, menjadikannya lokasi yang sangat tidak selamat bagi VPN untuk berpusat di.

Sebagai ahli persekutuan ini, Kanada boleh, pada bila-bila masa, dikehendaki oleh rakan kongsi dalam persekutuan untuk berkongsi maklumat dari mana-mana pembekal yang berpusat di bidang kuasa. Perkara yang sama berlaku kepada Tunnelbear, menjadikannya perkhidmatan yang tidak sesuai untuk pengguna yang mencari privasi data akhir tinggi dan keselamatan dalam talian berdasarkan metrik ini sahaja.

Tinjauan VPN TunnelBear 2020

   1. TunnelBear Percuma Muat turun
   2. Bagaimana Menggunakan TunnelBear?
   3. Kajian TunnelBear Chrome
   4. Kajian TunnelBear Firefox
   5. Kajian Harga TunnelBear
   6. Tinjauan Pelayan TunnelBear
   7. Kajian Torrenting TunnelBear
   8. Kajian TunnelBear Netflix
   9. Persediaan TunnelBear
    • Untuk Windows
    • Untuk Android
    • Untuk iOS
    • Untuk Mac
    • Untuk Linux - Bagaimana untuk memasang TunnelBear di Linux
   10. Tinjauan Penghalang TunnelBear
   11. TunnelBear Review Reddit
   12. TunnelBear Not Connecting / Errors / Issues

Menyediakan ciri-ciri yang bersih dan ditambah dengan komitmen tertinggi ke arah mengumpul privasi dalam talian, di sini adalah Kajian TunnelBear terperinci. Kami akan meliputi semua aspek perkhidmatan yang terdiri daripada himpunan aplikasi berdedikasi, terma perkhidmatan, dasar pembalakan dan banyak lagi.

Kebaikan

 • AES 256 Grade Encryption
 • Sokongan Protokol Pelbagai
 • Aplikasi yang sangat serasi untuk hampir semua OS yang popular
 • Versi percuma tersedia
 • Bandwidth tanpa had dalam rancangan berbayar
 • Tahap ketelusan keselamatan yang tinggi

Keburukan

 • Kekalkan Log Sambungan (Tidak 100% Selamat)
 • Berasaskan di Kanada (Ahli Perikatan 5-Mata Negara)
 • Tidak’t menawarkan sokongan Torrenting yang berdedikasi
 • Tidak berguna untuk membuka kunci laman streaming seperti Hulu dan Netflix AS
 • Pelayan di hanya 20 negara

Dapatkan TunnelBear

Bagaimana Konfigurasi TunnelBear untuk Pengguna China?

Sejak kerajaan telah menjejaskan perkhidmatan VPN China, banyak pengguna TunnelBear telah melaporkan pelbagai isu berkaitan dengan negara ini. Pembekal menawarkan pelayan Cina untuk mereka yang terletak di negara asing. Ini membantu dalam mengakses laman web / aplikasi / perkhidmatan Cina. Walau bagaimanapun, jika anda tinggal di China, maka anda akan menghadapi masalah dalam memuat turun aplikasi TunnelBear untuk peranti anda. Inilah sebabnya mengapa ekspatriat dinasihatkan untuk pramuat aplikasi sebelum mendarat di tanah besar China.

TunnelBear Percuma

Versi percuma TunnelBear adalah ciri biasa senarai VPN Terbaik kami. Dalam kajian VPN TunnelBear kami, kami telah menarafkannya walaupun dengan versi premium, walaupun batasan pada lebar jalur.

Akaun percuma memberikan anda had data 500 MB secara bulanan dan itu’s satu-satunya kelemahan. Sebaliknya, akaun percuma TunnelBear akan memberi jaminan keselamatan anda tidak seperti VPN percuma lain, yang kebanyakannya merosakkan dan risiko yang besar terhadap data pengguna pada semua peranti.

Hanya mendaftar untuk perkhidmatan dengan menyediakan alamat e-mel anda dan tetapkan kata laluan. Sekarang pergi ke halaman muat turun di laman web dan dapatkan aplikasinya khusus bergantung kepada OS yang anda gunakan. Versi percuma adalah mudah, mudah digunakan, bebas risiko dan harus menemani semua sistem dalam usia semasa.

Muat turun percuma Tunnelbear

Dowbload Tunnelbear

Bagaimana Menggunakan TunnelBear?

Pelanggan OS TunnelBear VPN berada di antara yang terbaik dari segi pengalaman pengguna. Sama ada’s aplikasi untuk Mac atau aplikasi untuk Android, pengguna akan menghadapi hampir tiada kesukaran dalam menavigasi melalui mereka dan mengakses semua ciri yang tersedia.

Untuk log masuk, semua yang anda perlu lakukan adalah memasukkan bukti kelayakan pengguna anda iaitu nama akaun dan kata laluan berdaftar anda, yang telah dihantar kepada anda apabila anda melanggan perkhidmatan.

Sebaik sahaja anda log masuk, muat turun mana-mana pelanggan apl bergantung kepada OS yang anda hendak lindungi. Memulakan pemasangan dan aplikasi akan sedia untuk digunakan. Buka aplikasi dan cursor kursor anda ke mana-mana terowong yang ada di peta dunia.

Cara menggunakan tunnelbear

Terowong ini adalah lokasi pelayan yang disediakan oleh TunnelBear kepada penggunanya. Klik pada terowong pilihan anda dan putar suis di bahagian atas sebelah kiri antara muka apl “Pada”. Beruang akan menggali terowong dan keluar dari lubang terowong terpilih untuk menandakan bahawa anda kini disambungkan ke sambungan VPN.

Kajian TunnelBear Chrome

Oleh kerana penyemak imbas Chrome kekal sebagai platform akses internet paling popular di hampir OS di dunia, banyak perkhidmatan kini menawarkan sambungan untuk dipasangkan dengan penyemak imbas untuk pengalaman perkhidmatan yang lebih baik. (Masih keliru: baca vpn terbaik terperinci kami untuk panduan krom)

TunnelBear’Pelanjutan Chrome s adalah ringan, cepat dan licik. Dalam kajian TunnelBear kami, kami mendapati sambungan itu lebih berguna dan dioptimumkan daripada pelanggan OS lain oleh perkhidmatan tersebut.

Pelanjutan Chrome boleh dimuat turun dari Kedai Web Chrome.

Untuk memulakan pemasangan, anda perlu mendaftar untuk sama ada perkhidmatan percuma atau dengan versi berbayar dan bukti kelayakan pengguna yang selamat. Setelah itu’selesai, teruskan ke Kedai Web Chrome dan klik “Tambahkan ke Chrome” di bahagian atas kanan.

Kajian TunnelBear Firefox

VPN TunnelBear menawarkan sokongan penyemak imbas yang berdedikasi dan menawarkan sambungan untuk Chrome dan Opera, tetapi masih tidak berfungsi’t ciri satu untuk Firefox. Ini adalah perubahan besar memandangkan sokongan luar biasa yang diberikan kepada hampir semua OS.

Firefox adalah salah satu penyemak imbas yang paling banyak digunakan di dunia dan TunnelBear harus benar-benar melihat perkembangan lanjutan untuk platform secepat mungkin.

Kajian Harga TunnelBear

Di hadapan harga, TunnelBear menawarkan tiga kategori berbeza. Yang pertama adalah mereka perkhidmatan percuma, di mana anda boleh selamat 500 MB lebar jalur data sebulan bersama-sama dengan semua ciri keselamatan.

Dua kategori harga yang lain adalah untuk perkhidmatan premium dan kedua-duanya menjamin lebar jalur data yang tidak terhad kepada pelanggan yang akan menjadi pelanggan.

Kajian Harga TunnelBear

The “Giant” pakej agak pricier pada $ 9,99 untuk sebulan’harga langganan dan ini sepadan dengan norma-norma industri menawarkan bungkusan jangka masa yang lebih kecil dengan tag harga yang lebih tinggi.

Menurut kajian TunnelBear kami, pelan harga terbaik adalah pelan 1 tahun iaitu $ 4.99 / mo. Ia boleh dibeli untuk $ 59.88 bil sekali dan akan membolehkan anda menggunakan perkhidmatan tersebut selama 12 bulan penuh.

Dapatkan rancangan satu tahun jika anda ingin melindungi diri anda secara dalam talian melalui TunnelBear’perkhidmatan VPN s dan anda’akan berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan yang anda dapatkan untuk harga yang rendah itu.

Dapatkan TunnelBear

Tinjauan Pelayan TunnelBear

Kira pelayan di TunnelBear agak rendah dan merangkumi hanya 20 negara. Ini adalah hampir satu perempat daripada jumlah negara yang ditawarkan oleh VPN Terbaik. Untuk sebarang perkhidmatan VPN, kekuatan, prestasi, dan kepelbagaian infrastruktur pelayan perlu menjadi kelas teratas jika mereka mahu memberikan perkhidmatan yang baik.

TunnelBear benar-benar memerlukan permainannya sejauh kepelbagaian dan prestasi pelayannya. Ia mengambil masa untuk menyambung ke destinasi pelayan yang lebih popular untuk contohnya. USA.

Tinjauan Pelayan TunnelBear

Walaupun kami akhirnya terhubung, pelayan seolah-olah menjadi hambatan untuk membolehkan pengalaman melayari yang lebih baik. Menurut kajian TunnelBear kami, pelayan tidak ada apa-apa untuk menulis tentang rumah, tetapi mereka masih boleh memberikan pengalaman yang baik memandangkan perkhidmatan’tag harga rendah.

Jadi, jika anda berada dalam anggaran dan mencari VPN yang cukup baik untuk mengamankan sebahagian aktiviti penyemakan intensiti rendah anda, maka TunnelBear boleh menjadi salah satu pilihan yang lebih baik yang anda boleh buat.

Kajian Torrenting TunnelBear

Torrenting users adalah salah satu pembeli VPN yang paling berdedikasi di dunia, menjamin aliran langganan yang mantap. Ini adalah kerana kepentingan menyembunyikannya’IP untuk terus meresap tanpa perlu risau tentang troli hak cipta.

Dalam tinjauan VPN TunnelBear kami, kami tidak dapat’t mencari apa-apa yang menyatakan dengan jelas apa-apa yang berkaitan dengan sokongan yang mendesak yang berdedikasi dan apabila kami beralih untuk menghubungi sokongan pelanggan mereka, ini adalah jawapan yang kami terima daripada mereka.

Kajian TunnelBear Torrenting

Ia benar-benar pelik bagaimana mereka mengelak dengan menggunakan perkataan yang mengerikan dalam jawapan mereka, dan bukannya menggunakan cara yang kurang baik “Berkongsi fail” terminologi.

Apabila kami menyemak perkara tersebut “pelayan yang disokong” tercatat dalam jawapan daripada pasukan sokongan mereka untuk mengutuk sokongan, kami mendapati mereka berfungsi dengan baik, tetapi kelajuan muat turun kekal rendah secara konsisten.

Bagi anda yang mencari VPN Terbaik untuk Torrenting, maka kami menang’t mengesyorkan TunnelBear secara terang-terangan. Anda boleh melanggannya, tetapi ia menang’T menawarkan perkhidmatan yang paling buruk kepada pelanggan lain seperti industri penyedia VPN Top.

Kajian TunnelBear Netflix

Dalam masa sekarang yang kita tinggal, ada aliran alternatif orang yang hanya membeli VPN supaya mereka boleh mendapat akses kepada kandungan yang dihadkan oleh geo menggunakan pelayan yang berkuasa untuk menipu IP mereka dan berkeliling penapis.

Netflix AS mendahului senarai ini’s adalah versi paling popular perkhidmatan penstriman yang paling popular yang semua orang mahu akses.

Walau bagaimanapun, dalam Kajian TunnelBear kami, kami mendapati agak mengecewakan bahawa perkhidmatan itu tidak’t berfungsi dengan baik dalam membuka kunci kunci Netflix AS atau kawasan utama lain.

Semasa ujian selama seminggu, kami dapat menyahsekat Netflix AS hanya sekali selepas hampir mencuba lebih daripada 30 kali.

Dan walaupun kita berjaya, kita menyaksikan pertunjukan sebenar untuk tempoh masa yang lebih rendah daripada yang kita benar-benar dibelanjakan dengan penuh harapan melihat ikon buffering menjengkelkan skrin.

Sekiranya membuka kunci tapak streaming geo-terhad adalah salah seorang daripada anda, motivasi untuk mendapatkan VPN Terbaik untuk Netflix, maka jangan’t pergi untuk TunnelBear.

TunnelBear untuk Windows

UI dan UX TunnelBear’s setiap aplikasi adalah hebat dan mungkin salah satu yang paling mudah yang kita telah gunakan semasa kami VPN Terbaik yang tidak terkira banyaknya untuk ulasan tingkap.

Orang yang tidak berinteraksi dengan VPN dalam kehidupan mereka dengan kemudahan yang luar biasa juga boleh menjalankan TunnelBear’s Windows client.

TunnelBear untuk Windows

Tiada komplikasi dalam menetapkannya. Di sini’s bagaimana anda boleh mendapatkan zip melalui proses pemasangan app TunnelBear Windows:

 1. Beli akaun dan kelayakan pengguna yang selamat. (Bagi anda yang melanggan perkhidmatan percuma, buat akaun dan kelayakan pengguna yang selamat)
 2. Lawati halaman muat turun dan kebanyakannya, laman web mengesan OS peranti anda dan memulakan muat turun secara automatik. Jika itu tidak’Tidak berlaku, klik pada ikon aplikasi Windows di bahagian tengah / atas kiri.
 3. Mulakan proses pemasangan
  Persediaan Windows Tunnelbear
 4. Setelah persediaan selesai, pilih pelayan hanya dengan mengklik pada “Terowong” pada setiap lokasi yang ada dan beruang akan mula menggali untuk menghubungkan anda!
  bagaimana untuk memasang tunnelbear pada tingkap
 5. Anda sudah bersedia untuk menggunakan TunnelBear untuk mengakses sambungan dalam talian persendirian

TunnelBear untuk Android

Sama seperti aplikasi Windows, aplikasi TunnelBear untuk Android menawarkan pengalaman gemilang kepada para pengguna. Menawarkan setiap ciri dengan cara yang dioptimumkan pada OS Android, fail TunnelBear .apk boleh dimuat turun dan berjalan lancar pada telefon pintar anda.

Proses pemasangan sangat teratur, di sini’s bagaimana anda boleh melakukannya dengan sedikit kekecohan:

 1. Terokai pelan harga dan tentukan satu yang terbaik
 2. Buat pembayaran, selepas itu anda akan diberikan bukti kelayakan pengguna
 3. Muat turun fail apk TunnelBear / Android dari gedung Google Play
 4. Jalankan pemasangan dan masukkan nama dan kata laluan akaun anda
 5. Apl ini bersedia untuk melindungi ketiadaran anda dalam talian

Ia hanya mengambil masa 5 minit untuk membaca vpn terbaik yang hebat untuk panduan android.

TunnelBear untuk iOS

Seperti semua platform popular yang lain, TunnelBear juga menyediakan aplikasi khusus untuk peranti iOS. Dalam tinjauan VPN TunnelBear kami, kami mendapati bahawa pada versi iOS dan ke bawah, standard penyulitan adalah AES 128, manakala pada versi yang lebih tinggi, standard AES 256.

Standard penyulitan AES 128 adalah selamat tetapi ia mempunyai kelemahannya, jadi kami mengesyorkan bahawa jika anda mempunyai iOS 8 atau lebih tinggi, maka hanya memilih TunnelBear untuk menyediakan keselamatan dalam talian maksimum.

Biarkan’s mengendalikan anda melalui proses pemasangan aplikasi TunnelBear iOS:

 1. Mendaftar untuk perkhidmatan percuma atau memilih pelan harga dan memastikan bukti kelayakan pengguna yang disahkan
 2. Teruskan ke kedai IOS sekarang dan muat turun aplikasi TunnelBear Asli
 3. Masukkan nama pengguna dan kata laluan anda dan kemudian sambungkan ke pelayan pilihan anda
 4. Perkhidmatan ini kini berfungsi untuk melindungi sambungan dalam talian anda secara persendirian

TunnelBear untuk Mac

Ramai orang mudah membeli ke dalam mitos bahawa Mac tidak’t terjejas oleh virus atau malware seperti rakan sejawatannya yang lebih popular iaitu Windows. Jika anda adalah salah seorang daripada orang-orang ini, anda mungkin perlu memikirkan semula bagaimana Mac cepat menjadi sasaran menarik bagi artis malware dan penggodam untuk menyedut sejumlah besar data kewangan dan peribadi berharga.

TunnelBear’klien Mac adalah salah satu VPN Terbaik untuk Mac dan sama ada anda menggunakan versi percuma atau perkhidmatan berbayar, ia akan berfungsi dengan lancar di platform.

Proses pemasangan untuk menyediakan aplikasi TunnelBear untuk Mac akan seperti ini:

 1. Anda mempunyai dua pilihan semasa mendaftar. Pilih versi percuma atau pilih pelan premium dengan lebar jalur tanpa had
 2. Pilih satu dan kelayakan pengguna yang selamat
 3. Muat turun aplikasi Mac dari TunnelBear’laman web dan menjalankan pemasangan
 4. Masukkan kelayakan pengguna anda apabila diminta dan pilih pelayan untuk bermula
 5. Mac anda kini berjalan di bawah keselamatan optimum yang dikuasakan oleh TunnelBear VPN

Persediaan TunnelBear Linux - Cara memasang TunnelBear di Linux

Penguin dan Bears tidak pernah membuat kawan baik, walaupun TunnelBear telah mencuba sekuat tenaga untuk menjadikannya bersama secara aman walaupun tidak menyediakan sokongan penuh.

Pada masa ini, TunnelBear tidak’t menawarkan mana-mana aplikasi khusus untuk anda gunakan pada pengagihan Linux. Apa yang mereka tawarkan sekarang adalah satu proses untuk memudahkan penyediaan VPN pada dua pengagihan yang berbeza melalui panduan pemasangan manual.

Tinjauan Penghalang TunnelBear

Ciri yang paling eksklusif di TunnelBear adalah sangat berharga “Penghalang”. Ini bukan hanya penyekat iklan purata anda yang menapis iklan video dan pop timbul secara mudah, ia menawarkan lebih banyak lagi untuk pengguna.

Apabila anda menambah penghalang dengan VPN anda, anda akan selamat dari kod berniat jahat, pemain flash akan dimatikan secara automatik untuk menghalang iklan, kod pengimbasan cap jari akan disekat dan bahkan perkhidmatan pengesanan antara peranti ultrasonik dimenangi’t dapat menyerang anda.

Sudah pasti penambahan yang hebat, tetapi walaupun penghalang ini, seperti yang lain daripada semua antara aplikasinya, penghalang itu akan mengandungi rujukan beruang berbilang aneh dalam kandungan dan penjenamaan.

TunnelBear Review Reddit

Tanda utama TunnelBear adalah kebolehpercayaannya di semua bidang. Ia tidak’tidak menipu anda dengan janji-janji palsu dan tuntutan yang tinggi tetapi memperoleh kepercayaan terus menerus dengan menjaga perkara yang mudah dan menumpukan pada melakukan perkara-perkara asas dengan betul.

Pengguna pada Reddit mencerminkan pendapat yang sama mengenai perkhidmatan dan piawaiannya. Semak mengapa beruang terowong ditanda sebagai reddit vpn terbaik

Seorang pengguna, yang merupakan pengguna tetap TunnelBear dan PrivateInternetAccess, mendapati bekas itu lebih cepat daripada PIA. Selain itu, pengguna disyorkan menyambung ke pelayan Kanada perkhidmatan untuk prestasi terbaik.

kajian semula tunnel reddit

Seorang pengguna lain juga membandingkan PIA dan TunnelBear dan berkongsi pengalaman tentang bagaimana mereka lebih serasi dengan peranti IOS daripada PIA. Pengguna terus menunjuk ke arah kemudahan penyambungan bahawa TunnelBear disediakan pada sambungan yang dikongsi seperti Hotel Wifis.tunnelbear reddit
Menjadi pemikiran untuk melakukan lebih baik daripada PIA oleh pengguna menceritakan jumlah bagaimana TunnelBear telah memegang sendiri terhadap perkhidmatan VPN yang lebih besar.

TunnelBear Not Connecting / Errors / Issues

Dalam kajian TunnelBear kami, kami jarang mengalami sebarang downtime. Kadang-kadang, sambungan ke pelayan tertentu membuatnya menjadi sangat frustasi, tetapi apabila anda melangkah, perkhidmatan itu tidak’t turun.

Jika anda masih menghadapi masalah sambungan, cara terbaik untuk maju adalah menyemak akaun Twitter mereka. Ini adalah di mana mereka mengumumkan penyelenggaraan berjadual untuk pelayan tertentu, jadi mengekalkan jejak TunnelBear di Twitter dapat membolehkan anda untuk bergerak dari satu server yang terkena ke yang lain dalam waktu yang ditentukan.

Namun, jika pelanggan TunnelBear tidak’t kerja, maka yang terbaik untuk menyahpasangnya dan pergi melalui proses persediaan sekali lagi. Secara konvensional, ini menyelesaikan masalah utama seperti yang berlaku dengan hampir semua perisian popular.

Anda sentiasa boleh menghubungi pasukan sokongan mereka yang dikenali sebagai “Sokongan Bears”, untuk mendapatkan apa-apa bantuan yang berkaitan dengan sebarang kesilapan dan isu yang mungkin anda hadapi. Mereka juga mempunyai seksyen bantuan terperinci yang mungkin berguna.

Kesimpulannya

VPN TunnelBear adalah perkhidmatan hebat di bahagian keselamatan tetapi ada perkara di mana mereka pasti dapat bertambah baik. Semakin banyak pengguna kini mencari VPN yang menyediakan sokongan khusus untuk membuka kunci laman-laman streaming seperti Netflix US, Hulu, Amazon Prime dan lain-lain dan biarkan Torrenting, jadi itu akan membuat TunnelBear lebih banyak lagi jika mereka mula menambahkan ciri-ciri ini kepada perkhidmatan mereka yang sudah menakjubkan.

Peningkatan dalam ciri ini hanya boleh dilakukan dengan menambahkan lebih banyak pelayan dan menjadikan infrastruktur lebih mantap untuk memberikan pengguna pengalaman yang lebih seimbang. Tetapi kita mempunyai sebab untuk terus optimis terhadap jangkaan ini kerana TunnelBear baru-baru ini diperoleh oleh gergasi Keselamatan McAfee. Pengambilalihan yang dialu-alukan ini boleh membuktikan sangat berfaedah untuk memperbaiki apa yang sekarang menjadi perkhidmatan yang sangat sederhana.

TunnelBear, walaupun semua kekurangannya, masih merupakan VPN yang hebat, tidak kira sama ada anda pergi untuk versi percuma atau rancangan berbayar. Menyelesaikan kajian VPN TunnelBear kami untuk 2020, kami akan mengesyorkan pembekal ini kepada semua pembaca aktif kami dan peminat VPN. Perkhidmatan ini hanya akan menjadi lebih baik, jadi ia’s lebih baik untuk melayari kereta muzik sekarang dan menikmati pengalaman pelayaran internet lancar, hebat dan hebat.

Похожие статьи

 • Ulasan IPVanish 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 6.49 / Bulan Pelayan 1000+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Tidak Membuka Netflix Tidak Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disyorkan...

 • Kajian IVPN 2020

  Bidang Kuasa Gibraltar Harga 8.33 Server 3152 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Laman Web...

 • Kajian Internet VPN Betternet 2020

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 2.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 10 Pelayan di 10 Negara Log Logs Data Pengguna Penyulitan AES-256 (Dibayar) | AES-CBC-128 bit...

 • Mengulas semula ulasan VPN 2020

  Bidang Kuasa Kanada Harga $ 49 pada Pelan Pelan 1 Tahun 600+ Pelayan di 60 Negara Log Yes Enkripsi AES-256 Bit Unblocks Netflix No Torrenting Yes...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Bidang kuasa San Marino Harga 9.99 Pelayan 300+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me