Tinjauan ExpressVPN 2020

Bidang kuasa BVI
Harga $ 6.67 / bulan ($ 99.95 untuk 1 Tahun)
Pelayan 3,000+
Log Tiada Log
Penyulitan AES-256-CBC
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China Ya
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.expressvpn.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Bermula pada $ 8.32 / mo tinggi pada rancangan tahunan, ExpressVPN mungkin mahal, tetapi ia adalah perkhidmatan sejagat yang luar biasa. Ini adalah pilihan yang sempurna untuk semua keperluan VPN anda, oleh itu mengapa kedudukan # 3 dalam senarai kami.

Penyedia ini juga mempunyai rangkaian besar 3,000+ pelayan berprestasi tinggi di 160+ lokasi di seluruh dunia, yang memberikan kelajuan purata yang luar biasa sebanyak 85.29Mbps dalam muat turun dan 76.92Mbps dalam muat naik.

Bagi kebolehpercayaannya, VPN tidak berada di bawah bidang kuasa 5-9-14 dan berpangkalan di British Virgin Islands. Ia juga serasi dengan semua peranti utama seperti Windows, Mac, iOS, Android, Linux, router, konsol permainan, dan TV Pintar.

Keseluruhannya, ExpressVPN adalah pemberi kuasa dan pembekal yang berkesan, tetapi kerana ia mahal banyak pengguna teragak-agak untuk memilihnya. Pengguna yang mencari perkhidmatan yang berpatutan biasanya memilih Surfshark atau PureVPN.

Analisis ExpressVPN’s Keselamatan

Atas dasar ExpressVPN’lokasi, audit keselamatan, waranti canary, dan dasar pembalakan, analisis mendalam saya mendedahkan bahawa penyedia adalah pilihan yang sesuai untuk privasi yang sedar. Berikut adalah gambaran yang lebih komprehensif mengenai keselamatan mereka:

Terletak di Kepulauan British Virgin (Bidang Kuasa Internet Selamat)

Ini adalah sebuah negara kecil yang, walaupun berada di bawah bidang kuasa Monarki Britania, sepenuhnya bebas dalam menguruskan urusan dalamannya; Pulau British Virgin.

Di sinilah ExpressVPN mempunyai ibu pejabatnya, yang berfungsi dengan baik untuk penyedia, sebagai lokasi bebas daripada pengawasan massa dan undang-undang pengekalan data yang invasif.

Untuk ExpressVPN, ini meningkatkan kredibiliti dan melindungi khidmatnya dari tingkering yang tidak wajar oleh pihak berkuasa undang-undang di tempat lain. Mereka telah menerbitkan penjelasan penuh mengenai BVI dan undang-undang datanya.

Ibu Pejabat ExpressVPN

Dasar Pembalakan - Bolehkah Anda Menjejaki?

ExpressVPN mengelakkan menyimpan sebarang log, tempoh. Tiada metadata, sejarah penyemakan imbas pengguna, pengguna’IP sendiri / sebenar atau pelayan VPN yang disambungkan untuk, pertanyaan DNS dan sebagainya dilog oleh pembekal.

Mereka menyatakan ini dengan jelas di laman web mereka, seperti yang anda lihat dalam tangkapan skrin di bawah. Juga, biarlah’tidak lupa kejadian di mana pihak berkuasa Turki merampas pelayan ExpressVPN.

Ini berikutan kejadian, di mana Duta Rusia Turki dibunuh, dan polis luar tugas yang bertanggungjawab, menghapus akaun media sosialnya menggunakan ExpressVPN.

Selepas merampas pelayan, tiada maklumat pembalakan ditemui, mengesahkan bahawa ExpressVPN sememangnya penyedia tanpa loghat (baca pernyataan rasmi di sini).

Dasar Pembalakan Jelas

Maklumat Protokol dan Penyulitan

ExpressVPN menyokong semua protokol VPN yang popular. Ini termasuk PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (pada peranti iOS), dan OpenVPN (TCP dan UDP) pada semua platform / peranti lain.

Untuk protokol OpenVPN, ia menggunakan ciphers AES-256-CBC dengan pengesahan data HMAC SHA-256 pada saluran data, dan ciphers AES-256-GCM dengan jabat tangan RSA-384 dan tafsiran data HMAC SHA-256 pada saluran kawalan.

Secrecy Forward Perfect (PFS) disediakan menerusi pertukaran utama DH-2048 Diffie-Hellman. Secara harfiah tidak ada cara anda boleh mendapatkan dan menguraikan bentuk penyulitan ini, walaupun oleh serangan kekerasan yang paling canggih.

Penyulitan Gred Ketenteraan ExpressVPN

Alamat WebRTC / DNS / Alamat IP ExpressVPN Leak Tests

Untuk hanya mengingatkan anda tentang mengapa ExpressVPN dinilai begitu tinggi di seluruh industri dan oleh pengguna di seluruh dunia, saya menjalankan ujian kebocoran alamat WebRTC / DNS / IP.

Hasilnya, seperti biasa, sangat baik. Tiada kebocoran sedemikian dikesan. Pembekal adalah ciri kebesaran dalam industri, jadi jika anda ingin melanggannya, melakukannya tanpa sebarang kebimbangan.

 1. https://ipx.ac/run - Lulus
 2. https://ipleak.org/ - Lulus
 3. https://ipleak.net/ - Lulus
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Lulus

TestVPN App WebRTC Leak Test

Lokasi Server ExpressVPN: 3,000+ Pelayan di 94 Negara

ExpressVPN kini mempunyai 3000+ pelayan, tersebar di 94 negara dan 160+ lokasi di seluruh dunia. Ini adalah salah satu daripada bilangan tertinggi server sported.

Rangkaian pelayan sedemikian memastikannya Saya tidak mengalami masalah jalur lebar atau masalah pada mana-mana pelayan yang dihubungkan semasa fasa pengesanan, torrenting, kelajuan, dan kebocoran kebocoran saya.

Oleh kerana rangkaian juga diedarkan dengan baik, anda akan sentiasa mempunyai pelayan yang terletak sangat dekat dengan anda, sama ada anda berada di Luxembourg, Calcutta, atau Hong Kong, tidak mengapa!

Ulasan Pelayan dan Prestasi ExpressVPN

Ujian Kelajuan pada Pelayan yang berbeza (AS, UK, Australia, Jerman, Perancis)

Rata-rata, ExpressVPN menyampaikan muat turun 85.29Mbps dan 76.92Mbps dalam muat naik. Pembekal berjaya menentang semua kemungkinan dan menawarkan kelajuan terpuji. Menguji lokasi pelayan yang berlainan di speedtest.net mendedahkan hasil yang luar biasa:

Pelayan AS UK Australia Jerman Perancis Purata
Muat turun 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
Muat naik 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85.4 ms

Adakah Pelayan ExpressVPN Bekerja dengan Netflix AS?

Anda akan senang mendengarnya ExpressVPN berjaya menguruskan pembasmian Netflix dan VoD lain seperti Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, menjadikannya pilihan yang luar biasa untuk hiburan!

Untuk kemudahan anda, Saya juga telah membuat blog dan menyediakan senarai pelayan untuk Netflix di bawah, yang sentiasa dikemas kini untuk memastikan anda mengalami masalah semasa penstriman.

5 Pelayan Kerja untuk Netflix AS
 1. Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. New Jersey 3 (Ultra HD)
 3. Los Angeles 4 (Ultra HD)
 4. New Jersey 1 (Ultra HD)
 5. New York 2 (Ultra HD)
4 Pelayan Kerja untuk Netflix UK
 1. Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. London (Ultra HD)
 4. Kent (Ultra HD)
2 Pelayan Kerja untuk Netflix JP
 1. Tokyo 1 (Ultra HD)
 2. Tokyo 3 (Ultra HD)
2 Pelayan Kerja untuk Netflix DE
 1. Nuremberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Bagaimana Menonton Netflix dengan ExpressVPN?

Jika Netflix tidak berfungsi dengan ExpressVPN, mungkin terdapat dua sebab: sama ada pelayan yang disambungkan disekat atau anda telah menggunakan protokol yang tidak disokong. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk pembasmian Netflix melalui ExpressVPN:

 1. Dapatkan aplikasi yang berkaitan untuk sistem / peranti operasi anda
 2. Pergi ke tetapan dan pastikan anda menggunakan protokol OpenVPN
 3. Sambungkan kepada mana-mana yang disebutkan di atas “bekerja” senarai pelayan
 4. Nikmati membuka kunci versi Netflix yang berbeda melalui ExpressVPN!

Adakah ExpressVPN Benarkan Mengotorkan?

Ya, itu! ExpressVPN adalah pembekal yang cepat, bebas bocor dan tidak bertanggungjawab, menjadikannya pilihan pepejal untuk memuat turun torrents. Kebanyakan pelayannya adalah mesra p2p dan ia mempunyai aplikasi untuk semua peranti utama.

Oleh itu, nuansa dengan ExpressVPN sangat selamat dan terjamin. Anda boleh menggunakan apl mereka untuk memuat turun torrents dari mana-mana dan pada mana-mana peranti, dengan ciri-ciri seperti suis bunuh dan perpindahan terowong meningkatkan lagi pengalaman.

ExpressVPN Bypasses the “Firewall Besar” di China!

ExpressVPN menunjukkan jari tengah kepada Kerajaan China dan teknik pengesanan Great Firewall dengan menggunakan obfuscation, yang menjadikan lalu lintas VPN muncul sebagai lalu lintas HTTPS biasa dengan mengalihkannya melalui port 443.

Bahagian terbaik dari semua: penyedia berasaskan BVI adalah antara satu-satunya yang menawarkan halaman Cina khusus untuk penduduk di negara ini untuk memuat turun aplikasi mereka dan menikmati pengalaman internet percuma:

 • http://exp4links4.net/

Ulasan Sokongan Pelanggan ExpressVPN

Sokongan pelanggan terbaik di seluruh industri VPN ditawarkan oleh ExpressVPN. Setiap pertanyaan atau soalan dijawab oleh eksekutif yang terlatih.

Walau bagaimanapun, sokongan pelanggan tidak hanya berakhir di sana dengan sokongan chat langsung. Jika anda mencari penyelesaian segera, terdapat halaman penyelesaian masalah juga tersedia.

Kajian Sokongan ExpressVPN

Di sini anda boleh menemui semua maklumat tentang bagaimana untuk memulakan perkhidmatan ini, penggunaan ciri-ciri yang berbeza, dan soalan yang sering ditanya (FAQs) mengenai VPN.

Sokongan Penyelesaian Masalah ExpressVPN

Jika pilihan di atas tidak membuktikan cukup membantu, anda sentiasa boleh melawat halaman tutorial persediaan. Di sini anda boleh menerima panduan manual mengenai cara menetapkan VPN di platform yang berbeza.

Tutorial persediaan ExpressVPN

Kos ExpressVPN, Percubaan, Bayaran Balik, dan Kaedah Pembayaran

Rancangan harga di ExpressVPN dibahagikan kepada tiga silo: bulanan (bermula pada $ 12.95), 6 bulan ($ 9.99 / mo.), dan 1 tahun pada $ 8.32 / mo.) Tempoh yang lebih panjang memberi anda keupayaan untuk memanfaatkan diskaun yang lebih baik.

Pada hampir $ 13 setiap bulan, langganan bulanannya adalah lebih daripada anggaran, walaupun VPN terbaik di dunia. Begitu juga untuk pelan 6-bulan: Ia’s terlalu mahal pada hampir $ 10 / bulan.

Walau bagaimanapun, pada $ 8.32 / bulan untuk setahun’Harga langganan, ExpressVPN adalah pilihan yang bagus, terutamanya apabila anda menganggap komitmennya yang tidak dapat ditandingi untuk privasi, penstriman / penindasan, dan keselamatan.

ulasan harga expressvpn

Percubaan percuma ExpressVPN tidak tersedia? Ya, pembekal mendakwa untuk menawarkan a “bebas risiko” Percubaan VPN yang berlangsung selama 30 hari, tetapi mereka sebenarnya menipu pelanggan, ketika sebenarnya insentif ini hanya tersedia untuk jaminan wang balik mereka.

Secara semula jadi, percubaan percuma bermaksud bahawa anda boleh mendaftar untuk “akaun PERCUMA” dan menggunakan perkhidmatan VPN kepada potensi penuh atau terhad untuk menguji sama ada atau tidak, ia sesuai dengan keperluan anda.

Dalam keadaan ExpressVPN, klik pada “dapatkan percubaan percuma” CTA akan mengalihkan anda ke halaman langganan mereka, di mana anda perlu mendaftar untuk pelan dan masukkan butiran pembayaran anda.

Berhubung dengan kaedah pembayaran, pembekal menyokong senarai besar pilihan. Antaranya termasuklah kad kredit, pembayaran langsung, dan Bitcoin tanpa nama.

Tinjauan Kaedah Pembayaran ExpressVPN

Bagaimana saya hendak memuat turun ExpressVPN?

 1. Pergi ke https://www.expressvpn.com/ dan klik pada “Dapatkan ExpressVPN” butang
 2. Pilih pelan yang sesuai. (Saya cadangkan untuk langganan 12 bulan).
 3. Masukkan alamat e-mel anda dan pilih kaedah pembayaran pilihan.
 4. Lengkap proses checkout dan simpan semua maklumat login.
 5. Klik pada “produk” tab di lipatan atas laman web
 6. Pilih peranti yang anda ingin gunakan ExpressVPN pada
 7. Muat turun aplikasi dengan klik mudah!

Anda akan menemui aplikasi ExpressVPN untuk hampir setiap peranti dibayangkan. Sama ada’s untuk Windows, Mac, Android, iOS atau Firestick, pembekal mempunyai apl yang berdedikasi dan serasi untuknya, boleh dimuat turun terus dari laman web.

ExpressVPN Apps

Kami juga memeriksa semua aplikasi mereka di VirusTotal.com untuk apa-apa virus, malware atau enjin. Dan semua ujian itu keluar bersih, menunjukkan VPN adalah pilihan yang baik.

TestVPN VirusTotal Test

Cara Pasang ExpressVPN di Amazon Firestick

 1. Pelancaran yang “Gedung Google Play” di Amazon Fire TV anda
 2. Carian untuk “ExpressVPN” aplikasi
 3. Klik “Muat turun” dan tunggu proses selesai
 4. Masuk menggunakan kelayakan log masuk ExpressVPN anda

Cara Pasang ExpressVPN untuk Kodi

 1. Daftar dengan ExpressVPN dengan mendapat langganan
 2. Muat turun aplikasi VPN untuk peranti yang anda gunakan Kodi
 3. Sambungkan ke mana-mana lokasi selamat untuk mengaktifkan VPN
 4. Pelancaran Kodi dan nikmati penstriman dengan selamat pada peranti anda!

Alternatif AlternatifVPN Alternatif

ExpressVPN tidak diragukan lagi merupakan perkhidmatan yang hebat untuk semua privasi dalam talian anda, penstrimanan, keperluan penyusunan, dan melayari. Walau bagaimanapun, kerana ia agak mahal, pengguna mungkin mencari alternatif yang sesuai.

Antara yang terbaik termasuk PureVPN yang berpangkalan di Hong Kong, yang bermula pada $ 2.91 / mo. pada rancangan 5 tahun. Untuk pilihan yang lebih mesra bajet, anda boleh mempertimbangkan untuk mendaftar dengan Surfshark, tersedia serendah $ 1.99 / mo. pada rancangan 2 tahun.

Adakah saya Mengesyorkan ExpressVPN?

Ya, saya mencadangkan ExpressVPN kepada semua pengguna untuk mencari perkhidmatan yang berkesan dan tidak keberatan membayar harga langganan yang tinggi $ 8.32 / mo. Ia’keselamatan, privasi, torrenting, dan keupayaan streaming tidak dapat ditandingi.

Anda mempunyai rangkaian besar 3,000+ pelayan dengan pengedaran yang sangat baik. Ia membolehkan anda menerima prestasi maksimum untuk memuat turun torrents dan streaming / unblocking VoD seperti Netflix, BBC iPlayer, Hulu, dan Amazon Prime.

VPN juga jauh dari bidang kuasa musuh internet dan menawarkan aplikasi untuk semua platform dan peranti yang popular. Ini termasuk aplikasi penghala yang boleh anda gunakan pada mana-mana peranti DD-WRT atau Flashrouter pihak ketiga. Anda boleh mendapatkan pelan untuk $ 8.32 dari sini.

Похожие статьи

 • Ivacy VPN Review 2020

  Jurisdiksi Harga Singapura $ 2.25 / mo ($ 48 untuk Pelan 2 Tahun) Pelayan 1000+ dalam 100+ Lokasi Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Kajian PureVPN 2020

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 2.91 / mo pada Pelan Pelan 2 Tahun 2,000+ di 140+ Negara Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-CBC Buka Blok Netflix...

 • Kajian Surfshark 2020

  Bidang kuasa British Virgin Islands Harga $ 1.99 / mo ($ 47.76 selama 24 bulan) Pelayan 1040+ di 61+ Negara Log Tiada Log Disahkan Enkripsi...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Adakah AVG VPN Sebarang Baik?

  Bidang kuasa Republik Czech Harga $ 79,99 dibilkan sekali (Pelan 1 Tahun) Pelayan 50+ Logs Ya Penyulitan AES-256-CBC Membongkar Netflix Ya Torrenting Ya Kerja...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me