TigerVPN Review 2019 – VPN yang Powerfull yang Perlu Push Little!

Ditubuhkan pada tahun 2011, TigerVPN adalah penyedia perkhidmatan rangkaian swasta yang berpangkalan di Slovakia. Ia dimiliki oleh ‘Tiger di Tempat Kerja’ - sebuah syarikat teknologi yang memberi tumpuan kepada menyediakan penyelesaian global untuk menawarkan rahsia dan privasi internet lengkap sambil melangkau sekatan geografi.

TigerVPN Review

Perkhidmatan ini telah mendapat banyak gembar-gembur sejak beberapa tahun yang lalu, menyediakan pengguna dengan rangkaian pilihan server yang luas, bersama dengan penyulitan gred tentera. TigerVPN bahkan menyumbang 2% daripada keuntungannya kepada NGO penjagaan haiwan. Mereka membantu membayar iklan penyesuaian, perlindungan haiwan, dan program pensterilan dana.

Ini menjadikan TigerVPN mungkin satu-satunya VPN di pasaran yang menyokong sebab yang baik. Akibatnya, jika anda suka haiwan atau sedang mencari pembekal sosial yang sedar, anda beruntung! Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai alat privasi, baca TigerVPN Kajian mendalam ini dari BestVPN.co!

Kebaikan Keburukan
1. Zero Logs Policy

2. Sokongan Sembang Langsung

3. Kehadiran aktif di Media Sosial

4. Menerima pembayaran Bitcoin

5.       Menyokong Semua Platform Popular

1. Kos Tambahan untuk Peranti Serentak

2. Jaminan Pengembalian Minima

3. Rancangan Bulanan Kosong

4. Kelajuan tidak konsisten

Kajian Harga TigerVPN

Kajian TigerVPN kami mendapati bahawa pembekal menawarkan tiga rancangan berbeza kepada pelanggannya. Jika anda memilih untuk Zen Tiger, anda perlu membayar harga yang tinggi sebanyak $ 11.99.

Ini hampir mencapai harga pemimpin industri “ExpressVPN”, tetapi untuk ciri-ciri yang lebih rendah. Sebagai contoh, pengguna hanya boleh mewujudkan sambungan serentak pada dua peranti.

Pembekal pasti perlu memperbaiki harga bulanannya dan meningkatkan log masuknya, jika ingin menarik lebih ramai pelanggan. Sudah tentu, anda boleh memilih untuk menangani lebih baik dengan membuat pelan dengan tempoh yang lebih lama. Jika anda pergi untuk Hero Tiger (langganan 12 bulan), anda menerima diskaun 58%.

Ini bermakna anda membayar $ 79.99 untuk akses 1 Tahun ke VPN. Anda juga mendapat akaun percuma untuk StickyPassword Premium dan Shimo VPN Manager, sementara juga menerima sokongan untuk lima peranti secara serentak.

Untuk nilai terbaik sekalipun, pengguna boleh mempertimbangkan untuk membuat langganan selama 3 tahun. Ia memberi anda diskaun besar sebanyak 77%! Akibatnya, anda hanya perlu membayar $ 99 untuk setiap 36 bulan. Ini mungkin mahal untuk ramai, tetapi sebenarnya tawaran yang baik selama 3 tahun!

Kajian Harga TigerVPN

Langganan Premium StickyPassword percuma

Setelah melanggan pelan 12 bulan, pelanggan menerima langganan percuma untuk StickyPassword Premium.

Seperti namanya, alat ini adalah pengurus kata laluan selamat. Walaupun ini memang ciri tambahan yang bagus, anda mempunyai berpuluh-puluh pengurus kata laluan percuma seperti Firefox’alat terbina dalam atau KeePass.

Pengurus VPN Shimo

Sama seperti perisian StickyPassword, TigerVPN juga memberikan pelanggan akaun percuma percuma untuk Pengurus Shimo VPN.

Aplikasi ini adalah klien VPN untuk Mac OS. Walaupun perkhidmatan sudah tidak menawarkan aplikasi berdedikasi untuk pengguna Mac, aplikasi ini menjadikannya lebih mudah untuk mengendalikan beberapa rangkaian VPN pada masa yang sama.

Kajian Percubaan Percuma TigerVPN

TigerVPN tidak menawarkan percubaan percuma kepada pelanggan. Walau bagaimanapun, anda boleh memanfaatkan jaminan balik wang / wang balik 7 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan VPN, anda boleh membatalkan akaun anda dan mendapatkan bayaran balik.

Wang yang anda terima akan dari kaedah pembayaran yang sama yang anda gunakan pada mulanya. Jika anda tidak dapat membatalkannya dalam masa tujuh hari, anda tidak akan menerima bayaran balik.

Kajian Lifetime TigerVPN

Perkhidmatan itu sendiri tidak menawarkan pelan langganan seumur hidup kepada pelanggannya. Walau bagaimanapun, kami berlaku untuk mencari tawaran yang luar biasa pada XDA-Developers.

Perjanjian ini membolehkan anda memperoleh akses sepanjang hayat kepada perkhidmatan TigerVPN pada $ 25,99 yang luar biasa! Apabila dibandingkan dengan harga asal $ 780, anda dapat memanfaatkan 95% luar biasa. Apa lagi yang anda boleh meminta?

Proses Pendaftaran

TigerVPN mempunyai proses pendaftaran yang sangat mudah dan mudah. Klik pada “harga” tab, terletak di bahagian atas halaman. Laman ini akan mengarahkan anda ke halaman pesanan. Di sini anda akan diminta untuk memilih pelan yang paling sesuai dengan keperluan dan keperluan anda.

Kajian Lifetime TigerVPN

Anda mempunyai tiga pilihan: 1 bulan, 12 bulan dan 3 tahun. Ambil pilihan anda dan tatal ke bawah untuk memilih kaedah pembayaran anda. Anda mempunyai banyak pilihan untuk membayar langganan. Pilih salah satu yang berfungsi untuk anda dan tidak berkorban atas privasi anda.

kajian percubaan percuma tigervpn

Untuk contoh ini, kami akan menggunakan pilihan Kad Kredit. Untuk bahagian butiran pembayaran, masukkan nama pada kad, nombor, tarikh luput dan kod keselamatan anda. Pilih mata wang yang anda mahu bayar dalam i.e. EUR, USD, atau GBP. Setelah selesai, klik pada “Bayar sekarang” pilihan untuk melengkapkan pembayaran.

pendaftaran pendaftaran tigervpn

Selepas laman web memproses pembayaran, anda akan menerima e-mel pendaftaran dari TigerVPN. Anda juga akan menerima pautan muat turun untuk pelanggan VPN dari platform / sistem operasi yang berlainan. Muat turun dan pasang yang berkaitan. Masukkan e-mel dan kata laluan anda. Pilih pelayan dan klik pada butang sambung!

Kaedah Pembayaran yang Diterima

Kajian TigerVPN kami memperkenalkan bahawa pembekal menawarkan saluran pembayaran terhad untuk melanggan pelan. Pelanggan hanya boleh membayar melalui kad kredit seperti Visa dan MasterCard, e-wallet seperti PayPal dan Bitcoin, dan pemindahan langsung melalui Paymentwall yang merangkumi Mobiamo dan Mint.

Anda juga boleh mendaftar dengan perkhidmatan menggunakan Kod Lesen. Hanya masukkan alamat e-mel dan kata laluan, maka kod lesen pada “Perintah” halaman. Tandakan “Saya memberi persetujuan saya dan bersetuju dengan TigerVPN’dasar privasi dan terma dan syarat GDPR” pilihan dan tekan “Tebus”!

kaedah pembayaran tigervpn

Tinjauan Pelayan TigerVPN

Menurut kajian TigerVPN kami, perkhidmatan ini menyediakan koleksi pelayan yang cukup baik, Anda boleh bermain permainan dengan latensi rendah, memuat turun filem HD, dan menonton aliran UHD. Semua pelayan menawarkan keselamatan, kelajuan, dan identitas yang tidak dikenali kepada pelanggan.

Biasanya, pelanggan mempunyai keupayaan untuk menyambung kepada 300 pelayan di 63 lokasi di 43 negara. Walaupun nombor ini lebih rendah daripada pelayan PureVPN yang menawarkan 300,000+ IP dan 2000+ pelayan dan Surfshark VPN yang menawarkan 800+ pelayan. Pembekal merangkumi dari segi privasi dan pembasmian semangat.

Satu-satunya titik negatif mengenai TigerVPN ialah ia mempunyai 30% daripada jumlah jalur lebar. Ini bermakna, pelayan mereka secara automatik boleh memperuntukkan jalur lebar dan sumber. Untuk butiran mengenai pilihan pelayan, lihat jadual terperinci di bawah ini yang menyoroti lokasi yang tersedia untuk sambungan:

Eropah Asia Amerika Utara Amerika Selatan Afrika Oceania
- Kiev

- Sofia

- Zurich

- Paris

- Oslo

- Milan

- Madrid

- London

- Lisbon

- Warsaw

- Vienna

- Prague

- Dublin

- Munich

- Moscow

- Cologne

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budapest

- Klagenfurt

- Stockholm

- Manchester

- Copenhagen

- Amsterdam

- Luxembourg

- Tokyo

- Taipei

- Seoul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Istanbul

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Singapura

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattle

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Bandar Mexico

- Los Angeles

- Washington DC.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Privasi dan Keselamatan

TigerVPN mempunyai lokasi fizikal yang disahkan di Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovakia. Ini memastikan mereka bukanlah perkhidmatan rindang yang cuba mencuri wang anda atau menipu anda untuk mendedahkan maklumat anda. VPN menyatakan bahawa jurutera berkemahiran tinggi telah menulis keseluruhan kodnya.

Ini menjamin tidak ada peluang aktiviti internet anda yang dapat dikesan untuk mana-mana entiti. Untuk jaminan selanjutnya, TigerVPN juga menyebut bahawa ia mematuhi PCI Level 1. Ini bermakna, semua data pengguna (nama pengguna, kata laluan, dan butiran pembayaran) disimpan dalam kemudahan perkakasan yang sangat selamat.

Kajian Protokol TigerVPN

Pembekal menyokong semua protokol popular untuk menjamin sambungan yang kuat dan terjamin. Anda mempunyai protokol PPTP, L2TP / IPSec, dan OpenVPN (TCP dan UDP) yang ada.

Dengan menggunakan panduan persediaan yang ada, anda juga boleh menyediakan sambungan L2TP dan PPTP manual pada desktop Windows atau telefon android anda.

Bahagian terbaik dari semua: TigerVPN tidak menjejaskan keselamatan dan privasi pengguna. Ia menggunakan ciphers enkripsi gred tinggi AES-256-CBC dengan RSA 2048-bit untuk pertukaran utama.

Ini menjamin bahawa perkhidmatan pihak ketiga dan agensi kerajaan tidak dapat mengintip aktiviti internet anda, yang boleh membuat anda terperangkap dalam keadaan di mana anda memuat turun secara haram torrents.

TigerVPN Torrenting / P2P Review

Kajian TigerVPN kami mendapati bahawa penyedia memang menyokong P2P / Torrenting. Ini bermakna pengguna dari seluruh dunia boleh menikmati perkongsian fail tanpa had dan memuat turun. Walau bagaimanapun, kerana VPN menyekat lebar jalur, anda mungkin tidak semestinya menerima kelajuan tinggi.

Walau bagaimanapun, anda boleh merasa yakin bahawa blok perkhidmatan mengelakkan tembok api dan memastikan aktiviti mengotorisasi anda tetap tersendiri.

Adakah TigerVPN Aman?

Semasa kajian TigerVPN kami, kami memeriksa halaman Dasar Privasi dengan berhati-hati untuk memikirkan sama ada perkhidmatan log atau sebarang aktiviti pengguna. Kepuasan kami, pembekal sebenarnya memeriksa semua kotak yang tepat untuk menjamin privasi dan tidak dikenali. VPN tidak log data lalu lintas atau aktiviti penyemakan imbas.

Satu-satunya maklumat yang direkodkan ialah alamat e-mel dan maklumat pembayaran anda, yang keduanya disimpan dalam kemudahan perkakasan yang sangat terjamin. Walau bagaimanapun, TigerVPN mempunyai hak untuk menyiasat perkara, jika mana-mana pengguna gagal mematuhi Terma Penggunaan atau perkhidmatan tersebut mendapat isu undang-undang.

VPN itu sendiri tidak akan melepaskan apa-apa maklumat kepada pihak berkuasa undang-undang, tetapi hanya akan menganalisis keadaan untuk mencegah bahan yang ditransmisikan di atas perkhidmatan dan / atau ke peranti pengkomputeran anda. Setakat ini, tidak ada kes TigerVPN mengkhianati kepercayaan pelanggannya!

TigerVPN Netflix Review

Anda boleh menggunakan TigerVPN dengan mudah untuk menyambung ke pelayan AS dan menikmati versi Amerika Netflix. VPN Terbaik untuk netflix menawarkan pelbagai lokasi di AS untuk anda menikmati koleksi dan filem TV terbesar dan paling popular.

Selepas pengharaman VPN, pembekal adalah satu-satunya perkhidmatan yang sedikit untuk memberikan anda akses tanpa had kepada perkhidmatan VoD, walaupun tidak menawarkan IP yang berdedikasi kepada pengguna.

Kajian Sokongan TigerVPN

Kajian TigerVPN kami menetapkan bahawa perkhidmatan mempunyai jabatan sokongan yang sangat aktif dan membantu. Apabila mengklik pada “membantu” tab, tapak akan mengarahkan anda ke bar navigasi. Di sini anda boleh mencari tentang sebarang isu yang mungkin anda hadapi dengan VPN dan menerima penyelesaian yang sesuai dalam beberapa saat!

ulasan sokongan tigervpn

Jika anda tatal ke bawah pada halaman, anda akan melihat tiga lagi pilihan untuk menerima bantuan. Sekiranya anda baru bermula dengan VPN, klik pada “Soalan umum” dan belajar cara menggunakan semua ciri alat privasi. Untuk menubuhkan TigerVPN, menuju ke arah “Panduan Persediaan Manual (Tiada Aplikasi)”

panduan persediaan tigervpn

Jika anda tidak dapat mencari penyelesaian yang sesuai untuk masalah anda di sana, klik pada “Penyelesaian masalah” pilihan. Laman web ini akan mengarahkan anda ke halaman yang diisi dengan panduan persediaan dan artikel untuk menyelesaikan masalah umum untuk menjadi guru TigerVPN. Anda juga boleh menyumbang kepada halaman untuk membantu orang lain!

tutorial pemasangan tigervpn

Sekiranya anda perlu menghubungi pasukan sokongan secara langsung, akses sembang langsung mereka. Cukup klik pada ikon biru dan putih di sudut kanan bawah halaman. Sekiranya wakil sokongan aktif, anda boleh mengemukakan pertanyaan anda untuk menerima sokongan. Jika tidak, biarkan e-mel anda dan info mengenai masalah yang anda alami. Pasukan sokongan akan kembali kepada anda dalam respon yang mencukupi dalam 5 jam atau kurang.

sembang live tigervpn

Jika semua pilihan di atas tidak berfungsi untuk mendapatkan bantuan yang betul, TigerVPN juga mempunyai kehadiran media sosial yang sangat aktif untuk pelanggannya. Untuk sokongan lanjut, anda boleh melawat pembekal Facebook, Twitter, Google+, dan YouTube. Mereka cukup responsif terhadap platform media sosial!

tigervpn sosial

Keserasian Aplikasi TigerVPN

Kajian TigerVPN kami mendedahkan bahawa perkhidmatan ini serasi dengan hampir semua sistem operasi dan peranti. Anda mempunyai apl khusus yang tersedia untuk Windows, Mac OS, iOS, dan peranti Android. Pada masa yang sama, anda mempunyai panduan persediaan manual yang tersedia untuk menggunakan VPN pada Raspberry Pi dan Linux.

Anda juga boleh menggunakan VPN pada router atau peranti yang disokong oleh firmware dd-wrt / tomato seperti Chromecast, Apple TV, dan Roku, yang agak luar biasa, untuk mengatakan sekurang-kurangnya!

Muat turun TigerVPN

Jika anda mahu memasang aplikasi yang berkaitan, lawati “muat turun” halaman. Laman web secara automatik akan mengesan sistem operasi / peranti yang anda gunakan. Dalam beberapa saat, aplikasinya akan dimuat turun sendiri. Setelah selesai, cukup pasang fail untuk menikmati menggunakan TigerVPN.

Untuk muat turun manual, pengguna boleh mempertimbangkan menuju ke kedai Google Play atau iTunes mereka yang berdedikasi, jika anda menggunakan telefon pintar!

Muat turun TigerVPN

Kajian TigerVPN Reddit

TigerVPN mempunyai kehadiran aktif dalam talian. Tidak seperti perkhidmatan lain vpn reddit yang lain, itu hanya membuat templat SaaS dan melupakan kerap memperbaharui laman web mereka atau melakukan apa-apa aktiviti SM, perkhidmatan itu dengan penuh semangat berpartisipasi dalam laman web media sosial / forum.

Ia juga mempunyai halaman Reddit sendiri, yang membantu pelanggan menghadapi pelbagai masalah. Pengguna TigerVPN turut mengambil bahagian dalam menyelesaikan masalah ahli baru.

Kajian TigerVPN Reddit

VPN Unlimited vs TigerVPN

ciri-ciri VPN Unlimited TigerVPN
Harga (Tahunan) $ 39,99 $ 79.99
Negara 70 43
Pelayan 1200 300
Protokol OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Penyulitan Blowfish 128-bit dan AES-256 Gred Tentera AES-256-CBC
Log Ya Tidak
Torrents & P2P Dibenarkan Ya Ya
Berasaskan Dalam Amerika Syarikat (Persatuan Lima Mata) Slovakia (Lokasi selamat)
Pelayan Proksi Ya Ya
Pengguna serentak 5+ 5 (Rancangan Tiger Tiger)
Ciri-ciri Ditambah Tidak Pengurus VPN Shimo

Premium StickyPassword

Keputusan Akhir

TigerVPN adalah pilihan yang baik untuk pengguna tersebut, yang ingin memanfaatkan koleksi pelayan yang baik, bersama dengan ciri-ciri tambahan, seperti Shimo VPN Manager dan StickyPassword Premium. Keselamatan dan privasi yang ditawarkan oleh VPN adalah hebat. Satu-satunya masalah adalah harga yang sangat tinggi.

Kebaikan

 1. Berpangkalan di Slovakia
 2. Sokongan Sembang Langsung
 3. Penyedia Log Zero
 4. Kehadiran Media Sosial Aktif
 5. Jaminan Wang Hari 7 Hari
 6. Apps yang Dedicated untuk Semua Platform
 7. Penyulitan Gred Ketenteraan AES-256-CBC
 8. Menyokong Pembayaran Tanpa Nama (Bitcoin)

Keburukan

 1. Tiada Percubaan Percuma Ada untuk Ujian
 2. Perkhidmatan VPN Mahal Keseluruhan
 3. Penambahbaikan Diperlukan untuk Perkongsian P2P / Fail
 4. Kelajuan yang tidak konsisten dan Tempahan Bandwidth 30%

Surfshark, NordVPN, dan PureVPN- walaupun nama-nama yang lebih terkenal, membanggakan harga vpn termurah. Pada masa yang sama, mereka menawarkan banyak ciri lanjutan. TigerVPN mempunyai potensi untuk berkembang sebagai pemimpin di pasaran, tetapi ia memerlukan push ke arah yang betul. Mereka perlu memperbaiki ketersediaan pelayan mereka (tambah lebih banyak lokasi dan negara) dan kelajuan.

VPN juga harus menambah IP khusus untuk penyenaraian ciri mereka, terutamanya memandangkan VoD kini semakin pintar. TigerVPN hanya dapat menyahsekat Netflix selepas menguji beberapa pelayan AS. Alamat IP statik menjadikan kehidupan lebih mudah untuk kedua-dua pembekal dan pelanggan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me