Sembunyikan Tinjauan VPN IP Saya 2020

Bidang kuasa Amerika Syarikat
Harga $ 2.91 / bulan
Pelayan 120
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://www.hide-my-ip.com/
Keserasian Windows, Android, Apple

Hide My IP adalah penyedia VPN yang berpangkalan di Amerika Syarikat yang merupakan sebahagian daripada My Privacy Tools Inc, yang telah berada dalam industri privasi selama lebih dari 10 tahun menawarkan banyak penyelesaian, termasuk Anti-Spyware, Pemulihan Cakera Keras, Remover Cookie, Cleaner Sejarah, dan Firewall.

Dikenali untuk prestasi yang baik dan harga vpn yang paling murah, Hide My IP telah membangun reputasi yang kukuh di pasaran, bersaing dengan perkhidmatan VPN terbaik seperti ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN, dan ibVPN.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang pembekal, baca ulasan terperinci Hide my IP ini:

Adakah Hide My IP VPN Unblock Websites di China?

Dengan China bekerja di internet tertutup untuk negaranya, kerajaan telah menyokong aplikasi dan perkhidmatan yang difokuskan oleh Cina. Oleh itu, aplikasi dari luar terutamanya VPN China yang menyekat perkhidmatan / tapak web asing dilarang di negara ini. Oleh itu, Sembunyikan IP Saya tidak berfungsi di China, tetapi aplikasi iOS mereka masih boleh membuktikan berguna dalam membuka kunci kunci. Ini kerana ia menggunakan protokol IPSec / L2TP, yang belum disekat oleh pihak berkuasa China kerana alasan yang tidak diketahui pada masa ini.

Sembunyikan Ulasan Harga VPN IP Saya

Kajian Hide Our IP VPN kami mengungkapkan bahawa penyedia menawarkan struktur harga yang mesra anggaran. Terdapat tiga pelan yang tersedia: bulanan, suku tahunan, dan tahunan. Terlepas dari apa rancangan yang anda pilih, anda menerima set ciri yang sama. Satu-satunya perbezaan adalah diskaun yang anda terima dengan langganan lebih lama.

Sebagai contoh, jika anda memilih pelan bulanan, anda perlu membayar sejumlah kecil sebanyak $ 2.95 yang agak murah berbanding harga VPN Surfshark yang $ 11.95 / mo. Walau bagaimanapun, jika anda pergi untuk suku tahunan, anda hanya perlu membayar $ 2.93. Ini berjumlah $ 8.79 untuk setiap tiga bulan. Begitu juga, jika memilih pelan tahunan, harga bulanan akan berkurang kepada $ 2.91, yang akan dibilkan $ 34.95 setahun!

Semua langganan berulang-ulang dan akan memperbaharui selepas tempoh yang ditetapkan, melainkan sudah tentu anda membatalkan secara manual. Ciri yang anda terima termasuk:

 1. 120 Pelayan di 66 Negara
 2. Beribu-ribu Alamat IP Global
 3. Aplikasi untuk Windows Mac, iOS dan Android
 4. Proksi harian percuma & Pelayan Proksi Premium
 5. Pelayan Berkelajuan Tinggi untuk Penyiaran & Permainan
 6. DNSCrypt- Sembunyikan OpenDNS IP saya
 7. Sembunyikan Sambungan Penyemak Imbas IP saya
 8. 5 Sambungan serentak

Semasa proses checkout, anda juga mungkin melihat pilihan yang dilabel sebagai “Buka Kunci Perlindungan Kod”. Sangat disyorkan untuk menambah ciri ini, terutamanya jika anda mempunyai tabiat kehilangan kunci lesen. Sembunyikan IP saya biasanya menyimpan kekunci anda pada fail, jika anda tidak dapat mengesannya.

Buka Kunci-Kod-Perlindungan

Pembekal mungkin juga menggantikan kunci, dalam keadaan ia dicuri atau bocor dalam talian. Jika anda pernah menghadapi masalah memasang program, kerana anda kehilangan kunci atau tidak sengaja membuangnya, anda tahu betapa pentingnya perlindungan seperti ini.

Dapatkan HideMyIP

Sembunyikan Ulasan Pelayan VPN IP Saya

Mengikut kajian Sembunyikan IP My VPN kami, pembekal menawarkan 120 pelayan premium di 66 negara untuk penstriman berkelajuan tinggi, perkhidmatan VoIP, e-mel, penyemakan imbas dan permainan dalam talian. Anda juga boleh memuat turun torrents, tolak ketegangan yang dipantau. Tetapi bilangan pelayan ini jauh lebih rendah daripada pelayan PureVPN yang 2000+ dan mempunyai 300,000+ IP.

Kami menguji perkhidmatan dengan pelanggan BitTorrent dan uTorrent dan muat turunnya agak lancar. Untuk menyemak senarai lengkap Hide server IP saya, periksa halaman lokasi rasmi!

hide_my_ip_servers_review

Kami juga menjalankan ujian kelajuan pada sambungan 50 MBPS kami di bawah keadaan terkawal untuk lebih menilai prestasi VPN. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa sambungan ke internet menggunakan VPN akan memperlahankan kelajuan sambungan anda sekurang-kurangnya beberapa darjah. Ini mungkin berbeza-beza bergantung kepada pelbagai faktor, termasuk tetapi tidak terhad kepada:

 • Jarak Dari Lokasi Proksi - Sebagai contoh, pengguna di AS yang menyambung ke lokasi di Jerman mungkin akan melayari pada kelajuan yang lebih perlahan, daripada jika mereka disambungkan ke pelayan Kanada yang lebih dekat!
 • Gangguan Perisian - Sesetengah program pada PC anda mungkin akan berkonflik langsung dengan Sembunyikan IP Saya. Anda perlu memastikan bahawa semua perisian IP Hiding yang lain dihapuskan terlebih dahulu.
 • Jumlah jalur lebar dan lalu lintas internet yang digunakan semasa menjalankan Sembunyikan IP Saya.

Keputusan Ujian Kelajuan

Setiap ujian telah dijalankan tiga kali dengan keputusan terbaik yang dipilih:

Ujian-Ujian Kelajuan

Sembunyikan Ulasan Sokongan Pelanggan VPN IP

Kajian Sembunyi IP VPN kami mendapati bahawa pembekal menawarkan beberapa penyelesaian sokongan pelanggan yang berguna. Ini termasuk Live Chat (tersedia 12 jam sahaja), Sistem Tiket, Pangkalan Pengetahuan, dan Penyelesaian Masalah Dalam Talian.

Sembang Langsung mungkin tempat terbaik untuk mendapatkan pertanyaan & isu yang ditangani dengan serta-merta. Walau bagaimanapun, jika sembang langsung di luar talian, semua pertanyaan anda dihantar ke pasukan sokongan sebagai mesej yang kemudian menjawab pertanyaan anda dalam masa kurang dari 12 jam.

Sistem tiket direka dengan baik dan membolehkan memilih jabatan yang berkaitan yang ingin anda bicarakan. Anda juga boleh mengutamakan pertanyaan anda untuk memastikan tindak balas yang cepat. Kami juga kagum dengan asas pengetahuan, kerana jawapan terperinci dan antara muka yang mudah. 

hide_my_ip_support_review

Sembunyikan Tinjauan Kaedah Pembayaran VPN IP Saya

Sembunyikan IP saya menawarkan senarai panjang kaedah pembayaran untuk prospek pelanggan untuk membayar. Ini termasuk:

 1. JCB
 2. VISA
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Cari
 7. MasterCard
 8. Diner’s Club
 9. Wall Payment
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

Dapatkan HideMyIP

Sembunyikan Keserasian Aplikasi Apl dan Sambungan IP Saya

Pada masa ini, Sembunyikan IP Saya adalah serasi dengan semua sistem operasi utama dengan aplikasi berdedikasi yang tersedia untuk mereka semua. Ini termasuk:

 1. Windows
 2. Mac
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Selain perisian canggih, Sembunyikan IP Saya serasi dengan penyemak imbas yang paling popular dan menyediakan sambungan penyemak imbas yang sangat baik untuk Google Chrome dan Mozilla Firefox:

Kajian Lanjutan HideMyIP

Sembunyikan Sambungan IP Saya untuk Mozilla Firefox (kiri) & Pengaya untuk Google Chrome (kiri)

Sembunyikan Ulasan App Windows VPN IP saya

Aplikasi Windows mempunyai antara muka pengguna yang sangat mudah. Ia menawarkan prestasi yang baik dan terbukti sangat mudah digunakan. Ciri sambungan satu klik benar-benar hebat dan anda hanya boleh klik bar pelayan di bahagian bawah dan segera menukar lokasi anda.

hide_my_ip_windows_review 

Aplikasi ini juga mempunyai automatik Putaran IP ciri yang membolehkan anda menukar alamat IP anda pada pemasa yang anda boleh tetapkan secara manual. Sekiranya anda memerlukan IP berasaskan AS semasa pada IP AS, anda hanya boleh menyemak pilihan yang disediakan (ciri yang sangat baik).

Anda juga boleh mengosongkan kuki secara automatik apabila alamat IP berubah. Aplikasi VPN HideMyIP menawarkan anda untuk memilih antara Premium (berkelajuan tinggi) dan Standard (pelayan lebih laju) bergantung kepada penggunaan anda.

sembunyikan peninjauan premium ip saya

Sembunyikan Protokol IP Saya & Kajian Penyulitan

Sembunyikan IP saya menggunakan protokol OpenVPN (kedua-dua UDP & TCP) dalam semua apl tempatan dan apabila anda mengkonfigurasinya secara manual menggunakan aplikasi OpenVPN Connect. Dipilih terutamanya untuk campuran kelajuan dan keselamatannya yang terkenal, protokol terowong OpenVPN kekal sebagai salah satu daripada sedikit yang NSA dan China tidak dikompromi.

OpenVPN juga boleh digunakan dengan kekunci penyulitan 128bit dan 256bit, membolehkan anda melakukan apa yang anda mahukan pada mana-mana peranti pilihan anda. Sembunyikan IP saya menggunakan penyulitan AES 256-bit yang kuat (tentera & standard perbankan) secara lalai, sementara pengesahan dijalankan dengan menggunakan kekunci HMA5 2048-bit. Ciri ini telah disahkan dalam e-mel daripada Sembunyikan Perwakilan IP saya Mike R.:

“... Kami menggunakan kaedah terkuat yang tersedia, iaitu protokol OpenVPN, dengan penyulitan 256-bit menggunakan kunci 2048 bit ...”

Sembunyikan Kajian Log Saya IP

Selaras dengan pembekal’laman web dan dokumen Syarat Penggunaan, Sembunyikan IP saya adalah pembekal sifar log dan tidak memantau sebarang aktiviti pengguna di rangkaiannya. Walau bagaimanapun, terikat oleh undang-undang pengekalan data AS syarikat memberitahu bahawa sebarang kegiatan yang tidak sah akan segera dilaporkan kepada pihak berkuasa dalam hal waran hukum. Inilah tuntutan Syarat Penggunaan:

“Walaupun kami tidak menyimpan log kandungan penggunaan atau berkongsi maklumat peribadi anda dengan mana-mana pihak ketiga, kami akan mengubah maklumat apa saja yang kami ada jika diperlukan untuk berbuat demikian oleh undang-undang. Alat Privasi Saya, Inc. boleh memantau aspek tertentu rangkaian untuk menguruskan penyalahgunaan, mengekalkan dan / atau meningkatkan perkhidmatan.”

Sembunyikan Percubaan Percuma IP Saya

Sembunyikan IP saya sememangnya menawarkan perkhidmatan percubaan percuma seperti yang disahkan oleh wakilnya. Semua pelanggan juga mendapat jaminan wang kembali 30 hari, yang cemerlang, dan cara yang baik untuk menguji perkhidmatan untuk melihat apakah ia berfungsi dengan baik untuk anda.

Pengulas’Keputusannya

Penyelarasan VPN IP Komprehensif kami menetapkan bahawa penyedia layak layak 4 bintang daripada 5. Sokongan pelanggan adalah sangat baik dan agak responsif. Kelajuan pelayan adalah baik untuk melayari, menstrim, dan mengerikan. Anda juga mempunyai aplikasi berdedikasi untuk semua platform / Peranti yang popular.

Ciri-ciri yang saya suka
 1. Harga yang sangat baik
 2. Buka DNSCrypt
 3. Ketersediaan Percubaan Percuma
 4. Rangkaian Server Ekspansi
 5. Kelajuan Pelayan Hebat
 6. Sambungan Pelayar Intuitif
 7. Standard & Pelayan Premium
 8. Pilihan Kaedah Pembayaran yang Baik
 9. Perkhidmatan Pelanggan yang Layak
 10. Jaminan 30 Hari Wang Kembali
Bidang Penambahbaikan
 1. Hanya 1 protokol terowong yang tersedia untuk digunakan
 2. Uppercaya jualan pada halaman langganan
 3. Reka bentuk laman web berkelompok

Dapatkan HideMyIP

Похожие статьи

 • Kajian Terowong Persendirian 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Bidang kuasa San Marino Harga 9.99 Pelayan 300+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Website...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 7.00 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 120+ VPN di 16 Negara Log Perindustrian Log Penyambungan Log Penyulitan AES-256-Bit Unblocks...

 • Kajian IVPN 2020

  Bidang Kuasa Gibraltar Harga 8.33 Server 3152 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Laman Web...

 • GOOD VPN Review 2020

  Jurisdiction Netherland Price $ 1.99 Servers 71 Log No Enkripsi AES-256 Unblocks Netflix No Torrenting Yes Works in China No Recommended No Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me