Kajian ZenMate 2020

Bidang kuasa Berlin
Harga $ 1.64 / mo pada Rancangan 3 Tahun
Pelayan 2,600 pelayan di 37 negara
Log Tiada Log
Penyulitan 128-bit AES-GCM
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Tidak
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://zenmate.com/
Keserasian Windows, Android, Apple

Ditubuhkan pada tahun 2014, ZenMate adalah pembekal perkhidmatan tunneling VPN yang berpusat di Berlin. Pada mulanya, ia merupakan sambungan privasi percuma untuk Chrome. Penghantaran cepat ke tiga tahun, ZenMate kini melompat ke kereta muzik freemium, yang menawarkan keserasian kepada peranti dan sistem operasi yang popular, sambil masih menyediakan penyemak imbas untuk Opera, Google Chrome, dan pelayar Mozilla Firefox. Untuk mendapatkan maklumat mengenai perkhidmatan, baca ulasan ZenMate terperinci ini di VPN Terbaik

Kebaikan

 1. Pelan percuma tersedia
 2. Harga murah
 3. Jaminan wang balik 14 hari
 4. Menyokong semua protokol popular
 5. Menggunakan penyulitan tahap tinggi

Keburukan

 1. Pelayan terhad
 2. Berpusat di NSA dan mesra penapisan Jerman

Dapatkan Zenmate

Kajian Harga ZenMate

Kajian ZenMate kami menentukan bahawa VPN mempunyai struktur penetapan harga yang sama seperti penyedia lain. VPN mesra poket menawarkan beberapa peringkat untuk perkhidmatan premium; bersama-sama dengan faedah tambahan mempertimbangkan berapa lama anda menggunakan perkhidmatan ini. Langganan bulanan akan menetapkan anda kembali sebanyak $ 7.65

Jika anda mahu pergi untuk pelan enam bulan, anda perlu membayar $ 38.25 secara keseluruhan. Pilihan ini memberi anda diskaun 29%, menurunkan harga bulanan kepada $ 6.37. Pelan tahunan terus mengurangkan kos sebulan kepada $ 4.25. Ini bermakna, anda hanya membayar $ 51.00 untuk langganan tahunan, dengan menggunakan diskaun 53%.

penentuan harga zenmate

Ulasan Percuma ZenMate

Menurut kajian ZenMate kami, pembekal VPN sememangnya menawarkan perkhidmatannya kepada pengguna bebas. Anda boleh memuat turun pelanjutan untuk penyemak imbas anda yang relevan dan memanfaatkan privasi dan keselamatan dalam talian yang baik. Walau bagaimanapun, pelan ini terhad dari segi lokasi, platform, dan kelajuan. Anda akan mendapati kebolehpercayaan yang lebih baik dengan versi berbayar.

Pendaftaran Proses untuk Premium dan Akaun Percuma

Kajian kami mendapati bahawa mendaftar untuk kedua-dua akaun premium dan percuma adalah mudah dan mudah. Ikuti langkah-langkah berikut:

Akaun Premium

 1. Terpaksa ‘Dapatkan tab ZenMate Now di laman utama.
 2. Pilih pelan pembayaran yang paling sesuai dengan keperluan anda.
 3. Masukkan alamat e-mel yang sah untuk log masuk ke akaun ZenMate anda.
  zenmate-email-signup
 4. Pilih kaedah pembayaran yang berkaitan dan masukkan kelayakan anda.
  zenmate-premium-signup-payment-methods
 5. Selepas melengkapkan proses pembayaran, anda akan menerima e-mel pengesahan.
 6. Periksa sama ada semua butiran akaun adalah betul.
 7. Log masuk dengan e-mel dan kata laluan anda.
 8. Nikmati menggunakan ZenMate Premium!

Dapatkan Zenmate

Akaun PERCUMA

 1. Lawati halaman https://zenmate.com/welcome/.
  zenmate-free-signup-account
 2. Klik pada “Cuba ZenMate Limited”.
 3. Tunggu selama 10 saat dan klik pada “Dapatkan Terbatas”.
  ciri-ciri zenmate-free-vpn
 4. Masukkan alamat e-mel dan kata laluan yang sah
 5. Sahkan bahawa anda bersetuju dengan Syarat Perkhidmatan
 6. Klik pada ‘’Daftar’’ butang
 7. Nikmati menggunakan ZenMate Free!

Proses Log masuk ZenMate

Laman web ini’navigasi adalah baik dan semua pengguna memerlukan keperluan boleh diakses melalui laman utama. Cuma klik pada ‘Log masuk’ tab. Anda akan dialihkan ke halaman di bawah. Masukkan e-mel dan kata laluan akaun ZenMate anda dan klik pada ‘Log masuk’ pilihan untuk mendapatkan akses ke papan pemuka akaun. Klik pada ‘lupa kata laluan anda?’ pilihan, jika anda tidak dapat mengingat kelayakan anda.

zenmate-login

Tata Letak Akaun Zenmate

Kajian kami mendedahkan bahawa susun atur akaun sebenarnya agak mengesankan. Anda mempunyai banyak pilihan yang berguna. Anda boleh memuat turun klien VPN yang sesuai untuk semua platform dengan satu klik butang dan log keluar hanya dengan mudah.

zenmate-account

Jika anda klik pada ‘E-mel’ tab, anda mempunyai keupayaan untuk menukar alamat e-mel anda. Ini adalah ciri yang amat berguna, terutamanya jika anda kehilangan akses ke ID e-mel anda.

zenmate-change-email

Dengan mengklik pada ‘Kata laluan’ tab, anda akan mendapat keupayaan untuk mengubah kata laluan anda.

zenmate-change-password

Jika anda klik pada ‘Butiran pembayaran’ tab, anda akan menerima maklumat mengenai tarikh tamat tempoh pelan premium. Klik pada ‘melanjutkan’ pilihan untuk meningkatkan tempoh langganan.

zenmate-premium-plan

The ‘Urus niaga’ tab memberikan anda maklumat harga dan ‘Peranti’ tab akan memberikan anda maklumat mengenai semua telefon pintar yang disambungkan, komputer riba, dan komputer. Ia menunjukkan jenis VPN, peranti / penyemak imbas, tarikh pendaftaran, dan data terakhir dilihat.

zenmate-devices

Kaedah pembayaran yang diterima oleh Zenmate

Kajian ZenMate kami memperkenalkan bahawa perkhidmatan itu menyokong beberapa pilihan terhad untuk membuat pembayaran. Anda boleh melanggan VPN menggunakan Visa, MasterCard, American Express, Maestro PayPal, Perbankan Sofort, dan UnionPay. Baru-baru ini, penyedia telah menambah Qiwi Wallet ke senarai pembayaran yang disokongnya, yang merupakan cara untuk memindahkan wang dan menerima pembayaran / membayar 75,000 perkhidmatan di seluruh dunia.

Tinjauan Jaminan Wang Balik Zenmate / Pulangan Wang

Ya, ZenMate menawarkan jaminan wang kembali berdasarkan kriteria yang tepat yang ditentukan dalam halaman dasarnya. Ini agak mengagumkan, memandangkan perkhidmatan itu sudah menawarkan versi PERCUMA. Walau bagaimanapun, apabila yuran langganan dikenakan, anda akan mempunyai 14 hari dari kitaran bil berbayar pertama untuk membatalkan langganan.

Bitcoin, Ukash andPaysafeCard dikecualikan daripada menerima bayaran balik. Jika anda tidak dapat membatalkan dalam masa 14 hari, anda tidak akan menerima bayaran balik. Dalam kes invois yang diluluskan, akaun anda akan ditetapkan kembali kepada pelan bebas. Wang yang anda terima akan dari kaedah pembayaran yang sama yang anda gunakan pada mulanya.

ZenMate for Business

Kajian ZenMate kami memperkenalkan bahawa pembekal juga menawarkan pelan untuk perniagaan. Ini menawarkan geran pemilik perniagaan akses kepada ciri keselamatan dan privasi lanjutan untuk menikmati pengalaman tanpa nama yang sama. Melalui papan pemuka pengguna yang mudah digunakan, rancangan perniagaan membolehkan pengguna melakukan pelbagai tugas penting, termasuk menjalankan penyelidikan dalam talian tanpa nama (sesuai untuk firma profil tinggi dan wartawan yang menuntut tahap privasi yang sangat tinggi.

Bahagian terbaik dari semua: ZenMate tidak menawarkan harga tetap untuk Rencana Perniagaan. Berdasarkan tuntutan organisasi anda dan bilangan akaun yang diperlukan, ZenMate datang dengan harganya sendiri. Anda mempunyai peluang untuk meminta sebut harga untuk mengetahui kos keseluruhan untuk pelan perniagaan anda. Setiap akaun yang anda beli akan memberi anda akses eksklusif kepada lima sambungan serentak, yang termasuk aplikasi untuk pelanggan Android / iOS, Windows dan Mac OS, dan sambungan penyemak imbas.

Dapatkan Zenmate

Keselamatan Data dan Pekerja

Premis utama ZenMate for Business adalah untuk menawarkan tahap tertinggi perlindungan kepada data syarikat dan pekerja dari sebarang jenis virus, malware, pengintipan, atau peretas. Akaun VPN akan menawarkan penyulitan maju pekerja apabila menyambung ke Wi-Fi awam. Ini memastikan bahawa sebarang perniagaan / data peribadi pada telefon pintar mereka tetap selamat sepenuhnya.

Kandungan Tanpa Batas untuk Pekerja Jauh

Dengan membeli pelan ZenMate for Business, pemilik boleh membenarkan pekerja mereka mengakses kandungan dalam talian yang penting, seperti media sosial, berita, laman web, dan sumber kerja yang tidak boleh diakses kerana sekatan geografi. Penyelesaian ini sesuai untuk pekerja dalam industri berisiko seperti kewartawanan dan firma profil tinggi yang tidak mahu menghadapi isu-isu semasa mengakses maklumat penting dalam talian.

Panggilan VoIP Selamat

Salah satu perkara terbaik untuk mendaftar untuk pelan Perniagaan ZenMate ialah pengguna mendapat akses penuh ke pelayan trafik yang eksklusif dan tinggi. Seterusnya, anda boleh merasa yakin untuk menerima kelajuan tertinggi di semua lokasi. Ini memberi pekerja dan pengurus anda untuk menikmati panggilan VoIP yang tidak terganggu dengan tahap keselamatan yang paling tinggi, kerana ZenMate menyulitkan semua panggilan peribadi yang terdedah daripada interceptions.

Kajian Pelayan ZenMate

Untuk rancangan premiumnya yang berpatutan, kajian kami mengenal pasti bahawa pembekal menawarkan 30 + pelayan di 30 negara. Ini termasuk Amerika Syarikat, Switzerland, Ukraine, United Kingdom, Rusia, Singapura, Belanda, Poland, Romania, Latvia, Luxembourg, Moldova, Israel, Itali, Jepun, Perancis, Jerman, Hong Kong, Bulgaria, Kanada, Finland, Australia , Austria, Belgium dan 6 buah negara.

zenmate-servers-review

Dapatkan Zenmate

Kajian Privasi dan Anonymity Zenmate

Zenmate VPN menawarkan laman web yang mudah dan terus terang. Terdapat aren’Banyak sudut gelap kelihatan dalam kebimbangan terhadap privasi dan keselamatan. Malah, perkhidmatan ini mengambil serius terhadap privasi anda.

Ia menggunakan protokol dan penyulitan yang terbaik dan paling maju untuk menghalang ISP, kerajaan, penggodam, dan pengintip daripada mengintip aktiviti internet anda, maklumat kredit, sejarah muat turun atau apa-apa yang dihantar melalui rangkaian.

Kami juga mendapati bahawa perisian tidak memantau apa-apa jenis log, tidak kira berapa banyak data bandwidth dan kelajuan yang anda gunakan. Ini menjadikan anda selamat dan terlindung sepanjang masa, membolehkan anda mengakses laman yang disekat!

Semak imbas Web dengan Secure pada Sambungan Wi-Fi Sebarang

Oleh kerana ZenMate menyokong pelbagai protokol yang tersedia untuk sambungan, anda boleh merasa yakin untuk melayari web dengan selamat pada sebarang sambungan Wi-Fi awam / swasta. Semua protokol menggunakan penyulitan peringkat teratas untuk menjaga trafik anda yang torrenting dan menjelajah peribadi. Ini bermakna ia tidak mungkin bagi agensi kerajaan dan pembekal pihak ketiga untuk mengesan identiti anda.

Buka Laman Web dengan ZenMate VPN

Salah satu perkara terbaik tentang menggunakan VPN ialah anda menyambung ke mana-mana pelayan pilihan anda yang terletak di negara yang berbeza. Begitu juga dengan ZenMate. Jika anda perlu menyahsekat laman web seperti Netflix US dan Disney +, anda boleh menyambung ke lokasi yang sama. Oleh kerana VPN menutup alamat IP anda, anda boleh mendapat akses segera ke kandungan. Anda lulus semua sekatan geo dan melayari internet sepenuhnya.

Keselamatan ZenMate & Kajian Pelaporan Kerentanan

Pembekal VPN menawarkan ganjaran untuk mendedahkan kelemahan keselamatan untuk semua produk dan perkhidmatannya. Menurut ulasan ZenMate kami, ini adalah tawaran yang menarik. Bukan sahaja ia membenarkan penghapusan pepijat yang jelas kreatif atau teruk, tetapi ia juga menghasilkan minat pengguna yang hebat. Ganjaran bergantung kepada keterukan pepijat.

Perkhidmatan itu juga menyatakan bahawa ia akan memberikan anda kredit untuk mencari bug. Mereka akan meletakkan nama anda di halaman Dewan Penyelidik Keselamatan. Sekiranya mereka menghadapi anda di persidangan keselamatan, mereka akan memberikan anda lima yang tinggi dan memuji kehebatan anda. Ini memberikan ZenMate agak daya tarikan dan semangat yang meriah, membolehkannya menarik ramai pelanggan setia.

Bagaimana Anda Laporkan Kerentanan?

Kajian kami memperkenalkan bahawa sekiranya ada kemungkinan anda menemui kelemahan, anda boleh melaporkannya di atsecurity [@] zenmate.com di mana Pasukan Keselamatan akan menganalisis semua butiran, sesuatu yang kita sukai sepenuhnya. ID e-mel ini hanya untuk kebimbangan yang berkaitan dengan pepijat dan kelemahan. Jika anda mempunyai sebarang masalah berkaitan dengan kesambungan, ketidakserasian, atau kesilapan dengan VPN, hubungi pasukan sokongan.

Kerentanan Tidak Layak untuk Penerimaan

 • Selamat Cookie dan Bendera HttpOnly
 • Pembajakan Penggunaan Semula / Sesi Cookie
 • Rekod DMARC atau SPF yang tiada
 • Pengiraan Akaun
 • Hadkan Kadar
 • Penjajahan klik

Kajian Protokol ZenMate

Menurut kajian ZenMate kami, pembekal VPN menawarkan sokongan padat dan penyulitan untuk protokol terbaik, termasuk OpenVPN, SSTP, IPSec, L2TP, dan PPTP. Pengguna mempunyai pilihan mengenai tahap penyulitan. Anda boleh memilih sama ada pengesahan SHA-256 atau 128-bit AES-GCM ciphers. VPN juga menggunakan perkongsian RSA dan TLS 1.2 (RFC 5245), menjamin keamanan dan privasi yang luar biasa.

Dapatkan Zenmate

Zenmate Torrenting & P2P Kajian

Semasa kajian ZenMate kami, kami mencubit setiap sudut laman web untuk mencari maklumat mengenai P2P / Torrentin tetapi tetap berjaya. Ini telah menyebabkan kami percaya bahawa secara rasmi penyedia VPN tidak membenarkan P2P. Walau bagaimanapun, pada masa yang sama, pelayan VPN tidak menyekatnya. Ini bermakna, anda sebenarnya boleh mengalir. Kami akan menghargai ZenMate bercakap mengenainya dengan jelas!

Adakah ZenMate Selamat?

Sebagai pembekal yang berpangkalan di Berlin, Jerman (Ahli Mata 14) - kajian ZenMate kami melegakan bahawa perkhidmatan diperlukan untuk mematuhi pelbagai undang-undang siber yang boleh mengganggu privasi pengguna secara langsung. Walaupun ia tidak betul-betul menyatakannya, perkhidmatan tersebut akan log alamat IP anda pada perkhidmatan mereka, bersama dengan maklumat sesi tertentu.

Kajian Log ZenMate

Menurut kajian ZenMate kami, perkhidmatan ini mempunyai halaman dasar privasi yang sangat jelas dan mudah difahami yang menyatakan ia tidak mengekalkan sebarang maklumat pengenalan peribadi secara lalai. Walaupun ia menyimpan maklumat tertentu dengan persetujuan pengguna. Ini mungkin termasuk apabila anda memilih pelayan tertentu, hubungi sokongan pelanggan, melanggan surat berita, atau siarkan di forum dan komuniti.

Alamat e-mel anda disimpan dan digunakan untuk pemasaran. Tidak ada maklumat mengenai penahanan kuki, halaman yang diminta, data jalur lebar, alamat IP, dan sebagainya. Walau bagaimanapun, kami masih tidak dapat memastikan dengan pasti, jika perkhidmatan tersebut menerusi janji yang menawarkan anonimitas lengkap. Kami percaya bahawa VPN perlu mengikuti garis panduan yang disenaraikan oleh kerajaan Jerman. Sebagai tindak balas kepada ini, seorang wakil dari ZenMate menghubungi kami untuk membersihkan udara. Berikut adalah respons yang kami terima.

“Di ZenMate, kami tidak log data lalu lintas atau menyimpan sebarang data penggunaan mana-mana pengguna. Walaupun, syarikat kami berpusat di Jerman, yang merupakan salah satu negara yang berpartisipasi dalam ’14 Mata Negara,’ kami tidak pernah dan tidak akan berkongsi data penggunaan pelanggan. Ini bermakna, walaupun mana-mana wakil yang menghulurkan bantuan kepada kami untuk menuntut akses kepada data tersebut, kami tidak akan’t dapat menyediakannya untuk alasan yang mudah kerana tidak menyimpannya di tempat pertama. Ia juga penting untuk menunjukkan bahawa ‘14 mata negara’ peraturan tidak terpakai kepada syarikat VPN, kerana ia merupakan persetujuan antara agensi perisikan kebangsaan ...”

Pada akhirnya, terpulang kepada pengguna untuk menentukan sama ada mereka harus mempercayai perkhidmatan atau tidak. Tugas kami adalah untuk menyediakan pembaca / penonton kami dengan ketelusan lengkap mengenai dasar pembalakan.

Kajian Lokasi Pintar Zenmate

Semasa kajian ZenMate kami, kami mendapati bahawa perkhidmatan ini menawarkan satu-of-a-kind ‘Lokasi Pintar’ ciri. Ini membantu pengguna dalam melayari internet, tanpa perlu beralih ke lokasi yang berbeza untuk mengakses kawasan dan laman web yang berlainan. Biasanya, ia membolehkan ZenMate menukar lokasi pelayan secara automatik, berdasarkan keperluan pengguna.

Bolehkah Anda Menggunakan ZenMate VPN dengan Kodi?

Apabila menggunakan desktop premium atau aplikasi mudah alih ZenMate, anda boleh menggunakan Kodi dengan mudah. Ini terpakai kepada semua platform yang mana para pembekal VPN Kodi menawarkan pelanggan. Cukup hubungkan ke pelayan pilihan anda dan buka perisian Kodi untuk menikmati privasi dan anonim yang baik, sementara membuka kunci laman web geo-restricted.

Kajian Sokongan ZenMate

Kajian ZenMate kami mendapati bahawa VPN hanya menawarkan sokongan e-mel. Untuk membantu mengurangkan tekanan daripada pasukan, perkhidmatan ini juga menawarkan panduan persediaan dan penyelesaian masalah. Jika anda melawat laman-laman ini, anda akan menyedari bahawa ZenMate melakukan tugas yang luar biasa dalam menjawab soalan. Ia menggunakan cara yang jelas untuk mengatasi masalah pengguna dengan butiran yang menggembirakan.

Zenmate-Support-review

Dengan melawat halaman FAQ, anda boleh mendapatkan semua maklumat yang anda inginkan mengenai petua penyelesaian masalah, aplikasi peranti, pelanjutan penyemak imbas, dan butiran akaun. Kami ingin melihat ciri sembang langsung dan laman forum / komuniti untuk pelanggan sedia ada dan berpotensi untuk berinteraksi dan terlibat.

Ulasan Keserasian Aplikasi ZenMate

Menurut kajian ZenMate kami, VPN serasi dengan semua platform yang popular. Terdapat pelanggan VPN tersuai untuk pengguna Mac dan Windows. Anda mempunyai sambungan penyemak imbas tersuai yang disediakan (dibangunkan oleh pasukan ZenMate), yang boleh digunakan pada semua penyemak imbas internet yang popular termasuk Opera, Mozilla Firefox, dan Google Chrome. Terdapat aplikasi mudah alih yang tersedia untuk pengguna iOS dan Android.

Muat turun ZenMate

Memuat turun perisian ZenMate VPN agak mudah. Apa yang anda perlu lakukan adalah melawat laman utama mereka, pergi ke tab muat turun, dan pilih klien yang ingin anda muat turun. Anda juga boleh memuat turun aplikasi iOS dan Android dari Google Play Store dan Apple Play Store dengan menyenangkan.

zenmate-download

Dapatkan Zenmate

Kajian Pelanggan Windows Zenmate

Kajian ZenMate kami mendapati Windows Client menjadi terlalu mudah dan kurang berkesan. Terdapat banyak ruang untuk penambahbaikan. Kekurangan fungsi dan senarai pilihan penyesuaian mengurangkan daya tarikan perisian. Kami juga ingin melihat rupa yang lebih ringkas.

zenmate-windows-review

Di bawah tudung, anda mempunyai senarai ciri yang baik. Anda boleh memilih dari aplikasi untuk memulakan Automatik dengan PC anda, atau mengaktifkan Ever secure (setara dengan suis bunuh). Terdapat pautan ke laman Dasar Privasi dan Syarat Perkhidmatan juga untuk bantuan tambahan.

zenmate-windows-settings

Bagaimana Menyediakan ZenMate pada Android

Di sini’s bagaimana untuk mengkonfigurasi VPN di Android:

 1. Muat turun aplikasi Android dari Gedung Google Play
 2. Selepas pemasangan, buka aplikasi
 3. Log masuk dengan e-mel akaun Premium dan kata laluan anda
 4. Sekiranya anda tidak mempunyai akaun ZenMate, klik pada “Dapatkan 7 hari Premium secara percuma”
 5. Masukkan e-mel yang sah, kata laluan, dan klik pada “Daftar” pilihan
 6. Masuk ke akaun anda dan nikmati menggunakan ZenMate di Android!

Bagaimana Menyediakan ZenMate untuk Mac / iOS / iPad

Proses penubuhan ZenMate agak sama dengan panduan Android. Untuk setiap platform, anda perlu memuat turun klien perisian yang relevan. Ini bermakna, jika anda menggunakan Mac, muat turun versi OS yang sesuai dari sini. Pasang perisian. Masukkan e-mel dan kata laluan anda untuk log masuk dan mula menggunakan VPN.

Jika anda menggunakan peranti iOS / iPad, lawati Store Apple (iTunes) untuk memuat turun aplikasi ZenMate. Tunggu proses pemasangan perisian untuk diselesaikan. Masukkan kelayakan log masuk anda. Sambung ke mana-mana pelayan pilihan anda dan nikmati internet sekatan dengan penyambungan lancar, streaming, dan memuat turun pengalaman.

Kajian Tambahan / Tambahan ZenMate

Salah satu perkara terbaik tentang ZenMate ialah ia menawarkan pelanggan tambahan / pelanjutan untuk penyemak imbas mereka untuk menggunakan perkhidmatan VPN dengan bebas. Selepas menambahkan penyemak imbas, perkhidmatan itu akan mengarahkan pengguna ke halaman yang memerlukan pendaftaran. Di sini anda perlu memasukkan ID e-mel dan kata laluan.

Setelah memberikan maklumat yang relevan dan bersetuju dengan Syarat Perkhidmatan dan Dasar Privasi, anda boleh menggunakan VPN bila-bila masa anda mahu, di mana sahaja anda mahu. Pengaya akan sentiasa bersedia untuk digunakan. Setelah membuat sambungan, anda akan melihat ikon perisai di penjuru kanan atas pelayar anda.

Tambahan / pelayar penyemak imbas ini menggunakan Lokasi Pintar. Ini bermakna mereka akan secara automatik menyambung ke pelayan berdasarkan pengguna’lokasi s. Walau bagaimanapun, anda sentiasa boleh mengubahnya pada bila-bila masa untuk salah satu daripada lima lokasi yang tersedia pada pelan percuma.

ZenMate untuk Firefox

Apabila ia datang untuk memasang ZenMate pada penyemak imbas Mozilla Firefox anda, anda mempunyai dua pilihan yang tersedia. Sebagai langkah mudah, anda hanya boleh menambah pelanjutan pada pelayar anda dari Mozilla’halaman tambahnya. Anda juga boleh secara langsung memasang VPN add-on dari laman web utama.

ZenMate untuk Opera

Melengkapi ZenMate pada pelayar Opera anda adalah tugas yang mudah. Anda boleh pergi ke halaman tambahan Opera untuk berjaya memasang pelanjutan. Jika anda ingin mempercepatkan proses, anda boleh terus menambah VPN ke penyemak imbas anda dari laman web. Cuma klik pada “Tambah ZenMate ke Opera” butang.

Program Gabungan ZenMate

Menurut kajian ZenMate kami, VPN adalah antara penyedia yang sangat sedikit yang menawarkan insentif tambahan kepada pelanggan dan pemasarnya dalam bentuk Program Gabungan. Apa yang anda perlu lakukan ialah mempromosikan ZenMate dengan memasarkan pelbagai iklan mereka. Anda mempunyai kandungan sedia ada yang tersedia dengan program ini, bersama-sama dengan sokongan pengoptimuman dan penjejakan masa nyata.

Suruhanjaya dengan Model Pembayaran

Dengan merujuk pelanggan kepada langganan premium ZenMate dan memasarkan pelbagai iklan mereka, pengguna boleh mendapatkan komisen yang tinggi. Jika usaha pemasaran sekutu anda membawa kepada pendaftaran pakej bulanan baru, anda mendapat komisen penuh 100% dengan tambahan 35% untuk langganan berulang. Untuk pelan 6-bulanan dan tahunan, anda memanfaatkan komisen 40% untuk pendaftaran baru dan 30% untuk langganan berulang.

Kajian Wi-Fi Secure ZenMate DrayTek

Kajian ZenMate kami memperkenalkan bahawa pembekal juga menawarkan penghala Wi-Fi untuk pelanggan untuk menikmati kemudahan sepenuhnya melayari internet dengan bebas. Router Wi-Fi Secure DrayTek datang berkuasa dengan ZenMate’VPN s untuk menyediakan pengguna dengan pengalaman internet peribadi dan selamat dengan hanya menyambung ke rangkaian Wi-Fi. Pilihan ini sesuai untuk pemilik kedai, kafe, dan restoran yang ingin mempromosikan pengalaman melayari internet percuma.

Berapa Banyak Peranti Boleh Menggunakan ZenMate secara serentak?

Menurut kajian ZenMate kami, anda boleh menggunakan langganan tunggal pada sekurang-kurangnya lima peranti peribadi atau platform yang berbeza pada masa yang sama. Untuk harga yang semunasabahnya rendah, ini adalah sifat yang luar biasa. Ia berfungsi sebagai titik jualan yang hebat. Anda boleh mengurus peranti anda yang mudah dari papan pemuka ZenMate anda. Klik pada ‘peranti’ seksyen untuk melihat peranti berdaftar, jenis VPN, dan data terakhir dilihat.

Keputusan Akhir

Kajian ZenMate kami menetapkan bahawa meskipun ibu pejabat Jermanik membimbangkan, penyedia VPN masih berjaya menyampaikan ciri-ciri keselamatan yang sangat menarik, keserasian yang sangat baik, dan sokongan pelanggan yang baik. Harga menggunakan perkhidmatan juga agak rendah, terutamanya jika anda memilih rancangan tahunan. Secara keseluruhan, pengguna yang mencari kebolehpercayaan dan keselamatan yang baik pasti akan mendapati ZenMate pasti sesuai gaya mereka.

Yang Baik

 1. Kemudahan penggunaan
 2. Kebocoran DNS percuma
 3. Penyulitan yang sangat baik
 4. Lima sambungan serentak
 5. Sambungan Firefox, Chrome, dan Opera

Yang jahat

 1. Pemilihan pelayan yang terhad
 2. Tidak pasti tentang butiran pembalakan

Похожие статьи

 • Kajian Internet VPN Betternet 2020

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 2.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 10 Pelayan di 10 Negara Log Logs Data Pengguna Penyulitan AES-256 (Dibayar) | AES-CBC-128 bit...

 • Ulasan IPVanish 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 6.49 / Bulan Pelayan 1000+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Tidak Membuka Netflix Tidak Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disyorkan...

 • Kajian IVPN 2020

  Bidang Kuasa Gibraltar Harga 8.33 Server 3152 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Laman Web...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me