Kajian VyprVPN 2020

Bidang kuasa Switzerland (tidak selamat)
Harga $ 6.67 / bulan ($ 80 untuk 1 tahun)
Pelayan 700
Log Tiada Log
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Menggalakkan Pendirian
Bekerja di China Ya
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.vyprvpn.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Desktop

VyprVPN - Dipertimbangkan Perkhidmatan Sangat Selamat dan Cepat!

Dalam kajian VyprVPN ini, saya akan menguji semua perkara yang baik yang VyprVPN telah dikenalpasti untuk kelajuan pantas, keupayaan pembasmian China, akses Netflix dan banyak lagi..

VyprVPN adalah perkhidmatan yang mahal tanpa ragu dengan kos pelan yang paling murah $ 6.67 / bulan, jauh lebih tinggi daripada pembekal dengan ciri yang lebih baik, jadi ia harus sangat baik dalam apa yang dilakukannya untuk membenarkan tag harga ini.

Beribu pejabat di Switzerland, VyprVPN kembali ke pasaran pada tahun 2009. Ia diasaskan oleh Ron dan Carolyn Yokubaitis, yang juga pemilik firma induk VPN, “Katak emas”. Sebuah firma penyelesaian privasi dan keselamatan internet global, yang mempunyai pejabatnya di Austin, Texas.

Firma induknya menyatakan bahawa ia diwujudkan sebagai tindak balas kepada kejadian pengintipan yang melibatkan NSA, di mana agensi pengintip itu didakwa mengumpulkan data pengguna dengan masuk ke kabel internet dari ISP Amerika besar.

Premis ini nampak baik, tetapi VPN yang baik juga?

Biarkan’periksa ciri-ciri yang berbeza dari VyprVPN untuk memeriksa sama ada VPN ini benar-benar cukup baik untuk pengguna untuk mendapatkan anonim dalam talian mereka?

Kajian Jurisdiksi VyprVPN

VyprVPN mendakwa memiliki ibu pejabatnya di Switzerland, sementara syarikat induknya terletak di Austin, Texas, Amerika Syarikat.

Amerika Syarikat adalah anggota pengasas Alliance Five Eyes dan memikul pengawasan massa dan pengekalan data, selalu melihat cara baru untuk lebih terlibat dalam kehidupan digital warga negara.

Adalah penting untuk menyedari bahawa Switzerland, walaupun berada di luar negara-negara Lima, Sembilan, dan Empat belas Mata, tidak mempunyai undang-undang yang menguntungkan sebagaimana banyak orang menuntut.

Dari tahun 2002 dan seterusnya, kerajaan telah membenarkan agensi-agensi untuk menikmati beberapa pengekalan data, terutamanya menyimpan e-mel untuk tempoh enam bulan atas apa jua sebab.

Maju ke 2017, undang-undang baru dari Switzerland sekarang sebenarnya menjadikannya “koperasi” bidang kuasa, yang mungkin memberi tekanan kepada perkhidmatan VPN untuk mendedahkan maklumat, apabila mengeluarkan sepina dengan perintah lelucon.

Undang-undang ini, menurut Swissinfo.ch, membenarkan FIS untuk mengawasi pengawasan yang disasarkan, penyusunan sifat-sifat persendirian, talian telefon, dan komputer penyadapan, yang sebelum ini tidak dibenarkan.

Oleh itu, sejauh jurisdiksi berlaku, VyprVPN tidak selamat seperti penyedia yang terletak di negara-negara yang tidak mempunyai undang-undang pengekalan data mandatori seperti Surfshark yang terletak di Kepulauan British Virgin.

Tinjauan Polisi Pembalakan VPN Vypr

VyprVPN mempunyai dasar pembalakan yang sangat dipersoalkan pada masa lalu kerana ia menyimpan perkara-perkara seperti pengguna’IP asli untuk tempoh 30 hari.

Inilah bukti bahawa VyprVPN melakukannya:

Kajian VyprVPN

Walau bagaimanapun, apabila saya menyemak polisi privasi mereka sekarang, saya melihat mereka menjamin log kosong sifar” dasar.

Dasar Pembalakan VyprVPN

Setakat ini, kita boleh mempertimbangkan VyprVPN sebagai pembekal sifar ketat, tetapi sejak penyedia menyimpan beberapa log bermasalah pada masa lalu, anda perlu meneruskan dengan berhati-hati di sini.

Penyulitan VyprVPN & Kajian Sokongan Protokol

Untuk penyulitan, VyprVPN menggunakan serpihan gred tentera AES-256 standard, yang tidak boleh ditembusi. Jadi tidak ada masalah di sana.

Di hadapan protokol, VyprVPN menyokong OpenVPN, protokol L2TP / IPSec, PPTP dan Bunglon (TM).

OpenVPN adalah protokol paling selamat dalam industri pada masa ini tanpa sebarang isu keselamatan yang pernah dilaporkan. Tiada bug yang terdapat di dalamnya sama ada membenarkan VPN mempercayai sepenuhnya. VyprVPN juga mengendalikannya pada semua aplikasinya.

Tetapi tangkapan utama di sini adalah protokol Bunglon yang ditawarkan oleh VyprVPN yang menarik perhatian utama.

Protokol khas ini, yang dibangunkan dan ditawarkan oleh VyprVPN secara eksklusif, berfungsi untuk menjadikan metadata anda kelihatan seperti itu’s memulihkan dari sambungan biasa dan tidak VPN yang berasaskan, dengan itu membolehkan untuk memintas pengharaman VPN di negara-negara seperti China, Iran atau UAE.

Menurut kajian kami, VyprVPN menawarkan kemungkinan pilihan protokol terbaik di seluruh industri.

Kajian VyprVPN WebRTC / DNS / IP Address Leak Test

Kami melakukan ujian yang berkaitan dengan kebocoran alamat WebRTC / DNS / IP pada VyprVPN.

Penyedia menerima semua ujian ini dan kami bahkan tidak dapat mencari jalan tunggal melalui VyprVPN yang melelehkan IP asal anda. 

 1. https://ipx.ac/run - Lulus
 2. https://ipleak.net/ - Lulus
 3. https://dnsleak.com - Lulus
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Lulus
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - Lulus
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip - Lulus

IPX

Keputusan yang anda lihat di bawah adalah dari ujian yang dijalankan di pelayan Turki. VPN memang, mujurlah, pastikan alamat IP umum dan IP awam asal saya selamat dari kebocoran.

Ujian IPX VyprVPN

IPLeak

Menurut ujian kebocoran IP, alamat IPv4 dan DNS anda selamat. Bagaimanapun, ujian DNS mendedahkan pelayan Belanda tambahan, bersama-sama dengan dua alamat yang tidak dikenali.

Memandangkan alamat tersebut tidak mempunyai sebarang petunjuk terhadap DNS dan IP yang saya dapat dari ISP setempat, pengguna tidak menerima nama yang tidak dikenali dengan penyedia.

Uji IPLeak VyprVPN

DNS Leak

Ujian kebocoran DNS tidak menunjukkan bahawa saya menggunakan pelayan Turki, tetapi sebaliknya terletak di Amsterdam, Belanda.

Ini mengesahkan bahawa VyprVPN menggunakan Virtual Servers.

Ujian Leak VyprVPN DNS

Kebocoran Penyemak Imbas

Saya melakukan Ujian WebRTC, selepas menyambung ke pelayan Turki melalui Protokol Teknologi Chameleon untuk memeriksa sama ada saya masih selamat.

Hasilnya tidak menunjukkan kebocoran sama sekali. IP tempatan saya kekal tidak kelihatan.

Uji Ujian Pelayar VyprVPN

Privasi yang sempurna

Untuk memastikan VPN sebenarnya tidak memberikan nama yang tidak dikenali, kami memutuskan untuk menjalankan ujian semakan DNS dan IP lain. Seperti yang anda dapat lihat, hasilnya menunjukkan bahawa tiada jurang yang terdapat dalam ujian ini juga.

Alamat DNS adalah sama seperti dalam ujian yang dilakukan melalui IPLeak dan mereka tidak menunjukkan lokasi saya yang benar, tetapi ujian itu menjelaskan dengan jelas bahawa VyprVPN menggunakan pelayan DNS Google dan bukannya pelayan logam terdedah sendiri.

Ujian Privasi Sempurna VyprVPN

Kajian Keselamatan Aplikasi VyprVPN

Untuk memastikan bahawa pembekal’aplikasi s aman untuk digunakan dari sebarang jenis virus, malware atau isu-isu lain, kami perlu menjalankan ujian pada fail pemasangan setiap aplikasi yang ditawarkan oleh pembekal pada Virustotal.com

Saya telah menyiarkan keputusan untuk dua aplikasi dari pembekal di bawah.

Fail .exe untuk Windows adalah jelas dari semua virus, lulus semua 69 cek dari alat itu.

Semak Fail Aplikasi VyprVPN

Begitu juga dengan fail .apk mereka untuk Android, fail .dmg untuk Mac, dan .ipa fail untuk iOS. Semua aplikasi adalah jelas dari virus, lulus semua ujian tanpa sebarang isu yang dilaporkan sama sekali.

Periksa Fail Aplikasi VYPr

Kajian Ketelusan VyprVPN

VyprVPN adalah salah satu daripada VPN yang jarang berlaku yang menjalankan audit keselamatan bebas.

Audit ini dijalankan oleh Leviathan Security Group menggabungkan dan boleh didapati untuk melihat orang ramai di sini: https://www.vyprvpn.com/audit.pdf

Laporan ini mengulangi semua tuntutan yang tidak dikenali dan bukti bagaimana penyedia yang selamat.

Kajian Harga VyprVPN

Mereka biasanya mempunyai dua rancangan yang boleh dibedah lagi dengan tempoh: VyprVPN Basic dan VyprVPN Premium.

VyprVPN Asas:

 • Langganan bulanan: $ 9.95 / sebulan
 • Langganan Tahunan: $ 5.00 / bulan ($ 60 bil sekali)

Premium VyprVPN:

 • Langganan Bulanan: 12.95 / sebulan
 • Langganan Tahunan: $ 6.67 / bulan ($ 80 bil sekali)

Sebelum kita membincangkan bagaimana perancangan ini tambang, mari’s melihat bagaimana kedua rancangan ini berbeza antara satu sama lain.

VyprVPN Basic

 1. Tiga sambungan serentak
 2. Data tidak terhad
 3. Percubaan tiga hari percuma

Premium VyprVPN

 1. Lima sambungan serentak
 2. Data tidak terhad
 3. Percubaan tiga hari percuma
 4. VyprVPN Cloud termasuk
 5. Protokol Bonekon (pelayan tersumbat)

Daripada kelihatannya, pelan Premium VyprVPN jauh lebih baik daripada pelan Asas kerana ia merangkumi pelayan yang tersembunyi, perkhidmatan Awan dan ketiga-tiga ciri yang ditawarkan dalam pelan asas.

Tetapi kosnya wajar?

Tidak cukup.

Pelan terbaik yang ditawarkan oleh Surfshark dalam pelan Premiumnya ialah perjanjian tahunan bernilai $ 6.67 / bulan. Tetapi pelan ini agak mahal jika kita membandingkannya dengan perkhidmatan seperti NordVPN yang menawarkan perkhidmatannya serendah $ 3.49 / bulan dan menawarkan lebih banyak pelayan, ciri keselamatan yang lebih baik, dan sokongan segera.

Menurut kajian kami, VyprVPN adalah perkhidmatan VPN yang mahal yang tidak’T menawarkan banyak untuk mewajarkan harga yang tinggi.

Pilihan Pembayaran VyprVPN

VyprVPN menawarkan sejumlah pilihan bayaran yang mencukupi, termasuk kebanyakan kad kredit, PayPal, dan AliPay.

Malangnya, mereka tidak menawarkan sokongan untuk Bitcoin atau kriptografi lain.

Tinjauan Masa Percubaan VyprVPN

Percubaan percuma VyprVPN membolehkan anda menggunakan perkhidmatannya selama 3 hari dengan semua ciri yang disertakan.

Walau bagaimanapun, satu-satunya kelemahan di sini ialah anda perlu memberikan maklumat pengebilan anda untuk mengaktifkannya.

Kamu telah menang’t akan dibilkan sehingga tempoh percubaan berakhir dan anda boleh membatalkan bila-bila masa.

Kajian Infrastruktur Server VyprVPN

Pembekal yang berpangkalan di Switzerland menawarkan 700+ penyebaran di seluruh 70+ negara di seluruh dunia.

Kiraan ini mungkin kelihatan tinggi kepada anda, tetapi sekali lagi, jika anda bandingkan dengan Surfshark yang menawarkan 800+ pelayan dan NordVPN yang menawarkan 5678 pelayan, pembekal’kiraan pelayan s tidak pucat dibandingkan.

Tetapi apabila ia datang kepada VyprVPN, ada masalah utama dengan rangkaian pelayannya yang perlu kita hadapi.

Ramai mengkaji laman web menuntut VyprVPN adalah antara beberapa yang menulis dan menjadi tuan rumah pelayan dan DNS mereka sendiri.

Walau bagaimanapun, saya ingin mengenal pasti bahawa ini tidak benar. Sama seperti pembekal lain di pasaran, VyprVPN juga mengalih keluar infrastruktur pelayannya kepada syarikat lain.

Belum lagi, kebanyakan pelayan mereka “maya” dan telah mengesan ke pusat data yang terletak di Amerika Syarikat, yang bermakna mereka bukan satu-satunya pihak yang mempunyai akses kepada maklumat peribadi anda.

Ujian Lokasi Maya

Bahagian ini akan menghuraikan mengapa saya kerap mendapat “Belanda” DNS semasa menguji VyprVPN untuk kebocoran, sementara juga mengenal pasti semua pelayan maya yang tersedia dari pembekal.

Di bawah anda boleh melihat keputusan dari CA Technologies’ Ujian Ping Monitor Synthetic App pada VyprVPN’pelayan India. Alat ini memindahkan alamat ke 90 stesen pemantauan di seluruh dunia.

Ujian Lokasi Maya VyprVPN

Masa Pusingan Tumpuan (RTT) di semua lokasi adalah sangat tinggi, walaupun di India - Bangalore, yang mempunyai purata. rtt daripada 121.415 ms. Walau bagaimanapun, jika anda lihat di bawah, Dubai mempunyai min harga sebanyak 1.921.

Pembalakan VyprVPN

Alat tracert dari CA Technologies’ App Synthetic Monitor, selanjutnya mengesahkan penemuan ini, memaparkan rtt 1.603 ms di Dubai. Ini bermakna pelayan sebenarnya tidak terletak di India.

Lokasi Maya VyprVPN

Anda dapat melihat alamat IP titik akhir adalah sama untuk alat tracert ini, di mana saya memasuki Dubai sebagai lokasi, dan dalam ujian tracert CMD normal: 82.42.169.177.

Vypr VPN Pengujian Lokasi Maya

Mengusung IP ini ke dalam Kit Alat BGP dari Perkhidmatan Internet Hurricane Electric mendedahkan bahawa pusat data pelayan asal adalah berdasarkan di Amerika Syarikat!

Ujian Maya VyprVPN

Satu-satunya perkara yang baik adalah bahawa VyprVPN sebenarnya mendedahkan penggunaan pelayan maya, jadi semuanya baik. Sebagai tambahan kepada pelayan India mereka, di sini adalah lokasi pelayan fiktif yang lain yang terdapat dengan VyprVPN.

Walau bagaimanapun, pelayan maya tidak separuh semata-mata sebagai orang yang telus-logam kerana mereka hanya memesongkan IP VPN anda, bukan menjadi tuan rumah mereka. Oleh itu, menurut kami, VPN ini’pelayan s adalah dicey dan tidak mendapat kepercayaan sepenuhnya.

VyprVPN Torrenting Review

Berhubung dengan P2P / Torrenting, saya menjalankan ujian Pengesan Torrent Adress di IPLeak.net, yang meminta memuat turun pautan magnet dan kemudian menilai latar belakang di belakang rangkaian.

Seperti yang anda dapat lihat, hasilnya menunjukkan bahawa identiti saya dilindungi, mendedahkan IP yang berbeza dari lokasi dan alamat sebenar saya, yang menunjukkan tidak mahu dikenali.

Ujian Torrent VPN Vypr

Ini adalah petanda yang baik tetapi tidak begitu cepat, kerana penyedia akan menggantung akaun anda jika pernah mendapat notis DMCA berdasarkan aktiviti anda.

Berikut adalah e-mel yang membuktikan bagaimana VyprVPN menangguhkan akaun pengguna jika mereka mendapat notis DMCA.

Ujian Torrent VyprVPN

Dengan melihat ini, saya boleh mengatakan bahawa VyprVPN bukan VPN yang baik untuk Torrenting kerana ia tidak’t menawarkan sokongan penuh untuknya dan akaun anda boleh ditangguhkan jika pelanggaran hak cipta berlaku walaupun tanpa disedari. VPN sepatutnya menawarkan perlindungan penuh untuk aktiviti Torrenting tetapi VyprVPN bukanlah salah satu daripada mereka.

VyprVPN China Unblocking Review

VyprVPN menawarkan StealthVPN a.k.a. ciri obfuscation.

Saya mempunyai wakil lombong menguji perkhidmatan di China juga, dan ia bekerja lancar di sana juga.

Ia berbuat demikian melalui kaedah penyingkiran lanjutan dalam protokol yang dibangunkan sendiri yang dikenali sebagai “Protokol Boneka”, yang juga memintas larangan VPN di Iran, Iraq, Turki, dan Mesir.

VyprVPN Netflix Unblocking Review

Untuk memeriksa sama ada VyprVPN berfungsi dengan lancar untuk membuka kunci VoDs, saya disambungkan ke pelayan AS dan kemudian menuju terus ke Netflix.com untuk memeriksa tajuk pangkalan data lengkap mereka.

VyprVPN Streaming Unblocking

Kini, ingat bahawa filem seperti “ALI G MENGENAI” hanya boleh didapati di AS, jadi apabila saya mengaksesnya tanpa VyprVPN, saya tidak boleh mendapatkannya “bermain” butang (tangkapan skrin di atas).

Walau bagaimanapun, sebaik sahaja saya berhubung dengan pelayan AS dari VyprVPN dan memuat semula halaman tersebut, saya segera menyekat filem itu dan dapat mengalirkannya dengan lancar.

Intinya ialah VyprVPN bekerja dengan Netflix AS. 

Vypr VPN Streaming Unblocking

Kajian Ujian Kelajuan VyprVPN

Saya menguji VyprVPN’prestasi dengan menjalankan ujian kelajuan pada pelayan yang berbeza. Untuk aktiviti ini, saya memutuskan untuk menggunakan Speedtest oleh Ookla untuk VyprVPN’lokasi UK, AS, Jerman, Perancis, dan Rusia.

Semua ujian dijalankan pada sambungan 50Mbps. Untuk AS, saya mendapat 30.96Mbps tertinggi untuk memuat turun dan memuat naik 28.70Mbps dan memuat turun UK 30.6Mbps dan muat naik 26.46Mbps.

Bagi pelayan Perancis, kelajuannya agak baik juga. Saya menerima muat turun 30.55Mbps dan memuat naik 30.16Mbps. Bagi Jerman, keputusannya tidak jauh berbeza.

Saya menerima muat turun 29.61Mbps dan muat naik 28.45Mbps. Untuk Rusia, saya menerima muat turun 24.85Mbps dan muat naik 24.39 Mbps, yang masih bagus.

Ini memberikan VyprVPN kelajuan purata muat turun 28Mbps dan muat naik 25Mbps pada sambungan 50Mbps anda, yang agak luar biasa, untuk mengatakan sedikit.

P. jika anda melihatnya “pembekal” nama di depan setiap pelayan, anda juga dapat melihat bahawa memaparkan UK “Pengurusan Tenaga Kuasa”, sementara ketiga-tiga pelayan Jerman, Perancis, dan Rusia yang lain dipaparkan “UNUS”.

Kedua-duanya adalah penyedia yang berpusat di AS, mengesahkan teori saya bahawa VyprVPN’pelayan s sebenarnya terletak di pusat data dari Amerika Syarikat!

Ujian Kelajuan VyprVPN

Kajian Protokol Bunglon VyprVPN

Tawaran VyprVPN “Teknologi Chameleon” protokol penyulitan yang dibina khas oleh VyprVPN yang bertujuan untuk memintas penyahpepijat VPN pada tapak web geo-terhad.

Ia meranapkan metadata anda dan berfungsi pada protokol bit OpenVPN-256 (Tidak diubah suai), menjadikan lalu lintas VPN kelihatan seperti trafik HTTP standard, menipu serangan VoDs dan DPI.

Ini adalah VyprVPN’ciri terbaik keseluruhannya, tetapi apabila NordVPN menawarkan perkhidmatan yang sama melalui server yang dibongkar pada kos yang jauh lebih rendah daripada yang pertama, pentingnya ciri ini tidak sesuai.

Kajian Keserasian App VyprVPN

Sokongan VyprVPN hanya ada pada peranti lain seperti Android, iOS, Windows, dan Mac.

Ia tidak’t menawarkan aplikasi untuk Firestick, yang sangat memerlukan hari ini, supaya’s a bummer.

Di samping itu, VyprVPN tidak mempunyai sambungan penyemak imbas yang tersedia, jadi repositori aplikasi boleh dipertimbangkan hanya “Asas”.

Walau bagaimanapun, saya menghargai pembekal yang menawarkan aplikasi untuk router juga.

Keserasian VyprVPN

Ulasan Sokongan Chat VyprVPN

Sokongan sebenar adalah mengenai menambah nilai kepada pengalaman pengguna. Bagaimanapun, VyprVPN jatuh dalam hal ini.

Ciri-ciri perbualan 24 jam secara langsung yang ditawarkan pada VyprVPN’laman web, tidak berfungsi sama sekali.

Saya cuba menyiarkan pertanyaan dan menghabiskan masa 2 jam menunggu jawapan.

Bukanlah balasan itu datang, tetapi saya menutup tab itu sama sekali. Pilihan sokongan lain yang anda ada termasuk a “Navigasi” bar, yang boleh anda gunakan untuk menambah pertanyaan dan menerima keputusan yang berkaitan.

Sokongan VyprVPN

Pada halaman sokongan ini, VyprVPN juga memuatkan kemas kini dan notis terkini tentang perkhidmatannya. Sebagai contoh, pasukan itu memaklumkan bahawa mereka sedang menyiasat isu berkenaan dengan Protokol Boneka mereka pada 22 Mei.

Jika anda mencari jalan sosial untuk menghubungi pembekal, VyprVPN mempunyai laman Facebook dan Twitter, di mana mereka bertindak balas dengan serta-merta selepas jawapan auto-dihasilkan pertama, tetapi sejak chat langsung mereka’t berfungsi dengan betul, saya boleh’t menganggap ia VPN yang menawarkan sokongan yang cepat dan membantu.

Sokongan VPN Vypr

Apakah VyprVPN Awan??

Ini adalah Penyelesaian Keselamatan Perusahaan bagi mereka yang mengakses pelayan awan swasta atau awam. Untuk meletakkannya lebih mudah, ia merupakan penyelesaian penggunaan pelayan VPN untuk perniagaan.

Ia menyediakan pengguna perniagaan dengan mudah digunakan, alat VPN untuk sumber awan, dan meningkatkan alat keselamatan mereka, terutamanya dalam masa serangan siber semakin umum!

Adalah Disyorkan VyprVPN?

Tidak, saya tidak’t mengesyorkan anda memilih VyprVPN.

Ya, VPN menawarkan banyak perkara yang baik seperti jumlah pelayan yang tinggi, penyulitan kuat, keupayaan untuk memuat turun torrents, dan juga menyahpasang perkhidmatan streaming AS Netflix, Disney Plus dan BBC iPlayer.

Tetapi kelemahan itu telah menghalang kita daripada mengesyorkannya. 

Pertama, VyprVPN menggunakan pelayan maya yang berbahaya berbanding pelayan telanjang, kedua, rancangannya berharga agak tinggi berbanding dengan perkhidmatan yang lebih baik di luar sana dan ketiga, bidang kuasanya bermasalah.

Sekarang, jika anda mencari alternatif kepada VyprVPN yang tidak’t menderita daripada guffaws ini, anda boleh memilih untuk PureVPN yang kini ditawarkan Pelayan + 2000 logam telanjang, Bidang kuasa yang selamat di Hong Kong, ciri keselamatan yang berkuasa termasuk VPN Double, semuanya hanya $ 2.91 / mo pada pelan terbaiknya.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai PureVPN dalam ulasan komprehensif ini.

Похожие статьи

 • Kajian NordVPN 2020

  Bidang kuasa Panama Harga $ 3.49 / mo pada Pelayan Rancangan 3 Tahun 5560+ Server di 59 Negara Log Tidak Log Disahkan Penyulitan AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Kajian PureVPN 2020

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 2.91 / mo pada Pelan Pelan 2 Tahun 2,000+ di 140+ Negara Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-CBC Buka Blok Netflix...

 • Kajian IVPN 2020

  Bidang Kuasa Gibraltar Harga 8.33 Server 3152 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Laman Web...

 • Kajian Internet VPN Betternet 2020

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 2.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 10 Pelayan di 10 Negara Log Logs Data Pengguna Penyulitan AES-256 (Dibayar) | AES-CBC-128 bit...

 • Kajian Surfshark 2020

  Bidang kuasa British Virgin Islands Harga $ 1.99 / mo ($ 47.76 selama 24 bulan) Pelayan 1040+ di 61+ Negara Log Tiada Log Disahkan Enkripsi...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me