Kajian VPN Rangkaian Peribadi saya

Pada pandangan pertama, ia terasa banyak seperti perkhidmatan tertentu di UK tetapi kelihatan boleh menjadi agak mengelirukan dan tanggapan itu pasti berlaku di sini. MyPrivateNetwork VPN mungkin bukan salah satu pembekal VPN terbesar di luar sana tetapi ia sudah tentu merupakan perkhidmatan yang cukup baik yang belum diberikan bahagian yang sewajarnya di pusat perhatian sehingga kini.


Jadi! itu’s akan berubah hari ini kerana saya akan mengkaji semula perkhidmatan ini secara menyeluruh, memeriksa aspek yang berbeza termasuk pelan harga, rangkaian pelayan, percubaan percuma dan banyak lagi untuk menganalisis sama ada atau tidak ia mematuhi standard VPN Terbaik kami.

Jadi disini’s Review MyPrivateNetworkVPN eksklusif oleh BestVPN.co!

Kajian Harga MyPrivateNetwork

Perkara pertama dahulu, harganya. Untuk mana-mana VPN untuk menjadi kompetitif pada hari ini’industri yang sangat cutthroat, ia perlu menawarkan perkhidmatannya pada harga yang tepat. Banyak pembekal hari ini bersaing dalam industri menerusi rancangan penetapan harga dasar mereka.

Apabila saya melihat aspek-aspek perkhidmatan yang berbeza, yang akan saya pelajari dengan lebih terperinci kemudian pada ulasan ini, dan membandingkannya dengan pelan harga pembekal, saya menganggapnya agak mahal daripada norma. Berikut adalah harga bulanan yang ditawarkan oleh penyedia:

Kajian VPN Rangkaian Peribadi saya

  • Pelan Global £ 8.97 atau $ 11.65 / bulan
  • Negara Single £ 4.97 atau $ 6.46 / bulan

Pelan jangka panjang juga disediakan:

Negara Single:

  • 3 bulan - £ 14.16 atau $ 18.40 ditagih sekali
  • 12 bulan - £ 47.71 atau $ 61.99

Global:

  • 3 bulan - £ 25.56 atau $ 33.21
  • 12 bulan - £ 86.11 atau $ 111.8

Myprivatevpn Rancangan jangka panjang

Pada bestVPN.co, kami tidak’t biasanya ikut dasar bahawa hanya pembekal yang menawarkan pelan harga murah baik dan itu’s kerana kita tahu dan menerima hakikat bahawa menyediakan perkhidmatan VPN yang berkualiti memerlukan banyak wang dan penyedia yang lebih kecil’t biasanya mempunyai sumber untuk tidak hanya menawarkan perkhidmatan yang baik tetapi juga mengambil hit melalui margin keuntungan rendah.

Oleh itu, untuk pembekal seperti MyPrivateNetwork, yang rancangan harga pasti sudah berada di atas jangkaan jangkaan untuk perkhidmatan seperti itu, saya memberi mereka margin keuntungan. Pengulas lain mungkin membanting penyedia itu secara langsung, tetapi saya memberi lebih penting kepada VPN’prestasi. Harga untuk saya adalah menengah.

Pembekal menawarkan dua jenis pelan, pertama pelan global dengan semua ciri dan pelayan yang ditawarkan oleh pembekal, dan kedua, pelan negara tunggal yang menghadkan anda ke sambungan pelayan tunggal negara sahaja.

Saya hanya akan mengesyorkan kepada pembekal untuk memastikan yang pertama, ia mengubah harga dari pound UK kepada dolar AS untuk membuat rancangan itu kelihatan lebih menarik kepada pengguna global dan menyelamatkan mereka daripada kerumitan untuk menukar. Dan kedua, saya akan menasihati mereka untuk mengurangkan harga mereka dengan margin 25% untuk menjadikannya setara dengan seluruh pembekal yang bekerja pada tahap yang sama.

Sekiranya anda mahu memilih penyedia, maka nasihat saya adalah untuk membuat pelan jangka panjang, terutamanya perjanjian pelan global 3 bulan, yang mungkin merupakan kesepakatan terbaik dari harga berdasarkan justifikasi harga.

Percubaan Percuma MyPrivateNetwork

Ciri terbaik mengenai perkhidmatan ini adalah percubaan percuma dan dasar bayaran balik. MyPrivateNetwork adalah salah satu perkhidmatan VPN yang paling murah hati dan terbuka yang saya jumpai dalam kerjaya saya dan saya ingin mengesyorkan dasar percubaan percuma mereka kepada semua pembekal lain dalam industri kerana ia menunjukkan betapa amanah penyedia memaparkan dalam perkhidmatan melalui akta ini.

Kajian VPN Rangkaian Peribadi saya

Biasanya, jika anda memerlukan percubaan Percuma, anda perlu memilih atau jika anda tidak’t, anda boleh pergi terus ke arah membeli perkhidmatan, bagaimanapun, perkara-perkara tidak’t bekerja seperti itu dengan pembekal VPN ini.

Di MyPrivateNetwork, anda akan diberikan percubaan percuma selama 3 hari dengan komitmen sifar pada setiap pelan yang hanya menakjubkan kerana ia membolehkan pengguna merasa lebih selamat masuk ke perkhidmatan.

Pembekal juga menawarkan perkhidmatan VPN percuma sendiri di atas semua ini. Dalam MyPrivateNetwork’perkhidmatan percuma, anda secara rawak ditugaskan ke pelayan di Jerman atau Sepanyol dan kelajuan tertinggi 1Mbps.

Tetapi kemurahan hati itu tidak’t berakhir di sini kerana anda juga dapat memanfaatkan masa 90 hari untuk menuntut bayaran balik anda. Kesemua faktor ini bergabung bersama untuk menawarkan kepada pengguna apa-apa kemunculan keselamatan yang tiada tandingan apabila membeli VPN kerana anda tahu bahawa anda memenangi’t dikenakan sehingga 72 jam dan selepas itu, anda boleh mendapatkan wang anda kembali bila-bila masa dalam 3 bulan.

Saya mempunyai kebimbangan mengenai MyPrivateNetwork’rancangan yang sangat berharga, tetapi percubaan percuma dan dasar bayaran baliknya lebih daripada membuatnya pasti.

Kajian Keserasian Aplikasi MyPrivateNetwork

Pembekal menawarkan empat aplikasi klien utama iaitu i.e. untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Ini cukup banyak pek permulaan asas, Jika saya boleh memanggilnya itu, bagi mana-mana penyedia VPN untuk dimulakan. Tetapi saya agak surprized untuk melihat bahawa pembekal menawarkan aplikasi Firestick yang berdedikasi yang tidak bermakna prestasi kerana ia terus menunjukkan bahawa ia memenuhi pangkalan pengguna khusus juga.

Sokongan Peranti MyPrivateVPN

Salah satu aspek yang paling mengejutkan di sini adalah bahawa tidak ada menyebut Kodi di mana sahaja. Kodi adalah salah satu platform penstriman yang paling popular dan walaupun pembekal tidak’t menawarkan add-on yang berdedikasi untuknya, mereka pasti menyebut VPN mereka’proses persediaan untuknya. Tetapi pembekal VPN ini tidak’t melakukan apa-apa, yang saya percaya, adalah penurunan utama.

Selain itu, aplikasinya juga cukup mendasar, selain daripada aplikasi Firestick yang agak bagus dan mungkin di sana dengan yang terbaik, dengan tidak terlalu banyak perkara yang mewah. UI agak canggung dan boleh menghapuskan beberapa pemodenan dan naik taraf untuk memasukkan lebih banyak minimalis ke dalam skema perkara.

Tetapi satu perkara yang perlu saya jelaskan di sini ialah aplikasi Windows sebenarnya adalah aplikasi OpenVPN, yang bermaksud bahawa bukannya klien VPN yang sama anda seperti yang anda dapatkan daripada penyedia seperti ExpressVPN atau PureVPN. Apl Windows mereka berjalan pada protokol kepada persediaan berasaskan protokol, yang agak tua pada hari ini’persekitaran s, di mana anda mempunyai satu pelanggan di mana anda boleh bergerak pantas dari satu protokol ke yang lain tanpa sebarang masalah.

MyPrivateNetwork perlu memperkenalkan aplikasi klien Windows yang lebih baik seperti yang ditawarkan oleh pembekal yang lebih baik kerana ini terlalu teknikal untuk pengguna biasa.

Infrastruktur Server MyPrivateNetwork

Kajian MyprivateVPN Servers

Pembekal ini pada masa ini menawarkan sekitar 200+ pelayan di 44 negara di seluruh dunia. Infrastruktur Pelayan sangat mirip dengan Eropah Barat dan Wilayah Amerika Utara, dengan beberapa lokasi di Asia seperti India dan bahkan lebih sedikit di Kawasan Amerika Selatan dan Afrika Selatan.

Pembekal menawarkan senarai pelayan yang baik bagi mereka yang ingin menyambung ke pelayan di rantau Asia Timur Jauh di mana lokasi yang tersedia termasuk Malaysia, Taiwan, dan Hong Kong.

Kira pelayan adalah cukup baik jika ia’s berbanding dengan penyedia skala sederhana yang serupa, bagaimanapun, penyedia perlu menambah beberapa lokasi di rantau seperti Asia dan Amerika Selatan untuk memberikan penyedia yang lebih luas.

Setakat streaming server yang disokong bimbang, mengecewakan, saya tidak’t dapat melalui Netflix AS. Tetapi perkhidmatan itu berfungsi dengan baik dalam membuka kunci BBC iPlayer dari luar UK, yang diharapkan sebagai penyedia utama memberi tumpuan kepada melayani pengguna Inggeris.

Pendekatan ini adalah baik, tetapi ia boleh menyerang dengan menjadikan pembekal terhad kepada pengguna dalam satu negara. MyPrivateNetwork perlu bekerja untuk membuat pelayannya mendapat keupayaan untuk memintas sekatan Netflix AS, jika ia mahu berkembang secara besar-besaran sebagai perkhidmatan pada tahun-tahun yang akan datang.

Kajian Sokongan MyPrivateNetwork

Untuk pertanyaan pengguna atau penyelesaian masalah apa-apa jenis, pembekal menawarkan sokongan e-mel yang standard, tetapi ia pasti dapat memperbaikinya dengan menambahkan ciri sembang langsung pada masa akan datang. Ini akan membolehkan ia menjadikan perkhidmatannya lebih menarik dan responsif berbanding dengan apa yang sedang berlaku sekarang.

Sokongan e-mel adalah baik dan masih sangat dihormati, tetapi ia telah dihentikan oleh perkhidmatan yang lebih besar dalam industri dan pada masa akan datang, semua orang perlu turun jalan yang sama, jadi mengapa tidak sekarang.

Selain dari kaedah, mari’s melihat prestasi. Saya menghantar e-mel kepada mereka mengenai pertanyaan tertentu yang saya fikir dan masa tindak balasnya adalah kurang dari satu jam, yang cukup baik memandangkan pengalaman saya dengan sistem sokongan e-mel yang serupa.

Kajian sokongan Myprivatevpn

Oleh itu, saya dapat meyakinkan anda bahawa jika anda mendaftar untuk perkhidmatan tersebut, anda mendapat tawaran yang baik. Ia’Bukan yang terbaik, tetapi ia’tidak sama buruk sama ada.

Kesimpulannya

MyPrivateNetwork adalah salah satu daripada perkhidmatan skala sederhana yang lebih baik di luar sana kerana prestasinya benar-benar hebat sebagai perkhidmatan VPN. Terdapat beberapa niggles di sana-sini, yang jika bertambah baik, secara drastik dapat meningkatkan cara perkhidmatan dilakukan.

Ciri MyPrivateVPN

Bagi cadangan utama saya, MPN perlu menambah untuk menjadikan kliennya lebih mudah untuk digunakan (menjejakkan kaki mereka dari sokongan klien OpenVPN atau menyimpannya dan juga membina yang baru yang menawarkan pengendalian perkhidmatan VPN yang lebih mudah), tambah keupayaan untuk membuka sekatan Netflix AS, menurunkan harga dengan margin 20% -40% dan akhirnya, tambah sokongan chat langsung (Pilihan).

Tetapi satu perkara yang perlu diperhatikan di sini ialah, saya menilai MyPrivateNetwork’aplikasi Firestick sebagai salah satu aplikasi VPN terbaik untuk platform, dan jika anda mencari untuk mendapatkan VPN untuk Firestick anda maka terdapat beberapa pilihan yang lebih baik daripada MPN’aplikasi berdedikasi s.

Jika pembekal tidak melaksanakan semua cadangan ini, ia boleh menjadi perkhidmatan yang lebih baik dan lebih popular daripada hari ini. MPN cepat, menawarkan jumlah pelayan yang baik dan selamat, jadi ia mendapat hak asas pasti, satu-satunya perkara yang masih ada sekarang adalah menambah barang baru untuk mendapatkan lebih banyak iklan.

Похожие статьи

  • Kajian Terowong Persendirian 2020

    Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me