Kajian Unlocator 2020

Bidang kuasa Denmark
Harga $ 4.16 / mo pada Rancangan 1 Tahun
Pelayan 42 Servers Only
Log Kedai Log Penggunaan
Penyulitan AES-256-Bit
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Tidak
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://unlocator.com/
Keserasian Windows, Android, Apple

Apa itu Unlocator?

Ditubuhkan pada tahun 2012 dan dicipta oleh Linkwork ApS, Unlocator adalah penyedia DNS Pintar dan VPN yang berpangkalan di Denmark. Diperkenalkan sebagai penyelesaian untuk membuka kunci laman web geo-terhad, Unlocator masih memerlukan banyak kerja untuk menjadi penyelesaian privasi / keselamatan dalam talian yang mantap.

Sistem DNS Pintar mereka sering mengalami blok oleh ISP atau pemilik rangkaian, dan VPN yang berfungsi lebih seperti sandaran gagal dalam menyediakan anonimiti yang sesuai dalam talian. Bukan satu penyelesaian yang baik sama sekali, walaupun untuk mudah melangkau geo-larangan, atau menjaga identiti anda tersembunyi.

 • Keselamatan
 • Ketelusan
 • Harga
 • Pelayan
 • Prestasi
 • Keserasian
 • Sokongan

Bidang kuasa

Ia cukup buruk bahawa Unlocator mempunyai prestasi buruk bahawa ibu pejabat mereka berada dalam Bidang Kuasa Sembilan Mata Perikatan. Denmark mengenakan piawaian privasi GDPR, tetapi jangan tertipu oleh mereka.

Negara ini dilabelkan sebagai salah satu bidang kuasa yang paling bebas untuk mengelirukan pengguna apabila pada kenyataannya mereka memanjakan Perkongsian Massa dan Perkongsian Perisikan dengan anggota lain dari persekutuan.

Oleh itu, lokasi tidak boleh dianggap sebagai “Selamat” bidang kuasa. Ya, Denmark tidak mempunyai profil ONI lagi, tetapi ia masih termasuk dalam gambaran serantau untuk Negara Nordik.

Penggunaan VPN masih sah, walaupun Denmark mempunyai kuasa undang-undang untuk menyekat akses dalam talian. Walau bagaimanapun, saya tidak akan mempercayai Pencari tidak menyimpan identiti dan maklumat saya secara peribadi!

Kewajipan Pencipta

Dasar Pembalakan

Jika anda pergi sedikit mendalam ke dalam ulasan kami di bawah, anda akan sedar bahawa Unlocator harfiah menghisap untuk mengekalkan identiti anda tersembunyi. Mereka tidak memberikan apa-apa privasi kepada pengguna kerana mereka menggunakan sistem DNS Pintar, yang tidak menambah penyulitan ke sambungan rangkaian anda.

The Unlocator Hibrid yang termasuk tawaran VPN tidak mengurangkan isu-isu berkenaan privasi, dan sedikit yang paling buruk adalah pembekal walaupun mengakui untuk menyimpan log penggunaan, yang menurut mereka dikeluarkan dalam masa 24 jam setelah penamatan sesi, tetapi bagaimana kita boleh pernah tahu?

Dasar Pembalakan Unlocator

Kebocoran IP / DNS

Jika awak’lagi tertanya-tanya; Adakah Penjaga Tidak Selamat? Jawapannya adalah tidak! VPN bukan pilihan yang selamat. Sebenarnya, saya tidak dapat membantunya bekerja pada sistem operasi Windows saya. Saya benar-benar kecewa!

Saya menggunakannya untuk sementara waktu di Android dan iOS, tetapi tidak memikirkan melakukan ujian kemudian, kerana saya biasanya melaksanakannya di PC saya. Saya perlu merakam prestasi pelanggan pada Windows.

Seperti yang anda lihat di bawah, sebelum melancarkan Unlocator.exe, sambungan internet saya berfungsi dengan baik. Selepas pelancarannya, internet memutuskan sambungan dan kemudian menyambung semula apabila menutup aplikasinya.

Tentunya, perkhidmatan ini berfungsi pada telefon pintar, tetapi bagaimana dengan komputer riba dan pengguna desktop? Saya akan menghantar ujian kebocoran IP / DNS, selepas saya mendapat kerja ini!

Ketelusan

Ia sentiasa baik untuk mengetahui mengenai ibu pejabat, pemilik, pelabur, lembaga pengarah, waran laporan canari / ketelusan, dan proses pengauditan (jika ada) dari perkhidmatan VPN.

Dengan cara ini, pengguna boleh menentukan sama ada Peguam tidak sah atau tidak? Untungnya, mereka memberikan maklumat mengenai syarikat mereka, yang merupakan tanda dagangan berdaftar oleh Linkword ApS.

Penyedia itu sendiri terletak di bandar Copenhagen. Saya telah menghantar e-mel kepada Unlocator, meminta mereka pertanyaan INVASIVE, serupa dengan penyedia lain dalam panduan ketelusan saya.

Walau bagaimanapun, saya masih menunggu maklum balas terhadap pertanyaan saya dari Unlocator. Saya rasa sudah seminggu sejak saya menghubungi mereka!

Harga Langganan

Unlocator biasanya menawarkan netizens dua pakej langganan: Smart DNS dan Smart DNS + VPN, yang selanjutnya dibahagikan dengan durasi untuk memanfaatkan diskaun.

Pakej DNS Pintar bermula pada $ 4.95 setiap bulan. Jika anda memilih untuk perjanjian 6 bulan, kos sebulan akan turun kepada $ 4.58, bermakna anda membayar $ 27.48!

Harga Langganan Unlocator

Jika anda pergi dengan perjanjian tahunan, kos jatuh ke $ 4.16 bulanan, berjumlah $ 49.92 untuk akses 12-bulan. Untuk Smart DNS + VPN, harga bermula pada $ 9,99.

Ini agak mahal, memandangkan VPN berada dalam fasa yang semakin meningkat dan memerlukan banyak peningkatan. Untuk nilai yang lebih baik, pilih pakej tahunan yang bermula pada $ 6.58 / mo, bermakna anda membayar $ 78.95 untuk akses 12 bulan!

Gambaran Keseluruhan Pelayan

Walaupun berada di pasaran sejak 2012, Unlocator tidak mempunyai senarai pelayan yang sangat menarik. Angka-angka itu hanya sampai kepada 42 pelayan dan kebanyakannya menawarkan prestasi buruk.

Gambaran Keseluruhan Pelayan Unlocator

Saya menguji VPN dan pelayannya untuk mengetahui sama ada ia adalah logam telanjang atau maya. Setiap alamat pelayan yang saya tambah ke CA App Synthetic Monitor menunjukkan kehilangan paket 100%.

Kajian Unlocator

Ini bukan kali saya menguji pelayan, jadi saya tahu masalah ini hanya konsisten dengan Unlocator. Untuk mendapatkan idea yang lebih baik, saya menjalankan jejak laluan di pelayan UK mereka.

Hasilnya menunjukkan ms dan RTT yang rendah, yang menunjukkan pelayan memang terletak seperti yang diiklankan, tetapi saya masih tidak mengerti mengapa saya menerima ralat dalam ping ke pelayan dari beberapa lokasi.

Kajian VPN Unlocator

Prestasi

Pada Android dan iOS, aplikasi berjalan dengan lancar tetapi kelajuan yang saya terima sangat miskin. Saya juga mengalami pemotongan yang kerap, menghalang keseluruhan pengalaman.

Pelanggan Windows tidak berfungsi sama sekali, jadi saya tidak banyak mengatakannya. Saya cuba membuka kunci US Netflix menerusi DNS Pintar dan VPN mereka di Android tetapi gagal banyak kali.

Walaupun terdapat konfigurasi Unlocator’tetapan DNS s, keputusannya tetap berterusan. Setakat Unlocator membuka kunci MLB.TV, ia berfungsi tetapi sekali lagi persembahannya sangat miskin!

Reka bentuk dan Prestasi App Unlocator

Keserasian

Dari segi keserasian, Unlocator menawarkan aplikasi untuk semua platform / OS terkenal. Anda mempunyai perisian asli untuk Windows, Mac, iOS, dan Android.

Sambungan penyemak imbas untuk Mozilla Firefox, Google Chrome, dan Opera tidak ada. Tidak ada aplikasi TV Apple Unlocator sama ada dan pembekal sedang berusaha melepaskan aplikasi untuk Amazon Fire TV & tablet.

Untuk individu yang lebih berteknologi, Unlocator menawarkan panduan persediaan terperinci untuk semua sistem operasi, pemain media, konsol permainan, TV pintar, penghala, dan telefon pintar (kebanyakannya untuk perkhidmatan DNS Smart mereka walaupun).

Keserasian Unlocator

Sokongan pengguna

Unlocator sebenarnya cukup baik dalam menawarkan sokongan pelanggan. Mereka menyediakan banyak pilihan seperti e-mel, live chat, dan halaman knowledgebase.

Untuk e-mel, saya menerima jawapan dalam masa 2 3 jam untuk menghantar pertanyaan. Sembang langsung tidak tersedia selepas jam 12 pagi, tetapi saya mendapat sambutan segera sebaik sahaja ia tersedia.

Knowledgebase mempunyai banyak maklumat mengenai masalah yang mengelilingi klien bersama dengan pemandu persediaan.

Penjagaan Pelanggan Unlocator

Anda juga mempunyai 7 bahagian yang berlainan untuk sokongan: Memulakan, VPN Pengiklan, DNS Pintar, Akaun Anda, API, dan Petua & Trik!

VPN pengiklan

Keputusan Akhir

Adakah saya cadangkan Unlocator?

Umm, HELL NO. Sembilan Mata Bidang kuasa, isu sambungan, kelajuan lambat, kekurangan ketersediaan pelayan, tiada sambungan penyemak imbas, dan senarai terus.

Ada cara terlalu banyak untuk mempertimbangkan Unlocator pilihan yang selamat, sama ada untuk streaming atau menerima anonim dalam talian.

Satu-satunya positif adalah pasukan sokongan proaktif dan banyak pilihan yang tersedia untuk harga, tetapi itu sahaja. Pencari tidak dapat dipercayai!

Похожие статьи

 • Mengulas semula ulasan VPN 2020

  Bidang Kuasa Kanada Harga $ 49 pada Pelan Pelan 1 Tahun 600+ Pelayan di 60 Negara Log Yes Enkripsi AES-256 Bit Unblocks Netflix No Torrenting Yes...

 • Kajian Surfshark 2020

  Bidang kuasa British Virgin Islands Harga $ 1.99 / mo ($ 47.76 selama 24 bulan) Pelayan 1040+ di 61+ Negara Log Tiada Log Disahkan Enkripsi...

 • Ulasan tanpa had VPN 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga 2.78 Server 400+ Log Tiada Enkripsi OpenVPN, L2TP / IPSec, dan IKEv2 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Disyorkan...

 • Kajian VyprVPN 2020

  Jurisdiksi Switzerland (Tidak Aman) Harga $ 6.67 / bulan ($ 80 untuk 1 tahun) Pelayan 700 Log Tiada Enkripsi Log AES-256 Unblocks Netflix Yes Torrenting...

 • Kajian PureVPN 2020

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 2.91 / mo pada Pelan Pelan 2 Tahun 2,000+ di 140+ Negara Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-CBC Buka Blok Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me