Kajian Trust.Zone – Penyedia VPN Mesra-Bajet

Bidang kuasa Seychelles
Harga $ 3.33 sebulan
Pelayan 127 pelayan
Log Tiada Log
Penyulitan Ciphers AES-256-CBC
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Ya
Laman web https://trust.zone/
Keserasian Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Kajian Trust.Zone

Contents

Apa itu Trust.Zone?

Dibuat oleh syarikat yang dipanggil “Trust Solutions, LLC” dan berpangkalan di Seychelles, Trust.Zone adalah perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya (VPN), yang membuat perjalanan ke pasaran kembali pada 2014. Secara keseluruhan, VPN Terbaik menawarkan produk yang cukup baik dengan bilangan pelayan yang baik, harga berpatutan, dan ciri perisian. Walaupun, kami akan menghargai lebih banyak kepelbagaian dalam keserasian lintas platform. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkhidmatan VPN, baca Semula Trust.Zone yang komprehensif ini.

Kebaikan Keburukan
1. Automatik Membunuh Ciri Switch

2. Tiga Sambungan Serentak

3. Rancangan Harga Mesra-mesra

4. Jaminan Bayaran Balik 10 Hari

5. Percubaan percuma untuk Ujian

1. Kurang Sokongan Sembang Langsung 24/7

2. Hanya IP Dedicated UK sahaja

3. Apps Native yang Hilang

Gambaran Perancangan dan Tuntutan Trust.Zone

Menurut kajian Trust.Zone kami, pembekal menawarkan harga yang berpatutan kepada prospeknya, kedudukan dengan baik dalam senarai VPN mesra bajet. VPN biasanya menawarkan pelan tunggal, yang dibahagikan kepada tiga kategori mengikut tempoh: 1 bulan, 3 bulan, dan 1 tahun.

Seperti yang anda lihat di bawah, pelan bulanan bermula pada $ 6.99, yang merupakan perubahan yang menyegarkan untuk melihat – disebabkan oleh harga tinggi kebanyakan VPN. Pelan 3-bulan ditetapkan pada $ 4.95 sebulan, yang membolehkan anda memanfaatkan diskaun 30%, berjumlah $ 14.85 sahaja. Apa lagi yang anda boleh meminta?

Sekiranya pengguna ingin menerima nilai terbaik walaupun, pergi untuk rancangan 1 tahun. Trust.Zone melangkah lebih jauh dalam menghasilkan produk yang murah untuk hanya $ 3.33 sebulan. Ini bermakna, anda menerima diskaun yang menakjubkan sebanyak 53%, yang hanya menyumbang $ 39.95 untuk 12 bulan!

Gambaran Perancangan dan Tuntutan Trust.Zone

Kaedah pembayaran Trust.Zone Review

Ketika datang untuk mendaftar dengan pembekal, penting bagi pengguna untuk mempunyai banyak pilihan yang tersedia untuk pembayaran. Lagipun, pelanggan akan mendaftar dari mana-mana di dunia, jika VPN adalah baik. Beruntung untuk Kepercayaan. Prospek zon, anda mempunyai banyak kaedah pembayaran yang tersedia, termasuk PayPal dan Kad Kredit seperti Visa MasterCard, American Express, Discover, dan UCB.

Trust.Zone bahkan setup PayPro Global, yang merupakan gerbang untuk lebih dari 70 kaedah pembayaran. Ini termasuk Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, Transfer Bank, dan banyak lagi. Sekiranya anda ingin kekal tanpa nama apabila mendaftar dan menggunakan perkhidmatan VPN Trust.Zone, pengguna juga mempunyai pilihan untuk menggunakan cryptocurrency Bitcoin (yang mempunyai reputasi yang mantap kerana tidak boleh dipercayai).

Kaedah pembayaran Trust.Zone Review

Tinjauan IP Kepercayaan.Zone Dedicated

Dengan perkhidmatan VoD mendapatkan algoritma yang pintar dan mengintegrasikan yang dapat mengenal pasti alamat IP dinamik, tapak pembuka kunci seperti Netflix, BBC iPlayer, dan Amazon Prime kadang-kadang menjadi sangat sukar. Tambah ini kepada keselamatan IP yang dinamik, terutamanya ketika mengakses maklumat perbankan, dan anda mungkin ingin memikirkan penyelesaian yang lebih baik. Di sinilah IP berdedikasi membuat pintu masuk mereka.

Kajian Trust.Zone kami memperkenalkan bahawa pembekal menawarkan ciri-ciri tambahan yang termasuk IP berdedikasi. Bahagian terbaik dari semua: pada masa ini terdapat diskaun 53% untuk add-on tambahan. Ini mengurangkan harga IP statik dari $ 6.99 sepanjang jalan ke $ 3.33 sebulan. Malangnya, anda hanya mempunyai akses kepada IP statik di UK. Tambahan lain termasuk pelbagai log masuk pada 3 peranti, yang memerlukan tambahan $ 1.91 sebulan.

Tinjauan IP Kepercayaan.Zone Dedicated

Jaminan Bayaran Balik Trust.Zone

Selepas menjalankan kajian Trust.Zone yang menyeluruh, kami mengetahui bahawa VPN sebenarnya menawarkan jaminan bayaran balik, walaupun tidak menyebutnya dakwat tempat lain di laman web. Kami mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan bayaran balik pada “Syarat Perkhidmatan” halaman, di mana dinyatakan bahawa anda boleh memberitahu Trust.Zone dalam tempoh 10 hari pertama kontrak mereka untuk menerima pengembalian 100%.

Walau bagaimanapun, tidak semuanya adalah mudah, dan mendapatkan bayaran balik itu datang dengan satu set peraturan. Anda perlu memastikan bahawa anda tidak menggunakan lebih daripada 1GB lebar jalur. Jika kuota melebihi lebih daripada 1GB, anda masih boleh meminta bayaran balik separa. Untuk melakukan ini, anda perlu menghantar tiket di portal sokongan. Proses ini akan mengambil masa sehingga 20 hari selepas pembatalan kontrak anda.

Trust.Zone Free VPN

Di samping menawarkan jaminan bayaran balik 10 hari, kajian Trust.Zone kami mendapati bahawa VPN juga menawarkan PERCUMA PERCUMA yang boleh dipercayai. Ini berbeza daripada VPN yang benar-benar PERCUMA, kerana anda hanya mempunyai akses tanpa had kepada perkhidmatan VPN selama 3 hari, yang memberi anda akses kepada hanya data jalur lebar 1GB, 1 sambungan serentak, dan 111 lokasi pelayan.

Keserasian Peranti Trust.Zone

Dengan platform / OS baru yang terus berjalan ke pasaran, hanya bijaksana untuk VPN untuk mempelbagaikan perkhidmatan mereka untuk memenuhi tuntutan pengguna. Menurut kajian Trust.Zone kami, pembekal hanya menawarkan aplikasi asli untuk Windows OS, walaupun menunjukkan ia menyokong platform lain seperti iOS, Android, Linux, dan MAC (yang mana anda perlu menetapkan secara manual VPN).

Keserasian Peranti Trust.Zone

Tinjauan Ketersediaan Pelayan Trust.Zone

Dari segi ketersediaan pelayan, kajian Trust.Zone kami mendapati bahawa pembekal menawarkan penyenaraian yang berpatutan dari 127 pelayan pantas, tersebar di 79 lokasi di seluruh dunia – termasuk Afrika Selatan, Jepun, India, Hong Kong, Singapura, Perancis, United Kingdom , Ukraine, Bulgaria, Belanda, Rusia, Jerman, Poland, Finland, Amerika Syarikat, Kanada, Brazil, Sweden, Itali, Sepanyol, Switzerland, Belgium, Romania, dan banyak lagi!

Tinjauan Ketersediaan Pelayan Trust.Zone

Kajian Protokol / Penyulitan Trust.Zone

Apabila ia datang untuk memanfaatkan anonimiti dalam talian yang sangat baik untuk melindungi anda dari mata yang prying, terutamanya apabila terlibat dalam aktiviti P2P / Torrenting atau penstrakan cetak rompak, pengguna perlu mempunyai rangkaian disulitkan yang kuat. Ini bermakna VPN yang mereka gunakan harus menyokong protokol penyulitan kuat. Bertuah untuk pelanggan Trust.Zone bahawa anda mempunyai akses kepada ciphers OpenVPN AES-256-CBC, digabungkan dengan jabat tangan RSA-2048 dan pengesahan SHA256 untuk menutup identiti anda.

Kajian Dasar Privasi Trust.Zone

Mengikut kajian Trust.Zone kami, penyedia membanggakan cukup ketat tiada dasar log. Satu-satunya maklumat tapak yang disimpan adalah nama, alamat e-mel dan butiran lain yang digunakan untuk meluluskan pendaftaran anda. Jika anda menggunakan pemproses pembayaran pihak ketiga, maka mereka mungkin juga dapat menyimpan maklumat khusus mengenai pembayaran. Selain itu, semua kata laluan / akaun VPN, kunci awam / peribadi disimpan dalam format yang disulitkan menggunakan algoritma kriptografi.

Trust.Zone Torrenting

Kami sering tertanya-tanya mengapa sesiapa sahaja akan mencipta perkhidmatan VPN jika mereka tidak dapat memberikan pengguna keupayaan untuk terlibat dalam P2P / Torrenting (contoh TunnelBear). Nasib baik, perkara-perkara yang berbeza untuk pelanggan Trust.Zone dan anda mempunyai sokongan untuk terlibat dalam kegiatan yang mengerikan. Pelanggan VPN juga dilengkapi dengan Suis Bunuh Automatik dan port VPN yang berbeza untuk keselamatan semasa memuat turun torrents.

Kajian Laman Web Trust.Zone

Sekiranya kita membandingkan pembekal dengan orang lain di pasaran, kajian Trust.Zone kami mengumumkan bahawa laman web ini agak unik dalam keseluruhan penampilannya. Ia menggunakan warna yang agak menarik dan terang di laman webnya, yang merupakan perubahan yang menyegarkan untuk dilihat. Walaupun kami berharap terdapat lebih banyak maklumat tentang ciri / alat, bersama dengan akses untuk live chat, laman web ini masih dapat dilakukan dengan baik!

Kajian Laman Web Trust.Zone

Kajian Sokongan Pelanggan Trust.Zone

Menggunakan VPN pada hari ini dan umur di mana setiap perusahaan / kerajaan bertekad untuk menyekat akses kepada maklumat boleh menjadi agak rumit. Tambah ini kepada beberapa masalah / isu yang tidak dijangka yang mungkin timbul akibat bug tertentu pada aplikasi asli atau ralat dari penyedia itu sendiri, anda perlu mempunyai akses kepada sokongan pelanggan. Walaupun 24/7 live chat tidak tersedia, anda mempunyai pilihan untuk menghantar tiket!

Tinjauan Sokongan Pelanggan Trust.Zone (1)

Hanya masukkan alamat e-mel anda, subjek, jabatan, kepentingan, dan mesej. Anda juga boleh menambah imej untuk membentangkan masalah / masalah dengan lebih baik. Sebaik sahaja anda menghantar tiket, anda boleh mengharapkan balasan dalam tempoh 24 jam. Jika anda memerlukan penyelesaian masalah penyelesaian masalah yang lebih cepat, maka anda juga mempunyai halaman FAQ, di mana anda dapat mencari semua butiran mengenai kesalahan yang paling biasa.

Tinjauan Sokongan Pelanggan Trust.Zone 2

Keputusan Akhir

Kajian Trust.Zone kami memperkenalkan bahawa pembekal menawarkan perkhidmatan keseluruhan yang baik yang memerlukan sedikit kerja. Mereka harus mengembangkan apl asli untuk semua platform dan meningkatkan jumlah ciri pada klien Windows secara khusus. Kelajuan cukup baik dan kami tidak mengalami masalah dengan membuka kunci laman web geo-terhad atau terlibat dalam P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Ulasan tanpa had VPN 2023