Kajian Speedify

Speedify bukanlah perkhidmatan yang sangat lama, tidak seperti majoriti orang lain saya’telah dikaji sejauh ini dalam perjalanan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai VPN terbaik dalam industri.

Ia bermula pada 2014, menjadikannya perbandingan “newbie” dalam industri.

Walau bagaimanapun, mereka mungkin baru, tetapi mereka pasti bercita-cita tinggi.

Kenapa?

Mereka tidak’t menggunakan protokol OpenVPN, yang merupakan piawaian industri. Jadi apa sebenarnya yang mereka gunakan?

Ikatan saluran.

Mempercepatkan semakan

Don’jangan risau jika anda tidak’Tidak tahu apa itu kerana saya akan merangkumi aspek ini dan aspek lain dalam servis ini dalam kajian Speedify VPN yang lengkap, lengkap dengan semua barang dan buruk dari perkhidmatan.

Contents

Positif

Seperti namanya, Speedify telah memfokuskan diri untuk membuat perkhidmatannya semudah dan secepat yang boleh bagi pengguna untuk mendapat faedah daripada.

Untuk memenuhi tujuan ini, pembekal telah memperkenalkan banyak ciri yang berbeza yang anda tidak akan dapati banyak di dalam industri. Mereka kebanyakannya memberi tumpuan kepada keselamatan dan ini adalah di mana pembekal ini’tempat jualan terbesar.

Protokol Baru dan Penyulitan Yang Dipertingkatkan

Kebanyakannya, pembekal VPN memilih protokol OpenVPN kerana dikenali sebagai protokol yang paling selamat di luar sana. Crowdsourced, tidak pernah dikenali untuk dipecah, kukuh dan pantas, tidak ramai yang berfikir untuk melakukannya, tetapi tidak Speedify.

Penyedia telah memperkenalkan protokol yang dibangunkan dalam rumahnya yang dinamakan Channel Bonding seperti yang saya nyatakan pada awal semakan.

Ikatan Saluran meningkatkan kelajuan dan kestabilan anda dengan membolehkan anda menggunakan beberapa titik sambungan internet sekaligus.

Sama ada Wifi anda, sambungan data mudah alih anda atau mana-mana internet dialihkan ke peranti anda, protokol ini menyambung semua dan menyambung secara langsung.

Saya mendapati bahawa ciri ini membenarkan saya untuk melanjutkan muat turun walaupun Wifi saya turun kerana ciri Ikatan Saluran menukar sambungan ke sambungan data mudah alih saya.

Sungguh mengagumkan! Sekiranya ia hanya untuk muat turun atau muat naik yang stabil, VPN ini adalah salah satu perisian terbaik yang anda boleh dapatkan.

Sekarang datang ke penyulitan.

Penyulitan AES-256 adalah norma hari ini untuk semua VPN dan itu’s kerana ia tidak dapat dipecahkan.

Tetapi, Speedify menawarkan versi teknologi ini lebih canggih iaitu i.e. Cha-Cha 256. Ia juga teknikal untuk menjelaskan perbezaan antara kedua-dua tetapi masih, peningkatan ini menandakan bahawa pembekal ini telah bekerja keras untuk membawa perlindungan keselamatan dan privasi dalam talian yang terbaik dalam masa moden kepada pengguna melalui medium perkhidmatannya.

Bilangan Pelayan Tinggi

Biasanya, VPN yang lebih kecil tidak’t bahkan menawarkan 500 pelayan. Dan selalu bahawa jika anda ingin taman pelayan besar, maka anda perlu melihat perkhidmatan VPN teratas dalam industri dengan orang-orang seperti pelayan PureVPN dengan 2000+ pelayan dan

Speedify tidak akan melepaskan anda kerana ia sudah mendapat lebih dari 1000 pelayan di 28 lokasi yang berbeza.

mempercepatkan kajian semula pelayan

Dan ini bukan pelayan biasa, mereka adalah pelayan kelajuan.

Pelayan kelajuan ini terletak di awan dan mereka menggabungkan dengan ciri Ikatan Saluran untuk menyebarkan semua beban sambungan anda untuk memberikan sambungan yang lebih dipercayai dan cepat.

  Ulasan tanpa had VPN 2023

Bilangan pelayan yang tinggi juga bermakna anda mempunyai banyak pilihan ketika memilih lokasi terdekat, walaupun jika Anda berada di tempat seperti Asia atau Afrika, tempat-tempat yang paling VPN tidak’t meletakkan pelayan dalam.

Keserasian Tor

Di antara banyak alat privasi internet, Tor dianggap sangat tinggi.

Itu’s kerana pelayar ini menyimpan IP peribadi anda dengan mengarahkannya melalui beberapa titik akhir. Tetapi masih, ia tidak’t menawarkan sokongan penyulitan atau protokol, jadi walaupun IP anda selamat, data anda dapat dikompromikan.

Kini masalahnya adalah bahawa kebanyakan VPN tidak serasi dengan Tor, dengan itu melemahkan iit dan tidak membenarkannya memberi pengalaman pengguna yang sangat selamat dalam talian.

Speedify bukan salah satu daripada perkhidmatan itu kerana ia menawarkan keserasian hebat dengan Tor, membolehkan orang yang menggunakan pelayar pilihan yang baik untuk mengunci ke.

Kehadiran Switch Kill

Walaupun perkhidmatan mempunyai penyulitan gred tentera dan sokongan protokol selamat, IP anda masih boleh bocor melalui banyak kelemahan yang penyedia tidak’t cenderung untuk plug secara amnya.

Salah satu kelemahan ini ialah ketiadaan suis Kill.

Apabila sambungan VPN anda jatuh, IP anda menjadi tiba-tiba terdedah dan bahkan jika anda mematikan sambungan anda, tetingkap kecil di antara cukup untuk walaupun penggodam biasa-biasa saja untuk mengetahui IP anda.

Suis bunuh menghalangnya dengan memotong sambungan internet jika sambungan VPN juga jatuh.

Speedify menawarkan ciri hebat ini pada semua aplikasinya.

Sokongan adalah Top of the Line

Setiap kali saya melihat sokongan e-mel dan bukannya ciri sembang langsung, saya kecewa kerana sokongan e-mel adalah 2000 tahun ini.

Dan itu’s kerana cara yang tidak secara peribadi memberikan sokongan apabila sembang langsung benar-benar boleh membantu menambah pengalaman yang lebih baik.

Bagaimanapun, saya sangat terkejut apabila Speedify’Sokongan e-mel s menjawab pertanyaan saya dengan sangat profesional. Tiada bot automatik, tiada jawapan yang bodoh, hanya beberapa sokongan yang luar biasa daripada seorang eksekutif yang berkelayakan yang terlatih dalam krafnya.

Penyedia lain harus mengambil daun dari Speedify’buku s dalam kes ini pasti.

Percubaan percuma yang sangat murah yang dapat diteruskan tanpa henti

VPN hari ini agak pelit dan tamak pada masa yang sama dan mahu anda membayar mereka terlebih dahulu, dan menggunakan perkhidmatan mereka kemudian.

Jadi tidak banyak pembekal menawarkan percubaan percuma hari ini, hanya satu dasar pembayaran balik.

Tetapi tidak Speedify.

Bukan sahaja penyedia ini mempunyai dasar bayaran balik 30 hari seperti orang lain, ia juga menawarkan percubaan percuma komitmen sifar dengan batas lebar / 5 jalur lebar yang berkurangan. Ya! Setiap bulan elaun 5 GB akan diperbaharui melainkan anda benar-benar bersedia untuk membayar perkhidmatan tersebut.

Luar biasa, hanya luar biasa.

Sekarang itu’sesuatu yang pasti dapat digambarkan sebagai “Sangat mesra pengguna”.

Pelan Mampu dan Mudah

Kebanyakan anda mungkin terkejut melihat bagaimana harga berada dalam kebaikan? Isn’t ini sepatutnya menjadi sesuatu yang hanya perlu diberitahu?

  Gambaran Sekuriti StrongVPN

Tidak, walaupun harga boleh didapati di bawah pro atau bahagian sekuriti, dan ini bergantung kepada berapa banyak rancangan harga anda dapat mewajarkan jenis perkhidmatan yang anda tawarkan.

ExpressVPN’rancangannya sangat mahal tetapi saya tidak’t menganggap mereka buruk kerana pembekal’nilai, kredibiliti dan kebolehpercayaan, sebagai tanda menjadi yang terbaik dalam perniagaan. Walau bagaimanapun perkhidmatan VPN lain seperti Surfshark, adalah ciri yang penuh dengan harga yang rendah.

Jadi tidak seperti itu anda hanya baik jika anda VPN murah. Anda hanya perlu membenarkannya.

Speedify’Pelan harga s adalah mudah dengan hanya pelan bulanan dan tahunan yang tersedia.

 • Bulanan: $ 8,99 dibilkan sekali
 • Tahunan: $ 49,99 dibilkan sekali ($ 4.16 / bulan)

Kajian harga Speedify

Ini adalah pelan individu dan menurut saya pelan tahunan sangat terjangkau. Pelan bulanan agak mahal tetapi tidak ada yang tidak boleh dipertimbangkan.

Ya, ada pelan keluarga dan pelan pasukan juga tersedia dengan penyedia dan kedua-duanya berbeza dengan harga dari pelan individu. Dan walaupun mereka tidak dijual dengan harga.

Keburukan

Pembekal adalah baik hingga ke tahap ini, bahkan satu yang harus disarankan, tetapi manfaat ini semua yang ada untuk perkhidmatan tersebut?

Speedify juga mempunyai bahagian yang saksama yang saya perlukan untuk menyerlahkan di hadapan anda juga supaya anda boleh membuat keputusan yang lebih seimbang selepas membaca ulasan ini:

Netflix Tidak Disokong

Sejak Netflix’pengharaman VPN s untuk masuk, tidak banyak VPN boleh membenarkan anda mengakses perpustakaan yang berbeza di negara lain yang ditawarkan oleh Netflix.

VPN yang masih boleh memintas larangan VPN adalah pemenang pasti dan ia boleh menjadi titik jualan yang unik, lebih besar daripada apa-apa lagi.

Walau bagaimanapun, Speedify sendiri mengatakan bahawa pelayannya tidak dapat melakukannya, jadi ia’Saya tidak tahu bagaimana kecewa saya melihatnya.

Yang satu ini adalah penentu yang pasti.

Torrenting tidak boleh didapati

Selepas Netflix didn’t bekerja dengan pembekal, saya fikir mungkin Speedify akan menjadi baik dengan Torrenting, tetapi seperti yang mereka katakan selalu’t mempunyai harapan besar atau anda akan kecewa masa besar!

Dan itu’s betul apa yang berlaku kepada saya apabila saya melihat bahawa Speedify juga tidak’t menyokong mana-mana jenis Torrenting yang utama.

Digabungkan dengan kegunaan Netflix, tiada sokongan untuk Torrenting adalah dua Speedify’kelemahan terbesar.

Bidang kuasa AS dan beberapa pembalakan

Undang-undang pengekalan data sesebuah negara adalah titik penting bagi pembekal untuk dipertimbangkan sebelum menubuhkan perkhemahan di mana-mana negara, tetapi saya rasa Speedify diabaikan aspek ini semasa memilih salah satu lokasi paling teruk di dunia pada undang-undang sedemikian iaitu Amerika Syarikat.

AS adalah anggota bukan sekadar banyak pakatan perkongsian data seperti 5 Mata dan 14 Mata, tetapi juga mempunyai undang-undang yang sangat buruk tentang pengekalan data itu sendiri yang dapat meletakkan pengguna dalam masalah yang serius jika bahkan pemberitahuan ekstradisi data disampaikan kepada penyedia.

Jadi yeah, asas Speedify adalah salah satu perkara yang saya sihat’tidak suka.

Dan perkara yang sama berlaku untuk dasar pembalakan pembekal.

Speedify mengatakan bahawa ia’s a “Penyedia log sifar”.

  AzireVPN Kajian

Tetapi ia tidak serius.

Ia log jenis data berikut:

 • Nama, nombor telefon, alamat e-mel, alamat peribadi dan nama syarikat
 • Alamat IP, halaman diakses, jenis penyemak imbas dan sistem operasi (Hanya di laman web mereka)
 • Masa sambungan sambungan
 • Bandwidth digunakan
 • Lokasi anggaran

mempercepatkan ulasan privasi log

Walaupun kayu balak ini bukan sesuatu yang serius dan mereka tidak’t sebenarnya menjejaskan privasi anda untuk tahap yang besar, tetapi masih, saya’anda melihat dasar pembalakan yang lebih baik seperti MullvadVPN, yang tidak’bahkan mengumpul e-mel anda.

Mempercepatkan perlu mengeluarkan log kecil yang disimpan untuk menawarkan keselamatan dan privasi maksimum kelas tertinggi kepada penggunanya.

Sokongan Peranti

Walaupun aplikasi klien oleh Speedify sangat mudah digunakan dan mengandungi beberapa ciri yang luar biasa seperti ujian kelajuan, yang merupakan ciri satu-of-a-kind yang saya’telah menemui dalam industri VPN, pembekal’perpustakaan aplikasi s masih agak terhad.

Speedify menawarkan pelanggan berdedikasi untuk Windows, Mac, iOS dan Android.

Muat turun pantas

Empat aplikasi ini meliputi platform yang paling popular di luar sana tetapi masih ada ruang untuk lebih.

Contohnya. PureVPN menawarkan aplikasi khusus untuk Firestick & Kodi bersama-sama dengan sambungan pelayar Chrome dan Firefox untuk pengalaman sokongan yang lebih holistik.

Saya benar-benar mengesyorkan Speedify untuk menambah aplikasi atau dua tidak lama lagi, jika ia benar-benar mahu berdiri di sana dengan pembekal Top draw dan bersaing.

Kesimpulannya

Speedify adalah perkhidmatan yang baik dengan ciri-ciri yang sangat tinggi yang saya anggap tinggi, namun masih terdapat beberapa kelemahan yang menghalang saya daripada mengesyorkan perkhidmatan ini dengan cara yang penuh. Tetapi tidak ada jenis yang tidak boleh dibaiki dengan mudah atau dihapuskan jika pembekal meletakkan sedikit usaha.

Anda boleh mencuba perkhidmatan ini, terutamanya jika anda menggunakan pelan percuma untuk memeriksa sama ada ia boleh memenuhi keperluan anda. Bagi saya, perkhidmatan perlu dibungkus dengan sedikit punch yang lebih kuat untuk mendapatkan kelulusan.

Похожие статьи

 • Tinjauan VPNSecure 2023

  Berdasarkan lokasi yang tidak biasa untuk perkhidmatan VPN, VPNSecure.me didn’t kelihatan seperti perkhidmatan yang sesuai pada pandangan pertama tetapi perkhidmatan ini mempunyai banyak aspek…

 • Kajian AirVPN 2023

  AirVPN mungkin mempunyai slogan yang paling merosakkan dalam keseluruhan industri VPN. Ia mentakrifkan perkhidmatan melalui kata-kata ini “Udara untuk bernafas nyata…

 • Encrypt.Me Review

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 99.99 (Pelan 1 Tahun) Pelayan 132 Pelayan di 25 Negara Log Simpan Logs selama 16 Hari Penyulitan AES-256 Membuka kunci Netflix…

 • HideMyAss VPN! Kajian Sokongan Penyulitan dan Protokol

  Sama seperti setiap VPN lain di pasaran, HMA! juga mendakwa bahawa ia adalah VPN Terbaik di luar sana. Ia menjanjikan untuk mengamankan anonim dalam talian anda tetapi ulasan pengguna…

 • Kajian Internet VPN Betternet 2023

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 2.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 10 Pelayan di 10 Negara Log Logs Data Pengguna Penyulitan AES-256 (Dibayar) | AES-CBC-128 bit…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me