Kajian PrivateVPN

Bidang kuasa Kanada
Harga $ 3.82 / mo pada Rancangan 1 Tahun
Pelayan 150+ Pelayan di 50+ Negara
Log Ya
Penyulitan AES-256-Bit
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://privatevpn.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Berasaskan di Sweden, PrivateVPN adalah mengenai menyediakan pengguna dengan kebebasan digital. Menawarkan perkhidmatan VPN yang sangat berpengalaman pelanggan seperti pembatalan Netflix, sokongan menggerenyet dan Disney +, ia telah mendapat reputasi di pasaran untuk melaksanakan aktiviti-aktiviti ini dengan sangat baik.

Walau bagaimanapun, ia’kekurangan langganan jangka panjang dan kos yang tinggi tidak menggalakkan pengguna untuk bergantung kepada alternatif yang lebih mesra bajet. Walau bagaimanapun, melalui kajian 2020 PrivateVPN kami untuk gambaran yang tidak berat sebelah pada pembekal, atau baca panduan VPN terbaik kami untuk lebih banyak pilihan.

PrivateVPN Berasaskan di Negara Itu Ahli 5 Mata

Walaupun nama Sweden membangkitkan perasaan selamat untuk semua orang, sedikit orang tahu bahawa negara Eropah yang indah ini sebenarnya adalah ahli dari 5 mata aliansi seperti yang kita tahu dalam kajian terperinci tentang perkongsian maklumat antarabangsa. Berasaskan di Sweden, membuat PrivateVPN sangat tidak selamat kerana kerajaan Sweden boleh, pada bila-bila masa, permintaan PrivateVPN untuk data gagak sama ada di negara ini’permintaan sendiri atau pada negara-negara anggotanya. Walaupun PrivateVPN tidak mematuhinya, hanya ancaman yang menarik untuk menerima pesanan gagah cukup bermasalah untuk menimbulkan keprihatinan.

Dasar Log PrivateVPN

Di BestVPN.co, kami tidak menghiraukan privasi dan tiada apa yang boleh diterima oleh kami dalam permainan sifar ini daripada dasar kosong sifar yang dinyatakan.

Kami melakukan tinjauan menyeluruh mengenai dasar pembalakan lebih daripada 100 penyedia hanya untuk memberitahu pengguna tentang bagaimana sesetengah VPN tidak terpercaya, walaupun mereka menuntut sebaliknya.

PrivateVPN menyatakan bahawa ia tidak’t menyimpan data pengguna dalam apa jua bentuk sejauh aktiviti pada sambungan VPN adalah berkenaan, tetapi kami masih bimbang kerana ia log alamat IP pengguna.

Itu’s tidak selamat dalam pandangan kami dan PrivateVPN benar-benar perlu berhenti melakukan itu jika ia benar-benar mahu hidup sehingga namanya yang extols Privasi.

Kajian PrivateVPN 2020 - Jadual Kandungan

 1. Kajian Pantas PrivateVPN
 2. Kajian Harga PribadiVPN
 3. Percubaan Percuma PrivateVPN
 4. Kajian Protokol PrivateVPN
 5. Kajian Servis PrivateVPN
 6. Keserasian Aplikasi PrivateVPN
 7. Muat turun PrivateVPN
 8. Kajian Sokongan PrivateVPN
 9. Dasar Log PrivateVPN
 10. Adakah PrivateVPN Berfungsi Pada Netflix?
 11. Adakah Sokongan PrivateVPN Torrenting dan Perkongsian Fail P2P?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN dan Kodi
 14. Ulasan PrivateVPN Reddit
 15. Proksi PrivateVPN

Kajian Pantas PrivateVPN

Ia’selamat dengan infrastruktur pelayan dalaman dan merupakan salah satu daripada beberapa VPN di luar sana yang tidak’t nikmati tangkapan apa-apa.

Ciri-ciri bersih yang lain dengan PrivateVPN termasuk suis bunuh, aplikasi berdedikasi, buka kunci kandungan dan banyak lagi.

Tahap penyulitan mereka adalah peluru untuk memastikan bahawa walaupun ada serangan MiTM (Man di Tengah), mereka menang’t dapat memperoleh apa-apa dari paket data.

PrivateVPN adalah satu VPN yang telah memperoleh kepercayaan dan kredibiliti yang tinggi sejak penubuhannya dan telah menjadi perkhidmatan yang’sungguh patut dicuba,

Untuk lebih lanjut mengenai tahap penyulitan peluru, pelan harga, dasar bayaran balik, sokongan platform khusus, baca kajian PrivateVPN yang komprehensif dan menyeluruh ini oleh BestVPN.co!

Kebaikan

 1. 6 sambungan serentak
 2. Pelayan di 56 negara
 3. Menyokong semua platform OS
 4. Sokongan protokol berganda yang menjana keselamatan kelas atas & penyulitan
 5. Bandwidth tanpa had & suis pelayan
 6. Dasar Bayaran Balik 30 Hari

Keburukan

 1. Tiada Percubaan Percuma
 2. Tiada pelanjutan untuk Chrome atau Firefox
 3. Kelajuan pengaliran perlahan

Dapatkan PrivateVPN

Adakah PrivateVPN Bekerja di China?

Malangnya PrivateVPN tidak menawarkan penyelesaian padu untuk mendapatkan apl China VPN mereka. Pembekal juga tidak disenaraikan di kedai Google Play dan iTunes. Oleh itu, netizens yang tinggal di China mungkin perlu menggunakan perkhidmatan proksi untuk memuat turun aplikasi berdedikasi dari PrivateVPN. Mereka yang terletak di luar negara dengan rancangan untuk melawat China boleh pramuat aplikasi PrivateVPN pada peranti mereka. Dengan cara ini, apabila mereka mendarat di tanah besar China, mereka akan dapat dengan mudah membuka sekatan semua aplikasi / perkhidmatan / laman web asing.

Kajian Harga PribadiVPN

Walaupun menjadi salah satu VPN yang lebih baik dalam kategori itu, PrivateVPN bukanlah’t mahal seperti perkhidmatan lain yang sama. Malah, harga telah turun dalam 8 bulan lalu. Walau bagaimanapun, strategi penetapan harga masih sama dengan tiga pelan yang tersedia termasuk bulanan, suku tahunan dan tahunan.

Langganan selama satu bulan akan membuat anda kembali sejumlah $ 7.67, manakala langganan suku tahunan berharga $ 15.75 ditaksir sekali ($ 5.25 / bulan). Tetapi kegemaran peribadi saya adalah rancangan tahunan, yang berharga $ 50.40 ditagih sekali ($ 3.88 / bulan), dan termasuk bulan langganan percuma.

Ini adalah bagaimana rancangan Harga ditetapkan pada PrivateVPN’laman web untuk memudahkan pengguna mengemudi, memahami dan memilih yang sesuai dengan belanjawan mereka.

Kajian Harga PribadiVPN

Sekitar 8 bulan kembali, rancangan tahunan di PrivateVPN berharga $ 54.00, ditagih sekali ($ 4.15 / bulan), jadi mereka telah pasti mengubah harga mereka dalam usaha menarik lebih banyak pelanggan.

Untuk bilangan ciri dan kredibiliti VPN ini membawa ke meja, rancangan harga pasti bernilai nilainya. Tetapi, jika anda masih tidak berpuas hati dengan apa-apa, PrivateVPN menang’t menghentikan anda daripada meninggalkan dengan memudahkan anda dengan rancangan pembayaran balik 30 hari mereka. Biarkan’s mendapatkan lebih banyak bagaimana ia berfungsi dalam kajian percubaan percuma kami di bawah.

Dapatkan PrivateVPN

Percubaan Percuma PrivateVPN

Percubaan percuma selalu hebat kerana mereka membolehkan anda meneliti dan menguji VPN dari setiap aspek sebelum melakukan dengan langganan berbayar penuh. Tetapi tunggu, di sana’Tetapi, PrivateVPN tidak menawarkan percubaan percuma seperti perkhidmatan lain, walaupun ia pasti hebat jika mereka melakukannya.

Percubaan Percuma PrivateVPN

Terdapat hanya jaminan wang 30 hari yang mengiringi semua pelan harga, di mana anda boleh meminta bayaran balik pada bila-bila masa sebelum penghujung hari ke-30 anda jika anda tidak’t mahu kekal dengan perkhidmatan ini.

Walaupun kami percaya bahawa dasar Pengembalian adalah baik, tetapi mereka boleh’t menggantikan kesan yang meluas dari percubaan percuma. PrivateVPN mencatatkan titik bawah dalam aspek ini.

Cara Buat Akaun PrivateVPN

Satu perkara yang sangat kami sukai semasa kajian PribadiVPN kami, adalah kualiti pengalaman pengguna dan kemudahan pelayaran di seluruh penyedia’laman web s.

Sekiranya anda ingin membuat akaun dengan perkhidmatan ini, di sini’s bagaimana mudahnya!

 • Terbuka PrivateVPN’laman web dan klik pada “Dapatkan PrivateVPN” dari laman utamaPendaftaran Akaun PrivateVPN mendaftar
 • Pilih pelan harga (Kami mengesyorkan pengguna tahunan untuk pengguna jangka panjang) dan masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda.
 • Mengambil kaedah pembayaran daripada yang tersedia. Kami memilih Bitcoin, jadi ini membawa kita ke halaman seterusnya, di mana urus niaga akan diproses selanjutnya.Log masuk Privatevpn
 • Lengkapkan transaksi dan anda telah berjaya mendaftar untuk akaun dengan PrivateVPN.

Kajian Servis PrivateVPN

Pelayan adalah atasan bagi sebarang perkhidmatan VPN. Sekiranya anda memilih VPN yang dibayar, penyedia bukan sahaja harus memberikan kepelbagaian lokasi pelayan, tetapi jumlah pelayan yang tersedia juga cukup tinggi untuk menyediakan perkhidmatan yang hebat.

Tetapi itu’s betul di mana PrivateVPN kecewa kami. Hanya 56 lokasi dan 100+ pelayan ditawarkan kepada pelanggan dengan perkhidmatan ini. Pesaing lain seperti ExpressVPN menawarkan 1500+ pelayan di 94 negara, sementara PureVPN menawarkan 750+ pelayan di 140+ negara. Infrastruktur pelayan di PrivateVPN bukan’t yang terbaik di antara kita’telah dikaji setakat ini.

Kajian Servis PrivateVPN

Ia masih memberikan sambungan internet yang baik, tetapi memandangkan bilangan pelayan yang kecil, masalah seperti masalah jalur lebar akan menjadi satu cara yang terlalu biasa.

Ia menang’t menjadi yang baik untuk membuka kunci kandungan yang dihadkan oleh geografi sama ada kerana perniagaan seperti Netflix menjadi semakin mahir mengenal pasti sambungan routed VPN dan menyekat akses mereka. Pelayan perlu ditambah dalam beratus-ratus jika PrivateVPN mahu mewujudkan perkhidmatan yang lebih sesuai dan mampu untuk pangkalan penggunanya.

Keserasian Aplikasi PrivateVPN

VPN menjamin kesambungan internet anda, tetapi seberapa baik mereka melakukannya pada setiap OS yang berbeza turun ke keserasian apl berdedikasi yang mereka sediakan.

PrivateVPN juga menyediakan keserasian konvensional dengan semua OS popular seperti Windows, Mac, Android, dan IOS, melalui aplikasi yang berdedikasi.

Tetapi itu’s mengenai hal itu, walaupun kami pasti akan menghargai jika mereka telah melangkah lebih awal daripada persaingan dengan menyediakan lebih banyak aplikasi yang berdedikasi ke platform niche seperti Firestick.

PrivateVPN mungkin bukan VPN terbaik untuk Mac atau Windows, tetapi aplikasi berfungsi dengan baik pada platform. Mereka mempunyai reka bentuk UX dan UI interaktif, dengan semua ciri dan pilihan yang mudah dicapai.

Muat turun PrivateVPN

Jika anda bersedia untuk memuat turun aplikasi klien PrivateVPN untuk OS anda, berikut adalah pautan yang akan membantu anda melakukannya untuk setiap platform khusus:

 • Windows

App untuk Windows 7, 8, 8.1 dan 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

App untuk Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • VPN iOS

App untuk iPhone dan iPad iOS versi 9.0 atau yang lebih baru: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

Apl untuk Android 4.0 atau yang lebih baharu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Proses pemasangan tetap sama di semua platform dan di sini’s bagaimana anda boleh melalui penyediaan dalam 4 langkah mudah:

 1. Log masuk ke akaun anda atau daftar dengan menyediakan ID e-mel anda dan menyediakan kata laluan
 2. Beli PrivateVPN’Langganan dengan memilih salah satu pelan yang ada
 3. Muat turun klien aplikasi VPN untuk OS anda dari pautan yang disediakan di atas
 4. Zero masuk pada lokasi pelayan dan klik pada “Sambungkan”

Dapatkan PrivateVPN

Kajian Sokongan PrivateVPN

Pasukan sokongan pelanggan yang tangkas boleh mengecewakan perkhidmatan paling buruk untuk mendapatkan reputasi positif di pasaran. VPN sering kompleks untuk pengguna yang tidak’t mempunyai banyak pengalaman dalam menggunakannya, jadi selain panduan dan tutorial, ia’s hebat untuk mempunyai sokongan pelanggan yang boleh membimbing mereka.

Di PrivateVPN, sokongan pelanggan adalah kedudukan tertinggi dan untuk meneliti kedalamannya, kami mencatat soalan yang sangat rumit iaitu saya telah mencuba segala-galanya tetapi Netflix masih tidak’kerja.

Berikut adalah transkrip perbualan kami dengan sokongan PrivateVPN:

 • Ciri perbualan secara langsung mudah dilihat pada semua halaman:Kajian Sokongan PrivateVPN
 • Reps dalam talian muncul hanya jika anda membuat pertanyaan dalam pertanyaan. Anda boleh melihat tetingkap sembang di sini dan bagaimana ia mengatakan bahawa wakil akan bersama kami tidak lama lagi.
  Swasta langsung PrivateVPN
 • Rep’nama Manish dan kami bertanya bagaimana menggunakan Netflix kerana kami telah meletihkan semua pilihan seperti mencuba semua pelayan.
  Pengetahuan peribadi PrivateVPN
 • Selepas memberi kami senarai pelayan kerja dengan Netflix AS, wakilnya pergi ke prosedur dan berkongsi pautan untuk panduan dalam talian mengenai isu yang tersedia dengan PrivateVPN.
  Tiket PrivateVPN

Apabila kami mendorongnya lebih banyak dengan memberitahunya bahawa panduan itu tidak’t banyak membantu kami, maka dia pergi ke mod penyelesaian masalah dan meminta kami untuk menjalankan ujian kebocoran DNS.

Bingo! Kami ada pemenang! Sokongan pelanggan amat memuaskan pada semua akaun dan walaupun Netflix AS masih tidak’t bekerja dengan PrivateVPN, kami yakin bahawa wakil itu akan memastikan bahawa kami dapat melalui.

Kerja hebat yang mesti kita katakan oleh PrivateVPN.

PrivateVPN ipleak

Selain daripada ciri sembang langsung, terdapat panduan dan tutorial yang luas untuk membantu pengguna setiap kali ia menghadapi masalah dengan perkhidmatan tersebut.

Kajian Protokol PrivateVPN

Protokol yang dikendalikan oleh PrivateVPN adalah seperti berikut:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Daripada jumlah ini, OpenVPN adalah protokol yang paling selamat di luar sana dan merupakan cadangan lalai kami untuk pengguna VPN tanpa mengira kategori. Selain itu, PrivateVPN juga menawarkan protokol IKEv2, IPSec, dan L2TP, yang cukup baik untuk menjamin kebanyakan sambungan.

PPTP tidak disyorkan kerana ia’Ketinggalan zaman tetapi ketersediaannya masih merupakan ciri yang hebat kerana sesetengah rangkaian perniagaan dalaman atau web komunikasi memerlukannya. Jika seseorang datang mencari VPN dengan sokongan protokol PPTP, PrivateVPN pasti akan memenuhi keperluan mereka.

Dapatkan PrivateVPN

Adakah PrivateVPN Berfungsi Pada Netflix?

Ia’tahun baru dan kami’anda pasti dapat mengemas kini anda dalam masa nyata sama ada PrivateVPN bekerja dengan Netflix dan Disney + pada tahun 2020 atau tidak.

Baiklah, unblocking Netflix atau bahkan Netflix US untuk perkara itu adalah persembahan yang rumit. Ia sangat sukar untuk VPN untuk terus menawarkan ciri unblocking ini kepada pengguna mereka. Jadi, itu’kenapa saya terpaksa menjalankan ujian segar untuk keserasian PrivateVPN Netflix untuk memudahkan anda dengan maklumat yang relevan dan tepat pada masanya yang akan memberi anda yang terbaik.

Jadi Adakah PrivateVPN Sebenarnya Bekerja untuk Unblock Netflix AS pada tahun 2020?

Ya, bagaimanapun, pengalaman itu hanya okay.

Saya dapat menonton Avengers - Perang Infiniti melalui Netflix dengan mudah. Tiada isu sambungan sama sekali. Mendapat melalui percubaan pertama.

Adakah PrivateVPN Berfungsi Pada Netflix

Sekarang datang ke kelemahan.

Baik kualiti itu tidak sampai kepada tanda seperti yang dapat dilihat dengan jelas dari tangkapan skrin yang saya perkatakan di sini.

Begitu juga PrivateVPN berfungsi untuk menyahsekat Netflix US

Ini kebanyakannya disebabkan oleh kelajuan yang lebih lambat daripada pelayan AS oleh PrivateVPN.

Oleh itu pembekal berjaya membuka kunci Netflix AS, tetapi jika anda mencari video yang lebih berkualiti dan pengalaman streaming keseluruhan yang lebih baik.

PureVPN jauh lebih baik pada ini dan begitu juga ExpressVPN dan juga Surfshark.

Dapatkan PrivateVPN

Adakah Sokongan PrivateVPN Torrenting dan Perkongsian Fail P2P?

Kita harus mengakui, PrivateVPN mungkin kurang banyak bidang teknikal, tetapi ia’melakukan segala-galanya yang boleh mendorong pelanggan untuk membuat keputusan untuk datang dengan perkhidmatan.

Sama seperti unblocking Netflix US, PrivateVPN juga menyediakan sokongan Torrenting dan P2P. Walau bagaimanapun, anda hanya boleh melakukannya melalui pelayan di UK, yang mungkin bermakna anda menghadapi sedikit aliran berat dan dimuatkan jika anda tidak’t tinggal di sana, dengan itu melambatkan kelajuan muat turun.

Jika anda mencari VPN yang memberikan prestasi yang lebih baik dengan Torrenting, kemudian baca panduan kami untuk VPN Terbaik untuk Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Firestick terus meningkatkan bahagian pasaran dan pengenalannya telah membolehkan Fire TV oleh Amazon berkembang dengan pesat. Peranti penstriman juga menyokong perkhidmatan lain seperti Netflix, BBC iPlayer, Hulu dan banyak lagi, mempelbagaikan pengalaman menonton.

PrivateVPN Firestick

Tapi, Firestick menang’t melakukan banyak tanpa bantuan VPN yang membolehkan ia untuk sumber dan aliran kandungan geo-terhad. PrivateVPN pastinya boleh menyahsekat kandungan geo-terhad,

PrivateVPN Kodi Addon

Malangnya, PrivateVPN tidak’t mempunyai Kodi Add-on yang berdedikasi, walaupun pada tahun 2020.

Ini agak mengecewakan pada pembekal’s kerana ia kini kelihatan ketinggalan dengan ciri-ciri lama dan keupayaan dalam industri yang terus menolak bar yang lebih tinggi.

PureVPN dan beberapa VPN teratas lain mempunyai Kodi Add-on yang dikhususkan, tetapi tidak banyak yang mengejar seperti PrivateVPN.

Saya tahu bahawa anda boleh menjalankan VPN di Kodi walaupun dengan memasangnya secara langsung pada peranti anda, tetapi itu mengatasi seluruh tujuan bahkan menggunakan Kodi di tempat pertama juga. Kenapa anda menggunakan Kodi untuk menonton filem dan pameran apabila anda boleh melakukan perkara yang sama melalui penyemak imbas anda?

Kemudahan dan fungsi adalah dua perkara utama di sini untuk dipertimbangkan dan itu’s persis apa yang membuatkan kes bagi Kodi VPN yang berdedikasi menambah semua yang lebih kuat.

PrivateVPN perlu meningkatkan permainannya di jabatan pembongkaran dan streaming yang serius.

Dan dalam apa jua keadaan, jika anda mahu menggunakan PrivateVPN di Kodi sendiri, anda boleh melakukannya dengan menetapkannya melalui pengurus fail VPN yang disokong OpenVPN.

Dapatkan PrivateVPN

Proksi PrivateVPN

Tidak, PrivateVPN tidak tetapi ini bukan masalah besar.

Proksi biasanya tidak disyorkan oleh sesiapa di kami di BestVPN.co kerana mereka tidak’t menawarkan ciri keselamatan seperti penyulitan atau sokongan protokol untuk memastikan anda selamat dalam talian.

Oleh itu, walaupun PrivateVPN akan menawarkan proksi yang percuma atau bahkan dibayar, saya akan menasihatkan anda untuk menjauhkan diri dari itu.

Ulasan PrivateVPN Reddit

Pendapat prasangka buruk untuk semakan kerana kami memerlukan pendapat jujur ​​secara jujur ​​mengenai perkhidmatan untuk memahami kedalaman kebolehkerjaannya dan di mana-mana anda boleh mencari ulasan yang jujur ​​lebih baik daripada Reddit.

Laman web komuniti sumber pengguna, ia adalah salah satu tempat terbaik untuk menyemak mana-mana VPN’s ulasan. PrivateVPN’pengguna juga telah dibawa ke platform untuk menimbulkan kemarahan dan penghargaan mereka pada perkhidmatan tersebut.

Seorang pengguna mendapati pelayan di kawasan West Coast AS menjadi sangat buruk pada prestasi. Tambahan pula, pengguna ini tidak’t bersetuju dengan pengguna lain bahawa PrivateVPN boleh mempunyai kelajuan tinggi di rantau Amerika Syarikat.

Kami pasti bersetuju dengan pengguna’pendapat mengenai kelajuan yang tertinggal PrivateVPN apabila disambungkan ke pelayan AS, seperti yang ditunjukkan dalam bahagian semakan unblocking Netflix kami. (Baca lebih banyak tinjauan mengikut redditors pada reddit vpn terbaik)

Ulasan PrivateVPN Reddit

Kesimpulannya

Beratus-ratus VPN sudah ada di pasaran dan persaingan sudah sengit untuk meraih pangsa terbesar pelanggan oleh setiap perniagaan. Dalam persekitaran sedemikian, ia’s penting untuk menyediakan perkhidmatan rapi dan ciri-ciri kelas atas yang digariskan oleh kualiti yang tidak lurus pada semua tuduhan, jika anda ingin membina VPN yang berjaya.

PrivateVPN masih mempunyai beberapa batu untuk ditutup, terutamanya dari segi menambah sekurang-kurangnya 200 lagi pelayan, meningkatkan kepelbagaian lokasi pelayan dengan meliputi lebih banyak lokasi Asia dan Afrika, menjadikan kelajuan lebih baik. Dan di atas semua, memastikan bahawa ia meningkatkan bilangan apl yang serasi yang disediakannya dengan perkhidmatannya.

Ketika kami mengulangi tinjauan PrivateVPN kami pada 2020, kami memberikan perkhidmatan 3 bintang dan mengharapkan ia dapat ditingkatkan lagi berdasarkan cadangan kami di atas.

Di BestVPN.co, kami berusaha untuk menyediakan pengguna dengan ulasan VPN terbaik dalam semua kategori sama ada perkhidmatan individu atau keserasiannya pada platform yang berbeza. Ulasan kami sangat tidak berat sebelah dan kami memastikan bahawa kami tidak’t fluff atas mana-mana perkhidmatan tertentu lebih daripada yang sepatutnya.

Sekiranya kami meninggalkan sesuatu atau anda mahu menambahkan lagi ulasan kami, sila pastikan anda mengulas di bawah dan memulakan perbincangan yang sihat. Kami’d dengan cemas menunggu untuk berinteraksi dengan ahli dan pengguna yang berpendapat demikian!

Похожие статьи

 • Kajian PureVPN 2020

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 2.91 / mo pada Pelan Pelan 2 Tahun 2,000+ di 140+ Negara Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-CBC Buka Blok Netflix...

 • Kajian Internet VPN Betternet 2020

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 2.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 10 Pelayan di 10 Negara Log Logs Data Pengguna Penyulitan AES-256 (Dibayar) | AES-CBC-128 bit...

 • Kajian CyberGhost 2020

  Bidang kuasa Romania Harga $ 2.75 / mo pada Pelan Rancangan 3 Tahun 6,100+ Server di 90+ ​​Negara Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-Bit Unblocks...

 • Tinjauan VPN TunnelBear 2020

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 4.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 1,000+ Pelayan di 22 Negara Log Memelihara Log Koneksi Sambungan AES-256-bit Unblocks...

 • Kajian Surfshark 2020

  Bidang kuasa British Virgin Islands Harga $ 1.99 / mo ($ 47.76 selama 24 bulan) Pelayan 1040+ di 61+ Negara Log Tiada Log Disahkan Enkripsi...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me