Kajian OVPN 2020

Bidang kuasa Sweden
Harga $ 7.00 / bulan
Pelayan 56 pelayan di 7 negara
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Tidak
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://www.ovpn.com/en
Keserasian Windows, Android, Apple

OVPN mendakwa sebagai pilihan utama untuk pengguna yang berhati-hati dengan privasi, bermula pada $ 7 / mo tinggi. dalam pelan 12 bulan. Malangnya, harga yang tinggi tidak dibenarkan, kerana pembekal masih mempunyai banyak cara untuk pergi.

Ia hanya menawarkan 81 pelayan di 13 negara dan ini menyumbang kepada kelajuan yang lemah disebabkan oleh beban pelayan, yang bermaksud anda perlu menangani penstriman yang perlahan, melayari, dan meresap (yang boleh menjadi agak membosankan).

Walau bagaimanapun, apa yang benar-benar memeriksa OVPN daripada senarai perkhidmatan VPN teratas atas adalah kekurangan keupayaan membuka blokiran platform seperti Netflix atau melangkaui “Firewall Besar” di China (tidak ada obfuscation).

Sebagai alternatif yang lebih baik, saya akan mencadangkan untuk meneruskan pakej PureVPN yang bermula pada tahap rendah $ 2.91 / mo dalam pelan 2 tahun. Ia tidak menghadapi masalah dalam melangkau geo-larangan pada VoD seperti Netflix atau menawarkan keselamatan kepada pengguna di China. 

Kajian harga OVPN:

Pelan harga terbaik adalah yang tidak rumit dan semudah itu. Ramai pengguna dapat dimatikan dengan segera apabila mereka melihat pelan harga berdasarkan bilangan ciri yang ditawarkan. Tetapi OVPN tidak’t pergi dengan cara itu. Ia menawarkan pelan harga yang paling mudah dan dalam kesemuanya, anda mendapat akses kepada semua ciri yang ada. Satu-satunya perbezaan dalam pelan harga adalah tempoh yang langganannya akan tetap sah.

Pada masa ini, OVPN menawarkan tiga pelan harga.

 • Langganan untuk kos Bulan $ 10,99
 • Langganan Suku Tahunan (3 Bulan) kos $ 24,99 dibilkan sekali ($ 8.33 / bulan)
 • Kos langganan tahunan $ 84.00 dibilkan sekali ($ 7.00 / bulan)

Harga tidak terlalu tinggi dan tidak terlalu rendah. Anda boleh mendapatkan VPN dengan tawaran yang lebih baik pada langganan tahunan, jadi OVPN perlu menurunkan harganya pada pakej tahunan dalam lingkungan $ 60-70 yang dibilkan sekali, untuk menjadikannya lebih menarik dan terjangkau.

Kajian Harga OVPN

Menurut kajian kami, langganan suku tahunan mungkin paling sesuai untuk mereka yang ingin melanggan VPN secara jangka pendek dan memerlukan tawaran yang berpatutan.

Dan jika anda seorang yang tidak’t mahu berkompromi dengan kualiti untuk harga yang lebih rendah, maka rancangan tahunan juga menawarkan tawaran yang cukup baik untuk anda pertimbangkan.

Walau bagaimanapun, sejauh pilihan pembayaran, OVPN menawarkan perkhidmatan yang sangat asas.

Anda boleh membayar sama ada kad kredit anda, akaun Paypal, wang tunai atau Bitcoin.

Kaedah pembayaran OVPN

Pilihannya bagus tetapi ada lagi yang perlu ditambah.

Percubaan Percuma OVPN

Sekarang ini, OVPN tidak’t menawarkan percubaan percuma sepenuhnya seperti NordVPN’percubaan percuma selama 3 hari yang datang tanpa sebarang ikatan, tetapi ia menawarkan jaminan wang kembali 10 hari.

Ini bukan perkara biasa. Menawarkan dasar bayaran balik adalah amalan yang mantap dalam industri VPN dan jika mana-mana pembekal tidak meneruskan dan menawarkan percubaan percuma, manfaat tambahannya.

Jadi, OVPN’dasar bayaran balik 10 hari yang baik tetapi kami mengesyorkannya untuk menambahkan sekurang-kurangnya versi percubaan percuma terhad perkhidmatannya, untuk membolehkan pengguna terlibat dengan VPN dan menggunakannya sebelum benar-benar bergerak ke arah pembelian.

Kajian Keserasian Aplikasi OVPN

Tidak seperti pembekal serupa yang lain, OVPN menawarkan pelanggan yang serasi untuk Windows dan Mac OS X. Kami memuat turun klien Windows dan memasangnya untuk melihat sejauh mana ia berfungsi dan kami sangat kagum dengan bersih, memperkemaskan struktur klien.

Ulasan Keserasian Aplikasi OVPN:

UX dan UI aplikasi tidak rapi dan apa-apa dari switching servers kepada pilihan keselamatan dan klien adalah mudah dicapai.

Anda juga boleh menetapkan OVPN pada Android dan iOS tetapi anda perlu melakukannya secara manual melalui OpenVPN. Berikut adalah panduan cara memasang OVPN di Android dan cara memasang OVPN pada iOS.

Kajian Pelayan OVPN

Infrastruktur pelayan adalah salah satu perkara yang paling penting untuk memeriksa VPN. OVPN menawarkan 56 pelayan di 7 negara dan 2 894 alamat IP anonim. 7 negara ini pada dasarnya semuanya terletak di Eropah dan Amerika Utara sehingga kami percaya bahawa kedudukan pelayan mereka sedikit condong. Lebih banyak pelayan perlu ditambah di tempat lain di kawasan seperti Timur Tengah, Afrika dan Asia untuk meningkatkan prestasi VPN di kawasan-kawasan yang lebih dekat ke kawasan-kawasan ini.

Kajian Pelayan OVPN

Kajian Sokongan OVPN

Walaupun sokongan pelanggan mengambil sedikit masa untuk bertindak balas dan waktu lag tidak’t sepenuhnya sesuai untuk ciri 24 jam perbualan langsung yang ditawarkan, kami masih akan menganggapnya okay kerana pertanyaan kami diselesaikan dengan jawapan mereka.

Kajian Sokongan OVPN

Fungsi sokongan perlu menjadi lebih baik jika OVPN ingin mengekalkan pelanggannya. Jawapan yang mereka berikan mungkin baik tetapi masa yang mereka ambil untuk memberi jawapan itu boleh membengkak sehingga frustasi dan membuat orang pergi ke tempat lain.

Kajian Sokongan Protokol OVPN

Jika anda mencari VPN yang menyokong PPTP, maka OVPN bukan untuk anda kerana ia tidak’t memberikan sokongan untuk protokol yang memberi alasan bahawa protokol ini tidak cukup baik untuk dijadikan mandatori kepada kliennya.

Tidak ada sokongan L2TP / IPSec sama ada hanya akan menggunakan OpenVPN sebagai protokol lalai pada OVPN. Menariknya, OVPN’Nama menyerupai nama fail OVPN yang digunakan untuk membuat persediaan VPN pada OpenVPN.

Kajian Router OVPN Vilfo

Terdapat trend baru dan mengagumkan yang wujud dalam industri VPN pada masa kini dan untuk menawarkan VPN yang membolehkan Router kepada pengguna yang menjadi lebih penting apabila ia melindungi privasi mereka.

OVPN juga menawarkan router VPN dengan nama Vilfo. Anda boleh membeli router VPN ini hanya $ 429 di Vilfo.com dan ia dilengkapi dengan 19 VPN yang telah dikonfigurasikan termasuk nama seperti NordVPN dan VyprVPN. Anda boleh menggunakan mana-mana daripada ini (jika anda mempunyai langganan sah pembekal VPN yang anda ingin menghidupkan, pada penghala) dengan satu klik.

Kajian Router OVPN Vilifo

VPN lain juga boleh disediakan dengan mudah pada penghala ini tetapi hanya jika mereka menawarkan sokongan untuk protokol OpenVPN.

Sekiranya anda menggunakan Vilfo, anda tidak perlu risau tentang menubuhkan VPN pada semua peranti anda secara berasingan kerana semua aktiviti internet anda, tanpa mengira peranti mana yang dihasilkan dari dijamin dijamin melalui VPN secara automatik melalui penghala.

Kesimpulan:

OVPN mempunyai beberapa perkara untuk memperbaiki tetapi secara keseluruhan, ia’s VPN yang disyorkan dari hujung kami. Tidak ada kebocoran DNS, kelajuannya hebat, menyentuh hampir 30 MBPS pada sambungan 35 MBPS, masa latency adalah rendah dan di atas semua, kami tidak pernah mengalami sebarang kerosakan.

Gunakan dasar pembayaran balik 10 hari dan semak VPN ini jika anda suka kajian kami. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau pertanyaan atau cadangan, lakukan komen dalam benang di bawah. Kami akan lebih senang untuk terlibat dengan anda dalam perbualan yang bermakna seperti biasa.

Похожие статьи

 • Ulasan tanpa had VPN 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga 2.78 Server 400+ Log Tiada Enkripsi OpenVPN, L2TP / IPSec, dan IKEv2 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Disyorkan...

 • NVPN Review 2020

  Bidang kuasa Bosnia Harga $ 3.33 sebulan Pelayan 54 Pelayan Log Tiada Enkripsi Log 256-bit CBC / SHA512 Buka Blok Netflix Tidak Torrenting Ya Bekerja di China...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 7.00 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 120+ VPN di 16 Negara Log Perindustrian Log Penyambungan Log Penyulitan AES-256-Bit Unblocks...

 • Kajian VyprVPN 2020

  Jurisdiksi Switzerland (Tidak Aman) Harga $ 6.67 / bulan ($ 80 untuk 1 tahun) Pelayan 700 Log Tiada Enkripsi Log AES-256 Unblocks Netflix Yes Torrenting...

 • Kajian Terowong Persendirian 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me