Kajian IVPN 2020

Bidang kuasa Gibraltar
Harga 8.33
Pelayan 3152
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China Ya
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.ivpn.net/
Keserasian Windows, Android, Apple, Desktop

Berbasis di Gibraltar dan didirikan semula pada tahun 2009, IVPN telah berada di pasaran untuk beberapa waktu, menawarkan sokongan platform yang sangat menakjubkan, pengalaman tanpa pembalakan, dan pembasmian segera dari Netflix dan perkhidmatan VoD lain. Walaupun VPN mempunyai banyak pekerjaan yang belum selesai untuk memperbaiki lokasi pelayannya dan mengurangkan kosnya, IVPN’prestasi pasti sudah menjadi antara yang terbaik di pasaran saat ini.

Kebaikan

 • Tiada Dasar Pembalakan
 • Pelayan Multi-Hop
 • Enkripsi Gred Ketenteraan
 • Percubaan Percuma 3 Hari, Bayaran Balik 7 Hari
 • 24/7 Sokongan Sembang Langsung

Keburukan

 • Pelayan Sangat Sedikit
 • Tiada Pelanjutan Penyemak Imbas

Kajian Harga IVPN

Dari segi harga, kajian IVPN kami memperkenalkan bahawa pembekal cenderung sangat mahal, bahkan lebih daripada pemimpin pasaran seperti ExpressVPN dan NordVPN. Ini mungkin menyumbang kepada popularitinya yang lebih rendah, kerana pengguna berfikir dua kali sebelum membelanjakan $ 15 setiap bulan pada perkhidmatan VPN Terbaik.

Sudah tentu, jika anda mahu menerima nilai keseluruhan yang lebih baik dari IVPN, anda perlu memilih rancangan dengan tempoh yang lebih lama. Misalnya, jika anda pergi untuk rancangan suku tahunan, anda akan menerima diskaun minima sebanyak 11%. Ini mengurangkan kos bulanan kepada $ 13.33, berjumlah $ 40 setiap tiga bulan.

Pelan terbaik yang ditawarkan oleh IVPN pada masa ini adalah langganan tahunan. Ia menawarkan keupayaan menjimatkan wang yang terbaik kepada pengguna dengan memberi mereka diskaun 44% yang luar biasa. Hasilnya, harga bulanan turun kepada $ 8.33, yang dibilkan $ 100 setiap tahun (masih agak mahal berbanding dengan VPN lain di pasaran). Untuk kupon diskaun IVPN semak tawaran VPN Black Friday.

Kajian Harga IVPN

Kajian Percuma IVPN

Untuk harga yang tinggi, ramai pengguna boleh dimatikan daripada melanggan ke IVPN. Walau bagaimanapun, kerana VPN agak luar biasa dalam semua aspek lain, mereka yang mungkin ingin memanfaatkan keselamatan yang lebih kukuh masih akan melabur dalam perkhidmatan tersebut. Nasib baik untuk prospek, IVPN menawarkan percubaan PERCUMA 3 hari yang berguna, yang membolehkan pengguna menguji VPN dan keupayaannya untuk memintas sekatan geografi, terlibat dalam perkongsian P2P / Fail, dan menerima privasi yang kukuh!

Jaminan Uang Balik IVPN

Perkhidmatan VPN terbaik di pasaran tidak pernah gagal untuk memenuhi tuntutan para pelanggannya, mempromosikan kemudahan yang mudah dan mudah. Kedudukan IVPN di kalangan yang sangat sedikit yang melonjak ke arah prospeknya, menawarkan jaminan wang balik 7 hari, sebagai tambahan kepada percubaan percuma selama 3 hari. Sebaik sahaja anda mengemukakan permintaan bayaran balik, prosesnya mungkin mengambil masa antara 7 hingga 30 hari.

Login IVPN

Selepas mendaftar dengan pembekal dengan memilih pelan yang sesuai yang memenuhi keperluan dan kehendak anda, klik pada “Log masuk” butang di sudut kanan atas halaman. Anda akan mendapat akses ke halaman di bawah. Masukkan nama pengguna dan kata laluan anda untuk log masuk.

login ivpn

Setelah selesai, anda akan mendapat akses ke papan pemuka VPN. Di sini anda dapat mengkonfigurasi semua tetapan VPN anda. Anda mempunyai tab untuk Akaun VPN, Mengemas kini Profil, Mengubah Kata Laluan, Mengirim Tiket, Tiket Sokongan, melihat Sejarah Invois, dan juga memadamkan akaun anda.

Kajian Percuma IVPN

Bagi pengguna yang secara berkala P2P / Torrent, ada juga pilihan untuk diaktifkan “Penghantaran Pelabuhan” dalam akaun. Ramai pengguna rumah BitTorrent dan uTorrent menyiapkan port forwarding pada rangkaian TCP 6881-6889 untuk membenarkan sambungan datang terus ke komputer anda, dan bukannya disekat oleh router anda, yang menyebabkan anda mendapat keutamaan rendah dari beberapa biji.

jaminan wang balik ivpn

Tinjauan Pelayan IVPN

Untuk harga yang tinggi, IVPN gagal untuk mengekalkan pangkalan data pelayan yang kuat, jatuh dalam angka CONSIDERABLY! Pengguna hanya mempunyai akses kepada beberapa pelayan yang terhad, yang terletak di sekitar 35 negara. VPN pasti perlu naik permainannya, jika mahu bersaing dengan nama seperti ExpressVPN dan NordVPN. Setakat ujian, semua pelayan memberikan prestasi cemerlang.

Sebenarnya, kami menerima kelajuan yang luar biasa semasa menstrim dan memasuki P2P / Torrenting. Setelah menggali lebih lanjut, kami menyedari bahawa tidak seperti penyedia VPN lain di pasaran, IVPN sebenarnya menggunakan pelayan fizikal, bukan yang dipinjam dari Google. Oleh itu, ia membolehkan pengguna menerima keselamatan dan privasi dalam talian yang lebih baik. Sudah tentu, kadangkala beban pelayan mungkin sedikit menjengkelkan untuk ditangani!

Tinjauan Pelayan IVPN

Kajian IVPN Netflix

Dengan Netflix secara aktif menyekat pelbagai proksi dan perkhidmatan VPN, hiburan-geeks di seluruh dunia dipertimbangkan mengenai cara mengakses filem / rancangan TV kegemaran mereka. Orang ramai bingung mengenai bagaimana mereka boleh kekal dilindungi dan tanpa nama semasa menggunakan Netflix dengan VPN. Dengan senang hati, IVPN berjaya membuka kunci US Netflix dengan mudah, menghalau anda semua kerumitan. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk membuka sekatan Amerika Netflix melalui IVPN.

Langkah 1: Langgan pelan yang sesuai, simpan kelayakan anda, dan muat turun aplikasi yang berkaitan untuk peranti yang anda ingin akses Netflix pada.

Langkah 2: Pasang aplikasi VPN dan masukkan kelayakan IVPN anda untuk mendapatkan akses kepada pembekal’ ciri lengkap dan alat privasi.

Langkah 3: Sambung ke mana-mana pelayan yang disyorkan di AS atau di tempat lain untuk menyahsekat Netflix’perpustakaan lengkap filem / rancangan TV!

Kajian IVPN Netflix

Privasi dan Keselamatan IVPN

Laman web IVPN mempunyai penampilan yang mudah namun elegan yang menarik minat pengguna untuk membeli perkhidmatan mereka. Pembekal memastikan sangat teliti dan menyeluruh dengan penyampaian maklumat, sementara menawarkan privasi / keselamatan yang luar biasa. Kami menjalankan beberapa ujian pada VPN untuk mengetahui bahawa ia secara automatik menghalang WebRTC, IPv6, DNS, dan juga kebocoran Torrent!

Enkripsi dan Protokol IVPN

Walaupun perkhidmatan VPN mahal, IVPN hanya menawarkan sokongan untuk protokol OpenVPN dan L2TP / IPSec. Terdapat juga protokol Multi-Hop, yang mengarahkan data antara dua pelayan untuk perlindungan tambahan. Berhubung dengan penyulitan, pengguna menerima maksimum dan yang terbaik di pasaran saat ini, AES-256-Bit digabungkan dengan jabat tangan RSA-4096 dan pengesahan hash HMAC SHA-1.

Untuk keselamatan tambahan, IVPN juga melaksanakan pertukaran Diffie-Hellman (DHE), yang berfungsi dengan Secrecy Perfect Forward (PFS) untuk menyediakan kunci penyulitan baru setiap jam. Bukan sahaja ini menjamin penghantaran maklumat yang pantas, tetapi juga menjamin keamanan / privasi yang lebih baik dalam talian, terutamanya jika tinggal tanpa nama adalah premis utama anda dengan IVPN.

Kajian Firewall IVPN

IVPN menawarkan ciri Firewall, yang secara automatik diaktifkan semasa membuat sambungan VPN. Walau bagaimanapun, kebanyakan tidak menyedari bahawa anda juga boleh mengaktifkan ciri ini, apabila tidak menyambung ke pelayan. Ciri firewall yang bersepadu ini adalah satu-of-a-kind, bertindak seperti alat privasi yang membuat anda selamat dari laman web / iklan / pop-up yang berniat jahat, sementara juga berfungsi sebagai Kill Switch.

Ujian WebRTC IVPN

Salah satu cara terbaik untuk menguji jika VPN sebenarnya menawarkan privasi / anonimiti yang lengkap dalam talian adalah untuk menguji sebarang kebocoran. Di bawah ini kami menjalankan ujian kebocoran WebRTC dari Penyingkiran Browser dengan menyambung ke pelayan di Milan, Itali. Seperti yang anda dapat lihat, tiada tanda-tanda kebocoran dalam ujian. VPN berjaya berjaya menyembunyikan alamat IP dan IP awam tempatan anda, yang merupakan lokasi di Itali (bukan alamat AS asal kami).

Ujian WebRTC IVPN

Ujian Leak IVPN DNS

Pengguna perlu memastikan penyedia yang mereka pilih, menawarkan privasi maksimum dan tanpa nama. Oleh itu, proses menentukan keterlibatan nama VPN tidak hanya berakhir dengan ujian kebocoran WebRTC. BestVPN.co pergi lebih jauh dengan menguji VPN untuk Kebocoran DNS. Jika anda melihat keputusan di bawah, anda akan melihat bahawa hanya satu pelayan DNS yang dapat dilihat, yang terletak di Itali. Ini bermakna, identiti kami benar-benar selamat, kerana tidak ada tanda-tanda yang menunjuk ke lokasi rasmi AS atau alamat DNS kami.

Ujian Leak IVPN DNS

IVPN P2P / Torrenting

Menurut kajian IVPN kami, pembekal menyokong P2P / Torrenting pada pelayan selektif, berdasarkan di luar AS dan UK. Setelah berbual dengan perkhidmatan sokongan, kami mendapat tahu bahawa pembekal huluan di Amerika Syarikat telah mengancam VPN, disebabkan oleh banyaknya notis DMCA. Semua adalah selagi anda tidak menggunakan pelayan Amerika untuk P2P / Torrenting. Untuk kebocoran, anda boleh melihat keputusan di bawah. IVPN adalah bebas daripada sebarang pengesanan alamat torrent, semasa disambungkan ke pelayan di Itali!

IVPN P2P-Torrenting

Analisis Privasi Lengkap

Untuk memastikan bahawa hasil yang kami terima untuk semua ujian kami adalah tepat, kami memutuskan untuk menjalankan analisis privasi lengkap pada penyedia menggunakan IPLeak.net. Nasib baik, tiada jurang yang terdapat dalam ujian ini juga. Alamat IPv4 lalai adalah lokasi di Itali, dan juga alamat DNS tidak memberi petunjuk kepada lokasi asal kami sebenarnya, menunjukkan privasi yang kukuh dan tidak mahu disebutkan namanya!

Analisis Privasi Lengkap IVPN

Kajian Sokongan IVPN

Ketika datang untuk menawarkan bantuan dan bantuan kepada para pelanggan, IVPN pasti berhasil melakukan mil ekstra. Pembekal menawarkan penyelesaian masalah 24/7 melalui sistem sembang langsungnya, yang boleh anda akses pada bila-bila masa dalam sehari. Di samping itu, IVPN menawarkan panduan persediaan untuk pengguna, yang mungkin mahukan bantuan dengan mengkonfigurasi VPN pada platform / peranti yang berlainan dan juga penghala.

Kajian Sokongan IVPN

Jika itu tidak mencukupi, anda mempunyai Panduan Privasi yang tersedia, di mana anda boleh mendapat pengetahuan tambahan mengenai keperluan untuk privasi / tanpa nama yang tidak dikenali dalam talian, bersama-sama dengan ciri / alat lain yang menyumbang kepada pengambilan identiti dalam talian yang lebih baik. Terdapat senarai topik privasi yang sihat untuk dipilih, dan itu pasti membantu memposisikan IVPN dalam cahaya yang lebih positif berbanding pembekal lain yang tidak memberi tumpuan kepada menyediakan kandungan yang berguna kepada pengguna / pelanggan mereka!

muat turun ivpn

Keserasian Apl IVPN

Anda akan senang mendengar bahawa IVPN menawarkan aplikasi asli untuk semua platform / peranti yang popular. Daripada semua versi platform desktop seperti Windows, MacOS, Linux / GNU ke telefon pintar yang menggunakan iOS / Android dan router asas untuk NAS, IVPN berfungsi pada hampir segala-galanya. Ini membolehkan pengguna untuk menerima lebih banyak fleksibiliti untuk menggunakan VPN, yang memberikan privasi dan tanpa nama yang lebih baik. Sekalipun, pembekal perlu bekerja untuk membuat sambungan untuk Opera, Mozilla Firefox, dan Google Chrome!

Muat turun IVPN

Salah satu perkara terbaik tentang penggunaan IVPN ialah dengan mudah anda boleh memuat turun aplikasi VPN mereka dari pelbagai lokasi. Anda boleh menemui apl merentasi semua platform yang popular dan kedai aplikasinya yang berdedikasi. Pada masa yang sama, anda mempunyai akses ke halaman, di mana anda boleh memuat turun fail secara langsung. Kunjungilah https://www.ivpn.net/apps-overview untuk mendapatkan aplikasi untuk peranti / platform anda!

Kajian Windows IVPN

Aplikasi Windows mempunyai reka bentuk yang cantik dan ringkas yang cenderung sangat intuitif dan mesra pengguna. Selepas log masuk, anda boleh menetapkan VPN dengan mudah dengan memukul “sambungkan” , selepas memilih pelayan yang sesuai. Pengguna yang ingin menerima keselamatan yang lebih kukuh bahkan boleh memilih ciri Multi-Hop, yang memindahkan trafik melalui dua server yang berbeza untuk tidak mahu disebutkan secara maksimum dalam talian.

Ulasan pelanggan Windows IVPN

Persediaan Android IVPN

Menyediakan IVPN pada peranti Android tidak memerlukan pengetahuan pakar. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, anda mempunyai dua cara untuk mendapatkan aplikasinya di mana-mana platform. Jika anda ingin mendapatkan IVPN untuk Android, lawati Google Play Store dan masukkan IVPN dalam carian. Muat turun / pasang aplikasi dengan serta-merta. Untuk pendekatan yang lebih manual, anda boleh memuat turun fail .apk untuk IVPN dari laman web secara langsung!

Ulasan IVPN Reddit

Dalam keadaan, di mana anda perlu belajar lebih lanjut mengenai produk / perkhidmatan tertentu atau memerlukan bantuan untuk melaksanakan tugas tertentu, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada berunding dengan pakar di Reddit. Dengan individu yang bekerja di pelbagai industri, anda boleh mengharapkan mencari maklumat mengenai semua topik, termasuk IVPN. Walaupun terdapat koktel campuran pendapat vpn reddit yang terbaik, anda boleh mendapatkan idea yang lebih baik mengenai perkhidmatan yang berbeza. Bacalah apa yang dikatakan Redditor tentang IVPN di bawah:

Thumbs up untuk IVPN dari vpnreviews

PIA vs IVPN

ciri-ciri PIA IVPN
Harga (Tahunan) $ 40 $ 100
Negara 33 negara 35 negara
Pelayan 3152 Pelayan 37+
Protokol OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN dan L2TP / IPSec,
Penyulitan AES-256 Bit AES-256-Bit
Log Tidak Tidak
Torrents & P2P Dibenarkan Ya Ya
Berasaskan Dalam AS Gibraltar
Pelayan Proksi Ya Ya
Pengguna serentak 5 5
Ciri-ciri Ditambah Perlindungan Leak DNS, Perkhidmatan DoubleVPN, Perlindungan Leak IPV6, dan Penghantaran Pelabuhan Multi-Hop, Firewall Bersepadu, Suis Bunuh Automatik, Ciri Perlindungan Leak WebRTC / DNS / IPv6

Keputusan Akhir

Menurut kajian IVPN kami, pembekal pastinya berjaya melakukan yang hebat, menawarkan privasi / anonimiti yang hebat dalam talian, P2P / Torrenting yang cepat, pembasmian segera, dan sokongan yang sangat baik. Walau bagaimanapun, harga yang tinggi mungkin mematikan, jadi kami menyarankan bahawa IVPN mengurangkan kos perkhidmatannya untuk menarik lebih banyak pelanggan. Jika tidak, VPN agak kukuh, dan kami pasti mengesyorkannya kepada pembaca kami.

Yang Baik

 1. Tiada Dasar Pembalakan
 2. Pelayan Multi-Hop
 3. Enkripsi Gred Ketenteraan
 4. Percubaan Percuma 3 Hari, Bayaran Balik 7 Hari
 5. 24/7 Sokongan Sembang Langsung

Yang jahat

 1. Pelayan Sangat Sedikit
 2. Tiada Pelanjutan Penyemak Imbas

Похожие статьи

 • PandaPow VPN Review 2020

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 7.00 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 120+ VPN di 16 Negara Log Perindustrian Log Penyambungan Log Penyulitan AES-256-Bit Unblocks...

 • Kajian Terowong Persendirian 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi...

 • Mengulas semula ulasan VPN 2020

  Bidang Kuasa Kanada Harga $ 49 pada Pelan Pelan 1 Tahun 600+ Pelayan di 60 Negara Log Yes Enkripsi AES-256 Bit Unblocks Netflix No Torrenting Yes...

 • Kajian VyprVPN 2020

  Jurisdiksi Switzerland (Tidak Aman) Harga $ 6.67 / bulan ($ 80 untuk 1 tahun) Pelayan 700 Log Tiada Enkripsi Log AES-256 Unblocks Netflix Yes Torrenting...

 • Ulasan IPVanish 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 6.49 / Bulan Pelayan 1000+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Tidak Membuka Netflix Tidak Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disyorkan...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me