Kajian Infrastruktur Server ibVPN

Bidang kuasa Romania
Harga 4.95
Pelayan 100+
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.ibvpn.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Sebelum kita mula mengkaji semula ciri-ciri ibVPN, kami mahukan pembaca VPN terbaik untuk memahami bahawa ulasan ini berdasarkan pengalaman peribadi dan oleh itu memberikan pengambilalihan yang tidak berat sebelah pada ibVPN. Seperti mana-mana pakar VPN yang lain, kami terpaksa memastikan bahawa perkhidmatan ibVPN telah diuji sepenuhnya sebelum membuat ulasan ini.

Aspek yang paling penting dalam perkhidmatan VPN terpantas adalah bagaimana infrastruktur pelayannya teguh. ibVPN telah menyaksikan peningkatan yang luar biasa dalam hal ini dengan berkembang dari lebih dari 100 pelayan dua tahun lalu kepada 180+ pelayan di 57 negara pada hari ini.

Apabila kami menguji pelayan ini untuk prestasi mereka, kami mendapati bahawa kebanyakan mereka menyediakan kelajuan tinggi, jarang terdapat di domain VPN di mana penjejakan adalah perkara biasa, tiada kesesakan lalu lintas walaupun di lokasi pelayan yang popular dan sokongan untuk membuka kunci laman streaming yang popular seperti Netflix dan Hulu.

Kami jarang mengharapkan pembekal untuk memintas larangan VPN yang kuat di laman-laman seperti Netflix AS dan membenarkan penggunanya mendapat nilai penuh daripada langganan mereka dengan mengakses pustaka kandungan yang lebih besar, tetapi ibVPN mengejutkan kami dengan bukan hanya kemampuan unblocking yang dipercayai tetapi kelajuan yang cepat membuat penstriman HD mungkin dan menjatuhkannya dalam perkhidmatan VPN terbaik untuk Netflix.

Pembekal juga menawarkan perkhidmatan SmartDNS di mana anda boleh menyediakan perkhidmatan seperti VPN pada peranti penstriman media anda seperti Roku dan Apple TV untuk menyahsekat laman streaming dan laman permainan geo-larangan. Anda juga boleh mengakses pelayan proksi jika anda ingin menyambung ke lokasi menggunakan perkhidmatan proksi. ibVPN menjaringkan besar dan jauh melebihi jangkaan kami dalam kuadran kualiti perkhidmatan ini.

ibVPN’kiraan pelayan yang tersebar luas di seluruh dunia yang merangkumi kebanyakan wilayah kontinental AS, Eropah, Australia-Asia, Timur Jauh Asia dan menghairankan Timur Tengah, di mana kebanyakan VPNs tidak’t bahkan menawarkan pelayan tunggal.

pelayan ibVPN

ibVPN’Protokol yang Disokong

Protokol menyediakan bahagian-bahagian yang paling penting yang membentuk mekanisme keselamatan mana-mana VPN. Walaupun VPN menawarkan penyulitan gred tentera, pilihan terhad pada protokol boleh menghalang pengguna daripada mendaftar dengan pembekal kerana kelemahan keselamatan dan perlindungan ini.

ibVPN sedang melakukan yang baik dalam domain ini dan juga menyediakan sokongan untuk bukan hanya protokol konvensional seperti OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP dan IPSec tetapi juga untuk SoftEther untuk membolehkan pengguna mengalami tahap pilihan yang lebih besar dalam memilih tahap keselamatan ia perlu dan mengimbanginya dengan prestasi yang diperlukan daripada VPN.

Bagaimanapun, kami mengesyorkan agar anda sentiasa menggunakan OpenVPN’s protokol yang paling selamat dan boleh dipercayai di luar sana dengan rekod prestasi perlindungan privasi yang sangat baik dan juga tersedia di ibVPN jika anda membuat keputusan untuk mendaftar dengan perkhidmatan.

Penyulitan dan Keserasian Peranti

Sebelum kita sampai ke titik seterusnya, kami ingin bertanya kepada anda. Jika anda pernah membeli perkhidmatan VPN, apakah motif utama dan menengah anda? Mengekalkan kebimbangan keselamatan dalam talian yang semakin meningkat dalam fikiran, kami menganggap bahawa ramai pengguna akan memilih untuk perkhidmatan VPN untuk perlindungan maksimum semasa melayari internet.

Apabila ia berkaitan dengan penyulitan, ibVPN hanya sebanding dengan pembekal perkhidmatan VPN yang lain. Ia menjadikan identiti dalam talian anda tidak berbahaya dan membuatnya selamat dengan sokongan penyulitan SSL dan AES 256-bit. ibVPN menggunakan salah satu algoritma yang paling selamat, Blowfish, untuk memastikan ID dalam talian anda bersih dan dilindungi.

Untuk bersikap adil kepada ibVPN, keserasian peranti mereka cukup baik dan masih ada margin untuk penambahbaikan. Anda boleh menetapkannya pada Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, Konsol Permainan (PlayStation dan Xbox) dan Penghala (DD-WRT dan Sabai). Akan sangat bagus jika BlackBerry dan Kindle juga disebutkan, tetapi seperti yang kita katakan, ibVPN masih boleh memperbaiki dengan pilihan keserasian peranti.

Keserasian ibVPN

ibVPN’Rancangan Harga dan Pakej VPN

VPN kini menjadi semakin komoditi sensitif harga kerana semakin banyak pengguna mula menunjukkan minat dalam domain tetapi dengan keperluan dan keperluan yang sangat berbeza. Jadi strategi pelan harga perlu memberikan liputan yang mencukupi untuk semua jenis keperluan pengguna tersebut dengan membina rancangan yang menawarkan nilai tinggi kepada pengguna tertentu dengan harga yang berpatutan.

ibVPN telah memenuhi strategi ini secara tepat dengan merumuskan rancangan penetapan harga mengikut keperluan pengguna yang popular.

penilaian harga ibvpn

Biarkan’membincangkan ibVPN’rancangan harga s dalam sedikit lebih terperinci di sini:

Pakej: Ultimate VPN

Harga: $ 58.06 dibilkan sekali ($ 2.42 / bulan)

Ini mungkin rancangan yang paling komprehensif dalam senarai dan boleh memenuhi keperluan pengguna. Dari membuka sekatan laman streaming untuk melindungi ketidaksamaan anda dalam talian dan dari Menyokong sokongan terhadap ciri keselamatan seperti Tor Over VPN dan VPN Double, rancangan ini mempunyai segala yang ditawarkan ibVPN kepada pelanggannya.

Selain itu, anda mendapat akses ke 180+ lokasi pelayan penuh, 5 lokasi serentak, Socks5 Proxies, jalur lebar tanpa had bersama-sama dengan aplikasi klien VPN yang serasi dalam pelan ini. Dan walaupun semua ciri-ciri yang luar biasa ini, ibVPN’harga s di bawah apa yang anda akan bayar pada pembekal lain untuk rancangan yang sama.

Pelan ini adalah yang terbaik dalam senarai pasti!

Pakej: VPN Standard

Harga: $ 18.48 / tahun dibilkan sekali ($ 1.54 / month) atau $ 2.47 pada kitaran bil bulanan

Sekali lagi, pelan harga yang sangat berpatutan yang banyak penyokong privasi dapat dengan mudah dapat menyeberang. Pelan VPN piawai ini mempunyai 140+ negara, had sambungan tunggal, sokongan protokol berganda dan aplikasi klien berdedikasi tetapi tidak ada sokongan untuk Torrenting tidak ada pelayan proksi. Pelan ini boleh menjadi pilihan yang baik bagi mereka yang mencari langganan VPN asas untuk melindungi rahsia tanpa nama secara dalam talian, tetapi jika anda sedang streaming atau meretas banyak, maka kami akan mengesyorkan bahawa anda pergi untuk Rancangan Muktamad.

Pakej: Torrent VPN

Harga: $ 36.95 / tahun dibilkan sekali ($ 3.08 / bulan) atau $ 4.95 pada kitaran pengebilan bulanan

Torrenting Fans don’t mendapat sokongan khusus dalam domain VPN dan itu adalah kekecewaan besar kerana mereka membentuk beberapa kumpulan kepentingan yang paling penting dalam sektor VPN. Walau bagaimanapun, ibVPN menawarkan pelan khusus, terutamanya untuk Torrenters sebagai rehat berani dari amalan industri konvensional.

Dan kerana rancangan ini hanya untuk tujuan Torrenting sahaja, anda mendapat akses kepada hanya 21 pelayan didedikasikan untuk aktiviti Torrenting atau P2P oleh ibVPN, bersama dengan satu sambungan serentak dan apl khusus untuk peningkatan pilihan keserasian. Julat harga tidak tinggi sama ada dan jika anda pergi untuk rancangan tahunan, ia menjadi lebih terjangkau datang pada harga di atas $ 3 sebulan.

Pakej: IBDNS / SmartDNS:

Harga: $ 36.95 / tahun dibilkan sekali ($ 3.08 / bulan) atau $ 4.95 pada kitaran pengebilan bulanan

Mediastreamers adalah semua kemarahan saat ini kerana orang ramai mencari cara yang lebih banyak, di mana mereka dapat mempelbagaikan cara-cara di mana mereka boleh menonton laman streaming kegemaran mereka. Peranti seperti Apple TV sangat mempengaruhi seluruh pengalaman menjadikan mereka calon yang sempurna untuk aktiviti berorientasikan hiburan tersebut.

ibVPN kini menawarkan pelan khusus hanya untuk peranti sedemikian pada harga yang sama seperti pelan Torrenting mereka dalam pertunjukan yang hebat untuk memperkasa pengguna dengan peningkatan kemudahan untuk membeli sebanyak yang diperlukan pada masa ini. Anda boleh menggunakan perkhidmatan SmartDNS ini untuk membuka sekatan lebih daripada 300 saluran geografi terhad di seluruh dunia.

Bagaimana untuk menetapkan ibVPN di Windows:

Salah satu perkara terbaik yang menonjolkan ibVPN adalah perincian luar biasa ke arah membangunkan aplikasi kliennya untuk menyediakan keserasian semula jadi perkhidmatan mereka pada hampir semua peranti niche yang popular dan banyak.

Tetapi sebagai pelanggan Windows mungkin yang paling banyak digunakan di kalangan pelanggan yang ada, ia perlu direka dengan baik dalam format UI / UXnya untuk memastikan pengguna merasa selesa ketika berinteraksi dengan perisian bersama dengan menyediakan lebih banyak ciri untuk memudahkan pengguna.

ibVPN’pelanggan Windows s telah dirombak berkali-kali dalam keadaan terbaik dan dalam kedudukan semasa, di kalangan pelanggan VPN terbaik untuk Windows yang termasuk pelanggan Surfshark Windows, App Windows ExpressVPN. Ini kerana bukan sahaja mudah digunakan tetapi sekarang juga mempunyai beberapa pilihan yang menarik seperti VPN Double, Tor over VPN dan juga Switch Kill. Pelanggan juga boleh membimbing anda untuk mengetahui yang sebenarnya “pelayan terpantas” yang tersedia pada masa ini selepas menyumbang faktor seperti lokasi semasa, beban pelayan dan lain-lain.

Jika anda juga mahu memuat turun dan menyediakan klien Windows, maka di sini’s mudahnya prosesnya:

  • Beli langganan ibVPN dengan menyelesaikan sebarang pelan harga yang disebutkan di atas
  • Dapatkan bukti kelayakan pengguna yang akan mengaktifkan klien anda dalam e-mel
  • Muat turun klien Windows dan biarkan ia ditubuhkan pada sistem anda
  • Pilih untuk “Server Terpantas” Pilihan atau pilih pelayan pilihan anda sendiri dan klik Sambungkan
  • Nikmati streaming atau melindungi ketiacaan dalam talian anda secara rapi melalui ibVPN’perkhidmatan VPN yang cemerlang

Sokongan pengguna

ibVPN melakukan kerja yang luar biasa apabila ia datang kepada Sokongan Pelanggan. Ia adalah epal mata kami apabila ia menandakan perkhidmatan VPN. ibVPN menyediakan maklumat, mendidik pengguna, dan membantu mereka dengan isu teknikal dalam Pelanggan VPN mereka.

Anda boleh menghubungi ibVPN melalui Tiket Sokongan, E-mel, Chat Langsung, Bantuan Jauh, dan dapatkan beberapa petua cepat dan pelajari perkara atau dua dengan hanya membaca Soalan Lazim, Pangkalan Pengetahuan dan perbincangan di Forum. Sokongan pelanggan yang cemerlang sangat jarang berlaku dan kegembiraan untuk digunakan!

Pilihan Percubaan dan Pilihan Terbuka ibVPN

Di BestVPN.co, kami menilai pembekal VPN dalam ulasan yang lebih tinggi yang cuba memberikan pengguna mereka percubaan percuma komitmen nol dengan semua ciri yang tersedia. Ini kerana kami percaya bahawa menawarkan percubaan percuma menandakan betapa yakin penyedia itu sendiri dalam perkhidmatan yang disediakan dan sama ada ia bersedia untuk meletakkannya sebagai ujian pengguna akhir atau tidak.

ibVPN’tawaran tawaran percubaan percuma selama 24 jam merupakan salah satu daripada penonjolan kajian kami tentang perkhidmatan ini kerana ia sangat membantu dari sudut pandangan pengguna dalam membuat keputusan untuk pergi dan membeli langganan perkhidmatan atau tidak.

Selain itu, jika anda masih mempunyai masalah dengan perkhidmatan, selalu ada jaminan wang kembali 15 hari yang dapat memberi jaminan bahawa wang anda akan tetap terjamin dengan penyedia yang boleh dipercayai ini.

Setakat pilihan pembayaran, ibVPN menawarkan 50+ pilihan pembayaran yang luar biasa termasuk Debit / Kad Kredit, Ali Pay, Yandex, pemindahan kawat Bank antara lain. Walau bagaimanapun, kehadiran bitcoin sebagai pilihan pembayaran adalah apa yang kami paling menghargai kerana ia membolehkan pengguna mengalami otonomi yang hebat untuk menjaga privasi yang dilindungi dan tanpa nama, walaupun semasa membuat pembayaran untuk melanggan perkhidmatan.

Kesimpulannya

Di satu pihak, ia adalah satu pengalaman yang indah menggunakan ibVPN dan mengkaji semula ciri-cirinya dengan terperinci, sebaliknya, kami mendapati beberapa kawasan di mana kita merasa ibVPN boleh berfungsi dan menjadi salah satu yang terbaik, jika bukan yang terbaik, pembekal perkhidmatan VPN.

Pelayan di seluruh benua yang berbeza meningkatkan nilainya dan algoritma Blowfish padat memastikan ibVPN berada di sini untuk kekal dalam industri VPN. Ramai daripada anda mungkin tidak tahu ini, tetapi ia adalah perkhidmatan VPN yang paling pesat berkembang dan mempunyai lebih daripada 500,000 orang menggunakan papan IBVPN’perkhidmatan s.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me