Kajian CyberGhost 2020

Bidang kuasa Romania
Harga $ 2.75 / mo pada Rancangan 3 Tahun
Pelayan 6,100+ Pelayan dalam 90+ Negara
Log Tiada Log Diperakui
Penyulitan AES-256-Bit
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.cyberghostvpn.com/en_US/
Keserasian Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox, FireTV

Berpusat di Romania, CyberGhost VPN adalah perkhidmatan VPN yang berpatutan pada hanya $ 2.75 / bulan pada rancangan 3 tahun.

Ia juga baru-baru ini memperkenalkan antara muka pengguna 6-CyberGhost yang baru pada aplikasinya Mac dan Windows bersama-sama dengan aplikasi Firestick yang baru, yang telah memberikan penyumbang besar-besaran dari segi meningkatkan keramahan pengguna, merentasi pelbagai platform.

Dasar sifar log, penyulitan AES 256, capaian ke lebih 3400 pelayan, aplikasi berdedikasi untuk platform, semuanya menjadikannya tempat yang cukup selamat untuk mempercayai sambungan internet anda dengan.

Penyedia telah mendapat semula tahap prestasi terbaik melalui peningkatan piawai yang luar biasa sejak kita meninjau terakhirnya, jadi anda pasti harus mempertimbangkan membaca CyberGhost Review mendalam ini untuk 2020 untuk mengetahui lebih lanjut.

 • Keselamatan
 • Ketelusan
 • Harga
 • Pelayan
 • Prestasi
 • Keserasian
 • Sokongan

Berpusat di Romania, Lokasi Eropah yang Selamat

Bidang kuasanya, Romania, sememangnya selamat kerana ia tidak mempunyai undang-undang pengekalan data yang ketat atau negara itu adalah sebahagian daripada mana-mana perikatan yang bermasalah seperti 14 Mata yang mungkin memerlukannya untuk berkongsi maklumat atau mendapatkannya daripada pembekal VPN yang berpusat di lokasinya.

Kita tidak boleh’t mendapati apa-apa yang salah dengan berpangkalan di Romania dalam kajian kami mengenai bidang kuasa berbahaya untuk VPN, jadi kami dengan selamat boleh menganggap bahawa CyberGhost adalah selamat dari sudut pandang itu.

Kajian CyberGhost Log / Dasar Privasi

Tidak seperti banyak pembekal VPN yang popular, yang mendakwa mempunyai dasar log kosong sifar, tetapi bertindak terhadapnya dengan menyerahkan data pengguna kepada pihak berkuasa, CyberGhost adalah nama yang cenderung menonjol. Pembekal tidak terlibat dalam aktiviti yang menjejaskan pengguna’ identiti.

Ia wujud sebagai salah satu pembekal VPN yang paling selamat di pasaran, yang jauh dari skandal memalukan perkhidmatan lain telah berlalu. Kami meneruskan dasar pembalakan secara terperinci dalam kajian kami mengenai dasar pembalakan lebih daripada 100 pembekal di seluruh dunia, dan mendapati apa-apa yang perlu menimbulkan sebarang penggera. Oleh itu, anda boleh merasa yakin bahawa CyberGhost tidak menyimpan log, kecuali data peribadi anda yang terhad (alamat e-mel, nama pengguna dan kata laluan), yang diperlukan untuk mengurus akaun anda di perkhidmatan.

Semakan Protokol / Penyulitan CyberGhost

Menurut kajian CyberGhost VPN 2020 kami, protokol yang tersedia dengan perkhidmatan ini terhad kepada hanya tiga, iaitu OpenVPN, L2TP-IPsec, dan PPTP, yang menyiratkan bahawa ia adalah penyedia mudah, yang tidak menawarkan pelbagai jenis dalam ciri-cirinya.

Walau bagaimanapun, jika terdapat negatif, terdapat juga positif. CyberGhost menyebarkan piawaian penyulitan terbaik, AES-256 Bit, disyorkan oleh pihak berkuasa tentera dan kerajaan untuk memastikan identiti anda selamat.

Sistem enkripsi ini menawarkan tahap keselamatan yang paling tinggi dan adalah mustahil untuk retak. Malah yang paling terkenal penggodam akan mendapati percubaan mereka menjadi sia-sia terhadap standard penyulitan yang digunakan oleh CyberGhostVPN.

Dapatkan CyberGhost

Kebanyakan penyedia VPN tidak mendedahkan maklumat asas tentang perkhidmatan mereka, tanpa ketelusan yang diperlukan untuk pengguna mempercayai produk mereka.

Mereka mengelak daripada memaklumkan kepada pengguna mengenai ibu pejabat, pemilik, pelabur, lembaga pengarah mereka, memberi waran / laporan ketelusan, dan proses pengauditan (jika ada).

CyberGhost bukanlah baka yang sama dan sebenarnya memberi kami respons yang sangat terperinci apabila kami meminta mereka soalan-soalan invasif untuk panduan Transparansi kami:

Di manakah ibu pejabat syarikat anda? Bolehkah kita mendapatkan alamat?

Kami’semula di Bucharest, Romania, di luar 5 Mata, 9 Mata, 14 Bidang kuasa persekutuan mata. Maklumat kami ada di sini: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Adakah anda menerbitkan Laporan Transparency / Canary Warrant?

Ya, kami adalah yang pertama dalam industri VPN untuk menerbitkan Laporan Transparansi pada tahun 2011. Ia’s tradisi yang kita cintai.

Jika ya, berapa kerap? Pautan ke URL atau fail PDF akan membantu!

Laporan Transparensi tahunan kami di sini: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

Permintaan undang-undang untuk Q1 2019 tidak lama lagi akan tinggal di Hab Privasi kami: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Adakah tuntutan anda telah diaudit oleh firma keselamatan pihak ketiga yang bebas?

Tidak.

Kenapa anda belum lagi diaudit? Apa-apa sebab?

Setakat ini, kami telah memberi tumpuan kepada membina VPN terbaik untuk pengguna kami. Tetapi kami merancang untuk memiliki VPN kami yang diaudit pada masa akan datang.

Bolehkah kita mendapatkan maklumat mengenai pemilik di belakang syarikat itu?

Ini tidak biasa dalam industri VPN, tetapi semua butiran tentang kami adalah umum. Temui pasukan kami dan anjing pejabat kami di sini: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/team

Lagi di sini: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report/about-us dan di sini: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=en

Adakah anda mempunyai pelabur dan adalah maklumat yang tersedia secara umum untuk pengguna?

Kami’semula sebahagian daripada Kape. Maklumat lanjut di sini: http://www.kape.com/about-us.html

Siapakah Lembaga Pengarah syarikat anda?

Anda boleh mendapatkan semua butiran di sini: http://investors.kape.com/board-of-directors

Rancangan CyberGhost dan Kajian Harga

CyberGhost sentiasa menjadi perkhidmatan VPN yang berpatutan dengan tawaran langganan kos rendah bahawa kebanyakan pengguna dapat dengan mudah menampung anggaran mereka.

Pada masa ini, pembekal menawarkan empat jenis pelan yang berbeza:

 • Langganan bulanan: $ 12.99 / bulan
 • Langganan Tahunan: $ 5.99 / bulan ($ 71.88 dibilkan sekali)
 • Langganan 2 Tahun: $ 3.69 / month ($ 88.56 dibilkan sekali)
 • Langganan 3 Tahun: $ 2.75 / bulan ($ 99.00 dibilkan sekali)

Urusniaga bulanan dan langganan tahunan adalah mahal dan tentunya, tidak termasuk dalam julat yang berpatutan sama sekali.

Pelan 2 tahun baik tetapi ia’s masih agak ketinggalan, menyentuh $ 4 sebulan.

rancangan harga cyberghost

CyberGhost’Pelan terbaik adalah perjanjian 3 tahun, yang akan dikenakan bayaran hanya $ 2.75 / bulan. Saya menganggapnya sebagai perjanjian terbaik kerana harganya lebih rendah daripada NordVPN dan PureVPN, dua penyedia utama, menawarkan dalam rancangan terbaik mereka.

Satu-satunya penyedia utama itu’s sekarang lebih murah daripada CyberGhost adalah Surfshark pada $ 1.99 / bulan, tetapi sejak kedua menawarkan lebih banyak bilangan pelayan daripada CyberGhost, ia’s bukan alternatif yang baik untuknya.

Jika anda ingin melanggan CyberGhost, pergi untuk pelan 3 tahun dan jangan’t akan tertumpu tentang melabur seperti jumlah yang tinggi di hadapan kerana anda akan dilindungi oleh polisi 45 hari pengembalian risiko percuma di tempat oleh CyberGhost, yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan kembali wang anda jika anda tidak’t mahu terus meneruskan.

Perkhidmatan ini juga menawarkan IP yang berdedikasi sebagai tambahan untuk kos tambahan $ 5 / bulan.

Dapatkan CyberGhost

Kajian Kaedah Pembayaran CyberGhost

Jika anda bercadang untuk melanggan mana-mana pelan dari CyberGhost VPN, maka anda akan senang mendengar bahawa pembekal menerima pilihan kaedah pembayaran yang baik. Anda boleh membayar melalui semua perkhidmatan kad kredit utama termasuk Visa, MasterCard, dan American Express, kaedah pembayaran langsung seperti PayPal dan untuk tidak mahu disebutkan maksimum, Bitcoin.

Pilihan yang kurang popular termasuk GiroPay, Perbankan Sofort, Debit Langsung dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, jika kita membandingkan senarai kaedah pembayaran dengan perkhidmatan VPN yang lain, CyberGhost pasti kurang banyak. Tiada AliPay tersedia dan tidak ada pilihan mereka dari Payment Wall (yang menerima 150 kaedah pembayaran di seluruh dunia).

Dalam cryptos, pilihan membayar melalui Ether atau LiteCoin juga hilang, yang gagal untuk mewujudkan rasa yang lebih inklusif. Oleh itu, CyberGhost sangat kurang dalam kepelbagaian sejauh menampung lebih banyak kaedah pembayaran yang berkaitan. Kami mengharapkan perkhidmatan untuk menaik taraf dan bertambah baik di kawasan ini.

Kajian Kaedah Pembayaran CyberGhost

Ulasan Pelayan CyberGhost

Perkhidmatan ini sedang ditawarkan 3400+ pelayan di 59 negara meliputi lokasi utama di seluruh dunia. Infrastrukturnya cukup baik untuk memberikan prestasi yang boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia.

Dua aglomerasi lokasi pelayan terbesar terletak di Amerika Utara dan Eropah.

pemilihan pelayan cyberghost

CyberGhost’pelayan s adalah selamat dan terjamin kerana tiada satu pun dari mereka yang didapati membocorkan IP sebenar kami melalui kebocoran DNS atau WebRTC. Kelajuannya tinggi dengan kadar ping rendah yang membolehkan kami melakukan penstriman HD di semua lokasi utama tanpa sebarang masalah.

Perkhidmatan ini menawarkan pelayan khusus untuk membuka sekatan laman web geo-terhad dan anda boleh menyahpasang beberapa perpustakaan Netflix menerusinya di Amerika Syarikat, Perancis, Jerman dan banyak lagi. Ia juga boleh digunakan untuk menyahsekat Hulu, BBC iPlayer dan CrunchyRoll.

Adakah CyberGhost Bekerja di China?

Larangan VPN China mempunyai kesan yang kuat terhadap sekumpulan perkhidmatan vpn. Anda tidak boleh lagi mencari senarai VPN China di Google Play dan iTunes Store. Oleh itu, anda tidak boleh memasang CyberGhost di negara ini, terutamanya tanpa menyedarkan pihak berkuasa. Ini hanya satu pilihan untuk mendapatkan CyberGhost untuk bekerja di China. Anda boleh memuat turun fail .apk secara manual dengan memberitahu seseorang di luar negara untuk menghantar pautan muat turun. Ekspo boleh pramuat aplikasinya untuk penggunaan di China untuk menyahsekat laman web / aplikasi popular.

Kajian Ujian Kelajuan CyberGhost

Semua VPN melambatkan kelajuan internet anda kerana penyulitan yang ditambahkan, yang menyebabkan laluan paket data yang lebih panjang. Walau bagaimanapun, jika VPN melambatkan kelajuan anda, mungkin lebih baik untuk mengelakkannya sama sekali.

Dalam kajian CyberGhost VPN kami, kami mendapati bahawa perkhidmatan itu berfungsi dengan baik apabila disambungkan ke pelayan yang terletak di kawasan sekitar atau berdekatan anda. Tetapi sejak tahun lepas’s kejatuhan, perkhidmatan telah meningkatkan piawaiannya secara besar-besaran.

Saya dapat menonton Netflix dalam HD melalui CyberGhost, yang merupakan bukti kelajuan yang lebih cepat yang kini menyokong. Walaupun pada pelayan jauh, prestasi sentiasa baik dan kadar ping rendah.

CyberGhost vs ExpressVPN

Berikut adalah bulat ciri komparatif, harga dan lebih banyak antara CyberGhost VPN dan ExpressVPN:

ciri-ciri ExpressVPN CyberGhostVPN
Harga (Tahunan) $ 99.95 (Rancangan 1 Tahun) $ 99.00 (Rancangan 3 Tahun)
Pelayan 3000+ 3400+
Protokol OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, dan SSTP Protokol OpenVPN, L2TP-IPsec dan PPTP
Penyulitan AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit
Log Tidak Tidak
P2P Dibenarkan Ya Ya
Berasaskan Dalam Kepulauan British Virgin Romania
Pelayan Proksi Ya Ya
Pengguna serentak 3 5
Ciri-ciri Ditambah Perlindungan kebocoran DNS / IPv6, suis bunuh dan terowong perpecahan Pelanggan CyberGhost 6 untuk Windows dan Mac, dan Suis Bunuh Automatik

CyberGhost vs NordVPN

Membandingkan kepala VPN NordVPN dan CyberGhost, inilah ringkasan ciri utama:

ciri-ciri NordVPN CyberGhostVPN
Harga (Tahunan) $ 107.55 (Rancangan 3 Tahun) $ 99.00 (Rancangan 3 Tahun)
Pelayan 3200+ 3400+
Protokol IKEv2, OpenVPN, DoubleVPN dan SSTP Protokol OpenVPN, L2TP-IPsec dan PPTP
Penyulitan AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit
P2P Dibenarkan Ya Ya
Berasaskan Dalam Panama Romania
Log Tidak Tidak
Pelayan Proksi Ya Ya
Pengguna serentak 6 5
Ciri-ciri Ditambah SmartPlay, Bawang melalui VPN, CyberSec, dan Suis Bunuh Automatik, Sempurna untuk Netflix Pelanggan CyberGhost 6 untuk Windows dan Mac, dan Suis Bunuh Automatik

Dapatkan CyberGhost

Kajian Keserasian Peranti CyberGhost

Sama seperti semua VPN popular yang lain, CyberGhost memastikan pengguna dapat menggunakan perkhidmatannya di semua platform yang popular dengan kemudahan dan keselesaan yang luar biasa. Menampilkan apl khusus untuk Windows, Mac, Android, dan IOS, perkhidmatan ini bagus untuk pengguna purata.

Walau bagaimanapun, jika anda menggunakan platform khusus seperti Linux atau FireStick, perkhidmatan itu tidak menawarkan banyak keserasian kecuali untuk menyediakan tutorial mengenai cara menggunakan perkhidmatannya melalui persediaan manual pada peranti niche seperti itu.

Kajian CyberGhost 6

Perkara terbaik mengenai perkhidmatan ini, yang paling kami kagum, ialah antara muka pengguna CyberGhost 6 pada aplikasi Windows dan Mac.

Kajian CyberGhost

Mempunyai enam mod, dengan setiap satu yang ditetapkan untuk pengalaman penyemakan khas dan khas, antara muka CyberGhost 6 menjadikannya sangat mudah bagi mana-mana pengguna untuk bekerja dengan VPN dengan cara yang dioptimumkan.

Dari streaming untuk menjelajah selamat, terdapat jubin untuk apa-apa yang anda perlukan VPN untuk. Berikut adalah cara anda boleh memuat turunnya di Windows dan Mac:

 1. Pilih pelan harga yang paling sesuai dengan keperluan anda
 2. Muat turun aplikasi Windows atau Mac yang tersedia dengan laman web
 3. Memilih Pemasangan
 4. Aplikasi CyberGhost 6 bersedia untuk menyalurkan pengalaman melayari yang hebat

Aplikasi VPN CyberGhost untuk Firestick

Pembekal kini menawarkan apl Firestick VPN sendiri dan menyertai kelab elit pembekal yang sedang berbuat demikian seperti PureVPN dan ExpressVPN.

Aplikasi ini mudah didapati di kedai aplikasi Amazon FireTV dan boleh dimuat turun dan ditubuhkan hanya dengan carian mudah di atasnya.

Semua tapak streaming utama termasuk Hulu, Netflix US, Crunchyroll, dan Disney + boleh diakses di Firestick, sebahagian besarnya ke CyberGhost’keupayaan cemerlang untuk menghindar walaupun terkecuali geo-larangan dan pengharaman VPN di laman web ini.

CyberGhost Kodi Review

Kodi wujud sebagai salah satu inovasi terbaik dalam beberapa tahun kebelakangan ini, membolehkan kami mengalirkan kandungan dalam talian pada semua peranti kami tanpa henti. Walau bagaimanapun, aplikasi sumber terbuka, aplikasi hiburan pelbagai platform mendapati batasannya daripada semua kandungan geografi terhad di luar sana.

Kadang-kadang, mungkin menjadi mustahil bagi pengguna untuk menikmati perisian streaming media percuma yang popular sepenuhnya. Di sinilah vpn terbaik untuk kodi masuk, dan CyberGhost pastinya nama yang harus anda pertimbangkan jika anda berniat untuk melakukan perkara itu.

Perkhidmatan ini mempunyai reputasi bertahun-tahun dalam membuka sekatan kandungan geo-terhad dan menurut kajian CyberGhost VPN kami, pencinta Kodi pasti dapat mempercayai perkhidmatan itu. Jika anda ingin menggunakan Kodi dengan CyberGhost VPN, ikuti langkah-langkah berikut:

 1. Muat turun Kodi dari tv dan meneruskan dengan persediaan dan pemasangan.
 2. Daftar untuk akaun dengan CyberGhost VPN.
 3. Pilih pelan harga anda.
 4. Selamat Kredensial Pengguna.
 5. Muat turun dan memasang klien OS berdedikasi dari CyberGhost’laman web s.
 6. Pilih “Buka Streaming” jika anda telah memuat turun aplikasi Windows atau Mac mereka.
 7. Nikmati Kodi tanpa sekatan!

Sekiranya anda menggunakan Kodi di Televisyen anda, kami akan mengesyorkan anda menyediakan CyberGhost VPN pada router anda, jadi Kodi anda secara automatik disalurkan melalui sambungan internet yang selamat. Di sana’s juga pilihan untuk berkongsi VPN anda secara langsung dari PC anda.

Bagi pengguna yang ingin menggunakan Kodi VPN dengan klien OpenVPN, CyberGhost menyediakan panduan terperinci tentang cara melakukannya juga.

Dapatkan CyberGhost

Bagaimana untuk memasang / menyambungkan CyberGhost pada Windows

CyberGhost VPN menyediakan aplikasi Windows yang terkenal dan berdedikasi “CyberGhost 6”, yang mempunyai antara muka pengguna baru yang menarik, menjadikannya lebih mudah untuk berinteraksi dengan VPN. Berikut adalah cara anda boleh mendapatkannya:

 1. Daftar dengan CyberGhost dan pilih pelan harga
 2. Kini anda akan diberi kredensial pengguna anda iaitu e-mel dan kata laluan anda
 3. Muat turun dan memasang Aplikasi CyberGhost 6 Windows dari CyberGhost’laman web s
 4. Pilih dari mana-mana 6 pilihan yang ada
 5. Nikmati akses yang selamat ke internet dengan CyberGhost VPN!

Bagaimana Menyediakan CyberGhost VPN untuk Android

Aplikasi Android CyberGhost VPN dipaparkan dalam senarai aplikasi yang dijangkiti malware dan dianggap mengganggu, tetapi apabila kami memeriksa ia tahu, ia’s sangat jelas dan selamat untuk pengguna memuat turun dan disiapkan pada peranti Android mereka.

CyberGhost’app Android juga telah mendapat makeover dengan antara muka reka bentuk baru yang menakjubkan dan mudah digunakan, dicampur dengan semua ciri-ciri baru dari penyedia.

Di sini’s bagaimana anda boleh setup CyberGhost VPN pada Android:

 1. Pergi ke https://www.cyberghostvpn.com/en_US/
 2. Klik pada pelan harga itu’s yang terbaik untuk anda
 3. Bayar untuk langganan selepas memasuki butiran yang diperlukan
 4. Tanggungjawab pengguna selamat (Nama pengguna & Kata laluan)
 5. Sekarang pergi ke Cyberghost’halaman apl s di Google Play
 6. Ketik “Pasang”
 7. Sebaik sahaja aplikasi telah dipasang, buka dan masukkan nama pengguna dan kata laluan anda
 8. Apl anda kini bersedia untuk digunakan

Sorotan terbesar di sini adalah bahawa kami dapat menonton Netflix AS terima kasih kepada aplikasi Android VPN dari CyberGhost, yang merupakan prestasi besar oleh penyedia.

Jika anda ingin mendapatkan VPN untuk Android, maka CyberGhost boleh menjadi calon yang layak untuknya.

CyberGhost untuk Chrome dan Firefox

CyberGhost VPN tidak memberikan sokongan semulajadi untuk penyemak imbas seperti Chrome atau Firefox. Tiada pelanjutan khusus yang ada sedih. Sekiranya anda masih mahu menggunakannya pada penyemak imbas ini, yang terbaik untuk memuat turun aplikasi keselamatan peranti mereka, misalnya. memasang klien Windows akan memastikan bahawa semua aktiviti internet termasuk yang dilakukan pada penyemak imbas tetap tersendiri!

CyberGhost untuk Mac OS

Dengan antara muka yang sangat mesra pengguna dan integrasi ciri yang kuat, Mac OS telah menangkap pasaran untuk dirinya sendiri yang terus berkembang tahun demi tahun. Vpn terbaik untuk pengguna mac tidak’tidak suka terlalu banyak langkah ketika datang untuk memuat turun dan memasang apa saja, dan CyberGhost VPN’aplikasi Mac sesuai dengan bil ini dengan sempurna:

 1. Ia’s sangat mudah untuk memasang dan di sini’tunjukkan’selesai:
 2. Pergi ke CyberGhost VPN’laman web dan memilih pelan harga
 3. Bayar untuk perkhidmatan dan pastikan anda mempunyai kelayakan
 4. Muat turun dan pasang klien Mac OS khusus dari laman web atau gedung Itunes
 5. Nikmati kebebasan digital, cara CyberGhost!

CyberGhost untuk iPhone dan iPad

epal’peranti pegang tangan seperti iPhone dan iPad telah memberi inspirasi kepada dunia, kerana reka bentuk dan inovasi mereka canggih. Walau bagaimanapun, peranti Apple anda juga tidak boleh dilakukan tanpa keselamatan dalam talian atau data anda masih terdedah. CyberGhost VPN adalah satu penyelesaian yang hebat apabila ia datang untuk mendapatkan peranti sedemikian secara holistik. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk langkah pemasangan: (Anda boleh menemui lebih banyak panduan pemasangan dalam vpn terbaik untuk blog iphone)

 1. Daftar dengan CyberGhost VPN dengan memilih pelan harga dan membayar
 2. Sebaik sahaja anda mempunyai kelayakan pengguna, muat turun aplikasi CyberGhost IOS yang berdedikasi dari gedung iTunes
 3. Pasang dan menikmati pengalaman pelayaran yang selamat dan lancar pada peranti Apple anda

Dapatkan CyberGhost

Kajian Sokongan Pelanggan CyberGhost

Menurut kajian CyberGhost VPN kami 2020, salah satu perkara terbaik tentang perkhidmatan ini adalah standard sokongan pelanggan yang tinggi yang ada pada pelupusan anda, tidak kira apa masalah yang anda hadapi. Terdapat ciri sembang langsung yang tersedia, yang terbukti sangat responsif, memberikan jawapan terperinci kepada mana-mana dan setiap soalan pengguna mungkin mempunyai.

Kajian Sokongan Pelanggan CyberGhost

Dari pembasmian Netflix ke pelayan P2P yang berdedikasi, eksekutif sokongan boleh membimbing anda melalui sebarang masalah atau masalah. Satu lagi ciri hebat yang kami jumpai adalah panduan terperinci, dipisahkan mengikut setiap OS, menjadikannya lebih mudah bagi pengguna untuk menavigasi topik khusus minat.

Semakan Protokol / Penyulitan CyberGhost

Login CyberGhost

Kelayakan pengguna adalah identiti unik anda semasa melanggan perkhidmatan mana-mana dan memperolehnya di CyberGhost bukan tugas yang sukar. Walaupun anda tidak memerlukan akaun untuk percubaan percuma 7 hari, kemudian anda memerlukan nama pengguna dan kata laluan untuk mengakses VPN’aplikasi berdedikasi atau tuntutan untuk bayaran balik kemudian.

Untuk mendapatkan kelayakan pengguna, masukkan alamat e-mel yang sah dan pilih pelan harga yang sesuai dengan keperluan privasi dan keperluan belanjawan anda. Isi maklumat pembayaran dan lengkapkan proses pembayaran. Selepas ini, anda perlu menyediakan kata laluan anda.

Kami menasihati pengguna untuk menetapkan kata laluan yang kuat yang terdiri daripada huruf besar dan huruf kecil, sekurang-kurangnya satu nombor dan satu simbol. Kata laluan yang kuat bermaksud ia’susah untuk penggodam dan ahli snoop untuk meneka dengan nasib semulanya.

Selepas anda selesai dengan menetapkan kata laluan anda, e-mel dan kata laluan anda menjadi kelayakan pengguna yang sah dan anda perlu mengingatnya atau menggunakan aplikasi yang boleh dipercayai untuk melakukannya untuk anda. Untuk log masuk, hanya masukkan kelayakan di halaman log masuk aplikasi atau laman web.

Kajian Crack CyberGhost

Walaupun anda mungkin mendapati banyak hasil pada enjin carian, jika anda cuba mencari persediaan Crack untuk CyberGhost - kami akan menasihatkan anda untuk tidak melakukannya. Mengikut kajian CyberGhost VPN kami, tidak ada retak yang boleh dipercayai yang boleh didapati secara dalam talian untuk perkhidmatan ini dan semua yang mendakwa demikian adalah pautan yang dijangkiti malware, yang boleh membahayakan PC dan data peribadi anda.

Kajian CyberGhost Reddit

Tinjauan profesional tidak begitu berbeza dari masa ke masa, mengenai apa yang pengguna fikirkan dan merasakan mengenai perkhidmatan tertentu, kerana kedua-duanya adalah pendapat yang tidak bermaruah dan jujur. Reddit menjadi tuan rumah pelbagai jenis thread pada semua topik, terutamanya ulasan VPN yang bersumberkan pengguna, menjadikannya tempat yang bagus untuk melihat bagaimana pengguna melihat perkhidmatan tertentu. Ketahui lebih lanjut mengenai CyberGhost kerana ia disenaraikan sebagai reddit vpn terbaik pada tahun 2020.

Menurut kajian CyberGhost VPN kami, kami dapat melihat komen bercampur-campur pada pembekal’perkhidmatan keseluruhannya. Seorang pengguna yang telah bersama dengan pembekal untuk tuntutan yang sangat lama tidak semua pelayannya cukup baik untuk memberikan pengalaman pengguna yang terpuji.

Dalam siaran, pengguna juga menegaskan bahawa jika anda mahu menggunakan VPN dengan cara yang paling dioptimumkan, pastikan anda memilih pelayan berdekatan dengan lokasi anda.

Ulasan VPN CyberGhost

Kebimbangan serius tentang CyberGhost VPN, juga ditunjukkan oleh pengguna adalah aplikasi Android yang menyedihkan yang membuktikan mengganggu dan sangat memerlukan pembaikan. Ia telah bermasalah untuk beberapa waktu dan pengguna nampaknya dimatikan dari segala-galanya aplikasinya, dari prestasi ke kehadiran malware, mengesyorkan supaya anda menjauhkan diri dari itu untuk kebaikan.

Pengguna CyberGhost

Kajian Alternatif CyberGhost

Walaupun CyberGhost VPN adalah baik, ia bukan penyedia terbaik di luar sana. Perkhidmatan ini tetap asasnya dengan tidak banyak ciri-ciri baru. Pembekal lain yang lebih kontemporari seperti PureVPN, ExpressVPN, IPVanish, menawarkan lebih banyak kepelbagaian dalam senarai ciri-ciri canggih.

Split Tunneling, pembukaan kunci Netflix, aplikasi khusus untuk platform khusus untuk contohnya. Firestick, Bawang atas VPN, VPN berganda, semuanya merupakan bahagian biasa dari perjanjian itu di penyedia VPN teratas.

Oleh itu, jika anda mencari sesuatu yang lebih baik daripada CyberGhost, pilih pembekal seperti NordVPN, ExpressVPN, PrivateVPN. PureVPN dan IPVanish.

Soalan Lazim CyberGhost

Adakah CyberGhost VPN selamat?

Dengan standard penyulitan tahap AES-256, dasar log sifar yang tidak kompromi, Kill Switch dan pelbagai ciri keselamatan kelas atas yang lain, kami boleh menjamin hakikat bahawa CyberGhost VPN sangat selamat dan selamat.

Apa yang dilakukan oleh CyberGhost percuma?

Untuk menerangkannya dalam satu perkataan, semuanya. Anda mendapat akses lengkap ke keupayaan VPN. Jika pengguna masih tidak berpuas hati, CyberGhost VPN bahkan menyediakan dasar pembayaran balik 30 hari selepas anda membayar untuk pelan harga tertentu.

Apa itu CyberGhost 6?

Enam adalah enam pilihan yang diberikan kepada pengguna, yang mewakili tujuan paling popular untuk menggunakan VPN termasuk melayari secara tanpa nama, meresap tanpa nama, melindungi Wi-Fi, Unblock streaming, hapuskan laman web asas dan pilih pelayan saya. Setiap satu daripada pilihan ini, apabila diklik, membuka antara muka yang mempunyai banyak ciri mesra pengguna, disesuaikan untuk dioptimumkan untuk tujuan servis yang terbaik.

Adakah CyberGhost VPN Disyorkan?

Yang pasti, YA!

CyberGhost VPN mengalami penurunan standard beberapa ketika kembali tetapi ia melantun semula dengan sangat luar biasa.

Isu utama seperti kelajuan turun naik, bug aplikasi, dan sokongan perbualan yang lambat telah diselesaikan dan kinerja VPN ini pada semua akaun kini setanding dengan penyedia utama dalam industri.

CyberGhost adalah perkhidmatan VPN yang sangat selamat yang tidak menyimpan sebarang log dan lokasinya di Romania, membolehkan ia menawarkan kesamaan tanpa nama dan keselamatan pengguna kepada pengguna.

Dengan melanggan CyberGhost, anda akan mendaftar untuk pengalaman terbaik. Tiada kebocoran IP yang membolehkannya berfungsi untuk Netflix, Tor dan juga Torrents.

Masih terdapat banyak pengguna yang tidak puas hati terhadap CyberGhost kerana kekurangan prestasi pada masa lalu tetapi jika mereka memberi peluang itu kepada perkhidmatan, mereka menang’t berdiri kecewa.

Похожие статьи

 • Ulasan IPVanish 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 6.49 / Bulan Pelayan 1000+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Tidak Membuka Netflix Tidak Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disyorkan...

 • Kajian IVPN 2020

  Bidang Kuasa Gibraltar Harga 8.33 Server 3152 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Laman Web...

 • Kajian Terowong Persendirian 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi...

 • Kajian Internet VPN Betternet 2020

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 2.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 10 Pelayan di 10 Negara Log Logs Data Pengguna Penyulitan AES-256 (Dibayar) | AES-CBC-128 bit...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Bidang kuasa San Marino Harga 9.99 Pelayan 300+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me