Kajian Akses Internet Persendirian 2020

Bidang kuasa USA
Harga $ 2.91
Pelayan 3272
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China Ya
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.privateinternetaccess.com/
Keserasian Windows, Android, Apple

Akses Internet Persendirian adalah penyedia VPN berasaskan AS yang menawarkan penyelesaian privasi dan keselamatan melalui tahap penyulitan yang kuat dan pelbagai pelayan yang terletak di seluruh dunia. Kajian Akses Internet Persendirian ini menilai legitimasi dan kecekapan perkhidmatan VPN’tuntutan untuk memberikan privasi dan tidak dikenali ke pengguna melalui internet. Baca ulasan Akses Internet Persendirian ini dan pendapat pengguna terkini yang dilindungi oleh vpn terbaik.


Kebaikan

 1. Zero Log (Malah FBI Gagal Dua kali Untuk Memperoleh Data)
 2. 3386+ pelayan di 17 negara yang berlainan
 3. Protokol OpenVPN, L2TP / IPSec, dan PPTP
 4. Penyulitan AES 256 bit yang disediakan
 5. 24/7 ciri sembang hidup
 6. Sokongan pelanggan yang baik
 7. Mudah digunakan klien VPN

Keburukan

 1. Berbasis di Amerika Syarikat (Di bawah radar 5-Mata, 9-Mata dan 14-Mata Alliances)
 2. Kelajuan muat turun perlahan
 3. Tiada percubaan percuma
 4. Boleh’t pilih protokol dari klien perisian

Dapatkan Akses Internet Persendirian

Log dan Dasar Privasi

Kebanyakan penyedia VPN menuntut untuk menawarkan “Tiada dasar pembalakan”, tetapi sangat sedikit mengikuti janji mereka kerana kami telah menyerlahkan dengan terperinci yang terperinci dalam panduan kami mengenai dasar pembalakan lebih daripada 100 penyedia yang sedang beroperasi dalam industri. Kebanyakan perkhidmatan yang telah kami semak, log beberapa sesi kecil / data sambungan. Ini hanya datang kepada cahaya, selepas VPN itu tertakluk kepada siasatan rasmi apabila pengguna didapati menggunakan perkhidmatan untuk kegiatan yang menyalahi undang-undang. Contoh terbaru ialah PureVPN yang mendedahkan butiran pembalakan kepada FBI.

Latar Belakang Kes

Walau bagaimanapun, jika anda mencari perkhidmatan yang teguh walaupun dari tekanan FBI, anda mesti menggunakan Akses Internet Persendirian. Pada tahun lepas, pembekal datang ke lorong api penyelidikan oleh FBI, mengenai pengguna yang salah memberi maklumat dan menyebarkan maklumat mengenai ancaman bom. Pada bulan Disember, beberapa ancaman penipuan telah dihantar ke pelbagai lapangan terbang dan sekolah dengan nama “Eric Mead”.

Penyiasatan membawa kepada bukti penipu yang bernama McWaters yang gila dalam obsesi terhadap bekas rakan sekerja Devon Kenney. Jika anda belum menebak, Eric Mead adalah nama Kenney’teman lelaki, yang apabila dihadapkan dengan terang-terang menafikan membuat ancaman apa pun. Suspicion berpaling ke arah McWaters yang cuba menghubungi penghancur bekas pekerja lebih daripada 100 kali.

PIA’s Response

Semua percubaan untuk menghubungi e-mel, Facebook, Twitter, dan TracFone ditelusuri kembali ke alamat IP dari Akses Internet Persendirian. Walaupun FBI mempunyai bukti yang cukup untuk meletakkan McWaters, mereka meminta PIA untuk menyerahkan lognya. Oleh kerana pembekal tidak menyimpan maklumat pembalakan, ia tidak dapat bekerjasama; memastikan privasi pengguna kekal utuh.

“Selepas meneliti kesahihan sepina dan mengesahkannya, kami menyatakan semula kerana kami selalu melakukan kandungan dasar privasi kami dan kemudian kami memberitahu ejen bahawa kami tidak log apa-apa aktiviti pengguna. Agen itu mengesahkan pemahamannya tentang syarikat kami’dasar dan kedudukan dan kemudian mengejar petunjuk alternatif. Laporan ini menjelaskan dengan jelas bahawa PIA tidak log aktiviti pengguna dan kami terus berdiri dengan komitmen kami kepada pengguna kami.”

Bendera Merah besar - PIA berpusat di Amerika Syarikat

Amerika Syarikat mungkin adalah tempat paling buruk di dunia untuk VPN yang akan berpusat di.

Ia bukan sekadar sebahagian daripada pelbagai pakatan perkongsian data seperti 14 Mata seperti yang kita katakan dalam panduan terperinci kami mengenai bidang kuasa bermasalah, tetapi ia juga mempunyai pelbagai jenis undang-undang pengekalan data yang boleh membenarkannya untuk memaksa mana-mana pembekal untuk data gagak bila-bila masa ia mahukan. Kesemua isu ini menjejaskan PIA, menjadikan mana-mana perkhidmatan yang cukup baik, menjadi satu yang seharusnya’t dilanggan.

Walau bagaimanapun, sejak PIA tidak berkongsi sebarang log dengan pihak berkuasa setakat ini, ia berjaya menyelamatkan beberapa kredibiliti walaupun berpangkalan di Amerika Syarikat. Tetapi, kami tidak akan menasihati anda untuk mengambil risiko dan mencari pembekal yang berpusat di lokasi yang lebih selamat seperti ExpressVPN atau Surfshark, sebaliknya.

Harga dan Rancangan

PrivateInternetAccess menawarkan tiga pelan harga, seperti kebanyakan pembekal VPN dalam industri. Anda boleh memilih dari akaun bulanan, akaun tahunan, dan akaun 2 tahunan.

harga akses internet swasta

Pakej bulanan ditawarkan pada $ 6.95 sebulan yang sedikit di sebelah yang lebih tinggi berbanding dengan beberapa pembekal VPN yang lain. Walau bagaimanapun, anda boleh memilih dari akaun jangka panjang untuk memanfaatkan harga yang lebih rendah kerana kos pakej tahunan $ 3.33 sebulan dan kos pelan dua tahunan $ 2.91 / mo (separuh daripada pakej bulanan yang dibelanjakan).

Akses Internet Persendirian meninjau menunjukkan bahawa ia menawarkan nilai hebat untuk wang kerana masing-masing pakej datang dengan jaminan wang kembali 7 hari dan menawarkan ciri dan tahap perlindungan yang sama di setiap pelan penetapan harga, memastikan bahawa data dan privasi anda selamat dari semua jenis ancaman melalui internet. Untuk kupon diskaun akses Internet Peribadi, lihat tawaran VPN Black Friday.

Dapatkan Akses Internet Persendirian

Cubaan percuma

Sekiranya anda ingin mencuba perkhidmatan secara percuma selama beberapa hari, kami sedih melaporkan bahawa Akses Internet Swasta tidak menyediakan sebarang percubaan percuma pada peringkat ini. Perkhidmatan VPN tidak menawarkan jaminan wang balik selama 7 hari dari hari pendaftaran.

Kami mengesyorkan agar anda menggunakan tujuh hari ini dan menguji perkhidmatan di semua platform dan peranti yang anda gunakan. Cuba pelayan yang berbeza, akses laman web geo-terhad yang terhad, dan semak sebarang masalah dengan perkhidmatan dan ciri-cirinya.

Pelayan

Menurut kajian PIA kami, VPN mempunyai lebih daripada 3272 pelayan tersebar di 33 negara di seluruh dunia. Antaranya termasuk Australia, Brazil, Kanada, Denmark, Finland, Perancis, Hong Kong, India, Ireland, Israel, Itali, Jepun, Mexico, Belanda, New Zealand, Norway, Romania, Singapura, Korea Selatan, Sweden, Switzerland, Turki , UK, AS. Anda boleh menyemak PIA’halaman rangkaian s sini untuk maklumat lanjut mengenai bilangan pelayan dan lokasi di setiap negara (gambar di bawah).

pelayan akses internet peribadi

Walaupun bilangan lokasi yang disokong langsing, PIA sentiasa menambah lebih banyak pelayan ke senarai tersebut. Buat masa ini, ia membentuk melalui pelayan yang tinggi setiap nisbah lokasi. Ini membolehkan pengguna menegakkan identiti asal mereka dan kekal tanpa nama di internet dengan insentif tambahan menggunakan pelayan yang memuatkan beban pengguna yang kurang. Akibatnya, anda menerima kelajuan yang luar biasa, tanpa mengira negara mana yang anda buatkan sambungan VPN menggunakan PIA - yang penting untuk torrenting dan streaming yang lancar!

Prestasi PIA

Untuk memberi anda gambaran yang lebih baik mengenai kebolehpercayaan perkhidmatan, kami menjalankan beberapa ujian prestasi. Jika anda berfikiran dua kali mengenai VPN, ujian ini mungkin membantu proses pembuatan keputusan:

Ujian Kelajuan

Di bawah adalah keputusan ujian kelajuan pada sambungan 100Mbps untuk memberikan anda pandangan tidak berat sebelah mengenai kelajuan yang anda akan dapat memanfaatkan apabila menyambung ke pelayan PIA yang berbeza.

ISP tempatan

Keputusan di bawah ini akan memberi anda pemahaman yang lebih baik mengenai perbezaan antara kelajuan rangkaian utama dan pelayan premium PIA.

ujian kelajuan akses internet swasta

Disambungkan ke PIA France Server

Ujian pelayan AS ke Perancis menunjukkan tahap kelajuan yang sangat baik. Walaupun kelajuan muat turun dan muat naik dikurangkan. VPN berjaya menyampaikan muat turun 50.67Mbps yang konsisten dan memuat naik 35.47Mbps, dengan latency sehingga 418ms.

kelajuan pelayan pia

Disambungkan ke Pelayan PIA Australia

Uji ujian AS ke Australia juga cukup mengagumkan. Anda boleh memanfaatkan muat turun 52.25Mbps dan kelajuan 37.48mbps dengan 231ms latency. Ini masih banyak kelajuan untuk melayari / torrenting!

kelajuan server pia australia

Dapatkan Akses Internet Persendirian

Akses Internet Persendirian Ujian Kelajuan Nyalaan untuk Torrents dan Perkongsian Fail P2P

PrivateInternatAccess sentiasa dipuji sebagai perkhidmatan VPN yang melakukan yang terbaik dalam fungsi hiburan berkaitan VPN seperti Torrenting dan unblocking geo-restricted content.

Tetapi semua pemasaran mumbo jumbo di tapak VPN tidak’tidak ada apa-apa jika penyedia tidak dapat menyandarkannya dengan prestasi sebenar.

Dan itu’s persis apa yang menyebabkan kami kecewa dengan PIA apabila kami menyemak prestasinya untuk Torrenting.

PIA digunakan untuk menjadi perkhidmatan yang hebat untuk tujuan-tujuan Torrenting seperti yang dibuktikan oleh bilangan orang yang secara lisan mengesyorkannya untuk tujuan yang sama pada halaman vpn reddit yang terbaik dan forum media sosial yang popular. Tetapi kebelakangan ini, persembahannya telah menjadi nodif. Serius!

Saya menguji PIA’s Torrenting performance dengan cuba menyambung ke salah satu pelayan P2Pnya yang istimewa dan memuat turun filem untuk melihat sejauh mana ia berfungsi. Dan saya katakan, hasilnya menjadi suram.

Saya berhubung dengan pelayan Israel mereka, yang mana mereka telah ditakrifkan khas untuk tugas Torrenting.

Kelajuan akses internet swasta untuk torrent

Sebaik sahaja saya disambungkan ke pelayan ini, saya kemudian pergi ke Yts.am, tapak Torrenting yang popular yang memegang banyak filem terkini dan jenis kandungan lain yang boleh anda muat turun dengan mudah.

Nota: Kami, di BestVPN.co tidak mempromosikan memuat turun kandungan berhak cipta dengan apa jua cara. Proses muat turun untuk fail ini juga berhenti di pertengahan untuk memastikan tiada fail sedemikian pada sistem kami. Tunjuk perasaan ini bertujuan untuk menunjukkan PIA’prestasi untuk Torrenting sahaja.

Di Yts, saya terus memuat turun filem itu “Requiem for a Fighter” melalui pelanggan Utorrent saya.

Kelajuan PIA adalah yang paling teruk untuk dimuat turun

Dan kelajuan muat turun pada Torrenting serta kelajuan muat naik adalah jauh di bawah paras. Cukup untuk menjadikan kami menurunkan PIA kepada a perkhidmatan yang tidak disyorkan untuk Torrenting.

Ujian torrent PIA

Akses Internet Persendirian Kelajuan Lambat untuk Mengotorkan:

Inilah hasil dari Ujian Kelajuan PIA’pelayan Israel:

Ping: 199 Ms

Muat turun: 3.19 Mbps

Muat naik: 2.64 Mbps

Kajian kelajuan PIA

Ini adalah hasil daripada a Sambungan 20 Mbps, yang bermaksud PIA’pelayan Israel sebenarnya telah menurunkan kelajuan muat turun kami oleh 84%, yang hanya tidak boleh diterima untuk VPN yang mempromosikan dirinya dengan Torrenting.

PIA’kehilangan kelajuan yang digunakan untuk melayang di sekitar Tanda 30-40% hanya beberapa bulan lagi. Mungkin mereka akan mengalami fasa yang buruk dan perkara-perkara akan menjadi lebih baik tidak lama lagi, tetapi pada masa ini, PIA pasti bukan VPN yang perlu anda lakukan jika anda ingin mendapatkan pengalaman Torrenting Premium.

Akses Internet Persendirian Ujian Netflix - Adakah Ia Berfungsi?

Saya agak terkejut dengan prestasi ujian PIA yang mengecewakan, tetapi masih, saya menjangkakan lebih baik daripada pembekal ketika ia turun untuk membuka blokiran Netflix.

Tetapi, di sini sekali lagi saya dibiarkan kecewa kerana PIA gagal membuka kunci Netflix US dua kali sebelum menyambungkan kali ketiga.

Akses internet bersih privflix

Saya telah dihubungkan dengan PIA’s New York pelayan semasa cuba untuk menyahsekat Netflix kerana ini adalah server terbaik mereka untuk tugas sebelum ini.

Akses internet peribadi bersih netflix sebenar

Dan apabila PIA akhirnya berjaya membuka kunci Netflix AS, saya memutuskan untuk menyiarkan Ex Machina, yang merupakan filem geo-terhad yang hanya tersedia kepada pengguna Netflix AS.

Akses internet peribadi berfungsi pada netflix

Ya, filem itu sedang streaming tetapi lagi saya mengalami masalah yang sama seperti yang saya lakukan dengan kelajuan VPN PIA seperti yang saya lakukan dengan Torrenting.

Kelajuan VPN PIA sangat perlahan sehingga, pertama, filem itu banyak ditimbulkan. Dan banyak, saya maksudkan, banyak.

Kedua, kelajuan PIA tidak’Jangan biarkan filem itu pernah mencapai kualiti HD. Biji-bijian pada skrin kekal di tempat yang sama.

Akses Internet Persendirian Kelajuan Lambat untuk Netflix

Seperti yang telah saya jelaskan bahawa Kelajuan Akses Internet Persendirian agak lambat di Netflix, saya perlu menunjukkan kepada anda betapa perlahan ia sebenarnya.

Berikut adalah hasil dari Ujian Kelajuan untuk Pelayan New York oleh PIA:

Ping: 241 Cik

Muat turun: 3.03 Mbps

Muat naik: 1.60 Mbps

Kelajuan netflix akses internet peribadi adalah terburuk

Sekali lagi kelajuan penstriman kekal dalam Rangkaian 3 Mbps pada sambungan internet 20 Mbps saya.

Kelajuan Akses Internet Persendirian adalah sebab yang tepat mengapa pembekal tidak berfungsi dengan baik dengan streaming Netflix.

Fungsi-fungsi lain masih dapat diterima, seperti ia berjaya membuka sekatan laman web’versi Amerika Syarikat dalam percubaan ketiga tapi masih, jika kelajuan tidak sampai terhad untuk streaming, kita bercakap dalam pelbagai Purata kerugian sebanyak 30%, maka PIA tidak akan tetap menjadi VPN yang sesuai untuk Netflix di masa depan.

Sokongan pengguna

Akses Internet Persendirian menggunakan kaedah yang berbeza untuk memberi respons kepada penggunanya’ pertanyaan. Adalah penting untuk apa-apa perkhidmatan, terutamanya dalam industri VPN, mempunyai pelbagai saluran di mana pengguna boleh berkomunikasi dengan perkhidmatan untuk mendapatkan bantuan.

PrivateInternetAccess menggunakan ciri sembang secara langsung serta pangkalan pengetahuan dan seksyen FAQ untuk menyelesaikan masalah pengguna dan menjawab keperluan mereka.

Live Chat

Dalam ulasan Akses Internet Persendirian kami, kami menguji ciri sembang secara langsung dan gembira dengan hasil keseluruhannya. Walaupun ia mengambil masa yang singkat untuk kakitangan sokongan pelanggan untuk datang ke dalam talian dan menghadiri sembang kami, ahli kakitangan telah cepat menjawab pertanyaan kami dan menuntun kami dengan cara yang sesuai.

Ciri sembang langsung tersedia 24/7 sepanjang hari dan hadir 365 hari setahun. Ini menunjukkan bahawa PIA berkomitmen untuk menyediakan pengalaman pengguna yang berkualiti tinggi dan menumpukan perhatian untuk menyelesaikan masalah berkaitan VPN anda.

Asas pengetahuan

PIA mempunyai asas pengetahuan yang terperinci dan terperinci yang boleh diakses dari ‘Sokongan Pelanggan’ pilihan dari laman web. Dalam pangkalan pengetahuan, terdapat panduan persediaan, fail konfigurasi untuk protokol OpenVPN, dan maklumat mengenai ciri-ciri yang berbeza yang ditawarkan.

Bahagian FAQ

Bahagian FAQ boleh diakses dari ‘Hubungi Kami’ boleh diakses dari bahagian atas laman web. Bahagian Soalan Lazim memegang maklumat asas tentang perkhidmatan VPN PIA, ciri-cirinya, dasar privasi, dan maklumat pembayaran.

Jika anda seorang pengguna baru atau merancang untuk menggunakan PrivateInternetAccess kemudian melalui Soalan Lazim adalah titik permulaan yang baik kerana ia akan memberikan anda maklumat starter yang mencukupi mengenai perkhidmatan.

Pilihan pembayaran

Akses Internet Persendirian menerima kaedah pembayaran yang berlainan. Ini termasuk pembayaran kad kredit dan debit, serta PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden dan banyak lagi kaedah pembayaran. Anda juga boleh membayar perkhidmatan secara anonim menggunakan kad hadiah dari Wal-Mart, Starbucks, Macy’s, dsb.

kaedah pembayaran akses peribadi internet

Dapatkan Akses Internet Persendirian

Proses Pendaftaran

Proses pendaftaran untuk Akses Internet Swasta adalah mudah dan memerlukan beberapa langkah. Proses ini bergantung kepada kaedah pembayaran yang anda pilih. Kami menggunakan PayPal untuk membeli perkhidmatan tersebut dan ia mengalihkan kami terus ke PayPal’laman web s. Apa yang perlu anda lakukan ialah mengisi butiran dan itu’anda, anda sudah selesai.

Jika anda memilih untuk menggunakan pilihan kad kredit untuk bayaran, ia memerlukan sedikit maklumat peribadi termasuk alamat e-mel anda. Anda boleh menggunakan kad hadiah atau anda boleh membayar dengan Bitcoin jika anda mahu membayar tanpa nama.

PIA Windows Client

Sebaik sahaja anda mendaftar untuk perkhidmatan, anda boleh mengkonfigurasi perkhidmatan VPN menggunakan konfigurasi manual atau menggunakan klien VPN. Pelanggan tersedia untuk Windows (versi XP dan versi terkini) dan Mac OS X (versi 10.6 atau lebih tinggi). Anda boleh memuat turun pelanggan dari ‘Sokongan Pelanggan’ halaman secara percuma.

Sebaik sahaja anda memuat turun klien, anda hanya perlu masukkan nama pengguna dan kata laluan dan sambungkan ke perkhidmatan VPN. Terdapat beberapa tetapan lanjutan yang anda juga boleh gunakan semasa log masuk ke klien.

Anda boleh memilih jenis sambungan yang anda kehendaki, port jauh, atau jika anda ingin menggunakan port forwarding, suis VPN bunuh, perlindungan kebocoran DNS atau perlindungan kebocoran IPv6.

Anda juga boleh menggunakan klien untuk memilih tahap penyulitan, pengesahan data, dan tetapan jabat tangan yang anda inginkan untuk perlindungan.

Keserasian

Dalam kajian Akses Internet Persendirian kami, kami gembira dengan bilangan peranti dan sistem pengendalian perkhidmatan yang serasi dengannya.

Anda boleh mengkonfigurasi VPN pada Windows dan Mac anda menggunakan klien perisian atau persediaan manual. Perkhidmatan ini juga boleh digunakan pada peranti iOS dan Android menggunakan arahan persediaan yang disediakan. PIA juga berfungsi pada peranti Ubuntu Linux, router berbeza, dan peranti Boxee Box.

Ini memberikan perlindungan pada pelbagai platform dan bersama dengan ciri multi-login anda boleh tetap dilindungi sambil menikmati kebebasan internet.

Tutorial disediakan

Akses Internet Persendirian menawarkan panduan persediaan dan tutorial untuk mengkonfigurasi perkhidmatan pada setiap peranti yang serasi dengannya. Arahan persediaan untuk PIA boleh diakses dari ‘Sokongan Pelanggan’ halaman di laman web.

Panduan ini menyediakan arahan langkah demi langkah untuk mengkonfigurasi perkhidmatan dan terdapat tutorial berasingan untuk mengkonfigurasi protokol yang berlainan pada peranti yang serasi. Terdapat fail konfigurasi OpenVPN yang boleh dimuat turun dari halaman ini.

Protokol dan Penyulitan

PrivateInternetAccess menyediakan langkah keselamatan yang kuat dengan menggabungkan protokol dan tahap penyulitan yang berlainan. Protokol yang ditawarkan oleh PIA adalah PPTP, L2TP / IPSec, dan OpenVPN. Protokol ini berfungsi dalam kombinasi dengan tahap penyulitan untuk melindungi data anda terhadap pelbagai ancaman.

Tahap penyulitan termasuk 128 bit dan penyulitan 256-bit AES (CBC Blowfish). Jika anda menggunakan perisian klien perkhidmatan, anda juga boleh memilih tetapan pengesahan data dan jabat tangan untuk melindungi data dan identiti anda.

Walau bagaimanapun, tidak ada pilihan untuk memilih protokol menggunakan perisian klien kerana ia datang dengan tetapan protokol OpenVPN lalai. Anda boleh mengkonfigurasi protokol pilihan anda secara manual jika anda tidak mahu menggunakan OpenVPN.

Dapatkan Akses Internet Persendirian

Ciri-ciri tambahan

PIA pasti akan meningkatkan lagi keserasian dan kebolehpercayaan pengguna. Apabila anda memilih perkhidmatan ini, anda boleh merasa yakin untuk memanfaatkan beberapa ciri yang berguna. Antaranya termasuk:

PIA Mace ™ Blocks Ads, Trackers, Cookies

MACE adalah sistem baru yang ditawarkan oleh PIA, yang meningkatkan lagi pelanggan’keselamatan dan privasi. Ciri ini mengembalikan alamat IP nama domain yang tidak diingini, sebagai alamat yang tidak boleh diretodkan. Akibatnya, VPN akan menghalang iklan menjengkelkan dari semua laman web, yang menjimatkan data dan jalur lebar anda. Dengan juga menyekat pelacak dan kuki, anda boleh memastikan identiti anda tetap selamat. Bahagian terbaik dari semua: anda tidak perlu memuat turun aplikasi berasingan untuk ciri ini, kerana ia terbina dalam dengan VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Sekiranya anda mencari VPN yang boleh dipercayai yang tidak meletakkan sebarang batasan lebar jalur atau menjejaki aktiviti mengotorisasi anda, PIA pastinya merupakan pilihan yang baik. Perkhidmatan ini menawarkan keterlaliban tetapi kelajuan yang terhad. Ini memastikan identiti anda tetap terjamin sepanjang masa sambil dapat memuat turun apa sahaja yang anda mahukan pada tahap keselesaan.

Proksi SOCKS5

Akses Internet peribadi juga menyokong proksi SOCKS5, yang menjamin keselamatan tertinggi untuk aktiviti P2P / Torrenting. Protokol ini menyokong teknologi rangkaian lanjutan seperti IPv6 dan UDP, yang memastikan anda sentiasa selamat sepanjang masa. Anda boleh merasa yakin bahawa identiti anda tetap tanpa nama dari pring agensi kerajaan dan ISP tempatan.

Suis Bunuh Internet

Switch membunuh internet membolehkan anda menghentikan sambungan internet anda apabila VPN memutuskan sambungan. Ini membolehkan anda melindungi dan menafikan sebarang kemungkinan entiti jahat yang mengakses data anda atau mengetahui identiti anda jika VPN gagal.

Penghantaran Pelabuhan

Ciri penghantaran pelabuhan membolehkan anda mengarahkan komunikasi tertentu ke gerbang tertentu. Walau bagaimanapun, ini mengurangkan privasi dan PIA menasihatkan supaya ciri ini dimatikan dan anda menghargai keselamatan yang tinggi.

Perlindungan Leak DNS

Menggunakan ciri ini, anda mendapat perlindungan muktamad apabila DNS anda diarahkan melalui VPN. Dengan cara ini anda dilindungi dari kebocoran DNS dan privasi anda tetap utuh.

Perlindungan Leak IPv6

Perlindungan kebocoran IPv6 melumpuhkan lalu lintas melalui IPv6 semasa anda menggunakan PIA VPN. Ini memastikan tiada kebocoran trafik IPv6.

Multi Logins

Dengan Privateinternetaccess anda boleh menyambung sehingga 5 peranti yang berbeza pada masa yang sama menggunakan akaun yang sama. Ciri 5 multi-login membolehkan pengguna fleksibiliti dan keselamatan internet tidak kira peranti atau platform yang mereka ingin gunakan.

Dapatkan Akses Internet Persendirian

Bagaimana Menggunakan Akses Internet Swasta (PIA) di China?

Sama seperti penyedia lain, PIA’laman web tidak boleh diakses di tanah besar China, berikutan sekatan Kerajaan pada perkhidmatan VPN China. Ini memberi anda satu pilihan untuk menggunakan Akses Internet Swasta (PIA) di China: persiapkan VPN secara manual. Sementara “Firewall Besar” tidak menghalang sebarang sambungan VPN yang dapat ditemui, ia menawarkan kelonggaran tertentu kepada sambungan IPSec / L2TP. Ikut PIA’panduan tentang cara membuat protokol pada peranti yang berbeza. Ini termasuk arahan untuk router, telefon Android, iOS, dan desktop juga.

Alternatif yang disyorkan kepada PIA VPN

PIA adalah penyedia utama beberapa tahun yang lalu tetapi sejak itu ia kehilangan banyak kilauan dan kredibiliti kerana ia jatuh satu ciri penting selepas yang lain. Sekarang ia tidak’t menawarkan untuk menyahsekat Netflix US atau perkhidmatan penstriman lain seperti Disney Plus. Keupayaan Torrentingnya semakin jauh kerana pengguna telah banyak mengadu tentang penurunan sambungan dan penurunan yang perlahan. Ia menjadi kejatuhan anugerah bagi PIA.

PIA tidak disyorkan oleh kami dalam bentuk semasa semenjak harganya terlalu tinggi pada $ 3.11 / bulan atau $$ 87.87 pada perjanjian 2 tahun dan membawa kurang nilai kepada pengguna.

Alternatif terbaik yang akan datang ialah PureVPN yang masih mempunyai ciri yang kaya dengan sokongan berdedikasinya untuk membuka blokiran Netflix, Torrenting dan aktiviti lain yang berkaitan. Dan anda boleh mendapatkan PureVPN hanya $ 2.88 / month atau $ 69 sekali jika anda pergi untuk perjanjian 2 tahun yang merupakan pakej langganan termurah.

Akses Internet Persendirian (PIA) Alternatif

PIA adalah penyedia utama beberapa tahun yang lalu tetapi sejak itu ia kehilangan banyak kilauan dan kredibiliti kerana ia jatuh satu ciri penting selepas yang lain. Sekarang ia tidak’t menawarkan untuk menyahsekat Netflix US atau mana-mana perkhidmatan penstriman lain. Keupayaan Torrentingnya semakin jauh kerana pengguna telah banyak mengadu tentang penurunan sambungan dan penurunan yang perlahan. Ia menjadi kejatuhan anugerah bagi PIA.

PIA tidak disyorkan oleh kami dalam bentuk semasa semenjak harganya terlalu tinggi pada $ 3.11 / bulan atau $$ 87.87 pada perjanjian 2 tahun dan membawa kurang nilai kepada pengguna.

Alternatif terbaik yang akan datang ialah PureVPN yang masih mempunyai ciri yang kaya dengan sokongan berdedikasinya untuk membuka blokiran Netflix, Torrenting dan aktiviti lain yang berkaitan. Dan anda boleh mendapatkan PureVPN untuk hanya $ 1.99 / bulan, jika anda pergi untuk perjanjian 1 tahun yang merupakan salah satu pakej langganan termurah.

Penyedia VPN

Buka blok Netflix AS

Menawarkan Kelajuan Cepat

Penyulitan

Protokol

Multi-Masuk Dibenarkan

Harga

Baca Ulasan

Laman web

NordVPN PureVPN
YA Ya
Cepat Di atas purata / purata
AES-256 penyulitan pada semua protokol yang ia menyokong AES-256 penyulitan pada semua protokol yang ia menyokong
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
$ 2.99 / bulan pada Pelan Langganan 3 Tahun ($ 107.55 dibilkan sekali) $ 2.88 / bulan pada Pelan Berlangganan 2 Tahun ($ 69.00 dibilkan sekali)
Kajian NordVPN Kajian PureVPN
Lawati NordVPN Lawati PureVPN

Kesimpulannya

Akses Internet Persendirian adalah salah satu perkhidmatan VPN yang menawarkan keselamatan dan privasi yang ketat. Perlindungan nilai perkhidmatan terhadap ancaman yang berbeza melalui internet dan menyampaikannya melalui protokol keselamatan dan tahap penyulitannya.

Dalam kajian Akses Internet Persendirian kami, kami gembira dengan pakej keseluruhan yang disampaikan oleh perkhidmatan tersebut. Selain kelajuan prestasi yang perlahan, perkhidmatan ini mudah digunakan dan persediaan. Digabungkan dengan sokongan pelanggan yang baik dan arahan persediaan terperinci, PIA menawarkan nilai yang baik untuk wang.

Jadi jika anda mencari perkhidmatan VPN yang menyediakan keselamatan internet yang terkemuka dan melindungi privasi anda melalui internet, tidak ada yang lebih dekat daripada Akses Internet Peribadi.

Похожие статьи

 • Kajian Terowong Persendirian 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me