Kajian 12VPN

Bidang kuasa Hong Kong
Harga 5.99
Pelayan 25
Log Tidak
Penyulitan AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec, dan PPTP
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Tidak
Bekerja di China Ya
Disyorkan  Ya
Laman web 12vpn.net
Keserasian

Dengan nama yang ironis untuk perkhidmatan VPN, 12VPN adalah pembekal yang mempunyai’t mendapatkan bahagian kajian yang adil sehingga kini.

Ia’s perkhidmatan kecil, yang berpusat di Hong Kong dan pastinya tidak seperti pembekal VPN terbaik purata anda. Walau bagaimanapun, kecil tidak’t sama dengan buruk sama sekali, kerana kadang-kadang walaupun perkhidmatan yang paling tidak jelas dapat menimbulkan kejutan kepada anda melalui penyesatan prestasi dan niatnya untuk memastikan privasi pengguna dalam talian.

Dan itu’Saya turun ke arah menganalisis perkhidmatan dan aspek yang berbeza untuk memberitahu pengguna mengenai apa yang mereka harapkan dari pembekal ini.

Kajian 12VPN

Jadi, inilah ulasan komprehensif saya mengenai 12VPN dengan kritikan terperinci mengenai harga, aplikasi, keselamatan dan banyak lagi oleh BestVPN.co!

Kajian Keselamatan 12VPN

Perkara pertama dahulu, VPN perlu memastikan privasi di sebarang kos dan tidak boleh membiarkan pengguna’menjaga kebawah. Dan walaupun pengenalan ciri-ciri dan fungsi mewah, keselamatan masih merupakan lensa yang paling penting di mana VPN diadili.

Ciri keselamatan 12vpn

12VPN menawarkan enjin gred taraf industri AES 256 dan juga menyokong protokol utama seperti OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec, dan PPTP, yang pasti pakej keselamatan yang kukuh.

Walau bagaimanapun, walaupun tawaran keselamatan ini, 12VPN’dasar pembalakan s adalah jelas dengan ketiadaannya. Pembekal tidak menyebutnya di seluruh tapak, yang pelik sebagai VPN’Ketelusan tentang dasar pembalakan adalah penting untuk memberikan keselamatan yang bijak.

Sekiranya tidak ada dasar pembalakan di laman web ini, saya tidak dapat memberikan penarafan keselamatan penuh. Tempoh.

12VPN’Kajian Infrastruktur Server

Pembekal ini menawarkan rangkaian pelayan yang terhad dengan hanya 14 lokasi termasuk negara seperti Amerika Syarikat, Inggeris, Kanada, Jepun, Singapura, Sepanyol, Perancis, Belanda, Switzerland, Israel, Hong Kong, Sweden, Turki, dan Jerman. Walau bagaimanapun, berbanding dengan pelayan PureVPN atau pelayan VPN Surfshak ini sangat rendah, kerana mereka menawarkan lebih daripada 500 pelayan di 100+ kawasan.

12VPN agak tertumpu pada berkhidmat kepada pelanggan China, yang hebat kerana tidak ada banyak VPN yang tidak memberi tumpuan kepada pasaran tetapi sebenarnya menyediakan fungsi teladan untuknya.

Pelayannya di negara-negara seperti Jepun dan Hong Kong, memberi isyarat kepada hakikat bahawa 12VPN berhasrat untuk menawarkan pelanggan Cina dengan kelajuan lebih cepat kerana kedekatan pelayan yang hampir.

Lokasi pelayan yang lain adalah konvensional yang berorientasikan kebanyakannya di Amerika Utara dan Eropah. Satu kejutan besar di sini adalah bahawa 12VPN menawarkan Turki sebagai lokasi pelayan yang membolehkan para pelanggan Timur Tengah mendapat pengalaman yang lebih baik. Pelayan ini juga akan memudahkan pengguna dari Eropah Timur sebagai Turki lebih dekat dengan negara tersebut.

12vpn Lokasi pelayan

Satu kekecewaan utama di sini adalah bahawa 12VPN bukan VPN terbaik untuk Netflix USA dengan VPN hanya melalui 2 kali dalam 23 percubaan yang tidak mengikut piawaian.

12VPN’Kajian Rancangan Harga

Pembekal ini biasanya menawarkan tiga jenis pelan dan butirannya adalah seperti berikut:

 • Rancangan Bulanan: $ 10.99 / bulan
 • Rancangan Separuh Tahun: $ 8.99 / bulan ($ 53.95 ditaksir sekali)
 • Rancangan Tahunan: $ 5.99 / bulan ($ 71.88 dibilkan sekali)

Rancangan harga 12vpn

Menurut pengalaman industri saya, harga 12VPN agak sedikit mahal berbanding dengan ciri-ciri dan fungsi yang ditawarkannya. Harga untuk tawaran bulanan dan setengah tahun hampir setanding dengan ExpressVPN, yang mungkin merupakan yang terbaik dalam perniagaan pada masa ini.

Anda tidak boleh mengenakan harga setinggi pemimpin industri apabila perkhidmatan anda jauh lebih kecil berbanding dengannya. VPN isn’T tidak sama sekali, apa’s tidak baik, walaupun untuk penyedia itu sendiri, adalah harga. Pelan terbaik adalah perjanjian tahunan dan mencapai $ 5,99 / bulan, yang boleh diterima, tetapi jika pengguna boleh mendapatkan langganan NordVPN untuk jumlah yang sama mengapa ia akan pergi untuk 12VPN? Hanya tidak’t masuk akal.

Saya akan mengesyorkan 12VPN untuk membawa harganya sekurang-kurangnya $ 1.5 untuk setiap pelan’harga bulanan s jika ia mahu menjadikan jenamanya lebih menarik bagi pelanggan berpotensi.

12VPN menawarkan jaminan wang kembali 14 hari, jadi anda pastinya diletakkan dalam perkhidmatan untuk mencuba untuk diri sendiri, tanpa meninggalkan peluang untuk mendapatkan wang anda sekiranya anda hanya menderma’tidak suka.

Kaedah Pembayaran utama termasuk Debit / Kad Kredit, PayPal, UnionPay, dan Bitcoin (untuk pengguna tanpa nama). Pilihannya kelihatan terhad tetapi ia juga menawarkan kaedah pembayaran Cina berdedikasi untuk pengguna China, dengan itu memperoleh beberapa perkara utama untuk ciri yang berorientasikan pengguna yang hebat.

Aplikasi Pelanggan 12VPN

Pada hari ini’dunia, VPN perlu menawarkan banyak aplikasi klien jika mahu memenuhi khalayak yang lebih luas dan itu’s kerana pengguna moden boleh menggunakan semua jenis peranti yang mereka perlukan keselamatan.

12VPN hanya menawarkan pakej aplikasi Pelanggan asas dengan hanya Windows. Mac, iOS dan aplikasi Android yang tersedia sebagai tambahan kepada sambungan penyemak imbas untuk Mozilla dan Chrome.

12vpn aplikasi klien

Saya menyemak aplikasi klien Windows dan saya mesti mengatakan bahawa ini adalah satu bahagian di mana pembekal lain mempunyai banyak pembelajaran dari 12VPN.

Mudah, mudah dilayari dengan klien VPN yang tidak berkedip-kedip yang mengalir menerusi setiap aktiviti dari pelayan beralih ke ciri-ciri bertukar. Ya, pembekal utama menawarkan pemetaan flashy untuk klien VPN mereka tetapi mereka terlalu berantakan untuk pemula dan pemula untuk memahami.

Tiada kebocoran DNS utama dilaporkan dari sambungan aplikasi berkuasa aplikasi Windows.

Selepas mengkaji semula aspek utama perkhidmatan, saya perlu menyenaraikan kontra iaitu masalah dengan perkhidmatan yang perlu disetrika secepat mungkin, untuk meningkatkan prestasi perkhidmatan:

Kebaikan

 • Sekarang, mari’s melihat positif:
 • Terdapat kerosakan sifar hampir selama jangka masa ujian 35 jam VPN ini yang mengagumkan
 • Apl klien adalah ringan dan responsif
 • Proksi Socks5 disediakan untuk peminat Streaming
 • Shadowsocks boleh didapati dengan itu menjadikan perkhidmatan ini lebih cekap untuk meletup melalui Chines Firewall

Keburukan

 • Kelajuan boleh diterima tetapi tidak menyala cepat, yang membuat muat turun dan mengatasi masalah kadang-kadang
 • Oleh itu, laman web terlalu rumit dikumpulkan, oleh itu, menjadikannya sukar bagi pengguna untuk menavigasinya.
 • Dasar pembalakan tidak disebutkan di mana-mana sahaja
 • Tiada suis Kill yang tersedia dengan itu membahayakan pengguna dalam kes kerosakan perkhidmatan
 • Sokongan Netflix adalah kesalahan dan isn’t boleh dipercayai
 • Pembekal masih terjebak dengan sokongan e-mel sebagai mod utama korespondensi dengan pertanyaan pengguna. Ciri sembang Langsung akan lebih ketara.

Kesimpulannya

12VPN bukanlah perkhidmatan yang besar seperti yang anda mungkin telah diadili sekarang dan ia juga mempunyai beberapa kelemahan utama, namun, ciri-ciri keselamatannya adalah di atas garis iaitu tiada kerosakan, tiada kebocoran DNS, tiada kebocoran IPV6 antara lain. Di samping itu, perkhidmatan ini adalah salah satu pilihan yang paling sesuai untuk pengguna VPN Cina.

Saya akan mengesyorkan 12VPN untuk memberi tumpuan kepada penambahbaikan kerana terdapat potensi besar di dalamnya untuk berada di sana dengan yang terbaik dalam 3-4 tahun akan datang.

Похожие статьи

 • Kajian IVPN 2020

  Bidang Kuasa Gibraltar Harga 8.33 Server 3152 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Laman Web...

 • Kajian AirVPN 2019

  AirVPN mungkin mempunyai slogan yang paling merosakkan dalam keseluruhan industri VPN. Ia mentakrifkan perkhidmatan melalui kata-kata ini “Udara untuk bernafas nyata...

 • Anonine VPN Review

  Bidang kuasa Seychelles Harga $ 3.99 / bulan (Pelan 1 Tahun) Pelayan 150+ dalam 32 Negara Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka blok Netflix Yes Torrenting Yes Works...

 • Kajian Terowong Persendirian 2020

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi...

 • Kajian VPNBaron 2019

  Bidang kuasa Romania Harga $ 5.54 Pelayan 13 Log Tiada Enkripsi Log OpenVPN / L2TPIKEv2 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Tidak disarankan...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me