BolehVPN Kajian

Bidang kuasa Seychelles
Harga $ 6.66 / mo dalam Rancangan 1 Tahun
Pelayan 35 Pelayan di 12 Negara
Log Simpan Log Sambungan
Penyulitan AES-256-Bit
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://www.bolehvpn.net/
Keserasian Windows, Android, Apple

Dijalankan oleh BV Perkhidmatan Internet PVT. LTD, BolehVPN adalah sebuah perkhidmatan yang telah mendapat komuniti pengguna kecil tetapi berkembang dalam tempoh yang sangat singkat. Perkhidmatan ini agak kecil dari segi persembahannya berbanding dengan penyedia VPN yang lebih besar di luar sana dan ia juga mendapat beberapa kelemahan, namun tetap, prestasinya telah dianggap kukuh dan terjamin.

Jadi hari ini kita turun untuk menguji tuntutan-tuntutan itu akhirnya, dalam ulasan BolehVPN terperinci kami oleh BestVPN.co!

Contents

Kajian Keselamatan BolehVPN

VPN hanya boleh diterima jika ia’selamat, tiada pemikiran kedua. Dan ini adalah nombor 1 metrik kami di mana kami menilai VPN pada. Ya, aspek lain dari perkhidmatan itu penting, tetapi tidak seperti keselamatan.

BolehVPN’alat keselamatan s kukuh dan kuat tetapi pasti ada beberapa kerang dalam perisai.

Ia menawarkan enkripsi gred tentera AES 256 standard, yang dinamakan sebagai “Bukti Serangan Tentera Brute”. Dengan penyulitan ini pada sambungan VPN anda, sesiapa sahaja yang melihat untuk memecahkan paket data anda pastinya akan dibiarkan kecewa setiap kali.

Letupan melalui tahap penyulitan ini hampir mustahil, oleh itu, BolehVPN sangat selamat dari sudut pandang ini.

Pembekal juga menawarkan protokol OpenVPN, yang sekali lagi, paling penting, kerana tidak ada protokol lain yang lebih selamat daripada itu. Ia’s protokol lalai dalam aplinya, jadi sehingga anda tidak’tidak perlu melakukannya daripada keperluan yang sangat besar, maka hanya perlu’t menukarnya.

Sekarang bergerak ke arah kontra, BolehVPN’dasar pembalakan tidak cukup telus.

Saya tahu tiada VPN yang mengatakan apa-apa selain daripada menyimpan log sifar, tetapi yang paling kerap, kebenarannya agak berbeza dan semua yang anda perlukan untuk mengaksesnya hanya sedikit menggali.

Dan itu’sama seperti apa yang saya lakukan dengan BolehVPN, hanya menggali sedikit lebih mendalam dan datang dengan ini:

dasar pembalakan bolehvpn

Seperti yang terbukti dari tangkapan skrin yang diambil dari BolehVPN’halaman dasar privasi, pembekal mengekalkan kuasa untuk menyimpan log anda jika anda menikmati aktiviti yang tidak biasa atau menyalahi undang-undang. Pembekal menawarkan pembenaran di sini bahawa jika tidak ada sesuatu yang mencurigakan, hanya sampai waktu itu anda log tidak disimpan.

Saya tidak mengklasifikasikan ini sebagai “Menipu” atau “Berbahaya” sama sekali, tetapi dasar log sifar yang bagus sepatutnya tidak mempunyai semua perkara sedemikian.

Satu lagi masalah dengan BolehVPN ialah konflik di lokasi VPN’bidang kuasa iaitu Seychelles dan di lokasi perkhidmatan internet BV (syarikat induk), yang berpusat di Malaysia. Jika VPN sedang dijalankan oleh firma induk yang berpangkalan di Malaysia, VPN itu sendiri ditadbir oleh undang-undang dari Seychelles memaparkan beberapa keraguan yang serius.

BolehVPN perlu menjelaskan perkara ini dan pastikan ia mengeluarkan kenyataan tidak lama lagi yang menjelaskan atau memberi kita pendirian mengenai perkara lokasi kerana lokasi adalah salah satu faktor yang paling penting untuk meneliti VPN’keselamatan s.

Lokasi yang tidak selamat untuk tempat parkir data seperti Amerika Syarikat atau UK serius boleh menjejaskan privasi pengguna tanpa mengira jumlah kekukuhan yang ditawarkan oleh ciri keselamatan lain.

Saya tidak’t menghadapi sebarang kebocoran IP atau kebocoran DNS sama sekali, supaya’s besar, ditambah besar!

BolehVPN Kajian

BolehVPN Kajian

Kajian harga BolehVPN

VPNs tidak’t biasanya menawarkan pelan harga mereka dari segi hari seperti yang dilakukan oleh BolehVPN tetapi itu’s bukan perkara buruk kerana ia akan membolehkan pengguna untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai tempoh masa langganan mereka terhadap nilai yang mereka terima untuk wang yang mereka bayar.

Saya sangat menyukai BolehVPN’kejujuran dalam rancangan harga dan itu’s kerana ia telah meletakkan harga akhir pelan itu, yang pengguna perlu membayar bukannya mengecil kadar bulanan murah untuk rancangan jangka panjang, dengan pembayaran akhir menjadi lebih tinggi, lebih tinggi daripada pengguna yang dijangka.

Contohnya. yang berkelip VPN bahawa langganan 2 tahunnya hanya pada $ 2 / bulan. Ini terdengar vpn termurah, tetapi jika anda pergi untuk pelan ini, anda perlu membayar $ 48 secara keseluruhan. Ini adalah amalan pemasaran yang menipu dan salah satu yang saya serius menentangnya. Tetapi dengan yakin CanVPN tidak’t buat mana-mana ini.

Rancangan harganya mudah dan mudah dimengerti:

 • 7 hari: $ 3.70 dibilkan sekali
 • 30 hari: $ 9,99 dibilkan sekali
 • 60 Hari: $ 16,99 dibilkan sekali
 • 180 hari: $ 44,99 dibilkan sekali
 • 365 hari: $ 79.99 dibilkan sekali

pelan harga dapatvpn

BolehVPN’harga s berada dalam jarak yang berpatutan, yang merupakan kejutan lagi, dan itu’s kerana banyak perkhidmatan yang lebih kecil daripada yang ini, menawarkan pelan mereka untuk harga yang lebih tinggi daripada yang disediakan.

Bagi saya, rancangan terbaik ialah 60 hari dan rancangan 180 hari, kerana ia adalah salah satu pelan harga terbaik dalam kategori mereka dalam keseluruhan industri VPN.

Pembekal juga menawarkan komitmen lengkap, tanpa sifar 24 jam percubaan percuma untuk pengguna barunya, Seiring dengan itu, terdapat juga dasar pembayaran balik 14 hari, jadi kami dengan selamat boleh menganggap bahawa BolehVPN agak cenderung untuk menawarkan pelanggan yang mesra perkhidmatan dengan banyak kemudahan, dan tentunya tidak tamak sama sekali.

Kaedah pembayaran termasuk pembayaran crypto yang ditambah tambah.

Ulasan Pelanggan dan Pelayan BolehVPN

NordVPN kini menawarkan lebih daripada 5000 pelayan, manakala nombor ini lebih tinggi daripada pelayan PureVPN yang menawarkan 300,000+ IP dan pelayan 2000+ dan Surfshark VPN yang menawarkan 800+ pelayan. Tetapi sebaliknya dengan gergasi ini, BolehVPN hanya mempunyai 35 dan itu juga hanya di 12 negara di seluruh dunia.

Kiraan pelayan ini sangat rendah, walaupun ia merupakan penyedia kecil. VPN yang berskala dan harganya harus menawarkan 100 pelayan sekurang-kurangnya.

Lokasi adalah clichéd i.e. anda’akan mendapati kebanyakan mereka di Amerika Utara atau Eropah, jadi tidak ada yang istimewa untuk menulis tentang rumah di sini.

Ya, kami telah menguji keupayaan streamingnya dan nampaknya berfungsi baik dari segi membuka kunci Netflix dan itu adalah kejutan yang menyenangkan. Kami telah sampai kepada Netflix AS dan Netflix UK, yang merupakan kegembiraan dan beberapa mata utama yang diberikan oleh penyedia.

BolehVPN juga menawarkan prestasi baik untuk Torrenting, tidak terlalu baik, tidak terlalu buruk. Masalah di sini adalah dalam jangkauannya. Swarm aliran utama di dunia tidak berada di lokasi P2P yang ditawarkan oleh BolehVPN, jadi kelajuannya perlahan.

Kedua-dua ciri ini iaitu membuka kunci Soket Netflix dan Torrenting AS hanya boleh diakses jika anda memuat turun dan mengakses fail konfigurasi pelayan yang betul. BolehVPN telah memperuntukkan fail-fail ini sebagai “Sokongan Streaming”’ dan “BolehFlix”.

Datang ke aplikasi klien, jika BolehVPN perlu memperbaiki aspek perkhidmatannya secara drastik, maka ia mesti menjadi reka bentuk, keserasian, dan bilangan pilihan aplikasi kliennya.

Dengan antara muka yang akan sesuai dengan Windows 98 lebih daripada hari ini, BolehVPN’klien Windows yang sangat berantakan dengan terlalu banyak pilihan dan tanda-tanda, yang tidak berguna apa pun.

Aplikasi pelanggan tingkap bolehvpn

Dan kegagalan berterusan untuk menyambung ke pelayan adalah mimpi ngeri. Pembekal yang lebih besar dalam industri ini menawarkan pelanggan terbaik kepada mereka semua. Mereka mudah, dengan hanya butang sambung besar dan pilihan toggling untuk beralih antara pelayan dan itu’s itu. BolehVPN perlu merombak pelanggannya jika mahu bersaing dengan pembekal yang lebih baik di pasaran.

BolehVPN Kajian

Di atas ini, BolehVPN’Sokongan mudah alih s tidak mudah bagi pemula dan pemula memahami untuk mereka, anda perlu melalui laluan manual dengan memuat turun klien OpenVPN, memuat turun fail konfigurasi secara manual dan kemudiannya boleh BolehVPN dapat berfungsi pada mudah alih. Tidak baik, serius.

BolehVPN Kajian

Faktor penebusan di sini adalah yang BolehVPN menawarkan kelajuan yang mengejutkan cepat dan ia mencatatkan hampir 14 Mbps pada sambungan 20 Mbps, yang tidak sama sekali buruk untuk penyedia skala ini.

BolehVPN Pusingan Besar

Selepas menganalisis secara kritikal aspek utama perkhidmatannya, mari’kami akan turun ke pusingan utama perkhidmatan yang kami akan memaklumkan kepada anda tentang perkhidmatan ini’kebaikan dan keburukan dalam cara yang singkat dan terhad, membolehkan anda memahami perkhidmatan dalam perspektif yang jauh lebih baik.

Kebaikan

 • Menyokong Torrenting
 • Kelajuan Cepat
 • Tiada kebocoran DNS atau WebRTC
 • Boleh Nyahsekat Netflix
 • Sokongan Penyulitan dan Protokol adalah kedudukan tertinggi

Keburukan

 • Kira pelayan yang rendah
 • Apl klien tidak direka dengan baik dan bermasalah untuk bekerjasama
 • Sokongan mudah alih adalah bersebelahan dengan tidak wujud
 • Tiada sokongan sembang langsung / Hanya sokongan e-mel yang tersedia

Kesimpulannya

Sekarang datang ke keputusan akhir saya mengenai perkhidmatan i.e sama ada saya mencadangkan atau tidak. Ya, saya berdiri di belakang perkhidmatan itu dan itu’s kerana saya menghargai prestasi di atas apa-apa dan segala-galanya. Sekiranya VPN menyimpan pengguna dengan selamat dengan segala cara, maka tidak ada sebab mengapa seseorang tidak’tidak mengesyorkannya. Ya, opsyen dan ciri dalam penyedia ini terhad seperti bilangan pelayan yang rendah, tiada sokongan sembang langsung, tiada pelanggan iOS dan lain-lain tetapi BolehVPN memenangi perkara yang lebih penting seperti kelajuan lebih cepat, sifar kebocoran DNS dll.

Sekiranya pembekal boleh mengembara kelemahan dan hanya mengembang sedikit lagi, ia mempunyai potensi untuk masuk ke orbit. Cuba, walaupun untuk tempoh percubaan percuma. Saya meyakinkan anda bahawa ia melakukan lebih baik daripada beberapa peminat di luar sana.

Похожие статьи

 • Kajian Terowong Persendirian 2023

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 3 / bulan ($ 36 pada Pelan Tahunannya) Pelayan 22 Pelayan di 12 negara Log Memelihara log sensitif selama 14 Hari Enkripsi…

 • Mullvad VPN Review

  Bidang kuasa Sweden Harga $ 5.55 / bulan Server 550 Server di 35 Negara Log Tidak ada Enkripsi Log AES-256-Bit Unblocks Netflix Performance Tidak Konsisten…

 • AzireVPN Kajian

  Bidang kuasa Harga Sweden $ 3.45 / month ($ 82.71 dibilkan sekali) Pelayan 5 Log Tiada Enkripsi AES-256 Membuka kunci Netflix Tidak Menganggu Ya Bekerja di China Tidak…

 • Kajian AirVPN 2023

  AirVPN mungkin mempunyai slogan yang paling merosakkan dalam keseluruhan industri VPN. Ia mentakrifkan perkhidmatan melalui kata-kata ini “Udara untuk bernafas nyata…

 • Kajian VPNBaron 2023

  Bidang kuasa Romania Harga $ 5.54 Pelayan 13 Log Tiada Enkripsi Log OpenVPN / L2TPIKEv2 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Tidak disarankan…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Gambaran Sekuriti StrongVPN