AzireVPN Kajian

Bidang kuasa Sweden
Harga $ 3.45 / month ($ 82.71 dibilkan sekali)
Pelayan 5
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://www.azirevpn.com/
Keserasian Windows, Apple

Sudah jarang bahawa perkhidmatan VPN kecil, yang menawarkan hanya 5 lokasi pelayan, dapat menetapkan contoh untuk seluruh industri tentang bagaimana memberi tumpuan kepada penyediaan keselamatan teladan harus menjadi prioritas utama untuk perkhidmatan VPN. Tetapi itulah yang AzireVPN terkejut dengan saya apabila saya turun untuk mengkaji semula.

Saya mesti mengatakan bahawa jangkaan saya tidak tinggi kerana pembekal ini tidak’t muat dalam senarai perkhidmatan VPN berbayar biasa, tetapi saya terkejut.

Daripada protokol baru yang menarik kepada dasar pembalakan sifar kadar tertinggi bersama dengan sokongan Netflix, AzireVPN adalah satu perkhidmatan yang anda pasti tahu lebih lanjut mengenai.

Jadi di sini adalah kajian AzireVPN terperinci kami yang merangkumi analisa kritikal yang komprehensif mengenai pelbagai aspek perkhidmatannya termasuk pelan harga, infrastruktur keselamatan, sokongan peranti dan banyak lagi, oleh BestVPN.co!

Contents

AzireVPN’Dasar Pembalakan dan Sokongan Sokongan Protokol

Hampir semua VPN mengiklankan cara mereka mengikuti dasar pembalakan sifar, tetapi jika anda menggali cukup dalam ke laman web mereka, terutamanya jika anda membaca dasar privasi atau syarat perkhidmatan mereka, anda akan mengetahui berapa banyak pembohongan boleh terlibat.

VPN yang mengiklankan dasar pembalakan sifar sama ada boleh menyimpan log pada cap waktu sambungan anda, penggunaan bandwidth dan lain-lain dan sementara jenis log ini mungkin kelihatan tidak berbahaya, mereka tidak sememangnya sebenarnya kerana apa-apa maklumat yang diberikan oleh penyedia tentang anda boleh digunakan anda pada bila-bila masa.

Walau bagaimanapun, AzireVPN menetapkan penanda aras di sini secara jelas menyebutkan jenis log apa “Ia tidak’t menyimpannya”. Saya dapati ini dalam Syarat perkhidmatan mereka:

dasar pembalakan azirevpn

Tetapi itu’tidak, kerana pembekal VPN teladan ini juga telah membolehkan Sistem Operator Blind. Ini sebenarnya, modul kernel Linux yang menjadikannya tidak mungkin bagi pentadbir sistem untuk membuat pertanyaan pada apa sahaja data yang melewati titik akhir. Pentadbir tidak dapat mengintip bidang IP yang dibenarkan dari WireGuard (Protokol Khas oleh AzireVPN, yang saya’akan dibincangkan secara terperinci kemudian).

Ini mungkin tidak mudah bagi seorang pemula untuk memahami, tetapi saya boleh mengatakan bahawa keselamatan mereka sangat baik kerana hanya mekanisme ini. Tiada sesiapa yang boleh menjejaki anda atau aktiviti anda jika mekanisme ini telah ditetapkan, bukan pentadbir IP anda bukan penyedia itu sendiri.

Malah protokol yang disokong lebih baik daripada standard industri di sini. Penyedia biasanya menawarkan OpenVPN sebagai protokol mereka yang paling selamat, Azire menawarkannya juga, tetapi ia juga memberikan anda peluang untuk menggunakan protokolnya sendiri yang dikenali sebagai WireGuard, yang dikatakan lebih unggul daripada OpenVPN!

AzireVPN Kajian

Perkhidmatan ini mendakwa bahawa dengan memilih protokol ini (OpenVPN adalah protokol lalai), anda secara drastik boleh meningkatkan kelajuan yang anda dapatkan dengan latensi.

Ini hanya luar biasa kerana saya telah melihat beberapa pembekal, yang memberi tumpuan kepada mendapatkan asas-asas yang betul.

Satu-satunya kelemahan di sini adalah bahawa WireGuard tidak’t bekerja pada semua platform yang popular dan mempunyai niche yang sangat terhad. Linux, Android dan Mac adalah satu-satunya peranti dan OS yang boleh digunakan oleh WireGuard, untuk yang lain, anda perlu bergantung kepada OpenVPN.

Pembekal Ya hari ini perlu melakukan perkara-perkara mewah seperti Netflix Unblocking, Torrenting dan lain-lain yang memerlukan VPN terbaik untuk membuka kunci Netflix, tetapi tidak ada kompromi pada asas-asas. Dan inilah yang membuatkan AzireVPN menjadi Benar “VPN”.

Harga AzireVPN

Azire’Pelan harga s adalah sederhana dan tidak rumit kerana mereka hanya berbeza dalam tempoh langganan yang anda boleh memilih, sementara ciri dan faedah tetap sama pada semua mereka.

Pembekal kini menawarkan empat jenis pelan, butirannya adalah seperti berikut (Semua harga telah ditukarkan dari Euro kepada Dolar AS untuk pemahaman pengguna yang lebih baik)

 • Rancangan Bulanan: $ 5.74 dibilkan sekali
 • Pelan Tiga Bulan: $ 4.59 / month ($ 13.78 dibilkan sekali)
 • Pelan Tahunan: $ 4.02 / bulan ($ 48.25 bil sekali)
 • Rancangan Dua Tahun: $ 3.45 / month ($ 82.71 dibilkan sekali)

Pelan Harga AzireVPN

Harga untuk pelan jangka panjang sedikit tinggi berbanding dengan ciri dan fungsi terhad yang ditawarkan oleh pembekal. Perkhidmatan VPN yang lebih besar dengan lebih banyak ciri untuk boot menawarkan pelan serupa untuk harga yang lebih rendah seperti NordVPN. Jadi, saya tidak’t benar-benar suka tawaran jangka panjang dan percaya bahawa mereka perlu turun sekurang-kurangnya satu dolar.

Harga jangka pendek, sebanding, lebih baik dan lebih menarik kerana kebanyakan VPN tidak’t menawarkan pelan jangka pendek untuk harga yang rendah itu. AzireVPN adalah yang terbaik untuk langganan jangka pendek jika anda ingin mendapatkan VPN untuk jangka masa yang kecil.

Ia juga menawarkan anda percubaan percuma 24 jam bersama-sama dengan dasar pembayaran balik 7 hari, menjadikan istilah kemudahan pelanggannya agak mesra.

Kaedah pembayaran adalah pelbagai dan termasuk semua pilihan popular seperti Kad Kredit, PayPal dan lain-lain bersama-sama dengan pembayaran cryptocurrency bagi mereka yang ingin untuk tidak dikenali apabila melanggan perkhidmatan.

Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa membayar dalam cryptos akan membebaskan anda dari peluang untuk menuntut bayaran balik.

Sokongan Hiburan AzireVPN

Oleh kerana permintaan pengguna yang konsisten, kami, di BestVPN.co, telah mengubah gaya ulasan kami sedikit dan telah bermula termasuk ulasan pada VPN’keupayaan untuk menyokong hiburan. Ini terutamanya melibatkan pembasmian laman web streaming seperti Netflix dan menawarkan sokongan yang selamat untuk Torrenting,

AzireVPN’kekecewaan pertama yang pertama adalah bahawa ia bekerja dengan Netflix hanya dua kali dalam 16 sambungan semula dan juga hanya pada pelayan Sepanyol dan Sweden. Ia tidak’t bekerja untuk menyahsekat Netflix AS, namun saya fikir bahawa penyedia hanya mempunyai 5 lokasi’t telah dibuat semasa menyimpan Netflix unblocking dalam fikiran.

VPN ini perlu memperkenalkan pembasmian Netflix, sekurang-kurangnya pada pelayan AS jika ia mahu memikat pengguna VPN semasa mereka seolah-olah menuntut pembatalan Netflix sebagai ciri tetap mana-mana perkhidmatan VPN.

Perkhidmatan VPN Azire untuk torrent, boleh diterangkan hanya dalam satu perkataan dan itu “Tidak dapat diterima”. Saya boleh mengatakan ini kerana pembekal tidak mempunyai apa-apa sekatan pada mana-mana pelayannya untuk Torrenting dan di atas itu, ia terlalu selamat untuk membiarkan troli hak cipta masuk.

Siapa sangka bahawa hanya perkhidmatan VPN kecil akan menjadi sangat baik dalam banyak perkara? AzireVPN kelihatan tidak masuk akal pada permulaan tanpa barangan atau gimmik tetapi apabila anda mula meneroka fungsi dan prestasinya, anda akan mengetahui bahawa ini adalah satu perkhidmatan yang anda sepatutnya mesti cuba sekali sekurang-kurangnya.

Kajian Semula AzireVPN

Seperti yang anda ketahui oleh tahu, AzireVPN hanya menawarkan 5 lokasi pelayan dan ini adalah di Amerika Syarikat, United Kingdom, Sweden, Sepanyol dan Kanada.

Lokasi Server AzireVPN

Perkhidmatan ini tidak dapat dinafikan, tetapi infrastruktur pelayannya sangat terhad. Pada masa kini, kebanyakan VPN teratas seperti Surfshark VPN yang menawarkan 800+ pelayan atau yang lain yang menawarkan lebih daripada 30 lokasi sekurang-kurangnya, tetapi AzireVPN bukanlah salah satu daripada mereka.

Ciri pelayan AzireVPN

Lokasi pelayannya hanya tertumpu di Amerika Utara dan Eropah Barat, yang meninggalkan sebahagian besar dunia dari ruang lingkupnya.

Saya akan mengesyorkan AzireVPN sekurang-kurangnya memperbaiki kiraan pelayannya kepada 15 jika ia ingin bersaing dengan perkhidmatan yang lebih besar di luar sana kerana jangkauan kini merupakan faktor penting dalam menentukan perkhidmatan VPN, dan jika ini hilang, pengguna boleh sedikit teragak-agak dalam pergi untuk perkhidmatan.

Sokongan Pelanggan AzireVPN

Saya bukan penggemar sokongan e-mel sama sekali, kerana bagi saya sekolah yang kekok dan lama. VPN memerlukan sokongan yang lebih pantas yang hanya boleh melalui ciri sokongan sembang langsung. Malangnya AzireVPN kehilangan beberapa perkara utama di sini kerana tidak menawarkan pilihan sedemikian.

Sokongan Pelanggan AzireVPN

Masa tindak balasnya adalah baik, lebih baik daripada kebanyakan pembekal yang menggunakan cara komunikasi ini untuk menyelesaikan pertanyaan, tetapi saya masih tidak dapat melihat fakta bahawa saya perlu menunggu beberapa jam walaupun untuk mendapatkan pertanyaan mudah saya menyelesaikan.

Keserasian Pelanggan AzireVPN

Untuk mengetahui bagaimana aplikasinya sebenarnya berfungsi, saya memuat turun aplikasi Windows dan saya harus mengatakan bahawa ia agak mudah untuk melalui proses pemasangan.

AzireVPN Kajian

Butang muat turun di laman web untuk setiap pelanggan agak jelas, saiz fail itu’t terlalu besar dan proses pemasangan juga berjalan lancar.

AzireVPN Kajian

Setakat kerja klien berkenaan, ia berfungsi dengan baik dan membuat sambungan saya selamat. Ramai orang telah melaporkan bahawa VPN ini mempunyai kebocoran IP tapi saya tidak’t mencari apa-apa sehingga masa saya menulis ulasan ini, jadi saya rasa mereka’telah menambal ini.

Walau bagaimanapun, saya kecewa bahawa aplikasi klien hilang sebaik sahaja saya disambungkan ke VPN. Biasanya, pelanggan VPN mempunyai papan pemuka interaktif yang boleh dilayari di sekitar untuk menukar pelayan, mengakses suis pembunuh dan sebagainya tetapi AzireVPN’s pelanggan tidak’t memilikinya, jadi ini sangat mengecewakan saya kerana saya terpaksa mencabutnya dari bar tugas saya jika saya terpaksa menukar pelayan saya, yang serius bukan apa yang saya lebih suka .

The Cons

AzireVPN pasti mempunyai mata yang kuat, tetapi terdapat beberapa kelemahan untuk perkhidmatan itu juga. Biarkan saya selaraskan mereka untuk anda supaya anda dapat dengan mudah memahami mereka:

Kelajuannya pasti berada pada jarak yang lebih rendah, terutamanya pada pelayan Amerika Utara dengan beberapa kelajuan muat naik yang menyentuh tanda 23Mbps pada sambungan 100 Mbps, yang merupakan penyedia yang perlu ditangani secara keutamaan.

AzireVPN tidak’t mempunyai suis pembunuh lagi, yang hanya tidak boleh diterima. Itu’s kerana, sekiranya pemotongan, suis membunuh ini adalah apa yang akan menyelamatkan anda daripada mengorbankan privasi anda.

Walaupun semua dasar pembalakan yang baik dan protokol selamat, satu perkara yang pasti melakukan penggera saya dan itu AzireVPN’s di Sweden, yang merupakan ahli dari 14 Aliansi Mata. Sweden mungkin terdengar seperti negara Nordic lama yang baik kepada anda, tetapi keanggotaan 14 Eyes Alliance menjadikannya pilihan yang tidak selamat untuk VPN untuk mendirikan pangkalan dalam.

AzireVPN Kajian

Perikatan ini mempunyai hak untuk menuntut data daripada pengguna dari semua negara anggota, jadi jika permintaan seperti itu muncul, AzireVPN mungkin perlu mematuhi. Pembekal sungguh-sungguh perlu mengalihkan asas secepat yang mungkin, jika tidak, tidak ada gunanya menjadi kudus dalam Shark’mulut s.

Kesimpulan:

AzireVPN pastinya perkhidmatan yang selamat, berkuasa, yang walaupun agak terhad dalam saiz dan ciri, tidak’tidak mengecewakan.

Biasanya, perkhidmatan yang kecil itu tidak’t pergi jauh dengan baik, tetapi AzireVPN telah melakukan kerja yang luar biasa sehingga kini. Terdapat beberapa chinks dalam perisai tetapi tiada apa yang tidak dapat diperbaiki.

Sekiranya pembekal membetulkannya dan memperluaskan skop operasi seperti ia meningkatkan pelayannya, menambah beberapa aplikasi klien khusus, memasukkan ciri khas seperti Split Tunneling dan Killswitch antara lain, ia pasti akan menjadi ciri biasa dalam Senarai VPN Terbaik semua sekitar.

Buat masa ini, AzireVPN sangat disyorkan untuk pengguna Torrenting dan bagi mereka yang mencari untuk mendapatkan beberapa privasi yang kukuh untuk keperluan melayari internet mereka.

Apa yang tidak disyorkan adalah Netflix Unblocking dan perlindungan di negara Asia dan Timur Tengah.

Похожие статьи

 • Kajian VPNBaron 2023

  Bidang kuasa Romania Harga $ 5.54 Pelayan 13 Log Tiada Enkripsi Log OpenVPN / L2TPIKEv2 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Tidak disarankan…

 • Encrypt.Me Review

  Bidang kuasa Amerika Syarikat Harga $ 99.99 (Pelan 1 Tahun) Pelayan 132 Pelayan di 25 Negara Log Simpan Logs selama 16 Hari Penyulitan AES-256 Membuka kunci Netflix…

 • Tinjauan VPNSecure 2023

  Berdasarkan lokasi yang tidak biasa untuk perkhidmatan VPN, VPNSecure.me didn’t kelihatan seperti perkhidmatan yang sesuai pada pandangan pertama tetapi perkhidmatan ini mempunyai banyak aspek…

 • Mengulas semula ulasan VPN 2023

  Bidang Kuasa Kanada Harga $ 49 pada Pelan Pelan 1 Tahun 600+ Pelayan di 60 Negara Log Yes Enkripsi AES-256 Bit Unblocks Netflix No Torrenting Yes…

 • BolehVPN Kajian

  Bidang kuasa Seychelles Harga $ 6.66 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 35 Pelayan di 12 Negara Log Penyimpanan Log Penyambungan AES-256-Bit Unblocks…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kajian Trust.Zone - Penyedia VPN Mesra-Bajet