VPN Terbaik untuk Windows – Sembunyikan Identiti Anda pada PC / Laptop Anda!

Microsoft telah menjadi penyumbang utama dalam pasaran sistem operasi. Ia “Windows” produk adalah satu-of-a-jenis, menawarkan intuitif yang luar biasa, keramahan pengguna, dan sokongan yang luar biasa.

Dengan tingkap yang lancar dan semi-telus yang meluncur di skrin dan reka bentuk menarik, pengguna boleh melakukan beberapa tugas berkaitan dengan teknologi dengan mudah.

Terima kasih kepada aplikasi perniagaan biasa seperti Microsoft Word / Excel, dilengkapi dengan VPN Terbaik untuk Windows sistem pengendalian kini telah menjadi standard de facto bagi kebanyakan individu / syarikat.

Adakah anda ingin mengamankan OS Windows anda dan meningkatkan ketidaksamaan anda dalam talian? Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul. Saya telah mencipta panduan komprehensif untuk bantuan anda.

Tujuannya adalah untuk membantu menghuraikan kepentingan VPN kepada penonton kami, cara mengkonfigurasi satu pada versi yang berbeza pada Windows, dan pembekal apa yang menjadi pilihan terbaik untuk 2023!

Contents

Kenapa saya memerlukan VPN untuk Windows PC / Laptop saya?

Walaupun banyak negara yang meluluskan undang-undang untuk lebih mengawal internet dan inisiatif seperti Hari Internet Saudara (SID) dan Bulan Kesedaran Keselamatan Siber, ramai pengguna internet masih tidak mengetahui betapa berharganya data dan privasi dalam talian mereka.

Sekiranya anda mempunyai idea yang baik mengenai Geo-Restrictions, Undang-undang Pelanggaran Hak Cipta, dan pemansuhan Net Neutrality, anda boleh melangkau bahagian ini. Bagi yang kurang dimaklumkan, saya telah membuat ringkasan mengenai keperluan untuk VPN pada masa ini.

 1. Menyembunyikan Identiti Anda – Menghalang Penyedia Perkhidmatan Internet anda (ISP) daripada belajar tentang aktiviti penyemakan imbas dalam talian anda, menjadikan anda tanpa nama!
 2. Pengawasan Kerajaan – Negara-negara sebahagian daripada Empat Belas / Sembilan / Lima Aliansi memanjakan dalam Pengawasan Massa. VPN melindungi anda dari mata mereka yang prying.
 3. Lokasi Geo-Spoof – Bypass blok kandungan yang menjengkelkan dan sekatan geografi dengan mengalihkan lokasi anda dan menukar alamat IP anda kepada yang lokal.
 4. Perlindungan Wi-Fi di Tempat Awam – Bar / Kafe / Restoran boleh memberikan anda internet tetapi mereka tidak selamat. VPN melindungi anda dari penggodam menggunakan sambungan Wi-Fi awam.
 5. Penapisan Bypass – Batasan kandungan yang ditetapkan oleh kerajaan, tempat kerja dan sekolah mudah dilalui dengan menggunakan perkhidmatan VPN yang selamat dan berkuasa.
 6. Tencenting Bebas Tekanan – Melibatkan P2P / Torrenting boleh menyebabkan denda yang besar daripada notis DMCA. VPN terbaik untuk torrents akan menyembunyikan identiti anda, menipu pemburu pelanggaran hak cipta.

Apa yang perlu dicari dalam VPN untuk PC / Laptop Windows anda

Perlu diingat bahawa mencari yang paling sesuai dengan keperluan anda memerlukan mengetahui faktor-faktor yang berbeza. Oleh itu, saya mencipta ciri-ciri ini untuk memilih VPN Terbaik untuk Windows 10, 8, atau 7,

Sekiranya proses manual kelihatan terlalu menakutkan, pembaca kami sentiasa boleh menggunakan perkhidmatan VPN pihak ketiga. Saya selalu memberitahu penonton saya untuk mengambil masa mereka, semasa memilih pembekal.

 1. Penyedia Lokasi – Bergantung pada negara tertentu’undang-undang data s, pembekal VPN mungkin atau mungkin tidak dapat menawarkan perlindungan lengkap terhadap data anda. Ini tanpa mengira dasar pembalakan kosong.
 2. Multi-Logins – VPN adalah alat yang berguna, tetapi jika anda boleh menggunakannya pada satu platform sahaja, perkara menjadi sedikit rumit. Cari pembekal yang memberikan sambungan serentak merentasi pelbagai peranti / OS.
 3. Lokasi Pelayan – Pergi untuk perkhidmatan VPN yang menawarkan banyak lokasi pelayan yang tersedia. Ini memudahkan anda memintas laman web geo-terhad.
 4. Had – Elakkan penyedia yang tidak menawarkan sokongan P2P / Torrenting, mengenakan topi bandwidth, atau kekurangan ciri canggih / generik untuk memanfaatkan privasi yang lengkap.
 5. Pembalakan – Untuk pengguna yang berhati-hati dengan privasi, memberi perhatian tambahan kepada pembekal sifar log. Penyedia terbaik akan jelas mengenai amalan mereka tanpa mengelakkan fasal cetak halus.
 6. Penyulitan – Gred tentera, penyulitan AES-256-CBC, adalah piawaian keemasan semasa untuk VPN, lengkap dengan Kerahsiaan Serasi Ke Hadapan.
 7. Kelajuan – Uji pembekal yang berbeza untuk prestasi sebelum membuat keputusan muktamad. VPN sudah menurunkan kelajuan sambungan, kerana lapisan tambahan penyulitan ditambahkan ke rangkaian.
 8. Harga – Penyedia yang boleh dipercayai menawarkan keseimbangan antara keberkesanan dan nilai kos. Mereka juga jujur ​​tentang bayaran balik, tempoh percubaan percuma, sokongan, dan diskaun yang ada.

Apakah Perkhidmatan VPN Terbaik untuk PC Windows Saya?

Sekiranya anda berteknologi kecil, anda mungkin tahu bahawa Windows 10 datang dengan masalah privasi. Penyegerakan maklumat dengan pelayan Microsoft, penambahan pembantu Cortana, dan bantuan pengiklanan bersepadu untuk memperibadikan pengalaman anda.

Pada masa yang sama, mereka mengaburkan garis antara privasi dan keselamatan. Satu klausa dari Microsoft’dasar privasi menyatakan bahawa korporat mempunyai keupayaan untuk mengakses, mendedahkan, atau menyimpan data peribadi, termasuk kandungan dalam folder peribadi dan e-mel.

Kini, anda boleh mematikan kebanyakan kelemahan ini. Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa, yang memerlukan bantuan tambahan. Di sinilah VPN berguna, tanpa nama semua aktiviti dalam talian anda.

Oleh itu, tanpa sebarang masalah, lihat senarai VPN terbaik untuk Windows yang saya patuhi, berdasarkan kebolehpercayaan, prestasi, sokongan, ketersediaan pelayan, privasi, dan ciri-ciri.

  8 VPN Terbaik untuk Sekolah Untuk Membuka Laman Web Dan Permainan

NordVPN – Penyedia Panamanian yang Memusatkan Privasi

NordVPN - Penyedia Panamanian yang Memusatkan PrivasiKelebihan: Buka kunci VoD seperti US Netflix dan BBC iPlayer. Menawarkan pangkalan data besar 5396 pelayan di 61 negara di seluruh dunia. Menyokong Enam sambungan serentak.

Penghalang iklan / Malware / Tracker. Percubaan percuma tersedia. P2P / Perkongsian Fail yang dibenarkan dengan pelayan penyesalan khusus yang tersedia. Menawarkan apl untuk semua platform / peranti, termasuk TV Android.

Keburukan: Pelan bulanan mahal. Bayaran balik boleh mengambil tambahan 30 hari.

Keputusan Akhir: NordVPN memperoleh penarafan bintang 5 yang jarang dari BestVPN.co untuk keupayaan Windows. Ia menawarkan pelanggan yang intuitif yang mempunyai penyulitan kuat dan menawarkan satu ciri ciri privasi yang berguna.

Baca ulasan 2023 NordVPN ini untuk maklumat lanjut!

ExpressVPN – All-Rounder dengan Keserasian Penghala Besar

ExpressVPN - All-Rounder dengan Keserasian Penghala BesarKelebihan: Berpusat di British Virgin Islands. Bincang geo-larangan pada Netflix AS dan VoD lain. Menawarkan 2,000+ rangkaian pelayan di 94 negara dan 148 lokasi di seluruh dunia.

Enam sambungan serentak. P2P / penyokong sokongan. Pengguna juga mempunyai bayaran balik 30 hari yang ada. Pelayan yang ditangkap untuk memintas pembatasan geo di negara seperti Kanada.

Keburukan: Tiada pilihan Pengiriman Pelabuhan. Perkhidmatan keseluruhan mahal.

Keputusan Akhir: Pembekal yang berpangkalan di BVI menawarkan polisi tanpa log yang mengejutkan Pihak Berkuasa Turki. Ia mendapat penarafan 4.5 bintang dari BestVPN.co, terima kasih kepada kompatibilitas asas pengguna dan router yang kukuh.

Pembekal menawarkan aplikasi router sendiri. Ini memudahkan pengguna Windows berjaya menyelaraskan rangkaian selamat untuk seluruh isi rumah. Kelajuan juga luar biasa!

Baca ulasan 2023 ExpressVPN ini untuk maklumat lanjut!

PureVPN – Pilihan Terbaik untuk Streaming

PureVPN - Pilihan Terbaik untuk StreamingKelebihan: Berpusat di Hong Kong (Lokasi Selamat). Suis Bunuh Automatik, Pengendalian Iklan, Split Tunneling, Firewall NAT, dan Perlindungan Kebocoran DNS / IPv6. Sambungan serentak pada lima peranti.

300,000 + IP & 2000 + pelayan di 140 negara. Pelayan Streaming Dedicated yang Dioptimumkan Tersedia. Split Tunnel dan SOCKS5 proksi untuk prestasi yang lebih baik.

Keburukan: Masalah sambungan langka pada Windows. Tiada percubaan percuma tersedia.

Keputusan Akhir: Dioperasikan oleh GZ Systems dan berpusat di Hong Kong (salah satu hab Internet paling selamat di dunia), PureVPN mempunyai hari yang baik dan hari-hari yang buruk.

VPN mempunyai beberapa pelanggan yang tidak puas hati, tetapi memberikan kelajuan muat turun dan muat naik yang hebat secara konsisten, dengan kehilangan kelajuan yang sangat minimum. Bacalah PureVPN Review 2023 ini untuk maklumat lanjut!

CyberGhost – Penyedia yang Menyekat Semuanya!

CyberGhost - Penyedia yang Menyekat Semuanya!Kelebihan: Berpusat di Romania (Lokasi selamat). Jaminan Percubaan 7 hari dan Jaminan Balik 45 Hari (USP pembekal). Koleksi besar 2850+ Pelayan untuk membuka laman web dan VoDs.

Multi-Log pada lima Peranti. Mozilla dan Chrome Browser Add-ons. Ciri Wi-Fi Selamat untuk Keselamatan di Orang Awam. Suis Bunuh Automatik dan Perlindungan Kebocoran DNS / IP.

Keburukan: Tiada Penghantaran Pelabuhan Tidak Ada. Kebocoran yang terdapat dalam klien Mac.

Keputusan Akhir: CyberGhost menawarkan fleksibiliti yang hebat kepada penggunanya. Ia mempunyai mod yang berbeza seperti melayari secara tanpa nama, menyahsekat streaming, hotspot Wi-Fi selamat, torrent tanpa nama, dan menyekat laman web.

Pembekal juga menawarkan prestasi hebat untuk aktiviti penstriman / penyusutan. Bahagian terbaik dari semua: pengguna mempunyai jaminan wang kembali selama 45 hari yang tersedia untuk menguji perkhidmatan.

Baca CyberGhost Review 2023 ini untuk maklumat lanjut!

Surfshark – Pembekal VPN Murah Terbaik dengan Nilai Besar

Surfshark - Pembekal VPN Murah Terbaik dengan Nilai Besar

Kelebihan: Berpusat di British Virgin Islands (VPN Friendly Jurisdiction). Kos mesra bajet ($ 47.76 selama 2 tahun). Sambungan Serentak Legacy (Tiada Had – USP penyedia)

Keburukan: Ciri MultiHop untuk Meningkatkan Ketidakpastian. CleanWebTM (Penyekat Iklan / Penjejak / Malware). Suis Bunuh Automatik dan Perlindungan Wi-Fi untuk memastikan anda tidak dikenali di khalayak ramai.

Keputusan Akhir: Surfshark adalah pendatang baru yang dengan cepat menyebarkan sayapnya di pasaran VPN Murah. Prestasi, kebolehpercayaan, dan privasinya memberikan rating 4.2 dari BestVPN.co.

Baca ulasan 2023 Surfshark ini untuk maklumat lanjut!

Buffered – VPN yang berpusat di Belanda

Buffered - VPN yang berpusat di BelandaKelebihan: Berpusat di Gibraltar (hab VPN selamat). Bincangkan batasan kandungan pada perkhidmatan Netflix Us VoD. Menawarkan pelayan prestasi di lebih daripada 39 buah negara di seluruh dunia.

Sambungan kepada 5 peranti pada masa yang sama. Sokongan sembang langsung tersedia dan agak responsif. Ciri-ciri seperti, Auto Connection, Switch Kill berdasarkan Firewall, dan Port Discovery.

Keburukan: Rancangan Langganan Harga. Kebocoran yang terdapat dalam pelanggan MacOS.

Keputusan Akhir: Buffered adalah telus mengenai pembalakan beberapa sesi / isu sambungan untuk kerjasama dengan kerajaan dalam kes-kes undang-undang dengan waran.

Log ini dihapuskan dalam masa 30 hari. Saya menghargai kejujuran yang dibawa oleh VPN kepada produk, kerana lebih baik daripada terkejut / terkejut nanti.

Ivacy VPN – Prestasi Tinggi untuk Streaming / Torrenting

Ivacy VPN - Prestasi Tinggi untuk Streaming-TorrentingKelebihan: Berpusat di Singapura (bidang kuasa mesra VPN). Penyenaraian luas 1000+ pelayan di 100+ lokasi. Bincangkan batasan kandungan pada VoDs. Pelayan P2P yang dioptimumkan boleh didapati.

Keburukan: Tiada keserasian TOR. Tiada Streaming Netflix.

  Perkhidmatan VPN Terbaik Terbaik pada tahun 2023

Keputusan Akhir: Ditubuhkan di Singapura, Ivacy adalah perkhidmatan VPN yang selamat dan selamat lagi. Lokasinya ditambah, terima kasih kepada undang-undang yang sesuai mengenai pengekalan data dan penapisan internet.

Semua data selamat di bawah Suruhanjaya Perlindungan Data Peribadi, yang menjamin kesamaan nama anda dari ISP dan kerajaan tempatan. Harga bulanan bermula pada $ 11,95.

VyprVPN – VPN yang Memberi Kelajuan Cepat

VyprVPN - VPN yang Memberi Kelajuan CepatKelebihan: Beribu pejabat di Switzerland. Lebih daripada 700 pelayan di 70 negara di seluruh dunia. Berbilang bentuk, sokongan multiprotocol tersedia. Menyambungkan sehingga 5 peranti pada masa yang sama.

Membolehkan pengguna memanjakan P2P / Torrenting. Akaun percuma terhad tersedia dengan jalur lebar tanpa had untuk penstriman / penyesalan. Penyedia Log Zero.

Keburukan: Tiada protokol StealthVPN pada pelan asas. Isu konsistensi prestasi.

Keputusan Akhir: VyprVPN telah mendapat kemasyhuran cepat di pasaran, terima kasih kepada kelajuannya yang cepat untuk streaming dan P2P / Torrenting. Ia juga mempunyai dasar privasi yang kuat.

IPVanish – Sempurna untuk Mendapatkan Penapisan Sekitar

IPVanish - Sempurna untuk Mendapatkan Penapisan SekitarKelebihan: Perkhidmatan ini mempunyai penyebaran 1200+ pelayan VPN yang luas di 60+ negara. Ia juga menawarkan 40,000 IP kongsi untuk menyelesaikan pengenalan identiti.

Anda juga boleh menubuhkan sambungan pada 10 peranti yang berbeza. Akses ke ciri seperti Kill Switch, IPv6, Perlindungan Leak DNS, proksi web SOCKS5. Jaminan wang balik 7 hari.

Keburukan: Tiada Percubaan Percuma Ada.

Keputusan Akhir: IPVanish adalah perkhidmatan VPN berpangkalan di Florida yang menawarkan tahap keselamatan yang tinggi, menjanjikan untuk menjadikan IP sebenar anda tidak boleh dipercayai untuk ISP tempatan dan agensi kerajaan.

Anda memanfaatkan jalur lebar tanpa had dengan beberapa ciri buka kunci laman web yang terbaik untuk mengakses Netflix, Amazon Prime, dan BBC iPlayer. Pembekal juga tidak menyimpan sebarang log untuk menghormati nama pengguna yang tidak dikenali.

TorGuard – Menyampaikan Anonymity Kuat Online

TorGuard - Menyampaikan Anonymity Kuat OnlineKelebihan: Pembekal adalah P2P-Friendly. Ia menawarkan rangkaian luas 3,000+ pelayan di 50+ negara di seluruh dunia. Pengguna boleh membuat sambungan pada lima peranti pada masa yang sama.

Proksi tersendiri untuk membuka kunci laman web rawak. Kebenaran dua faktor disediakan. Perlindungan serangan MITM. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL dan pelbagai protokol lain.

Keburukan: Aplikasi Windows Client kadang-kadang ketinggalan. Tiada percubaan percuma.

Keputusan Akhir: Berasaskan di AS, pengguna tidak dapat menemui TorGuard perkhidmatan yang boleh dipercayai. Walau bagaimanapun, ia tidak pernah ditangkap mendedahkan data peribadi.

VPN juga menawarkan penyulitan OpenVPN yang kuat, yang membolehkan pembatalan VoDs. Satu-satunya tangkapan ialah pengguna perlu melabur dalam IP khusus untuk memanfaatkan kebanyakan perkhidmatan VPN.

Lain-lain Opsyen Kurang Dipertimbangkan untuk Pertimbangkan

Penyedia yang disenaraikan di atas sudah mempunyai reputasi yang mantap di pasaran. Bagi pengguna keinginan sesuatu yang unik, saya telah membuat penyenaraian berasingan untuk beberapa pilihan yang kurang terkenal.

Tujuannya adalah untuk memberi penonton saya gambaran yang jelas tentang pelbagai “sesuai” pilihan untuk komputer riba Windows / PC mereka. Saya harap mereka membantu membuat proses membuat keputusan lebih mudah:

Akses Internet Persendirian (PIA) – Penyedia berasaskan Michigan adalah nama terkenal. Ia menawarkan senarai besar 3236 pelayan di 29 negara. Ia juga menyokong semua protokol, termasuk PPTP, SSTP, L2TP / IPSec, dan OpenVPN. Dasar privasi sangat telus, mengesahkan VPN benar-benar selamat digunakan.

Avast SecureLine VPN – Pencipta program antivirus yang terkenal telah menambah batu dengan menawarkan produk VPN yang menyulitkan dan mengamankan trafik internet anda. Pembekal menyokong beberapa lokasi, termasuk AS, UK, Turki, Poland, Rusia, Mexico, Republik Ceko, dan Jerman.

Norton Wi-Fi Privacy VPN – Norton oleh Symantec adalah satu lagi perkhidmatan Anti-Virus terkenal yang menawarkan produk VPN. Privasi Wi-Fi adalah satu-of-a-kind, menjamin tahap privasi sepenuhnya, mengamankan internet anda dengan penyulitan peringkat bank.

Cryptostorm VPN – Berbasis di Iceland dan Kanada, Cryptostorm adalah perkhidmatan VPN yang mendapat momentum. Ia adalah pilihan pilihan untuk ramai yang berkongsi fail, cenderung menjadi privasi privasi, atau mahu melayari WEB DARK. Oleh itu, anda boleh merasa yakin bahawa penyedia tidak menyimpan log sambungan / sesi.

HideMyAss! (HMA) – Walaupun HideMyAss adalah penyedia VPN yang sangat popular, banyak pengguna menjauhkan diri daripadanya. Alasannya adalah kerjasama mereka dengan pihak berkuasa undang-undang dan menyediakan balak. Walau bagaimanapun, jika anda hanya mencari penyedia VPN untuk membuka sekatan laman web, pembekal bukanlah pilihan yang tidak baik.

UnoTelly VPN – Berbasis di Greece, UnoTelly VPN telah berkembang menjadi organisasi multinasional yang besar. Pembekal tidak menggunakan pelayan DNS Google. Ia menggunakan perkakasan fizikal untuk memberikan anda tahap perlindungan yang paling tinggi. Pelanggan menawarkan ciri-ciri luar biasa seperti switch-kill dan kawalan ibu bapa yang terbina dalam.

OverPlay VPN – Berasaskan di UK, OverPlay adalah pembekal yang agak baru di pasaran yang memberi tumpuan kepada privasi. Ia mempunyai kolam pelayan yang besar di sekitar 50 negara di dunia, sambil menawarkan nama yang luar biasa, menyokong P2P / Torrenting tanpa had, dan juga menawarkan kelajuan setinggi 6 Mbps.

  VPN Terbaik untuk Amazon Prime 2023 - Watch Amazon Prime US Lancar

WiTopia VPN – WiTopia adalah nama terkenal lain di kalangan penyedia VPN. Ia menawarkan pangkalan pelayan yang besar yang menyediakan akses kepada lebih dari 40 buah negara di seluruh dunia. Pengguna juga memanfaatkan kelajuan tinggi 30 Mbps hingga 35 Mbps pada sambungan 50 Mbps – bergantung pada jarak pelayan dan tapak web yang anda akses.

VikingVPN – Berasaskan di AS, VikingVPN adalah VPN yang agak baru di pasaran. Ia menawarkan salah satu pelan harga paling mahal, bermula dari $ 14.95 sebulan. Untuk harga yang tinggi, pembekal tidak menawarkan sesuatu yang tersendiri tetapi menyediakan perkhidmatan keseluruhan yang baik dan selamat.

Boxpn – Berasaskan di Seychelles, Boxpn adalah perkhidmatan VPN mid-range yang menawarkan perkhidmatan yang kompeten, kelajuan yang sangat cepat, dan ketersediaan pelayan yang baik. Anda menerima lebih dari 7 Mbps untuk memuat turun dan streaming, yang cukup baik untuk memanfaatkan hiburan dalam bentuk rancangan filem / TV.

Mengkonfigurasi VPN secara manual pada Versi Windows yang berbeza!

Walaupun panduan ini adalah tentang “VPN Terbaik untuk Windows”, Saya sentiasa memilih untuk meningkatkan kepakaran teknikal penonton saya. Mendaftar dan memasang program adalah mudah. Mendapatkan ke dalam spesifik membantu anda memahami lebih banyak aspek tentang apa yang VPN lakukan.

Oleh itu, saya memutuskan mengapa tidak membantu anda semua, mencari arahan manual. Di bawah ini anda dapat mencari arahan langkah demi langkah untuk menyediakan VPN pada versi Windows yang berbeza. Ini termasuk Windows 10, 8, dan 7 yang terkenal. Saya juga akan melakukan XP, tetapi itu terlalu lama haha.

Bagaimana saya boleh menyediakan VPN pada Windows 10

 1. Klik yang “Rangkaian” ikon, yang terletak di Windows Taskbar.
 2. (Seterusnya jam di sudut kanan bawah bar).
 3. Pilih “Tetapan rangkaian”, di atas “Mod kapal terbang”.VPN Terbaik untuk Windows
 4. Pilih VPN di bawah Rangkaian & Tajuk internet.
 5. Klik pada “Tambah Sambungan VPN”.
 6. Tandakan pilihan lanjutan, jika diperlukan.Bagaimana saya boleh menyediakan VPN pada Windows 10
 7. Anda sekarang perlu masukkan beberapa maklumat.
 8. Kami ditubuhkan konfigurasi PPTP dari freevpnaccess.com.
 9. Ia adalah sumber yang baik untuk secara automatik menyediakan VPN.Kenapa saya perlukan VPN untuk PC Windows dan Laptop saya
 10. Klik pada “Simpan” butang, selepas mengisi semua butiran.
 11. Kembali ke menu sebelumnya, klik pada butang sambung.
 12. Nikmati menggunakan VPN melalui kaedah protokol PPTP!

Mengkonfigurasi VPN secara manual pada Versi Windows yang berbeza

Bagaimana saya boleh Konfigurasi VPN pada OS Windows 8 saya?

 1. Ketua ke bar carian dan ketik “VPN”.
 2. Pilih “Urus Rangkaian Peribadi Maya (VPN)”.Bagaimana saya boleh Konfigurasi VPN pada OS Windows 8 saya
 3. Klik pada “+” butang untuk menambah sambungan VPN.Apa yang perlu dicari dalam VPN untuk PC Windows anda
 4. Isi maklumat yang diperlukan.
 5. Cari sebuah pembekal yang menyokong protokol L2TP / IPSec.Apakah Perkhidmatan VPN Terbaik untuk PC Windows Saya
 6. Klik kanan pada “Rangkaian” dalam Windows Taskbar.
 7. Pilih “Rangkaian dan Tetapan Internet”.Adakah Windows VPN Haram di Amerika Syarikat
 8. Klik pada “Tukar Tetapan Penyesuai” daripada “Status” menu.Adakah Ia Ok Digunakan Versi Windows Cracked untuk VPN
 9. Anda akan menemui sambungan VPN yang anda buat.
 10. Klik kanan ia dan pilih “Hartanah”.Adakah terdapat sebarang VPN percuma untuk PC
 11. Klik pada “Keselamatan” tab.
 12. Pilih L2TP / IPSec dari “Jenis VPN”.Bagaimana Menyediakan VPN pada Windows 8 OS

Bagaimana Menyediakan VPN pada Windows 7 PC / Laptop Saya

 1. Ketua kepada “Pusat rangkaian dan Perkongsian” menu.
 2. Klik pada “Sediakan sambungan atau rangkaian baru” pilihan.Bagaimana Menyediakan VPN pada Windows 7 PC-Laptop Saya (1)
 3. Pilih “Sambung ke Tempat Kerja” untuk memulakan wizard sambungan.Cara Menyediakan VPN pada Windows 7 PC-Laptop Saya (2)
 4. Klik pada “Gunakan Sambungan Internet saya (VPN)” untuk memulakan proses.Bagaimana Menyediakan VPN pada Windows 7 PC-Laptop Saya (3)
 5. Taipkan alamat IP dari perkhidmatan VPN anda.
 6. Masukkan nama untuk sambungan.
 7. Klik pada “Seterusnya” pilihan.Bagaimana Menyediakan VPN pada Windows 7 Saya-Laptop PC (4)
 8. Masukkan nama pengguna dan kata laluan yang berkaitan.
 9. Tandakan “Ingat kata laluan ini, jika diperlukan.
 10. Memukul “Sambungkan” butang!Bagaimana Menyediakan VPN pada Windows 7 PC-Laptop Saya (5)

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Adakah Windows VPN Haram di Amerika Syarikat?

Walaupun AS adalah sebahagian daripada lima perikatan mata dan mengenakan pengekalan data ketat dan dasar penapisan internet, Kerajaan belum lagi mengharamkan perkhidmatan VPN. Anda boleh memuat turun dan memasang sebarang pelanjutan dengan mudah, tanpa bimbang tentang kerepotan undang-undang.

Adakah Ia Ok Digunakan Versi Windows Cracked untuk VPN?

Walaupun tidak ada mudarat dalam menggunakan versi retak VPN yang berbeza, biasanya dinasihatkan untuk benar-benar membayar premium. Kebanyakan fail retak sering dikemas dengan banyak anti-virus dan malware, yang boleh merosakkan semua data. Ia sememangnya tidak bernilai risiko.

Adakah terdapat sebarang VPN percuma untuk PC?

Jika anda tidak mahu membazirkan wang tunai anda dengan langganan berbayar, anda mempunyai penyelesaian VPN percuma yang tersedia. Beberapa pilihan terbaik seperti yang terbaru termasuk Windscribe, Hide.Me, dan TunnelBear. Anda boleh menyemak panduan VPN Percuma ini untuk Windows untuk mendapatkan lebih banyak pilihan.

Membungkus Perkara

Saya harap panduan ini membantu anda mencari VPN Terbaik untuk Windows, berdasarkan keperluan dan keperluan anda. Setiap nama yang disebutkan telah ditambah selepas penyelidikan dan analisis yang meluas.

Saya cuba sedaya mungkin dalam panduan saya, tetapi jika anda fikir ada penyelesaian yang lebih baik atau menghadapi sebarang masalah / masalah, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah!

Saya akan bertindak balas secara peribadi dan cuba memberikan sebanyak mungkin bantuan. Juga, bantu seorang saudara keluar dengan berkongsi panduan ini, jika anda merasa berguna. Terima kasih terlebih dahulu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me